χαλάρωση είναι και θέλει πολύ δουλεία...είδωμεν....γυμναστ� �ριο και καμμια πλαστική ίσως...
Printable View
χαλάρωση είναι και θέλει πολύ δουλεία...είδωμεν....γυμναστ� �ριο και καμμια πλαστική ίσως...
κάτσε να βρω μια σελίδα ενός Αμερικάνου που είχε πολύ πιο μεγάλο πρόβλημα από σένα, κι αυτός το αντιμετώπισε
με πλαστική.. και όπως βλέπω κι εγώ δεν θα τη γλιτώσω την πλαστική στη κοιλιά..
όση γυμναστική και να κάνω μερικά πράγματα μόνο με νυστέρι διορθώνωνται..
πάντως δεν έχεις καμοιά σχέση με πριν!.. και ίσως θα πρεπε να δουλέψουμε τώρα και λίγο
στο να αγαπάμε πιο πολύ τον ευατό μας όπως είναι..
αχ συγγνώμη την έχει κατεβάσει τη σελίδα του ο Αμερικάνος τώρα ..
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 50 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ...
ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ
ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ...
Τελικά Λάκη τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φανταζόμουν... και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα, έχω πααααρα πολλούς ενδοιασμούς να το κάνω μετά απ' αυτά που άκουσα σήμερα. Μα να τρώς σαν να είσαι γέρος για μια ζωή; Μικρές μπουκίτσες και σιγάαααα σιγάααα, τι είναι αυτά. Ακόμα και ο πιο αδύνατος άνθρωπος κάποια στιγμή θα ξεχαστεί θα φάει μια μεγάλη μπουκιά, και εμείς να το πληρώνουμε με το να πνιγόμαστε;
Αυτά εμένα δεν μου τα είχε πει κανένας....
Quote:
Originally posted by sad
Τελικά Λάκη τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φανταζόμουν... και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα, έχω πααααρα πολλούς ενδοιασμούς να το κάνω μετά απ' αυτά που άκουσα σήμερα. Μα να τρώς σαν να είσαι γέρος για μια ζωή; Μικρές μπουκίτσες και σιγάαααα σιγάααα, τι είναι αυτά. Ακόμα και ο πιο αδύνατος άνθρωπος κάποια στιγμή θα ξεχαστεί θα φάει μια μεγάλη μπουκιά, και εμείς να το πληρώνουμε με το να πνιγόμαστε;
ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ?
ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ !
Λάκη δεν είπα να τρως γρήγορα και να μη καταλαβαίνεις από φαγητό... είπα να τρως φυσιολογικά και απότι κατάλαβα μετά τον δακτύλιο μόνο φυσιολογικά δεν τρως... Σαν όλους τους άλλους ανθρώπους... πρεπει να τρως σιγά, όχι φυσιολογικά.... τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα...
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΡΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΛΟΓΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
Παιδιά Καλησπέρα (LAKH-BIONIC κ.α.)
Έλειψα για λίγε μέρες για επαγγελματικούς λόγους και δεν είχα πρόσβαση στο διαδικτυο. Σήμερα επιτέλους έκανα το ραντεβού με το γιατρό στο Νοσοκομείο. Δυστυχώς είμαι περισσότερο απογοητευμένος παρά ποτέ. Δεν γίνεται τίποτε με το δακτύλιο όπως μου είπαν γιατί ο οισοφάγος έχει πρόβλημα και η διαφραγματοκήλη είναι μεγάλη και θα τα πετάξει όλα επάνω και μπορεί να μετακινήσει το δακτύλιο να βγάλει το ράμμα κλπ. Μου είπαν ότι εκεί κάνουν από όλα (δακτυλίου κλπ) αλλά η καλύτερη επέμβαση για μένα είναι η γαστρεκτομή Σλίιβ με γαστρική παράκαμψη που θα παροχετεύσει τα χολοπαγκρεατικά υγρά του στομάχου και αυτό θα μου διορθώσει την κατάσταση με το ζάχαρο άπαξ και διαπαντός.
Θα γίνει εκτομή του στομάχου κάθετα (θα αφαιρεθεί ο θόλος όπου παράγονται λέει κάποιες ορμόνες που φέρνουν την πείνα κλπ κλπ .
