γεια σου καλή μου
Printable View
γεια σου καλή μου
Οταν μας χτυπα ο ερωτας, δεν μπορουμε να δουμε καθαρα τον αλλον. Τον πλαθουμε και λιγο, τον εξιδανικευουμε. Προβαλλουμε λιγη πο την εικόνα μας πανω του.Quote:
Originally posted by weird
Θελω να ξεχαστω, γιατι μπορει η εικονα που θα βγει, οταν μπορεσω να σκισω τη δικη μου(μετεπειτα φασεις της ερωτικης περιπετειας), μπορει αυτο που θα φανερωθει, να ειναι κατι καλο.Quote:
Originally posted by liberchild
Πάω στοίχημα ότι είσαι ερωτευμένη ( με την εικόνα σου βέβαια )
να μη ξεχνιόμαστε...
μαζί σου
Αλλα δεν θα ηθελα να μπω σε εκλογικευσεις τετοιου ειδους, οχι ακομα...
Αυτο ομως το εμπεριεχει η ιδια η φυση του ερωτα. Το συναισθημα αυτο ετσι ειναι, σε θολωνει...
Liber, ειναι η ιδεα μου οτι εγινες καπως επιθετικη απεναντι μου? Μπορουμε να συζητησουμε το οτιδηποτε σε ενοχλησε σε κατι που ειπα, αν το θελεις κι εσυ.
Προς το παρον να σου πω αυτο που ενοχλησε εμενα.
Για να ανοιγω αυτο το θεμα, χριεαζομαι βοηθεια σε κατι.
Οταν λοιπον πιανεσαι απο τα λεγομενα της Θεοφανιας (και της καθε Θεοφανιας) και κανεις τον χωρο οπου γραφω το προβλημα μου \"παιδικη χαρα\", κεντριζοντας την, δεν νιωθω καθολου ενταξει με αυτο.
Φυσικα δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θελεις, οπως ειναι δικαιωμα μου να σου πω οτι ενοχλουμαι.
Μπορεις αν εχεις προσωπικα να λυσεις με την Θεοφανια, να ανοιξεις ενα δικο σου θεμα ή να της στειλεις u2u.
Ετσι, για σεβασμο στον χωρο αυτο και στο ανοιγμα του καθενος.
Δεν ξερω αν στο φορουμ αυτο εχεις τσαλακωσει καθολου την εικονα σου, αν εχεις εκτεθει, αν εχεις μιλησει για βαθια προσωπικα σου θεματα.
Στην περιπτωση που το χεις κανει, φαντασου πως θα ενιωθες στην θεση μου, αν εκανα δηλαδη το θεμα σου αφορμη για προσωπικες διαμαχες.
Αυτα Λιμπερ μου, και δεν βαζω το \"καλη μου\" γιατι προσπαθω να αποφευγω τις ειρωνιες.
Αγαπητή φίλη weird μόλις διάβασα όλο το θρέντ....και οφείλω να σε συγχαρώ γιατί όπως φαίνεται τελικά \"το ζείς\". Βέβαια,το ζείς με τον δικό σου τρόπο...που συνδυάζει και έντονη ευαισθησία και συναισθηματισμό αλλά και μια τάση αυτοσυγκράτησης,ελέγχου.Αυ τή η τελευταία πάλι κάνει το πάθος σου ακόμα πιο φλογερό κατα το γνωστό \"το απαγορευμένο είναι πάντα πιο καλό\".Όσο πιο ελεγκτική και αυστηρή γίνεσαι με τον εαυτό σου τόσο θρέφεις το πάθος που νιώθεις και βεβαίως όσο θρέφεις αυτό το πάθος τόσο γίνεσαι αυστηρότερη.Εκεί κάπου ίσως να κολλάει η αμφιθυμία.....
Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να θέσει κανείς καλύτερα υπο έλεγχο τέτοια πάθη είναι να μην είναι αυστηρός μαζί τους.Ναι,ζήσε το όπως σου είπαν και άλλοι γιατί απλούστατα είναι φυσιολογικό.Τα τόσα \"άν\" που σκέφτεσαι και που λειτουργούν αν-ασταλτικά δεν βοηθούν σε τίποτα και άρα δεν χρειάζονται. Η ζωή είναι φτιαγμένη με ανατροπές (ευχάριστες και δυσάρεστες) ,με εκπλήξεις...και αυτό είναι τελικά που της δίνει νόημα και την κάνει όμορφη.Αφού λοιπόν είμαστε ζωντανοί άνθρωποι...οφείλουμε να κινηθούμε στους ρυθμούς της ζωής και να διέλθουμε χαλαρά και ελεύθερα απ όλη αυτήν την ανατρεπτικότητα.Αυτό μας αντρώνει και τελικά μας κάνει να νιώθουμε γεμάτοι.....Οι όποιοι φραγμοί (απαγορεύσεις) βάζουμε στην ίδια τη ζωή μας ,απλά είναι μια περιττή δαπάνη ενέργειας που μας αδειάζει και τελικά μας κουράζει.
