Καλωσορίζω όλο το καινούριο δυναμικό!!!!!
Μάκια
Printable View
Καλωσορίζω όλο το καινούριο δυναμικό!!!!!
Μάκια
Oχι δεν μου άρεσε το όμορφη, έχω μάθει να μην λέω ποτέ για τον εαυτό μου οτι είμαι όμορφη στους άλλους, τι είμαι το ξέρω εγώ, και πιστεύω πως σαν άτομο σε μειώνει να λες "είμαι όμορφη"... anyway, ναι εδώ θα βρεις πολλές πληροφορίες σχετικά με τον δακτύλιο, μπορείς να ανατρέξεις σε προηγούμενα posts, ή να ρωτήσεις οτιδήποτε εσυ, θα είναι χαρά μας να σε ενημερώσουμε για τα πάντα σχετικά με τον δακτύλιο... welcome λοιπόν...Quote:
Originally posted by seiman
se euxaristw gia to kalosorisma sad ....den sou arese i lexi omorfi ?
anyway den me endiaferoun ta kalisteia me endiaferoyn i gnwmi sas se themata opws o daktilios
exw apories kai pisteuw oti edw mporw na tis lisw nomizw
Αφήστε την κοπέλα να δήώνει ότι θέλει!Ελευθερία έχουμε... :) :) :)
Γεια σου ομορφούλα, εδώ ποντικομικρούλης! :) :) :)
Γεια σας και από εμένα.
Με λένε Λεωνίδα είμαι στα 32 έχω ύψος 1.75 και είμαι 130 κιλά...
Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες με δίαιτες διαφόρων τύπων οι οποίες πάντα είχαν αποτέλεσμα, για όσο κρατούσαν, αλλά πάντα ήταν προσωρινό και φυσικά με την διακοπή της κάθε δίαιτας ερχόντουσαν πίσω τα κιλά που έχανα και έφερναν μαζί και την παρέα τους :P
Είναι αρκετός ο καιρός που με απασχολούσε το θέμα μπαλονάκι μιας και μόνο αυτό γνώριζα σαν ασφαλή και πλήρως αναστρέψιμο και ασφαλή τρόπο για να χάσει κάποιος κιλά.
Ομολογώ ότι είμαι από τα άτομα που δεν ψάχνονται και πολύ σε ότι έχουν σκοπό να κάνουν στην ζωή τους κι έτσι μόλις χθες έκανα τις πρώτες μου αναζητήσεις στο internet μιας και είχα πάρει τις αποφάσεις μου ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Φυσικά εντελώς τυχαία έπεσα πάνω στο φόρουμ αυτό και πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου πως μου έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο δεδομένου ότι περνάω πάρα πολλές ώρες online κάθε μέρα μιας και το internet για εμένα είναι κάτι σαν προέκταση της πραγματικής μου ζωής η οποία ευτυχώς δεν είναι ούτε ανιαρή ούτε επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα παραπάνω κιλά μου.
Για να μη μακρηγορώ (λες και δεν το έχω κάνει ήδη :P ) όπως είπα και παραπάνω μόλις χθες έκανα τις πρώτες αναζητήσεις μου για το θέμα στο internet και μόλις χθες έκανα και τις πρώτες επισκέψεις μου σε 2 γιατρούς για το θέμα των κιλών μου και τις πιθανές λύσεις/μεθόδους που θα μπορούσα να ακολουθήσω, αποκλείοντας φυσικά πλέων τις δίαιτες και το μπαλόνι.
Έτσι χθες το απόγευμα βρέθηκα στο ιατρείο του κυρίου Καραϊνδρου (www.paxysarkia.gr) και μετά από αρκετή συζήτηση μαζί του, οπού ομολογουμένος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, πείρα την απόφαση να κάνω δώρο στον εαυτό μου τον γνωστό δακτύλιο μιας και σήμερα έχω την ονομαστική μου γιορτή.
Το ραντεβού είναι κανονισμένο για την Μ.Τρίτη με ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει και Μ.Δευτέρα αν μπορέσει ο γιατρός και μπορώ να πω πως για αυτή μου την απόφαση σημαντικό και καθοριστικό λόγο έπαιξε η παρέα σας εδώ και φυσικά τα αποτελέσματα τα οποία βλέπω πως έχετε δει οι ήδη δεμένοι ;)
Ένας ακόμη λόγος που με έκανε να πω έτσι αβίαστα ναι στην επέμβαση αυτή ήταν η συνομιλία που είχα με δυο κοπέλες που είχαν ήδη τον δακτύλιο ένα μήνα η μια και μόλις μια βδομάδα η άλλη στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου οι οποίες κοπέλες απλά με έκαναν να νιώσω την ασφάλεια που ήθελα την οποία ήδη είχα νιώσει σε αυτό το φόρουμ στην πολύ μικρή επαφή που είχα πριν πάω στον γιατρό.
