μου αρεσει αυτη η διαιτα!:)
Printable View
μου αρεσει αυτη η διαιτα!:)
αν εννοεις τη δικια μου χαιρομαι.
οτι χρειαστεις διπλα σου. κι αν εχεις αποριες ρωτα!
ναι, ναι την δικια σου εννοω:)...καλο κατεβασμα..σευχαριστω πολυυυυ!
sos
ξεκίνησα ατκινς στις 6 Ιουλίου...στα 83.4 κ. και σήμερα είμαι 79.7... μήπως 3.7 κ είναι πολύ λίγα για τόση πείνα και κρεατοφαγία??? Κανείς που να την έχει κάνει??? σκέφτομαι να την σταματήσω και να προτιμήσω τπτ σε λαχανοζαρζαβατικό.
Τα κιλα ειναι πανω απο 1 τη βδομαδα..
Δεν εχω κανει ποτε Ατκινς,δν ξερω τα αποτελεσματα αλλα οπως λες και συ περνας πεινα και κρεατοφαγια και αρα δυσκολιες..
Δοκιμασε κατι διαφορετικο και ισσοροπημενο κουκλα μου.Μην ταλαιπωρεις τον ευατο σου τε τετοιες αλχημιες!Δες καποια απο τις διαιτες που εχουμε παραθεσει παρα πανω!
Φιλια!
olizyz μου κι εγώ δοκίμασα κάτι τέτοιο (μόνο πρωτεϊνη και σαλάτες) αλλά στο μήνα απάνω κουραστηκα.. είχα χάσει περισσότερο από σενα, αλλά με το που σταμάτησα τα ξαναπήρα! Καλύτερα μια ισορροπημένη διατροφούλα με αργά αλλά μονιμα αποτελέσματα. Και που στην τελική δε σε κουράζει, ωστε να μαζεύεις απωθημένα και μετά να μην ξέρεις πως να μαζεψεις την όρεξή σου..
ουτως ή αλλως πρεπει να προσεχουμε και τον οργανισμο μας..ολοι οι ειδικοι προτεινουν μεσογειακη διατροφουλα..τι σημασια εχει να χασεις τα κιλα και μετα να παλευεις με προβληματα της καρδιας?..δεν λεει!...ηρεμα, υπομονετικα(το μεγαλο μυστικο της οποιας διαιτας) και ολα θα πανε καλα!προπαντων ισορροπια..απο ολα και λιγο!
@ olizyz: τα κιλά που έχασες δεν είναι λίγα...αλλά αξίζουν την πείνα και την κρεατοφαγία?? Καλύτερα να αρχίσεις να βάζεις ξανά τους υδατάνθρακες στο παιχνίδι γιατί θα βλέπεις μακαρόνια και θα παθαίνεις παράκρουση.
@ Hilda ... η αλήθεια είναι πως δε μου αρέσουν τα μακαρόνια, ούτε το ρύζι...τα έτρωγα αναγκαστικά μόνο όταν έκανα δίαιτα...
Τα ξέρω όλα για τις διατροφές κλπ.... αλλά ήθελα κάτι γρήγορο για να πάω κάπου και να βάλω κάτι όμορφο...
Το κακό μ'αυτές τις δίαιτες είναι ότι σου δίνουν ελπίδες για μεγάλη απώλεια σε μικρό χρονικό διάστημα κι αν δε συμβεί στην περίπτωσή σου αισθάνεσαι άσχημα. Τα κιλά που έχασες είναι μια χαρά αλλά αν κάτι δε σ'αρέσει στη δίαιτα (η τεράστια κρεατοφαγία) άλλαξέ το. Λογικά τώρα είσαι στη φάση που αυξάνεις τους υδατάνθρακες, βάλε λίγο παραπάνω αν δεν αντέχεις. Και το όμορφο που θέλεις να βάλεις θα φαίνεται ωραίο μόνο αν αισθάνεσαι κι εσύ έτσι. Τα 4 κιλά σίγουρα κάνουν μια διαφορά, έστω και μικρή. Και στο τέλος-τέλος να αισθάνεσαι περήφανη που κράτησες μια δίαιτα τόσο!
Φιλιά και κράτα μας ενήμερους!
το ακομα μεγαλυτερο κακο μαυτες τις διαιτες ειναι, οτι οσο γρηγοροτερα τα χανεις, τοσο γρηγοροτερα βαζεις μετα τα διπλασια...
δυστυχως....