Όσο για το \"άν\" οι άντρες κοιτάμε μόνο το κρεββάτι.....ναι....παίζει κι αυτό σε μια μερίδα αντρών.Μόνο που λιγάκι αν τους ψάξεις αυτούς θα δείς ότι στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν το σέξ σαν μάσκα γιατί φοβούνται να δεθούν περισσότερο.....Υπάρχει όμως και η άλλη άποψη (κατ εμένα απόλυτα σωστή) ότι κάθε άντρας έχει τον μάστορα του.Και μάστορας δεν είναι τίποτα άλλο απ την γυναίκα που θα \"διαγνώσει\" τις ανασφάλειες του,που θα ξεφύγει λίγο απ τους δικούς της \"περιορισμούς\" και θα κοιτάξει τον άλλον με ενδιαφέρον και πιο ενδοσκοπικά.Θα συμφωνήσω με τη Θεοφανία πάντως ότι στο κρεββάτι φαίνονται πολλά.....και για την ακρίβεια στο τέλος του.Είναι πολύ όμορφο αυθόρμητα να χαμογελούν και οι δυο...και σίγουρα η εικόνα αυτού του αμοιβαίου χαμόγελου δεν περιγράφεται με λόγια.Εκεί όσο ενήλικας και να είναι κανείς....αναδύεται τελικά η εφηβεία του ή το παιδί που κρύβει μέσα του.Στην παρότρυνση λοιπόν που σου έγινε μέχρι τώρα \"Ζήστο\" εγώ θα προσθέσω και το \"Απόλαυσε το\"......
Αγαπητέ Psychoans σ ευχαριστω για την τοσο ουσιαστικη ενθαρρυση σου.
Περιγραφεις ευστοχα την αμφιθυμια μου. Δεν το ειχα σκεφτει, μα εχεις δικιο, ισως το τοσο στοπ τροφοδοτει το παθος μου. Ειδες? Κατι μπορει να παιρνω απο αυτο.
Διαβαζοντας κι εγω παλι τα μηνυματα μου, και τελος το δικο σου, διεκρινα την πιο βαθια αγωνια μου. Μηπως ειναι απλα ενας ενθουσιασμος, μηπως δεν ειναι αληθινο, μηπως το υπερβαλλω, μηπως, μηπως.... Κι αυτες οι υποθεσεις που στρεφονται γυρω απο εμενα, ειναι πιο ανασταλτικες απο εκεινες που στρεφονται γυρω απο αυτον.
Προσπαθω να με βγαλω απο την περιττη αναλυση με την εξης σκεψη.
Ειμαστε ανθρωποι, γινονται τοσες και τοσες διεργασιες μεσα μας, και δεν μπορουμε παντα να τις ελεγχουμε. Μπορει να ειναι γνησιο το συναισθημα μου, μπορει να ειναι κι ενας περαστικος ενθουσιασμος. Αυτο θα το μαθω ΑΦΟΥ το ζησω. Και αναλογα θα πραξω στην πορεια. Θα κινηθω. Αλλα αν δεν το ζησω, η αμφοβολια δεν θα φυγει, θα μεινει μεσα στο κεφαλι μου.
Θα προσπαθησω να γινω λιγοτερο αυστηρη με αυτο το εντονο συναισθημα. Θα δειξω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου.
Γραφεις... για το κοιταγμα που γινεται με ενδιαφερον και ειναι πιο ενδοσκοπικο.
Ημουν με καφε με μια φιλη πριν λιγο και συζητουσαμε αυτο ακριβως... Ειναι ομορφο να παρατηρεις τον αλλον, να τον ΒΛΕΠΕΙΣ. Κι η επαφη που εξασφαλιζει ενα τετοιο κοιταγμα, ειναι τοσο δυνατη, που οι κλασσικες αντιληψεις για ενα καλο σεξ ωχριουν μπροστα της. Η μασκα πεφτει και η ερωτικη στιγμη ειναι απο μονη της σημαντικη, οπως κι αν εκδηλωθει.
Σιγουρα, εκεινη η στιγμη μετα την ενταση, ειναι απο τις πιο λεπτες.
