-
kαλησπερα κοριτσια....ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ..........CYSTERS!!!kαλοριζικο το team το δικο μαs koριτσια....ευχομαι να ειναι γουρικο,:),μπορειτε να κανετε οποιαδηποτε διατροφη-διαιτα,θελησετε εσειs,αυτη η διαιτα τηs πεννυ,βοηθαει περισσοτερο,ατομα τα οποια εχουν κολλησει με τα κιλα τουs,λογω ορμονικων,πολυκιστικων ωοθηκων κτλ,επισηs και για διαβητικουs,.μεχρι στιγμηs εφαγα το πρωινο μου,και ειμαι γεματη ενεργεια!καλη συνεχεια σε ολεs!!filia!
-
ΠΕΝΝΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΠΙΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ.ΟΧΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ.ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Η ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ.ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΖΕΡ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
-
Κοριτσια ακομα μια.Συγκαταλεγομαι και εγω στην ανωτερω ομαδα καθ οτι οι ωοθηκες μου ειναι φουλ απο κυστεις και η τεστοστερονη μου εχει παρει απο καιρο τα πανω της.Επισης με την περιοδο μου εχω τσακωθει και ερχεται οταν με θυμαται..Κοινως πολλα νευρα και πολυ κυκλοθυμια.Αυτο που ξερω ειναι οτι υπαρχουν οι πολυκυστικες ωοθηκες σκετες με τα γνωστα προβληματα στον κυκλο και υπαρχει και το "συνδρομο των πολυκυστικων ωοθηκων",οπως εχετε ηδη πει.Δεν ξερω αν σχετιζονται αυτα με τη σχεση που εχω με το φαγητο,αλλα σιγουρα ειναι ασχημο να εχεις ορμονικες ανωμαλιες,σε απορρυθμιζει.Αφηστε την αιωνια παλη με τις τριχες...Δεν εχω βρει τροπο να το αντιμετωπισω ως τωρα δυστυχως..
-
καλησπέρα cysters λοιπόν και με γεια μας το όνομα!! Χαίρομαι που σας άρεσε όσο και μένα. Έχει μια γλύκα όσο να πεις! Και μια και είπα για γλύκα..Γλυκούλα μου καλή καλή αρχή εύχομαι και δεσμεύομαι ότι αν την τηρείς σωστά.. στο τέλος της εβδομάδας θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα!
Ζωή πάρα πολύ ωραία η δίαιτα που προτείνεις.. και ιδιαίτερα ισορροπημένη. Το μόνο που λείπει είναι οι ακριβείς ποσότητες στις μερίδες, κάτι που αφήνει μεγάλα περιθώρια αυτοσχεδιασμού. Εξίσου εκνευριστικό είναι και το ζύγισμα βέβαια, αλλά εγώ έχω ένα κακό! Όταν κάνω δίαιτα.. αν δεν μου πεις πόσο κρέας πχ να βάλω, από φόβο μήπως βάλω πολύ, καταλήγω να βάζω πολύ λίγο.. και πεινάω συνέχεια! Πάντως έχει μεγάλη ποικιλία από φαγητά, και δεν πρέπει να βαρέθηκες καθόλου! Και η απώλεια τέλεια!! Μπράβο σου!
Αθηνούλα το αποφάσισες το reductil τελικά ε; Μια μικρούλα συμβουλή μπορώ;; Μην πέσεις στην παγίδα και αρχίσεις να υποσιτίζεσαι οκ; Αν σε πιάσουν σε όλο τους το μεγαλείο.. απλά ξεχνάς να φας! Να πιέζεις τον εαυτό σου να τρως ισορροπημένα και μικρά γεύματα.. μην κοιμηθεί εντελώς ο έρμος νυσταγμένος μεταβολισμός και μετά τρέχουμε!! Ως παθούσα στο λέω αυτό.. Με ρωτάς για αποτρίχωση! Μακριά από κέντρα όσο μπορείς.. είναι το λιγότερο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!! Είχα την "τύχη" να το ζήσω κι αυτό.. Συνέχισε να ψάχνεις για δερματολόγο.. και να θυμάσαι πως θέλει επιμονή! Ειδικά το πρόσωπο ηρεμεί λίγο μόνο με αντισυλληπτικά, που καθυστερούν την επανεμφάνιση της τριχοφυίας, αλλά τουλάχιστον μετά από μερικές επισκέψεις λέιζερ μαλακώνουν οι τρίχες και δεν φαίνονται τόσο έντονα!
Eyxi νομίζω πως ήρθες στο κατάλληλο μέρος! Μπαίνω στον πειρασμό να σε πάω μία κόντρα στην τεστοστερόνη! Το ρεκόρ μου είναι 9,3 (γυναικίες φυσιολογικές τιμές >1) Εγώ και ο Ζαγοράκης ένα πράμα! Και όσο για τρίχα.. μη σου πω και Κολοκοτρώνης!! Μίλησέ μας λίγο για σένα.. τι στο καλό cysters είμαστε;; Ότι θέλεις εσύ δηλαδή!
etet διάβασα πολλά για το λιποτόξ.. και το έπαθα και το δεύτερο εγκεφαλικό με τη διατροφή που προτείνει! Η δεύτερη φορά που με σοκάρεις μέσα σε δύο σελίδες!! Σε κάθε περίπτωση όμως.. να μας ενημερώνεις και μας πως πάει!! Για να το παίρνει τόσος πολύς κόσμος.. κάτι θα κάνει!ʼντε και να το κάνουμε μαζί το πάρτι.. γιατί εγώ λόγω συντήρησης θα το βλέπω αρκετό καιρό το 89 ακόμα! Σε περιμένωωω!!
dx νομίζω ότι είσαι επίσημα το πρώτο μέλος!! ακολουθεί η γλυκούλα, η Αθηνά, εγώ, και παίρνω και με το ζόρι την euxi για να μην νοιώθει η τεστοστερόνη μου μοναξιές! Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα μέλος!
Τα φιλιά μου κορίτσια! ʼντε να μας πάει καλά η βδομάδα!!
-
pennyV μου εγώ υπολογίζω όσο η παλάμη μου το κρέας..και γενικά δεν πεινάς βρε συ τρωως όμως όλα αυτά που λέει..η απώλεια καλή ναι...
-
ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ CYSTERS!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Σε ολεs τιs CYSTERS και οχι μονο!2 μερα διατροφηs,πηγε πολυ καλα η χθεσινη μερα,πεννυ το πριν τον υπνο γαλατακι,βοηθαει παρα πολυ,``ξεγελαει``οτι εφαγα τοσο ωστε εσκασα.Εχω πολυ ενεργεια,ειμαι γενικα στα καλα μου,περιμενω το αποτελεσμα πωs και πωs,και ελπιζω μεχρι τηs 15αυγουστου,να εχει κανει το θαυμα τηs,η παναγια να ειμαι -15κg.Eυχομαι επισηs να τα παει SUPER η ομαδουλα μαs,μιαs και ειναι η πιο αδικημενη,εννοωνταs οτι δεν χανουμε ευκολα κιλακια,λογω των παραπανω προβληματων!πρεπει να φυγω τωρα!φιλια σε ολεs!aaa κοριτσια οσεs θελουν να αγορασετε το βιβλιο,``TO MYSTIKO``,και για να μην παρεξηγηθω,δεν ειμαι απο εκδοτικο οικο,ουτε εχω κανενα κερδοs,απλα θα σαs βοηθησει πολυυυ!φιλιαα :)
-
CYSTERS ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
-
PennyV το ομολογω με "τρως", αλλα ειμαι αξια αντιπαλος με 2 μοναδες μονο διαφορα!Ξερεις τι λενε ομως για τις γυναικες με αυξημενη τεστοστερονη,οποτε ας εχουμε αυτο να παρηγορουμαστε...
