σου φανηκε σου φανηκε,
αλλα δεν ανηκω σε αυτη την ημερα,
να ναι καλα το μπαρμπουνι που με ενημερωνει...........
Printable View
σου φανηκε σου φανηκε,
αλλα δεν ανηκω σε αυτη την ημερα,
να ναι καλα το μπαρμπουνι που με ενημερωνει...........
basia: "χρόνια πολλά,Βαρβάρα μου κι ό,τι επιθυμείς!"Quote:
Originally posted by BARB3
δεν φταιω εγω, αυτη με πηρε τηλεφωνο να μου ευχηθει την παρασκευη.....και εγω της ειπα τι εχασε....Quote:
Originally posted by NADINE
Κι εκεί που είχα υπόνοιες για διαρροές,Quote:
εισαι μαρτυριαρα ή μου φαινεται? δες u2u
να'τος ο δολοφόνος που γύρισε στον τόπο του εγκλήματος!
Μάλιστα!Μάλιστα!Καλά!Πολύ καλά!Πάρα πολύ καλά μάλιστα!
BARB3:"Ευχαριστώ πολύ,basia μου!Επιθυμώ να σου πω τα νέα της Ναταλίας που έχασες τις προάλλες!Που λες..."
καπως ετσι εγινε ναι,
δεν θα δεχτω να με αφηνεται ανενημερωτη πλεον, ακους εκει να χανω τα καλυτερα.....
α ρε βασουλινι εσυ φταις για ολα
κακιες... να την αφησω ανημερωτη? τι παρεα ειμαστε? πως θα την αντικρυσω την επομενη φορα? τι φταιει αυτη αν το βασουλινι της ηθελε να φυγει?
ε ναι λοιπον ειμαι 69,8.
εζησα για να το δω και αυτο.
ημουν σιγουρη οτι δεν θα τα καταφερω και αυτο το μηνα μιας και τα πραγματα εχουν γινει πολυ δυσκολα, αλλα η ζυγαρια εχθες ηταν φιλικη μαζι μου, εστω και στο τελος μιας που ολο αυτο το μηνα μου εσπαζε τα νευρα.
γιορτες, γλυκα και λοιπα τραπεζωματα δεν με αφησαν να αγιασω,
2,2 μονο η απωλεια για αυτο το μηνα, αλλα μη ζηταω και πολλα μιας και ειμαι πολυ κοντα στο στοχο μου και ο οργανισμος πλεον εχει κουραστει και θελει να ισσοροπησει.
την γυμναστικη την παλευω και νομιζω πως αυτη με εχει σωσει για μια ακομα φορα, μιας και ειναι πολυ δυσκολο πλεον να κρατηθω.
η πεινα μπορω να πω εχει επανελθει πληρως, αρχισε να τσουζει και το στομαχι μου απο την πεινα, το καλο ειναι οτι χορταινεις γρηγορα αλλα μετα απο μια ωρα πειναω παλι ρε γαμωτο......
θελει ΠΟΛΥ προσπαθεια πλεον..........
ολοι μου λενε πως ειμαι πολυ καλα πλεον, θελω δουλεια με γυμναστικη για να φαινομαι ακομα και σε αυτα τα κιλα πιο αδυνατη,
εγω θελω αν μπορεσω να χασω 3-4 ακομα πριν μεινω εγκυος για να εχω περιθωριο.
αντε παω να αλλαξω και το τικερακι μου
φιλακια
Quote:
Originally posted by basia
ε ναι λοιπον ειμαι 69,8.
εζησα για να το δω και αυτο.
http://www.thegame.gr/forum/style_em...efault/bow.gif
:) Αστέρι μου!Καμάρι μου!Είδες βρε;
'Αντε,με την ελπίδα να ζήσουμε κάποτε να τα δούμε κι εμείς αυτά!
ʼντιλαμβάνομαι τη δυναμική των αριθμών και πως χρειάζεσαι χρόνο
να συνειδητοποιήσεις τη μεταμόρφωση σου,αλλά σιγά σιγά να προσαρμοζόμαστε
τον νέο μας εαυτό,τον φυσιολογικού βάρους πλέον!Κοίτα να τον απολαμβάνεις!ʼξια!Μπράβο!
ναντινακι μου σε ευχαριστω,
να δεις που και εσυ θα τα καταφερεις, ειμαι σιγουρη γιαυτο,
αλλωστε εδω θα ειμαι και εγω, θα κραταω το μαστιγιο(παλια μου τεχνη........)
νομιζεις θα γλιτωσεις?
Μάλιστα!Έγινα και ναντινάκι τώρα!Καλάαααααααα
Με γειά την φεγγαρονεράιδα σου,αν και μια ίδια έχει
κι η Λίλυ,να αιωρείται σε ροζ καρδιές...
Ώστε παλιά τέχνη το μαστίγιο,έ;Πουλάκι μου!
Καλά λένε για τα σιγανά ποταμάκια.... BDSM μου,εσύ!
