κι ειχα τυψεις οτι η δικη μου προσεγγιση στο θεμα ηταν καπως \"ανευθυνη\"
αλλα μετα ηρθε ο lazospartal.
Printable View
κι ειχα τυψεις οτι η δικη μου προσεγγιση στο θεμα ηταν καπως \"ανευθυνη\"
αλλα μετα ηρθε ο lazospartal.
IQ ραδικου....Quote:
Originally posted by lazospartal
giwrgo?
eimai 27 kai pinw ta hipnosedon twn 2mg apo ta 14
meta epeidh ta ekanan tou enos
etrwga vulbega
etrwga 90 thn hmera
syn th allo epairna
opote h dikia mou sumvouli einai dokimase to xanan twn 2
ama den mporeis xwris xapia
oso gia tous psyxiatrous den tous lene adika trelogiatrous
Σχόλια επι προσωπικού που ουδεμία σχέση έχουν με τό θέμα της συζήτησης, παρακαλώ να αποφεύγονται.
σορρυ. απλα ισως θα ηταν καλυτερο αφου κανετε τον κοπο κ ελεγχεται-κ πολυ καλα κανετε-να εμπαινε μετρο κ σε αλλα κ αλλους;)Quote:
Originally posted by CeliaM
Σχόλια επι προσωπικού που ουδεμία σχέση έχουν με τό θέμα της συζήτησης, παρακαλώ να αποφεύγονται.
παντως συγχαρητηρια γιατι το σαητ ειναι πραγματικα εκπληκτικο.
να ειστε καλα
loipon epeidh exw iq radikiou egw den thewrw kako na pairnei kapios 1 hipnosedon gia na aisthanete pio aneta kai sto katw katw kalytera para na katanalwnei terasties posotites alkool alla sthn ellada oloi eukola krinoumai oso giorgo to mono eukolo einai na vreis giatro na sto grapsei giati oloi kseroume ti ginete alla oi giatroi oi trelogiatroi tha protimisoun na vgaloun mia allh diagnwsh sinithws psyxwsh wste na se grapsoun kana zyprexa pou to kouti exei 150 euro wste na pane kai kana tsampa taksidaki apo thn etaireia :P alla o KINDYNOS me ths vendodiazepines einai oti exoun eksarthsh megalh kai to 1 tha ginei 2 3 kai outw kathe ekshs pantws an to kouti to hipnosedon eixe 200 euro na eiste oloi eseis oi psagmenoi sigouroi oti oloi oi trelogiatroi tha to thewrosousan kalo farmako kisses
παιδια τα υπνοστεντον τα πινεισ μαζι με πρεζα και βουλμεγκαλ..αν δεν πινεισ πρεζα χριστιανε μου κ απλα εχεισ προβληματα υπνου τραβα παρε μελατονινι που ειναι φυσικο προιον και σε νυσταζει.ετοσ αν θες να νταγκλαρεισ
τη μία και μοναδική (εως σήμερα) φορά που μπήκα σε κλινική την πρώτη μέρα άκουγα συνέχεια ότι θα μου κάνουν μια ένεση στεντόν. Στεντόν άκουγα, στεντόν. Το ίδιο είναι ; Δεν είδα καμμιά ευφορία, μόνο ύπνο μου προκάλεσαν.
το στεντόν είναι υπναγωγό/ηρεμιστικό και το υπνοστενόν υπνωτικό.
Να πω για την ιστορία, ότι μου έχει χορηγηθεί \'Στεντόν\' σαν προνάρκωση, στις τρεις φορές που χρειάστηκε να κάνω επεμβάσεις με ολική αναισθησία. Τί να σας πω! Ότι απ\' την ώρα που το πήρα μέχρι και τη στιγμή που μου κάνανε την ολική, ένιωθα σα τους Γκουρού που σηκώνονονται στον αέρα ένα πράμα;... :P
μια τετοια ενεση καναμε στον πατερα μου στα 29 του.νοιζω ειχε σπαστικη κολιτιδα κλπ/.ετσι μου ειπε.τι ειναι αυτο το ιπνοσετον?
μαλλον στεντον καπως.
Πανικούλα αν του το έδωσαν όπως στη δική μου περίπτωση, ήταν για προνάρκωση, για να χαλαρώσει πριν την ύπνωση. Δίνεται για μυοχαλάρωση πριν τις επεμβάσεις. Δες αυτό.