Για μενα το πιο μεγαλο μου αγχος ειναι το να αφηνομαι. Σε καθε επιπεδο. Κι αυτο θελω να δουλεψω.... Και μεχρι τωρα, το παω καλα.
Ευχαριστω φιλε, να σαι καλα!
weird.............ποια είναι τα νέα απ\' το \"μέτωπο\" ?
Τα νεα ειναι εκει που σας τα αφησα... βγηκαμε και περασαμε ομορφα. Θελω να αφησω να περασει καιρος, καποιος καιρος, να δω τι κινησεις θα κανει κι εκεινος.
:))))))
Τον εχω στο μυαλο μου ολη την ωρα. Χτες κοιταζα απο το μπαλκονι το φεγγαρι, τον σκεφτομουν κι ειχα χαθει μεσα σε χαμογελα της ψυχης και σκιρτηματα.... Μετα μου ηρθε να στειλω αλλα κρατηθηκα.
Εξαλλου, η ιστορια εχει πολλα παρακλαδια, τα οποια δεν σας εχω πει.
Weird μου σε νιώθω μιας και εγώ τον τελευταίο καιρό βασανίζομαι απο τέτοιες σκέψεις...Quote:
Μηπως ειναι απλα ενας ενθουσιασμος, μηπως δεν ειναι αληθινο, μηπως το υπερβαλλω, μηπως, μηπως.... Κι αυτες οι υποθεσεις που στρεφονται γυρω απο εμενα, ειναι πιο ανασταλτικες απο εκεινες που στρεφονται γυρω απο αυτον.
Προσπαθώ να με αναλύω, να το αναλύω αυτό που συμβαίνει αλλά είναι αρκετά δύσκολο... Λίγες στιγμές μοιάζει πιο εύκολο αλλά με φοβίζει κάποιες στιγμές η αλήθεια...αν υπάρχει. Της ξεγλιστρώ, της φεύγω. Βέβαια άλλη η περίπτωση η δική μου κι άλλη η δική σου
Και για μένα το ίδιο. Τώρα το συνειδητοποιώ πόσο δύσκολο είναι. Τώρα που για πρώτη φορά κάνω κάτι τόσο έξω από το χαρακτήρα μου και τις συνήθειές μου...Με αφήνει έκπληκτη ο εαυτός μου αλλά και με φοβίζει πολύ...Quote:
Για μενα το πιο μεγαλο μου αγχος ειναι το να αφηνομαι. Σε καθε επιπεδο. Κι αυτο θελω να δουλεψω....
Όμως όσο δύναμη θέλει και το να μην αφήνεσαι άλλη τόση θέλει και το να αφεθείς... Κι είναι τόσο όμορφο όταν το κάνεις, με γνώση κάθε συνέπειας που μπορεί να προκύψει να λες στον εαυτό σου \"θα το ζήσω και είμαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο, θα ζήσω, αποδέχομαι τον εαυτό μου ότι θέλει να ζήσει αυτή την εμπειρία και θα το κάνω επειδή το νιώθω\"
Την απάντηση εσύ τη δίνεις στον εαυτό σου και αυτό έχει τη μεγαλύτερη δύναμη, ισχύ. Κάνε αυτό που ΕΣΥ θέλεις και νιώθεις.Quote:
Θα κινηθω. Αλλα αν δεν το ζησω, η αμφοβολια δεν θα φυγει, θα μεινει μεσα στο κεφαλι μου.
Θα προσπαθησω να γινω λιγοτερο αυστηρη με αυτο το εντονο συναισθημα. Θα δειξω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου.
Κι αυτό σημαίνει είτε το ΝΑΙ είτε το ΟΧΙ. Ότι αντιπροσωπεύει εσένα και μόνο εσένα.
Σου εύχομαι καλή τύχη καλή μου στους νέους δρόμους της ψυχής σου που ανοίγονται μπροστά σου. Περιμένουμε νέα σου
:))))Quote:
Χτες κοιταζα απο το μπαλκονι το φεγγαρι,
Χμ, κι εγώ χτες αυτό κοίταζα. Καιρό είχα να το κάνω και είχα ξεχάσει πόσο όμορφο είναι. Κι ακόμα πιο όμορφο το γεγονός ότι έχει την ιδιότητα πως οι άνθρωποι σε όποιο σημείο και να βρίσκονται, ακόμα και μακριά ο ένας από τον άλλο, μπορούν να το κοιτούν, την ίδια στιγμή...
Και καποια αλλη λοιπον, βιωνει εντονα συναισθηματα της ιδιας υφης αυτον τον καιρο? χεχε....
