Τωρα τι καθομαι και συζηταω με γυναικες... Οι αντρες της παρεας σιγουρα καταλαβαινουν αλλα κι αυτοι ειναι τοσο εξοικειωμενοι με το ρολο τους που τους ειναι δυσκολο πλεον να ξεχωρισουν την υποκρισια απο την αληθεια.
Printable View
Τωρα τι καθομαι και συζηταω με γυναικες... Οι αντρες της παρεας σιγουρα καταλαβαινουν αλλα κι αυτοι ειναι τοσο εξοικειωμενοι με το ρολο τους που τους ειναι δυσκολο πλεον να ξεχωρισουν την υποκρισια απο την αληθεια.
Γ@@@@!!!!
Έπρεπε να βάλω σόίχημα ότι δεν θ αντέξει να μιλήσει σοβαρά πάνω από ένα ποστ!
Picker, εγώ θα σου έλεγα να μη μιλάς με κανένα. Μάθε αλβανικά, ρώσικα και ότι τέλος πάντων χρειάζεσαι για να επικοινωνείς στους χώρους που δραστηριοποιείσαι.
Αν ήταν σαν εσένα όλοι οι άντρες θα ειχαμε μεινει παρθένες, σε διαβεβαιώ.
Βρε Μάνο σου φαίνεται για άνθρωπος που είναι ικανός να γίνει πατέρας?Αν δεν αλλάξει και δεν θεραπευτεί,γιατί σίγουρα έχει προβλήματα,καλύτερα να μην κάνει οικογένεια.Quote:
Originally posted by Manos88
30 χρονών ρε φίλε - με τις πουτάνες θα κάνεις \"οικογένεια\" ή έστω απόγονους; μιλάω τώρα καθαρά για θέματα αναπαραγωγής γιατί πες ότι κάνεις κοριτσάκι τι θα γίνει μετά; θα την βγάλεις στο κλαρί χωρίς να την ρωτήσεις; θα είναι και αυτή χαμηλού πνεύματος;
picker και ο πατέρας σου τις ίδιες απόψεις έχει για τις γυναίκες?
Τη στιγμή που διαβάζεις τον ευατό σου να αποκαλεί τη μάνα του ******* έχεις δύο δρόμους.Quote:
Originally posted by picker
Η μανα μου ειναι καλη γυναικα αλλα... ******* κι αυτη οπως ολες σας :-)
Ή αντιλαμβάνεσαι και παραδέχεσαι και προσπαθείς να ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ή βρίσκεις τρόπους να δικαιολογείσεις τον ευατό σου
Και μιας και εδώ είναι το ζουμί εγώ θεωρώ ότι το γεγονός ότι κάποιος είναι ειλικρινής δεν σημαίνει ότι είναι και σωστός.Quote:
Kοιτα... θα σου πω το εξης: Περισυ καταφερα στα 29 μου να κανω την πρωτη μου σχεση. Χωρισαμε μετα απο 15 μερες επειδη πηγα σε μπουρδελο και της το ειπα γιατι ενιωσα τυψεις. Ποιος αλλος θα το ελεγε?
Το δε κριτήριο για την ορθότητα ή μη των πράξεων - σκέψεων βρίσκεται μέσα στον καθεένα (ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι η κοινωνία ολόκληρη βασίζεται σε λάθος απόψεις και μόνο ορισμένοι αντιλαμβάνονται το πόσο λάθος είναι οι απόψεις αυτές) και κάποιες στιγμές έρχονται δραματικά μπροστά. Η εύκολη λύση είναι να τις βαφτίσουμε ενοχές και να τις διώξουμε πάλι πίσω. Η δύσκολη (αλλά και αυτή που θα μας βελτιώσει σαν άτομα) είναι να αντιληφθούμε - παραδεχθούμε - προσπαθήσουμε να ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.
Και επειδή δυσχαιρένονται οι σχέσεις ασ απαξιώσουμε και όλους τους άντρες (συμπεριλαμβανώμενου και του πατέρα μας όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε η dalia ανωτέρο) για να νιώσουμε καλίτερα με τον ευατό μαςQuote:
Originally posted by marina38
Ναι αλλά η αλήθεια σου συμπεριλαμβάνει μια γενικότερη απαξίωση των γυναικών και αυτό δυσχεραίνει τις σχέσεις σου.
