Originally posted by marina38
Quote:
Originally posted by Sofia
Quote:
Originally posted by marina38
Τώρα όσες σε \'επιλέγουν\' με βάση το πόσα χρήματα βγάζεις, δεν σε επιλέγουν, αγοράζονται. Εσύ θέλεις να αγοράσεις ένα αντικείμενο, ή να σε επιλέξουν για σύντροφο;
θα ελεγα αγοράζονται ή ανταλλάσουν τα προσοντα τους (αυτα που εσυ ή αυτές πασαρουν ως τετοια) με τα δικά σου (χρήματα, κοινωνικη θεση) κλπ....
Μαρινα εγω στα 18 τους 30ρηδες δεν τους κοιττουσα καν...χεχε...ηταν \"πουρα\"....
Σωστό το περί \'ανταλλαγής\', εξαρτάται λοιπόν τι θέλεις να ανταλλάξεις.
Εγώ κι αργότερα στη ζωή μου Σοφία (και Κλειώ)
δεν ήθελα μεγάλες ηλικιακές διαφορές...πάντως θυμάμαι που συνάντησα κάποιον που μου κόλλαγε όταν εγώ ήμουν 20 κι αυτός 35...φυσικά είχε απορριφθεί. Αλλά όταν τον είδα στο δρόμο μια 10ετία μετά του είπα αυθόρμητα (με τα μάτια της 30άρας) \'πωπω, είσαι πολύ νέος!\"...χαχα!
Επίσης με αφορμή αυτό το θέμα θυμήθηκα ένα άλλο περιστατικό, κάποτε που αναρωτιόμουν \'να φύγω ή να μείνω\' από μια σχέση και μάλλον ήμουν στο να φύγω (όπως κι έγινε). Το συζητούσα με μια φίλη, της εξηγούσα για ώρες τους προβληματισμούς μου και αυτή με άκουγε υπομονετικά. Κάποια στιγμή μου λέει: \'να σε ρωτήσω κάτι; λεφτά έχει ο τύπος;\'. Εγώ απορημένη της απαντάω αυθόρμητα \'ναι, πολλά\' για να εισπράξω την απάντηση \'ε, τότε είσαι ηλίθια\'.... :)