ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΡΕ ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΑΟ ΘΑΛΑΣΣΑ!!
Printable View
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΡΕ ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΑΟ ΘΑΛΑΣΣΑ!!
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα παω με τον αντρα μου τον αδερφο μου και τον ανηψιο μου εκδηλωσαν ενδιαφερον , γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιι, γοιυπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Αγγελακι, που εισαι..............?
Ειπαμε με δουλειες αλλα με μετρο!
το μεσημερι .........παω για 12καδες νερο στο lidl.........
ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ............ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ .............
ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΤΑΛΙΑ ..........ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!!
Αγγελακι χαθηκες παλι!!!
Μην δεν προλαβαινεις να γραψεις γιατι πινεις πολυ νερο και τρεχεις στο μπανιο για πιπι??
Εαν ειναι αυτο δεν πειραζει,αλλα βρε μανα μου δωσε ενα παρον να δουμε εαν εισαι καλα!!
Το ψυγειο το τακτοποιησες?
ΦΙΛΙΑ!!!
Καλημερα !!
Εδω γυρω ειμαι dexa μου ! Παντα σας διαβαζω αλλα τι να γραψω βρε κοριτσι αφου ειμαι στα ιδια !! Καμια αλλαγη,καμια προοδο !!
Οχι δεν το τακτοποιησα το ψυγειο ! Βεβαια εχω 2-3 μερουλες να φαω γλυκο , κι τις τελευταιες μερες εχω προσθεσει κι την σαλατα στην διατροφη μου ! Κατι ειναι κι αυτο ε ?
Βρηκα κι κατι ωραια dvd με γυμναστικα αεροβικη κλπ τα ειδα !! Αλλα δεν ξεκινησα ακομα ! Τωρα αμα σας πω κατι κολληματα που τρωω ! Ειμαι χοντρη κι δεν μου πανε οι φορμες ! Δεν εχω κιολας που να μου κανουν ! Πωπω τι να σας λεω ....
Φιλια πολλα !
αγγελακι καλημερα!!!!
Μπραβο φιλη μου που εχεις 2-3 μερες να φας γλυκο,και εβαλες και την σαλατουλα στο πιατο!!!
Οσο για τις φορμες μην κολλας!!Εδω εβρισκα εγω στα 155 κιλα φορμες και δεν θα βρεις εσυ?
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!Ακομα και κολαν!!!Αλλωστε βρε μανα μου μεσα στο σπιτι σου οπως θελεις θα εισαι ντυμενη!!!
ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ!!ΤΕΛΕΙΟ Ε!!!!??
Και μην εξαφανιζεσαι!!Εδω απαραιτητα δεν θα μιλαμε μερα και νυχτα για τα κιλα!!θα μιλαμε για ολα γιατι ετσι ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις και η ζωη!!Οποτε οτι σου ερχεται να γραφεις ειτε στο δικο σου θεματακι ειτε σε αλλων!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
aggelaki μου εγώ θα σε μαλώσω.
Διαβάζω τα προηγούμενα μηνύματά σου που λες ότι κλαις, ότι δεν αντέχεις άλλο αυτή την κατάσταση, ότι θέλεις να αλλάξεις αλλά δε σε βλέπω να προσπαθείς...
Γιατί δεν άδειασες ακόμα το ψυγείο; Γιατί τα κρατάς τα γλυκά; Το μωράκι σου είναι πολύ μικρό για να τα φάει και ο άντρας σου μεγάλο παιδί για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να έχεις δίπλα σου πειρασμούς. Αν θέλει γλυκό, δόξα το Θεό σε κάθε γωνιά έχει ζαχαροπλαστείο! Γιατί δεν τους δίνεις μία να φύγουν; Μήπως τα κρατάς για μια στιγμή αδυναμίας; Γιατί υπονομεύεις την προσπάθειά σου;
Διαβάζω ότι πενθείς τον πατέρα σου. Να σου πω κάτι; Εγώ τον δικό μου τον πενθώ 19 χρόνια και θα τον πενθώ για την υπόλοιπη ζωή μου. Και τι μ' αυτό; Θα κρύβομαι μια ζωή πίσω από μία αναπάντεχη απώλεια;
Λες ότι σε πρόδωσαν φίλοι και συγγενείς. Και γιατί αυτό είναι κακό; Αντί να χαίρεσαι που έκανες ένα ξεκαθάρισμα και πλέον δε θα έχεις δίπλα σου σκάρτους ανθρώπους, εσένα σε παίρνει από κάτω; Στο καλό να πάνε και να μην ξαναγυρίσουν! Δε φτάνει που δε σου φέρθηκαν σωστά, στεναχωριέσαι κιόλας! Και πίστεψέ με, δεν υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που δεν έχει πρόβλημα με το σόι του άντρα της. Και; Θα σκάσουμε; Μην αναλώνεσαι με αυτούς. Δεν τους διάλεξες, τους φορτώθηκες. Μην χαλάς τη σχέση σου για ασήμαντους ανθρώπους. Μη βάζεις τον άντρα σου να διαλέξει. Το έκανα 5 χρόνια και το μόνο που κατάφερα ήταν να δυναμώσω το δέσιμο του άντρα μου με την πεθερά μου και να χωρίσω 2 φορές. Είναι άνιση μάχη, πάντα εκείνοι θα κερδίζουν, και όσο πιο σύντομα το καταλάβεις, τόσο πιο σύντομα θα βρεις την ηρεμία σου.
Αφού ξέρεις τι δε σου αρέσει στη ζωή σου, ήρθε η ώρα να δεις και πώς θα το αλλάξεις. Κάτσε και μίλα με τον εαυτό σου ειλικρινά. Δε σας ακούει κανείς, είστε εσύ κι αυτός τετ-α-τετ. ʼκουσε τη φωνούλα μέσα σου και δώσε της τη δύναμη να γίνει κραυγή. Μην κρύβεσαι άλλο πίσω από φτηνές δικαιολογίες. Τι σημαίνει δε σου πάνε οι φόρμες; Στα καλλιστεία θα πας ή θα κάνεις κάτι για εσένα; Γιατί όταν εγώ κάνω κάτι για τον εαυτό μου δε με νοιάζει η εμφάνιση...
Αν σε θύμωσα χαίρομαι. Βάλε το θυμό σου να δουλέψει θετικά. Πέτα όλα τα άσχημα από πάνω σου. Κι εμείς εδώ είμαστε να σε ακούσουμε.
noucca εισαι τσουναμι !!! Εχουν πολυ μεγαλη αληθεια τα λογια σου !! Προχτες που τα διαβασα ενιωσα ενα χαστουκι αλλα δεν αλλαξε κι τιποτα ..... τελικα μαλλον ειμαι βοδι !!! "Βοδαρος " που μ'ελεγε κι ο πατερας μου οποτε του κανα καμια ζημια χεχε
Μετα απο την χτεσινη κρεπαλη(βλ.τι εφαγα σημερα) σηκωθηκα σημερα το πρωι,χλαπακιασα κι την υπολοιπη κρεπα που ειχε μεινει κι μετα βυθιστηκα στον καναπε..καποια στιγμη ενιωσα ομως να βυθιζομαι στην κυριολεξια !!!!!!!!!! Ενιωθα να βουλιαζω ολο κι πιο πολυ μεσα στον καναπε...ενα περιεργο συναισθημα..λες κι καποιος με τραβουσε προς τα κατω..σιγα σιγα σα να νιωσα να μουδιαζει το κορμι μου...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΕΣ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχισα να σκεφτομαι οτι κατι ΠΡΕΠΕΙ να γινει,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΖΥΓΑΡΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΠΟΡΤΕΞ,ΠΡΕΠΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ, ΠΡΕΠΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!! ΔΕΝ Θ Ε Λ Ω ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!! Θ Ε Λ Ω !!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!
Σηκωθηκα απο τον καναπε...ανοιξα απο το μπουφε το συρταρι...εβγαλα ενα dvd .. το εβαλα να παιξει...πατησα το play...ΕΔΩΣΑ 2 ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ!!! ) κι εκανα 30' προγραμμα αεροβικης.
Ετσι οπως ημουν ...με την νυχτικια ...ξυπολτη... dexa εσενα θυμομουν που ειχες πει ας φοραω κι μονο μπλουζα..
Το απογευμα πηρα το μωρο μου κι πηγαμε βολτα για να περπατησω...γυρνωντας χλαπακιασα κανονικοτα ...τωρα δεν μπορω να κοιμηθω γιατι εφαγα πολυ...
Δεν με νοιαζει...αρκει αυριο να κανω παλι γυμναστικη !!!!
Αγγελακι,καλημερα!
Νοιωθω αμηχανα..........δεν ξερω τι να γραψω η noucca kai h dexa και ολα τα αλλα παιδια με εχουν καλυψει με αυτα που σου ειπαν.........να τα επαναλαβω θα ηταν κουραστικο!
να σου πω κατι ?
ετσι ημουν ολο το καλοκαιρι ...........ετσι και χειροτερα..........αλλα εγω δεν βρηκα διαθεση ουτε διανοηθηκα καν να κανω αεροβικη ασκηση ..........
σιγα ειπα μην καταφερω να κανω ........ολα τα ειχα η γυμναστικη μου ελειπε!
Γραφτηκα ομως σε γυμναστηριο........αλλα δεν ειχα φορμα, παπουτσια.......κτλ.................
που θελω να καταληξω ?
ΕΣΥ...............ΒΡΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!............γιατι κακα τα ψεμματα για ενα υπερβαρο ατομο το χειροτερο ειναι η γυμναστικη!
μην με παρεξηγεις θα γραψω οπως σκεφτομαι γιατι ειλικρινα εχω (βιωσει θα κουραστω να στο λεω αυτο ,) αυτο που περνας και ξερω πως ειναι............
πες μου κατι τι θα ελεγες να αρχιζαμε μαζι μια προσπαθεια ..........να κανουμε διαιτα...........εγω πηγα σε διατροφολογο ........αλλα δεν κανω σωστα το προγραμμα.........μου ζητησε να κανω και ηπια γυμναστικη .............εγω τιποτα ...........ουτετο σκυλο βολτα..............
Λοιπον εσυ θα με παροτρυνεις να ξεκινησω να γυμναζομαι και εγω θα σου στειλω το προγγραμμα διατροφης θα εχουμε καθημερινη εποικοινωνια ...............και μια ευγενικη αμιλλα...........(οι διαιτολογοι της παρεας ξερω οτι θα διαφωνησουν οτι το καθε προγραμμα ειναι προσωπικο και δεν μπορει να το ακολουθησει ο καθενας ........αλλα αυτη τη στιγμη ........πιστευω οτι ειναι μια ισσοροπημενη διατροφη προτιμοτερη ...........απο αυτα που το αγγελακι τρωωει!)
Ας το κανουμε δοκιμαστικα ............μια εβδομαδα ............ηπιαμε νερο αν οχι ή μια θα μαλωνει την αλλη!
και δεν θα εχει τυψεις!
Αγγελακι ................το προβλημα μας ΟΛΩΝ ειναι να αγαπησουμε τον εαυτο μας ..............δυστυχως τοσα χρονια μας περασΑν στο υποσεινηδητο .............οτι για να ειμαστε αρεστοι ..........πρεπει να εχουμε βιτρινα...........ξεορυμε οτι δεν ειναι ετσι..............αλλα εχει ριζωσει βαθια μεσα μας .................
δεν μπορουμε να το ξεριζωσουμε με τη μια ..............μπορουμε ομως καθε μερα να κοβουμε και απο μια ριζουλα...........
και ενα τελευταιο πολυ σημαντικο .............
σημαντικο και ανατριχιαστικο για μενα γιατι ξυπνησε μνημες!
!!! "Βοδαρος " που μ'ελεγε κι ο πατερας μου οποτε του κανα καμια ζημια χεχε "..........
.ΓΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ................Λυπαμαι γινομαι σκληρη αλλα ακομα και ο ιδιος σου ο πατερας σε απερριπτε λογω παχους...........και εσυ τον λατρευες για αυτο που ηταν και ειναι ακομα μεσα στην καρδια σου!
Μου πηρε 15 χρονια ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΗΣΤΩ ΝΑ μην φοβαμαι να μιλησω και να πω τα θελω μου μπροστα στους δικους μου .....(ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ , ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ!)....να καταλαβω οτι ειμαι εγω.............οτι ΑΞΙΖΩ και οχι ΜΟΝΟ οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!.........και να ειμαι ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ!.........και να σου πω κατι τωρα οι σχεσεις μου ειναι καλυτερες...........πιστεψε κατα βαθος τους αρεσω καλυτερα................
ΑΓΓΕΛΑΚΙ , οτι θα κανουμε για μας οχι για τους αλλους ..........σε οποιον αρεσουμε ..................για τους αλλους δεν θα μπορεσουσε!
ΑΓΓΕΛΑΚΙ......................Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ..........μετα θα δεις ...........ασε που με την αεροβικη που ξεκινησες θα ανεβουν και οι ενδοφρινες σου και θα νοιωσεις καλυτερα....................
αν καταφερεις δυο μερες να κανεις διατροφη ..........οχι διαιτα ..............ΔΙΑΤΡΟΦΗ ...............θα δεις θα νοιωσεις υπεροχα!
και ακομα πιο υπεροχα αν καταφερεις την πρωτη μερα να πιεις πολυ νερο...........θα δεις οτι δεν θα φας τοσο πολυ !
σε παρακαλω δοκιμασε το και θα δεις!!!!!!!!
Ειμαι εδω..........οχι μονο εγω ολα τα παιδια .................ολοι για εναν και ενας για ολους ..........χαχαχαχα!!!
ετσι να γελασουμε και λιγο ................οτι θες ...............γραψε ειτε e-mail.........ειτε εδω ...........ειτε μσν..................
και τελος ...........
ολο για σενα μιλας εγωιστρια.....χαχαχαχαχαχα... ..........μιλησε μας λιγο ...............για το μωρα κι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αγγελακι ............σε αγαπαμε ...............και σε νοιαζομαστε..............μην το ξεχνας ............τις δυσκολες ωρες.....................
Aggelaki ,που εισαι??????????
καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ψαχνω ............κρυωσα ειμαι χαλια με αντιβιωση και μου εχει ανοιξει η ορεξη ...............καντε κατι να μην φαω!!!!!!!!!! ατιμη αντιβιωση!!!!!!!!!.........μουεχου ν διαλυσει το στομαχι!
παιδια help!!
Η αδιαθεσια και η αντιβιωση οτι χειροτερο οταν εισαι σε προγραμμα!!!!!!!!!
ΑΧ αγγελακι ,..........καθε αρχη και δυσκοληηηηηηηηηηηηη!
Life! πες στο γιατρό σου να σου δώσει χαπάκι για το στομάχι. Είναι ένα φυτικό με μηδενικές παρενέργειες που βοηθά να μη σε πειράζει η αντιβίωση.
Περαστικά!
Life περαστικα !!!!!!!!! Αχ μωρε με τον παλιοκαιρο μας εχει θερισει πια !!!! life κρατα κι μην χαλας την διατροφη σου για μια παλιοιωση !!! Οποτε πεινας πινε ενα ποτηρι γαλα ! Θα δεις θα σε κρατησει ;)
Ευχαριστω κοριτσια παιρνω losec............αλλα ειναι δυνατη η αντιβιωση! και να εβλεπα και διαφορα! κραταω ακομα ! που θα παει θα περασει!
ναστε καλα!!!!!!!!!!!
lifeeeeeeeeeeeeeeee που εισαι ????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!! Ξυπνησα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θελω να κανω διατροφη,θα ξεκινησω την διατροφη που εκανα τον χειμωνα απο τον διαιτολογο που πηγαινα ! Κι θελω να βαλω την γυμναστικη στην ζωη μου !!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΕΣΤΩ ΚΙ 5 ΚΙΛΑ !!!!
Ομως...σιγα μην δεν ειχα ομως (χαχα) διαβασα σε ενα ποστ πριν για καποια διαιτα βουτσινα 12 κιλα σε 16 μερες (Μμμμμ ή 16 κιλα σε 12 μερες ...χμμ σαν το ανεκδοτο σας το κανα κι γω ) Κι σκεφτομαι εγω τωρα :"Αν εκανα μια τετοια εξπερ διαιτα κι εχανα κιλα θα μου ανεβαζε πολυ το ηθικο κι θα ειχα την ορεξη να βγω κι να βρεθω με φιλους.Θα με αναπτερωνε παρα πολυ ψυχολογικα κατι τετοιο."Ξερω οτι αυτες οι διαιτες δεν ειναι σωστες για τον οργανισμο κι γυρνανε μπουμερανγκ αλλα αν με βοηθουσε πραγματικα ????
Πειτε μου την γνωμη σας !! Τι λετε να κανω ??? Οταν σκεφτομαι να κανω διαιτα ,δεν την ξεκιναω γιατι σκεφτομαι οτι θα μου παρει πολυ χρονο κι αυτο με κουραζει.Αν μπορουσα να χασω μερικα κιλα σχετικα γρηγορα πιστευω θα με ωθουσε προς τα εμπρος κι θα μου αλλαζε την διαθεση μου.
Κι για του λογου το αληθες ...παω να ντυθω να παρω το μωρο μου κι να παμε να περπατησουμε για καμια ωριτσα μπας κι χασουμε καμια θερμιδα !!!
Αγγελάκι, ούτε να το σκέφτεσαι!!! Σόρι που σου το λέω έτσι απότομα, αλλά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Όχι μόνο για τον οργανισμό σου, αλλά και επειδή τα κιλά που χάνεις τόσο γρήγορα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τα ξαναπάρεις. Αυτό στο υπογράφω και βάζω και το χέρι μου στη φωτιά! (Οκ, το παράχεσα... :) ) Αργά και σταθερά, αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Και πίστεψέ με, το ηθικό σου θα ανέβει ακόμα κι αν χάνεις ένα κιλό με δύο κιλά τη βδομάδα. Σκέψου ότι με αυτούς τους ρυθμούς, σε ένα μήνα θα έχεις χάσει μέχρι και 8 κιλά!!! Και σε τρεις μήνες θα είσαι συλφίδα!! Τι είναι τρεις μήνες; Πραγματικά τίποτα. Και αν καταφέρεις να υιοθετήσεις για πάντα έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, το επόμενο καλοκαίρι θα σε βρει με μπικίνι!!Αυτό στο υπόσχομαι! Αρκεί να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα. Και να μην απογοητεύεσαι αν κάποια μέρα ξεφύγεις λιγάκι ή αν για μερικές μέρες μένεις σταθερή. Γι΄αυτό βλέπουμε τόσους διασήμους που αδυνατίζουν και όλοι τους θαυμάζουν και μετά από λίγο έχουν ξαναγίνει όπως πριν...
aggelaki τα έγραψα και στο άλλο θέμα, τα λέω και σε εσένα. Η δίαιτα που λες βασίζεται στο ότι χάνεις πάρα πολλά υγρά. Και φυσικά τα αναπληρώνεις αμέσως και παίρνεις και παραπάνω βάρος. Θυμήσου την τελευταία φορά που κόλλησες κάποια γαστρεντερίτιδα.
Θέλεις να χάσεις πολλά υγρά και γρήγορα; Πήγαινε σε μια παιδική χαρά και ζήτα να φας από το κουταλάκι των παιδιών. Κάποιο θα είναι άρρωστο, θα κολλήσεις γαστρεντερίτιδα χαχα.
Ή κάνε 3 ώρες σάουνα την ημέρα. Εγγυημένα θα χάσεις 5 κιλά ιδρώτα.
Ή αν δεν αντέχεις τη ζέστη, κάνε μια αφαίμαξη. Ξέρεις πόσο αίμα έχουμε; 5 λίτρα!!!
Σοβαρά τώρα, ζητάς ένα σπρώξιμο. Κάτσε λοιπόν και σκέψου ότι όταν χάσεις σωστά και υγιεινά τα κιλάκια σου θα:
1. μπορείς να κινείσαι σαν αίλουρος. Και το μωρό σου μεγαλώνει και πίστεψέ με, θα το χρειαστείς!
2. έχεις μια όρεξη και μια ζωντάνια που θα θυμάσαι τον παλιό σου εαυτό και θα λες "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξανακάτσω κάτω".
3. γίνεις μία θεά και όλοι οι παρατρεχάμενοι που σου έσπασαν τα νεύρα, θα έχουν ένα λόγο ακόμα να σκυλιάζουν.
4. σιχαθείς το καμάκι στο δρόμο.
5. αγοράζεις ρούχα από όοοολα τα μαγαζιά.
Και χίλια δυο άλλα που δε μου έρχονται τώρα γιατί είναι και αργά...
Αν σου φτιάξει τη διάθεση το τόσο γρήγορο χάσιμο κιλών, πόσο θα σου τη χαλάσει μετά που θα τα ξαναπάρεις; Πώς θα καταφέρουμε μετά να σε ξεκουνήσουμε, που μου έχεις μπει σε πρόγραμμα και κάνεις γυμναστική κάθε μέρα;
Πόσο χρόνο σου πήρε να πάρεις τα κιλά αυτά; Γιατί τότε μπορούσες να περιμένεις;Quote:
Originally posted by aggelakiΟταν σκεφτομαι να κανω διαιτα ,δεν την ξεκιναω γιατι σκεφτομαι οτι θα μου παρει πολυ χρονο κι αυτο με κουραζει.
Όσο σκέφτεσαι το χρόνο που θα χρειαστείς, ο χρόνος περνά και δεν κάνεις κάτι. Αν είχες αρχίσει διατροφή τότε που το πρωτοσκέφτηκες, τώρα θα είχες ξεμπερδέψει...
Μη σκέφτεσαι το χρόνο που θα περιμένεις να αδυνατίσεις, γιατί από την πρώτη μέρα θα δεις άλλα θετικά εκτός από το χάσιμο των κιλών.
Θα φτιάξει η διάθεσή σου, θα έχεις ενέργεια, θα λάμπει το δέρμα σου, τα μαλλιά σου...
Τι είναι 4-5-10 μήνες δίαιτας μπροστά στα 4-5-10 χρόνια που έβλεπες τα κιλά σου και στεναχωριόσουν;
Και να σου πω και το άλλο (γιατί με έχει πιάσει λογοδιάρροια). Πες ότι έχεις τα λεφτά για να χτίσεις το σπίτι των ονείρων σου. Θα σου πάρει όμως 1 χρόνο μέχρι να μπεις μέσα. Τι θα πεις;
- ʼντε να περάσει ο καιρός να μπω στη σπιταρόνα μου
ή
- Αποκλείεται. 1 χρόνος; ʼσε, θα στήσω μια σκηνή στο πάρκο.
respect!Quote:
Originally posted by noucca
Πες ότι έχεις τα λεφτά για να χτίσεις το σπίτι των ονείρων σου. Θα σου πάρει όμως 1 χρόνο μέχρι να μπεις μέσα. Τι θα πεις;
- ʼντε να περάσει ο καιρός να μπω στη σπιταρόνα μου
ή
- Αποκλείεται. 1 χρόνος; ʼσε, θα στήσω μια σκηνή στο πάρκο.
Αγγελακι, καλημερα !συγνωμηπου δεν μπορεσα να γραψω νωριτερα και τωρα απο το κρεβατι σου γραφω!(αςειναι ευλογημενα τα λαπτοπ)!
Αγγελακι ,ηβουτσινα δεν ειναι καν διαιτολογος !!!!!!!!!!
εγω την πληρωσα! δεν ακολουθησα το προγραμμα της ποτε αλλα απο την πρωτη επισκεψη καταλαβα πολλα!
προς θεου τα παιδια εχουν δικιο καλυτερα μισο κιλο και σταθερα παρα πολλα και γρηγορα!
ξερω οτι θες ενα γρηγορο και δυναμικο ξεκινημα ..........αλλα και μετη διατροφη του διαιτολογου σου πιστεψε θα την εχεις ..........τις πρωτες εβδομαδες οσο πιο πολλα κιλα τοσο πιο πολλα χανεις! οποτε δεν εχεις κατι να ζηλεψεις ! θα εχεις ενα δυνατο κατεβασμα!............και τοβασικοτερο πολυ νερο............ξερεις ποσο πολυ βοηθαει!!!
το κολλημα της ζυγαριας ξεκιναει στα τελευταια κιλα που εχουμε να χασουμε .........αλλα εκει ετσι κι αλλιως θα ειμαστε θεες ...........ας κολησει καποια στιγμη θα ξεκολησει!!!!!!!
το σημαντικο ειναι οτι εισαι ανανεωμενη ,αποφασισμενη ,και αισιοδοξη !!!!!!!!
και τοκυριοτερο εχεις και ενα πολυ δυνατο λογο για περπατημα...........η καλυτερη ασκηση ............τομωρακι σου λοιπον και γνωρισε του ολη την περιοχη!
Ασε που απο την ενταση του περπατημτος θα νοιωθεις ακομα πιο ανεβασμενη !!!!!!!!!
Στη ζωη τιποτα δεν ειναι ευκολο ολα κατακτιονται ...............και εχουν μεγσλυτερη αξια οταν εχουμε προσπαθησει πολυ!
και κατι που κατα τη γνωμη μου θα σε βοηθησει πολυ ............καθε μερα γραφε ..........εδω σε ενα ημερολογιο .....την προσπαθεια σου και τις σκεψεις!θα σε βοηθησει πραγματικα ............
ΝΟUCCA,μονο εσενα θα πιανει λογοδιαρρροια .............χαχαχα............τωρα επιασε εμενα!!!!!!!!!!!!
Αγγελακι ,ριξε μια ματια στο ποστ της Λινας ,με μικρα βηματακια ξεκινησε .........και δες πως εχει αλλαξει η ψυχολογιας της!!!!!!!!!!!!!
καμμια σχεση με την πρωτη μερα!
Μολις γινω καλα και μου φυγει και το αγχος που εχω για κατι που προεκυψε θα γραψω την πονεμενη δικη μου ιστορια ...........και θα δειτε τη διαφορα!!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ...........ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ !
ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ .............Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ΜΕ ΛΙΓΑ Ή ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ!)..........ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ..............ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!........ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑΖΕ ...........ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ !
Με πεισατε !!!!!!! :) Εχετε δικιο κι το ξερω πως αυτου του ειδους οι διαιτες εχουν το χειροτερο αποτελεσμα αλλα προς στιγμην οταν ειδα το ποστ σκεφτηκα πως ισως πετυχει εκλεισα τα ματια μου κι με ειδα "αδυνατη" τοσο γρηγορα που φτερουγισε η καρδουλα μου...τα ανοιξα πολυ γρηγορα ομως κι δεν με ειδα ακομα πιο χοντρη μετα !!! Ευχαριστω που εισασταν εδω να μου το δειξετε !!! :)
Προσπαθω να βαλω κινηση στην ζωη μου κανοντας πολυ περπατημα,δουλειες κι αεροβικη.Απο φαγητο δεν εχω κοψει πολλα,θελω να τρωω γμτ ακομα....ετσι ειπα να προσπαθησω να κοψω καποια περριτα.Οχι πολλα γλυκα,λγοτερο ψωμι,πιο μικρη μεριδα στο πιατο ή εστω οχι 2ο πιατο,περισσοτερο νερο κι κανενα φρουτακι !
Πιστευω πως κατι θα γινει για να δουμε !!
Εχω γνωρισει καποια παρεα κι θελω να μην ντρεπομαι να βγαινω βολτα μαζι τους ρε κοριτσια !!!! Να μην κλεινομαι μεσα στο σπιτι συνεχεια ,ενταξει δεν ειναι μονο τα κιλα που εχω κλειστει στον εαυτο μου αλλα ενα ενα δεν πρεπει να μπαινει στην θεση του κι να λυνεται ? Ισως απο κει να γινει μια αρχη !!!
Και πολύ καλά κάνεις!
Δε μπορείς ξαφνικά να αλλάξεις όλες σου τις συνήθειες, θα πελαγώσεις και μετά θα τα παρατήσεις. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Ξεκίνα λοιπόν να προσέχεις λιγάκι τι τρως, να είναι λίγο πιο υγιεινό από πριν, λίγο το περπάτημα, λίγο οι καινούριες παρέες, να δεις που σύντομα θα κάνεις πράγματα χωρίς να σκεφτείς ότι πρέπει να γίνουν.
Όταν τρώμε σωστά, διορθώνεται η γεύση μας. Έτσι, τα φαγητά που τρώγαμε μέχρι πριν, αρχίζουν να γίνονται φοβερά άνοστα. Θα δεις, με τον καιρό θα σου αρέσουν πιο πολύ τα μακαρόνια με τυράκι μόνο, παρά με 3 κιλά σάλτσα, λάδια και τυρί από πάνω.
Πίστεψέ με, έχω να φάω γλυκό από το καλοκαίρι, και τώρα όταν το σκέφτομαι μου έρχεται αναγούλα. Τα μόνα που με συγκινούν πλέον είναι κανά λουκουμάκι, παξιμάδια με κανέλα και άντε στο τσακίρ κέφι μέλι στο γιαούρτι. Δηλαδή όσο πιο υγιεινό γίνεται. Και πριν έτρωγα 2-2 τις πάστες με τα υδρογονωμένα λιπαρά, το γάλα σε σκόνη, την άπειρη ζάχαρη για να κρύψει ότι είναι και λίγο μπαγιάτικα και τα χημικά για να σταθεί η σαντυγί...
Συνέχισε δυνατά!!!!
Noucca, καλησπέρ. Να σε ρωτήσω κάτι; Σε πόσο χρόνο έκλεισε η τομούλα όπου είναι η βαλβίδα; έχει κλείσει τώρα τελείως; ψιλοανησυχώ!
Έκανα την επέμβαση στις 21/9!
carettaki μου εγώ έχω δερματογραφισμό (σαν την "Αγία" Αθανασία του Αιγάλεω) και δεν είμαι μέτρο σύγκρισης. Πάντως, αν θυμάμαι καλά, μετά από περίπου 1,5 μήνα σταμάτησα να σκέφτομαι τη μεγάλη τομή. Είχε κλείσει καλά (αν και ακόμα ένιωθα τα εσωτερικά ράμματα). Ρώτα το γιατρό σου καλύτερα, αυτός θα σου πει το πιο σωστό.
Aγγελακι ενα σου θα σω πω ..........με τις ευλογιες του διατροφολογου εχω καθε βραδυ μια σοκοφρετα!
και ομως καμμια μερα δεν μπηκα στον πειρασμο να την φαω ...............προτιμησα το γιαουρτι με μελι..............
Βαλαμε ενα στοχο και θα παλεψουμε για αυτον ..........αυτη τη στιγμη που αου γραφω για πρωτη φορα οχι απλα πειναω ........αλλα εχω ενα διαλυμενο στομαχι απο τα πολλα χαπια !
Αλλα ειπα οχι δεν θα το βαλεισ κατω ...........αυτα που γραφει η διατα σε συντηρουν ............να εχω την αρρωστια μου δηλ. να εχω και τις τυψεις οτι ..........εσπασα την προσπαθεια !
πολεμο θελουν τα κιλα?
θα τον εχουν ....................ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ...........ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
noucca , εχεις απολυτο δικιο! ............εγω πια τρελλαινομαι για απλη μακαροναδα με ελαχιστη κοκκινη σαλτσα και ιχνος τυρι!!!!!!!!!!!!και την απολαμβανω καλυτερα!!!!!!!!!!!
κοριτσια διαιτα δεν σημαινει λιμοκτονια! σημαινει ειμαι ΕΚΛΕΚΤΙΚΗ σε αυτο που τρωω..............
σκεφτειτετο κι αλλιως?
τρωτε σαλατες , χαμηλα λιπαρα , λαδι ωμο και λιγο .............ψητα ..........μακαρονια λιγο πίο υγειινα προσαρμοσμενα..........ενα ποτηρι λευκο κρασακι ..........για να μην νοιωθεται εντελως αποξενομενη απο τους αλλους............ενα υγεινο τοστ για ενδιαμεσα ................φρουτα .........πολλα και μικρα γευματα για να μπορει να κανει καυσεις ο οργανισμος ....................και γενικοτερα ολα αυτα που ολοΙ λιγο πολυ γνωριζουμε αλλα δε κανουμε..............και τη σοκολατα αΝ χρειαστει θα την φαμε ............αλλα δεν θα γινει καθημερινη συνηθεια...............και το κυριοτερο παρα πολυ νερο..............
ξερεται ..........πιο θα ειναι το αποτελεσμα ...............?
θα χασετε κιλα!
ναι θα χασετε κιλα αλλα οχι μονο! ..........θα λαμπαινεται απο ομορφια !!!!!!!!!!!πισστεψε με οτι τρωμε εχει αντικτυπο και στην ομορφια μας ..........και μη μου πειτε οτι δεν σας νοιαζει να λαμπεται απο ομορφια .........και να ειστε και αδυνατες...............οποτε ο στοχος διλπλος ..............και θεες και αδυνατες...................τρεμε ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ .........ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΕΙΚΑΠ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ .............Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.................ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!
Nouccaki, ευχαριστώ! Αύριο θα πάω σ'ένα χειρουργό να το δει γιατί ο δικός μου λείπει στο εξωτερικό!
carettaki ,καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!
gilie ..........Δεν ξερω αν καταφερα να απαντησω στοe-mail sou.........αν τα καταφερα στειλε μου μηνυμα! ευχαριστω! και οδηγιες πως στελνουν ..........λογω πυρετου ακατοικητο το μυαλο!
Lifaki καλημερα, οχι δεν ελαβα κατι, κανε κλικ στο πρασινο κουτακι που γραφει U2U και ειναι ακριβως κατω απο αυτα ποθ διαβαζεις τωρα...περιμενω απαντηση :)
Αγγγελακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγγελακι ολα καλα??
Βλεπω οτι εισαι πιο καλα απο πριν και χαιρομαι.
Τελικα τα πραγματα τις περισσοτερες φορες δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα κανουμε.Ετσι??
ΦΙΛΙΑ!!!!
Καλησπερα !!!!
Life Τι κανεις ? Εφυγε εκεινο το παλι συναχι ή σε ταλαιπωρει ακομα ?
dexa,καλυτερα ειμαι ναι..ε μετα τον πατω αρχιζει η ανοδος ετσι δεν λενε ? Τι στο καλο εκει κατω θα εμενα ? Με εσας δεν υπηρχε περιπτωση!!! Σημερα ιδιαιτερα παντως με διεκατεχει μια απιστευτη αισιοδοξια !!!!
Ισως κι ειναι τραγικα κι περισσοτερο απ'οτι τα κανουμε αλλα γι αυτο δεν ειμαστε εδω? Για να τα κανουμε καλυτερα !!!!
Ειδατε ??? Σας λεω τρομερη αισοδοξια σημερα !!!!!!!!!!!!!! Μιλαμε οτι ο ουρανος οχι απλα ειναι γαλανοςςςςςςςς αλλα μου χαμογελαει κιολας !!!!!!!!! ....Κοριτσια δεν εχω πιει σταλα ποτο....μην ξεχνατε οτι θηλαζω αλλωστε ;)
Ουφ! Αστο καλο βαρεθηκα να ειμαι μουτζουφλα !!! Κι επειδη τοσο καιρο σκεφτομαι,σκεφτομαι ,σκεφτομαι...το καψα τελειως !!!!!!!!! χαχα
Μετα απο πολλες σκεψεις (κι πολλες αλλαγες φλατζας) ειδα τα πραγματα πιο καθαρα... ηρθαν τα πραγματα οπως ηρθαν στην ζωη μου θεου θελημα..ας διορθωσω εγω οτι ειναι στο δικο θελημα !!
Οι φιλοι ? Τους ειδα ολους κι παμε γι αλλους !!!
Οι συγγενεις ? Μακρια,δεν προσφεραν τιποτα ποτε αλλωστε !!
Τα κιλα ? Ενα κι ενα κανουν δυο !!! Λιγοτερο φαι,λιγοτερα γλυκα,περισσοτερο νερο κι ΚΙΝΗΣΗ !!!!! Γυμναστικη !!!!! Ολες οι γνωστες,φιλες κλπ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!! ΟΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ??????????????????
Φτου φτου μη με ματιασω κι να ξημερωθω κι αυριο ετσι !!!! :)
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΙ!!
Φτου σου και σκορδα!!!
Γυμναστικη ε???Κατι χρονια εχω να κανω.Τωρα με τρωει η κουμπαρα να ξεκινησουμε συστηματικα και το σκεφτομαι σοβαρα.
Μην φανταστητε απο την αρχη αερομπικ και σουηδικη!!Απα πα!!!Οργανα και μονο οργανα !!1
Αλλιως βλεπω τα εγκεφαλικα να ερχονται σε μικρα μικρα κυματα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Γυμναστική; χμ - νοητικά μόνο!
Έχω πάρει πολλά dvd έχω και κάτι βαράκια και ένα στρωματάκι, κι αν έχω κάνει 10 φορές συνολικά είναι ζήτημα. Περπατάω όμως όσο πιο συχνά μπορώ, όλες τις κοντικές αποστάσεις τις κάνω με τα πόδια, και τώρα δήλωσα συμμετοχη σε κάτι προγράμματα που κάνει ο Δήμος αλλά δεν βρίσκουν άκρη με τις ώρες και δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη.
Νομίζω όμως ότι πρέπει να πιεστώ και προς αυτή την κατεύθυνση.
Φιλάκια!
Κοριτσια καλησπερα.......................γυμν� �στικη ε? το πιο δυσκολο μου ...............Λινα αυτα dvd to εγραψα και αλλη φορα δεν ξερω που απευθυνονται ειμαι εγω 100 κιλα .........και θα παριστανω την πετρουλακη μονη μου σπιτι χωρις την επιβλεψη ενος γυμναστη?
προσωπικα επειδη εδω και τρεις εβδομαδες επρεπε να γυμναζομαι εστω και αμυδρα που λεει ο λογος ..........ηταν απο τα πραγματα που μου τονισε ο διατροφολογος.................εστ� � και ελαχιστα .............αποφασισα μονο διαδρομο σε ενα γυμναστηριο που με χαλαρωνει και μου ααρεσει .....και του το ειπα !!!!!!....γιατι κατα την γνωμη οτι κανουμεμε πιεση λιγο καιρο θα το κανουμε ! ! βεβαια την πρωτη εβδομαδα αδιαθετησα , τη δευτερη με ειπιασε η μεσημου , την τριτη κολλησα ιωση ............ελπιζω την τεταρτη να τα καταφερω ! παπουτσια πηρα παντως χαχαχαχα!
τον μυστικο ειναι για μενα να τρως πραγματα που σου αρεσουν και να γυμναζεσαι με τον τροπο που σου αρεσει!
αν μου περισευαν χρηματα αντι για γυμναστικη θα γραφουν σε μια μοντερνα σχολη χορου .................αλλα που δεν τα εχω! η καλυτερη γυμναστικη ...............και θα μαθαινα και καταπληκτικο ταγκο!
ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου χρειαστει..!!!!!!!!!χαχαχαχαχα� �α!!! μη γελατε ! γελαω εγω για σας!
Κι εγώ τη γυμναστική τη βαριέμαι ανείπωτα. Δε μπορώ να κάθομαι στο γυμναστήριο και να κουνάω πέρα-δώθε τα βάρη. Ούτε μπορώ να κάνω aerobic που έχει λιγάκι ενδιαφέρον...
Θα προτιμούσα ένα άθλημα, να παρακολουθώ την πρόοδό μου και να βάζω στόχους να γίνω καλύτερη, αλλά σε αυτά τα κιλά.. με φαντάζεστε να σκάσω μύτη στο γήπεδο με κοντό φουστάκι και ρακέτα; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
Το περπάτημα παραμένει η καλύτερη λύση. Βοηθά πάρα μα πάρα πολύ, και το προτείνουν όλοι οι γιατροί. Το θέμα είναι βέβαια, να μην είσαι τεμπέλα σαν εμένα που προτιμώ να ξεμείνω από τσιγάρα (που λέει ο λόγος) παρά να πεταχτώ ως το περίπτερο. Όσες φορές περπάτησα ένιωθα μετά μια ενέργεια σαν να είχα πάρει σπιντ, το θέμα είναι ποιος θα με ξεσηκώνει να βγω να περπατήσω... :(
Λοιπον κοριτσια καντε υπομονη να δουμε τη θα χασουν αυτοι στο τηλεπαιχνιδι απο το περπατημα και αν ειναι δηλωνουμε και εμεις μετα συμμετοχη!!!!!!!!!
μονο που δεν ξερω να στηνω σκηνη!!!!!!!!!! μηπως πρωτα να γραφτουμε σε σχολη προσκοπισμου ? πως να επιβιωσετε στηφυση? γιατι δεν περπατανε απλα!!!!!!!!!! σκεφτειτο !μετα τα χριστουγεννα θαξεκινησει καινουργιος γυρος!!!! χαχαχαχα!
αληθεια ξερει κανεις τι επαθλο εχει?
κοριτσια αν ειναι χρηματα θα το παιξουμε χαλαρα .............δεν σε ξερω δεν με ξερεις ! θα ριχχνουμε για τηλεθεαση και κανενα καυγα ...........και μολις κλεισουν οι καμερες τσακονουμε το παραδακι και το μοιραζομαστε! και θα εχουμε κανει και την πλακα μας ..........ασε που θα ξεφυγουμε απο ολα!!!!!!!!
\
Για σκεφτειτε το!
ΚΑΛΑ Ε!!!
Φερτε το σαν εικονα στο μυαλο σας μονο....!!!
Εμεις λεει οπως ειμαστε εδω μαζεμενοι στο παιχνιδι!!!
Ε!!!ΡΕ!!!ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!
Δεν θα εχει ξαναγινει αυτο το πραγμα!!!Η τηλεθεαση στα υψη!!!
Θα μας εχουν με τις καμερες ολη μερα σαν τον Βig brother ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!