Χαιρομαι για σενα Ανωνυμη...
Παιδια, η ιστορια μου εχει παρακλαδια, μα δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες διοτι φοβαμαι μην αναγνωριστω απο καποιον γνωστο...
Πολύς συντονισμός έπεσε ε; :) Τα ζώδια φταίνε; :) Τα ζώδια της φωτιάς φωτιά θα πέσει να τα κάψει:)
Ειναι δυνατον να νιωθεις για εναν αντρα αγαπη και για καποιον αλλο ερωτα?
Πιστευω οτι είναι.
Κι αν ναι, αυτην την αγαπη που νιωθεις μπορεις να την χαρακτηρισεις \"ερωτικη\"? Δεν το πιστευω...
Quote:
Liber, ειναι η ιδεα μου οτι εγινες καπως επιθετικη απεναντι μου? Μπορουμε να συζητησουμε το οτιδηποτε σε ενοχλησε σε κατι που ειπα, αν το θελεις κι εσυ.
Προς το παρον να σου πω αυτο που ενοχλησε εμενα.
Για να ανοιγω αυτο το θεμα, χριεαζομαι βοηθεια σε κατι.
Οταν λοιπον πιανεσαι απο τα λεγομενα της Θεοφανιας (και της καθε Θεοφανιας) και κανεις τον χωρο οπου γραφω το προβλημα μου \"παιδικη χαρα\", κεντριζοντας την, δεν νιωθω καθολου ενταξει με αυτο.
Φυσικα δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θελεις, οπως ειναι δικαιωμα μου να σου πω οτι ενοχλουμαι.
Μπορεις αν εχεις προσωπικα να λυσεις με την Θεοφανια, να ανοιξεις ενα δικο σου θεμα ή να της στειλεις u2u.
Ετσι, για σεβασμο στον χωρο αυτο και στο ανοιγμα του καθενος.
Δεν ξερω αν στο φορουμ αυτο εχεις τσαλακωσει καθολου την εικονα σου, αν εχεις εκτεθει, αν εχεις μιλησει για βαθια προσωπικα σου θεματα.
Στην περιπτωση που το χεις κανει, φαντασου πως θα ενιωθες στην θεση μου, αν εκανα δηλαδη το θεμα σου αφορμη για προσωπικες διαμαχες.
Αυτα Λιμπερ μου, και δεν βαζω το \"καλη μου\" γιατι προσπαθω να αποφευγω τις ειρωνιες.
Ελα βρε weird, μη το παίρνεις τοις μετρητοίς.. δεν έχω τίποτα με τα όσα γράφεις, αντιθέτως είσαι από τις λίγες που εδώ μέσα εμοσιονάρομαι.. χμμ, λες στόκανα μπάχαλο το θέμα...δεν ζητάω συγγνώμη γιατί δεν μιλάμε οι δυό μας να κρατήσω επίπεδο...μάθε να διακρίνεις τι αφορά εσένα, και τι όχι.
το καλή μου ήταν πέρα για πέρα αληθινό, η ειρωνία είναι για τα μαλακισμένα.....
weird......συγνώμη που έγινα αιτία έστω και χωρίς να φταίω να ενοχληθείς.
Kράτα μόνο αυτό που θα σου πω―
Aπό τότε που έπαψα να ασχολούμαι με εμπάθειες και εμπαθείς είμαι μια χαρά μες στο φόρουμ....Tο κάνω και στη ζωή μου, (είναι απ τα πράγματα που θεωρώ δεδομένα), αλλά εδώ μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο λόγω της ιδιάζουσας περίπτωσης του νετ......
Σε φιλώ και περιμένω καυτά νέα από καυτά βράδια πλημμυρισμένα με ένταση και συναίσθημα.....
Liberchild,Quote:
Ελα βρε weird, μη το παίρνεις τοις μετρητοίς.. δεν έχω τίποτα με τα όσα γράφεις, αντιθέτως είσαι από τις λίγες που εδώ μέσα εμοσιονάρομαι.. χμμ, λες στόκανα μπάχαλο το θέμα...δεν ζητάω συγγνώμη γιατί δεν μιλάμε οι δυό μας να κρατήσω επίπεδο...μάθε να διακρίνεις τι αφορά εσένα, και τι όχι.
το καλή μου ήταν πέρα για πέρα αληθινό, η ειρωνία είναι για τα μαλακισμένα.....
ειπα οτι μου το εκανες παιδικη χαρα, οχι μπαχαλο!Εχει διαφορα.
