Ελα θυμα...χαλαρωσε και ολα θα πανε καλυτερα!!
φιλικα παντα ετσι???
Printable View
Ελα θυμα...χαλαρωσε και ολα θα πανε καλυτερα!!
φιλικα παντα ετσι???
Αυτό με το φαί έγινε πέρυσι. Και ναι, είμαστε όλοι χοντροί εδώ και τρώμε. Η σούπα δεν παχαίνει, το διάβασα σε ένα site.
Να χαλαρώσεις εσύ με το μουαχαχα
Οχι δεν παχαινει η σουπα ,και εχεις απολυτο δικιο,
Και μια κατσαρολα, ολη μερα, μπορεις να την φας!
Αλλα αυτες οι λαχανοσουπες μετα απο κανενα τριημερο ειναι ,...μπλιαχ ,δεν αντεχονται!
ποσο ετων εισαι αληθεια?
δεν παχαινει αν φας ενα πιατο.. αν φας 7 παχαινεις.
οπως και οι χυμοι π χ ενας χυμος δεν πειραζει
αν κατεβαζεις λιτρα την ημερα σε παχαινουν γιατι εχουν και αυτοι θερμιδες..
οχι ζωητσα οι σουπες επιτρεπονται και μαλιστα και σε μεγαλες ποσοτητες ,φτανει να μην τρως ψωμια και αλλα συνοδευτηκα!
Διάβασα σε ένα site ότι όσο πιο πολύ τρως, τόσο αδυνατίζεις. Και έχω και το link άμα θέλεις. Αλλά εσείς όλο να κάνετε τις έξυπνες.
εμενα μου ειχαν πει πως και οι σουπες παχαινουν .ε ενταξει εξαρτατε τη σουπα βεβαια και ποσο λαδι και αλλα υλικα εχει μεσα...
ας πουμε η κοτοσουπα που μου αρεσει εμενα με χςριατικο κοτοπουλο και οαλς μονο ενα πιατο μου επιτρεπει η διαιτολογος μου..
ναι παιζει ρολο και ο τροπος μαγειρεματος!!
Εμενα ,που εχω ζακχαροδιαβητη ,και γι αυτο τον λογο χανω και δυο φορες δυσκολοτερα απο καποιον υγειη ,η γιατρος μου μου επιτρεπει οσα πιατα σουπα θελω ....(χορτοπουπα )
Εγώ μιλάω για σούπα λαχανικών χωρίς πολύ λάδι
Quote:
Originally posted by lbp
Και εσύ είσαι μια ίδια, γιατί μου λες να επισκεφθώ ψυχολόγο.Ρε άντε κοιτάξτε τα μούτρα σας, εγώ μια χαρά είμαι, δόξα το Θεό εσείς να κάνετε αυτοκριτική
Τι είναι ο ψυχολόγος και παρουσιάζεται σαν κατηγόρια;Δεν καταλαβαίνω...Quote:
Originally posted by lbp
Ε τώρα δεν μπορείς να μου λες ότι χρειάζομαι ψυχολόγο και να μην βρίσω. Ψυχολόγο χρειάζεσαι εσύ και γρήγορα μάλιστα!
ο ψυχολογος ειναι μια ειδικη κατηγορια βρισιας..
"αντε ρε.. ψυχολογε!"
"ψυχολογος εισαι εσυ και ολο σου το σοι"..
παλαιοτερα μαλιστα μου ελεγαν "φαε ολο το φαι σου, επειδη θα ερθει ο ψυχολογος!". κ .. παχυνα
χειροτερη βρισια βεβαια ειναι το.. αρχιτεκτονας, αλλα μου χουν πει να μην λεω κακες λεξεις!
(ας αλαφρυνουμε λιγο το κλιμα.. βγηκαν τα μαχαιρια, κ δεν εχουμε ουτε εναν μεζε να τσιμπησουμε!)