Ζητάω συγνώμη για το μεγάλο μου post αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε άλλο τόσο μεγάλη είναι η λαχτάρα μου να έρθει η ώρα να δεθώ κι εγώ γιατί ειλικρινά θέλω να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής μου και να μπορώ να κάνω κι ένα δώρο στους ανθρώπους που με αγαπάν και αγαπάω και μου έχουν σταθεί και ειδικά στην αραβονιαστικιά μου η οποία πραγματικά δεν με έχει κάνει ούτε μια στιγμή να νιώσω άσχημα για τα κιλά μου αλλά ούτε και έχει αλλάξει στο παραμικρό η συμπεριφορά και το ενδιαφέρων της για εμένα έστω κι αν με γνώρισε κατά 30 κιλά πιο αδύνατο.
Μπράβο Leo για την απόφαση σου αυτή, θα δεις πως θα αλλάξει η ζωή και η διάθεση σου προς το καλύτερο μετά το χειρουργείο. Εγώ προσωπικά βγήκα από το χειρουργείο, και παρόλο τους πόνους χαμογελούσα... Καλή αρχή λοιπόν, θα είμαστε εδώ να σε υποστηρίζουμε και ότιδήποτε θες να ρωτήσεις είμαστε στη διάθεση σου να σου λύσουμε κάθε απορία, αν και απ' ότι είπες δεν αργείς για το χειρουργείο οπότε θα τα ζήσεις γρήγορα.. :)Quote:
Originally posted by Leon
Γεια σας και από εμένα.
Με λένε Λεωνίδα είμαι στα 32 έχω ύψος 1.75 και είμαι 130 κιλά...
Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες με δίαιτες διαφόρων τύπων οι οποίες πάντα είχαν αποτέλεσμα, για όσο κρατούσαν, αλλά πάντα ήταν προσωρινό και φυσικά με την διακοπή της κάθε δίαιτας ερχόντουσαν πίσω τα κιλά που έχανα και έφερναν μαζί και την παρέα τους :P
Είναι αρκετός ο καιρός που με απασχολούσε το θέμα μπαλονάκι μιας και μόνο αυτό γνώριζα σαν ασφαλή και πλήρως αναστρέψιμο και ασφαλή τρόπο για να χάσει κάποιος κιλά.
Ομολογώ ότι είμαι από τα άτομα που δεν ψάχνονται και πολύ σε ότι έχουν σκοπό να κάνουν στην ζωή τους κι έτσι μόλις χθες έκανα τις πρώτες μου αναζητήσεις στο internet μιας και είχα πάρει τις αποφάσεις μου ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Φυσικά εντελώς τυχαία έπεσα πάνω στο φόρουμ αυτό και πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου πως μου έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο δεδομένου ότι περνάω πάρα πολλές ώρες online κάθε μέρα μιας και το internet για εμένα είναι κάτι σαν προέκταση της πραγματικής μου ζωής η οποία ευτυχώς δεν είναι ούτε ανιαρή ούτε επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα παραπάνω κιλά μου.
Για να μη μακρηγορώ (λες και δεν το έχω κάνει ήδη :P ) όπως είπα και παραπάνω μόλις χθες έκανα τις πρώτες αναζητήσεις μου για το θέμα στο internet και μόλις χθες έκανα και τις πρώτες επισκέψεις μου σε 2 γιατρούς για το θέμα των κιλών μου και τις πιθανές λύσεις/μεθόδους που θα μπορούσα να ακολουθήσω, αποκλείοντας φυσικά πλέων τις δίαιτες και το μπαλόνι.
Έτσι χθες το απόγευμα βρέθηκα στο ιατρείο του κυρίου Καραϊνδρου (www.paxysarkia.gr) και μετά από αρκετή συζήτηση μαζί του, οπού ομολογουμένος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, πείρα την απόφαση να κάνω δώρο στον εαυτό μου τον γνωστό δακτύλιο μιας και σήμερα έχω την ονομαστική μου γιορτή.