Ερώτηση(εις): Επιμέλεια: Πέτρος Σκαπινάκης, Λέκτορας Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ευαγγελία Γεράση, Ιατρός, μεταπτυχιακός Κοινωνικής Ψυχιατρικής στο τμήμα Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου ΙωαννίνωνΠρώτη έκδοση: 09 Nov 2003. Τελευταία ενημέρωση: 20 Jun 2004.
Τι πρέπει να ξέρω για το stedon?
Απάντηση:
* Η διαζεπάμη ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που λέγονται βενζοδιαζεπίνες και έχουν αγχολυτικές, αντιεπιληπτικές, υπνωτικές και μυοχαλαρωτικ΄ς ιδιότητες.
* Η διαζεπάμη χρησημοποιείται για την αντιμετώπιση της αυπνίας, του άγχους, της νευρικότητας και της υπερέντασης που σχετίζεται με τις αγχώδεις διαταραχές. Η διαζεπάμη χρησιμοποιείται ακόμη και για τη θεραπεία κάποιων τύπων επιληπτικών κρίσεων και των μυικών σπασμών, καθώς και στο σύνδρομο στερήσεως του οινοπνέυματος και ως μυοχαλαρωτικό στην αναισθησιολογία.
* Xρειαζεται προσοχη στην οδηγηση, κατά τη χρήση μηχανημάτων και γενικότερα σε άλλες επικίνδυνες δραστηριότητες, γιατί η διαζεπάμη μπορεί να προκαλέσει νωθρότητα και ζάλη.
* Αποφύγετε τη χρήση αλκοόλ όταν παίρνετε διαζεπάμη, γιατί μπορεί να αυξήσει το αίσθημα νωθρότητας και ζάλης που προκαλείται από το φάρμακο.
* Η διαζεπάμη προκαλεί έξη.Μπορεί να προκαλέσει φυσική και ψυχολογική εξάρτηση.Δεν πρέπει να λαμβάνετε μεγαλύτερη ποσότητα του φαρμάκου αυτού ή για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια απ\'ότι σας συνέστησε ο γιατρός σας. Συμπτώματα απόσυρσης (ίλιγγος, ζάλη, γαστρεντερικές διαταραχές, άγχος, ταχυκαρδία, ευερεθιστότητα, παραλήρημα κλπ) μπορεί να παρουσιαστούν αν η διαζεπάμη διακοπεί ξαφνικά μετά από συνεχή χρήση κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων.Ο γιατρός σας μπορεί να σας συστήσει μια σταδιακή μείωση στη δοσολογία.
einai san to xanax malista.xanax perno.
μια τετοια ενεση καναμε στον πατερα μου στα 29 του.νοιζω ειχε σπαστικη κολιτιδα κλπ/.ετσι μου ειπε.τι ειναι αυτο το ιπνοσετον?
KAΛΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ?ΣΤΑ 29 ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΡΟΥΣΑ?ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΚΑΝΕ??:o
δε διαβασα σχεδον τπτ απ αυτα που γραφετε αλλα παιδια οποιοσ εφιστει στα ηιπνοσεδον μετραει μερεσ απ τη πρεζα...Κ αυτο ειναι πολυ καθετο..
.πριν από λίγο έμαθα πως ο άντρας μου πίνει κάτι χάπια που λέγονται hipnosedon γιατί τα πίνει?τι είναι αυτά τα χάπια?τι να κάνω? ποιος ξέρει να μου πει τι είναι αυτά τα χάπια....να του πω πως ξέρω για αυτά????τι να κάνω δεν ξέρω σε ποιόν να μιλήσω???
Γιώργο άκου πως μιλάς για τα χάπια αυτά, είσαι ήδη εξαρτημένος, αν στα νομιμοποιήσουν κιόλας αυτο που θεωρείς εσύ τώρα "χρυσό χαπάκι" θα γίνει ο χειρότερος σου εφιάλτης, κόψτα τώρα που είναι ήδη νωρίς.
Τα Hιpnostedon είναι ηρεμιστικά χάπια που βοηθούν στην αυπνία, βέβαια όπως κ ο φίλος Γιώργος τα παίρνει για τους δικούς του λόγους.
