θελω πολλα ναι αλλα δεν αγχωνομαι....εσυ εισαι αδυνατουλα βλεπω, εγω μαλλον καμια 20αρια....ναι ειναι οντως αυστηρη να δουμε ποσο θα αντεξω.
Printable View
θελω πολλα ναι αλλα δεν αγχωνομαι....εσυ εισαι αδυνατουλα βλεπω, εγω μαλλον καμια 20αρια....ναι ειναι οντως αυστηρη να δουμε ποσο θα αντεξω.
Βρήκα ένα προσωπικό διαιτολόγο, δεν θυμάμαι από ποιό site. Όποιος το θέλει να μου πει το εμαίλ του να του το στείλω.
σημερα εκανα κ ενα meeting με το γυμναστη-διατροφολογο μου, μου ειπαν να πως πρεπει να συνεχισω αυτη τη διατροφη και πιο συγκεκριμενα
πρωι
γαλοπουλα-τυρι +ντοματα αν θελω σε τοστ μαυρο ή μαυρη μπαγκετα
μεσημερι
σαλατα και μαζι κοτοπουλο ή κρεας ή ψαρι ή μπιφτεκια (2) ή σνιτσελ ή μπριζολα κλπ
και 1 φορα τη βδ με ρυζι ή μακαρονια και 1 φορα ελευθερο
βραδυ
δημητριακα ή γιαουρτακι ή ζελε ή σαλατα
μου ειπε να το συνεχισω αυτο για τουλαχιστον 1μιση μηνα γιατι εχει κολλησει το λεμφικο και θελει λιγο ζορι η κατασταση... μολις αρχισω να κανω, τοτε θα αυξησω λιγο τις μεριδες... ποτακια αντε 2 τη βδομαδα, 1-2 κουτ ζαχαρι μαυρη σε καφε ή τσαι κλπ τη μερα (εγω δε βαζω ζαχαρι γενικα) και πανω απο 2 λιτρα νερο... εδω εχουμε προβλημα αλλα οκ κατι θα γινει...
αυτα.................με τη νεα διατροφη.. και τι πρεπει να ακολουθησω...
κοριτσαρες χρονια μας πολλα και με λιγοτερα κιλα !!!!ξεκινησα οπως σας ειπα την αυστηρη διαιτα της Lolipop εχασα 4 κιλα σε 5 μερες και το σκ βγηκα και ηπια αρκετα ομως και παραστρατησα με αποτελεσμα να ξαναπαρω 2 κιλα...ειμαι απογοητευμενη...φιλια
lbp εσυ καλο μου ποια διαιτα κανεις?
Quote:
Originally posted by SONYA_D
κοριτσαρες χρονια μας πολλα και με λιγοτερα κιλα !!!!ξεκινησα οπως σας ειπα την αυστηρη διαιτα της Lolipop εχασα 4 κιλα σε 5 μερες και το σκ βγηκα και ηπια αρκετα ομως και παραστρατησα με αποτελεσμα να ξαναπαρω 2 κιλα...ειμαι απογοητευμενη...φιλια
δεν φταιει το παραστρατημα.
φταιει η χαζοδίαιτα που επέλεξες.
τοσο καιρο τα λεμε τα λεμε κι εχει μαλλιασει το στομα μας (εχμ... εχει πιαστει το χερι μας στην πληκτρολογηση)
αλλα θελετε να κάνετε τα ιδια λάθη που όλες κατα καιρους κάναμε.
ίσως τελικά αυτό να είναι αναγκαίο κακό μέχρι να βάλουμε τελικά μυαλό.... όσο και να μας τα λένε οι άλλοι, αν δεν την πατήσουμε οι ίδιοι δε μπορούμε να καταλάβουμε το τι πραγματικά συμβαίνει...... κι εγω όταν παλιότερα διάβαζα στις σχετικές ιστοσελίδες ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 4 ΚΙΛΑ ΛΙΠΟΥΣ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ, σκεφτόμουνα.. εγώ θα τα χάσω κι ας λένε αυτοί......... έπαθα κι έμαθα όμως... και είμαι πια σε θέση να διακρίνω πανεύκολα το σωστό από τις π@π@ριές που διαδίδουν άσχετοι καλοθελητές! σόνια.... πρόσεχε! μάθε να τρώς καλά για να ζείς καλύτερα κορίτσι..........
