Ευχαριστω για τις πληροφοριες....
Printable View
Ευχαριστω για τις πληροφοριες....
Καλημέρα!!Λοιπόν το πράγμα πάει καλά αν και δεν έχω ζυγιστεί ακόμη.Περιμένω να κλείσω εβδομάδα !Εχτές ημέρα Κυριακή έφαγα
το πρωί δύο φέτες ψωμι σικαλης με μέλι
το μεσημέρι(13.30) μπιφτέκια 3 (χωρίς ψωμι) με τοματοσαλάτα,
κατα τις 17:30 δύο πορτοκάλια και
κατα τις 8:30 μια σαλάτα
νερό ήπια όσο πρέπει
ηθικό ακμαίο
Quote:
Originally posted by Lily
Καλησπέρα κορίτσια!
επίσης πρέπει να θυμάσαι οτι για να αλλάξεις κατηγορία τροφών μέσα στην ημέρα, θα πρέπει να περάσουν
3,5 - 4 ώρες, συνεπώς αυτό θα είναι ο οδηγός σου. ʼρα για να φάς φρουτάκια μετα το πρωινό σου κουλουράκι, και στις επόμενες 3,5 με 4 ώρες να αλλάξεις και να φάς κρέας, όχι
όμως να τρώς συνεχώς φρούτα μέχρι την ώρα του μεσημεριανού.
με μπερδεψατε παλι βρε κοριτσια..
αφου δεν ειπαμε οτι τα φρουτα- λαχανικα πανε και με τις δυο ομαδες???
γιατι πρεπει να περιμενω 3,5 ωρες μετα το κουλουρι για ναφαω φρουτακι? εγω νομιζα πως μπορουσα οτι ωρα να ηταν.. δλδ 3.5 ωρες για φρουτο.. και μετα αλλες 3.5 για γευμα? δλδ απο το πρωινο κουλουρι μετα απο 7 ωρες το λιγοτερο θαφαω μεσημεριανο???
Zωίτσα μου ναι εσύ έχεις δίκιο, το διόρθωσα γιατί φαινόταν διαφορετικά, δε το είχα εκφράσει σωστά. Τώρα αποκαταστάθηκε, ναι ? αχ τα γεράματα βλέπεις !!:PQuote:
Originally posted by zwhtsa
με μπερδεψατε παλι βρε κοριτσια..Quote:
Originally posted by Lily
Καλησπέρα κορίτσια!
επίσης πρέπει να θυμάσαι οτι για να αλλάξεις κατηγορία τροφών μέσα στην ημέρα, θα πρέπει να περάσουν
3,5 - 4 ώρες, συνεπώς αυτό θα είναι ο οδηγός σου. ʼρα για να φάς φρουτάκια μετα το πρωινό σου κουλουράκι, και στις επόμενες 3,5 με 4 ώρες να αλλάξεις και να φάς κρέας, όχι
όμως να τρώς συνεχώς φρούτα μέχρι την ώρα του μεσημεριανού.
αφου δεν ειπαμε οτι τα φρουτα- λαχανικα πανε και με τις δυο ομαδες???
γιατι πρεπει να περιμενω 3,5 ωρες μετα το κουλουρι για ναφαω φρουτακι? εγω νομιζα πως μπορουσα οτι ωρα να ηταν.. δλδ 3.5 ωρες για φρουτο.. και μετα αλλες 3.5 για γευμα? δλδ απο το πρωινο κουλουρι μετα απο 7 ωρες το λιγοτερο θαφαω μεσημεριανο???
ολα οκ γιατι με τρομαξες λιγο.. δεν υπηρχε περιπτωση να την ακολουθουσα αν ηταν ετσι:P σιγα μην αντεχα 7 ωρες μεχρι το μεσημερι..
αν και πολλες φορες εχει τυχει οταν εχω δουλεια αρκετη και τρεχω... αλλα αλλο να γινει μια στο τοσο.. και αλλο να ειναι κανονας!!
καλη βδομαδα να εχουμε!
ετσι ειναι βρε τα γεραματα? μακαρι στα γεραματα να γραφουμε ακομη τι τρωμε......
εχθες ξεκινησα καλα μεχρι τις 10 και μετα κατεβσα και εγω δεν ξερω τι. απο κοτοπουλο τηγανητο, κρασι ημιγλυκο, ελαιοψωμακια και ζαμπονοτυροψωμακια, κουρκουτι, ψωμι και οτι αλλο εβρισκα μπροστα μου μεχρι κατα τις 8 και βαλε το βραδυ. ενα ελευθερο γευμα δηλαδη ελαφρως μακρυ.....το βραδυ εκανα και μιση ωρα διαδρομο λογω τυψεων μεγαλων αλλά δεν το εσωσα.....