Το ραντεβού είναι κανονισμένο για την Μ.Τρίτη με ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει και Μ.Δευτέρα αν μπορέσει ο γιατρός και μπορώ να πω πως για αυτή μου την απόφαση σημαντικό και καθοριστικό λόγο έπαιξε η παρέα σας εδώ και φυσικά τα αποτελέσματα τα οποία βλέπω πως έχετε δει οι ήδη δεμένοι ;)
Ένας ακόμη λόγος που με έκανε να πω έτσι αβίαστα ναι στην επέμβαση αυτή ήταν η συνομιλία που είχα με δυο κοπέλες που είχαν ήδη τον δακτύλιο ένα μήνα η μια και μόλις μια βδομάδα η άλλη στην αίθουσα αναμονής του ιατρείου οι οποίες κοπέλες απλά με έκαναν να νιώσω την ασφάλεια που ήθελα την οποία ήδη είχα νιώσει σε αυτό το φόρουμ στην πολύ μικρή επαφή που είχα πριν πάω στον γιατρό.
Ζητάω συγνώμη για το μεγάλο μου post αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε άλλο τόσο μεγάλη είναι η λαχτάρα μου να έρθει η ώρα να δεθώ κι εγώ γιατί ειλικρινά θέλω να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής μου και να μπορώ να κάνω κι ένα δώρο στους ανθρώπους που με αγαπάν και αγαπάω και μου έχουν σταθεί και ειδικά στην αραβονιαστικιά μου η οποία πραγματικά δεν με έχει κάνει ούτε μια στιγμή να νιώσω άσχημα για τα κιλά μου αλλά ούτε και έχει αλλάξει στο παραμικρό η συμπεριφορά και το ενδιαφέρων της για εμένα έστω κι αν με γνώρισε κατά 30 κιλά πιο αδύνατο.
Leon kai seiman,
καλώς ήρθατε ! :)
καλησπέρα seiman καλως ήρθες στο eating disorders.Quote:
Originally posted by seiman
eimai i seiman 28 etwn eimai 1.70 kai
117 kila
έχεις ΔΜΣ 40.48 και χρειάζεσε καθημερινά 2612 θερμίδες
για να διατηρήσεις το βάρος σου, (ούτε να χάσεις, ούτε να πάρεις), έχουμε το ίδιο ύψος και ήμουν στα ίδια κιλά περίπου πριν 8 μήνες..
Σήμερα είμαι 84 κιλά και η ζωή μου από κάθε άποψη έχει αλλάξει προς το καλύτερο! χαίρομαι που σκέφτεσε να κάνεις κάτι κι εσύ για να βελτιώσεις την ζωή σου!
η συμβουλή μου είναι να κάνεις σοβαρή έρευνα πριν αποφασίσεις τι ακριβώς θα κάνεις.. προς το παρών προσπάθησε να μην πάρεις άλλο βάρος.. γιατί εγώ 3 μήνες που ψαχνόμουν και έψαχνα και γιατρούς κτλ από το άγχος μου έβαλα άλλα 5 κιλά.. από 115 πήγα 120! προσπάθησε να καταγράψεις για λίγες μέρες σε ένα τετράδιο τι τρως και πόσες θερμίδες παίρνεις.. μην στενοχωριέσαι γιατί η λύση τελικά είναι πολύ κοντά σου.. μέχρι να βρεις τι θα κάνεις μπορείς να μειώσεις κατα 500 τις θερμίδες που παίρνεις..
τρώγοντας ότι θες!! με 2100 θερμίδες μπορείς να χάσεις βάρος .. μισό κιλό την εβδομάδα είναι μια ισχυρή αρχή!!!
Καλη σου επιτυχία σε ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις!
Καλησπέρα Λεωνίδα και χρόνια πολλά καθυστερημένα για την ονομαστική σου γιορτή! το ίδιο με σένα σκέφτομαι σχετικά με το δακτύλιο! οτι ήτανQuote:
Originally posted by Leon
"ότι καλύτερο δώρο μου έχω κάνει ποτέ!!!"
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το θέμα "τι να ρωτήσω το γιατρό στο πρώτο ραντεβού" έτσι θα σαι προετοιμασμένος
τι να ρωτήσεις την Μ. Τρίτη το γιατρό! σου εύχομαι καλή επιτυχία και σου εύχομαι να μπεις κι εσύ γρήγορα στο club των δεμένων!!!
ps. το μπαλόνι ξέχασε το καλύτερα .. :D
Ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά και σου εύχομαι ότι επιθυμείς να το έχεις και πάνω απ? όλα να συνεχίσεις γερά στην τρελή καθοδική πορεία που έχεις αρχίσει!!!