Θόλωσα δε πολυκαταλάβαινα από ένα σημείο και πέρα. Έχει λέει και ένα ποσοστό θνησιμότητας 1%
Έφυγα πολύ προβληματισμένος. Εγώ βρε παιδιά θέλω να χάσω λίγα κιλά μόνο 30 έχω ΒΜΙ 35 τι δουλειά έχω με το πετσόκομμα και μη αναστρέψιμες επεμβάσεις ?
Βέβαια μου είπαν ότι θα βρώ πολλούς να μου κάνουν δακτύλιο αλλά οι επιπλοκές είναι πάρα πολλές. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ξαναχειρουργούνται. Δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά . Απογοητεύτηκα πάλι στο γιο ? γιο θα το ρίξουμε .
Gaspe
Καλημέρα Sad.Quote:
Originally posted by sad
Διαπιστώνω το εξής:
1ον εντελώς αβασάνιστα αποφάνθηκες πως ο δακτύλιος
είναι η εύκολη λύση ή κάτι σαν βόλτα στο πάρκο
και 2ον επίσης
εντελώς αβασάνιστα έβγαλες τα χθεσινά σου συμπεράσματα.
Αν κατάλαβες πως "πνιγόμαστε" ή πως τρώμε σαν γέροι
από αυτά που διάβασες θα σε συμβούλευα να ΞΑΝΑδιαβάσεις
αυτά που γράψαμε..
ή
Μπορείς να συνεχίσεις να τρως σαν .. "νέα"
να μπουκώνεσαι όσο θες με ότι σκουπίδι υπάρχει και να συνεχίσεις να νομίζεις πως ζεις "φυσιολογικά"..στα 105 σου κιλά..
Φίλε Gaspe καλημέρα,Quote:
Originally posted by gaspe
Δυστυχώς είμαι περισσότερο απογοητευμένος παρά ποτέ. Δεν γίνεται τίποτε με το δακτύλιο όπως μου είπαν γιατί ο οισοφάγος έχει πρόβλημα και η διαφραγματοκήλη είναι μεγάλη και θα τα πετάξει όλα επάνω και μπορεί να μετακινήσει το δακτύλιο να βγάλει το ράμμα κλπ.
Απογοητεύτηκα πάλι στο γιο ? γιο θα το ρίξουμε .
Gaspe
κατ' αρχήν μην απογοητεύεσαι.. δεν μπορεί η ιατρική να μην έχει λύση στο πρόβλημα σου ή η μόνη λύση να είναι γαστρικό by pass.
Σχετικά με το ότι θα σου λύσει το πρόβλημα του ζαχάρου
αυτό είναι αλήθεια.. γιατί με αυτή την εγχείρηση θα ξεχάσεις δια παντώς τα γλυκά και την ζάχαρη.. ΔΕΝ επιτρέπεται να τρως γλυκά μετά από by pass (κι εδώ ο φίλος Viola ας με διορθώσει αν υπερβάλλω) γιατί θα παθαίνεις το σύνδρομο dumping.. σε αντίθεση με το δακτύλιο που μπορείς να τα φας
και γι αυτό έχει σχετική επιτύχια σε ασθενείς που έχουν ροπή στα γλυκά..
Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να πάρεις και μια 2η να μη πω και 3η και 4η γνώμη από χειρουργούς που κάνουν δακτύλιο
να σου πουν την γνώμη τους..
Πάρε τηλ. τον Σαχπατζίδη, τον Γαβριήλ, τον Χειρουργό της Βέρας στο Ιπποκράτειο, τον χειρουργό στη Θεσσαλονίκη,
τον Κασαπίδη στην Κεντρική Κλινική κι αν οι γνώμες τους
συμπίπτουν με αυτή του γιατρού της Κρήτης τότε μόνο σκέψου την περίπτωση του By Pass.
μην απογοητευεσαι .. κάθε εμπόδιο λένε είναι για καλό..