ωχ και θα με πιασει και το ticker policy, lilaki σορυ, παω να τ'αλλαξω
το BDSM τι ειναι καλε? καλο η κακο?
Mμμμμμμ..."καλό ή κακό"!Μας κάνεις και την απονήρευτη,που τάχα μου-τάχα μου δε γνωρίζει κιόλας!
Οι ερωτήσεις τύπου Μενεγάκη είναι στα πλαίσια της στολής αθώας μαθήτριας προς εκπαίδευση
και σωφρονισμό,αν είναι άτακτη;(κοτσιδάκια,σορτσάκ� �,ψηλές κάλτσες,ξώκοιλα...)Μας έπεισες,κοπελιά!
καλε αληθεια δεν ξερω,
ωραιο το καινουργιο τικερακι ε? να δω την κορη μου ετσι και τι στον κοσμο, γιατι για μενα δεν το βλεπω...............
ελα καλε στη εποχη μας και λες οτι δεν ξερεις? βαλε τη λεξη στο γκουγκλ ...
BDSM is a form of consensual play (which may or may not include sex) between two or more individuals, who use their experiences of pain and power to create sexual tension, pleasure, and release. The compound acronym, BDSM, is derived from the terms bondage and discipline (B&D, B/D, or BD), dominance and submission (D&s, D/s, or Ds), sadism and masochism (S&M, S/M, or SM).[1]
BDSM includes a wide spectrum of activities, forms of interpersonal relationships, and distinct subcultures. Many of these experiences are still considered to fall out of conventional sexual activities and human relationships.
Activities and relationships within a BDSM context are characterized by the fact that the participants usually take on complementary, but unequal, roles. Typically, participants who are active ? applying the activity or exercising control over others ? are known as tops or Dominants. Those participants who are recipients of the activities, or who are controlled by their partners, are typically known as bottoms or submissives. Individuals who move between top/dominant roles and bottom/submissive roles ? either periodically within a relationship, or from relationship to relationship ? are known as switches
ελεγε και αλλα το γουικιπιντια αλλά νομιζω οτι αυτα φτανουν.....
Ωραία κολλητή,που σου χαλάει τη βιτρίνα της αθωότητας,να σου τύχει!
Η οποία μάλιστα για ξεκάρφωμα μας τα έγραψε στα αγγλικά,πως και καλά τα έψαξε...
Μασά η κατσίκα ταραμά;
καλη χρονια και απο μενα!!!τη δευτερα ολοκληρωνω τη διαδιακασια των εξετασεων για να περασω επιτροπη του ικα και κατα τις 22 ιανουαριου μαλλον θα μπω για επεμβαση......ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι τοσο μεγαλο μου ονειρο που φοβαμαι οτι θα το ματιαξω και δεν μπορω να σκεφτω οτι μπορει να γινει και πραγματικοτητα!!!!!!
Καλή μου dream , σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να πάνε όλα καλά
και να έρθει και για σένα η ώρα που το όνειρό σου θα πάρει σάρκα και οστά!
Με το καλό καλό μου! Λίγος καιρός έμεινε μόνο, και θα το αγγίξεις.
Καλημέρα,dream!
Με το καλό να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έγκρισης και ήδη μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη μεγάλη σου μέρα!
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αγωνιάς και να μπερδεύεις ίσως τη λαχτάρα σου με αρνητικές σκέψεις φόβου...
Οδεύεις προς τη λύση ενός ζητήματος,που σε έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ,που σου έχει στερήσει χαρές,
που έχει γίνει ένα με την εικόνα σου και τον τρόπο που έμαθες να λειτουργείς και να σκέφτεσαι τη ζωή σου,
είναι σημαντικό σου κομμάτι,που σ'ένα μεγάλο βαθμό σε καθορίζει κι είναι αναμενόμενο να δυσκολεύεσαι
να σκεφτείς τον εαυτό σου και τη ζωή σου διαφορετικά.Είναι αποχωρισμός κι αυτός,όσο κι αν θεωρείται θετική
εξέλιξη.Καμία φορά τους χρειαζόμαστε και τους βαρβάρους μας.Κάπου μας εξυπηρετούσαν κι αυτοί τόσα χρόνια
για να τους κρατάμε...Κι εγώ πολλές φορές αναρρωτιέμαι ποιά θα ήμουν,πώς θα ήταν η ζωή μου αν δεν υπήρχαν
τα κιλά.Κι αν προσπάθησες πολλές φορές με δίαιτες,που απέτυχαν,τώρα προβαίνεις σε κάτι τόσο δραστικό
κι αποτελεσματικό,που για πρώτη φορά ίσως πιστεύεις πως τελειώνουν τα ψωμιά από τα...ψωμάκια σου
κι αυτό ενεργοποιεί σκέψεις και συναισθήματα ανασφάλειας για το άγνωστο,χαράς κι αδημονίας για τα όνειρα,
που οσονούπω θα γίνουν πραγματικότητα.Είμαστε δίπλα σου στην αλλαγή σου,περνάμε και νιώθουμε παρεμφερείς
καταστάσεις κι είναι γόνιμο και βοηθητικό να μοιραζόμαστε σκέψεις και συναισθήματα...Περιμένουμε τα νέα της Δευτέρας.