σημερα ομως ειναι μια νεα μερα, μια νεα εβδομαδα, μια νεα αρχη...
86 κιλα μιση ωρα διαδρομος μειον 500 θερμιδες
7:30 2 ελαιοψωμακια
11 2 λωτοι
14:30 κοτοπουλο, γιαουρτι, κουνουπιδι
18 ενα απο τα ιδια
22 γεμιστα αλα βαρβ (συνταγη παρακατω)
μιση ωρα και βαλε διαδρομος, μειον 600 θερμιδες
barb και εγώ εχθές την χάλασα..όλη μέρα έγαφα τα κέρατά μου...
σοκολάτες πίτσα τηγανητά θράψαλα πήαγμε ταβερνίδιο...και ότι άλλο μπορείς να
φανταστείς...αλλά σήμερα όπως είπες και εσύ καινούργια μέρα και εβδομάδα...
και πάλι στο αγώνα...:)
ετσι μπραβο. εμενα αυτη η φιλοσοφια με σωζει και δεν ξαναγινομαι 100. μπορει να μη χανω αλλά τουλαχιστον δεν βαζω.
αληθεια μια που ανεφερες τα θραψαλα, σε πια κατηγορια ανηκουν?
τι ρωταω? τοσο τεμπελα ειμαι? στις πρωτεινες ειναι αλλά φυσικα χωρις τηγανι και αλευρωμα. δηλαδη επειδη εχω στον καταψυκτη κατι καλαμαρια να τα κανω με τιποτε σπανακι ή κρεμυδι στιφαδο μια χαρα με βολευει να τα ξεφορτωθω ......
έτσι πώς τα έφαγα εγώ τηγανητά κτλ σε καμία......
ήταν αλευρωμένα κτλ..άστο σου λέω...μια μέρα χαμένη!!!
το κακο ειναι οτι χαλαει ολη η διαιτα ετσι. εγω εβαλα και σχεδον οτι ειχα χασει....τελος παντων. δεν σταματαω. μου αρεσει και περιμενω να δω σε 40 ημερες τι θα γινει.
barb το ξέρω ότι χαλάει όλη η δίαιτα αλλά τί να κάνουμε συνεχίζω πάλι από σήμερα
ολοι μας κανουμε παρασπονδιες κατα τις διαρκεια της διαιτας..
το θεμα ειναι να εχουμε τη δυναμη την επομενη μερα να ξεκιναμε παλι τη σωστη διατροφη και να μην μας παιρνουν απο κατω οι τυψεις και σαβουριαζουμε οτι βρουμε..εμενα αυτο με εκανε να φτασω 119 κιλα :( χαλουσα τη διαιτα μια μερα.. και την επομενη υποτιθετε δεν θα ετρωγα τπτ σας αποτοξινωση και εφτανε το βραδυ και ετρωγα οτι εβρισκα μπροστα μου.. και τις επομενες μερες μετα απο τυψεις ετρωγα τα παντα.. ετσι επαιρνα και με τοκους οτι ειχα χασει μεχρι εκενη την στιγμη... και αντε παλι απο την αρχη,,
το ξέρω Ζωίτσα και εγώ έτσι πάιρνω κιλά...λέω το κλασσικό θα φάω σήμερα και
από αύριο...και αυτό το άυριο δεν έρχεται ποτέ..
τωρα ομως ηρθε. ειμαστε στο αυριο και σημερα δεν τρωμε
Γεια σας κοριτσαρες ομορφες...καλη βδομαδα να χουμε...
Εγω σημερα ειμαι αρρωστουλα με πυρετο....δεν εφαγα πρωινο σημερα ηπια μονο ενα χυμο πορτοκαλι...σε λιγο θα φαω μια σουπιτσα με σαλατουλα...κ για βραδακι δεν ξερω...εχω περιεργες ορεξεις οταν εχω πυρετο :)
Alexandra Υπομονή και περαστικά!Και αρρωστούλα και δίαιτα δύσκολα τα πράγματα!όλα όμως θα πανε καλά!Ελπίζω από αύριο να είσαι περδίκι
BARB και εγώ το σήμερα κοιτάω ;)
Κορίτσια, μη αυτοτιμωρείστε γιατί κάνατε ένα λαθάκι.Είναι οι μέρες αυτές εδώ
πολύ πονηρές και είναι επόμενο να χαλάσουμε το πρόγραμμα μας.
Το ευχάριστο είναι οτι δε χαλάει η διαιτα ή οτι έχουμε καταφέρει.
Barbie μου, είναι αδύνατο να πάρεις πίσω οτι έχασες μόνο σε μία μέρα!