Τις ερωτήσεις πάνω κάτω τις έχω κάνει ήδη στον γιατρό και την Τρίτη έχω κλείσει ραντεβού για να πάω να βάλω τον δακτύλιο κι όχι για να συζητήσω κάτι παραπάνω :D
Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά στο προηγούμενο post μου και να το κατάλαβες λάθος.
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ :)
bionic se euxaristw para poli !!!tha akoulouthisw tin simvouli sou .
leon sou euxomai na pan ola opws ta theleis an kai eimai sigouri oti i zwi sou tha allaxei rizika.GOOD LUCK !!!
Παιδιά καλωσήρθατε. Μπράβο που ήρθατε. Μπράβο που ανοιχτήκατε. Μπράβο που ξεκινήσατε να βρείτε άκρη με τα κιλά σας. Μπράβο που πήρατε τη μεγάλη απόφαση. Μπράβο που είστε τόσο αποφασισμένοι να αλλάξετε τη ζωή σας. Ωραίο πράγμα βρε παιδί μου να βλέπεις τόσο δυνατούς και "ζόρικους" χαρακτήρες! Εντυπωσιάζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
(Όπως εντυπωσιάστηκα και από τους προυπάρχοντες σ' αυτό το φόρουμ ανθρώπους, όταν πρωτομπήκα! Τι αποκάλυψη ήταν αυτή! Κι είχα αρχίσει να ...ψιλοφτύνω το ανθρώπινο είδος..., έλεγα "πάει, χαλάσαμε, μεταλλάσσεται το είδος μας". Πριτς, μου είπαν όλοι εδώ μέσα. Πριτς, λέτε τώρα κι εσείς. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΛΑ!)
Παιδιά ήθελα να σας πω οτι χθες, με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός μου και ή την Τετάρτη ή τη μεθεπόμενη Δευτέρα μπαίνω για...δέσιμο! Ήδη έκανα την εισαγωγή και τις εξετάσεις και ελπίζω οτι θα πάνε όλα καλά! :)
άντε με το καλό elisa!!!! συγχαρητήρια!! ο Μενενάκος είναι ο γιατρός σου?
Quote:
Originally posted by Elisabeth71
Παιδιά ήθελα να σας πω οτι χθες, με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός μου και ή την Τετάρτη ή τη μεθεπόμενη Δευτέρα μπαίνω για...δέσιμο! Ήδη έκανα την εισαγωγή και τις εξετάσεις και ελπίζω οτι θα πάνε όλα καλά! :)
TextΤελικά Elisabeth θα κάνεις την εγχειριση στο Ιπποκράτειο; Για Δακτύλιο; Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς! Καλή επιτυχία..
Bionic, Dora σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Θα εγχειριστώ στο Ιπποκράτειο απο τον κ. Ευάγγελο Μενενάκο. Έχω λίγη αγωνία για τη νάρκωση αλλά ο γιατρός μου είναι τόσο καλός που είμαι σίγουρη οτι θα φροντίσει όλα. Ζήτησα να έχω και το dvd της επέμβασης! :P
άντε με το καλό! τελειώνουν και σένα τα βάσανα σου! όλα θα πάνε καλά! ενημέρωσε μας ποια μέρα ακριβώς
θα μπεις.
Καλημέρα κι από μένα!
Μετά από μια βδομάδα που σας μελετάω, αποφάσισα να σας συστηθώ. Είμαι 43 χρονών, και όπως λέει η υπογραφή μου είμαι ανύπαντρη μητέρα και έχω ένα αγοράκι 3 χρονών, μόνη μου από επιλογή (με τον πατέρα του παιδιού μου είμαστε μαζί μόνο τα Σαββατοκύριακα). Έχω πρόβλημα με το βάρος μου από παιδί. 11 χρονών ήμουν 70 κιλά και συνέχισα να ανεβαίνω. Εννοείται ότι είμαι τυπικό φαινόμενο "γιο-γιο" όλα αυτά τα χρόνια! Τώρα είμαι 110 κιλά (όχι για πρώτη φορά), με ύψος 1.65 και κάνω μια τελευταία προσπάθεια με καλή διατροφή πριν ρίξω τον ...θαλάσσιο ελέφαντα στην παραλία! Μετά τον Αύγουστο που σίγουρα θα έχω ξαναπάρει ότι θα έχω χάσει, σκέφτομαι να αποκτήσω κι εγώ δαχτυλιδάκι, και δεν το κρύβω, με βοηθήσατε πολύ στο να πάρω την απόφασή μου. Κάθε ερώτηση δεκτή και ...θα τα ξαναπούμε! Χαίρομαι που σας γνώρισα.