Ειμαι 26 χρονων και εχω πολυκυστικες απο πολυ μικρη.Με αντισυλληπτικα την παλευω,αλλα δεν ειναι και αυτο μονιμη λυση.Τεσπα.Απο κιλα,10 παραπανω,αλλα απο υπερφαγικα επεισοδια,βουλιμικα,οποτε δεν μπορω να κατηγορησω αμεσα τις ωοθηκες μου γι αυτο..Εκτος κι αν εμπλεκονται εμμεσα σ αυτο μου το προβλημα,δεν ξερω..Εχω φυσικα μανια με τα γλυκα,μιλαμε για παρανοια και φυσικα απιστευτα χαλια κυκλο,στο χαμο..Αυτα!Κοριτσια να σας ρωτησω κατι?Ομοιοπαθητικη εχει δοκιμασει καμια για να αντιμετωπισει τις πολυκυστικες?Η καποια αλλη μορφη εναλλακτικης?
-
ΠΑΛΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ......
ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΠΛΗΡΕΣ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ.ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΟΥ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΑΠΟ 1 ΣΕ1,5 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ REDUCTIL ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΠΙΕΖΕΣΑΙ.ΚΑΛΑ ΑΣ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.
-
ΕΥΧΗ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΕΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ.ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΥΣΤΕΣ Η ΝΑ ΜΕ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ.
-
Καλησπέρα cysters!! ηθικό ακμαίο ελπίζω.. μήπως και το δικό σας συμπαρασύρει και το δικό μου, που με κάτι ανατροπές στη δουλειά έχει γίνει ένα με το χώμα! Το αγνοώ επιδεικτικά φυσικά και επανέρχομαι στην τάξη για να πούμε τα δικά μας!
Αθηνά μου, διαβάζω για ορμονικό έλεγχο και θα σου δώσω μια ευχή που ακούγεται λίγο κουλή.. αλλά την πιστεύω ακράδαντα! Σου εύχομαι λοιπόν να βρει κάτι στραβό ο γιατρός σου στις ορμόνες σου! Όχι φυσικά γιατί θα μου άρεσε να ακούω ότι χρειάζεται μία ακόμη θεραπεία, αλλά απλά γιατί τότε θα εξηγούνται πόλλά από αυτά που σε ταλαιπωρούν και θα έχεις κάνει το πρώτο βήμα για να τα λυσεις! Είναι σαν να βρίσκεις την άκρη στο κουβάρι το μπερδεμένο και να αρχίζεις σιγά σιγά να το ξεμπερδεύεις! Αν βρεις την άκρη του.. μετά είναι απλά θέμα χρόνου!
Euxi μου.. ε ας έχει και μερικά καλά η τεστοστερόνη να παρηγοριόμαστε και μεις! Να προσθέσω την έλλειψη κυτταρίτιδας και το "σφιχτό" σώμα που δεν δείχνει τα κιλά του! Τα βουλιμικά επεισόδια πιθανά και να σχετίζονται με τις ωοθήκες σου.. έχεις μιλήσει ποτέ με το γιατρό σου γι αυτά;; Φαντάζομαι πως είναι τρομερή ψυχική δοκιμασία για όλους όσοι τα περνάνε και θέλει πολλή δύναμη μετά να μαζέψεις τα κομμάτια και να ξαναπροσπαθήσεις να τα ελέγξεις!! Αποτυγχάνουν όμως μόνο αυτοί που σταματούν να προσπαθούν.. και αύριο είναι πάλι μια καινούρια μέρα!! Όλα θα πάνε καλά!!
Φυσικά και έχω δοκιμάσει ομοιοπαθητική.. και μπορώ να πω πως δεν έχω καμία άποψη! Η αλήθεια είναι πως βελτίωση στις εξετάσεις μου είδα.. αλλά είχα αρχίσει ήδη και διατροφή και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν συνέβαλλε και η ομοιοπαθητική σε αυτήν! Πάντως αρνητική δεν είμαι.. ίσως λίγο επιφυλακτική! Αν σκοπεύεις να πας.. πες μου να σε προετοιμάσω για το τι θα συναντήσεις την πρώτη φορά! Έχει πλάκα..
-
ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΕΝΝΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΒΡΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.
ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΝΤΩΣ 4-5 ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!
-
Πως να τις καταλάβεις τις ώρες αν σε ρωτάει τόσα πολλά και τόσο άσχετα μεταξύ τους πράγματα; Η αγαπημένη μου ερώτηση.. "κοιμάστε μπρούμητα ή ανάσκελα;" Μου φαινόταν ακόμη πιο αστείες οι ερωτήσεις γιατί ο ομοιοπαθητικός που πήγα ήταν.. ΠΑΠΑΣ!! :)
-
Μην ανησυχείς καθόλου Αθηνά.. οι γιατροί καμιά φορά κάνουν λάθη, οι μικροβιολόγοι σπάνια.. ευτυχώς!! Σου είπε για καμπύλη ζαχάρου; Αν ναι.. θα σου στείλω u2u (αν τα καταφέρω, γιατί το σύστημα με μισεί) να σου πω κάτι σχετικό.
-
Γλυκούλα δεν έχω λόγια για το πόσο χαίρομαι που ξεκίνησες την καινούρια προσπάθεια με τόσο καλή διάθεση! Φαίνεται σε κάθε λέξη που γράφεις.. και ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσεις έτσι! Συμφωνώ απόλυτα για το τελευταίο γαλατάκι.. είναι λίγο καταθλιπτικό να τρως βραδινό κατά τις 8 και να σκέφτεσαι.."τέρμα γι απόψε, αύριο πάλι!", ειδικά αν σ'αρέσει να κοιμάσαι και αργά. Όσο για το "μυστικό".. ήσουν το τρίτο πρόσωπο που άκουσα να μιλάει γι αυτό ΣΗΜΕΡΑ και είπα να το πάρω να μου φύγει η περιέργεια! Με περιμένει στο τραπέζι.. δίπλα στο μέρος που ακουμπάω το καφεδάκι μου το πρωί.. και με περιμένει να το ανοίξω! Ο τύπος στο βιβλιοπωλείο μου είπε να το διαβάσω με "ανοιχτό μυαλό". Αναρωτιέμαι τι εννούσε..
-
Κοριτσια καλημερα! Σημερα τριτη μερα της διαιτας και πιστευω οτι παω καλα...εχω κανει και μερικες αλλαγουλες βεβαια αλλα ελπιζω να μην εχω ασχημα αποτελεσματα...