Εγω δεν ειπα καλη μου οτι εχεις κατι μαζι μου, με την θεοφανια ειδα κατι να τρεχει.
Κι απλα πεταχτηκες απο το πουθενα και της την ειπες. Παντως, το μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις ειναι η ατακα που μου ειπε και εκεινος!!! Οταν βγηκαμε:)))
οι συγνωμες δεν απαιτουνται, δεν απαιτω τη συγνωμη σου! Αλλα δεν μπορω να σου εγυυηθω οτι δεν θα ενοχληθω με παρομοια συμοεριφορα....
Χαιρομαι που σε αγγιζω.
Το οτι κατι μου την εσπασε δεν σημαινει οτι γιναμε κι εχθροι.
Το πιστευω οτι ηταν αληθινο για να το λες. Εγω το παρερμηνευα.
Ουφ! Τι τραβαω ερωτευμενη γυναικα:P
υγ. σε ρωτησα αν εγινες επιθετικη απεναντι μου επειδη με εμμεσο τροπο πηγα να σου την πω οταν πεταχτηκες κι ετσι ισως να αρπαχτηκες κι εσυ μετα. Ειχα αυτην την ανησυχια.
Θεοφανια, τι λες τωρα! Απο που κι ως που να ζητας συγνωμη?Quote:
Originally posted by Θεοφανία
weird......συγνώμη που έγινα αιτία έστω και χωρίς να φταίω να ενοχληθείς.
Kράτα μόνο αυτό που θα σου πω―
Aπό τότε που έπαψα να ασχολούμαι με εμπάθειες και εμπαθείς είμαι μια χαρά μες στο φόρουμ....Tο κάνω και στη ζωή μου, (είναι απ τα πράγματα που θεωρώ δεδομένα), αλλά εδώ μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο λόγω της ιδιάζουσας περίπτωσης του νετ......
Σε φιλώ και περιμένω καυτά νέα από καυτά βράδια πλημμυρισμένα με ένταση και συναίσθημα.....
Εμενα μου αρεσε πολυ η σταση που κρατησες απεναντι στο σχολιο της Λιμπερ, απλα δεν απαντησες.
Χαιρομαι που δεν αφηνεις αυτα που σε χαλαν, να σε απομακρυνουν απο το φορουμ.
Οσο για τα καυτα νεα.....Ε οτι νεα και να ναι θα τα εκθεσω!
Quote:
υγ. σε ρωτησα αν εγινες επιθετικη απεναντι μου επειδη με εμμεσο τροπο πηγα να σου την πω οταν πεταχτηκες κι ετσι ισως να αρπαχτηκες κι εσυ μετα. Ειχα αυτην την ανησυχια.
καμμιά επιθετικότητα με σένα, πολύ καλά έκανες που είπες αυτά που είπες, δεκτά όλα, γνώμη δεν αλλάζω για κάποιους εδώ μέσα, κι εσύ είσαι από τα θετικά μέλη προς εμένα.
οκ, χαιρομαι που λυθηκε αισιως το θεμα. Σεβαστη η γνωμη σου ειναι η γνωμη σου. Κι εγω διακειμαι θετικα απεναντι σου.Quote:
Quote:
καμμιά επιθετικότητα με σένα, πολύ καλά έκανες που είπες αυτά που είπες, δεκτά όλα, γνώμη δεν αλλάζω για κάποιους εδώ μέσα, κι εσύ είσαι από τα θετικά μέλη προς εμένα.
Εδιτ
όντως ίσως νάναι η μοναδική φορά, που έκανα παιδική χαρά ένα θρεντ, λυπάμαι αν έτυχε στο δικό σου, δεν θα ξαναγίνει από μεριάς μου, διότι το μήνυμα ελήφθη.....
Έλα ντε, είναι;;; Όταν συμβαίνει πάντως είναι μπάχαλο η κατάσταση...Μερικές φορές προσωπικά για μένα πιστεύω ότι δεν ξέρω να αγαπώ... :(Quote:
Υπαρχουν στιγμες αληθινης επαφης με τον αλλο που μας δημιουργουν τοσο ισχυρα και απαλλαγμενα εγωισμου συναισθηματα, ωστε μπορω να πω πως αυτες ειναι στιγμες αγαπης...Quote:
Originally posted by anwnimi
Έλα ντε, είναι;;; Όταν συμβαίνει πάντως είναι μπάχαλο η κατάσταση...Μερικές φορές προσωπικά για μένα πιστεύω ότι δεν ξέρω να αγαπώ... :(Quote:
Η ικανοτητα να αγαπας... προϋποθετει τοση δουλεια και πρωτιστως, να αγαπας εσενα. Αλλιως μαλλον αγαπας για σενα, δηλαδη εγωιστικά.
