-
Τρελαίνομαι για δυνατές αγάπες ακόμα και αν δεν έχουν happy end.... και πάντα σκέφτομαι ότι από το να μην ζήσεις ποτέ σου την μεγάλη αγάπη, καλύτερα να τη ζήσεις και ας μην έχει την κατάληξη που θα ήθελες.... Είμαι των δυνατών συγκινήσεων και μάλλον και εσύ, οπότε αν το δεις έτσι είσαι ήδη η κερδισμένη της ζωής, γιατί αγάπησες και αγαπήθηκες, ένοιωσες τον έρωτα στο πετσί σου, και ξέρω πολλούς που δεν το έχουν ζήσει ποτέ..........
-
"ʼγονη πλήξη μιας ζωής, δίχως έρωτα..."
Γραμμένο από το χέρι της αγαπημένης μας Βαμβουνάκη,σου το αφιερώνω,Αλαλουμένια μου:
--->ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...
"...Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς
στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω
δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά
κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων
Ό,τι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο
για να μην υποφέρεις φύγε μακριά μου, κρύψου από μένα
δεν ξέρω αν φεύγεις, τώρα, για το λίγο μου
ή αν αυτό που νιώθω ήταν πολύ
πολύ για σένα, πολύ για σένα"
-
ξερω οτι η απορριψη απο μερους του θα με εκανε κομματια αλλα ειμαι τοσο μα τοσο εγωιστρια στους αντρες που δεν θα το εδειχνα ,καμια φορα αναρωτιεμαι μηπως επαναπαυομαι στην σιγουρια που νιωθω μαζι του.Ξερω ομως οτι μεσα του θελει να με δει οπως πριν να εχω τον ιδιο αερα την ιδια διαθεση αλλα παλι ξερω πως οτι αγωνα κανω εγω αλλο τοσο κανει και αυτος μαλλον στο να με στηριζει γιατι καταβαθος ξερει ποσο θα με εκανε ρακος αν ειχε αλλη σταση η οποια ισως να με εκανε να αντιδρασω ισως ομως να με βουλιαζε ακομα πιο πολυ .
Εχω φιλικο ζευγαρι το οποιο η γυναικα ηταν παντα παχουλη και αυτος την επριζε την μειωνε την κερατωνε μετα τα πηρε αυτη στο κρανιο και αδυνατισε και εχασε 35 κιλα και εχει ξεσκιστει στην γυμναστικη εχει γινει κορμαρα λεμε.Η συμπεριφορα του μ....... αυτουνου ειναι ακομα η ιδια !!!! απιστευτο !!! οποτε εγω πιστευω οτι ειναι θεμα ανθρωπου καθαρα αν ο αλλος ειναι ετσι δεν αλλαζει θα θελει να βρει μοντελο απο τα περιοδικα οπως το εχει πλασει στο μυαλο του που δεν υφισταται στην πραγματικοτητα. Δυναμη κοριτσια ψηλα την διαθεση και ολα θα τα καταφερουμε !!! οποια θελει να μιλησουμε περισσοτερο ας μου πει ν δωσω μσν παντα ειμαι διαθεσιμη :)