Λοιπον, πρωτη αλλαγη ειναι το πρωι, δεν πινω γαλα με δημητριακα γιατι απεχθανομαι το γαλα, οποτε τρωω μια φετα μαυρο ψωμι με μια φετα τοστ μιλνερ ελαφρυ. Οπως καταλαβενεται το βραδυνο γαλα δεν το πινω λογω απεχθειας γαλατος... και επισης το βραδυνο το τρωω μετα τις 10 γιατι τοτε τελειωνω με τον μικρο μου και καπως ησυχαζω, κοιμαμαι βεβαια στις 3:00 τα ξημερωματα, δεν ξερω αν αυτο μετραει. Τελος παντων το Σαββατο θα δουμε και τα αποτελεσματα μου και θα δω κατα ποσο επιρεαζουν οι αλλαγες.
Πενυ ηθελα να σε ρωτησω και αν μπορουμε να αλλαξουμε την σειρα των ημερων γιατι θα εχω ενα θεματακι με αυτο, γινεται? και με αλλα λαδερα φαγητα τι γινεται?( π.χ με αρακα, φασολακια, μπαμιες) ελπιζω να μπορουμε να τα βαλουμε κι αυτα στο διαιτολογιο μας! Καπου ειχα διαβασει οτι το φυσικο υστρογονο της φυσης ειναι ο αρακας και απο τοτε τον εκανα τουλαχιστον μια φορα την βδομαδα στο σπιτι...
Αυτες τις ''απορριουλες'' προς το παρον. Ευχομαι καλη συνεχεια σε ολες μας και καλα αποτελεσματα!!!!
-
Kαλημερα σε ολεs τιs CYSTERS και οχι μονο!3 μερα διατροφηs και η διαθεση στα υψη,αφου τρομαξα και εγω η ιδια με μενα.Χαιρομαι επισηs που η ομαδουλα μεγαλωνει,χαιρομαι που καθημερινα γραφουμε το πωs νιωθουμε,χαιρομαι που χαιροσαστε,και ειμαι μεσ`την τρελλη χαρα.:p. penny σε ευχαριστω πολλεs φορεs,γιατι νιωθω πραγματικα οτι χαιρεσε για την προσπαθεια μου αυτη,αυτο το φορουμ εχει αυτο το καλο οτι νιωθειs τον αλλον,γιατι εχειs περασει απο το ιδιο μονοπατι.Οσο για το μυστικο εχτεs επειδη το συζητουσα με πολυ κοσμο και μεσω ιντερνετ και εκτοs,νοικιασα το dvd,βεβαια το βιβλιο ειναι διαφορετικα να το διαβαζειs,αποστιθιζειs ευκολοτερα,και επαναλαμβανει και πολλα.Ενω στο DVD επικεντρωνετε στο νοημα και οχι σε λεπτομερειεs,παρ`ολα αυτα πολυ καλο,ενθαρρυντικο,και φυσικα θα το αγορασω και το dvd,η θα το αντιγραψω και θα το περασω εδω να του δειτε ολεs,σε βαζει σε σκεψειs ,να κανειs αλλαγεs!Σε καποιο αλλο βιβλιο εχω διαβασει τ εξηs:``ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ``.φιλια να εχει μια πολυ ομορφη μερααα! :)
-
καλημέρα κορίτσια (και μη)!! marikaki μου σπεύδω να λύσω τις απορίες σου γιατί είμαι περαστική από το σπίτι και τον υπολογιστή.. αλλά δεν ήθελα να σε αφήσω να περιμένεις! Λοιπόν.. φυσικά και μπορείς να αλλάξεις τη σειρά των ημερών όπως σε βολεύει! Απλά επειδή στο θέμα των θερμίδων είναι υπολογισμένα όλα σε εβδομαδιαια βάση, καλό είναι να κάνεις την εβδομάδα δίχως να αλλάξεις εντελώς μία μέρα, για να υπάρχει η εβδομαδιαία ισορροπία στις θερμίδες. Όσο για τα λαχανικά.. αυτή ήταν μόνο η πρώτη εβδομάδα. Το βράδι θα γράψω και την επόμενη και θα δεις πως έχει διάφορα άλλα! Κάθε βδομάδα είναι διαφορετική! Σε πολλές περιπτώσεις έχει δύο μέρες το ίδιο φαγητό για να διευκολύνει το μαγείρεμα καθώς δεν χρειάζεται να μαγειρεύουμε κάθε μέρα. Αυτό είναι μεγάλη ευκολία και το ζήτησα εγώ έτσι για να μην αναγκάζομαι να περνάω πολλή ώρα στην κουζίνα σε καθημερινή βάση! Όσο για το γάλα.. θα σου γράψω περισσότερα το βράδι, αλλά πίστεψέ με.. το κάνεις μια χαρά!!
Αλήθεια.. από λιγούρες πως πάτε βρε κορίτσια; Γίνεται τίποτα; Και αν θέλετε πιστέψτε το.. 14 εβδομάδες μετράω εγώ πια και τις περισσότερες φορές ξεχνάω το μεσημεριανό σοκολατάκι! Νομίζω πως δεν το έχω πια ανάγκη! Κάτι ανήκουστο για μένα! Περιμένω νέα σας! Φιλιάάά!!
-
καλημερα σε ολεεες!!! penny, οχι αλιμονο προς θεου δεν ηθελα να σε κανω να περασεις 2ο εγκεφαλικο..... εις γνωση μου οτι Δεν ειναι και η πιο σωστη διαιτα αυτη που κανω , την κανω.... εννοειται πως δεν θα την κανω επ'απειρον απλα στην φαση που ειμαι τωρα , φευγω το πρωι στις 9 και γυρναω καθε μερα 11-12 το βραδυ, τα σ/κ δουλευω επισης .....αρα που χρονος για μεγειρεμα??? και με τοσους πειρασμους εκει εξω??? αμα με επιανε η πεινα, αστα να πανε ετρωγα οτι εβρησκα εξω!!! κατι επρεπε να κανω....αμεσα!! τα γευματα αντικαταστασης για εμενα ειναι σωτηρια, τα κουβαλαω μαζι μου, και με τα χαπακια τουλαχιστον δεν εχω "λαιμαργια" και αναγκη για γλυκα, κρατιεμαι. με εχει βολεψει προς το παρον, μολις την τελειωσω ομως , αρχες ιουλιου θα αρχησω την διατροφη που εδωσες και ξεκινησε η glykoula, και το marikaki την βρισκω πολυ πιο ευκολη στο να την ακολουθησω, θα μας γραψετε και τις υπολοιπες εβδομαδες σας παρακαλω, σιγα σιγα?? glykoula μπραβο, ναι θα συμφωνησω κι εγω φαινεται παρα πολυ οτι πας καλα, σε καθε ποστ σου μπραβο μπραβο ετσι συνεχισε, αντε να παιρνω θαρρος κι εγω. Εννοειται πως χαιρομαστε, τουλαχιστον για τον εαυτο μου και μονο μπορω να μιλησω!!! χαιρομαι που σας "βρηκα" και μπορω να μοιραστω αυτα που περναω, ξερω τι θα πει παραπανω κιλα και οοοτι αυτο επιφερει σε ολη σου την ζωη και χαιρομαι αφανταστα που καποιες με το ιδιο προβλημα με εμενα τα καταφερνουν, η συμπαρασταση βοηθαει παρα μα παρα πολυ, και παρολο που ειμαι καινουργια στην παρεα σας, σας ευχαριστω γιατι κι εσεις με εχετε βοηθησει παρα πολυ.
penny μου να σε ρωτησω, ξερω ποσο σημαντικη ειναι η συντηριση στον οργανισμο, γιατι δεν ειναι δυνατον να χανεις συνεχεια, πως ξερεις ποτε πρεπει να μπεις σε συντηρηση? το καταλαβαινεις οταν κολλας για λιγο στα κιλα που εισαι η μετα απο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα??? κουραγιο, δεν βοηθαει πολυ να κανεις διατροφη και να μην βλεπεις την ζυγαρια να πεφτει ομως ειναι πολυ σημαντικο διαστημα να σταθεροποιηθει ο οργανισμος και να συνεχισεις μετα παλι Δυναμικα!! . marikaki καλη αρχη και σε εσενα!!! ετσι μπραβο δυναμικα!!!