εγω αυτο το διαστημα ακολουθω πιστα τα αποτελεσματα του τεστ δυανεξιας που εχω κανει και παω αρκετα καλα,κυριως εχουν φυγει τα σπυρακια που με ενοχλουσαν και η δυσκοιλιοτητα που με ταλαιπωρουσε τοσο καιρο, θα δουμε ως ποτε θα το ακολουθω
Quote:
Originally posted by lina
Σου την έχω ήδη στείλει στο κανονικό σου email . Αλλά μπορώ να την κάνω copy paste κι εδώ.Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
εχω ηδη ζητησει της Λινας σε μηνυμα πριβε αλλα προτιμω τελικα να γινεται δημοσιως για να τα παιρνουν ολοι
εχω δυο παραγγελιές προσωπικα:
1) διαιτα ατκινς απο Λινα
2) διαιτα διαιτολογας απο Κλειω
ευχαριστω για τον κοπο σας κοριτσα :)
τι σημαινει αυτη η υπογραμμιση περικαλω?Quote:
Originally posted by eleytheria
Quote:
Σου την έχω ήδη στείλει στο κανονικό σου email . Αλλά μπορώ να την κάνω copy paste κι εδώ.Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
εχω ηδη ζητησει της Λινας σε μηνυμα πριβε αλλα προτιμω τελικα να γινεται δημοσιως για να τα παιρνουν ολοι
εχω δυο παραγγελιές προσωπικα:
1) διαιτα ατκινς απο Λινα
2) διαιτα διαιτολογας απο Κλειω
ευχαριστω για τον κοπο σας κοριτσα :)
και τι εννοεις "βουλιμια"?
Τι εγινε ρε παιδια;
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΑΤΚΙΝΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ !!
ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :
ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE :Quote:
ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
==============
Ο,τι έχει ζάχαρη και ό,τι έχει άμυλο που μετατρέπεται σε ζάχαρη.
Αναψυκτικά. Αλκοόλ. Γλυκά. Ξηροί καρποί. Ζυμαρικά όποιας μορφής. Ρύζι. Αλεύρι (είτε σε φύλλο πίτας, είτε σε τηγάνι, είτε για να δέσεις τη σάλτσα). Πατάτα. Εννοείται το ψωμί. Όσπρια γιατί έχουν άμυλο. Φρούτα. Χυμοί. Ντομάτα μαγειρεμένη γιατί βγάζει ζάχαρη, ενώ η ωμή δεν έχει πρόβλημα. Αρακάς γιατί έχει άμυλο. Καρώτο μαγειρεμένο (ξέχνα το καρωτάκι στη σούπα), βγάζει ζάχαρη. Κέτσαπ. Κίτρινα τυριά. Όλα τα προϊόντα λάιτ,γιατί για να γλιτώσουν το λίπος προσθέτουν υδατάνθρακες για να γίνουν πιο νόστιμα. Θες γιαούρτι; Θα φας φούλ λιπαρά. Το πλήρες. Γάλα; Το πλήρες.
Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΔΩ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
ΑΛΛΑ
=====
Για τις πρώτες 15 μέρες, που είναι η φάση της ενεργοποίησης, απαγορεύονται ΚΑΙ οι παρακάτω τροφές, τις οποίες όμως τις τρως κανονικά μετά τις 15 μέρες.
Γάλα. Γιαούρτι. Φέτα. Πράσινες σαλάτες σε μεγάλη ποσότητα. Δηλαδή, μπορείς να φας ένα μικρό μπωλ τη φορά.
Αφού περάσουν οι 15 μέρες, τα παραπάνω τα προσθέτεις σε αυτά που επιτρέπονται, αλλά σε μικρές ποσότητες. Από εμπειρία σου λέω πως το γιαούρτι μην το τρως πάνω από 2 φορές την βδομάδα. Ανακόπτει τον ρυθμό.
ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ μεγάλες ποσότητες φαγητού και μπόλικο λίπος. Κοτόπουλο με πέτσα. Λιπάκια. Αλλαντικά. Λουκάνικα. Βούτυρα. Λάδια. Γιατί ο οργανισμός, επειδή δεν βρίσκει υδατάνθρακες, θέλει λίπος για να ενεργοποιηθεί. Και μετά να κάψει κι αυτό που πήρε, κι αυτό που έχεις αποθηκευμένο. Να μην πεινάς καθόλου. Να είσαι σκασμένη. Να πηγαίνεις σε ταβέρνα και να ξεσκίζεσαι στα παϊδάκια, τα λουκάνικα, τις σαλάτες και τις φέτες και τα κοκορέτσια, αλλά να ξεχνάς το ποτό, τις πατάτες, τοψωμί κι ό,τι έχει άμυλο. Η καλύτερη πρωτεϊνη που μπορείς να πάρεις είναι το κοτόπουλο, το ψάρι, η γαλοπούλα και τα θαλασσινά. Όχι γιατί το αρνί, το χοιρινό, το μοσχάρι δεν είναικαλά, αλλά γιατί έχουν κυριολεκτικά 0 μονάδες υδατάνθρακα. Ενώ τα άλλα, έχουν κάτι λίγες.
''ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΗ
Στις πρώτες 14 ημέρες η πρόσληψη υδατανθράκων περιορίζεται σε λιγότερο από 20 γραμμάρια την ημέρα.
Προτείνει: Ελεύθερη ("απεριόριστη") κατανάλωση: Κρέας από όλα τα είδη: χοιρινό, μοσχάρι, από αρνί, κλπ. (μπιφτέκια, συκώτι), Κοτόπουλο, γαλοπούλα, πάπια, Ψάρια όλα τα είδη, θαλασσινά, τόνος, Αυγά: βραστά, τηγανιτά ομελέτα, ?ποσέ?, Τυριά: κίτρινα σκληρά, κασέρι, γραβιέρα, Cream cheese, cottage cheese, Ελβετικό, Μοτσαρέλα, Διάφορα: Μπέικον, Ξηροί καρποί, ελιές, αβοκάντο, Χαμηλής Υδατανθρακικής περιεκτικότητας Τροφές διαίτης, Μπαχαρικά, Αφεψήματα: Νερό, Μεταλλικό νερό, Σόδα, Ανθρακούχο νερό, Αναψυκτικά Τύπου light, Τσάι, καφές, χαμομήλι κλπ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ: Ψωμί, φρυγανιές, Δημητριακά ? ρύζι - μακαρόνια, Φρούτα (Όλα)-χυμοί, Λαχανικά όπως η ντομάτα, αρακάς, πατάτες, καλαμπόκι κλπ. Όσπρια, Ζάχαρη (γλυκά-παγωτά), snacks, Γαλακτοκομικά προϊόντα: γάλα, γιαούρτι, άσπρο τυρί: ανθότυρο - μυζήθρα, φέτα, Αλκοόλ.
Δίαιτα υψηλών πρωτεϊνών, Χαμηλών Υδατανθράκων: Λιγότερο από
20 γρ. Ημερησίως.
Ελεύθερη (απεριόριστη) κατανάλωση: Περιορισμένη κατανάλωση:
- Κρέας από όλα τα είδη: χοιρινό, μοσχάρι, - Λαχανικά με λιγότερη από
αρνί, κλπ. (μπιφτέκια, συκώτι) 10% περ. Υδατανθράκων:
Λάχανο, Μαρούλι, Αγγούρι
- Κοτόπουλο, γαλοπούλα, πάπια κλπ. Πιπεριά, Χόρτα, Σπανάκι,
Μπάμιες, Φασολάκια (χωρίς
- Ψάρια όλα τα είδη, θαλασσινά, τόνος καρπό), κουνουπίδι, Μανι-
τάρια, σέλινο, μαϊντανό,
- Αυγά: βραστά, τηγανιτά ομελέτα, «ποσέ» καρότο, κολοκύθια,
Σπαράγγια κλπ.
- Τυριά: κίτρινα σκληρά, κασέρι, γραβιέρα,
Cream cheese, cottage cheese, - Σώς για τα λαχανικά
Ελβετικό, Μοτσαρέλα κλπ.
- Διάφορα: Μπέικον, Ξηροί καρποί, ελιές,
αβοκάντο, Χαμηλής Υδατανθρακικής
περιεκτικότητας Τροφές διαίτης, κλπ.
- Μπαχαρικά
- Αφεψήματα: Νερό, Μεταλλικό νερό,
Σόδα, Ανθρακούχο νερό, Αναψυκτικά
Τύπου light (περιέχουν ασπαρτάμη),
Τσάι, καφές, χαμομήλι κλπ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
- Ψωμί, φρυγανιές, Δημητριακά ? ρύζι - μακαρόνια, Φρούτα (Όλα)-χυμοί, Λαχανικά όπως η ντομάτα, αρακάς, πατάτες, καλαμπόκι κλπ. Όσπρια, Ζάχαρη (γλυκά-παγωτό), snacks, Γαλακτοκομικά προϊόντα: γάλα, γιαούρτι, άσπρο τυρί: ανθότυρο - μυζήθρα, φέτα, Αλκοόλ. (ΠΗΓΉ :www.logodiatrofis.gr)
ΣΕ ΑΛΛΑ SITES ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ,ΑΛΛΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ,ΑΛΛΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....
ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ''ΧΑΖΟ'' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ...ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ !!!
Μια παρατηρηση...Ο Dr Atkins πεθανε τελικα απο καρδιαγγειακα..Η εκδικηση του μπεικον σε ολο του το μεγαλειο...Και μια-δυο ερωτησεις στη jots.. Ποσο καιρο πιστευεις οτι θα μπορεσεις να την ακολουθησεις? Μπορεις να αποκλεισεις για παντα τους υδατανθρακες απο τη ζωη σου? Ποια υγιης διαιτα και νοημων ανθρωπος θα απαγορευε τα φρουτα που βλεπω να γραφεις στα "εκτος"? Ποιος νορμαλ ανθρωπος απευθυνομενος σε γυναικες (που κινδυνευουν απο οστεοπορωση) θα απαγορευε τα γαλακτοκομικα? Ελα να συνελθουμε λιγακι...!!!! Κοινη λογικη τσουπρες!!
