Ευχαριστω πολυ Ευγενια μου. Δυσκολη φαινεται..... χωρις καθολου καφε???
Τουλαχιστον θα ειναι αποτελεσματικη?
Printable View
Ευχαριστω πολυ Ευγενια μου. Δυσκολη φαινεται..... χωρις καθολου καφε???
Τουλαχιστον θα ειναι αποτελεσματικη?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΗΣ ΕΤΕΤ__ ΚΑΝΩ ΤΗΣ ΠΕΝΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Η ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ..AN δεν επιτρεποταν δε θα την εκανα....
Μairy_Lou μου σε αφηνω τωρα παω για νανι αν θες κατι αλλο στειλε μυνημα.
θα το δω αυριο και θα σου απαντησω και θα χαρω να βοηθησω εαν ξερω.
φιλακιαααα!!!!!!!!!!!!!:)
Σ ευχαριστω! θα την ξεκινησω μεθαυριο γιατι μαγειρεψα για αυριο!!!και μη το πεταξω το φαγητο.
Εσενα πως σου φαινεται?
Μεχρι στιγμης φαινεται αρκετα καλη διαιτα !!!
αντε να ξεκινησεις να κανουμε συμπαρασταση η μια στην αλλη.... Ευχομαι καλη αρχη!!!!!!
Καλησπερα Ευγενια.
Αυριο θα την ξεκινησω και εγω. Εσυ σε ποια μερα εισαι?
στη δευτερη μερα τωρα αρχισα και εγω...
καλη μας επιτυχια τοτε!
ευχαριστωωωωωωωωωω...
φιλια........
καλη αρχη.......
105/102/75
Κάνω αυτό το post μόνο και μόνο για να εμφανιστει το ticker που έκανα...
Γιατί κατα τα άλλα εδω και μια βδομαδα σταθερά η ζυγαρια...
78/66/60
Κορίτσια η ζυγαριά έδειξε πτώση σήμερα το πρωί και πολυ χάρηκα,
οπότε είπα να άλλαξω και τον στόχο μου... 57 κιλά...
Μήπως όμως τελικά θέλω πολλά... θα δείξει...
78/65/57
Όταν πρωτοξεκίνησα δηλαδή πριν 3-4 ήμουν 152 κιλά και είχα φτάσει 95...
Τώρα ξαναξεκινάω και ελπίζω να μη τα παρατήσω... αρχικό βάρος 116/ τωρινό 115/ ευχομαι για αρχή να φτάσω τα 90...
καλως το maurokoraki σου ευχομαι να τα καταφερεις... καλη δυναμη και καλη συνεχεια...!!
Καλημέρα σε όλους!
εγώ περιμένω με ανυπομονησία να δω το 6.. μπροστά στη ζυγαριά!
94 γεννα τον Δεκεμβρη 74.4 ξεκινησα πριν 22 μερες reductil τωρα 70.4 στοχος 63
καλή δύναμη και καλή αρχή xontro_mpizeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://1.bp.blogspot.com/_HUfFyn5oS4...0/image020.jpg
Χοντρό μπιζέλι!Κορυφαίο username!Καλώς ήρθες στο χορό των μπιζελιών!
Σε περνάω κάτι λίγα κιλάκια,αλλά είμαστε σχετικά κοντά...Να'χω κι εγώ το ταίρι μου εδώ μέσα...
Αν θέλεις,μας λες δυό λόγια για σένα και το σχέδιο δράσης σου...Όποτε νιώθεις έτοιμη,εννοείται...
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου και φυσικά δε μπορώ ν'αντισταθώ στο να σου αφιερώσω :
--->ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ : Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΠΙΖΕΛΙΩΝ!
--->ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ : ΤΟ ΜΠΙΖΕΛΙ
Μεγάλο κελεπούρι το μπιζέλι! Φιλάκια πολλά και καλό...τσιφτετέλι!
106 / 101,5 / 75
στόχος 1. Σάββατο πρωί 18/7 100
στόχος 2. Σάββατο πρωί 25/7 98,5 (ή κάτι κάτω από 100)
Το Σάββατο 25/7 ξεκινάνε οι διακοπές μου (και ο Θεός βοηθός)
Πρέπει να οργανωθώ...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
Κορίτσια εδω και δυο βδομαδες σταθερά στα κιλά... και αρχιζω και τρελαινομαι...
Βεβαια για να πω την αμαρτια μου τοσο εχω να κανω και γυμναστικη γιατι χρονος μηδεν...
Αλλα σήμερα το πήρα απόφαση... το κεφαλι κατω...
Πειτε εσεις κανενα ευχαριστο νέο να ανεβώ κι εγω ψυχολογικα...
Φιλια πολλά...
83-78-50
νομιζω πως χαλαρωσαμε αρκετα....Quote:
Originally posted by mtsek85
93/86,2/66
:)
για να βαζουμε κ παλι στοχους!!!!