και μια και ειπατε για εξετασεις αρκετα το εχω αμελησει κι εγω θα πρεπει να παω να κανω κι εγω ελεγχο να δω που βρισκομαι ...... εχω πολυυυυ καιρο .....
το "μυστικο" ειχα δει λιγο απο το dvd πριν καιρο , οχι ολο, και θυμαμαι μου ειχε αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις , ευκαιρια να το ξαναδω, θα σας πω πως μου φανηκε!! Εσεις που το εχετε διαβασει πως σας φανηκε???
ευχομαι σε ολες καλη μερααααααα και καλη συνεχεια!!!! φιλιαααα
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΣΑΣ .ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
ΠΕΝΝΥ ΘΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΚΑΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.
-
Κοριτσια μου καλησπερα! Βλεπω οτι ολες εχουμε κανει δυναμικη αρχη και χαιρομαι ιδιαιτερα!!!
Περασε και η 3η μερα και ολα πανε καλα οπως με διαβεβαιωσε και η Πενυ ( να μην ξεχασουμε να σου στειλουμε λουλουδια Πενακι μας!!!) Ηαληθεια ειναι οτι δεν νιωθω καμια στερηση, εχει βεβαια και το ρεντουκτιλ καποιο λογο σε αυτο...
Εγω ειμαι χαρουμενη οχι γιατι κανω διατροφη(αλλωστε απο 1/2/09 ειμαι συνεχεια σε διατροφη, εκτος απο μερικες παρεκλισεις) αλλα επειδη κανω αυτη την διατροφη!!! γιατι ειναι για ατομα με το δικο μας προβλημα. Επιτελους εμαθα κατι που μπορει να με βοηθησει ουσιαστικα και να ξεπερασω εστω και λιγακι το προβλημα που με ταλαιπωρει μια ζωη!!!
etet_ σε ευχαριστω πολλυ κοριτσι μου και σε σενα καλη επιτυχια!
Καλη συνεχεια κοριτσουδια μου και καλα αποτελεσματα!!!
Υ.Γ1
Γλυκουλα μου εισαι ονομα και πραγμα!!! Ευχομαι να μας μεταδιδεις παντα αυτον τον ενθουσιασμο σου, μεχρι το τελος!!!!
Υ.Γ2
Πενυ μου σε ευχαριστω απο καρδιας για τις γρηγορες απαντησεις σου!!! Εισαι θυσαυρος! Οσο για την δουλεια μην αγχωνεσαι, ολοι τα ιδια περναμε, στο ιδιο καζανι βραζουμε... μην δινεις σημασια, δεν αξιζει τον κοπο και στα λεω εγω που εχω συνεχεια περιπετειες αλλα σιγα σιγα εχω αρχισει να αλλαζω...
Πολλα φιλια σε ολες!!!
-
καλησπέρα cysters! Σαν τον βρυκόλακα εμφανίζομαι συνήθως λίγο πριν τα μεσάνυχτα! :) Ελπίζω να είστε όλες καλά, γερές και δυνατές!
etet έχεις απόλυτο δίκιο στο θέμα με τα ωράρια.. είναι πολύ δύσκολο να τα προσαρμόσουμε όλα. Και δυστυχώς πρέπει να είμαστε πολλά πράγματα μαζί. Εργαζόμενες, φιλενάδες, σύζυγοι, μανούλες και θέλουμε να γίνουμε και κορμάρες! Μπορεί να σου λέω πως με φοβίζει αυτό που κάνεις.. αλλά ξέρω και πως είναι να δουλεύεις τόσες ώρες..οπότε μη μασας τίποτα! Κάνε αυτό που πιστεύεις πως σε βοηθάει και σιγά σιγά θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα! Ρωτάς για τη συντήρηση.. εμένα με έβαλε η διαιτολόγος όχι γιατί κόλλησα, αλλά για να μην κολλήσω χοντρά αργότερα. Μου είπε πως πρέπει να "εφησυχαστεί" ο οργανισμός μου πως δεν έχουμε κατοχή για να μην αρχίσει την οικονομία στις καύσεις. Του παίζουμε ένα παιχνιδάκι για να αρχίσει να καίει περισσότερα δηλαδή. Όσο για τα κολλήματα.. αντίθετα με τα όσα πίστευα παλιά.. όταν κολλάς πρέπει να αρχίσεις να τρως περισσότερο (Πάντα ισορροπημένα βέβαια), μέχρι να βάλεις λίγο βάρος και μετά να επανέλθεις στην προσπάθεια. Κρυφτούλι κανονικό δηλαδή!
Για το μυστικό.. το νόημα του βιβλίου (και της ταινίας φαντάζομαι) είναι πολύ αισιόδοξο και έχει ενδιαφέρον να δει κανείς αν μπορεί να το εφαρμόσει, αν μη τι άλλο στρώνεις χαρακτήρα! Αλλά επαναλαμβάνεται πολύ και σε κουράζει στο τέλος! Στην ουσία είναι το ίδιο ίσως και λιγότερο δυνατό από τη μία και μόνη φορά που ο Coelio έγραψε στον "αλχημιστή" πως όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις.
Και ψάχνοντας το "μυστικό" βρήκα και κάτι άλλο που ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσετε. Όλα όσα έγραψα στο πρώτο μήνυμα, επεξηγημένα επιστημονικά μεν, κατανοητά δε! Απλά ανάβει ένα λαμπάκι μέσα στο μυαλό και εξηγούνται πολλά πράγματα.. αν όχι όλα!
ΙΣΟΓΛΥΚΑΙΜΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Φαίδων Lindberg Χατζηπαναγιώτου
εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσετε, είναι σαν αφιέρωμα σε άτομα σαν εμάς! Και όπως και η γλυκούλα ΔΕΝ δουλεύω σε εκδοτικό οίκο και ΔΕΝ πουλάω βιβλία :)
Εντός ολίγου έρχεται η διατροφή-εβδομάδα 2η.. πάω να τη γράψω! Φιλάκιααααα
-
Λοιπόν.. εβδομάδα 2η
Ότι ήδη ξέρετε για το πρωινό, τα ενδιάμεσα γεύματα τα φρούτα και το προ ύπνου γεύμα ισχύει πάντα.