Να έχεις ένα υπέροχο,ήρεμο από αρνητικές σκέψεις Σαββατοκύριακο.Συγχώρεσε με,αλλά δε θυμάμαι τι θα κάνεις.
Να υποθέσω sleeve,Σκρέκας,Θεσσαλονίκη;Έλ� �,dream μου,πάμε δυνατά ν'αλλάξουμε όνομα σε reality!Φιλάκια πολλά!
Υ.Γ. Πάντως,αφού μένεις στην ίδια πόλη μ'εμάς,δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έρχεσαι στις συναντήσεις,που είναι και η basia,
η οποία θα σου τα πει κι από την όχθη του ασθενή.Δε νομίζω να σε έστειλαν στη Δονούσα και να μην ενημερώθηκα!
βρε κουτο μου τα εγραψε στα αγγλικα, μιας και ειμαι στελεχος αμερικανικης εταιριας και τα μιλαω φαρσι τα αγγλικα(τρομαρα μου)Quote:
BDSM is a form of consensual play (which may or may not include sex) between two or more individuals, who use their experiences of pain and power to create sexual tension, pleasure, and release. The compound acronym, BDSM, is derived from the terms bondage and discipline (B&D, B/D, or BD), dominance and submission (D&s, D/s, or Ds), sadism and masochism (S&M, S/M, or SM).[1]
BDSM includes a wide spectrum of activities, forms of interpersonal relationships, and distinct subcultures. Many of these experiences are still considered to fall out of conventional sexual activities and human relationships.
Activities and relationships within a BDSM context are characterized by the fact that the participants usually take on complementary, but unequal, roles. Typically, participants who are active ? applying the activity or exercising control over others ? are known as tops or Dominants. Those participants who are recipients of the activities, or who are controlled by their partners, are typically known as bottoms or submissives. Individuals who move between top/dominant roles and bottom/submissive roles ? either periodically within a relationship, or from relationship to relationship ? are known as switches
αλλα και παλι βρε κοριτσια με εχετε εμενα για μαζωχιστρια, παντρεμενη γυναικα και με τον ιδιο αντρα εδω και 11 χρονια.....
μαλλον συντηρητικη θα με ελεγα και πολυ μαλιστα.
το μαστιγιο το χρησιμοποιω μονο για κατι φιλες που δεν με ακουνε
παντως αληθεια δεν ηξερα τι ηταν, αλλα το μπαρμπουνι ηξερε η εψαξε για μενα?
μπαρμουνακι δεν μας τα λες καλα...........
καλησπερα σασ, με λένε Ρένα και ενδιαφέρομαι να κανω καποια επεμβαση, καθότι έχω καμιά 50 κιλα παραπάνω... Από αυτα που έχω ως τωρα διαβάσει είστε όλοι υπέρ της επέμβασης και έχετε και αποτελέσματα. Ανυσύχησα όμως όταν διάβασα για κάποια ονειρένια, αλήθεια τι συνέβη ? Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων
Αγαπητη renio και εμεις δεν ξερουμε ακριβως τι τις συνεβη, περαν του οτι εκανε την επεμβαση δακτυλιου και μετα απο 20 μερες μας αφησε,
καποια επιπλοκη, ο οργανισμος της δεν δεχτηκε το μοσχευμα, εικασεις κανω,
σου παραθετω και το θεμα που ειχε ανοιχτει γιαυτην και για οτι πληροφοριες μαθαμε γιαυτην.
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1919
σου ευχομαι καθε επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις και θα χαιρομαστε να μαθαινουμε νεα σου
ερωτησεις που κανεις.....φυσικα και ηξερα (απεξω-απεξω) αλλα τωρα που τα διαβασα αυτα και τα καταλαβα ολα (ουτε τα μισα) εμαθα περισσοτερα...Quote:
βρε κουτο μου τα εγραψε στα αγγλικα, μιας και ειμαι στελεχος αμερικανικης εταιριας και τα μιλαω φαρσι τα αγγλικα(τρομαρα μου)Quote:
BDSM is a form of .........................
αλλα και παλι βρε κοριτσια με εχετε εμενα για μαζωχιστρια, παντρεμενη γυναικα και με τον ιδιο αντρα εδω και 11 χρονια.....
μαλλον συντηρητικη θα με ελεγα και πολυ μαλιστα.
το μαστιγιο το χρησιμοποιω μονο για κατι φιλες που δεν με ακουνε
παντως αληθεια δεν ηξερα τι ηταν, αλλα το μπαρμπουνι ηξερε η εψαξε για μενα?