Καλά ρε Bionic μη βαράς, απλώς εγώ αυτά που διάβασα δεν τα ήξερα, και σου είπα σε γενικές γραμμές τρώω φυσιολογικά, ουτε αμάσητα ούτε μπουκώνομαι αλλά ούτε και τόσο αργά όσο κατάλαβα από αυτά που γράψατε. Μπορεί να κατάλαβα λάθος γι αυτό είμαι εδώ για να μαθω πως είναι πραγματικά αυτό το πράγμα, και να αποφασίσω αν θέλω να το κάνω ή όχι. Δεν θέλω να μου επιρεάσει πολύ τη ζωή μου ως τώρα. Σου είπα νόμιζα πως απλά στο βάζουν και νιώθεις οτι δεν πεινάς, τους κινδύνους περί πνιξίματος και εμετών δεν μου τα είπε κανεις...
Φυσικό είναι να ξαφνιάζομαι και να φοβάμαι.
Τώρα όσο αφορά για το ειρωνικό "Μπορείς να συνεχίσεις να τρως σαν .. "νέα"
να μπουκώνεσαι όσο θες με ότι σκουπίδι υπάρχει και να συνεχίσεις να νομίζεις πως ζεις "φυσιολογικά"..στα 105 σου κιλά.. " δεν θα απαντήσω γιατί έβγαλε πολύ κακία...
Λοιπον αυτά....και μην παίρνεται από τα μουτρα ανθρώπους που ψάχνουν να δουν τι θα κάνουν με την περιπτωση τους...
Δεν έχουμε πάρει από τα μούτρα κανένα ποτέ, όλους τους ενημερώνουμε, και απαντούμαι με χαρά σε ερωτήσεις
χιλιοειπωμένες ξανά και ξανά, αλλά άμα διαβάζω βλακείες δεν μπορώ να κρατηθώ :-)
άντε λοιπόν να το επαναλάβω.. ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ (η επανάληψη είναι η αρχή της μάθησης :-))
Τρώμε τα ΠΑΝΤΑ, απλώς τρώμε σιγά και απολαμβάνουμε το φαγητό μας, οι μπουκιές μας είναι φυσιολογικές
ΟΧΙ μικροσκοπικές αλλά ΟΥΤΕ και τεράστιες.. ΑΝ δεν τρως γρήγορα ΑΝ μασας το φαγητό σου ΔΕΝ θα χεις εμετούς
Όπως πολύ σωστά σου έγραψε ο Λάκης, προτιμότερο είναι να προσέχεις το φαγητό σου 20 λεπτά της μέρας παρά να προσέχεις όλα τα υπόλοιπα όλη την υπόλοιπη μέρα..
Αυτό το πράγμα σου γίνεται συνήθεια κάποια στιγμή και τρως έτσι ή είσαι με το φόβο; Αυτό μονο θέλω να μάθω, και αν κάνεις εμετό σε πόσο διαστημα από την ώρα που το εφαγες θα τον κάνεις; Τι ρωτάω ε; Εσύ απ' οτι είπες είχες πολύ λίγους εμετους, υπάρχουν κάποια είδη που δεν τα τρως για να μην κάνεις ή απλά προσέχεις όταν τα τρως; Sorry για τις πολλές ερωτήσεις και αν γίνομαι κουραστική απλά θέλώ να μη κάνω κατι και τo χιλιομετανιώνω μετά... Κατα τη γνώμη σου θα ενθάρυνες και άλλο κόσμο να το κάνει; (ειλικρινα)...
θα ενθάρρυνα μόνο ανθρώπους:
1. που χουν δοκιμάσει να χάσουν κιλά στο παρελθόν με δίαιτες και δεν τα κατάφεραν
2. που είναι πάνω από 30 κιλά πλέον του φυσιολογικού
3. που έχουν προβλήματα υγείας (παθολογικά + ψυχολογικά) λόγω παχυσαρκίας
4. που είναι διατεθημένοι να βοηθήσουν ΚΑΙ αυτοί στο χάσιμο βάρους
5. που είναι διατεθημένοι να κάνουν αλλαγές στον τρόπο διατροφής τους.
ο δακτύλιος είναι ένα εργαλείο για να χάσεις βάρος
ο δακτύλιος ΔΕΝ θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος αν συνεχίσεις να τρως ανεξέλγκτα γλυκά, παγωτά και αλκοόλ
ΤΡΩΩ τα πάντα ΤΡΩΩ τα πάντα (ξανά-μανά) ΤΡΩΩ τα πάντα :-)
απλώς τρώω με προσοχή, χρησιμοποιώ μαχαιροπήρουνο!!! ουαααου!! πριν έτρωγα με το χέρι την μπριζόλα...
