Λινα?????? ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!
Printable View
Λινα?????? ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!
Λοιπον Λινα γραφω για να επιβεβαιωσω το γνωστο "δασκαλε που διδασκες...". Πηγαμε με το αγορι μου στην γιαγια του στο χωριο και μεσα στα τοσα εφτιαξε και πατατες τηγανιτες με αυγα και τυρι (εγω κατι τετοια τα απεφευγα σαν το διαλολο μου ακομα κ οταν δεν προσεχα την διατροφη μου μου) και γαυρο μαρινατο (τον οποιο εγω λατρευω , αλλα ειναι οτι πρεπει για κατακρατηση). Και "φαε', και "μη μου χαλας το χατηρι", και " λεπτουλα εισαι" (που το'δε;), εφαγα η αρκουδα. Και μετα απο λιγο μου λεει "ειναι η ταση σου", (λες και με ξερει απο παιδι, που μια ζωη με ταιζαν με το ζορι). Το μετανιωσα, μετανιωσα γιατι εφαγα κατι που δεν μου αρεσε μονο κ μονο για να ευχαριστησω τους αλλους, που ουσιαστικα δεν το ειδαν ετσι, αλλα βγηκα και λεμαργη (οχι οτι δεν ειμαι ...αλλα μονο με λιχουδιες του γουστου μου).
Γι'αυτο σου λεω Λινα μου, ο,τι θες , οποτε το θες. Αν το καταφερεις νιωθεις θεα.
Αν οχι...γραφεις post για να μαθουν αλλοι απο τα λαθη σου.
Φιλια!
Τελικα βρε χριστινα το εχει η μοιρα σου !!!
Απο παντου ακους τα καταπληκτικα σε σχεση με το τι τρως και πως τρως!!
Και ολα αυτα αφου σου γεμισουν το πιατο με το ζορι!!!
Λινακι καλημερα!!!Πως παει η διατροφη??Και η διορθωση γραπτων???
Πρεπει να κανουμε καποια στιγμη συναντηση στο chat παλι!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Γεια και χαρά παιδιά!
Το παλεύω, αλλά είμαι σε τρελό τρέξιμο, μια η δουλειά, μια τα παιδιά, μια το σπίτι...
το τελευταίο έχει κι ένα καλό γιατί όλο και κάπως κινούμαι, βέβαια δεν μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω...
Το 89άρι πολύ με παιδεύει, γιατί μια πάνω μια κάτω πάει αλλά δεν ξεκολλάει. Το χάλασα και λίγο με το φαγητό, πάλι κάτι βλακείες τρώμε γιατί δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω, άστα. Σήμερα είχα πάρει κάτι καλαμαράκια κατεψυγμένα πανέ! τα ήθελαν τα παιδιά τηγανητά, γίνονταν κι εύκολα, παρασύρθηκα κι εγώ. Πολύ αργά πάω όμως, άμα είναι να χάνω 2 κιλά το μήνα, φοβάμαι ότι θα απογοητευτώ. Από την άλλη : ) έβγαλα τα χειμωνιάτικα και ένα παντελόνι που πέρυσι μου ήταν τόσο τσιτωμένο που καθόμουν με μεγάααααλη προσοχή, τώρα είναι σχετικά άνετο, και χάρηκα γιατί πολύ μου άρεσε. Επίσης μια μπλούζα περσινή μου ήταν σαν τσουβάλι! πέρυσι ήμουν μέχρι και 97 κιλά, αλλά έφτασα σιγά σιγά στα 92, από όπου ξεκίνησα τώρα κάπως πιο σοβαρά να τα λιγοστεύω.
Αυτά, βλέπω και καινούριες φίλες να μαζεύονται και δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα, ελπίζω να τα πούμε και στο chat κάποια στιγμή πάλι.
- φιλιά -
Καλύτερα να χάνεις αργά και σταθερά παρά να μη χάνεις ή να παίρνεις...
Δεν πειράζει, και οι πειρασμοί στο πρόγραμμα είναι!
Λινακι χαλαλι σου μανα μου τα καλαμαρακια!!Για μια φορα δεν γινεται λογος.Για μια φορα λεμε ....
Απο αυριο με εξαιρεση την κυριακη ,ημερα θεου,θα τρωμε ξανα με προσοχη.Ετσι??
Γιατι τα χριστουγεννα θελουμε ολα τα περσυνα χειμωνιατικα να ειναι τσουβαλια και να παρουμε καινουργια ρουχα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Κοριτσια καλησπερα !
Δεν σας εχω ξεχασει αλλα εχω μπλοκαρει! ξαφνικα στα θρανια πολυ δυσκολη εμπειρεια μετα απο 22 χρονια ........κακα τα ψεμματα.........
το προβλημα μου ομως ειναι αλλο και δεν ξερω τι να κανω ...........
Με παρακολουθει διατροφολογος ........τον οποιο βεβαια θα σταματησω για αλλους λογους ..........θα σας πω αλλη μερα.........αλλα τωρα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να φαω ........
Θελω να φαω ........και δεν μπορω .............κανω κοπο για να φαω .........αυτη τη στιγμη που γραφω , μαλλον για την ακριβεια αδιαθετησα σημερα και αυτη τη στιγμη που γραφω απο το πρωι νοιωθω οτι θα πεσω κατω .......μια εξαντληση .........μαλιστα εδω και δυο μερες πινω τονοτιλ............τωρα σκεφτομαι να φαω μια σοκοφρετα που ειναι μεσα στο διαιτολογιο μου κανονικα με το νομο και ομως δεν θελω .............που αλλες φορες ηθελα τετοια μερα δεκα σοκολατες !
πριν και μετα ...........
πιεζω τον εαυτο μου για να φαει προκειμενου να κανει καμμια καυση .........μη φανταστειται τιποτα ιδιαιτερο .......μια μπαρα , ενα γιαουρτι ανα 4 ωρες και τωρα το βραδυ με το ζορι ετοιμασα ενα τακο με λιγη ντοματα και κοτατζηζ !
Δεν θελω ομως να αδυνατισω ετσι θα προτιμουσα να πειναω και να χανω πιο αργα το θεωρω πιο φυσιολογικο , αλλα ειναι κατι που δενμπορω να το ελεγξω τις τελευταιες μερες...........Ελπιζω να ειναι περαστικο!
Α! να σας πω οτι η περιπτωση αγχους δεν παιζει.........οταν εχω αγχος μεχρι τωρα αδειαζα το ψυγειο!Quote:
Originally posted by Life!
Κοριτσια καλησπερα !
Δεν σας εχω ξεχασει αλλα εχω μπλοκαρει! ξαφνικα στα θρανια πολυ δυσκολη εμπειρεια μετα απο 22 χρονια ........κακα τα ψεμματα.........
το προβλημα μου ομως ειναι αλλο και δεν ξερω τι να κανω ...........
Με παρακολουθει διατροφολογος ........τον οποιο βεβαια θα σταματησω για αλλους λογους ..........θα σας πω αλλη μερα.........αλλα τωρα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να φαω ........
Θελω να φαω ........και δεν μπορω .............κανω κοπο για να φαω .........αυτη τη στιγμη που γραφω , μαλλον για την ακριβεια αδιαθετησα σημερα και αυτη τη στιγμη που γραφω απο το πρωι νοιωθω οτι θα πεσω κατω .......μια εξαντληση .........μαλιστα εδω και δυο μερες πινω τονοτιλ............τωρα σκεφτομαι να φαω μια σοκοφρετα που ειναι μεσα στο διαιτολογιο μου κανονικα με το νομο και ομως δεν θελω .............που αλλες φορες ηθελα τετοια μερα δεκα σοκολατες !
πριν και μετα ...........
πιεζω τον εαυτο μου για να φαει προκειμενου να κανει καμμια καυση .........μη φανταστειται τιποτα ιδιαιτερο .......μια μπαρα , ενα γιαουρτι ανα 4 ωρες και τωρα το βραδυ με το ζορι ετοιμασα ενα τακο με λιγη ντοματα και κοτατζηζ !
Δεν θελω ομως να αδυνατισω ετσι θα προτιμουσα να πειναω και να χανω πιο αργα το θεωρω πιο φυσιολογικο , αλλα ειναι κατι που δενμπορω να το ελεγξω τις τελευταιες μερες...........Ελπιζω να ειναι περαστικο!
LIFE μηπως να ερχομουν να σου κρατουσα τα βιβλια μηπως με εκοβε και εμενα λιγο την ορεξη???Ετσι ρωταω γιατι σε ειδα πολυ προβληματισμενη!!
Αντε βρε μανα μου που στεναχωριεσαι και γι'αυτο!!Απλα εισαι πολυ κουρασμενη αυτο τον καιρο καιμπροφανως δεν εχεις κουραγιο να φας!!!
Να!!!Παλι με αγχωσες και θα τσιμπισω μια φρυγανια με μια φετουλα κασερι τετοια ωρα!!!
Ελα!!!Ψηλα το κεφαλι!!!Αλλο κακο να μην μας βρει κοπελια!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΤΡΩΓΑ ...........ΕΙΝΑΙ ΝΑΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ..........ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΓΑ ΤΗ ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΩ .........ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΑΝ ΒΑΡΥΔΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ .....ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ..........ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ.........ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!!!!!!!!!
dexa ακριβως αυτο γινεται. Δεν ειναι η ιδεα μου. Σαν να υπαρχει μια συνομωσια μεταξυ συγγενων και φιλων και μολις ξεκινας διαιτα προσπαθουν να σε αποσυντονισουν κ στη λενε κ απο πανω (σαν να ευχαριστιουνται που τελικα ειχαν δικιο οτι δεν μπορεις να συγκρατηθεις), βρε λες απο την πεινα να βλεπω "ασυμμετρες απειλες"; Για να ειμαι δικαιη βεβαια υπαρχουν και υποστηρικτες, βλ μαμα μου. Να'ναι καλα ολο κουραγιο κ κατανοηση μου δινει, (και ποτε φαι).
Λινα κανοντας τις δουλειες του σπιτιου κανεις χιλιομετρα χωρις να το καταλαβεις. Μου εφερε προσφατα η μαμα μου ενα πραγματακι που το βαζεις στη μεση σου στο παντελονι κ μετραει τα βηματα που κανεις, τα χιλιομετρα κα, το βραδυ δεν το πιστευα οτι ειχα περπατησει τοσο.Για τα καλαμαρακια μην τρελαινεσαι, μια φορα ηταν, δεν ειναι ικανα να σε φρεναρουν. Αργα και σταθερα θα εχεις τα αποτελεσματα που θες. Οσο συνεχιζεις, εστω και με τα φυσιολογικα σκαμπανεβασματα ολα καλα.
Αχ Life εγω γιατι οταν εχω διαβασμα η πολυ δουλεια τρωω σαν γουρουνα;
christina2311 πιστεψε με αυτομε τρομαζει !!!!!!! Οταν εχω ή μαλλον ειχα αγχος το ετρωγα δεν περιγραφει την κατασταση που συνεβαινε!
ενα ψυγειο , το περιπτερο και ενα ζαχαροπλαστειο !! και μετα τυψεις αηδιασμενη απο ολα αυτα και τυψεις και ακομα περισσοτερο φαγητο !
τωρα γυναικεια αδιαθεσια και ουτςε καν λιγουρα για μια σοκολατιτσα ?
κατι δεν παει καλα? ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!!!!!!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ!
Γεια σας φίλες/οι,
έκανα απουσίες πάλι και τώρα πρόσεξα ότι και τη Life έχουμε να την ακούσουμε πολλές μέρες και ανέφερε και το πρόβλημα της έλλειψης πείνας! Τι γίνεται; Ξαναπείνασες βρε κορίτσι ή βρήκες κάποιο μυστικό και δεν μας το λες ; : ) όλα καλά ελπίζω...
Λοιπόν εγώ ξανασοβαρέυτηκα μετά από ένα Σαββατοκύριακο αναστάτωσης, με 8 φιλοξενούμενους στο σπίτι -φαγητά, γλυκά αλλά κυρίως ποτό, τσιπουράκια- που όσο και να ήμουν συγκρατημένη, όλο και κάτι... μερικές φορές ακόμη και να τα σκέφτεσαι "γράφουν" οι θερμίδες.
Τουλάχιστον δεν πήρα είμαι ακόμη στο 89 και κάτι και ελπίζω ότι σύντομα θα κατέβει. Και επίσης ότι πέρασα τόσο καλά με την παρεούλα που μου έφτιαξε η διάθεση. Και επίσης πρόσεξε και ο άντρας μου ότι αδυνάτισα... βέβαια το είπαν κάποιοι άλλοι μπροστά του και άνοιξε κι αυτός τα μάτια του αλλά anyway, καλοδεχούμενο το σχόλιο.
Α δε σας είπα, άρχισα και λίγη γυμναστική, είχα κάτι dvd από περιοδικά με μικρά προγράμματα, περιορισμένου χρόνου για αρχάριες κι έτσι είπα να το ξεκινήσω. Βέβαια δεν είναι εύκολο γιατί πρέπει να περιμένω να φύγουν όλοι από το σπίτι και να είμαι μόνη μου, όχι τόσο εύκολο δηλαδή αλλά ήδη έκανα 2 φορές τις τελευταίες μέρες. Θα δείξει , τη βαριέμαι φοβερά τη γυμναστική πάντως.
Αυτά τα λίγα νέα, ένα καλωσόρισμα στα νέα μέλη, και ... καλό βράδυ : )
Kαλησπερα Λινα ! καλησπερα σε ολα ταπαιδια! η αληθεια ειναι οτι ξαναβρηκα την ορεξη μου δυστυχως ..........αλλα εμπλεξα με την εργασια ........κ;αι χαθηκα .............και αυριο εχω κατι αναλογο με σενα ...........σε γιορτη με του πουλιου το γαλα ,να δω πως θα γλιτωσω με λιγες θερμιδες!
λινα εστειλα και e-mail!