( μα κι εσύ ένα ελέυθερο γεύμα είπαμε όχι ένα μεροκάματο ! οκτάωρο έκλεισες βρε! :P)
Ελάτε τώρα μη μου στενοχωριέστε συμβαίνει σε όλες μας αυτό. Ξεκινάμε πάλι δυναμικά!
Δε μας νοιάζει τι θα κάνουμε αύριο, εμείς θα λέμε το πρωί:
"Σήμερα δε θα παραβώ το πρόγραμμα μου"
και το βράδυ
"Kαι σήμερα κράτησα το πρόγραμμά μου"
Αύριο είναι μια άλλη μέρα!
Ετσι! τι μας νοιάζει εμάς τι θα γίνει αύριο η μεθαύριο? Εμείς σήμερα έχουμε αγώνα με τα κιλά μας!
Αύριο βλέπουμε !
Σας φιλώ όλες
Περαστικούλια σου γλυκειά μου, άντε να μας γυρίσεις γερή και δυνατή !Quote:
Originally posted by alexandra79
Γεια σας κοριτσαρες ομορφες...καλη βδομαδα να χουμε...
Εγω σημερα ειμαι αρρωστουλα με πυρετο....δεν εφαγα πρωινο σημερα ηπια μονο ενα χυμο πορτοκαλι...σε λιγο θα φαω μια σουπιτσα με σαλατουλα...κ για βραδακι δεν ξερω...εχω περιεργες ορεξεις οταν εχω πυρετο :)
lilaki έχεις δίκιο ΄δεν πρέπει να κοιτάμε τις προυγούμενες ημέρες...άντε να δούμε
και το κλασσικό....βρε λες??????:)
ευχαριστω πολυ πολυ ....
καλημέρα σε όλες τις κούκλες...όλα καλά κορίτσια.;συνεχίζετε διατροφούλα;
λιλάκι ζυγίζεσαι σήμερα;;χμ ελπίζω να κατεβαίνουμε...φιλάκια σε όλες
κοριτσια τι κανετε σημερα? εγω ειμαι μια χαρα, ανεβηκα στη ζυγαρια και ευτυχως με εδειξε 85,3. ξεπρηστηκα και κακως ανεβηκα χθες στη ζυγαρια και απογοητευτηκα...την παρασκευη ημουν 84,8. αυριο μπορει αν ειμαι 84,8....θα δουμε. λιλακι, ειχες δικιο, δεν μπορει να εβαλα τοσα κιλα...
15/12
85,3 μιση ωρα διαδρομος, μειον 500 θερμιδες
7:00 1 κριτσινι, λιγο κουλουρι, λιγο ψωμι με ρωσικη (επιτελους τελειωσε-τωρα εχω τη βουδαπεστης να τελειωσω...)
11:00 2 μανταρινια, 2 μπανανες
15:00 κοτοπουλο, γιαουρτι, αντιδια βραστα
20:00 γεμιστα αλα βαρβ (συνταγη παρακατω), αντιδια, 2-3 κριτσινια λιγο μαλλι της γριας
23:00 2 λωτοι
μιση ωρα διαδρομο
γεμιστα αλα βαρβ
τσιγαριζουμε κρεμυδι, ριχνουμε ψιλοκομμενες 4-5 πιπεριες, 1 μικρη κονσερβα μανιταρια, μαιδανο, σαλτσα ντοματα, αλατι, πιπερι, διοσμο, 150γρ ρυζι και 1 φλυτζανι νερο. παιρνουν 1-2 βρασεις, και γεμιζουμε 4-5 πιπεριες (τοσες ειχα) και το υπολοιπο το ριχνω στο πυρεξ γυρω απο τις πιπεριες. χησιμο οσο χρειαζεται σαν γεμιστα. εγιναν περιπου 3 μεριδες μεγαλες
barb μια χαρά τα πας..και εγώ το παλέυω...εχθές έφαγα πάλι μακαρόνια με σάλτσα μπόλικα οφείλω να ομολογήσω..και το καταευχαριστήθηκα...ενώ την Δευτέρα μετά απο τρελό φαγοπότι με έδειξε 76,7 σήμερα με έδειξε 74,3 τί να πω...δεν μπορεί με 1 μέρα φαγητό (πολύυυυ)να μπαίνουν 3-4 κιλά...
ζωη ποσο ήσουν πριν την κυριακη? ποσο ζυγιστηκες τελευταια φορα? παντως αρχιζω να νιωθω τυψεις. νομιζω οτι δεν πρεπει να τρωμε τοσα ζυμαρικα. κι εγω το εχω παραξηλωσει. λεω να συμμαζευτω, απο την αλλη ομως μου αρεσει που τρωω....