μπαρμουνακι δεν μας τα λες καλα...........
ας σοβαρευτουμε τωρα. δεν θα σου πω τι αλλο εχω εκτος απο το μαστιγιο αλλά θα σου πω να ρωτησεις τη ναταλια. αν θυμασαι, καποτε με τη ναταλια ειχα ενα δεσμο που για την ακριβεια ποτε δεν τον διαλυσαμε αλλά τον μετατρεψαμε σε μια ελευθερη σχεση με οποιους θελουμε...εμεις οι bysexual ειμαστε και λιγο απ'ολα γιατι να το κρυψομεν αλλωστε? οποτε τα BDSM τα αποδεχομαστε. την επομενη φορα που θα κανονισουμε κατι, δεν θα σε ξεχασουμε....και τα τριο καλα ειναι....και ειναι νομιζω καιρος να βγαλεις τη μασκα σου. τωρα μαλιστα που κοντευεις τα 60 κιλα, καιρος να σταματησεις να κρυβεις τον αληθινο σου ευατο
ωχ, την απαντηση την αργησα και μπηκε τωρα σε ασχετο χρονο και σε ασχετο θεμα αλλά δεν την βγαζω....τζαμπα εγραφα τοση ωρα?
α ωστε αυτος ηταν ο σκοπος σας απο την αρχη τελικα, κανα δυο καφεδακια για ξεκαρφωμα και μετα στα σκληρα ε?
καλε δεν ντρεπεστε λιγο που πατε να αποπλανισετε μικρες πλην τιμιες νοικοκυρες(λεμε τωρα). με θελετε και κοκαλιαρα, να με ξεζουμιξετε...............
σας καταλαβαμε κυριες μου, η μια σιγανοπαπαδια σιγονταρει την αλλη,
ε οχι λοιπον δεν θα πεσω στα διχτυα σας.
καλημερα βασια μου.. πρεπει να νοιωθεις τελεια που θελεις λιγο ακομη και πιανεις τον στοχο σου ε????
Γεια σας κοριτσια... αρχικα να πω οτι ο δακτυλιος ειναι απο σιλικονη και δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον δεχτει ο οργανισμος εκτος φυσικα αν καποιος εχει αλλεργια στην σιλικονη οποτε δεν πας καν για αυτην την εγχειρηση. Οσο για την αγαπητη DreamOn που βρισκεται καπου καλυτερα απο αυτον τον ηλιθιο κοσμο(τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω και να παρηγοριεμαι) απ οσο μου ειπε καποια γνωστη της εγινε καποιο λαθος την ωρα της εχγειρησης απο τον αναισθησιολογο χρειαστηκε να της κανουν τραχειοτομη κτλ και ηταν στην εντατικη καποιες μερες ωσπου "εφυγε"... Φυσικα λυπομαστε ολοι παρα πολυ αλλα αυτο δε σημαινει πως φταιει αυτη καθεαυτη η εγχειρηση αυτη ετσι?? κι εγω το ιδιο εκανα και δοξα τον μεγαλοδυναμο ειμαι μια χαρα... Παντα σε ολες τις εγχειρησεις υπαρχουν καποια ελαχιστα ποσοστα θνησιμοτητας. Τα λεω αυτα και σας ζαλιζω γιατι δεν αντεχω να βλεπω ανθρωπους να τυρρανιουνται με τ κιλα και να φοβουνται να προχωρησουν λογω αυτων των ασχημων περιστατικων. Δε σας κρυβω οτι και γω φοβομουν πολυ αλλα βαζοντας τα κατω ανακαλυψα οτι ειχα περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανω απο καρδια η χιλιες δυο αλλες παθησεις λογω κιλων παρα στο χειρουργειο!Quote:
Αγαπητη renio και εμεις δεν ξερουμε ακριβως τι τις συνεβη, περαν του οτι εκανε την επεμβαση δακτυλιου και μετα απο 20 μερες μας αφησε,
σου παραθετω και το θεμα που ειχε ανοιχτει γιαυτην και για οτι πληροφοριες μαθαμε γιαυτην.