κάθομαι στο τραπέζι, έχω 3 - 4 γεύματα την ημέρα, δεν τρώω ότι να ναι και όπου να ναι..
ΤΡΩΩ τα πάντα (ωχχ αυτό το ξανάπα :-) και τα επικύνδινα φαγητά όπως ψωμί αλλά
με προσοχή.. Δεν έχω κανένα φόβο ή άγχος αν αυτό εννοείς όταν κάθομαι να φάω..
το μόνο μου άγχος είναι να βρω λεφτά να πάρω καινούργια ρούχα :-)
Και η συμβολή η δική μας στο να βοηθήσουμε αυτό το εργαλειο να δουλέψει είναι απλά να τρώμε σιγά και να αποφεύγουμε τα γλυκά και τις "ύπουλες" θερμίδες; Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ περίπου πόσα θα χάσω σε 6 μήνες πάνω-κάτω;
-> ναι! (και όταν λέμε σιγά δεν εννοώ σε slow motion αλλάQuote:
Originally posted by sad
Και η συμβολή η δική μας στο να βοηθήσουμε αυτό το εργαλειο να δουλέψει είναι απλά να τρώμε σιγά και να αποφεύγουμε τα γλυκά και τις "ύπουλες" θερμίδες;
απλώς με προσοχή
εξαρτάται.. από τα πόσα κιλά ξεκινάς, αν θα κάνεις και λίγηQuote:
Originally posted by sad
Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ περίπου πόσα θα χάσω σε 6 μήνες πάνω-κάτω;
γυμναστική όπως περπάτημα, αν είσαι γυναίκα ή άντρας,
αν έχεις ορμονικό πρόβλημα, δεν είμαι η Βιργινία Λεούση
ανοιχτή γραμμή πρόβλεψης, εγώ έχασα 30 σε 6 μήνες..
μέσω όρο 4-5 κιλά το μήνα.
30 κιλά σε 6 μήνες είναι τελεια! Δηλαδή εσύ καλοκαιρι θα είσαι μοντελάκι. ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩ!!! Μετά μπορείς να τον βγάλεις έτσι δεν είναι; Αλλα κάτι διάβασα οτι υποτροπιάζει η παχυσαρκία μετά. Γνωρίζεις αν αληθεύει; Εσυ θα το κρατήσεις για παντα η θα τον βγάλεις κάποια στιγμή;
δεν έχω σκοπό να "τον.. βγάλω" μ' αρέσει που είναι μέσα.. ελπίζω να τον κρατήσω για πάντα ..
καλά θα τα πάρει αυτά ο Θέμος και θα κάνει εκπομπή :-))
ναι ισχύει αν επανέλθεις στις παλιές συνήθειες να ξαναπαχύνεις, λογικό είναι.
ΠΟΛΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ BIONIC ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ...ΧΑΧΑΧΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΠΙΝΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..
ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ...ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ...
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ!!!! ΧΑΧΧΑ!!!
ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ....
Sonia κι εσύ δακτύλιο ή οχι;
Quote:
Παιδιά Καλησπέρα (LAKH-BIONIC κ.α.)
Έλειψα για λίγε μέρες για επαγγελματικούς λόγους και δεν είχα πρόσβαση στο διαδικτυο. Σήμερα επιτέλους έκανα το ραντεβού με το γιατρό στο Νοσοκομείο. Δυστυχώς είμαι περισσότερο απογοητευμένος παρά ποτέ. Δεν γίνεται τίποτε με το δακτύλιο όπως μου είπαν γιατί ο οισοφάγος έχει πρόβλημα και η διαφραγματοκήλη είναι μεγάλη και θα τα πετάξει όλα επάνω και μπορεί να μετακινήσει το δακτύλιο να βγάλει το ράμμα κλπ. Μου είπαν ότι εκεί κάνουν από όλα (δακτυλίου κλπ) αλλά η καλύτερη επέμβαση για μένα είναι η γαστρεκτομή Σλίιβ με γαστρική παράκαμψη που θα παροχετεύσει τα χολοπαγκρεατικά υγρά του στομάχου και αυτό θα μου διορθώσει την κατάσταση με το ζάχαρο άπαξ και διαπαντός.
