Originally posted by ANAIS-ANAIS
Quote:
Originally posted by gilie
καλημερα, τζενη μου συμφωνω χαχα
λοιπον εχω πραγματι 26 μερες αποχη απο εμετους και περιπου 2 εβδομαδες απο υπερφαγιες, με την διαιτα μου λιγο ζοριζομαι αλλα τουλαχιστον δεν εχω παρει κιλα, ελπιζω καποια στιγμη να τα βρω με μενα τοσο ωστε να μπορω να κανω και διαιτα...κατα τ'αλλα χθες εμαθα οτι δεν ειμαι εγκυος και ισως να εχασα 1 κιλο απο το κλαμα :? , μετα πηγαμε με τζενη για περπατημα και ηρεμησα, εθεσα τον επομενο στοχο μου και το θετικο ειναι οτι η ευαισθητη ψυχολογια μου λογο της εγκυμοσηνης δε με εσπρωξε σε βουλιμικο, δε πηγε καθολου το μυαλο μου στο φαγητο, για αρκετη ωρα δε σκεφτομουν καθολου το φαγητο...σκεφτομουν μονο τον επομενο στοχο μου για εγκυμοσυνη...εργοτερα εκλεισα και ταξιδακι να παμε με τον αντρα μου να γιορτασουμε τη μερα των ερωτευμενων εκτος και αμεσως πηρα τα επανω μου...αυτα, φιλακια πολλα
Aγαπητη μου gilie μπραβο και συγχαρητηρια που αρχιζεις και ξαναβρισκεις τον εαυτο σου!! Ξερω οτι στενοχωρηθηκες που δεν εισαι εγκυος γλυκεια μου αλλα να ξερεις πως δεν ειναι η καταλληλη στιγμη για να γινεις μητερα. Τωρα χρειαζεσαι να ασχοληθεις με εσενα και ολοι οσοι σε αγαπουν να σε στηριξουν να γινεις δυνατη , και να ξεπερασεις το προβλημα σου.. Η εγκυμοσυνη,και η μητροτητα φερνουν πολλες ευθυνες και προβληματα πιστεψε με. Το μωρο σου θα χρειαστει σιγουρια,φροντιδα,με εσενα διπλα του καθε στιγμη ,ηρεμη και δυνατη... Τα πρωτα βηματα τα εχεις κανει gilie μου. Γινε τελειως καλα και υστερα γινε μανουλα,στο χερι σου ειναι!!! Ζησε ολες τις ωραιες στιγμες με τον αντρα σου,και μπραβο σου συνεχισε οπως και εγω ...