90(προ μιας εβδομαδας που αρχισα)/89/69
105/95/65
ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ....
εχω παρει τα πανω μου μαζι σας, εχασα ενα κιλο την προπροηγουμενη βδομαδα κ την προηγουμενη 3 με τη λαχανοσουπα(ως τωρα). αυριο ζυγισμα για ακριβεια. pαμε γερα παιδια!
100/77/55
ο στοχος μου μεχρι τα χριστουγεννα... τα 95 κιλα! για να δουμε!
Καλη επιτυχια σε ολες μας!
98/92,5/68
Και εγω Ζωη εβαλα στοχο να ειμαι 90 μεχρι τα Χριστουγεννα...αντε να δουμε! :)
ξαναρχιζω δυναμικα: απο 91.6 θελω αρχικα να παω κατω απο 90. να δω ενα 89.9 δε με πειραζει :D μετα επανερχομαι με νεο στοχο
νεος στοχος, απο 92.5 που με δειχνει η ζυγαρια του διαιτολογου να παω 88.5 σε 4 εβδομαδες απο σημερα που αρχισα...δηλαδη 4 κιλα κατω εως του αι <γιαννη. φιλακια πολλααααααα καλες γιορτες
53/48/40 μην με μαλωσετε! ειμαι πολυ κοντουλα μολις 1,50 οποτε το 40 ειναι λογικοτατο!!
μπορεις να επισκεφτεις ενα διαιτολογο για να εισαι σιγουρη. εμενα μου φαινεται...απιστευτα υπερβολικο
το φανταζομαι οτι σου φαινεται υπερβολικο επειδη δεν εχεις εικονα!δεν ειναι ομως. ειμαι 48 και θεωρουμαι η γεματουλα της παρεας... δεν ειναι οτι θελω να αδυνατησω αμεσα, απλα θελω να φτασω 40 κιλα σε μεσα καποιους μηνες και να μεινω σταθερη. αυριο ξεκινω lipotox .
δεν το γραφω για να στεναχωρησω καποιον με πολλα περισσοτερα κιλα. ουτε για να δημιουργησω σχολια. εχω γραφτει εδω και καιρο αλλα δεν εχω αναφερει ουτε το βαρος μου ουτε τον στοχο μου για αυτο το λογο. καταλαβαινω πως εδω μεσα υπαρχουν ατομα με πολυ πιο σοβαρα προβληματα απο το δικο μου.
να πουμε νεους στοχους!!!!!!!
16/11
91κ
07/12
87
σκοπος μου να φτασω τα 70-65 το πολυ
πρωτος στοχος Χριστουγεννα 85
δευτερος στοχος μεχρι Φλεβαρη 80
και βλεπουμε
Στοχος: 84 απο 86 και κατι μεχρι τις 17/12. Ειναι κοινος στοχος με φιλο μου για να φαμε εκεινο το πρωι τυροπιτα και milko και να συνεχισουμε μετα δυναμικα την διαιτα!
Ελπιζω να τα καταφερω γιατι εχω μεινει λιγο πισω και ηδη με εχει περασει (ειχαμε πει 3 κιλα σε 1 μηνα και εγω εχω χασει μονο 1 και κατι ψιλα...)
ισα ισα που εδω εισαι για να τα λες κ οχι να τα κρυβεις! καθενας εχει τον στοχο του. απλα διερωτηθηκα μηπως κ ειναι υπερβολικος ο δικος σου κ κανεις κακο στο σωμα σου...η ανορεξια και η βουλιμια δεν ειναι ποτε μακρυα μας...Quote:
Originally posted by irenep
δεν το γραφω για να στεναχωρησω καποιον με πολλα περισσοτερα κιλα. ουτε για να δημιουργησω σχολια. εχω γραφτει εδω και καιρο αλλα δεν εχω αναφερει ουτε το βαρος μου ουτε τον στοχο μου για αυτο το λογο. καταλαβαινω πως εδω μεσα υπαρχουν ατομα με πολυ πιο σοβαρα προβληματα απο το δικο μου.
125/86/78 ...αλλά έχω πάρει φόρα προς τα πάνω :(
101-93-65... Arga pros ti doxa travame!!! Makari na borousa na koimithw,,k na borousa na xipnisw ti mera pou tha eimai 65,,alla.........................
Kalo kouragio se olous mas!
σιγά σιγά μην απογοητεύεσαι, ακόμη αρχή είναι ! αν κοιμόσουν δε θα χαιρόσουν την απώλεια κάθε φορά που θα ζυγιζόσουν, να η θετική πλευρά!! :)Quote:
Originally posted by gratify
101-93-65... Arga pros ti doxa travame!!! Makari na borousa na koimithw,,k na borousa na xipnisw ti mera pou tha eimai 65,,alla.........................
Kalo kouragio se olous mas!