σου ευχομαι καθε επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις και θα χαιρομαστε να μαθαινουμε νεα σου
Θα συμφωνήσω μαζί σου esprit, μόνο θα προσθέσωQuote:
Originally posted by Esprit
Γεια σας κοριτσια... αρχικα να πω οτι ο δακτυλιος ειναι απο σιλικονη και δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον δεχτει ο οργανισμος εκτος φυσικα αν καποιος εχει αλλεργια στην σιλικονη οποτε δεν πας καν για αυτην την εγχειρηση. Οσο για την αγαπητη DreamOn που βρισκεται καπου καλυτερα απο αυτον τον ηλιθιο κοσμο(τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω και να παρηγοριεμαι) απ οσο μου ειπε καποια γνωστη της εγινε καποιο λαθος την ωρα της εχγειρησης απο τον αναισθησιολογο χρειαστηκε να της κανουν τραχειοτομη κτλ και ηταν στην εντατικη καποιες μερες ωσπου "εφυγε"... Φυσικα λυπομαστε ολοι παρα πολυ αλλα αυτο δε σημαινει πως φταιει αυτη καθεαυτη η εγχειρηση αυτη ετσι?? κι εγω το ιδιο εκανα και δοξα τον μεγαλοδυναμο ειμαι μια χαρα... Παντα σε ολες τις εγχειρησεις υπαρχουν καποια ελαχιστα ποσοστα θνησιμοτητας. Τα λεω αυτα και σας ζαλιζω γιατι δεν αντεχω να βλεπω ανθρωπους να τυρρανιουνται με τ κιλα και να φοβουνται να προχωρησουν λογω αυτων των ασχημων περιστατικων. Δε σας κρυβω οτι και γω φοβομουν πολυ αλλα βαζοντας τα κατω ανακαλυψα οτι ειχα περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανω απο καρδια η χιλιες δυο αλλες παθησεις λογω κιλων παρα στο χειρουργειο!Quote:
οτι η "ονειρένια", δεν είναι αναλώσιμο προιόν ούτε μπορεί να είναι θέμα συζήτησης και ερωτήσεων για τον καθένα που έχει ερωτήματα για τις επεμβάσεις, αρμόδιοι είναι οι γιατροί.
Ας την αφήσουμε επιτέλους να ησυχάσει εκεί που βρίσκεται...
Νομιζω οτι ειναι λιγο παραλογισμος... δεν την θεωρησα ποτε αναλωσιμο προιον η οτιδηποτε. την κοπελα την ηξερα και το οτι δεν μπηκα εδω μεσα να γραφω και να ξαναγραφω δεν σημαινει οτι δεν πονεσα και οτι δεν ποναω. και φυσικα ειναι ενα θεμα συζητησης τα αιτια του θανατου της ειναι κατι που απασχολει και μενα και φυσικα πολλους ακομα που εκαναν η ενδιαφερονται να κανουν μια παρομοια εγχειρηση. Πιστευω οτι αν μαθευοταν τι εγινε ποιος μ....ς εφταιξε και το πληρωσει αυτο που εκανε τοτε η γωγουλα θα ησυχασει. Δεν νομιζω οτι ειναι κακο να εχει καποιος απορια του τι εγινε και να 8ελει να μαθει. Τελος παντων οπως ειπα βρισκω λιγο παραλογη και αδικη και την δικη σου και καποιων αλλων την απαιτηση να μη μιλαμε για την κοπελα...
Δε νομίζω οτι κατάλαβες τι είπα esprit. Ούτε σε ποιον απευθύνθηκα.
Οπωσδήποτε όχι σε εσένα. Αυτό που είπα έχει να κάνει με κάποιους ή κάποιες
που γράφουν εδώ με ένα μόνο η ελάχιστα πόστ και σκοπό έχουν με αφορμή το
θλιβερο γεγονός της Γωγώς, να αποτρέπουν τον κόσμο από το να κάνουν διάφορες επεμβάσεις.
Κάποιοι απ' αυτούς μάλιστα με υβριστικό τρόπο, αποκαλώντας με άσχημα λόγια τους
ανθρώπους που και καλά δε μπορούν αν ελέγξουν το φαγητό , υπάρχουν αυτά τα πόστ,
και μπορείς να τα βρείς με λίγο ψάξιμο.
Ξέρουμε οτι ναι μεν η επέμβαση της κοπέλας, ήταν δακτύλιος, όμως αυτό που συνέβει ήταν ιατρική αμέλεια και λάθος
και θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε εμπέμβαση ρουτίνας.
Έπειτα, καθαρά για τη μνήμη της προσωπικά εγώ πιστεύω, οτι καλύτερα θα ήταν οι συζητήσεις για εκείνη,
να έχουν άλλο χαρακτήρα, αγάπης και θύμισης, όχι απλής αναφοράς του γεγονότος
Α τοτε με συχωρεις πολυ τελευταια εχω αποκτησει μια συνηθεια να τα παιρνω ολα προσωπικα και κατακαρδα. μη μου δινεις σημασια. λυπαμαι πολυ για την παρεξηγηση. τι διαολο εχω παθει... λες και εχω τοση αξια ωστε ολοι να ασχολουνται με μενα... δεν γνωριζα τι μ.....ς εχουνε πει αυτοι που λες αλλα καλα θα κανουν πλεον ολοι να κοιτανε τα χαλια τους και να μην ασχολουνται με μας και το τι και το ποσο και το αν τρωμε. αι σιχτιρ πια!