Μάλλον φταίει που έμεινα μετεξεταστέα στο Δ
Μέχρι τώρα ήξερα μόνο για διάβολο,δημοσιογράφο,δικηγ όρο...
Θα βάλω τα δυνατά μου να φτάσω και στο ψ και το ω,
γιατι θέλω να συμμετέχω στην κουβέντα χωρίς άδικα να παρεξηγώ...
Πάντως όταν ήμουν μικρή με φοβέριζαν με τον "κύριο".Σοβαρά τώρα..."Θα φωνάξουμε τον κύριο"κλπ
Και με είχαν ντύσει κάποτε κοκκινοσκουφίτσα και με πήγαν για φωτογράφηση σε στούντιο
(κατηγορία ακρόπολη γαρ ούσα) και μου λένε ανυποψίαστοι "Ναταλάκι,κοίτα εκεί τον κύριο"
και πατάω ένα κλάμα!Όλο το σόι έχει κορνιζαρισμένο το Ναταλάκι μέσα στη μύξα και τα δάκρυα!
Λες από τότε να μου έχει μείνει η φοβία με τους κυρίους;Κι αυτός ο άτιμος ο κύριος πιάνει κι όλα τα επαγγέλματα!
xmm to arxitektonas gia mena phgaine???
ax ax
ax exe xarh pou tha leipw 10 meres..
Καλά Ναντίν έχω πεθάνει στα γέλια με τον "κύριο"! Είσαι απίθανη!
Βρε με τι κάθεστε και ασχολείστε ρε κορίτσια?
Τι μου είπε, τι σου είπε, με είπε "πουτ" με είπε "μωρή", τι πράγματα είναι αυτά?
Μάλλον είστε μικρά κοριτσάκια και το μυαλουδάκι σας ακόμα.......δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!
Που θα πάει? Θα μεγαλώσετε και θα πήξει!
ασχετο λιγο, αλλα αν παραδειγματιστουμε απο εσας τους μεγαλους, καλυτερα να παμε μονοι μας να πεσουμε απο καμια γεφυρα....
με αυτο που συνεβει δεν εχει ρολο η ηλικια αλλα το οτι αλλα λεμε και αλλα καταλαβαινουμε....
αυτα... καλη σας μερα
Κωστάκη χαλάρωσε!
Δεν είμαστε και σαν την Ακρόπολη, 36 χρονών είμαι.
Αλλά στα 20 μου μπορεί να έπεφτα και γω στην παγίδα να μαλώνω σαν τη μπέμπα, με το τι μου είπαν και τι απάντησα.
Σωστά, δεν είναι πάντα θέμα ηλικίας, υπάρχουν και μεγάλοι άνθρωποι που είναι μ........ και είμαι μαζί σου, συνήθως τα νέα παιδιά είναι πολύ πιο εξηγημένα και ντόμπρα...
Κωστα, οταν μπεις στο chat θα καταλαβεις γιατι γινεται όλο αυτο. αν μπορεις μπες να στα πει και λιγο η ανθη
ολα ειναι φως φαναρι ελεαννα...
o κωστας βρε ηταν στο chat χθες βραδυ...Quote:
Originally posted by eleanna
Κωστα, οταν μπεις στο chat θα καταλαβεις γιατι γινεται όλο αυτο. αν μπορεις μπες να στα πει και λιγο η ανθη
h lidal δεν ηταν!
ναι ενταξει. τακτοποιηθηκε το θεμα.
ευχαριστω
Ζωήτσα δεν κατάλαβα γιατί με ανέφερες...
Εγώ στο chat δεν έχω μπει ποτέ και δεν το γουστάρω..
Ζωήτσα τώρα κατάλαβα. Εννοείς για να ξέρω όλη τη στιχομυθία που προηγήθηκε!
Συγνώμη....
είμαι και ξανθιά και δεν τα πιάνω εύκολα!