Quote:
Μα ολοι το κανουν αυτο αλλα κανεις δεν το λεει. Εχεις περασει καμια μερα απο τη Φυλης να δεις τι γινεται? Τρωτε παρα πολυ κουτοχορτο οι γυναικες! Εχω πετυχει ατομα μεσα σε μπουρδελο να χτυπαει το κινητο τους και να λενε: \"Ελα αγαπη μου, ακομα στη δουλεια ειμαι, εχω μπλεξει\". Αληθεια ζειτε στον κοσμο σας! Μπες λιγο στο forum του www.bourdela.com να δεις τι γινεται. Οι μισοι που πανε εκει ειναι παντρεμενοι. Που ζεις? Το μονο μου προβλημα ειναι οτι λεω παντα την αληθεια, αλλα φυσικα καμια γυναικα δεν θα το παραδεχτει ποτε αυτο.
χμμμ λοιπον εχω ενα γνωστο μου που εχει πανω κατω την ιδια γνωμη για τις γυναικες οπως ο πικερ.
Συζηταμε κανα χρονο ισως δυο για το θεμα.
Του ειχα βαλει το θεμα απο ολες τις μεριες.....
Εχει αποκτησει απειρα ψυχολογικα προβληματα.
Προσωπικα εχω σταματησει να συζητω το θεμα εδω και καμποσους μηνες, βαρεθηκα δηλαδη.
Πικερ,
θα ειχα απειρες οπτικες να σου πω, αλλα επειδη εχω συζητησει τοσο πολυ το ζητημα δεν μπορω να το ξαναπιασω.
Μενω μονο οτι αμα εσυ εισαι ευχαριστημενος με το μοντελο που εχεις βρει στους υπολοιπους περισευει.
Εκεινο που με ενοχλει ειναι οτι το δικο σου το στραπατσο προσπαθεις να το κανεις γενικευμενη θεωρια για να βρεις συμμαχους στο σκεπτικο σου μιας και ετσι θα σε βολευε καλυτερα.
Μιλωντας για μενα, δεν εχω παρακαλεσει ποτε γυναικα οπως γραφεις στο τιτλο, εχω συζητησει ναι.
Αλλοτε εχω πεισει αλλοτε οχι.
Λογω επαγγελματος εχω παει και σε πουτανες καμποσες φορες και τις ξερω απο την καλη και απο την αναποδη.
Ποτε δεν μειωσα την γυναικα που πληρωσα και την σεβομουνα που καταδεχωνταν να κανει οτι εκανε για λιγα λεφτα.
Απο τις πουτανες (ημουν και πιτσιρικας τοτε) εμαθα οτι αμα θες να σε σεβαστουν πρεπει να το δειξεις πρωτα ο ιδιος.
Καλημερα.
Συμφωνω απολυτως μαζι σου (σιγουρα με τους αντρες μπορω να επικοινωνησω πολυ καλυτερα) :-)Quote:
Originally posted by krino
Μιλωντας για μενα, δεν εχω παρακαλεσει ποτε γυναικα οπως γραφεις στο τιτλο, εχω συζητησει ναι.
Αλλοτε εχω πεισει αλλοτε οχι.
Λογω επαγγελματος εχω παει και σε πουτανες καμποσες φορες και τις ξερω απο την καλη και απο την αναποδη.
Ποτε δεν μειωσα την γυναικα που πληρωσα και την σεβομουνα που καταδεχωνταν να κανει οτι εκανε για λιγα λεφτα.
Απο τις πουτανες (ημουν και πιτσιρικας τοτε) εμαθα οτι αμα θες να σε σεβαστουν πρεπει να το δειξεις πρωτα ο ιδιος.
Tις πουτανες τις σεβομαι παρα πολυ και εκτιμω απεριοριστα αυτο που κανουν για μενα. Οταν μια γυναικα μου δινεται μπορω να γινω χαλι να με πατησει. Γι\' αυτο και για τις 2 γυναικες που μου εχουν δοθει ως τωρα (εκτος απο τις πορνες) παρολο που δεν τα βρηκαμε, νιωθω αισθηματα αγαπης.