Δε θα την ακολουθήσω για πάντα...αλλά -θέλω να πιστεύω- ένας μήνας δε θα φέρει και τα πάνω-κάτω στον οργανισμό μου !!!Quote:
Originally posted by kammenos
Και μια-δυο ερωτησεις στη jots.. Ποσο καιρο πιστευεις οτι θα μπορεσεις να την ακολουθησεις? Μπορεις να αποκλεισεις για παντα τους υδατανθρακες απο τη ζωη σου? Ποια υγιης διαιτα και νοημων ανθρωπος θα απαγορευε τα φρουτα που βλεπω να γραφεις στα "εκτος"? Ποιος νορμαλ ανθρωπος απευθυνομενος σε γυναικες (που κινδυνευουν απο οστεοπορωση) θα απαγορευε τα γαλακτοκομικα? Ελα να συνελθουμε λιγακι...!!!! Κοινη λογικη τσουπρες!!
Αυτό όμως που δε μπορώ να καταλάβω , είναι οι διαφορετικές ''συνταγές'' αυτής της δίαιτας !!!
Έχω επισκεφτεί αρκετα sites που αναφέρονται στη συγκεκριμένη δίαιτα,αλλά σχεδόν όλα τη παρουσιάζουν διαφορετικά, π.χ. - όπως ανέφερα και στο προηγούμενο post μου-αλλού επιτρέπονται καφές ,ασπαρτάμη,αναψυκτικά light,ξηροί καρποί κ.α και αλλού απαγορεύονται !!!
Στο ευχομαι τζοτς αλλα δε θα εκανα ουτε μια μερα κατι που παει εναντια στην λογικη μου..Στο εχει επιβεβαιωσει κανενα σαιτ οτι ο οργανισμος σου θα συνεχισει να συμπεριφερεται αναλογα? Ελπιζω να μιλαμε για αξιολογα σαιτ και οχι δημοσιευματα του στυλ περιοδικων
Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΑ:
τρως τα πάντα εκτός από ανανά
Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΠΙΑΣ
τρως τα πάντα και κάνεις την πάπια
Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝΟΥ
τρως, μέχρι να ζυγίζεις ένα τόνο
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ
τρως μόνο στην κουζίνα, όρθιος, στα σκοτεινά και όταν δεν είναι κανείς μπροστά - οι θερμίδες δεν μετράνε!
καλημερααααααα!!!δεν ξερετε τι ανακουφιση νιωθω....νομιζα οτι ημουν η μονη μανιακη με τις διαιτες..δυστυχως εγω σε ενα χρονο μετα απο το χωρισμο με τον φιλο μου πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και το κακο ειναι οτι δεν εχω κουραγιο και διαθεση να τα χασω. σκεφτομουν την ατκινς γιατι παρεσει πολυ το κρεας αλλα μαρεσουν επισης τα φρουτα, και νομιζω το να χασω πολλα κιλα σε μικρο διαστημα θα με ανεβασει πολυ, αλλα θα με κατεβασει ακομα πιο πολυ το να τα τα ξαναπαρω σε ακομα μικροτερο διαστημα. η διαιτα της Tricky_Spider νομιζω οτι ιειναι πολυ καλη περιπτωση αλλα οντως χανεις τοσα?σας ρωταω γιατι εμενα ειναι μαλλον ψυχολογικο το θεμα:(
Αγαπητη Διονυ. Αν αναγνωριζεις οτι το θεμα σου ειναι ψυχολογικο, τοτε το βαρος σου ειναι το συμπτωμα... Γιατι λοιπον να μην λυσεις το θεμα του στη ριζα και να ασχοληθεις με το συμπτωμα -αν ακομα υφισταται- σε δευτερο χρονο?
δε ξερω πως να το λυσω....ειμαι 24 χρονων και νιωθω ασχημα με τα παραπανω κιλα που εχω παρει τοσο που προτιμω να καθομαι στο σπιτι γιατι ντρεπομαι να κυκλοφορησω. ουσιαστικα δηλαδη η ζωη μου ισως και να στηριζεται σε αυτα τα 8 κιλα κατι που με στεναχωρει ιδιαιτερα.ειμαι απολυτα πεπεισμενη το οτι αν χασω τα συγκεκριμενα κιλα θα ειμαι τοσο χαρουμενη οσο αλλοτε...