πριν την Κυριακή ήμουν περίπου 73,5 από ότι θυμάμαι..να σου πω κάτι..εγώ τα μακαρονάκια μου δεν τα κόβω..είναι εύκολο μετά την δουλειά που γυρνάω πεινασμένη γίνονται αμέσω και
χορταίνω...θέλω να δω εάν την κάνω την πολλές μέρες πχ 30 πόσα κιλά θα χάσω..αλλά με πολύ φαγητό...
ναι, συμφωνω. εγω εχω παντα κατι ετοιμο απο την πρηγουμενη γιατι μολις φτανω σπιτι θελω να φαω οτι βρω μπροστα μου. καλα ειναι να δουμε οπως λες κι εσυ τι γινεται σε πολλες ημερες. οσο για τα κιλα, λιγο πολυ το ιδιο παθαμε. αυτο ηθελα να δω. θα ζυγιστω και αυριο να δω αν επεσα κι αλλο. εσυ? εγω κανονικα ζυγιζομαι καθε παρασκευη αλλά βασικα ζυγιζομαι καθε πρωι εκτος αν ξεχαστω ή κατι αλλο μου τυχει πχ να βιαζομαι να φυγω
barb μου ζυγίζομαι όποτε μου καπνίζει μπορεί κάθε πρωί μπορεί 1 φορά την εβδομάδα
μπορεί 1 φορά τον μήνα...αλλά όπως σου είπα θέλω να την κάνω κατά γράμμα καιρό για να δω τί παίζει..
Καλημέρα κορίτσια!
Καλά τα νέα σας έτσι? Όχι που θα απογοητευτούμε!
Εγώ ζυγίστηκα πάλι σήμερα και από την Παρασκευή έχασα ακόμη λίγο
και στρογγύλεψε το κιλάκι, δηλαδή από Τρίτη σε Τρίτη 1 ολόκληρο κιλό!
Είμαι σούπερ ευχαριστημένη, δε πεινάω , τρώω απ' όλα και χάνω!
Barb σούπερ συνταγούλα!
Ζωίτσα_Α, δεν υπάρχει λόγος να μειώσεις τα ζυμαρικά εφόσον τα τρώς σωστά,
και εφόσον χάνεις γιατί να το αλλάξεις? Αρκεί εννοείται να τρώς και από τις
υπόλοιπες ομάδες τροφών, για να μη σου λειπει τίποτα!
to zwitsa-A μα σκότωσε και ναι λιλακι δεν τα μειώνω...
κοιτα ατυχια...θελω να ανοιξω το ταπερ εδω και μιση ωρα και εχω εναν απεναντι να τον γραφω και να με μιλαει....
αρε μπαρμπουνι τι τραβας και εσυ με τους καλεσμενους σου,
ανοιξε το ταπερ χαλαρα και γραψτον,
αυτος δεν πειναει να παει να φαει?
και τί έχει μέσα το ταπεράκι barb μου;
κοτοπουλο ψητο με ενα κεσεδακι γιαουρτι και δίπλα χορτα.....τα εφαγα τελικα 14:45....αχταρμας ειχαν γινει αλλά πεινουσα.
μη σας πω οτι οταν εχω κατι σπιτι που δεν μου αρεσει, το βαζω σε ταπερ....
κερναω σοκολατακια...μολις μου ηρθαν απο εναν προμηθευτη.....
και σχολαω...τα λεμε αυριο
Α ρε μπαρμπούνι τι τραβάς κι εσύ!
Εγώ ξέχασα να γράψω και τα χθεσινά και τα σημερινά.
λοιπόν χθές
1)γάλα
2)κουλούρι σησαμένιο
3)μπριζόλα σαλάτα
4)γιαούρτι, μήλο,μπανάνα
σήμερα
1) γιαούρτι μήλο
2) κουλούρι +_ σοκολάτα 1/2 κουβερτούρα
3) πένες αλ πέστο, μπρόκολο σαλάτα
4) 3 μπαρμπουνονοελιοψωμάκα
5) το βράδυ θα φάω κοτόπουλο σουβλάκι με σαλάτα
lilaki καλή επιλογή κουλουράκι σουσαμένιο + μάυρη σοκολάτα!!!
καλημέρα κούκλες...
τι κανετε κοριτσια σημερα? συνεχιζουμε φανταζομαι
16/12/09
20 λεπτα διαδρομος μειον 300 θερμιδες
7:00 2 ελαιοπιτακια (λιλυ τα δοκιμασες βλεπω, ευκολα? νοστιμα?)
11:00 κοτοπουλο, γιαουρτι, αντιδια
15:00 2 λωτοι
19:00 γεμιστα
22:00 φρουτα ή οτι μου ερθει
προβλεψη για 40 λεπτα διαδρομο