Ντρεπεσαι να πεις την ηλικια σου??εγω ειμαι 32,εσενα δεν σε κοβω πανω απο 20!!
Printable View
η αληθεια ειναι οτι οι ντοπιες στα ελληνικα νησια κλαινε με μαυρο δακρυ τουλαχιστον τους 8 μηνες του χρονου, κανεις δεν τις πλησιαζει, ποιος ελληνας θα το εκανε αλλωστε με τοση προσφορα απο τουριστριες.
για αυτο οι αντρες εκει παντρευονται σε πολυ μεγαλες ηλικιες κανεις δεν θα ηθελε να μπλεξει με μια ελληνιδα οταν οι φιλοι του γλεντοκοπανε με τις ξενες....
ξερεις τι... καλο θα ηταν να σεβεσαι ολες τις γυναικες ανεξαρτητα απο την εθνικοτητα τους κ την ηλικια τους...
αυτο εχω μονο να σου πω..οπως εχεις καταλαβει εχει πεσει πολυ τρολλαρισμα στο ποστ σου, γτ πολυ απλα δεν μπορουμε να σε παρουμε στα σοβαρα..
μαερεσουν οι Ελληνες ..αρκει να μην ειναι μπουρτζοβλαχοι......
αυτα ειχα να πω κ τελος.....
φιλια...
[QUOTE=pink floyd;665581]Απο την μεση κ κατω ιδια γλωσσα μιλαμε!!βασικα κατι ηχοι που βγαινουν!νομιζω οτι ειναι ιδιοι σε ολες τις εθνικοτητες!πιστευω με καταλαβαινεις!!χαχα[/QUO
δωσε πονοοοοοοοοοοοοοοοο !! χααχ!
Παιδια το θεμα ελληξε.Ο chris athens ΔΕΝ θα μεταναστευσει θα μεινει εδω.Κ το thread αλλαζει τιτλο:Απο ''Ξενες γυναικες...Ειναι αραγε η λυση?Μετονομαζεται σε: Ξενες γυναικες...Ειναι σιγουρα η λυση.
Καλη επιτυχια.Οπως εχουμε ηδη πει οι ''ξενες''γυναικες σε περιμενουν.
η ελληνιδα σημερα νομιζει οτι οσο ποιο πολλους φτυσει τοσο πιο ακριβη γινεται
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση (spam)
Εσείς κοπελιές τι ψάχνετε από τον Έλληνα άντρα..Θέλω ειλικρίνεια όμως στις απαντήσεις σας..Αλλιώς οι μασκες θα πέσουν
Εχει κ βραζιλιανες η συλλογη σου???καλα,δεν θα το πιστεψεις ειχα γκομενο απο βραζιλια,ξερω κατι κολπα,βραζιλιανικες!ειμαι η τυχη σου!!τσιγανα-ρουμανα-βλαχα με βραζιλιανικα κολπα!ειμαι πολυεθνικη εγω βρε!!κ ψαχνω εναν αντρα βαρβατο σαν κ εσενα!να μου μιλαει κ να μην σηκωνω κεφαλι!!
Ρε πίνκ! Χαχαχαχαχα θέαρα πολυεθνική μου εσύ!! Να σε χαρώ!!
Φίλε εγώ είμαι Ρωσίδα κ η πίνκ τσιγγανορουμανοβλαχα κ πάλι μας κράζεις...τελικα δεν έχουμε καταλάβει.. Τι ακριβώς θες;