Αναρωτιέμαι.
Το νοιαξιμο που μπορει να νιωσουμε για εναν αντρα, καμια σχεση δεν εχει με την ερωτικη σπιθα.
Μπορω να νοιαζομαι τον σύντοφο που χρόνια εχω μαθει μαζι του, που ξερω οτι ειναι ενα καλο παιδι, οτι μπορω να βασιστω πανω του.
Μπορω να ερωτευτω ενα αντρα \"καθικι\"(το παιρνω ακραια για να γινω πιο κατανοητη) που θα με αναβει ακομα και το γεγονος οτι ειναι καθικι.
Δεν ελεγχεται η κατασταση εκει.
Βλεπουμε συχνα αθρωπους που ερωτευτηκαν φλογισμενα να χωριζουν το ιδιο φλογισμενα και να παθιαζονται για το ποιος θα παρει τα παιδια.
Και βλεπουμε ευτυχισμενες και δεμενες οικογενειες οπου το ζευγος συνδεει ενα πιο ηπιο, πιο ουδετερο συναισθημα εκτιμησης και αγαπης.
Αλλιως επιλεγω σαν γυναικα ενα αντρα.
Αλλιως επιλεγω εναν αντρα σαν μελλοντικη μητερα.
Μαλλον, στην πρωτη περιπτωση, δεν τον επιλεγω καν.
Ενω στην δυετερη το κανω.
Αυτα με προβληματιζουν.
Συιγουρα θα υπαρχουν περιπτωσεις εντονου ερωτα, που με τα χρονια εβγαλε τις ριζες της αγαπης και μπορεσε να συντηρησει εναν οικογενιακο δεσμο.
Ποσο συχνες ομως ειναι αυτες οι περιπτωσεις?
weird πολλές ανησυχίες, έντονες κ βασικές
νομίζεις όμως στο ξεκίνημα μιας σχέσης ότι μπορείς να διακρίνεις κάτι τέτοιο;
Ποτε δεν μπορεις να ξερεις που θα καταληξει.
Μπορεις ομως οταν βιωνεις ενα τοσο εντονο συναισθημα να διαισθανεσαι οτι θα ειναι κατι δυνατο αλλα θα διαρκεσει για λιγο.
Συμφωνω απολυτα με τη Θεοφανια εδω.Quote:
Ποτέ δεν κρατάει δραματικά πολύ. Ζήστο, όσο πιο έντονα μπορείς.
ΠΡΟΣΟΧΗ weird, μη το αναλύσεις, θα έχεις πολύ χρόνο αργότερα να το΄κάνεις. Μόνο ζήστο, μπες στη δίνη του, αστο να σε σηκώσει και να σε ταξιδέψει, να σε ρουφήξει και μετά να σε αφήσει με δύναμη. Στο χέρι σου είναι αν θα χτυπήσεις πολύ από την πτώση....
ωστοσο δεν με απασχολει το ποσο θα διαρκεσει!!
Ουτε μπαινω στην διαδικασια να προσπαθω να φανταστω το μελλον , που θα με βγαλει αυτο το παθος.
απλα....
αν υπαρχει ηδη καποιος στον μυαλο μου για τον οποιο τρεφω συναισθηματα αγαπης? Τι γινεται τοτε...
ετσι διαισθανόμουν κ εγώ, το γνωριζα απολυτα κ εκλεισα 3 χρονια.Quote:
Ποτε δεν μπορεις να ξερεις που θα καταληξει.
Μπορεις ομως οταν βιωνεις ενα τοσο εντονο συναισθημα να διαισθανεσαι οτι θα ειναι κατι δυνατο αλλα θα διαρκεσει για λιγο.
πολύ εντονο για να είναι αληθινο όπως σου έλεγα
οι συνθηκες δεν επετρεπαν τιποτα παραπανω κ ομως ποιος μπορει να κανει φραγη στα συναισθήματα;
ούτε εγω που λειτουργώ βάση λογικής
Σου ειπα, σε θαυμαζω που αφεθηκες, για μενα, δεν φαινεται να ειναι αυτονοητο...
Ισως η καλυτερη μου φραγη στο συναισθημα ειναι το να αποκοβομαι απο αυτο.
ξερεις εχω προβλημα με το συναισθημα γενικότερα, αυτα που μου συμβαινουν τα εξιστορω στην ψυχιατρο απολύτως κενα απο συναίσθημα.