Καλώς μας ήρθες λοιπόν και ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν!
Οτιδήποτε χρειαστείς είμαστε πλάϊ σου. Εγώ θα δεθώ φιόγκος σε κανα μήνα αλλά υπάρχουν εδώ μέλη τα οποία είναι παλιές "καραβάνες" και απαντούν σε κάθε σου απορία.
Μην διστάσεις να μας πεις ό,τι θές κάνουμε καλή "ψυχοθεραπεία" όλοι μαζί!!!
Φιλιά Μαρίνα
Υ/Γ Είμαι και γω μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού με διαστάσεις όρκας και σε νοιώθω απόλυτα!!!
καλημέρα single mom :D πιστεύω αφού έχεις την γενναιότητα της ψυχής να μεγαλώνεις
μόνη σου ένα παιδί τότε είσαι ικανή για πολύ περισσότερα και από μια απόφαση για εγχείρηση!
έχεις και την αρετή και το θάρρος! (Καζαντζάκης) (Λίνα που είσαι? σε έφαγα..)
το βασικό είναι να το θέλει πάρα πολύ κάποιος να χάσει βάρος και να αλλάξει η ζωή του
πριν προβεί σε αυτήν την απόφαση..όχι απλώς μια παρόρμηση έτσι επειδή έρχετε σε λίγο
το Καλοκαίρι! ότι απορίες έχεις μπορείς να μας ρωτήσεις..
διάβασε το θέμα "τι να ρωτήσω το γιατρό στο πρώτο ραντεβού"..
αν αποφασίσεις να το κάνεις μετά το Καλοκαίρι μπορείς να χάσεις λίγο βάρος
χωρίς καμιά αυστηρή δίαιτα και έτσι να ξεκινήσεις με λιγότερα κιλά!!
έχεις ΒΜΙ 40.4 και χρειάζεσε κάθε μέρα 2382 θερμίδες για να συντηρήσεις το βάρος σου.
θα πρότεινα μια διατροφή που θα αποκλείει όσο γίνετε τη ζάχαρη και μια μείωση των θερμίδων
κατά 400 θερμίδες.. μπορείς να χάσεις μέχρι και 2 κιλά το μήνα έτσι.. μη σου φαίνετε λίγο..
είναι ΠΑΡΑ πολύ καλά αν το σκεφτείς μακροπρόθεσμα! μπορείς να είσαι και -10 κιλά πριν
το χειρουργείο και μέχρι τα Χριστούγεννα να είσαι θεά! μπορείς μπορείς μπορείς!
άσχετο: υπάρχουν 2 Μαρινάκια στο φόρουμ? :D
Wow, με κάνετε να νιώθω πολύ ωραία! Σίγουρα δεν κάνω διατροφή γιατί έρχεται το καλοκαίρι! Τον Οκτώβριο ήμουν 107 κιλά, πριν τα Χριστούγεννα πήγα 100 και μέχρι το Πάσχα έφτασα τα ...112, παλιά μου τέχνη κόσκινο! Thank you bionic για τη διατροφή, νομίζω ότι πρέπει να παίρνω γύρω στις 1600 θερμίδες τώρα. Και ναι, χάρη σε σας, άρχισα να πίνω 1.5 λίτρο νερό την ημέρα! Μαρινάκι θέλουν πολλή ενέργεια τα τρίχρονα, ε;
Βρε Bionic μέσα στο μυαλό μου είσαι? Κι εγώ την ίδια απορία είχα...
Τα Μαρινάκια να μας απαντήσουν please!!!!!!! :D
βρε καλα μου κοριτσακια η μια ειναι η μαΡινακι και η αλλη μαΝιρακι ......
καλως ηρθες μανιρακι και οτι χρειαζεσαι εμεις ειμαστε εδω! καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις.
Singlemother από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις με την επέμβαση τότε είναι πολύ σωστή η απόφασή σου να κάνεις μια προσπάθεια να φτιάξεις τη διατροφή σου. Έτσι και κιλά θα χάσεις και θα συνηθίσεις σε μια τέτοια διατροφή και δε θα σου κακοφανεί όταν βάλεις το δακτύλιο! Μπράβο!!!! Καλή επιτυχία!
Βρε κορίτσια εγώ είμαι το marinaki Μαρινάκι κι ελπίζω μετά την επέμβαση να με λέτε Μαναράκι !!!!!
Κι οπως λέω πάντα είμαι η μαμά του Θανασάκη, η γυναίκα του Κωστάκη και η κόρη του Νιονιάκη!!!
