Originally posted by natallia
Quote:
Originally posted by mtsek85
απελπιστηκα μονη...
η μοναξια μου επεστρεψε και αυτη τη φορα σε αθλιο βαθμο...
με τον αρραβωνιαστικο μου, νιωθω πως εχουμε φτασει στα ορια του χωρισμου...
επικοινωνια δεν υπαρχει πλεον....
οταν ειμαι σπιτι εκεινος θα κοιμαται ή θα βλεπει τηλεοραση, αν θα ανταλλαξουμε κουβεντα, θα ειναι κ βαρυα και τιποτα παραπανω... μονιμος τσακωμενοι, μονιμος ενταση... μονιμος θληψη...
νιωθω πραγματικα κενη.. 2 βδομαδες τωρα νιωθω απλα απαισια....
μιλαω με το συντροφο μου για τα προβληματα στη σχεση μας κα το μονο που κανει ειναι να κρατα μια ειρωνια και τιποτα αλλο... πραγματικα εχω φρικαρει..........
οι 3 καλες μου φιλες ειναι διπλα μου, αλλα ποσο πια να τις φορτωσω? και τι να μου κανουν κ στην τελικη? μολις σταματησει η επαφη μαζι τους γυριζω σε μια αθλια καθημερινοτητα.....
περιμενα πως κ πως το Σαββατο να παω για ενα μπανακι... τελικα κλειστηκα μεσα, ο δικος μου κοιμοταν απλα ολη τη μερα και οταν ξυπναγε το μονο που ελεγε ηταν δεν εχω ορεξη να μιλησουμε, τσακωνομασταν και παλι υπνος..........
απλα εχω φρικαρει.... βλεπω το τελος να φτανει... και με πονα ακομα πιο πολυ...
γιατι ρε γαμωτο ολα αυτα τι συνεβη ? τοσο καιρο σε παρακολουθουσα να μιλας για το αγορι σου και πιστευα πως εισαι απο τις τυχερες που ειχαν καταφερει να βρουν το συντροφο της ζωης τους. πως ξεκινησαν ολα αυτα, μηπως μετα απο αρραβωνα η καποια συγκατοικιση ? ψυχραιμια δε χαλανε ετσι ευκολα οι σχεσεις , ολοι περνανε δυσκολες φασεις, ξερεις μετα τη μπορα βγαινει παντα ηλιος