1 week later και ακόμα στα ίδια κιλά.. αλλά την έσπασα την δίαιτα οπότε το ότι έμεινα σταθερή καλό είναι. Από σήμερα επιστροφή στην βοσκή και στην θερμιδομέτρηση και next week ευελπιστώ σε απώλεια
Printable View
1 week later και ακόμα στα ίδια κιλά.. αλλά την έσπασα την δίαιτα οπότε το ότι έμεινα σταθερή καλό είναι. Από σήμερα επιστροφή στην βοσκή και στην θερμιδομέτρηση και next week ευελπιστώ σε απώλεια
Βοσκη και θερμιδομετρηση οκ,αλλα μην το παρακανεις ετσι;;ΟΧΙ κατω απο 1000 τη μερα...εγω εχω μπλεξει με την εξεταστικη αλλα τη παλευω οσο μπορω...τουλαχιστον δεν τρωω ζαχαρη..μεγαλο κατορθωμα!
Τι να μην το παρακάνω που περιμένω να αδιαθετήσω και με έχει πιάσει πανικός;;; Θέλω να τα φάω όλα τώρα!!! Μπορώ??? Γλυκά, αλμυρά τα πάντα και αυτός ο προεμμηνοριακος εκνευρισμός δεν με βοηθάει καθόλου. Έχω λυσσάξει λέμε, προσπαθώ να κρατηθώ αλλά δεν με βλέπω για μεγάλα κατορθώματα μέχρι να περάσουν και αυτές οι δύσκολες μέρες του μήνα?..
ειμαστε λιγο ατυχες ελπιδα μου οι γυναικες σε αυτο τον τομεα δυστυχως...πανω εκει που λες οτι πας να στρωσεις, να μπεις στον ισιο δρομο, τσουπ ερχεται η αδιαθεσια!!!:(:(:(....αλλα υπομονη γλυκια μου!...λιγες μερουλες ειναι, θα περασουν!
Καλησπερα παιδες!!!!!!!
Να ηξερες ελπιδα πως σε καταλαβαινω!!!!!!!!!
Σημερα αυριο περιμενω και εγω το ευχαριστω,και μου'ρχεται να φαω τα σωθικα μου ,τα σιδερα,το ψυγειο ,τον διπλανο μου και παει λεγοντας!!!!
Τι μερες και αυτες!!!!!!!
Αμαν πια!Ποτε να περασουν να παει και ο ιουνιος οπως ελπιζω!!!!!11
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
Έχω ψιλοαγχωθεί? Έχω να ζυγιστώ μέρες και εν μέρει το κάνω επίτηδες. Θέλω να κοπεί αυτή η εξάρτηση από την ζυγαριά μου και είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Θέλω να ανέβω και να με δείξε 2 κιλά κάτω και μακάρι έτσι να γίνει αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω κόψει την θερμιδομέτρηση γιατί οι άνθρωποι μου υποστηρίζουν ότι αυτό με κάνει να τρώω όλο και λιγότερο και τώρα κάνω διατροφή κατά προσέγγιση και έχω αγχωθεί ότι μπορεί και να ξεστράτισα αρκετά και να μην έχω καταλάβει πόσο αφού δεν ζυγίζομαι. Ελπίζω να έχουν πάει καλά τα πράγματα. Εξάλλου έχω αλλάξει στόχους για αυτό το καλοκαίρι, θέλω απλά να φτάσω το περσινό μου βάρος όχι να χάσω αυτά και άλλα τόσα και να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα όταν επιστρέψω από τις διακοπές. Wish me luck? λογικά τέλος της εβδομάδας η αρχές τις επόμενης θα ζυγιστώ και έχω αγχωθείιιι