Μάκια
"Wow, με κάνετε να νιώθω πολύ ωραία! Σίγουρα δεν κάνω διατροφή γιατί έρχεται το καλοκαίρι! Τον Οκτώβριο ήμουν 107 κιλά, πριν τα Χριστούγεννα πήγα 100 και μέχρι το Πάσχα έφτασα τα ...112, παλιά μου τέχνη κόσκινο! Thank you bionic για τη διατροφή, νομίζω ότι πρέπει να παίρνω γύρω στις 1600 θερμίδες τώρα. Και ναι, χάρη σε σας, άρχισα να πίνω 1.5 λίτρο νερό την ημέρα! Μαρινάκι θέλουν πολλή ενέργεια τα τρίχρονα, ε; "
Χαίρομαι που σκέφτεσαι θετικά !!!!
Αν θέλουν ενέργεια λέει!!!!!!!!!!! Κι ο Κεντέρης όταν αποκτήσει παιδάκι θα τα φτύσει σίγουρα, πόσο μάλλον εγώ που έχω 3 Κεντέρηδες πάνω μου!!! ή μήπως 4 ???
τέλος πάντων γερά να ναι τα παιδάκια μας και γερές και μεις για να τα απολαύσουμε να μεγαλώνουν !!
Είναι και αυτός ένας λόγος - η ανατροφή των παιδιών μας - για να γίνουμε συλφίδες !!!!
Φιλιά σε όλες τις ταλαίπωρες μάνες !!!
Τι να πούμε κι εμείς οι νηπιαγωγοί? Όχι 3 αλλά 23 παιδιά!!!!!!!!
Κλειώ, δώσε μου να σου βγάλω 10 εφημερίδες και 10 περιοδικά! Μη μου πεις να κάνω τη δουλειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ηρωίδες είσαστε! Εγώ, με δύο παιδιά και τα "έχω φτύσει", εσύ πώς στα κομάτια τα καταφέρνεις και δεν είσαι ήδη με το λευκό μανδύα δεμένη;
Χαχα!!!! Έλα ντε βρε Λίνα! Πέρα από την πλάκα για μένα η δουλειά αυτή είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία... Και φαντάσου ότι έχω κι ένα ιστορικό πίσω μου... Μια αγκαλιά από τα παιδιά "μου" μου αρκεί για να γίνω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο!!!
εγώ πάλι ζηλεύω την δουλειά που κάνει η Κλειώ.. και τι δεν θα δινα να μουν νηπιαγωγός
στο σχολείο του ανηψιού μου.. πρέπει να ζουν απίστευτες στιγμές αυτές οι γυναίκες!
ο ανηψιός μου ετών 4 φοράει κάθε πρωί τα rayban του και μπαίνει στο σχολικό
που είναι και 2 του κοπέλες... με τις οποίες ανταλλάσουν καθημερινά δώρα!
η αδερφή μου δεν ήξερε πως εγώ του έδινα αρωματάκια από περιοδικά για τις
φιλενάδες του όταν η νηπιαγωγός την ενημέρωσε πως.. ξέρετε πράγματα πάνε κι έρχονται
κάθε μέρα ελπίζω να είστε ενήμερη...
να συστηθώ? ας συστηθώ :-) αν και είμαι από τα πρώτα μέλη του φόρουμ μπαίνω ανα διαστήματα...