Ειμαι εγωιστης και θελω τη γυναικα να μου υποτασεται, να αποδεχεται μια εστω ελαφρια υπεροχη της προσωπικοτητας μου απεναντι της. Τις πουτανες τις αγαπω γιατι ακριβως μου υποτασονται, κανουν ο,τι ακριβως τους ζητησω χωρις να λενε ποτε οχι. Μια τετοια γυναικα θα ηθελα να βρω και εξω, θα εκανα τα παντα γι\' αυτη.
Δυστυχως οι Ελλ(εει)νιδες ειναι ατιθασες και εχουν παρει πολυ αερα τελευταια. Γι\' αυτο βλεπεις ολο και περισσοτερους αντρες να τις αφηνουν για καποιες αλλοδαπες, οι οποιες ειναι και ομορφοτερες αλλα και πιο καλοβολες και υποτακτικες. Πρεπει να καταλαβουν οι δικες μας οτι τον αντρα δεν τον κερδιζεις με τον τσαμπουκα αλλα με την υποταγη.
Εμένα πάλι αν αντικαταστήσω την λέξη \"στραπάτσο\" με την λέξη \"πιστεύω\" θα έγραφα \"ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω\"Quote:
..
Εκεινο που με ενοχλει ειναι οτι το δικο σου το στραπατσο προσπαθεις να το κανεις γενικευμενη θεωρια για να βρεις συμμαχους στο σκεπτικο σου μιας και ετσι θα σε βολευε καλυτερα.
..
οπότε το μόνο που δε με ενοχλεί είναι αυτό
[quote]Originally posted by picker
Quote:
Ειμαι εγωιστης και θελω τη γυναικα να μου υποτασεται, να αποδεχεται μια εστω ελαφρια υπεροχη της προσωπικοτητας μου απεναντι της. Τις πουτανες τις αγαπω γιατι ακριβως μου υποτασονται, κανουν ο,τι ακριβως τους ζητησω χωρις να λενε ποτε οχι. Μια τετοια γυναικα θα ηθελα να βρω και εξω, θα εκανα τα παντα γι\' αυτη.
Oταν λες τα πάντα, και αν υποθέσουμε οτι είσαι ειλικρινής, θα μπορούσες να της είσαι απόλυτα πιστός και αφοσιωμένος αν στο ζητούσε?
Ναι, βεβαια... Εννοειται!Quote:
Originally posted by liberchild
Oταν λες τα πάντα, και αν υποθέσουμε οτι είσαι ειλικρινής, θα μπορούσες να της είσαι απόλυτα πιστός και αφοσιωμένος αν στο ζητούσε?
Αφού απεκατέστησα ποιός είπε τι.......
να παραθέσω το καπέλο μου στη liber για αυτό που έγραψε ..... (και ας μη συνεχίσω για το τι άλλο θα μπορούσε να περιλαμβάνεται στα πάντα...... μιας και είναι τα πάντα)Quote:
Originally posted by liberchild
Quote:
Quote:
\"Οταν μια γυναικα μου δινεται μπορω να γινω χαλι να με πατησει.\"
\"Ειμαι εγωιστης και θελω τη γυναικα να μου υποτασεται, να αποδεχεται μια εστω ελαφρια υπεροχη της προσωπικοτητας μου απεναντι της.\"
πως ακριβως δεχεσαι να σε παταει???
δια της υποταγης της??
Κατα τα αλλα,
αν οντως η προσωπικοτητα σου ειναι τετοια που μια γυναικα θα το δει, αυτο δεν μπορεις να το διεκδικεις απολυτα...
Ειναι κατι που συμβει αυθορμητα απο την Χ γυναικα που θα σε εκτιμησει σαν προσωπικοτητα, και θα πει ναι ο πικερ αξιζει.
Τις πουτανες τις αγαπω γιατι ακριβως μου υποτασονται, κανουν ο,τι ακριβως τους ζητησω χωρις να λενε ποτε οχι.
δεν λενε οχι γιατι πεφτει το σχετικο τιμημα.
επισης λαβε υποψη σου οτι δεν λενε οχι εφοσον μιλαμε για την στιγμη που το ταξιμετρο γραφει.
Αντιστοιχα και ενα ταριφα να παρεις, οσο δουλευει το ταξιμετρο του σε παει οπου θες, δεν λεει οχι.....
Μια τετοια γυναικα θα ηθελα να βρω και εξω, θα εκανα τα παντα γι\' αυτη.