:) αχ και εγω λεω να γινω ξανθια σιγα σιγα ( ειμαι φυσικη καστανοξανθη.. )
λες να το ξανασκεφτω? χαχαχαχα
Να γίνεις! Μετά θα έχεις άλλοθι για τα πάντα!
οχι αλλες ξανθιες please http://emoticons4u.com/happy/025.gif
γιατί κωστά?'εχεις κάτι με τις ξανθές μην τα πάρω?
αμα πω εξαιρουνται οι παρουσες το σωζω λιγο? http://emoticons4u.com/happy/028.gif
πολύ λίγο.....
try harder next time please. ..
Βρε παιδιά.. αυτή η λαχανόσουπα πώς έγινε έτσι;; Τί λάθος έγινε στη συνταγή; Την άφησα 1 σελίδα.. έλειψα για 2 μέρες και τη βρήκα 5 σελίδες γεμάτες μαχαιρώματα! Είναι να προσέχει κανείς πως ανοίγει την πόρτα μην φάει κανένα αντικείμενο στο δόξα πατρί! Πάμε όλοι μαζί βαθιές αναπνοές.. :)
εμ σε κάθε γιατρικό υπάρχουν και οι ανεπιθύμητες ενέργειες :). . .
Δε μπορεί...Κάποιο ματζούνι μάλλον θα κάνατε λάθος..Για ελέγξτε την αρχική συνταγή!
Όπως την κόβω δεν έχει χρώμα λαχανί...Οι λαχανόσουπες δεν πρέπει να είναι λαχανί; Χμμμ
http://farm3.static.flickr.com/2265/...2ae2d9c265.jpg
Hopa μου διαβάζω διαβάζω τις παρενέργειες.. "του κουτρούλη ο γάμος" δεν γράφει πουθενά! Να ενημερώσουμε τον κατασκευαστή να το προσθέσει! Τι φταίει και το καημένο το λαχανικό!!!
Το τι γέλιο έχω κάνει με την φωτογραφία της σούπας, δεν περιγράφεται, είμαι και στο γραφείο και προσπαθώ να μαζευτώ!!!!!!
θέλει τζιν παντελόνι καφέ σκαρπίνι καιφρεσκοκουρεμένο γκαζόν για να πετύχει η συνταγή.. η μόνη παραλλαγή που επιδέχεται είναι στο παπούτσι σε περίτωση μόνο που δεν βρείς το σωστό καφέ.. άλλα πάντα να είναι σε χρώμα ταμπά . .
Φτου!ʼνευ νυχιού νυχτερίδας;Εμ ...εκεί θα μας έκοψε η συνταγή... Είδατε που όλα εξηγούνται;
Δεν πτοούμαστε!Έλα,πάμε άλλη μία,με προσοχή στο φρεσκοκουρεμένο γκαζόν αυτή τη φορά!
http://www.easypedia.gr/el/images/lo...E%AF%CE%BE.png
μου κάηκε το τροφοδοτικό από τον Η/Υ και δεν μπορούσα να μπώ μερες και σήμερα που μπήκα το απόλυτο χάος αντίκρυσα. χαλαρώστε...
λοιπόν μετά από μέρες που έκοψα την σούπα δεν έχω πάρει ούτε κιλό . εμένα με βοήθησε πολύ πάντως . λέω να την κάνω τουλάχιστον μια εβδομάδα τον μήνα αφού την δεύτερη δεν χάνω.
Να ρωτήσω κάτι. Επειδή αύριο ξεκινάω λαχανόσουπα, τι πρέπει να τρώμε για πρωινό; Φαντάζομαι όχι λαχανόσουπα ή τίποτα.Εγώ θα κάνω σούπα λαχανικών, ελπίζω να είναι το ίδιο. Πειράζει να προσθέτουμε κοτόπουλο ή ψάρι; Γιατί υποτίθεται δεν παχαίνουν άυτά... Τι να πω.. καλό κουράγιο!