ένας που τα περνεί πάνω από 2 με 3 χρόνια κατά πόσο εξαρτημένος είναι??
τα Hipnosedon είναι φάρμακα κατά της αυπνίας και σύνήθως τα πέρνουν και ατομα που είναι εξαρτημένα απο τοξικές ουσίες...
Μονο για ατομα τα οποια πασχουν απο σοβαρη αυπνια...
αν δεν πασχεις απο κατι τετοιο τοτε καλο θα ηταν να μην μπλεξεις ξανα με αυτο το φαρμακο γιατι οπως σου εγραψαν και αλλοι χρηστες εχει πολυ σοβαρες παρενεργειες...
Benzodiazepines=εθιστικα
..................
Πάσχω απο χρόνια αυπνία. Απο τα 20 τωρα ειμαι 41. Η ψυχιατρος με διαφορες αγωγες προσπαθησε να επιφερει υπναγωγή δράση. Διάφορα αντικαταθλιπτικά το κάνουν αυτό. Και δε μιλαμε για αγχολυτικά και βενζοδιαζεπίνες (tavor, xanax ή stilnox). Τιποτα τελικά δε λειτούργησε. Υπνοσεντον ακομη αρνειτε ειναι ακρως εθιστικο.
Δεν αντεξα βρηκα, πηρα 2 και περιμενα να νυσταξω. Κι ομως. Τα ιδια. Καθε μια ωρα το ματι γαριδα. Γιατι; Γιατι δε θελω να μπω σε λεπτομερειες οι συνθήκες που μου επιφερουν τις αυπνιες δεν αλλαξαν και μαλιστα χειροτερευουν. Με λιγα λογια το να ηρεμησω λιγο, ναβκοιμηθω καλα, να σταματησω να σκεφτομαι...γιατι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ καμια ουσια δε λυνει προβληματα. Την αιτια που αναζητας κατι σε υπνοσεντον να στη πει ο εαυτος σου. Να το λυσεις
Εγω παντως οταν δω οτι το .20 xanax δεν δουλευει δεν παω στο .25.
Εξοικειώνομαι με την ιδεα οτι υπνος τελος και σηκωνομαι και αρχιζω τις δουλειες στο σπιτι, αν τα φαρμακα δεν σε πιανουν η λυση δεν ειναι περισσοτερα φαρμακα, αυτο δεν χρειαζεται να εισαι γιατρος για να το πεις.
Ουτε σημαινει οτι αν τελικα κοιμηθεις με χαπια "θα κοιμηθεις καλα", παλι κουρασμενη/νος θα ξυπνησεις.
Το θέμα της αϋπνίας το έχω κι εγώ δυστυχώς από μικρός , με πολλούς που το έχω συζητήσει μου έχουν πει μόλις ξυπνάω να σηκώνομαι από το κρεβάτι , να διαβάζω κάτι και να ξανακοιμηθω μετά , αν σηκωθώ χαράματα κατά τις 5-6 να σηκωθώ και να ξεκινήσω τη μέρα μου , για τη δουλειά σηκώνομαι κατά τις 7 και...
Τα έχω κάνει παλιότερα αλλά είμαι κοτόπουλο την άλλη μέρα...
Εχθές πάλι πήρα λιγο trittico κοιμήθηκα λίγο καλύτερα αλλά σηκώθηκα με βαρύ κεφάλι.
Σαν το xanax τίποτα , με αυτό κοιμάμαι καλά και ξυπνάω φρέσκος. Μένει να δοκιμάσω remeron να δω...
Έχω πάρει και φυτικά στο παρελθόν αλλά δεν ειδα διάφορα
Είναι βάσανο η αϋπνία , έχω πολλά στο κεφάλι μου οικονομικά , υπαρξιακά , οικογενειακά...τα καταφερνω όλα με τις υποχρεώσεις μου , παιδιά δουλειά σύζυγό διαδικαστικά με γραφειοκρατία για κληρονομικά και διάφορα,άλλα πραγματικά χάνω όλη την ενέργεια μου...
Από το πρωί μέχρι το βράδυ τρέχω...
Τα λέω για να ξελαφρωσω λίγο
Τώρα η αλήθεια είναι ότι με το xanax και κοιμάμαι και ανταποκρινομαι στις υποχρεώσεις μου πολύ καλύτερα...
