Originally Posted by
Remedy
για το θεμα της δικης σου συμπεριφορας προς την ελισαβετ ΕΙΔΙΚΑ, δεν θα μιλησω πολυ, επειδη εισαι μονος σου, αν και εχω αποψη.
θα μιλησω μονο επειδη αναφερεσαι σε μενα επι αδικω (ως συνηθως). ας προσεχες.
στο θεμα του ερωτα σου το ειπα ξεκαθαρα, πιο ξεκαθαρα δεν γινεται, οτι για αστειο ειπα οτι ερωτευτηκες την ελισαβετ, επειδη ασχολεισαι συνεχεια μαζι της, και οχι για ειρωνια.
εσυ δεν εισαι σε θεση να ξεχωρισεις το αστειο απο την ειρωνια, λογω δικων σου θεματων.
παρολα αυτα, ενα αστειο που δεν το βλεπουν και οι αλλοι σαν αστειο, δεν ειναια στειο.
βεβαια το ειδαν ολοι σαν αστειο ΕΚΤΟΣ απο σενα.
επομενως μια χαρα αστειο ηταν αλλα ηταν ΑΤΥΧΕΣ να το απευθυνω σε σενα, γιατι εσενα αφορουσε, διοτι δεν εχεις χιουμορ, η εστω δεν αντιλαμβανεσαι το δικο μου χιουμορ και το βλεπεις σαν επιθεση.
κακως το εκανα λοιπον το αστειο σε σενα, δεν εισαι για αστεια.
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΩΣΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο θεμα σου και κανεις σαν να μην ειπα τιποτε, με σκοπο να κανεις ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ!!!
η ελισαβετ δεν μπηκε ποτε στο θεμα να σε σχολιασει. μπηκε επειδη ΕΓΩ ανεφερα το ονομα της.
για να απαντησει σε μενα μπηκε, οχι για να γελασει μαζι σου.
μαζι μου γελουσε.
αυτα ολα τα ειπα και στο θεμα σου, αλλα επειδη εσυ δεν αντεχεις να μην πλεξεις ενα μεγαλο δραμα απο το τιποτε γυρω σου, καθεσαι και χτυπιεσαι σαν χταποδι οτι σε ταλαιπωρουμε .
περα απο αυτο,
αντι να κατηγορεις τους αλλους, κατσε να σκεφτεις (αν μπορεις) το πως φερεσαι εσυ ανα πασα στιγμη, τα μονιμα απαραδεκτα σεξιστικα και σκοταδιστικα σου σχολια, που προσβαλουν γυναικες, δημοκρατικους ανθρωπους, σεξουαλικα ενεργους ανθρωπους και σχεδον οποιον αναπνεεει, και μετα απο την αυτοκριτικη σου κατσε να γκρινιαζεις οτι δεν σε παιζουν τα αλλα παιδακια.
την κασσανδρα κακως την ανεφερες για να συνδικαλιστεις.
δεν μιλησε κανεις για την κασσανδρα, αλλα επειδη εισαι και ψευτης και συκοφαντης, θα θυμισω ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, οτι η κασσανδρα χωθηκε στο θεμα που μιλουσαμε για τους παπαδες, χωρις να πει επιχειρηματα, λεγοντας σαν πρωτη της φραση οχι οτι εχει μια διαφορετικη αποψη και θελει να την πει, αλλα ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΡΑ!! ενω ελεγε αστηριχτες μπουρδες η ιδια που αποκαλεσε 'αποψη".και της απεδειξα οτι με συκοφαντει και με επιχειρηματα και με στοιχεια που στηριζουν απολυτως οσα αποκαλυψα., ενω εκεινη ελεγε μια στηριχτη "αποψη", οτι η ιστορια δεν υφισταται...
και οι δυο ισχυριζεστε οτι δεν θελουμε- θελω να κουγονται αλλες αποψεις. αυτο που εννοειτε ειναι οτι θελετε να λετε ψεματα χωρις αντιλογο και ειναι αυταποδεικτο.
ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΣΒΗΣΕ.
ακουστηκαν και των αλλων ομως. δεν μπορειτε να σβησετε των αλλων επειδη δενε χετε επιχειρηματα η επειδη δεν σας αρεσουν.
και επαναλαμβανω οτι κακως ανακατεψες την κασσανδρα σαν ανηλικο που κρυβεται πισω απο την φουστα της μαμας, , δεν ειναι ανδρικο εκ μερους σου, αλλα αναγκαστηκα να την αναφερω κιε γω γιατι με συκοφαντεις, οπως κανεις παντα.
αυτα και μην με αναγκασεις να επανερθω