Μετράω θερμίδες.Quote:
Originally posted by SONYA_D
lbp εσυ καλο μου ποια διαιτα κανεις?
η διαιτα των θερμιδων ειναι η μιση αλήθεια.
αυτο που πρεπει να πρσεχουμε ταυτοχρονα ειναι
1. το γλυκαιμικό δείκτη
2. πρωτείνες
3. υδατανθρακες
4. βιταμίνες και μέταλλα
το να παιρνεις 800 θερμιδες τη μέρα και αυτες μονο απο 1 σοκολατα και 1 πιτσα δεν ειναι διατροφη, ουτε καν διαιτα.
ναι βρε device αλλά πως μπορουμε μια ζωη να μετραμε?? να παρεις υδατανθρακες χωρις λιπη, να παρεις καλα λιπη (μη τα ξεχναμε κι αυτα γιατι υπαρχουν λιποδιαλυτες βιταμινες που υπαρχουν μονο μεσα στα λιπη ε?), να παρεις ινες να δουλεψει το εντερο, να μη παρεις πολλες να μην εχεις φουσκωμα, να παρεις το ενα να μη παρεις το αλλο....μια ζωη μετρημα.....και οι διαιτολογοι μας τα παιρνουν κι αυτοι και μερικοι δεν κανουν και δουλεια......και να μαγειρευεις για τους αλλους μια το ενα και μαι το αλλο.....και να μη τρως...Quote:
Originally posted by device
η διαιτα των θερμιδων ειναι η μιση αλήθεια.
αυτο που πρεπει να πρσεχουμε ταυτοχρονα ειναι
1. το γλυκαιμικό δείκτη
2. πρωτείνες
3. υδατανθρακες
4. βιταμίνες και μέταλλα
το να παιρνεις 800 θερμιδες τη μέρα και αυτες μονο απο 1 σοκολατα και 1 πιτσα δεν ειναι διατροφη, ουτε καν διαιτα.
μα, γιαυτο ακριβως πας σε ενα διαιτολογο που το χει σπουδασει, σου βγαζει προγραμμα και με μικρες παραλλαγες το εφαρμοζεις μια ζωη.
εναλλακτικα μπορεις να στρωθεις στο διαβασμα και να καταρτισεις το δικο σου προγραμμα.
ειναι θεμα 4-5 μηνων να το εμπεδωσεις και μετα ειναι παιχνιδακι!!!
ναι, μπορει να εχεις και δικιο. απο αυτην την αποψη ναι. προτιμω να παω σε διαιτολογο.....
BARB συμφωνω μαζι σου!
εμενα με εχει κουρασει απιστευτα ολο αυτο το μετρημα,μην ξεφυγει το ενα,μην ξεφυγει το αλλο...αυτη η ιστορια με την καταμετρηση οδηγει σε εμμονη....ουτε βολευει αν βγαινεις εξω για φαγητο!
Αρα αποφασισα 1.να προσεχω την ποιοτητα και να μην ξεπερναω την ποσοτητα.1100 θερμιδες πανω κατω,οσο πιο υγειηνα χωρις να καθομαι να μετραω πηρα 37γρ.πρωτεινες και οχι 49....ή 12γρ φυτικες ινες και οχι 26....
και 2.να γυμναζομαι!!!
εγω πηγα σε διαιτολογο όταν αρχισα να μενω μονη μου.
τωρα λεω θα μαθω να "μαγειρευω" τα κατάλληλα γευματα, να βαζω στο πιατο μου τη σωστη ποσοτητα.
του ειπα να γραψει ποσα γραμμαρια ειναι η μια μεριδα και στην αρχη εβαζα το πιατο στη ζυγαρια πριν το γεμισω. Τωρα πανω κατω ξερω απο ποσοτητες.
