Quote:
Originally posted by alexandros3
Σχετικά με αυτά που είπε ο κρίνο, δεν νομίζω ότι επιχειρεί να νουθετήσει (δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς!)
σωστο....
δεν μπορω και δεν θελω να νουθετω ειναι εξω απο την κοσμοθεωρια μου.
Προτιμω αν θες να πειθω εφοσον γινεται.
αλλά να πείσει για το ορθόν της πράξης του προσπαθώντας να το ντύσει με κάποιο ιδεολόγημα
το μονο που ντυνω ειναι το κορμι μου και αυτο εξ αναγκης λογω οτι ειναι ποινικα κολασιμο να μην ειμαι ντυμενος.
:P
Απο την αλλη ειναι ιδεολογημα, το πως μου αρεσει να αισθανομαι ανετα κανωντας σεξ???
Δεν ειναι καπως υπερβολικο?
(που όντως μπάζει από παντού κρίνο!).
(θες να μου πεις - αμα βρεις χρονο - καποια μπασιματακια να μπω στο νοημα??)
Το ότι θες να κάνεις σεξ με πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα ή παράλληλα δεν σε κάνει περισσότερο ειλικρινή (μπορεί να σε κάνει και πολύ περισσότερο... \"ψεύτη\" )
ολα ειναι σχετικα οντως....
και σίγουρα όχι περισσότερο \"απελευθερωμένο\".
οντως δεν σε κανει απελευθερωμενο,
εχω μια μικρη ενστανση στο τι μπορει να σε κανει σε σχεση με καποιον ο οποιος εχει αναγει το σεξ σε κατι το οποιο κρυβεται για αυτο και νιωθει ενοχες που το κανει.
Η δεν το εχεις δει αυτο να συμβαινει???
Σε μενα, η ευχαριστηση μου δεν περικλειεται απο ηθικους κανονες που ισχυουν στην εποχη μας και αυτο θελω να πω.
Η ουτε και αυτο συμβαινει??
Απλώς κάποιον που έχει σεξ με πολλούς.
εσυ το βρισκεις τοσο απλο αυτο??
Νομιζεις οτι οι ανθρωποι γυρω μας ειναι τοσο εξοικοιωμενοι πχ με το σωμα τους για να μην παμε μονο στο σεξ???
Ξερεις μεχρι πριν χρονια ξεραμε απο τους γονεις μας οτι πρεπει να νιωθουμε ενοχικα που αυνανιζομαστε....
Ισως προσφατα οι νεες γενιες κιολας μπορεσαν και το ξεπερασαν σαν ζητημα.
Πιστευεις οτι εχει ερθει ο χρονος που μπορουμε να νιωθουμε το ιδιο ανετα με το σωμα μας??
Τοσο απλα ειναι ολα λοιπον???
Το τι σημαίνει αυτό είναι συζητήσιμο για όποιον τον ενδιαφέρει μια τέτοια συζήτηση.
Για μενα σημαινει οτι ο καθενας μας κουβαλαει στην πλατη του ενα τσουβαλι φορτωμενο με ενοχες, ηθικες αξιες, πρεπει η μη πρεπει κλπ κλπ.
Αναλογα την περιπτωση αυτο το τσουβαλι, βαραινει την ιδια του την ζωη και ενιοτε καταδυναστευει την ζωη των κοντινων του προσφιλων προσωπων.
Η ευτυχια μας για μενα,
ειναι ξεκαθαρο οτι φτανει στο ζενιθ οταν καταφερνουμε να ελαφρυνουμε αυτο το τσουβαλι με οτι πραγματικα αχρηστο μπορουμε να πεταξουμε μακρια μας απο αυτο το φορτιο.
Πιστευω δε, οτι αρκετος κοσμος δεν καταφερνει να το κανει αυτο παρα στα τελευταια χρονια της ζωης του οταν εχει φτασει πια στο σημειο των απολογισμων, του τι εκανε σωστα και τι εκανε λαθος....
Μονο που πλεον ειναι αχρηστο πια, μιας και η ζωη μας ειναι λιγο πριν το τερμα της....
Πολυ καλημερα σε ολους.
:)