Θα γίνει εκτομή του στομάχου κάθετα (θα αφαιρεθεί ο θόλος όπου παράγονται λέει κάποιες ορμόνες που φέρνουν την πείνα κλπ κλπ .
Θόλωσα δε πολυκαταλάβαινα από ένα σημείο και πέρα. Έχει λέει και ένα ποσοστό θνησιμότητας 1%
Έφυγα πολύ προβληματισμένος. Εγώ βρε παιδιά θέλω να χάσω λίγα κιλά μόνο 30 έχω ΒΜΙ 35 τι δουλειά έχω με το πετσόκομμα και μη αναστρέψιμες επεμβάσεις ?
Βέβαια μου είπαν ότι θα βρώ πολλούς να μου κάνουν δακτύλιο αλλά οι επιπλοκές είναι πάρα πολλές. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ξαναχειρουργούνται. Δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά . Απογοητεύτηκα πάλι στο γιο ? γιο θα το ρίξουμε .
Gaspe
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ gaspe
ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΓΙΟ ΓΙΟ
ΠΑΡΕ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
ΟΧΙ ΓΙΑ 30 ΚΙΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ
ΜΗΝ ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ 1 ΓΙΑΤΡΟ
Καλησπέρα σε όλους
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Λάκη και ΒΙΟΝΙΚ
Είναι αδύνατο σε όλους όσους έχουν παραπάνω κιλά να μην έχουν ενοχλήματα στο στομάχι (καούρες) μετά από βαρύ βραδινό φαγητό, αυτό λέγεται γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση των υγρών του στομάχου λόγο κήλης του διαφράγματος του οισοφάγου Είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε όλους τους παχύσαρκους. Ο φίλος ο ΒΙΟΝΙΚ είπε κάπου παραπάνω ότι είχε τέτοια συμπτώματα. Όμως κανένας δεν είπε ότι δακτύλιος δεν μπαίνει ή ότι θα υπάρχει πρόβλημα από την επιστροφή του φαγητού στον οισοφάγο, ή ακόμα ότι θα σπάσουν τα ράμματα και θα μετακινηθεί ο δακτύλιος. Είναι αμαρτία για 30 κιλά συνολικά (σε ύψος 1.90 μ) να χρειάζεται να κάνω γαστροπλαστική Σλίιβ με χολοπαγρεατική παράκαμψη ? μη αναστρέψιμη επέμβαση. Το πράγμα θέλει ψάξιμο ανάμεσα στους γιατρούς αλλά και ανάμεσα στους ασθενείς που έχουν δακτύλιο για χρονικό διάστημα πάνω από 1,5 ? 2 χρόνια. Λόγω τις εμπορικότατας της επέμβασης και του υψηλού κόστους όλοι οι γιατροί θα την έκαναν αλλά πρέπει να ερευνήσω τις παρενέργειες που μου είπαν ότι θα έχω (συχνούς εμετούς, μεγιστοποίηση του προβλήματος με τον οισοφάγο).
Μήπως είδε κανένας σε κάποιο site πληροφορίες για την γαστροπλαστική Σλίιβ, για παρενέργειες του δακτυλίου με τον οισοφάγο ?.
Ευχαριστώ
Gaspe
Quote:
Καλησπέρα σε όλους
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Λάκη και ΒΙΟΝΙΚ
Είναι αδύνατο σε όλους όσους έχουν παραπάνω κιλά να μην έχουν ενοχλήματα στο στομάχι (καούρες) μετά από βαρύ βραδινό φαγητό, αυτό λέγεται γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση των υγρών του στομάχου λόγο κήλης του διαφράγματος του οισοφάγου Είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε όλους τους παχύσαρκους. Ο φίλος ο ΒΙΟΝΙΚ είπε κάπου παραπάνω ότι είχε τέτοια συμπτώματα.
ΑΠΟ ΚΑΟΥΡΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ?
Όμως κανένας δεν είπε ότι δακτύλιος δεν μπαίνει ή ότι θα υπάρχει πρόβλημα από την επιστροφή του φαγητού στον οισοφάγο, ή ακόμα ότι θα σπάσουν τα ράμματα και θα μετακινηθεί ο δακτύλιος.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ?.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΡΩΓΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ
ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ??1Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ???
ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΣΟΥΛΗΣΕΙ?
Είναι αμαρτία για 30 κιλά συνολικά (σε ύψος 1.90 μ) να χρειάζεται να κάνω γαστροπλαστική Σλίιβ με χολοπαγρεατική παράκαμψη ? μη αναστρέψιμη επέμβαση.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Το πράγμα θέλει ψάξιμο ανάμεσα στους γιατρούς αλλά και ανάμεσα στους ασθενείς που έχουν δακτύλιο για χρονικό διάστημα πάνω από 1,5 ? 2 χρόνια.
ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ Η BIONIC ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Η Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ..
Λόγω τις εμπορικότατας της επέμβασης και του υψηλού κόστους όλοι οι γιατροί θα την έκαναν
ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ?
αλλά πρέπει να ερευνήσω τις παρενέργειες που μου είπαν ότι θα έχω (συχνούς εμετούς, μεγιστοποίηση του προβλήματος με τον οισοφάγο).
ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΣΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ?
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ?
Μήπως είδε κανένας σε κάποιο site πληροφορίες για την γαστροπλαστική Σλίιβ, για παρενέργειες του δακτυλίου με τον οισοφάγο ?.
ΣΤΑ SITE ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ?
Ευχαριστώ
Gaspe
Λάκη, είδα όλα τα site αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο Σλιιβ κλπ, Φαντάζομαι είναι είναι πειραματική επέμβαση.
Για παλιούς ασθενείς με δακτύλιο δεν έχω βρεί κανένα. Είναι ξέρεις και θέμα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θέλει προσοχή για να μή έχει μπλεξίματα. Πρίν από 6-8 χρόνια είδα κάποιο γνωστό μου (μάλιστα γιατρό) που ήταν πάρα πολύ παχυς ΒΜΙ 40-45+ από ότι υπολογίζω, να έχει αδυνατίσει φοβερά και μου είπε οτι έβαλε δακτύλιο αλλά μετάαπό 1-2 χρόνια τον είδα σε χειροτερα χάλια από ότι παλιά και μου είπε οτι η εγχείρηση δεν πέτυχε μάλον του γλίστρισε ο δακτύλιος. ίσως δεν τον ράβανε τότε στο στομάχι. Τωρα μετά το ράψιμο και τις συμφύσεις που θα γίνουν μετά από ένα χρονικό διάστημα νομίζω θα είνα δύσκολο να μετακινηθεί.
Φιλικά
Gaspe
Όχι, η εγχείρηση κατά Sleeve δεν είναι ούτε καινούργια ούτε πειραματική,
πάντως ούτε στην Αμερική ούτε στην Ευρώπη είναι διαδεδομένη, μάντεψε το γιατί...
έγραψες: "Είναι αδύνατο σε όλους όσους έχουν παραπάνω κιλά να μην έχουν ενοχλήματα στο στομάχι (καούρες) μετά από βαρύ βραδινό φαγητό, αυτό λέγεται γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση των υγρών του στομάχου
μέχρι εδώ σωστά, να διορθώσω μόνο πως ΔΕΝ ισχύει για όλους τους παχύσαρκους αυτό
έγραψες: "λόγο κήλης του διαφράγματος του οισοφάγου Είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε όλους τους παχύσαρκους"
Αυτό είναι ΛΑΘΟΣ, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (καούρες) δεν είναι προιόν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ λόγω της νόσου Barratt..
ούτε ΟΛΟΙ όσοι έχουν καούρες έχουν την νόσο Barratt.
σχετικά με την εγχείρηση κατά Sleeve:
------------------------------------------------
http://www.lap-surgery.com/en/morbid_sleeve.htm
http://www.columbiasurgery.org/divis...al_sleeve.html
http://www.columbiasurgery.org/divis...rgical_ob.html
σχετικά με την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (Gastroesophageal Reflux Disease):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.heartburnhelp.com/
σχετικά με το πρόβλημα που ανέφερες στον οισοφάγο, Barrett's esophagus:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.gicare.com/pated/ecdgs40.htm
ποιοι μπορούν ή δεν μπορούν να βάλουν δακτύλιο που μάλλον τελικά επιβεβαιώνει αυτό που σου είπε ο γιατρός στην Κρήτη.. :(
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.lap-band.com/risk.html
επίσης γράψατε:
gaspe: Λόγω τις εμπορικότατας της επέμβασης και του υψηλού κόστους όλοι οι γιατροί θα την έκαναν
lakis: ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ?