1η μέρα
μεσημέρι: 1,5 φλυτζάνι μακαρόνια με φρέσκια ντομάτα,100 γρ. τυρί, 2 φλυτζ. σαλάτα
βράδι: 30 γρ τυρί, 1,5 φλυτζ. σαλάτα
2η μέρα
μεσημέρι: 1,5 φλυτζάνι αρακά χωρίς πατάτες και καρότα, 40 γρ τυρί, 1,5 φλυτζάνι σαλάτα
βράδι: 1 τοστ με κασέρι, 2 φλυτζάνια σαλάτα
3η μέρα
μεσημέρι: 2 φλυτζάνια κοτόσουπα, 60 γρ τυρί, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 μπωλάκι φράουλες
βράδι: 1 τοστ με γαλοπούλα, 1 φλυτζάνι σαλάτα
4η μέρα
μεσημέρι: 2 φλυτζάνια τουρλού, 100 γρ τυρί, 1 φέτα ψωμί ολικής
βράδι: 1 αυγό βραστό, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 ντομάτα, 1/2 αγγούρι
5η μέρα
μεσημέρι: 1,5 φλυτζάνι φασόλια φούρνου, 40 γρ τυρί, 1,5 φλυτζάνι σαλάτα
βράδι: 30 γρ τυρί, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 φλυτζάνι σαλάτα
6η μέρα
μεσημέρι: 2 φλυτζάνια μπάμιες, 1 φέτα ψωμί ολικής, 90 γρ τυρί, 1 ακτινίδιο
βράδι: ίδιο με την 5η μέρα
7η μέρα
μεσημέρι: 120 γρ ψάρι ψητό, 1 φλυτζάνι ρύζι, 1,5 φλυτζάνι σαλάτα
βράδι: 1 τοστ με κασέρι+γαλοπούλα, 1 ντομάτα με 1 κγ λάδι
σημ: Όταν τρώτε ντομάτα για σαλάτα πάντα να βάζετε 1 κγ λάδι. Σε οτιδήποτε άλλη σαλάτα στο βραδινό μπορείτε αν θέλετε να το παραλείπετε. Η ντομάτα έχει λυκοπένιο που το απορροφά ο οργανισμός μας μόνο παρουσία ελαιόλαδου.
-
marikaki το βραδινό φρούτο καλό είναι να το τρώμε μαζί με πρωτείνη. Αν δεν μισείς και το γιαούρτι φάτο μαζί με 3-4 κουταλιές γιαούρτι 2%. Αν δεν σου αρέσει, φάε μαζί μία φέτα γαλοπούλα ή λίγο τυρί. Δεν είναι και ότι καλύτερο ο συνδιασμός το ξέρω.. οπότε στη χειρότερη περίπτωση φάε μόνο το φρούτο, αλλά να είναι κάτι άγλυκο. Οι ώρες που τρως δεν έχουν και πολλή σημασία όταν τα γεύματα είναι ισορροπημένα, μην ανησυχείς καθόλου!
Καλή επιτυχία σε όλες!!!
-
καλημερα cysters!
χαιρομαι πολυ που εχουμε δικια μας ομαδα, και εχουμε και ωραιο ονομα!
penny ευχαριστουμε και για την δευτερη εβδομαδα..
να σε ρωτησω κατι σχετικα με τα φρουτα?
οσα δεν εχεις γραψει στη διαιτα τα αποφευγουμε?
δλδ κανενα καλοκαιρινο φρουτακι?
πεπονι, καρπουζι, νεχταρινια, κερασια,ροδακινο, σταφυλι,βερικοκα..
-
Πενυ μου, μου φαινεται η το κρεας λειπει λιγο απο το διατροφολογιο αυτο? Δημιουργει προβλημα στις πολυκυστικες? Εχω και ενα θεματακι με δερματικα και με αιματοκριτη και οι αλλοι γιατροι μου το κρινουν απαραιτητο...
-
Καλημέρα κορίτσια! Πριν λίγο είδα τις ερωτήσεις σας και αφού έκανα μία έρευνα στο βιβλίο που σας έγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου θα προσπαθήσω να απαντήσω.
Λοιπόν.. dx σου γράφω τον πίνακα με τα "καλά" και τα "κακά" φρούτα. Αυτά που σας πρότεινα αρχικά μπορώ να πω ότι είναι τα "ιδανικά" γιατί έχουν τις χαμηλότερες τιμές γλυκαιμικού δείκτη, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι τα μόνα. Ο πλήρης πίνακας έχει ως εξής:
Υδατάνθρακες βραδείας απορρόφησης (Καλά φρούτα)
μήλα
βερίκοκα
βατόμουρα
φράουλες
πεπόνι
κεράσια
δαμάσκηνα
πορτοκάλια
γκρέιπ φρουτ
σταφύλια
ακτινίδια
λεμόνια
νεκταρίνια
ροδάκινα
μανταρίνια
αχλάδια
φρέσκος ανανάς
Από αυτά μπορείς να τρως άφοβα.. απλά θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν πχ ανάμεσα σε δύο νεκταρίνια διαλέξεις να φας το λιγότερο ώριμο. Πάντα με προσοχή στις ποσότητες.
Υδατάνθρακες ταχείας απορρόφησης (ποτέ μόνα τους και τα αποφεύγουμε όσο περισσότερο γίνεται)
μπανάνες
χουρμάδες
σύκα
γουάβα (δεν ξέρω καν τι είναι)
μάνγκο
χυμός ανανά
ξερά δαμάσκηνα
σταφίδες
καρπούζι (αλί και τρισαλί)
νέκταρ φρούτων με ζάχαρη (γενικά αποφεύγουμε όλους τους χυμούς)
Και μια και το φερε η κουβέντα.. υδατάνθρακες ταχείας απορρόφησης είναι και τα:
παντζάρια
βρασμένα καρότα (τα ωμά μπορούμε να τα τρώμε)
καλαμπόκι
πατάτες
marikaki αυτό που με ρωτάς με το κρέας θα πρέπει να το ρωτήσω για σίγουρα πράγματα.. μη σου πω κάτι που δεν ισχύει.. αλλά σε γενικές γραμμές, πρωτείνη υπάρχει σε κάθε γεύμα είτε με τη μορφή κρέατος/ψαριού είτε με το τυρί. Τώρα εσύ επειδή έχεις θέμα αιματοκρίτη.. ξέρω σίγουρα ότι μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιο μεσημεριανο.. με μία μερίδα συκώτι ψητό με ρύζι. Αυτό το συζητούσαμε την τρίτη με τη διαιτολόγο και το ξέρω σίγουρα. Για παραπάνω λεπτομέρειες δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την επόμενη Τρίτη για να το ρωτήσω. :)
Κορίτσια ελπίζω να βοήθησα λίγο! Φεύγω πετώντας γιατί ένας Θεός ξέρει τι κίνηση θα συναντήσω στο δρόμο μου.. και θα τα ξαναπούμε σύντομα! Μήπως θα έπρεπε να κλείσουμε και κανένα e-ραντεβού για chat? Θα ήταν ωραία να μπορούμε να μιλήσουμε σε πραγματικό χρόνο!
Φιλιά σε όλες!!
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ CYSTERS(KAI MH)4 ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΚΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΑ 800ΓΡ.Επισηs οπωs λεει και ο(τσαλικηs,αν και δεν τον ακουω,αλλα εβγαλε ενα νεο κομματακι)ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..........ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΨΗΛΑ!Μαρικακι εισαι πολυ ευγενικη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,και σου ευχομαι οτι επιθυμειs,και καλεs απωλειεs,DX87 και μενα μου λειπει το καρπουζακι,αλλα σκεψου οτι το καλοκαιρακι,θα νιωθειs καλυτερα,και στην συντηρηση φανταζομαι οτι θα μαs επιτρεπουν να φαμε λιγο!