πανω κατω ξερουμε τι ειναι σωστο να φαμε και απο την εμπειρια μας και μονο γνωριζουμε τι μας παχαινει και τι οχι...
πχ τωρα ετοιμασα για απογευμα:1 αχλαδι+2 ακτινιδια+3 δαμασκηνα (αποξηραμενα) +1 τοταλ 0%+2 κουταλακια του γλυκου μελι....
πιθανον ενας διαιτολογος θα διαφωνουσε με τις ποσοτητες των φρουτων ή το συνδιασμο τους ή και εγω δεν ξερω με τι αλλο!!...αλλα απο τη στιγμη που και υγειηνο το θεωρω και με καλυπτει γευστικα δεν θα κατσω να το υπεραναλυσω!!!οκ,υπολογιζω απλα ποσες θερμιδες εχει πανω κατω,αλλα ως εκει!
το δύσκολο είναι να γίνει η αρχή! να βρεί κανείς δηλαδή ένα σωστό μοντέλο διατροφής που να τον καλύπτει τόσο γευστικά όσο και ποιοτικά. να βρεί δηλαδή τη χρυσή τομή που συνδιάζει τις τροφές της προτίμησης του καθενός αλλά που ταυτόχρονα περιλαμβάνει όλα όσα έχει ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός για να λειτουργεί σωστα και φυσικά να μην παχαίνει.
νομίζω ότι όποιος καταφέρει και καταλήξει σε αυτό το μοντέλο διατροφής, μαθαίνει σταδιακά να κινείται βάσει αυτού του μοντέλου για όλη την υπόλοιπη ζωή του χωρίς να χρειάζεται να υπολογίζει και να μετράει.
εγώ για παράδειγμα ξέρω ότι θέλω να τρώω ένα κανονικό γεύμα ημερησίως. ξέρω ότι αυτό πρέπει να αποτελείται από μια μεγάλη ωμή σαλάτα και μια μετρημένη μερίδα φαγητού. απο κει και πέρα δε θα κάτσω να μετρήσω ούτε θερμίδες, ούτε γραμμάρια, ούτε συστατικά κλπ κλπ..... απλά προσέχω τις ποσότητες. τρώω όμως ότι υπάρχει στο σπίτι καθημερινά για όλη την οικογένεια χωρίς περιορισμούς. το σημαντικό είναι να καλύπτονται όλες οι διατροφικές ομάδες. δηλαδή να τρώς από τα πάντα.....
όσο αφορά στα υπόλοιπα γεύματα είναι λίγο πολύ στάνταρ. ξέρω δηλαδή πότε θα φάω το φρούτο μου, το γιαούρτι μου, το γλυκάκι μου και πάει λέγοντας.......
ευχαριστω για τις απαντησεις σας,ναι δεν περιμενα να χασω λιπος, γνωριζα οτι ηταν υγρα αλλα ηθελα αποτελεσμα αμεσο ωστε να παρω τα πανω μου και να συνεχισω....
κοριτσάκι..... δεν παίρνεις τα πάνω σου..... ίσα ίσα.....καταστρέφεις τον μεταβολισμό σου! αυτό μακροπρόθεσμα σαμποτάρει την προσπάθειά σου για αδυνάτισμα γιατί μετά μπλοκάρεις ακόμα και αν φας ένα καθόλα φυσιολογικό και υγιεινό γεύμα.... σκέψου το λίγο... αυτό θέλεις???? να θυμάσαι ότι η ένδειξη της ζυγαριάς είναι πολύ σχετικό στοιχείο. μπορεί να δείχνει μικρότερο νούμερο και να φαίνεσαι η ίδια ή να δείχνει το ίδιο νούμερο και να φαίνεσαι πιο αδύνατη....... το παν είναι η σωστή διατροφή εφόρου ζωής...... μην το ξεχνάς ποτέ αυτό και μην πέφτεις στις παγίδες του εύκολου αδυνατίσματος.........