Το πρωτο δεν προκειται να λυθει οσα λεφτα και να βγαλεις
Το δευτερο θα λυθει ευκολα....καποια στιγμη οπως ολοι μας θα γινεις και αστροσκονη
Το τριτο εμενα μου το λυσε ενας καλος δικηγορος διαζυγιων.
Ομως καταλαβαινω τι λες (και πως νοιωθεις) για να αισθανθεις καλυτερα
εγω εχω πανω κατω τα ιδια με την διαφορα οτι εχω πιασει πατο.
έχω μπει σε μια λούπα σε όλους τους τομείς...όλο λέω θα δώσω χρόνο στον εαυτό μου να κάνω πράγματα για μένα και στο τέλος της μέρα από την κούραση κάθομαι και βαριέμαι να κουνήσω , κοιμάμαι νωρίς αλλά ξυπνάω μετά από λίγο με τα γνωστά αποτελέσματα της αυπνίας και διακεκομένου ύπνου...
είχα βάλει στο πρόγραμμα γυμναστική και με βοηθούσε πάρα πολύ αλλά μου έκατσε ένας τραυματισμός και το έχω αφήσει προς το παρόν...
μόνο τα παιδιά μου μου δίνουν δύναμη και αντέχω
Σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ σε αυτο διοτι εχω δυο παιδια, ομως μια φιλικη συμβουλη.
Μονο τον εαυτο σου εχεις σε αυτη την ζωη, ολα τα αλλα μπορει να ερθει
καποιος και να στα στερησει. Στην δικια μου περιπτωση ηταν ενα επιπονο
διαζυγιο μετα απο 30 χρονια γαμου που με γονατισε οικονομικα και κυριως
ψυχολογικα.
Εγώ είμαι παντρεμένος 10 χρόνια και όπως έχουμε καταλάβει και με τη σύζυγό έχουμε πέσει σε ρουτίνα...το αίσθημα έχει χαθεί λίγο... άλλα από συζητήσεις που έχω κάνει και με άλλους παντρεμένους έτσι καταλήγει συνήθως...
Θα μας βοηθούσε ίσως ένας σύμβουλος γάμου αλλά από οικονομικά δε μας παίρνει...
Τα παιδιά μας δίνουν ζωή και έχω αποκτήσει ενα σκοπό ζωής που το θεωρώ σημαντικό
Σε βλεπω και σενα αποτομα να τρως τις σφαλιαρες! Δεν προκειται να γεμισουν την ζωη
σου τα παιδια.
Για συμβουλους γαμου ειχαν οι δημοι, ΟΜΩΣ δεν θα ερθει απο κει η λυση. Κοιταχτε
αν μπορειται να λυσεται το προβλημα μονοι σας η χωριστε με ομορφο τροπο.
Παραδειγμα, συμβουλος γαμου που την πληρωσα 70 ευρα την επισκεψη ειχε την
φαεινη ιδεα οτι η πρωην μου επρεπε να παρει τα παιδια και να φυγει (οπως και το εκανε).
Γυναικες παιδακι μου δεν βγαζεις ακρη!
Σημ. Α ξεχασα να πω οτι ολα αυτα τα ωραια εγιναν μετα απο 27+ χρονια γαμου
I must stress that obtaining prescription medications with the appropriate medical advice is safe and legal. I suggest discussing with a healthcare professional for stress management and sleep improvement instead of using unfair measures. Consider receiving assistance from a therapist or counselor if you have problems with your studies or any other element of your life. Additionally, I advise nursing students under academic pressure to get assistance from a professional nursing assignment writing service to help with coursework while prioritizing their well-being. Please approach obtaining help responsibly and ethically because your health and academic performance are crucial.
γειά σας, παίρνω τα δύο "χειρότερα" βενζο, υπνοσεντον κ χαναξ..
είχα χαρμανα απτους ύπνους είναι σαν να παίζεις σε ταινία τρόμου..
Όπως είναι το speesball, φάρμακα κ αλκοολ = μέχρι κ θανατος
και απο χαρμανα από αλκοόλ κ Xanax μπορει να σε στειλει στο διαολο
Μακρυά από τα κωλοφαρμακα..