ναι το ειπαμε και πιο πριν....
θα εκανες τα παντα για αυτην αρκει να σου υποτασσοταν, να σου εκανε τα κεφια οπως εσυ νομιζεις.
Αν τωρα αυτη εχει απαιτησεις, πχ σου πει παμε μια βολτα και εσυ εισαι κουρασμενος παλι θα κανεις τα παντα για αυτην??
Ποιο σωστο ειναι να πεις οτι θα εκανες τα παντα για αυτην εφοσον ειναι στα μετρα σου η στα κεφια σου.
Δυστυχως οι Ελλ(εει)νιδες ειναι ατιθασες και εχουν παρει πολυ αερα τελευταια.
αρκετες ελληνιδες εχουν μπλεξει σε ενα λαιφσταιλ εποχης, αλλη δουλεια αυτο. Αν θες και εγω δεν θα ασχολιομουν, αλλα απο την αλλη επειδη δεν μου κανουν δεν θα τις πω και πουτανες.
Γενικευεις - τσουβαλιαζεις ασυστολα οτι δεν βοηθαει να ισχυροποιεις το σεναριο που σε κανει να νιωθεις καλα.
Γι\' αυτο βλεπεις ολο και περισσοτερους αντρες να τις αφηνουν για καποιες αλλοδαπες, οι οποιες ειναι και ομορφοτερες αλλα και πιο καλοβολες και υποτακτικες.
οι οποιες και παλι επειδη ειχαν το ψωμι - παντεσπανι ειπαν οτι αντε μπας και φαμε καμια φρυγανια...
Και τι νοημα εχει να κανεις μια σχεση οταν αυτη βασιζεται στον εξαναγκασμο?
Πρεπει να καταλαβουν οι δικες μας οτι τον αντρα δεν τον κερδιζεις με τον τσαμπουκα αλλα με την υποταγη.
Αυτο εχουν βγαλει οι στατιστικες σου???
Αν οντως σε ενδιαφερει να υποταξεις μια γυναικα, τοτε μαθε τον τροπο - ο οποιος θελει πολυ κοπο και οχι ετσι αερα πατερα οπως νομιζεις εσυ.
Για να υποταξεις μια γυναικα, πρεπει να την εμπνευσεις για αυτο, εσυ αυτο το θεωρεις προαπαιτουμενο.
Λυπαμαι που θα στο πω αλλα με αυτους τους ορους επαιξες και εχασες.
Θα συμφωνήσω με τις παρατηρήσεις όλων και ιδιαίτερα του justme .
Το θέμα είναι όμως κατα πόσο είσαι ανοικτός για να ακούσεις τις απόψεις των άλλων ......... και μου φαίνεται οτι δεν είσαι .........
Μάλλον, προσπαθείς με κάθε τρόπο να προστατεύσεις αυτόν τον ιδιαίτερα ευθραυστο εγωισμό σου και παρόλου που δηλώνεις ειλικρινής , αδυνατείς να αντιμετωπίσεις την αλήθεια , οταν κινδυνεύει να πληγώσει τον ευπαθή εγωισμό σου .
Και για να ελαφρύνω το κλίμα : ο πίκερ είπε \'\'ολες οι γυναίκες είναι πουτάνες \'\' \'\'τις πουτάνες τις σέβομαι\'\' \'\'η μάνα μου είναι *******\'\'
ΑΡΑ : Την μάνα του την σέβεται . (Αδικα τον πυροβολείτε :P)
Λοιπον, αγαπητέ pic.... εεε ..Π*****ΑΣ γυιέ (****)Quote:
Η μανα μου ειναι ... *******
ήθελα να πώ (για να μή σου χαλάσω και το χατήρι μιας και έτσι αυτοπροσδιορίζεσαι )
.... Ή κάπου μας τα μπερδεύεις ή κάπου μπερδεμένα τάχεις μέσα σου ....