ΔΙΟΝΥ μην τρελαινεσαι. Και εγω ειμαι 25 και στα 24 ηθελα να χασω 8 κιλά, ακριβως σαν εσενα. Το αμελησα και τωρα πρεπει να χασω 18. Δεν εχει αδικο ο kammenos, χρειαζεται εκ των εσω η διαιτα. Καταρχην θεσε στοχο (τοσα κιλα), δεν σε συμβουλευω να εισαι αυστηρη με τον χρονο (πχ μην πεις "μεχρι τα Χριστουγεννα ο,τι κ να γινει) και αυτο γιατι αν βαλεις εναν μικροτερο στοχο θα ειναι ευκολοτερο να τον πετυχεις και αν ερθει και το παραπανω καλοδεχουμενο. Αν ομως θεσεις δυσκολοτερους στοχους και δεν τα κα ταφερεις θα απογοητευθεις και δεν λεει, δεν βοηθαει καθολου. Μπορει να νομιζεις οτι μονο αν χαθουν ως δια μαγειας θα νιωσεις καλα, ομως δεν ειναι ετσι, στο υπογραφω. Εγω εχω χασει 2 κιλα προς το παρον και συνεχιζω νιωθοντας πολυ καλυτερα αποτι καποιες φορες που προσπαθησα εχοντας γρηγοροτερα αποτελεσματα. Κ αυτο γιατι αυτη την φορα εθεσα μικρο στοχο 2,5 κιλα τον μηνα και ας με παει μεχρι τον Μαιο. Το καλοκαιρι θα'μαι θεα. Ε δεν γινοταν να απαιτησω απο τον εαυτο μου να ειμαι θεα τα Χριστουγεννα, αν ηθελα ας ειχα ξεκινησει νωριτερα. Αλλα ακομα κ τωρα που πιστευω οτι θα'μαι 4 κιλα λιγοτερα απ'οταν ξεκινησα τα Χριστουγεννα θαναι καλυτερα και ολο κ απο καπου θα λειπουν αυτα τα λιγα. Το βασικο ειναι οτι δεν στερουμαι τιποτα (χωρις αυτο να συμαινει οτι δεν αλλαξα την διατροφη μου, εξω η σαβουρες), αλλα και τα οσπροια μου τρωω και 2 φρυγανιτσες το πρωι και σε κανεναν πειρασμο υποκπτω 1 φορα την εβδομαδα, επισης μια φορα την εβδομαδα πινω 1 ποτο. Ξεκινησα επισης να περπαταω, Δεν ηταν οσο δυσκολο φανταζομουν, 2-3 φορες να το κανεις εστω και με το ζορι μετα θα γουσταρεις και θα το αποζητας (σιγα σιγα θα μπορεις να προσθετεις και ασκησεις στο σπιτι αν θες).
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι. Υπομονη και επιμονη θελει. Δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να μην ανταμφθουν οι κοποι σου.
Φιλια!
Γιατί βρε Διόνυ να "αφήνεσαι" για τόσα λίγα κιλά; Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Με λίγη σωστή διατροφή κι αν έχεις χρόνο για γυμναστήριο μια χαρά εύκολα θα τα χάσεις.
Κι εμένα 8 κιλά μου περισσεύουν αλλά που θα πάει θα τα ξεφορτωθώ.
apo mikri pedevome me dietes k ligo exo kourasti psixologika...afto ine to thema...:///ti orea pou to exete siniditopiisi k to kanete sistimatika...ego de mporo na skefto oti to kalokeri tha ime thea...giati mexri to kalokeri,tha exoun perasi ta xristougena..i apokries..to pasxa..ta genethlia mou..k mpla mpla mpla...:(tha anarotiomoun k tha sas rotaga esis giati na xasete kila afou i mia ine 63 kai i ali..63 pali:))ego 65 thelo na ftaso k pedevome..ala tha mou pite..o kathenas opos niothi omorfa me ton eafto tou:):)k tha iste sosti:):)
Διόνυ μου, η περίπτωσή μου βέβαια είναι κομματάκι διαφορετική. Εννοώ ότι τα κιλά προήλθαν από εγκυμοσύνη οπότε κάνω ό,τι μπορώ για να επανέλθω στα "φυσιολογικά" μου επίπεδα.
Πάντως αν ανατρέξω χρόοονια πίσω "πιάνω" τον εαυτό μου να χρειάζεται να χάσει 15 κιλά. Στα 17 ήμουν (έδινα Πανελλήνιες).