ναι σωστά αλλά αυτή την απαράδεκτη δίαιτα , την έχει δόσει διαιτολόγος, και δυστυχώς αρκετά υπερτιμημένος, κάποιοι την πατήσαμε μαζί του, δες λίγο στις προηγούμενες σελίδεςQuote:
Originally posted by device
μα, γιαυτο ακριβως πας σε ενα διαιτολογο που το χει σπουδασει, σου βγαζει προγραμμα και με μικρες παραλλαγες το εφαρμοζεις μια ζωη.
εναλλακτικα μπορεις να στρωθεις στο διαβασμα και να καταρτισεις το δικο σου προγραμμα.
ειναι θεμα 4-5 μηνων να το εμπεδωσεις και μετα ειναι παιχνιδακι!!!
καλημερα παιδια...
Καθε φορα που ειμαι σε φαση "κατι πρεπει επιτελους να κανω με τα κιλα μου" , μπαινω στο φορουμ και παιρνω ιδεες και δυναμη.
αναρρωτιεμαι πως παει η lolipop , τη συνεχιζει τη διαιτα; Γιατι ειχε ξεκινησει δυναμικα, πολυ θα ηθελα να δω πως τα παει επειτα απο τοσο αυστηρη διατροφη.
κοριτσια εσεις που ειστε πιο παλιες εδω μεσα, διαβασα για ενα παιδι που ειναι διαιτολογος και μπαινει εδω ο jvanis , εχετε καμια ιδεα??γιατι σε παλαιοτερα posts τον εκραζαν διαφοροι και ανησυχησα...
Γεια σας κ απο μένα..
Εδώ κ ένα μήνα περίπου έχω αρχίσει δίαιτα για πρώτη φορά στη ζωή μου!!! Τα δυομισι τελευταία χρόνια που δουλεύω (είμαι 27 χρονών) έβαλα καμια 10αριά κιλάκια κ ειπα να προλάβω τα χειρότερα κ πήγα σε διαιτολόγο.
Ενδεικτικά το εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα (με παραλλαγές κάθε βδομάδα στα φαγητα)
ΠΡΩΙΝΟ
· 1 γιαούρτι έως 2%, 2 φρυγανιές, 1κγ μέλι, καφές.
· 1 γιαούρτι έως 2%, 2κς δημητριακά , καφές.
· 1 φυσικός χυμός (από 2 πορτοκάλια), 1 φέτα ψωμί του τόστ, 1 φέτα τυρί, 1 φέτα γαλοπούλα, καφές.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
· 1 φρούτο.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
· Μπριζόλα, σαλάτα (πράσινη) με 1κς ελαιόλαδο, 1 φέτα ψωμί.
· Ψάρι ψητό, σαλάτα (πράσινη) με 1κς ελαιόλαδο, 1 φέτα ψωμί.
· Φασολάκια 1 ½ φλυτζ., 50γρ τυρί, 1 φέτα ψωμί.
· Κοτόπουλο ψητό, 3-4 κομμάτια πατάτες φούρνου, σαλάτα με 1κς ελαιόλαδο.
· Φακή (όσο το χείλος ενός βαθύ πιάτου), 50γρ τυρί, σαλάτα με 1κς ελαιόλαδο.
· Μπιφτέκι, σαλάτα με 1κς ελαιόλαδο, 1 φέτα ψωμί.
· Σαλάτα με 1κς ελαιόλαδο, τόνος, 1 φέτα ψωμί.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
· 1 φρούτο.
ΒΡΑΔΙΝΟ
· Σαλάτα με 1κς ελαιόλαδο, 2 καλαμάκια κοτόπουλο, 1 πίτα αλάδωτη. (1 φορά)
· Ντάκος. (1 φορά)
· Ό,τι και το μεσημέρι στη μισή ποσότητα για τα ψητά. (1 φορά)
· Σαλάτα με 1κς ελαιόλαδο, 2 αυγά βραστά, 1 φέτα ψωμί. (2 φορές)
· 1 γιαούρτι έως 2%, 1 φρυγανιά, 1 κγ μέλι. (2 φορές)
Το μήνα που μας περασε έχασα 4 κιλά ακολουθώντας αυτό το πρόγραμμα. Πώς σας φαίνεται; Έπρεπε να χάσω περισσότερα;; Είναι αρκετό το φαγητό;; Μία φίλη μου μου λέει ότι ειναι πολύ λίγο το φαγητό κ αν σταματήσω τη δίαιτα θα τα βάλω αμέσως.. Δώστε μου τα φώτα σας, ανησυχώ! :(
γεια σου Veronica!δε ξερω ποσα κιλα εισαι αλλα εμενα η διαιτα σου μου φαινεται καλη.δλδ δεν ειναι κατω απο 1200 θερμιδες οποτε μια χαρα!κ το να χανεις 1 κιλο τη βδομαδα ειναι το πιο σωστο για να μην τα ξαναπαρεις τα κιλα οποτε συνεχισε δυναμικα!