Από τη μιά ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ χαρακτηρίζοντας συλλήβδην ΟΛΕς τις γυναίκες σαν τη .... μάνα σου ... :
κι από την άλλη ως ΤΕΤΟΙΕΣ δηλώνεις οτι τις ΣΕΒΕΣΑΙ :Quote:
Η μανα μου ειναι ... ******* οπως ολες σας :-)
Μήπως εσυ, ώς ΕΓΩΙΣΤΗΣ, δεν είσαι και τόσο ΕΓΩΪΣΤΗΣ όσο δηλώνεις, αλλά απλά ενας κακομοιρούλης χωρίς τίποτα αλλο εκτος από ΧΡΗΜΑΤΑ,Quote:
Tις πουτανες τις σεβομαι παρα πολυ και εκτιμω απεριοριστα αυτο που κανουν για μενα..... Τις πουτανες τις αγαπω γιατι ακριβως μου υποτασονται, κανουν ο,τι ακριβως τους ζητησω χωρις να λενε ποτε οχι.
τα οποια ΤΕΛΙΚΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ και στα οποία ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ οι κυρίες αυτές , ΟΧΙ γιατι το κάνουν για ΣΕΝΑ , αλλά ως ΑΨΟΓΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που σέβονται το .... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ τους ;;; ( .. και μη μου πείς οτι δεν είναι έτσι και σου ..\"κάθονται\" κάνοντας ... \"ψυχικό\" ... γιατι επιβαρύνεις περισσοτέρο τη θέση σου κι από \"εγωϊστης\" μάλλον για ... \"ξεφτύλας\" θάταν καταλληλότερο να δηλώνεις οτι είσαι ...)
... που φυσικά αν σου ζητούσε και χρήματα όπως αυτές ... θα σου κακοπήγαινε ενώ με τις κυρίες αυτές .... ΟΧΙ !!!!Quote:
Μια τετοια γυναικα θα ηθελα να βρω και εξω, θα εκανα τα παντα γι\' αυτη.
Εκεί είναι η διαφορα ....
Τη ΜΑΓΚΙΑ και τον ΕΓΩΪΣΜΟ, έλα να τα μετρήσουμε πόσο ΑΝΤΕΧΟΥΝ στο ..... Τ-Σ-Α-Μ-Π-Α !!!!
Αλλίως .... Δική σου ή επίλογη ... Δικαίωμά σου είναι ... ΑΛΛΑ ...
ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ -και το \"λιγο\"- (ΣΟΥ) .... ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ...!
Και μη γενικεύεις ....
--------------------
(****)
Συγνώμη για την έκφραση , σε καμία περίπτωση ΔΕ με αντιπροσωπεύει και ΠΟΤΕ δε τη χρησιμοποιώ ...
Εδω απλά επανέλαβα τα ΛΕΓΟΜΕΝΑ σου .... για λόγους έμφασης στα λεγόμενα μου ...
Θελω να μου κατσει μια γυναικα ανευ ορων (αντε να της δωσω και 20 ευρω), αυτο θα με συγκινησει πολυ. Μια ******* μονο για μενα, ειναι το ονειρο μου!
αν το μόνο που έχεις να δώσεις είναι 20 ευρώ και
το μόνο που μια \"επαγγελματίας\" μπορεί να σου δώσει κοστολογείται 20 ευρώ
... τότε τι να λέμε ... ;
ή οτι έπεσες σε ... φτηνιάρα ή τόσο σου ... αξίζει !
... περί ορέξεως όμως ... πάσο ! κι εύχομαι καλή ευόδωση των ονείρων σου ... !
:)
Quote:
Μια ******* μονο για μενα, ειναι το ονειρο μου!
Βρε λοιπον μια κοπελα απο τις αν. χωρες και παντρεψου την.
Που ειναι το προβλημα??
Οκ δεν θα σε παρει για τα ομορφα ματια σου (ουτε και για το διευρυμενο οριζοντων μυαλο σου) αλλα αυτα ειναι λεπτομεριες....
το ονειρο σου ειναι πολυ κοντα...
;)
Πρεπει ομως να ερθει εκεινη σε μενα και μαλιστα να με παρακαλεσει. Δεν ειμαι πλεον διατεθειμενος να κανω ουτε κοπλιμεντο σε γυναικα!
Quote:
Kοιτα... θα σου πω το εξης: Περισυ καταφερα στα 29 μου να κανω την πρωτη μου σχεση. Χωρισαμε μετα απο 15 μερες επειδη πηγα σε μπουρδελο και της το ειπα γιατι ενιωσα τυψεις. Ποιος αλλος θα το ελεγε?
