Γειά Λουλούδι.. αγοραφοβία μου θυμίζει ο φόβος για σούπερ μάρκετ για να αγοράσεις κάτι ας πούμε.
Printable View
Γειά Λουλούδι.. αγοραφοβία μου θυμίζει ο φόβος για σούπερ μάρκετ για να αγοράσεις κάτι ας πούμε.
Οχι, καμμια σχεση. Αγοραφοβια ειναι ο φοβος να βρισκεσαι μπροστα σε κοσμο..........
Άρα τό ίδιο είναι σχεδόν. Δεν τό χω αυτό.
Φόβος κριτικής, στιγμές αμηχανίας.., ντροπαλότητα, πανικός, φόβος να μιλήσει,. Αλλά ας μήν μιλάμε συνέχεια για την κοινωνική φοβία.
Και φόβος μηπος κατηγορηθεί
Αα ενταξει σ'ευχαριστω και σορρυ. Εσυ πως εισαι;
Κάθομαι και δεν ξέρω τί να κάνω.
Εχεις προσωπικο μηνυμα.
Παντος η ταινιες που εχουν βγει και δεν ειναι μια λενε για γυναικες που δεν μπορουν να βγουν απο το σπιτι γιατι πασχουν απο αγοραφοβια! Δεν εχει βγει καπια ταινια που να λενε πασχει απο κοινωνικη φοβια χαχα
Παντος ετσι που εχουν ανεβει η τιμες στην αγορα σιγουρα θα αποκτησουμε και απο την αλλη την αγοραφοβια που νομιζε η φιλη μας η IreneGi !!
Ρε παιδια ενταξει, τελος το μπουλινγκ!
Γειά σας κι από μένα. Πως ειστε; εγω κλασικά στη μελαγχολία μου...
Καλησπερα μαρια. Καλα ειμαστε εδω εσυ; Γιατι ετσι;
Όχι λουλούδι κατσε σέ ποιόν λες για μπουλινγκ ;
Όχι βρε. Πασχη και εκείνοςαπό κοινωνική φοβία. Έχουμε συζητήσει!
Ειρηνακι μεγάλη η χάρη σου πόλεμος έγινε πρώτη φορά μαλωνετε πέντε ώρες δεν κουραστηκατε
Παίζει να είμαι ή μικρότερη εδώ πέρα;;;
Κάποια άλλη φορά θά ξανά πέσω πάλι να είσαι σίγουρος για αυτό.! Έλλις. Ευχαριστώ
Είσαι η μικρότερη κ το φόρουμ είναι για δεκαοχτώ κ πάνω εγώ απλά ήθελα να ξεμπλοκαρεισ για αυτό σε ενθαρυνα ξεμπλοκαρεσ καθόλου;
Τώρα.ναι όχι στο φουλ όμως.
Δεν πειράζει χαλάρωσε κ απόλαυσε το γεγονός ότι διεκδικησεσ κ πήρες το χώρο σου
οχι λουλουδι αν ειναι δυνατον πλακα εκανα!!!
και εγω ετσι ειμαι συνηθως δεν εισαι μονη
Εντομεταξυ ελπίζω να μν πειράζει που μιλάω για μένα τωρα στο ποστ αλλιώς σταματάω. .ξεφύγαμε λίγο χεχε
Σ ευχαριστω λουλούδι π με ακους κιόλας. Τον έχω ρίξει πολύ χαμηλά και δε λεω να ξεφύγω από αυτά λουλούδι.... Μια ζωή συγκρίνομαι με τ καλύτερο μαθητή φοιτητη επιτυχημένο κλπ
..νιώθω απίστευτα μειονεκτικα για τον εαυτό μ