δεν συμφωνώ με αυτό που γράφεις gaspe..
δηλαδή γιατί να την έκαναν? για την ψυχή της μάνας τους? κι εσύ άμα δουλέψεις θέλεις να πληρωθείς..
ούτε πιστεύω πως οι γιατροί που κάνουν αυτή την επέμβαση κυνηγάνε τους πελάτες με το ντουφέκι κι έχουν ανάγκη
ένα ακόμα χειρουργείο για να βγάλουν λευτά.. δαίμονες κυνηγάμε?
στην τελική εμείς το χουμε το πρόβλημα και θέλουμε να γίνουμε καλά και αυτοί έχουν τον τρόπο..
άμα είναι για να αγοράσουμε καινούργιο αμάξι δεν τα υπολογίζουμε τα λευτά μόνο για την υγεία μας
τα σκεφτόμαστε και οι γιατροί δεν γεννήθηκαν με καταθέσεις στις τράπεζες από την δουλειά τους ζουν.
συμπέρασμα: με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο Internet νομίζω πως δεν μπορείς να βάλεις δακτύλιο
αλλά εγώ δεν είμαι γιατρός.
η προσωπική μου γνώμη είναι πως για 30 κιλά να μην κόψεις το στομάχι σου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
ΝΑΙ ΓΙΑ 30 ΚΙΛΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ
ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
19/03 συμπληρώνω 3 χρόνια.....
γυμναστική...γυμναστική...γυ μναστική....
αυτός είναι ο νέος μου στόχος....απο 187...είμαι 110 και συνεχίζουμε για απώλεια πόντων...
Συγχαρητήρια για την 3η σου επέτειο! και τα -77 κιλά!
Time flies όταν περνά ευχάριστα η ζωή!
(με μπουζούκια και με τρέλλες και με όμορφες κοπέλες) :D
Μπράβο!! Λοιπόν αν έχει φτιαχτεί το chat να κάνουμε ένα πάρτι στις 19...τέτοιες απώλειες πρέπει να γιορτάζονται!!!Quote:
Originally posted by viola17583
19/03 συμπληρώνω 3 χρόνια.....
γυμναστική...γυμναστική...γυ μναστική....
αυτός είναι ο νέος μου στόχος....απο 187...είμαι 110 και συνεχίζουμε για απώλεια πόντων...
3 χρονια....κλαψ....
Τωρα ειδα το thread και τις φωτογραφιες σου. Ειδικα αυτην μετα την εγχειριση...Ενοιωσα πως ειμουν εγω! Ορος, 2 παροχετευσεις με σωληνακια + αλλη μια στα πλευρα μου. Ποοοοοοο Περασαν ηδη 2 μηνες απο την εγχειρηση.
Θα σε φτασω...που θα παει! χεχεχε
Θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση δακτυλίου. Είμαι 27 χρονών και 165 κιλά. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το κόστος της επέμβασης και αν καλύπτεται απο κάποιο ταμείο;
διάβασε παλιότερα threadQuote:
Originally posted by sparasta
Θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση δακτυλίου. Είμαι 27 χρονών και 165 κιλά. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το κόστος της επέμβασης και αν καλύπτεται απο κάποιο ταμείο;
Παιδιά καλημερούδια σας !
Χθές έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο κέντρο ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, πήγα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση συνοδευόμενη από την καλύτερη μου φίλη που μετρά 11 μήνες με δακτυλίδι και με απώλεια 49 ολόκληρων κιλών!!!! Ήταν μια κούκλα και έχει γίνει μια κουκλάρα! Προγραμματίζω την επέμβαση μου για τον Ιούνιο. Είμαι 34 χρόνων, 1,70 ύψος και αίσίως 149 κιλά, παντρεμένη με έναν υπέροχο άντρα που με αγάπησε χοντρούλα και που με αγαπά όπως και να γίνω,(ευσωμούλα δηλαδή όχι μοντέλα) έχω έναν γιό 3 χρόνων και θέλω να κάνω και άλλα παιδιά. την πήρα την απόφαση και έχω μια χαρούλα μα μια χαρούλα!!!! Με έχει αναλάβει ο ιατρός Χρήστος Σαχπαζίδης στην κλινική Ίασις στον Πειραιά. Ο Θεός μαζί μου και η αγάπη των ανθρώπων μου μαζί για να τα καταφέρω.