Kοριτσια καλησπερα. Να ευχαριστησω καταρχήν που μου απαντήσατε, αν και αισθάνθηκα και κάπως αμηχανα με καποια απαντηση. Δεν ειχα κανενα σκοπο να αμαβρωσω κανενος τη μνημη , ουτε να δημιουργησω εντυπωσεις ασχημες για οσους τρωνε , κανουν επεμβασεις και προσπαθουν να αλλαξουν. Αλλωστε δε θα μπορουσα να το κάνω έχοντας 50 κιλα παραπάνω όπως σας έγραψα ήδη. Δε νομιζω λοιπον να επρεπε να παρεξηγείτε καποιον που μπαινει εδω για πρωτη φορα και προσπαθει μαθαίνοντας όλες τις πλευρες να βρει το σωστο δρομο για τον εαυτο του.
Τα τελευταια χρονια έχω ταλαιπωρηθει πολυ, ψυχολογικα και οργανικα με αποτελεσμα να φτασω τα 50 κιλα επιπλεον. Μου είναι αρκετα δυσκολο να κανω διαιτα αλλα τρεμω και στη σκεψη οτι μπορει να συμβει κατι ασχημο και να φύγω, κι αυτό όχι τόσο για μενα αλλα για΄το γιο μου που ειναι 2,5 χρονων. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Σκεφτομαι να κλεισω ενα ραντεβου με τον κ. Σρεκα ένα με τον Κ. Κωνσταντινίδη και μετα να αποφασισω. Αληθεια μήπως γνωριζεται κατι για τη ρομποτικη χειρουργικη?
γεια σου καλη μου... ρομποτικη χειρουργικη εκανε ο πατερας μου το πασχα για αφαιρεση προστατη... αν θελεις ψαξε στο ιντερνετ ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις πολλες πληροφοριες... οσο για τα κιλα με 50 κιλα επιπλεον σιγουρα θα εχεις καποια προβληματα υγειας που ισως ειναι σοβαρα... αλλωστε τα ποσοστα θνησιμοτητας ειναι παρα πολυ μικρα... ψαξε καποιον καλο γιατρο που να εχει κανει αρκετες τετοιες εγχειρησεις ψαξε μια καλη κλινικη ιδιωτικη κατα προτιμηση... γενικοτερα ψαξε στο ιντερνετ θα βρεις πολλες πληροφοριες και μαρτυριες ασθενων ωστε λιγακι να καθοδηγηθεις προς καποια κατευθυνση.
Renio μου, αν το έχεις αποφασίσει ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, κλείσε το ραντεβού σου. Μην το σκέφτεσαι. Όλοι φοβηθήκαμε πολύ όταν ήρθε η ώρα της επέμβασής μας (δακτυλιος η δική μου πριν από δύο μήνες), αλλά τουλάχιστον προσπαθήσαμε, δώσαμε στον εαυτό μας την ευκαιρία για μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή. Αυτό είναι το ζητούμενο, να τολμάς. Αν όχι για σένα, για το μωρό σου, που χρειάζεται μια υγιή μαμά. Περίπου είκοσι χρόνια ταλαιπωρούμαι με τα κιλά μου και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τώρα ελπίζω. Φαίνεσαι πολύ ευγενικός άνθρωπος και όλα τα παιδιά εδώ είναι το ίδιο, με εξαίρεση ίσως κάποιους outsiders, που μπαίνουν μόνο για να μας την πουν ή για να πουλήσουν τα όποια προιόντα τους. Κι αν καμιά φορά λέμε και κάτι που δεν το ελέγχουμε απόλυτα, ε, άνθρωποι είμαστε και μάλιστα φουλ στα προβλήματα, όπως ήδη έχεις διαπιστώσει. Τίποτα προς παρεξήγηση.
Ενημέρωσέ μας για το ραντεβουδάκι σου και καλή αρχή!!!
Καλώς ήρθες Renio και καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις να ξεκινήσεις.Quote:
Originally posted by renio
Kοριτσια καλησπερα. Να ευχαριστησω καταρχήν που μου απαντήσατε, αν και αισθάνθηκα και κάπως αμηχανα με καποια απαντηση. Δεν ειχα κανενα σκοπο να αμαβρωσω κανενος τη μνημη , ουτε να δημιουργησω εντυπωσεις ασχημες για οσους τρωνε , κανουν επεμβασεις και προσπαθουν να αλλαξουν. Αλλωστε δε θα μπορουσα να το κάνω έχοντας 50 κιλα παραπάνω όπως σας έγραψα ήδη. Δε νομιζω λοιπον να επρεπε να παρεξηγείτε καποιον που μπαινει εδω για πρωτη φορα και προσπαθει μαθαίνοντας όλες τις πλευρες να βρει το σωστο δρομο για τον εαυτο του.