ZΩΗ τι γινετε με την διαιτουλα του μουλινου,συνεχιζειs?πεs μαs πωs τα παs.Ευχη συνεχιζε με το lipotox,αν και εγραψα την προσωπικη μου εμπειρεια,ομωs απο την στιγμη που πρεπει να αντικαταστησειs τα γευματα σου,κατανοητο!Αθηνα80 οταν νιωσειs ετοιμη ψυχολογικα,να ξεκινησειs την διατροφη αυτη,δεν πειναs,νιωθειs ευεξια.PENNYV ουμε,ουμε ουμε σε ευχαριστουμε :p,για ακομα μια φορα,εισαι απαιχτη,και το καλο που εδωσεs,να ξερειs,οτι απλοθηκε,μοιραστηκε,μεταβι βαστηκε,και εκανεs καποιουs ανθρωπουs ευτυχισμενουs,και αυτο θα σου δωθει στο δεκαπλασιο!CYSTERS του forum εννοθειτε,βλεπω το καλοκαιρι να βγαζουμε διαφημιση με παγωτα σε παραλια,περιτριγυρισμενεs με αντρεs,που εχουν κοιλιακουs φετεs,lol!τι λεω πρωι,πρωι καλε?οι παντρεμενεs,να κανουν πωs δεν ακουσαν!(και σιγα να μην δεν ακουσαν).φευγω για δουλεια,10:30 πηγε,φιλιααα πολλα σε ολεs!
-
γλυκούλα δεν την κάνω πια..τώρα συντήρηση..φιλάκια
-
μπραβο glukoula28 για την απωλεια, και φαντασου οτι ακομα δεν τελειωσε η εβδομαδα,super!!
ευχαριστω pennyv!
και κατι ακομα σχετικα με τα φρουτα,αν φαμε το απογευμα μηλο γιατι δεν κανει να φαμε το βραδινο φρουτο?
πολυ καλη η ιδεα για το chat!!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΤΡΩΩ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΝΩ.
ΠΕΝΝΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ U2U ΟΠΟΤΕ ΕΥΚΑΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.
-
καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Βρε γλυκούλα.. τί παιδί είσαι συ τέλος πάντων;; Ακόμη και διαβάζοντάς σε καταλαβαίνει κανείς πόσο χαρούμενη είσαι! Περιττό να σου πω ότι τα 800 γρ σου τα πανηγύρισα δεόντως! Μπράβοοοο! Αν και χρειαζόμαστε όλοι εδώ μέσα μια ψυχανάλυση ώστε να μην εξαρτάται η διάθεσή μας από τη ζυγαριά μας.. χαίρομαι πάρα πολύ για την απώλεια και το πόσο σε ανέβασε! Μέχρι το τέλος της εβδομάδας εύχομαι άλλα τόσα!!
Ζωή για να είσαι σε συντήρηση, κάτι καλό πρέπει να κατάφερες!! :) Έχεις πολυκυστικές; Συγνώμη αν ρωτάω πολλά, αλλά είμαι σχετικά καινούρια εδώ και δεν ξέρω και πολλά πράγματα για τα υπόλοιπα μέλη.
Αθηνά μου διάβασα ότι προσπαθείς να τρως και πραγματικά χάρηκα.. γιατί για κάποιον που προσπαθεί να χάσει βάρος το να μην πεινάει καθόλου είναι πραγματική αποκάλυψη! Εγώ έχασα 2 κιλά τις πρώτες 4 μέρες με τα χάπια.. και μετά κόλλησα για τις επόμενες 10! ʼρχισα να ξαναχάνω όταν έκανα πια κανονικότατα το διαιτολόγιό μου γιατί συνειδητοποίησα πως λιμοκτονούσα χωρίς να το καταλάβω! Ακόμη περισσότερο χαίρομαι που δεν έχεις παρενέργειες! Να προσέχεις για δυσκοιλιότητα.. και ΠΟΛΥ νερό! Επειδή τα μηνυματάκια ακόμη με μισούν.. θα σε ρωτήσω από δω.. σου έδωσε ο γιατρός σου καμία οδηγία για τη διατροφή σου πριν από την καμπύλη;
DX ευχαρίστως να το διευκρινήσω το μήλο :) Το μήλο γενικότερα ισοδυναμεί με δύο μερίδες φρούτο. Και επειδή είναι μετά το μεσημέρι και σε μερικά μεσημεριανά έχει εξτρά φρούτα για λόγους απορρόφησης βιταμινών, πέφτει πολύ φρούτο μαζεμένο. Μπορεί να ανήκει στους υδατάνθρακες βραδείας απορρόφησης.. αλλά με τα φρούτα πρέπει να προσέχουμε λίγο! Είναι η βασική διαφορά ανάμεσα σε οποιαδήποτε άλλο τύπο υγιεινής διατροφής και την ισογλυκαιμική διατροφή που κάνουμε εμείς. Πρέπει να αποφεύγουμε πάση θυσία την απότομη αύξηση του ζαχάρου στο αίμα μας. Κάνει τις ορμόνες μας να χάνουν τη μπάλα!
-
Πέννυ μου όχι δεν έχω πολυκυστικές ειδικά με την περίοδο ξέρω ακριβώς την μέρα μην σου πω και ώρα..
ανά 28 ημέρες νταν..οπότε μάλλον όχι...
-
Και παλι σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου Πενυ! Το βιβλιο που μας προτεινεις φαινεται πολλυ ενδιαφερον, με την πρωτη ευκαιρια θα το παρω.
Κατι για 800 γρ. ειδα καπου οτι εχασε το γλυκο πλασμα της παρεας, μπραβο κοριτσακι μου και σε αλλες απωλειες με το καλο, συντομα στο στοχο!!!
Εγω ζυγιζομαι αυριο και θα γραψω το αποτελεσμα, ειμαι σιγουρη οτι κατι εχω χασει κι εγω...
Φιλια σε ολες και καλη μας συνεχεια!!!
-
Kαλημερα και σημερα αγαπημενεs μου CYSTERS,MERCI,MERCI,MERCI για τα καλα σαs λογακια,με ανεβασατε πολυ...θελω και για εσαs τα καλυτερα!5μερα σημερα,αν εξερεσουμε οτι εχω ενα προβληματακι με το στομαχι μου.(το ειχα δηλαδη εδω και 1,5 χρονο)ολα καλα!