Είμαι η Ιωάννα ,30 ετών πλεόν, γύρω στα 95 κιλά θαρρώ....σιγά μην ανέβω στην ζυγαριά.....απο μικρή ήμουν ένα ελαφρώς στρουμπουλό παιδάκι που στην εφηβεία λόγω τεράστιας κατανάλωσης αναψυκτικών έγινα ένα χοντρό παιδάκι..μέχρι τα 20 μου που αποφάσισα ότι θέλω να γίνω κουκλάρα και κορμάρα..έφτασα με μεγάλη προσπάθεια μέσα σε 6 μήνες να χάσω 25 κιλά να γίνω 60 και θεωρούσα ότι έπρεπε να χάσω και άλλα η ανόητη....κράτησα αυτά τα κιλά μου για 5 χρόννια περίπου και μετά με πήρε η κατηφόρα χωρίς ουσιαστικά να κάνω καταχρήσεις σε ότι αφορά το φαγητό μου..μακάρι να ήξερα γιατί έπεσα πάλι σε αυτό το λούκι....από τα 25-26 έχω πάει σε κέντρα αδυνατίσματος(αγγούρια τίποτα δεν έκαναν),σε γυμναστήρια (βαριόμουν εύκολα γιατί δεν είχα παρέα) και τα 2 τελευτάια χρόνια σε διαιτολόγους...επί ένα εξάμηνο με παρακολούθηση γιατρού ακολουθούσα συγκεκριμένη διατροφή και αντικαθιστούσα ένα με δύο γεύματα την ημέρα με υποκατάστατο γεύματος...έχασα κάποια λίγα κιλά και μετά ξανακόλησα και μετά ήρθε το καλοκαίρι και σταμάτησα και ξαναπήρα αυτά που έχασα...τι ωραία...τι καλά....με τον ίδιο γιατρό ξαναπροσπάθησα....αλλά έχω ξανακολήσει (ή πιο σωστά την δεύτερη φορά δεν ξεκόλησα ποτέ)και έχω κουραστεί απίστευτα από όλο αυτό...έχω αποφασίσει να κάνω μία τελευταία προσπάθεια με γνωστό διαιτολόγο εδώ στην Αθήνα και αν απελπιστώ και απο εκεί θα "αναγκαστώ" να σκεφτώ την λύση του χειρουργείου...αυτά τα ολίγα για εμένα :-)
υ.γ.ααααα και επειδή το ξέχασα δοκίμασα και reductil και xenical αλλά δεν μου έκαναν τίποτα άσε δε που με το xenical επειδή ούτως ή άλλως δεν τρώω πολλά λιπαρά ένιωθα ότι τσάμπα το έπαιρνα....
γεια σου Αγγελουδάκι! που ήσουν?? γιατί το εγκαταλείψατε το φόρουμ??
όταν μπήκα πέρσι τον Αύγουστο κανείς δεν έμπαινε και κανείς δεν έγραφε..
μόνο κάτι αρχαία ποστς βρήκα τότε και διάβασα.. ας είναι καλά ο Λάκης
που μπήκε τότε γύρω στον Οκτώμβρη και η Βέρα και πήρε ζωή πάλι..
σχετικά με τα όσα έγραψες έχω να παρατηρήσω πως γράφεις όλο δικαιολογίες..
δεν σε αμφισβητώ αλλά θεωρώ πως δικαιολογείς πολύ τον ευατό σου..
τι πράγμα κι αυτό .. οι μισοί είναι φοβεροί επικριτές του ευατού τους
λες και μισούν τον ευατό τους και οι άλλοι μισοί μέσα στην δικαιολογία..
δικαιολογία no1. ....κράτησα αυτά τα κιλά μου για 5 χρόννια περίπου και μετά με πήρε η κατηφόρα χωρίς ουσιαστικά να κάνω καταχρήσεις σε ότι αφορά το φαγητό μου..
δικαιολογία no2. ...σε γυμναστήρια (βαριόμουν εύκολα γιατί δεν είχα παρέα)...
δικαιολογία no3. ...παίρνω το μετρό γιατί δεν έχω χρόνο...
η γνώμη μου είναι και ελπίζω να μη θυμώσεις
1ον πως τα κιλά δεν έρχονται αν δεν κάνουμε καταχρήσεις..
2ον το γυμναστήριο δεν το γουστάρουμε πραγματικά γιατί βαριόμαστε όχι γιατί δεν έχουμε παρέα..
3ον όταν θέλουμε να βρούμε 30 λεπτά βρίσκουμε, όταν δεν βαριόμαστε..
εγώ για παράδειγμα β α ρ ι έ μ α ι! είμαι τρομερή τεμπέλα..και τα κιλά τα πήρα γιατί σαβούριαζα
μερέντες και σουβλάκια
Τολμώ να διαφωνίσω με το παραπάνω..... καθότι έχω περασει από περιόδους που έτρωγα κανονικά, όχι υπερβολές ούτε και πείνες και πήρα 14 κιλά λογω του θυροείδή μου. Μια άλλη φορά πήρα κιλά όταν οι ορμόνες μου καναν πάρτυ και η κατακράτηση ηταν στο φουλ...Quote:
Originally posted by bionic
η γνώμη μου είναι και ελπίζω να μη θυμώσεις
1ον πως τα κιλά δεν έρχονται αν δεν κάνουμε καταχρήσεις..
Ας μην τα βλέπουμε όλα φλατ. Δεν είναι και τόσα πολλά κιλά το αγγελουδάκι....
Από την άλλη μόνο όταν κάνει δακτύλιο, αν κάνει τελικά θα δεί πόσο δραματικά αλλάζουν οι ποσότητες....
Αυτά και συγχωρέστε με που μπήκα στην μέση....