Τα τελευταια χρονια έχω ταλαιπωρηθει πολυ, ψυχολογικα και οργανικα με αποτελεσμα να φτασω τα 50 κιλα επιπλεον. Μου είναι αρκετα δυσκολο να κανω διαιτα αλλα τρεμω και στη σκεψη οτι μπορει να συμβει κατι ασχημο και να φύγω, κι αυτό όχι τόσο για μενα αλλα για΄το γιο μου που ειναι 2,5 χρονων. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Σκεφτομαι να κλεισω ενα ραντεβου με τον κ. Σρεκα ένα με τον Κ. Κωνσταντινίδη και μετα να αποφασισω. Αληθεια μήπως γνωριζεται κατι για τη ρομποτικη χειρουργικη?
Επειδή εγώ είπα κάτι που σε ενόχλησε νομίζω οτι πρέπει να σου ξεκαθαρήσω κάποια πράγματα.
Μπαίνοντας εδώ για πρώτη φορά, και ρωτώντας απ'ευθείας για την "ονειρένια" υποτίθεται οτι θα είχες διαβάσει το σχετικό τόπικ.
Εάν είχες διαβάσει το σχετικό τόπικ, δε θα ρωτούσες τι συνέβει γιατί ήδη θα γνώριζες.
Θα ήταν παράληλα σχετικά δύσκολο να είχες πάει ως εκεί και να ήταν το μόνο που συγκράτησες, δηλαδή το άτυχο γεγονός, και όχι τις επιτυχίες των άλλων παιδιών, που καταγράφονται σε άπειρα τόπικ.
Έτσι σκεπτόμενη, θεώρησα οτι όλοι εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε όσο μπορούμε την ηρεμία αυτής της ψυχούλας, που τίποτε μα τίποτε δε μπορεί να την φέρει πίσω.
Ακόμη αφού έχεις διαβάσει τόσα πολλά σε αυτό το φόρουμ, τότε θα έχεις διαβάσει και αυτό :
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1885
αν όχι, διάβασέ το και
ίσως τώρα, μπορείς να με καταλάβεις καλύτερα, θα ήθελα πολύ να μου πείς τη γνώμη σου
φιλικά
LILLY Καλησπερα καταρχην!
η αληθεια είναι οτι εχω διαβασει ελαχιστα πραγματα εδω. Μόλις μπηκα σε αυτο το σαιτ, μπηκα σ αυτο εδω το θέμα( γιατι μ ενδιαφέρει η συγκεκριμενη επεμβαση) και πήγα στην τελευται σελιδα που ηταν η 4 . ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΓΡΑΦΕ μαζί με κατι αλλα...
"Κλείνοντας 10 μηνες απο την εγχειρηση, τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα εξαιτιας του θεματος με την ονειρενεια, ηταν ενα σοκ για εμενα και πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που συνηδητοποιησα σε ποια διαδικασια εβαλα την οικογενεια μου,
το μονο που με παρηγορει ειναι οτι δεν πεθανε εξαιτιας της επεμβασης αυτης καθε αυτης αλλα εξαιτιας της αναισθησιας. η αληθεια ειναι οτι και εμενα ηταν το μονο που με αγχωνε. "
Ετσι το πιο λογικο για μενα ηταν να ρωτησω τι συνεβη.Οσο για το τοπικ που μου ειπες να διαβασω καταλαβαινω εν μερη τη σταση σου αλλα και τη σταση της κοπελας. Σιγουρα εσυ θελεις να προφυλαξεις αγαπημενες μνημες και να σεβαστει ο καθενας τις προσπαθειςσ και το προβλημα που αντιμετωπιζουμε, ενω απο την αλλη, αν εχει χασει καποιο αγαπημενο προσωπο η κοπελα αυτη ηταν λογικο να αντιδρασει ετσι .Γι αυτην ισως ήταν σαν "να τα χωνει" στο αγαπημενο της προσωπο και να του ζηταει εξηγησεισ που δεν μπορεσε να βρει τη λυση μονο του και επιλεγοντασ την "ευκολη λυση" εχασε τη ζωη του. Ιδιως αν αυτο το προσωπο ηταν μελοσ του φορουμ , ισως να ηταν ο μονος δρομοσ για να φτασουν τα λογια της στο αγαπημενο της προσωπο και να ξεσπασει..
Παρεξηγησεις τελος!
ok ρενιο, τέλος οι παρεξηγήσεις, παρ'ολο που δε συμφωνώ εντελώς , όσον αφορά την κοπέλα που
κάπου έγραψε
"Τα έχω με τη βλακεία. Τα έχω με την τεμπελιά. Τα έχω με τη νοοτροπία της "εύκολης λύσης" που δυστυχώς κατατρέχει πολλές από εσάς εδώ μέσα. Που αντί να κλείσετε αυτό το στόμα-χοάνη, που όλα τα καταβροχθίζει, αντί να μάθετε, διάολε, κάποια στιγμή την πειθαρχία - ορμάτε στα ψυγεία, στις πιτσαρίες και τα ζαχαροπλαστεία και μετά τρέχετε σε γιατρούς," ....
δε γίνεται καλή μου να έχεις χάσει τον άνθρωπο σου, τόσο άδικα από λάθος και να του "μιλάς" έτσι.....