penny φυσικα και χρειαζομαστε ψυχαναληση για να μην εξαρτατε η διαθεση μαs,απο την ζυγαρια,και τα νουμερα τηs.Μαρικακι βλεπω εισαι οn-line,αλλα γραφω στο ποδι,γιατι πρεπει να φυγω :),πολλα φιλια σε ολεs,καλη σαs μερα...γιατι...ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
-
Cysters καλημεραααα οοοληηη μεεερααα!!! χθες δεν μπορεσα να μπω στο ιντερνετ ,δυστυχως εχω μονο στην δουλεια και οχι στο σπιτι, κι ετσι δεν μπαινω παρα στα κλεφτα απο τη δουλεια .... Penny μου να σαι καλα για τις πληροφοριες για την συντηρηση, ομολογω πως ουτε εγω το ηξερα οτι οταν κολλας, πρεπει να τρως περισσοτερο να παρεις λιγο και μετα παλι ξανα .... πραγματικα κρυφτουλι αλλα εαν λειτουργει ??? δεν με ενοχλει καθολου!!! να σαι καλα θα το δοκιμασω!! γιατι μεχρι τωρα οταν κολαγα προσπαθουσα ακομα περισσοτερα με αποτελεσμα να τρωω ακομα λιγοτερο , να μην χανω, να κουραζομαι και εν τελη να εγκαταλειπω την διαιτα και να σου παλι εβαζα κιλα ...... το βιβλιο για την ισογλυκαιμικη διατροφη θα το παρω με την πρωτη ευκαιρια να το διαβασω. απ'οσα εγραφες για τα φρουτα ειναι γεγονος οτι οσες φορες ετρωγα απο αυτα τα φρουτα υστρα απο λιγη ωρα ενα τρμουλο με επιανε , μια ζαλαδα (εαν ετρωγα π.χ. πολυ καρπουζι) και μια απιστευτη πεινα!!! τρελαινα την ινσουλινη μου απ'οτι φαινεται! ευχαριστω παρα πολυ και γαι την 2η εβδομαδα διατροης, την σημειωνω και οταν αρχησω την διατροφη θα σας το πω!!! γλυκουλα να σαι καλα για την θετικη σου ενεργεια, μας βοηθαει οοολεεες! penny, glykoula, marikaki, dx, a8nva, zwn,,κοριτσια αχ, περιμενω πως και πως να μαθω πως τα πατε με την διαιτα καθε μερα !! χαιρομαι οταν χανετε!!!
νομιζω πως μπορω να πω "ΚΑΛΟ ΧΑΣΙΜΟ" σε ολες μας ;) εγω ειμαι χαρουμενη, ζυγιστηκα σημερα και εχασα απο 95 εφτασα 94,2 και ελπιζω να χασω λιγο ακομα μεχρι την δευτερα! περιμενω να αδιαθετησω κιολας και ειμαι ψιλοπρισμενη - περιμενω περιμενω περιμενω ποτε θα ρθει να δω .... εχω να αδιαθετησω απο τελη μαρτιου :P
Φιλακια σε ολες τις cysters να εχετε μια ομορφη μερα!!
-
Λοιπόν.. κάτι ακόμη για την αντίσταση στην ινσουλίνη που βρήκα μέσα στο εν λόγω βιβλίο. Αν είσαι γυναίκα και έχεις και
πολυκυστικές.. οκ ψυλιάζεσαι ότι μέσα σε όλα τα κακά που σε βρήκαν σε βρήκε κι αυτό! Αν όμως δεν έχεις πολυκυστικές, ή αν
είσαι άνδρας, πώς καταλαβαίνεις ότι υπάρχει η πιθανότητα να το έχεις; Ακολουθεί ένα ερωτηματολόγιο.. απλά για να δει ο
καθένας αν οι συνήθειές του ή το ιστορικό του έχει κάποια ανησυχητικά στοιχεία. Προσθέτουμε τους πόντους δίπλα από την κάθε
επιλογή που ισχύει για μας και το άθροισμα μας κατατάσει σε κατηγορία μηδενικού,μέτριου,αυξημένο υ ή πολύ αυξημένου κινδύνου
να έχουμε ήδη ή να πρόκειται να αναπτύξουμε στο μέλλον αυτή την ύπουλη κατάσταση.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ένας ή περισσότεροι από τους γονείς και κοντινούς συγγενής μου είχαν ή έχουν:
Υψηλή πίεση αίματος 3
Διαβήτη τύπου ΙΙ 3
Εγκεφαλικό 3
Καρδιοπάθεια 3
Καρκίνο (ωοθηκών,στήθους,μήτρας) 3
Δυσκολία να χάσουν λίπος στην κοιλιά 3
Απότομη αύξηση βάρους/παχυσαρκία 3
Υψηλή χοληστερόλη και τριγλυκερίδια 3
Εγώ έχω ή είχα:
Υψηλή πίεση αίματος 4
Διαβήτη τύπου ΙΙ 4
Εγκεφαλικό 4
Καρδιοπάθεια 4
Καρκίνο (ωοθηκών,στήθους,μήτρας) 4
Δυσκολία να χάσουν λίπος στην κοιλιά 4
Απότομη αύξηση βάρους/παχυσαρκία 4
Υψηλή χοληστερόλη και τριγλυκερίδια 4
Είμαι:
Κάτω των 35 0
Μεταξύ 35 και 49 2
Μεταξύ 50 και 64 4
ʼνω των 65 6
Έχω:
Φυσιολογικό βάρος 0
Λιγότερα από 10 κιλά πάνω
από το φυσιολογικό 2
Μεταξύ 10 και 20 κιλά πάνω
από το φυσιολογικό 4
Περισσότερα από 20 κιλά πάνω
από το φυσιολογικό 6
Παίρνω καθημερινά φάρμακα:
Ορμόνες σε αντικατάσταση αυτών
που δεν παράγει ο οργανισμός μου 3
Αντιφλεγμονώδη μη στεροειδή,κορτιζόνη 3
Διουρητικά 3
Β-αδρενεργικούς αναστολείς (καρδιολο-
γικά όπως η μετοπρολόλη,ατενολόλη) 3
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Νιώθω κούραση και πείνα νωρίς το
απόγευμα 3
Συνηθίζω να τρώω λίγο τη νύχτα 3
Μασάω τσίχλα συχνά ή καραμέλες 2
Ανάμεσα στα γεύματα πίνω καφέ
ή τσάι με ζάχαρη ή ζαχαρίνη 2
Πίνω αναψυκτικά με ανθρακικό και
ζάχαρη ανάμεσα στα γεύματα 2
Συχνά τρώω τσιπς, μπισκότα ή γλυκά 4
Τρώω φαγητά με πολλά λιπαρά σχεδόν
καθημερινά 2
Συνήθως τρώω τουλάχιστον ένα από τα
παρακάτω σε κάθε γεύμα: ψωμί,
ζυμαρικά,ρύζι ή άλλα αμυλούχα,φρούτα
και γλυκά 4
Συχνά τρώω χωρίς να πεινάω πραγματικά 2
Όταν αρχίσω να τρώω γλυκά ή μεζέδες
ή τροφές με άμυλο δεν μπορώ να
σταματήσω 2
Δεν χορταίνω με ένα γεύμα που έχει
μόνο κρέας και λαχανικά 2
Όταν νιώθω κούραση τρώω κάτι γλυκό
και συνέρχομαι 2
Όταν υπάρχουν ψωμί,πατάτες,ζυμαρικά
πατάτες ή γλυκά στο τραπέζι δεν τρώω
σαλάτες ή λαχανικά 2
Νιώθω σχεδόν εξαντλημένος ύστερα από
ένα μεγάλο γεύμα με ψωμί,ζυμαρικά ή
πατάτες και γλυκό, αλλά έχω μεγάλη
ενεργητικότητα ύστερα από ένα γεύμα
με κρέας ή ψάρι και σαλάτα μόνο 3
Νιώθω εκνευρισμό άν χάσω ή
καθυστερήσω ένα γεύμα 2
ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο
Έχω μεγάλη φυσική δραστηριότητα 0