ίσως ήταν κ η μονη φορα που εβγαλα καποιο συναισθημα εκτος απο θυμό.
χαιρομαι που δεν σε απασχολεί η διάρκεια, αυτο ήθελα κ εγω να πω, λεγοντας μέσα απο αυτά που διαισθάνεσαι πως μπορείς να γνωρίζεις.. που θα σε βγάλει αυτό το πάθος είναι κ αυτό κατι που δεν μπορείς να ξέρεις παρά μονο να δείς την εξέλιξη, εφοσον αφεθείς, το μέλλον όπως είπες δεν μπορούμε να το φανταστούμε βάση των θέλων μας κ συνήθως απέχει πολύ απ\'την πραγματικότητα κ καλά κάνεις που δεν μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία.
το συναίσθημα αγάπης για κάποιον σημαίνει ότι απλά νοιάζεσαι κ ανησυχείς για εκείνον
αλλο το παθος που δημιουργεί την εντονα ερωτικη ελξη
μπορεί όμως να υπάρξει κ συνδυασμός των δύο, όπως στην περίπτωσή μου νιώθω τον υπέρτατο συνδυασμό, άσχετο αν κ σε αυτή την περίπτωση προσπαθώ να αφαιρέσω κάθε συναίσθημα.
τωρα δεν ξερω αν καταλαβες τι γραφω, γιατι είναι λιγο μπερδεμενη η σκεψη μου σήμερα, αλλά την σκέτη αγάπη μπορείς να την πεις κ φιλία.
δεν ξερω αν καταλαβα σωστα, εισαι με καποιον που αγαπάς, αλλά ποθείς κάτι που σε εξιτάρει η ιδέα του κ μόνο;
Quote:
Ουτε μπαινω στην διαδικασια να προσπαθω να φανταστω το μελλον , που θα με βγαλει αυτο το παθος.
απλα....
αν υπαρχει ηδη καποιος στον μυαλο μου για τον οποιο τρεφω συναισθηματα αγαπης? Τι γινεται τοτε...
Εδώ κοριτσάκι μπαίνει άλλο κεφάλαιο που πρέπει, (αν θες φυσικά), να συζητήσουμε.
Αν υπάρχει άλλος άνθρωπος μπαίνει ζήτημα \"ηθικής\" και καταλαβαίνεις τι εννοώ.....
που να καταλαβεις βρε Μαρια μου, ετσι οπως τα λεω...Quote:
Originally posted by mmaria
ξερεις εχω προβλημα με το συναισθημα γενικότερα, αυτα που μου συμβαινουν τα εξιστορω στην ψυχιατρο απολύτως κενα απο συναίσθημα.
ίσως ήταν κ η μονη φορα που εβγαλα καποιο συναισθημα εκτος απο θυμό.
χαιρομαι που δεν σε απασχολεί η διάρκεια, αυτο ήθελα κ εγω να πω, λεγοντας μέσα απο αυτά που διαισθάνεσαι πως μπορείς να γνωρίζεις.. που θα σε βγάλει αυτό το πάθος είναι κ αυτό κατι που δεν μπορείς να ξέρεις παρά μονο να δείς την εξέλιξη, εφοσον αφεθείς, το μέλλον όπως είπες δεν μπορούμε να το φανταστούμε βάση των θέλων μας κ συνήθως απέχει πολύ απ\'την πραγματικότητα κ καλά κάνεις που δεν μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία.
το συναίσθημα αγάπης για κάποιον σημαίνει ότι απλά νοιάζεσαι κ ανησυχείς για εκείνον
αλλο το παθος που δημιουργεί την εντονα ερωτικη ελξη
μπορεί όμως να υπάρξει κ συνδυασμός των δύο, όπως στην περίπτωσή μου νιώθω τον υπέρτατο συνδυασμό, άσχετο αν κ σε αυτή την περίπτωση προσπαθώ να αφαιρέσω κάθε συναίσθημα.
τωρα δεν ξερω αν καταλαβες τι γραφω, γιατι είναι λιγο μπερδεμενη η σκεψη μου σήμερα, αλλά την σκέτη αγάπη μπορείς να την πεις κ φιλία.
δεν ξερω αν καταλαβα σωστα, εισαι με καποιον που αγαπάς, αλλά ποθείς κάτι που σε εξιτάρει η ιδέα του κ μόνο;
Ειναι μια μεγαλη ιστορια.
Με το ατομο που με ενδιαφερει, εχουνε γινει καποια πραγματα. Βγαιναμε, φιλιομαστε.Μετα του ζητησα να χωρισουμε γιατι με ειχαν φοβισει-ενοχλησει διαφορα...μεχρι τις προαλλες που του ειπα να βρεθουμε για να συζητησουμε, να λυσουμε καποιες παρεξηγησεις.