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;Quote:
Βασικα δεν εχεις καταλαβει τιποτα για μενα. Εγω ειμαι ο ΠΛΕΟΝ συναισθηματικος.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΡΕΖΙΛΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ;
Quote:
Πρεπει ομως να ερθει εκεινη σε μενα και μαλιστα να με παρακαλεσει. Δεν ειμαι πλεον διατεθειμενος να κανω ουτε κοπλιμεντο σε γυναικα!
και γιατι να σε παρακαλεσει??
δες το αλλιως,
μπορει να βρει ενα αντρα που της ερχεται πιο πολυ σε οτι ζηταει και δεν χρειαζεται παρακαλια.
Εσυ πως το κοβεις αν συνεχισεις ετσι??
Τα πραγματα ειναι απλα παντως και αυτο να το θυμασαι.
:o:o:o:oQuote:
Quote:
Originally posted by Helena
:o:o:o:oQuote:
Α, τώρα ήρθες εσύ ? κάτσε...
:P
Παμε ενα στοιχημα οτι εσυ πληρωνεις περισσοτερα για να σου καθεται η γκομενα σου?Quote:
Originally posted by MANTHES
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΡΕΖΙΛΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ;
Μιας και το συγκεκριμένο άπτεται της ιδιοτροπίας μου (στοιχήματα) και για όρους αμεροληψίας (που είναι απαραίτητοι στα στοιχήματα) να παραθέσω ότι θα χρειαστεί να μετρηθείQuote:
Παμε ενα στοιχημα οτι εσυ πληρωνεις περισσοτερα για να σου καθεται η γκομενα σου?Quote:
α) ο χρόνος και η αξία του που αφιερώνεται από τον manthes (και όποιον από εμάς σαν και αυτόν) στις γυναίκες
β) ο χρόνος και η αξία του που ΘΑ (στάνταρ όμως) χρειαστεί να αφιερωθεί από τον picker για την επίλυση των ψυχολογικών προβλημάτων που θα έχει αν ξεκινήσει (ή συνεχίσει) με αυτή τη κοσμοθεωρία περί γυναικών, μαζί φυσικά με το ιατρικό - φαρμακευτικό κόστος.
Πιστωτικά επίσης θα πρέπει να μετρηθεί
α) Το ψυχολογικό ώφελος εκφρασμένο σε χρήματα που έχει ο manthes (και όποιος από εμάς σαν και αυτόν) έχει μία σύντροφο και όχι απλά μία πλαστική κούκλα
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.Quote:
ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΤΟΤΕ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ
Πίκερ καταρχήν αυτά περί υποταγής είναι καραγκιοζιές. Ποιός σου υποτάσσεται μωρέ; σε σένα υποτάσσεται ή στο πορτοφόλι σου; άμα δεν έχεις λεφτά και της πεις πάρε μου μια πίπα θα γελάσει μέχρι δακρύων... κοινώς υποταγή στο πορτοφόλι... ε άμα είναι έτσι ρε φίλε να πάρω και εγώ μια καραμπίνα να λέω ωπ!! μου υποτάσσονται όλοι!!! - ανωτερότητα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ είναι αυτό;
με 2-3 σημερινα σου ποστ και οχι παραπανω πικερ γιατι βαριεμαι να διαβασω: ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!
δεν επενεβαινα στη συζητηση γιατι αφενος δεν ειχα χρονο και αφετερου η πορνεια και η ψυχολογια των ανδρων ειναι μεγαλο ζητημα και σιγουρα εχω γνωρισει παιδια που πηγαιναν σε πορνεια κααι μονο αποτυχημενοι δεν ηταν, απλα διαχωριζαν το σεξ απ τη σχεση και τιποτα παραπανω.
Νομιζα οτι θα εκανες μια σοβαρη συζητηση γιατι πραγματικα θα μπορουσε να γινει γυρω απ αυτο το θεμα. Αλλα εσυ εισαι πραγματικα γαμα τα!! οι προσβολες που χεις πεταξει για το γυναικειο φυλο ειναι απαραδεκτες! Οι αντιληψεις που εχεις ειναι ισοπεδωτικες, σωβινιστικες, χιτλερικες και ακρως φασιστικες. Και επειδη σιχαινομαι καθετι τι φασιστικο, η ετυμηγορια βγηκε: ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!