Οπότε καταλαβαίνω πως νιώθεις. Να προσπαθείς(όχι εσύ, γενικά) συνέχεια να χάσεις βάρος και το άτιμο να σου χαλάει τη διάθεση.
ne..etsi ine..:(k na pigeno sto xorio k na akouo psithirisa..kitakse tin paxine...paxine i kaimeni...a...i dioni ine afti?giati paxine? kati tetia akouo k anti na prospatho parapano me rixnoun parakato!!!vevea...kathome k diavazo ta posts edo..k isos na min exo dikeoma na milao giati toulaxiston..den exo provlima igias..:(omos exo kourasti pia na vlepo kati fagosimo k na ipologizo thermides k poso tha prepi na trekso gia na to xaso i pola kila tha diksi i zigaria an to fao i poso piso tha me pai sti dieta mou k sti psixologia mou...k ine krima na niotho etsi giati ime mono 24:(otan geniso k go ti tha kano??
Αυτοί που κάνουν τέτοια σχόλια να κοιτάξουν να λύσουν τα δικά τους προβλήματα πρώτα και μετά να ασχοληθούν με των άλλων.Quote:
Originally posted by ΔΙΟΝΥ
ne..etsi ine..:(k na pigeno sto xorio k na akouo psithirisa..kitakse tin paxine...paxine i kaimeni...a...i dioni ine afti?giati paxine? kati tetia akouo k anti na prospatho parapano me rixnoun parakato!!!vevea...kathome k diavazo ta posts edo..k isos na min exo dikeoma na milao giati toulaxiston..den exo provlima igias..:(omos exo kourasti pia na vlepo kati fagosimo k na ipologizo thermides k poso tha prepi na trekso gia na to xaso i pola kila tha diksi i zigaria an to fao i poso piso tha me pai sti dieta mou k sti psixologia mou...k ine krima na niotho etsi giati ime mono 24:(otan geniso k go ti tha kano??
ʼμα σου ξαναπούνε τίποτα αυτό να τους πεις.
Πάντως καλή μου Διόνυ, για να χάσεις κιλά δεν σημαίνει ότι πρέπει και να στερηθείς. Πηγαίνεις σε κάποια διαιτολόγο ή μόνη σου προσπαθείς;
na sou po...moni pleon giati mazevo dietes apo oso thimame ton eafto mou..opote..ksero ti prepi na kano k ti prepi na kopso!!apla tis protes meres an k ksero oti kano kako...tha ine ligo steritiki i diatrofi mou mono k mono gia na do grigora apotelesmata k an mou anapterothi to ithiko...meta tha xalaroso...miso kilo ti vdoamda..de me niazi..to kako ine oti mou vgeni i melagxolia..giati pistevo oti an kapios theli na kripsis ta kila tou,mono k mono apo tin kali diathesi tou mpori na to kani aneta!!!!!k poso diaforetika mpori na di kapios ton eafto tou otan exi pesi sta 70 kg k poso kapios pou exi anevi sta 70 kila,k as ine sta idia kila k i dio!!o protos tha ine pio omorfos..giati tha ine xaroumenos:)
afto to kaatsarolaki sto telos tou tikerakiou sou ine kazani me popkorrrrrrrrnn???xixixi...giamm:)
Ναι κατσαρολάκι με ποπ κόρν είναι. Χαχαχα.
Να μη σε νοιάζει τίποτα. Τα κιλάκια θα χαθούν από μόνα τους όταν εσύ θα πάψεις να τα σκέφτεσαι.
Αν και δεν είμαι πολύ ειδική στις δίαιτες (2 φορές έχω κάνει με πρόγραμμα όμως) θα σου έλεγα να μην στερείσαι τίποτα από την 1η μέρα.
Απ' όσο θυμάμαι η 1η μου δίαιτα στα 18 μου είχε απ' όλα. Τοστ το πρωί, μεσημεριανό κανονικά κοτόπουλο ή φακές ή αρακά (λαδερά όλα με λίγα λόγια) ή ψάρι (ακόμη κ σολομό), μπριζολίτσα, αργότερα μπήκαν και μακαρόνια. Έτρωγα και ψωμάκι με το μεσημεριανό. Το βράδυ είχα τονοσαλάτα ή ομελέτα ή τη μισή ποσότητα του μεσημεριανού φαγητού ή γιαουρτάκι.
Τώρα βέβαια το διαιτολόγιό μου είναι λίγο διαφορετικό και έχει προσαρμοστεί με τις ανάγκες της μπεμπούλας μου που θηλάζει.