θα μου κάνεις την χάρη να αφήσεις εμένα να κρίνω αν τα λεγόμενα μου είναι δικαιολογίες ή ΟΧΙ!!!! και πίστεψέ με ξέρω καλύτερα από εσένα τι ποσότητες φαγητού τρώω και αν είναι έξω από τα επιτρεπόμενα..άσε που εγώ δεν τρώω σουβλάκια και μερέντες...με λιγώνουν...That's all! και αν ήθελα να με κρίνουν και να με κατακρίνουν μπορούσα να το κάνω και εκτός νετ δεν χρειαζόταν να μπώ εδώ μέσα....
kastano συγνώμη δεν πήγαινε σε σένα το προηγούμενο μην μου.....αλλα στην παραπάνω
αγγελουδακι καλως ξαναρθες :)
ελπιζω και να πανε ολα καλα για σενα στο μελλον.
ξερεις καλα οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε παρομοιες ιστοριες με τη δικη σου στο ενεργητικο μας και καταλαβαινουμε πολυ καλα τι σου συμβαινει και γιατι. μη σκας...
οπως ξερεις καλα επισης, η αναμετρηση με το προβλημα αυτο, ειναι μια πολυ μοναχικη πορεια για τον καθενα μας, οσος ομαδικος τζερτζελες κι αν γινεται..
εσυ κι οπως και ολοι μας ελπιζω καποια στιγμη θα βρεις αυτο που θα σε βοηθησει να το αντιμετωπισεις. εδω θα υπαρχουν παντα ατομα που σκεφτονται και περναν τα ιδια, και οπως και παντου αλλου, ατομα που μπορει να μη σου ταιριαζουν...δεν σημαινει τπτ αυτο...
χαμογελα και καλη συνεχεια :)
υ.γ. για οσους αναρωτιουνται για τα κενα που παρουσιαζει το φορουμ να ενημερωσω, οτι το φορουμ περασε 2 φασεις με τεχνικα προβληματα και εκλεισε εντελωως 2 φορες για καποια διαστηματα...ετσι ολοι ειχαμε φυγει και δεν ενημερωθηκαμε ποτε ξανανοιξε παρα μετα πολυ καιρο, περνωντας απο δω τυχαια...ισως μερικοι να μη το εμαθαν ακομα..
οκ λοιπόν συμπληρώνω πως δεδομένου πως δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω, διαταραχές ορμονών, θυροειδής ή άλλο ιατρικό ζήτημα κτλ θεωρώ πως μόνο με υπερφαγίαQuote:
Originally posted by kastano
Τολμώ να διαφωνίσω με το παραπάνω..... καθότι έχω περασει από περιόδους που έτρωγα κανονικά, όχι υπερβολές ούτε και πείνες και πήρα 14 κιλά λογω του θυροείδή μου. Μια άλλη φορά πήρα κιλά όταν οι ορμόνες μου καναν πάρτυ και η κατακράτηση ηταν στο φουλ...
αποθηκεύετε λίπος στο σώμα του ανθρώπου. και δεν το λέω
εγώ οι γιατροί το λένε και οι διαιοτολόγοι όλου του κόσμου
αγγελουδάκι: εγώ απαντώ σε ότι διαβάζω, και αυτά που γράφουμε υποθέτω πως δεν τα γράφουμε για να τα διαβάζουμε οι ίδιοι. και να μιλάς καλύτερα..
τα "να μου κάνεις την χάρη" να τα λες στη γειτόνισσα σου
όχι σε μένα.
οχι.....θα φανώ εξαιρετικά ευγενική και δεν θα σχολιάσω τα γραφόμενα σου...αλλά θα έλεγα να προσέξεις και εσύ τον τρόπο που μιλάς σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις διαπροσωπικα!!!!! και δενότι είπα δεν θέλω να διαβάσουν άλλοι αυτά που γράφω αλλά θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο που κρίνεις και κατακρίνεις!
είναι ιδιαίτερα ευγενική φράση και ουδόλως προσβλητική!Quote:
Originally posted by bionic
τα "να μου κάνεις την χάρη" να τα λες στη γειτόνισσα σου
όχι σε μένα.
εμ βέβαια όταν δεν μας συμφέρουν αυτά που μας απαντούν οι άλλοι..ή όταν διαβάζουμε τις αλήθειες..Quote:
Originally posted by aggeloydaki
και δενότι είπα δεν θέλω να διαβάσουν άλλοι αυτά που γράφω αλλά θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο που κρίνεις και κατακρίνεις!