΄Ημουν είμαι (και δεν θα είμαι πλέον) η πιο παχιά στην οικογένεια στην παρέα στο σχολείο κουράστηκα να είμαι πάντα το κέντρο της προσοχής και του οίκτου των άλλων γιαυτό την πήρα την απόφαση και ... ευχηθείτε μου καλή τύχη και δώστε μου τις εμπειρίες σας και τί να προσέξω και να αποφύγω τις κακοτοπιές.
Χάρηκα που πήρα την απόφαση αυτή και επειδή αγαπώ τη ζωή και τον εαυτό μου θέλω να κάνω το θαύμα της ζωής να ζήσω καλά!
Ευχαριστώ
Μαρινάκι μου μπράβο! Η καινούρια σου ζωή ξεκινά από τη στιγμή που πήρες την απόφαση να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα που λέγεται παχυσαρκία. Μπορείς να μας ρωτάς ό,τι θέλεις (πολλά παιδιά εδώ έχουν δακτύλιο και θα μπορέσουν να σε συμβουλέψουν σε ό,τι απορίες έχεις).
Καλή επιτυχία λοιπόν και καλώς ήλθες στην παρέα μας! :)
Κλειώ ευχαριστώ για το καλωσόρισμά σου. Νοιώθω ήδη τυχερή που μ'αγαπούν πολύ οι άνθρωποι που έχω γύρω μου και να σαι σίγουρη ότι θα μ'αγαπήσετε και σεις γιατί είμαι αγαπησιάρα!!!
Ευχαριστώ και πάλι
Μαρίνα, καλημέρα. Εγώ έβαλα πριν από 20 μέρες δακτύλιο, ήμουν 106 κιλά και τώρα έιμαι κάπου 98. Ότι θες εδώ είμαστε να ρωτήσεις να μάθεις έτσι ώστε να πας προετοιμασμένη και να ξέρεις ακριβώς τι εστί δακτύλιος. Φιλάκια και καλωσήρθες!!Quote:
Originally posted by marinaki
Παιδιά καλημερούδια σας !
Χθές έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο κέντρο ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, πήγα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση συνοδευόμενη από την καλύτερη μου φίλη που μετρά 11 μήνες με δακτυλίδι και με απώλεια 49 ολόκληρων κιλών!!!! Ήταν μια κούκλα και έχει γίνει μια κουκλάρα! Προγραμματίζω την επέμβαση μου για τον Ιούνιο. Είμαι 34 χρόνων, 1,70 ύψος και αίσίως 149 κιλά, παντρεμένη με έναν υπέροχο άντρα που με αγάπησε χοντρούλα και που με αγαπά όπως και να γίνω,(ευσωμούλα δηλαδή όχι μοντέλα) έχω έναν γιό 3 χρόνων και θέλω να κάνω και άλλα παιδιά. την πήρα την απόφαση και έχω μια χαρούλα μα μια χαρούλα!!!! Με έχει αναλάβει ο ιατρός Χρήστος Σαχπαζίδης στην κλινική Ίασις στον Πειραιά. Ο Θεός μαζί μου και η αγάπη των ανθρώπων μου μαζί για να τα καταφέρω.
΄Ημουν είμαι (και δεν θα είμαι πλέον) η πιο παχιά στην οικογένεια στην παρέα στο σχολείο κουράστηκα να είμαι πάντα το κέντρο της προσοχής και του οίκτου των άλλων γιαυτό την πήρα την απόφαση και ... ευχηθείτε μου καλή τύχη και δώστε μου τις εμπειρίες σας και τί να προσέξω και να αποφύγω τις κακοτοπιές.
Χάρηκα που πήρα την απόφαση αυτή και επειδή αγαπώ τη ζωή και τον εαυτό μου θέλω να κάνω το θαύμα της ζωής να ζήσω καλά!
Ευχαριστώ
καλως ηρθες μαρινακι!!!
εγω εχω τον δακτυλιο απο το 2000.ημουν περιπου και πανω απο 120 κιλα και τωρα ειμαι 85 κιλα. οτι χρειαζεσαι ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε.