Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου και τη στηριξη σου. Αν χρειαστω κατι θα σε ρωτησω.
Printable View
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου και τη στηριξη σου. Αν χρειαστω κατι θα σε ρωτησω.
καλημερααααα
τελικα οσο ζεις μαθαινεις χιχι εγω τις εκανα τις ενεσεις αυτες για μια εβδομαδα και τωρα εμαθα για ποιο λογο τις εκανα
αντα μουυυ χαλαρωσε και ολα θα πανε τελεια....να σκεφτεσαι το μετα και το μελλον που σου ανηκει και απλα πρεπει να εισαι στρατιωτακι στις οδηγιες του .......θελει πολυ μεγλη προσοχη οτι και αν ειναι ειναι ενα ξενο σωμα
ναταλακι μου υπομονη δε ηξερα ποσο πολυ ταλαιπωρηθηκες αλλα μπραβο που συνεχιζεις εγω θα τα χα παρατησει συνχαρητηρια εισαι πολυ δυνατη.εσενα θα σκεφτομαι και θα παιρνω κουραγιο οταν θα θελω να σταματησω
για τη γαστροσκοπηση εμενα μου κανανε και μαλιστα η χιωτακακου τι να πωωωωω
ναταλακι στο ιατρικο χειρουργηθηκες?
να σας πω να γελασετε εγω πηγα η καλη σου 8 η ωρα οπως μου χαν πει εκανα τις εξετασεις με ανεβασαν στον οροφο στο δωματιο μια κυρια ειχε βαλει βηματοδοτη και θα ερχοταν αλλη μια ........
ενω μου πανε οτι θα χειρουργηθω νωρις σκυλοβαρεθηκα να περιμενω χειρουργηθηκα στις 2 το μεσημερι ο καλος μου ειχε συφυλιαστει γιατι στην ουσια πηρε τσαμπα αδεια απο τη δουλεια επειδη μας ειχαν πει πρωι , εντωμεταξυ απο τις 12 με ειχαν βαλει στο δωματιο μου ειχαν βαλει γαζες στα ποδια για να μη παθω τιποτα και περιμενα...ειχα σκασει στη ζεστηηη
τελικα με πηρανε στις 2 και ανεβηκα πανω στο δωματιο στις 6 και μιση ..κανενανας δε βγηκε να ενημερωσει μονο ο γιατρος βγηκε στις 3 η ωρα και ειπε οτι ολα πηγαν καλα ανεβητε ερχεται και εκει αρχισε το σηριαλ περιμενανε περιμενανε αρχισαν και τρομαζαν ο πατερας μου ηταν ετοιμος να μπει μεσα...πηγε εκανε φασαρια και του πανε οτι ειναι μονο ενα ατομο που ανεβαζει πανω και πρεπει να περιμενετε τη σειρα σασ
οντως ειχα ξυπνησει σε ενα παγωμενο χωρο που περιμεναν και αλλοι και ερχεται ενας και μου λεει ολα καλα οι γονεις σου ειναι εξω και τους λεω πηγαινε με πανω ειμαι καλα σε παρακαλω
και τελικα του εδωσε η μαμα μου 5 ευρω και του λεει η κορη μου μιλαει πολλα ανεβασε την πανωωωω,,,.και ετσι ηρθααααα
4 ωρες κρατησε το χειρουργιο? Εμενα μου εχουν πει για 45 λεπτα.
καλημέρα στα κορίτσια!!!
Ήθελα να πω,πως όλα είναι σχετικά!!Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική από την άλλη,κι ας πρόκειται για την ίδια επέμβαση!!
Εμένα με πήραν 10.50 από το δωμάτιο και ξύπνησα 13.50.Το θυμάμαι πολύ καλά...γιατί και πριν και μετά κοίταξα το ρολόι!!!χαχα!!
Σημειωτέον πως έκανα κι εγχείρηση χολής συγχρόνως κι είχα το επιπρόσθετο άγχος αν θα μου τοποθετούσαν και τον δαχτύλιο...υπήρχε περίπτωση όχι!!Με το που ξύπνησα,ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησα!!!Ευτυχώς, έγιναν κι οι δύο επεμβάσεις μαζί!!
Τώρα στο θέμα του πόνου..πόναγα μόλις ξύπνησα,αλλά μου έκαναν παυσίπονη ένεση και συνήρθα.Μετά από καμιά ώρα πάλι,είχα ξανά πόνους κια μου ξαναέκαναν παυσίπονη.Αυτό ήταν!!!Δεν ξαναπόνεσα και στις 5.00 το απόγευμα έκοβα βόλτες κι επαιρνα τηλέφωνα!!!
Το πρώτο και το δεύτερο βράδυ μια παυσίπονη πάλι κι όταν πήγα σπίτι,ούτε Depon!!!!
Eιλικρινά,αν μου έλεγαν τώρα να την ξαναέκανα...θα την έκανα χωρίς καθόλου φόβο και άγχος!!!
Κι αυτό,όχι γιατί είναι κάτι που μου άρεσε..απλά δεν με ταλαιπώρησε ιδιαίτερα και τώρα ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω και πως...
Μη φοβάσαι ʼντα μου καθόλου!!!
Καλή επιτυχία κι ο Θεός μαζί σου!!!
Φιλιά πολλά!!!
Τον πρώτο μου δακτύλιο τον έβαλα στο Διαβαλκανικό Θεσ/νίκης και τον δεύτερο στο ΙΑΣΩ.Quote:
Originally posted by NATALIA4
ναταλακι στο ιατρικο χειρουργηθηκες?
Τις λεπτομέρειες του δικού μου χειρουργείου(κυρίως του πρώτου) δεν τις παραθέτω γιατί τις απώθησα...
Πάντως όντως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και δεν είναι σκόπιμο να κάνουμε συγκρίσεις...
Ας έχουμε μια καλή έκβαση κι όλα τ'άλλα ξεχνιούνται...Φιλάκια πολλά και καλή μας δύναμη!
κατερινα μ μπορω να σ πω με σιγουρια οτι αν θεωρησε κλινικα παχυσαρκη δεν πληρωνεις τιποτα.τουλαχιστον στον δημοσιο τομεα.πιστεψε με στο ριο βρισκεται ενας απ'τους καλυτερους γιατρους....!απλα η αναμονη ειναι μεγαλη.....
Τι κάνουν τα κορίτσια του δακτυλίου;Έχουμε καλή εξέλιξη;Όλα καλά;
Ναταλία,Μαριαννάκι,Σόφη,ʼν� �α...Πώς τα πηγαίνετε;
KALHMERAAAA
TI KANETE ? POY EISTE OLOI>?? NATALAKII
EGV ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑΑΑΑΑ
Μπράβο,Ναταλία μου!Χαίρομαι ιδιαίτερα για την σταθερά καλή σου πορεία!
Ελπίζω όλα στη ζωή σου να εξελίσσονται κατά το δυνατόν θετικά!Φιλάκια!
που ειστε παιδακια μουυυ
εγω καλα τρεχω τρεχω λιωνω λιωνω ειμαι μια καλα μια οχι αλλα περισσοτερο καλα
ελπιζω ολοι να στε γεροι και δυνατοι
με χαρη και τσαχπινια
φιλιααα
Καλώς το κορίτσι μας!
Ναταλάκι,πολύ χαίρομαι που σε ακούω ανεβασμένη σε διάθεση και κατεβασμένη σε κιλάκια...
Έχουν εξαφανιστεί όλα τα παιδάκια σου εδώ του δακτυλίου...ελπίζω τουλάχιστον να είναι καλά!
Καλή σου δύναμη σε ό,τι κάνεις!Φιλάκια πολλά πολλά!