ο αλλος ειναι απλα μια παλια μακροχρονια σχεση μου, που φαινεται οτι δεν μπορω να αποχωριστω.Ακομα κι οταν τον χωριζω, τον εχω παλι μεσα μου. Ειναι εκει και με στοιχειωνει σε οτι καινουργιο ξεκινω. Σαν να μη με αφηνει να παω μπροστα. Δεν φταιει αυτος. Ενα δικο μου κομματι γαντζωνεται πανω του.
Μου φαινεται πως δεν εχω την δυναμη που χρειαζεται, να τον αποχαιρετησω, για παντα.
Αυτο το για παντα, μου φερνει ασχημα πραγματα στον νου.
Ας το συζητησουμε μεχρι εκει που αντεχω. ωστοσο να σου πω, οτι δεν πιστευω στην κοινωνικη ηθικη. Πιστευω στην ηθικη που εχει μεσα του για τον εαυτο του ο καθενας.Στο πως νιωθει σε αρμονια με τον εαυτο του.Quote:
Quote:
απλα....
Εδώ κοριτσάκι μπαίνει άλλο κεφάλαιο που πρέπει, (αν θες φυσικά), να συζητήσουμε.
Αν υπάρχει άλλος άνθρωπος μπαίνει ζήτημα \"ηθικής\" και καταλαβαίνεις τι εννοώ.....
Γι αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά καλή μου.
Η μόνη ηθική, είναι η ηθική της ψυχής μας και ο πιο αμείλικτος δικαστής είναι ο εαυτός μας......
\"Ενα δικο μου κομματι γαντζωνεται πανω του.
Μου φαινεται πως δεν εχω την δυναμη που χρειαζεται, να τον αποχαιρετησω, για παντα.
Αυτο το για παντα, μου φερνει ασχημα πραγματα στον νου. \"
αυτο το νιωθω weird, ξερω πως είναι...
απο εκεί κ περα για εσενα ποια θα ήταν η καλυτερη επιλογη;
μεγαλη ιστορια αλλα εχω βρει τις ακρες μου.
το παθος θα περιμενει.
Το κλεισιμο παλιων λογαριασμων προηγειται.
Κι οταν λεω κλεισιμο εννοω
ή να βρω την δυναμη να αποχωριστω τον ανθρωπο εκεινο, με την ουσιαστικη εννοια
ή να δεσμευτω μαζι του ουσιαστικα, αποδεχόμενη το κόστος.
Για μενα?
Μαρια.
Αχ, αν ηξερα οτι το μπορω θα ανοιγα τα φτερα μου να πεταξω.
Ακομα ομως δεν ειμαι αρκετα ελευθερη.
Μαλλον τα μεγαλα παθη δεν ειναι για μενα στην φαση αυτη.
Μιζερο αλλα ετσι νιωθω.
την μια παιρνω φορα, την αλλη προσγειωνομαι.
Μεγάλο δίλημμα μικρή μου....Quote:
μεγαλη ιστορια αλλα εχω βρει τις ακρες μου.
το παθος θα περιμενει.
Το κλεισιμο παλιων λογαριασμων προηγειται.
Κι οταν λεω κλεισιμο εννοω
ή να βρω την δυναμη να αποχωριστω τον ανθρωπο εκεινο, με την ουσιαστικη εννοια
ή να δεσμευτω μαζι του ουσιαστικα, αποδεχόμενη το κόστος.
Ξεκίνα όπως λες με τους παλιούς σου λογαρασμούς και πάνω από όλα δες αν τους επηρεάζουν οι καινούργιοι που περιμένουν να ανοίξεις.
Είναι κομβικό σημείο και θέλω να το σκεφτείς.......
Θεοφανια,
αν καταλαβα σωστα εννοεις οτι δεν μπορω να νιωθω ερωτευμενη με αλλον και να εχω καθαρη κριση σχετικα με το κλεισιμο των παλιων λογαριασμων, σωστα?
μωρε, ετσι οπως το βλεπω με κοβω να περναω ενα απιστευτα ομορφο μοναχικο καλοκαιρι!! Ειμαι εναμιση χρονο μονη κι εχω βρει την υγιεια μου. Νομιζα ειχε φτασει η στιγμη να παιχνιδισω με την αγαπη, με τον ερωτα.
Αναρωτιεμαι τωρα αν εκανα λαθος.
Ακομα δεν ξερω.