na sou zisi i mmpempoula:):):)me ena moraki toso gliko les..xalali more k ta kila k ola!!!!me enan xorismo omos les..giati ta pira??na tou aksize kiolas...xixixixi...pao 5 fores ti vdomada gimanstirio..etsi,gia na afksiso k to metavolismo..popoooo...63 kila manoula tha ise ipertati:):)keep walking:):)
παιδια συγνωμη που παρεμβαινω αλλα αυτα που λετε και γραφετε μονο κακο στον ευατο σας και στο σωμα σας κανετε .ιδιαιτερα η διαιτα με τα φρουτα ειναι ελεος.ειμαι γιατρος ενδοκρινολος και εχω τελειωσει και ειδικος εφαρμογων διαιτητικης ,καθημερινα βλεπω και ακουω τετοια πραγματα ποιος σας τα λεει?επειδη δεν θελω να κανω καμια διαφημηση θας σας πω τα εξης απλα πραγματα .οτι τρωμε περιεχει ορισμενα μακροθρεπτικα συστατικα ,οπως (υδατανθακες -->πηγη ενεργειας του σωματος των κυτταρων καθως και του εγκεφαλου (100 γρ χρειαζεται ο εγκεφαλος καηθημερινα για να λειτουργει κανονικα ,αρα για αυτο νιωθω κουραση και βαρεμαρα τρωγοντας κρεας-ατκινς)>πρωτεινες για την συντηρηση των ιστων μυων και οστων >δεν αποτελουν βασικη πηγη ενεργειας του οργανισμου ,εχουν αναβολικο ρολο (διατηρουν και αναπτησουν) τα λιποι ,συγκεντρωμενη πηγη ενεργειας.επεισης εχουμε τα μικροθρεπτικα που ειναι οι βιταμινες και τα ιχνοστοιχεια.για να ειναι μια διατροφη ισορροπημενη πρεπει να πληρη τις αναλογιες σε μακροθρεπτικα και μικροθρεπτικα συστατικα.Αν τρως μονο φρουτα (μονοφαγια ) θα αδυνατησεις φυσικα αλλα πρωτεινη για τους μυς σου και τα κοκαλλα απο που θα παρεις.θα αναγκασεις το σωμα σου να φαει τη σαρκα σου.μην γραφετε τετοια πραγματα στο νοσοκομειο θα καταληξεταιQuote:
Originally posted by kastano
Lina καλημέρα και σε σένα. Για τι απώλεια κιλών μιλάμε? Στο μήνα πάνω ή κάτω από 4? Αντε γιατί αν δεν αδυνατήσω θα κόψω τις φλέβες μου..... :mad:Quote:
Από ʼτκνις μπορείς να γυρίσεις σε θερμιδική όποτε θέλεις. Από θερμιδική σε ʼτκινς επίσης. Απλώς, δεν έχει νόημα να κάνεις ʼτκινς λιγότερο από ένα μήνα, γιατί 15 μέρες είναι μόνον η ενεργοποίηση.
ευχαριστω
alex1970 μια κ εισαι ενδοκρινολογος για τα reductil τι εχεις να μας πεις ...συνοδευομενα απο διατροφη γυμναστικη κ ιατρικες εξετασεις βεβαια..ας πουμε εγω ζυγιζω 95 κιλα(93τωρα)κ ειμαι 165 29 χρονων ...εχω δεικτη πανω απο 30...θα μπορουσα να ακολουθησω μια αγωγη τετοια?
Ναι alex θα θέλαμε τι γνώμη σου, επίσης το Reductil σε συνδυασμό με τα Xenical μπορεί να έχει παρενέργειες?
παιδια οσο αναφορα το xenical εχει να κανει με την απορροφηση λιπους στον οργανισμο (δεν αφηνει να απορροφηθει το λιπος που περιεχεται στην τροφη )αποτελεσμα να σε παινει κοψιμο ,διαρροια .Ομως εκτος απο το λιπος που δεν απορροφατε ταυτοχρονα οι λιποδιαλυτες βιταμινες και συγκεκριμενα (Α,Ε,Κ,D ) με αποτελεσμα μετα απο καποιο διαστημα να δημιουργηται ανεπαρκεια σε αυτες .εχει δηλαδη καποιο τιμημα
για τον οργανισμο.το reductil επηρεαζει το κενρο της ορεξης με πιο απλα λογια ειναι λιγο λαλα ¨¨).Για να παρετε φαρμακα θα πρεπει να υπαρχει καποιος σοβαρος λογος υγειας που θα σας αναγκασει να χασετε βαρος ,δηλαδη αν καποιος -καποια εχει δικτη μαζας σωματος πανω απο 30 (ΒΜΙ>30 ) τοτε ναι.αν ειστε κατω απο 30 μονο αν υπαρχουν σοβαροι λογοι υγειας οπως καρδια μπορει να δωθει.Ομως παιρνοντας φαρμακα εσεις σας ανθρωποι δεν αλλαζεται τιποτα στην διαιτητικη σας συμπεριφορα.