ειμαι η free και σημερα δεν ειμαι καλα...γιατι?...γαιτι πηρα 2 κιλα κανοντας διαιτα και χωρις κανενα βουλιμικο επεισοδιο...την περασμενη εβδομαδα ειχα χασει 1,5 και αυτην πηρα 2..τι φταιει δεν μπορω να το ξερω..το μονο που ξερω ειναι οτι σημερα και εγω θα κλειστω μεσα...το αντιλαμβανομαι οτι καταστρεφομαι..το αντιλαμβανομαι οτι παω αντιθετα σε αυτα που ελεγα ολη την περασμενη εβδομαδα αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως...σημερα οι δυναμεις μου νιω8ω να με εγαταλειπουν εντελως....δυο εβδομαδες ηταν αρκετες για να συνειδητοποιησω καποια πραγματα τα οποια με την πρωτη δυσκολια καταρριπτω...κουραστηκα..αυ� �ο εχω να πω μονο...οσο θυμαμαι τον εαυτο μου, κανω διαιτα..δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση...και το αισχρο ειναι να κανεις διαιτα και να παιρνεις...και εχω ηδη παραπανω κιλα...τι να κανω?...πειτε μου τι να κανω?...να παω να φουνταρω?...το χω σκεφτει πολλες φορες αλλα δεν εχω τα κοτσια να το κανω...ειμαι δειλη...οπως σε ολα τα πραγματα στην ζωη μου...και ξερετε ποιο ειναι αυτο που με πειραζει περισσοτερο?..οτι ενω ειδα τα κιλα μου, απο εκεινη την ωρα εχω αρχισει να αδρανω..σαν να μην με νοιαζει για τιποτα πια...σαν να πεφτω σε καταθ΄λιψη...το ξερω γιατι το χω ξαναδει το ονειρο αυτο...ξερω αμεσα τι εστι καταθλιψη...δεν θελω να αφησω τον εαυτο μου αλλα δεν εχω την δυναμη πια...δεν μπορω να κανω τιποτα...σαν να χανομαι...τελοσπαντων..συνε� �ιστε δυναμικα...μην σας απογοητευσουν αυτα που λεω τωρα απλα εχω τα δικια μου να τα πω...
με μενα δεν ξερω τι θα κανω..ισως δεν ξαναμπω πια στο forum...ισως κλειστω στον εαυτο μου εντελως και ισως καταληξω καπου αλλου...δεν με νοιαζει πια...κουραστηκα...πως θα χαθουν 25 κιλα?..δεν αντεχω..λοιπον, καλη συνεχεια...ισως τα ξαναπουμε καποια στιμγη, ισως δεν τα ξαναπουμε ποτε...ας με συγχωρεσουν τα κοριτσια που με ξερουν...απλα δεν θελω να χω πλεον επαφη με κανεναν...καλη συνεχεια σε ολες σας...φιλια..(και απλα να θυμαστε οτι υπηρχε μια free σε αυτο το forum καποτε που κατα καιρους ελεγε καποια πραγματα τα οποια τα πιστευε οντως και τα οποια ισχυουν...αλλα αυτη η κοπελα κουραστηκε πολυ με ολα...και δεν αντεχε να παλευει αλλο...
ας μην προσπαθησει καμια να με φερει πισω...δεν θα τα καταφερει..ειμαι 82,5 κιλα...τελειωσε η ζωη μου και το εννοω...
αντιο...