Αγαπητοί συμφορουμίτες....(sus, θύμισε μου να σου βάλω πιπέρι στο στόμα)
Λυπάμαι που θα το πω αν και ήταν η αρχική μου σκέψη. Κρατήθηκα να μη την εκφρασω γιατί περίμενα να συζητηθεί το θέμα και να βγει ένα συμπέρασμα που θα εξηγούσε όλη αυτή τη μπουρδολογία.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο picker είναι απλά ηλίθος.
(Σκεφτόμουν και το βλαμμένος, αλλά μάλλον είναι αδόκιμο)....
θεοφανια δυστυχως εχεις δικιο...
κριμα, η πορνεια ειναι κατι που αποτελει θεμα σοβαρης συζητησης, αλλα με τετοιες αποψεις καθε ελπιδα για σοβαρη συζητηση παει στραφι. Δυστυχως ναι θεοφανια το ατομο ειναι ετσι οπως τα λες και χειροτερα.
και σε περίπτωση υποτροπής ... θάλεγα να την παίρναμε και λίγο στα πλάγια ... με το ψαλιδάκι ... χε χε ... :DQuote:
Originally posted by Θεοφανία
....(sus, θύμισε μου να σου βάλω πιπέρι στο στόμα)
... τσ τσ τσ .... μα σ΄ενα τέτοιο forum βρε παιδιά ο καθένας κουβαλάει την .... \"ψυχοπαθολογία\" του ... τραβάει τα ... ζόρια του ...Quote:
Originally posted by Θεοφανία
... Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο picker είναι απλά ηλίθος.
(Σκεφτόμουν και το βλαμμένος, αλλά μάλλον είναι αδόκιμο)....
Ισως (και για νάμαστε πιό ακριβείς : σίγουρα) κι ο pic , χρειάζεται φροντίδα επ΄αυτού ...
XAΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ
καλα τωρα εσεις δικαστες βγαλατε και ετυμηγοριες ετσι???
Ετσι ειναι ο διαλογος???
Ετσι θα πειστει ο αλλος?? με αυτη την επιχειρηματολογια???
Δηλαδη γιατι δεν σας ενδιαφερει να μαθετε τους λογους που σκεφτετε ετσι ο πικερ και
προτιματε να ξεμπερδευεται με αφορισμους???
ε?
Ξερεις, οταν διαβασα οτι εισαι 30 εμεινα, περιμενα να εισαι πιο μικρος διαβαζοντας σε...Quote:
ειμαι ομως εγωιστης !
. Εγω ειμαι ο ΠΛΕΟΝ συναισθηματικος.
..... δεν ξεκινησα ετσι.
Θελω να μου κατσει μια γυναικα ανευ ορων
Πρεπει ομως να ερθει εκεινη σε μενα και μαλιστα να με παρακαλεσει.
Αφηνοντας στην ακρη το θεμα της γυναικας, πανω στο οποιο εχεις τρομερα αντιφατικα συναισθηματα, με την βοηθεια και της *****ς( βασικα πιστευω στο μυαλο σου η εννοια της *****ς ειναι το μονο καναλι απο οπου μπορουν να ρευσουν τα θετικα στοιχεια της γυναικας. Μπορεις φανταζομενος την γυναικα με την μορφη της *****ς να την αγαπας, κι ετσι δεν εχεις μονο το μισος ή τον φόβο, εχεις και το αλλο ακρο του, την αγαπη απεναντι στην γυναικα-***** και αντισταθμιζεις καπως τα πραγματα μεσα σου- ολα αυτα ειναι η δικη μου εκτιμηση).
Λοιπον, αφηνοντας το στην ακρη ολο αυτο, ακουω απο εσενα ολο ΘΕΛΩ, ΑΠΑΙΤΩ. Ενα μεγαλο θελω εισαι και μια απαιτηση. Και ξερεις, μονο τα μωρα απαιτουν χωρις να δινουν.
Αυτο το \"ανευ ορων\" εκει παραπεμπει φιλε, στην μη αποδοχη της πραγματικοτητας. Οι προσδοκιες σου ειναι μη ρεαλιστικες. Και η συγκρουση με την πραγματικοτητα, μοιαζει αναποφευκτη....