Τα τελευταια χρονια επικρατει η αποψη οτι μονο αν αλλαξετε καποια πραγματα οσο αναφορα την διατροφη και δεν την βλεπεις σαν μια περιοδο καταναγκαστικης νηστειας αλλα σαν τροπο ζωης κατι μπορει να γινει.Δεν υπαρχουν διαιτες που κλειδωνουν το μεταβολισμο και τετοια ολα εξαρτωνται απο δυο παραγοντες την καθημερινη μας κινηση και την ποσοτητα τροφης που καταναλωνουμε .Αυτο ονομαζεται ισοζυγιο ενεργειας αν αυτο μεταβληθει τοτε παχαινουμε ή αδυνατιζουμε αντιστοιχα.Γιατι λοιπον θελουμε να αδυνατιζεται αργα για τους εξης λογους .1)να μειωθουν λιγο οι θερμιδες στην διατροφη σου ωστε να μην το βλεπεις σαν καταπιεση 2)το λιπος δεν καιγεται ευκολα μεγαλη απωλεια βαρους σε μικρο χρονικο διαστημα οφειλεται σε απωλεια υγρων ή μυικης μαζας οσο μειωνεται η μυικη μαζα τοσο μειωνεται ο μεταβολισμος μας ,γιατι την ενεργεια που χρειαζομαστε την παιρνουμε για συντηρησουμε τα οργανα μας (ιστους σωματος )μυες κοκκαλα αλλα οχι το λιπος μας .φανταστειτε το λιπος σαν ενα σακουλακι (αποθηκη) που την κουβαλαμε μαζι μας ,σε περιπτωσεις που κατι παει στραβα και δεν εχουμε φαγητο.Οι προγονοι μας ηταν κυνηγοι δεν εβρισκαν ευκολα τροφη και δεν ηταν σαν και εμας που καθοματε σε μια καρεκλα .3)αν χασεις πολυ γρηγορα κιλα το δερμα δεν θα βρει χρονο να μαζεψει με αποτελεσμα να εχεις μια κοιλια χαλια που μονο με πλαστικη θα φτιαξει.και κατι τελευταιο ισο αναφορα το μπαλονακι (γιατι τα παιρνω με αυτο το θεμα ) μονο αν καποιος ή καποια εχει πανω απο 120 κιλα (δεικτης μαζας σωματος περιπου 35) τοτε μονο.αργα και σταθερα χωρις καταπιεση και το κυριοτερο πολυ κινηση
reductil Οι παρενεργειες του φαρ΅ακου, κεφαλαλγια, αυπνια, ξηροτητα στο΅ατος και δυσκοιλιοτητα και δεν μπορει να δωθει σε υπερτασικους ή αν εχεις προβλημα με την καρδια σου (αρρυθμιες πχ ) ,αυξανει λιγο την πιεση .Μπορεις να το παρεις μιας που εχεις δικτη μαζας σωματος πανω απο 30 αλλα το καλλιτερο ειναι να γινεις εσυ κυριος του εαυτου σου λεγοντας οχι σε μερικες λιχουδιες και να μην αφηνεις στο φαρμακο να κανει αυτο για σενα
alex1970 ειναι πολυ ευκολο να λεμε ολοι πως πρεπει να αντισταθουμε σε λιχουδιες. και συνηθως αυτο το λενε ατομα που δεν εχουν προβλημα βαρους και επομενως δεν ξερουν τι θα πει να στερησε....
οταν εχεις να χασεις πολα κιλα ειναι παρα πολυ δυσκολο να αντισταθεις για μεγαλο χρονικο διαστημα.γι αυτο χρειαζομαστε και καποιο βοηθημα.
εγω μετα απο 8 χρονια με διαφορεσ διαιτες ειναι η μονη φορα τωρα που τηρω καταγραμμα την διαιτα μου. και αυτο γιατι εχω αισθημα κορεσμου οποτε δεν θελω να τσιμπολογω και τρωω μονο οτι μου γρφαει η διαιτολογος μου.
alex ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, σίγουρα έχεις δίκιο το καλύτερο είναι χωρίς φάρμακα με διατροφή+άσκηση. Αν όμως μπορούσαμε εμείς τότε θα μπορούσαν και οι άλλοι και δεν θα υπήρχε χοντρός άνθρωπος στη γη. Αρα κάτι γίνεται και δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε τουλάχιστον όλοι γιατί κάποιοι μπορούν. Εμένα μου τα έγραψε ο παθολόγος γιατί έχω ΒΜΙ 34,4, έχω άσθμα, λίγο ανεβασμένη χοληστερίνη, πρόβλημα με μέση και γόνατα και τα χάπια αυτά με βοήθησαν πάντα με σωστή και ισορροπημένη δίαιτα να χάσω σε ένα μήνα 7 κιλά και να νοιώθω λίγο καλύτερα. Το καλό θα είναι να κρατήσω τις διατροφικές μου συνήθειες και μετά τα χάπια. Οπότε σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί το χάπι να βοηθήσει. Δεν μου απάντησες όμως μπορεί να υπάρχουν επιπλοκές αν παίρνεις και xenical με τα reductil?