Εγώ έχω χάσει άνθρωπο renio, σου εύχομαι ποτέ να μη βρεθείς στη καρέκλα μου....
Καλό σου βράδυ και συγνώμη αν σε πλήγωσα, δε το είχα πρόθεση
ΑVA KAI ESPRIT σασ ευχαριστω για την απαντηση. LILY μη ζητασ συγνωμη εννοειται οτι δεν υπαρχει προθεση. Αλοιμονο! Σκεφτομαι να κανω το μανικι" ,μου το συστησε η γραμματεας του ΣΚΡΕΚΑ. Εσεις το εχετε κανει προσφατα? Εχετε κατι να με συβουλεψετε? Ειναι επιπονο η υποφερτη διαδικασια πριν και μετα απο το χειρουργειο? Ειστε ευχαριστημενες? .... Ωχ εχω πολλες αποριες! Αληθεια μηπως γνωριζετε κατι για τον Μελισσα ? Χειρουργει εδω στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο του Ηρακλειου μιας και μενω στην Κρητη! Θα χαρω να μου απαντησετε πολλα φιλια και καλο βραδυ σε ολους!
Γεια σου.
Εχω κάνει sleeve πριν 4,5 μηνες.
Εχω χάσει 30 κιλά περίπου.
Για μένα ήταν υποφερτή η ολη διαδικασία.Ειχα πόνους μετά, αλλά ηταν υποφερτοί σε μεγάλο βαθμό. Δεν ξέρω εάν ειμαι ανθεκτική στον πόνο ή όχι.Ηξερα απο πριν οτι θα πονέσω, ίσως περιμενα να ειναι και χειρότερα και μαλλον μου ήρθε καλυτερα!
Οι πονοι ήταν πιο πολύ μυικοί.Οχι οργανικοί όπως πχ μας πονάει το κεφάλι, η κοιλιά μας, το έντερο απο κολικό πχ (δεν εχω περάσει κολικό εντέρου αλλά λένε οτι ειναι πολύ δυνατος). Ανα λίγα λεπτά, είχα σουβλιές που διαρκούσαν ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σε εκεινη τη φάση, έλεγα, μισό, αν ειχα δηλ κοσμο διπλα μου, επαιρνα αναπνοες, υποχωρουσε και ολα καλα!
Οσο περπατούσα και ημουν ορθια ή καθιστή σε καρέκλα ένιωθα πιο καλά.
Τελείως ανώδυνα δεν είναι!
Για το πριν που ρωτάς, δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Συνολικα, οι σουβλιές αυτές κράτησαν 8-10 μέρες το πολύ. Με το που βγήκα απ το χειρουργείο, ένιωθα ενα βαρος ψηλα στο στηθος, σαν να εκανα πολλους κοιλιακους, δηλ μυικο πονο,τραβηγμα, οχι οργανικο! Σκεψου οτι λαπαροσκοπικα μας βαζουν πολυ αερα και πιεζει και ο αερας! Επισης, ειναι και η ναρκωση που φευγει μεχρι το βραδυ ίσως και την επομενη μερα.
Οταν πηγα σπιτι την 5η μετεγχειρητική, βγηκα εξω, περπατησα, εκανα μπανιο και το βραδυ που ειχα σπασμους στο στομαχι (οι σουβλιες που ανεφερα, ειναι σπασμοι μιας και το στομαχι ειναι μυς) πηρα ενα σπασμολυτικο και κοιμηθηκα σαν μωρο!
Οτι αλλο θελεις μπορεις να ρωτησεις..
Τωρα παντως καταλαβαινω οτι εχω κανει επεμβαση μονο οταν φαω κατι στερεο γιατι χορταινω με ελαχιστες μπουκιες.
Υγρα και γλυκα ρεουν ανετοτατα οπως και πατατακια κλπ
ζωητσα σωματικα ειμαι τελεια, ψυχολογικα ακομα λιγο δυσκολευομαι να το διαχειριστω, αλλα το παλευω.........
σουιτακι τα πας τελεια, συνεχισε ετσι.
δεν ξερω αν συμβαινει και σε σενα αν και ειναι ακομα νωρις, αλλα η ορεξη εχει επανελθει 100%.
το μονο που με κραταει πλεον ειναι η ιδεα να μην ξαναγινω οπως ημουν και φυσικα το μικρο στομαχι που χωραει λιγα αλλα οχι και τοσα λιγα οσον αφορα ξηρους καρπους, πατατακια και γλυκα.
κρατατε γερα..........
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ...ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑ...ΩΣΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
ΧΡΩΣΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ , ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ(DEXA)ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ (ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ)ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
Αν εγραφες και με μικρα για να μη μου βγαινουν τα ματια εξω θα σε ευγνωμονουσα!! Πολυ καλημερα σας! :)
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΡΓΩ ΠΟΛΥ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ESPRIT ....ΕΚΦΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ....ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕΣ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....