Έχω μέτρια φυσική δραστηριότητα 2
Δεν έχω καμία φυσική δραστηριότητα 6
Συχνά είμαι εξαντλημένος και νιώθω
αδυναμία 3
ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΧΟΥΣ
Σημειώστε αυτό που ισχύει για σας
Συχνά βρίσκομαι σε πνευματική σύγχυση
ή κατάπτωση 2
Στην καθημερινή μου ζωή αντιμετωπίζω
αγχογόνες καταστάσεις:
Ποτέ ή σπανίως 0
Στη δουλειά ναι αλλά όχι στο σπίτι 2
Στο σπίτι ναι αλλά στη δουλειά όχι 3
Και στο σπίτι και στη δουλειά 6
Καπνίζω:
Ποτέ 0
Ένα με δύο πακέτα την ημέρα 4
Περισσότερα από δύο πακέτα την ημέρα 8
Πούρα ή πίπα 2
Πίνω μπύρα,κρασί ή άλλα οινοπνευματώδη
Σπανίως 0
Πότε πότε και σε μεγάλη ποσότητα 1
Μία με δύο φορές την εβδομάδα 1
Μία φορά την ημέρα 2
Δύο φορές την ημέρα ή συχνότερα 4
ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΥ
Σημειώστε όσα από τα παρακάτω σας ταλαιπωρούν:
Προβλήματα με τη χώνεψη 4
Συχνές ιγμορίτιδες 3
Εποχική αλλεργική ρινίτιδα 3
Αλλεργίες 3
Μολύνσεις(δέρματος,ουροποι ητικού) 3
Υπερευαισθησία σε χημικές ουσίες 3
Έκζεμα,φαγούρα,ψωρίαση ή εξανθήματα 3
ʼσθμα 3
ΑΠΟ 0-16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΙΝΣΟΥΛΙΝΟΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΑΠΟ 17-20 ΕΧΕΤΕ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ
ΑΠΟ 21-25 ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ
ΑΠΟ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΗΔΗ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ! (Αυτό δεν το λέει μέσα είναι δικό μου)
Κάντε και το ακόλουθο τεστ για τον ίδιο λόγο:
Μετρήστε με μεζούρα την περίμετρο της μέσης στο ύψος του αφαλού και στη συνέχεια την περίμετρο των γοφών.
Διαιρέστε τα εκατοστά της μέσης με τα εκατοστά των γοφών.Αν προκύπτει αποτέλεσμα μεγαλύτερο του 0,85 για τις γυναίκες
και μεγαλύτερο του 1 για τους άνδρες.. θα ακούσετε πάλι τα καμπανάκια!
Όλα τα παραπάνω είναι από το βιβλίο "ΙΣΟΓΛΥΚΑΙΜΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ" του παθολόγου-διαβητολόγου ειδικού σε θέματα διατροφής
Φαίδωνα-Lindberg-Χατζηπαναγιώτου
Κορίτσια μου γλυκά φεύγω και πάλι αεροπορικώς.. θα επανέλθω το βράδι. Φιλιά σε όλες!
-
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.....
42 ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΡΙΑ,ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΒΑΙΒΕΩΣΗ.
ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΕΝΝΥ?
ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ.
-
Πενυ χρησιμα αυτα που ανεβαζεις εδω.Στο τεστ βγαζω σκορ 25.Το γλιτωνω,δεν το γλιτωνω δηλαδη!
-
Καλησπέρα cysters!!! Το μεσημέρι "πέταξα" το ερωτηματολόγιο με copy-paste λόγω βιασύνης και ούτε που πρόλαβα να δω καλά καλά τα νέα σας! Χαίρομαι που βλέπω ηθικό ακμαίο και καλή διάθεση! Είναι τα βασικά και απαραίτητα για να την παλεύουμε.
Μαρικάκι ζυγίζεσαι αυριο διαβάζω! Θα περιμένουμε να ακούσουμε τα νέα.. και εγώ είμαι σίγουρη πως θα είναι όπως πρέπει! Δεν έχει σημασία αν χάνουμε λίγο ή πολύ, αλλά είναι η δύναμη της ρημάδας της ζυγαριάς.. που με λίγα γραμμάρια πάνω ή κάτω μας φτιάχνει ή μας χαλάει τη μέρα.. ή μάλλον τη βδομάδα! Η δική σου αύριο θα είναι ΚΑΛΗ μέρα το ξέρω!
Παρακαλείται επίσης κάποιος από αυτούς που περιδιαβαίνουν τους αιθέρες, να βρει και να μας επιστρέψει το Γλυκούλι που είναι κάπου εκεί πάνω!:) Αναρωτιέμαι αν θα κατεβεί για επίσημο ζύγισμα! Το στομάχι εύχομαι να είναι περαστικό.. η διάθεση μόνιμη και κολλητική!
etet αυτό που λες για τη συντήρηση είναι αυτό που κάναμε ΟΛΟΙ! Σφίγγεις ακόμη περισσότερο τα λουριά, σφίγγει και ο μεταβολισμός τις καύσεις του (για να μπορέσει να επιβιώσει περισσότερο χρόνο με λιγότερο φαγητό, καθώς νομίζει ότι υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα τροφής) και μετά έρχεται το τέλος της δίαιτας με τις γνώριμες σε όλους συνέπειες. Εδώ ταιριάζει απόλυτα το "στερνή μου γνώση". Όσο για τα πρηξίματά σου.. αχ πόσο σε νιώθω! Το δίμηνο είναι αβάσταχτο.
Αθηνά ήθελα να σου πω το εξής: Ξέρω ότι είναι βάρβαρο να το λέω αυτό σε άνθρωπο που κάνει δίαιτα.. αλλά την προηγούμενη μέρα από την καμπύλη ρίξτο λίγο έξω με υδατάνθρακες.. βραστές πατάτες, μπανάνες, ρύζια, κανένα γλυκάκι γιατί φοβάμαι ότι σε περίοδο δίαιτας, ακόμα και να υπάρχει προβληματάκι δεν θα φανεί. Και το 46΄στο ερωτηματολόγιο όσο να πεις κάτι λέει! Δεν ξέρω βέβαια τι άλλες εξετάσεις σου έγραψε.. οπότε μπορεί να κάνω και λάθος. Χαίρομαι πολύ πάντως που τα χάπια σε βοηθάνε, αξίζει τον κόπο η προσπάθεια! Το μεσημέρι δεν έφυγα αεροπορικώς κυριολεκτικά.. απλά έτρεχα πανικόβλητη! Πολύ τρέξιμο στη δουλειά! :)
Ευχή έκανες και τη μέτρηση της μέσης; Το 25 είναι πολύ μικρότερο από το δικό μου που παρ'όλες τις βελτιωμένες μου συνήθειες μου βγαίνει 38! Τους πολλούς πόντους τους παίρνω από το κληρονομικό κομάτι που σε μένα είναι βεβαρυμένο! ΑΤΙΜΑ ΓΟΝΙΔΙΑ!! Ο άλλος δείκτης με τη μέση μου βγαίνει 0,93 αν θυμάμαι καλά. Και από τις δυο πλευρές χαμένη :(
Να είστε καλά και να έχουμε ένα καλό και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο! Φιλάκια σταυρωτά σε όλες!