Και κατι ακομα, μην συγχεεις την ειλικρινεια απο την αληθεια. Το πιστευω οτι εισαι απολυτα ειλικρινης και μας ανοιγεσαι και το σεβομαι. Ωστοσο η ειλικρινεια σου στο να λες αυτο που σκεφτεσαι δεν σημαινει πως εισαι και ικανος να μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου. Πολυ απλα, αυτα βλεπεις, αυτα λες.
Αχ, μακαρι ολος ο κοσμος να ηταν γεματος απο πουτανες και ολα τα κοριτσια να σε εβλεπαν και να σου χαριζαν ανευ ορων το κορμι, την ψυχη τους... Αλλα δυστυχως η ζωη δεν ειναι αυτο που θα θελαμε να ηταν, ξυπνα και ζησε την!
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
πικερ λυπάμαι αλλα οπως πολύ σωστα σου τα λέει και ο weird, εισαι περαν του κοσμου τουτου, για να μην αρχίσω να σε στολίζω και γω σαν τους άλλους κριμα ειναι να χαλιόμαστε, στο κατω κατω κανε οτι θες δική σου ειναι η ζωη, δικές σου και οι επιλόγες.
Α! Οσο για την επιλογη που λες πως έχεις: Υπάρχουν και πορνες με 2000 ευρώ αρα μην εισαι και τόσο σιγουρος οτι τις επιλέγεις με τα 20 ψωρο-ευρουλάκια!!! χεχεχεχε!! Πάλι στην φέρανε οι ατιμες οι γυναίκες!!!
:P
Quote:
Ετσι ειναι ο διαλογος???
Δηλαδη γιατι δεν σας ενδιαφερει να μαθετε τους λογους που σκεφτετε ετσι ο πικερ και
ε?
Θείε Krino, (εκ του κρίνω, φαντάζομαι)....
Πριν αρχίσεις τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τους αφορισμούς, διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα δεις τόσο εμένα όσο και άλλα άτομα να προσπαθούμε να ανοίξουμε διάλογο με τον τύπο.
Από το σημείο που άρχισε να λέει ακόμη και τη μάνα του *******, λυπάμαι αλλά είναι και πολύ λίγα αυτά που του είπα...
ΥΓ. Την ευχή σου
[/quote] ... τσ τσ τσ .... μα σ΄ενα τέτοιο forum βρε παιδιά ο καθένας κουβαλάει την .... \"ψυχοπαθολογία\" του ... τραβάει τα ... ζόρια του ...
Ισως (και για νάμαστε πιό ακριβείς : σίγουρα) κι ο pic , χρειάζεται φροντίδα επ΄αυτού ... [/quote]
psyhangel...
Έχω μιλήσει με άτομα που έχουν σοβαρές ψυχώσεις, με άτομα που έχουν τεράστια προβλήματα, που ζουν με φάρμακα όλη μέρα και μερικές φορές τους είναι αδύνατο ακόμη και να βγουν από το σπίτι λόγω της πάθησης τους.
Οι περισσότεροι, (αν όχι όλοι), έχουν τέτοια ποιότητα, εξυπνάδα και εσωτερικό βάθος που με έχουν αφήσει άναυδη.
Δεν μίλησα για ψυχικά άρωστους, αλλά για ηλίθιους.
Μακάρι ο picker να ήταν άρωστος, αλλά απ όσο ξέρω η βλακεία δεν θεραπεύεται...
βασικα συμφωνω πολυ μαυτο. και αν λεει καποιος τη μητερα του *******? και αν εχει τη χειροτερη γνωμη για τις γυναικες? κ αν εχει σκοτωσει τη μανα του σου λεω γω? σκεφτειτε, πως θα τον αντιμετωπιζατε? δε θελω καμια απαντηση.. με νοιαζει που ξερω εγω τι θα εκανα.Quote:
Ετσι ειναι ο διαλογος???
ε?
Quote:
Ετσι ειναι ο διαλογος???
ε?
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ \'\'ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ\'\'Quote:
εγω νομιζω οτι εισαι βαρετος ακομα για να τσακωθει κανεις μαζι σου.....
εγω εχω την εντυπωση οτι θα ηρεμησει μη πω θα γινει αλλος αν8ρωπος αν εκανε μια σχεση αλλα το θεμα ειναι πως να το πετυχει αυτο αφου μονος του αυτοσαμποταρεται ετσι