Ξεκίνησα 74 κιλά, τώρα είμαι 69,7 κ θέλω να φτάσω τα 64, με ύψος 1,70.
Α επίσης μπορώ να τρώω κ όποιο γλυκο θέλω μια φορά τη βδομάδα, πολύ σημαντικό για την περιπτωσή μου που έτρωγα ΚΑΘΕ μερα σοκολατα...
πολύ καλα!συνεχισε κ συντομα θα εισαι στον στοχο σου!
Καλώς ήρθες Βερόνικα, συμφωνώ με τη Σέμι, η διατροφή σου είναι μια χαρά και δεν λείπει καμία ομάδα τροφών, συνεχισε την
κανονικά, αφού και η απώλεια των 4 κιλών είναι μια χαρά. Καλή επιτυχια.
Thank you girls!! :D
Betty, έχουμε τον ίδιο στόχο!!! :P
Καλή μας επιτυχία !
re koritsia exw kani tou kosmou tis diaites.k diabasa mia pou eixe dimosieusei i lolllipop pou elege 10 kila se 20 meres.einai kali????????:no:
δλδ πιστευεις οτι για 20 μερες μπορουμε να χασουμε 10 κιλα?
σκεψου το λιγο, οχι πολυ γιατί δεν αξίζει κιολας.
Αλλα αυτες ειναι χημικες διαιτες που οδηγουν στο κλασσικο αποτελεσμα.
Αν ηταν λοιπον καλή τοτε θα το ειχαμε λυσει το θεμα των κιλων με τη διαιτα της λολιποπ και καθε λολιποπ..
ξερω και εγω μια διαιτα,που χανεις σε 10 κιλα σε 8 μερες.
πρωι 1 χυμο λαχανικων η 1 ντοματα.
μεσημερι 1/2 γιαουρτι.
απογευμα 1 χυμο απο 1 πορτοκαλι.
βραδυ 1 αγγουρι η 5 κολοκυθακια.
ισχυει οτι εχει αποτελεσμα,αλλα μεχρι εκει.
αυτες ειναι διαιτες για μοντελα που παραφαγαν και πρεπει να ξαναγινουν
λειψανα μεχρι την επομενη φωτογραφηση! Ενας φυσιολογικος ανθρωπος,
με πολλα επιπλεον κιλα,αν τολμησει να κανει τετοια διαιτα μεχρι να τα χασει
ολα, ηδη απο την συντηρηση θα τα παρει τριπλασια,οσο γρηγορα τα εχασε !
Ισχυει οτι ειναι βαρετο να χανεις 1 κιλο την εβδομαδα ειδικα οταν εισαι πχ
στα δικα μου κιλα,αλλα καλυτερα αργα και μονιμα,παρα γρηγορα και να ειναι
το βαρος σου ασανσερ για παντα!
σκεφτομαι να την κανω,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
αυτην του καζαμια,,,,τι λετε????:starhit:Quote:
Originally posted by helena73
σκεφτομαι να την κανω,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ορίστε και η δική μου.....Είναι περισσότερο σωστή διατροφή σε μικρότερες ποσότητες παρά "δίαιτα" και χάνεις 1-1,5 κιλό την εβδομάδα
Πρωινό
1 ποτήρι γάλα με 3κ.σ. δημητριακά ολικής αλέσεως
Ή 1 ποτήρι γάλα με 3 φρυγανιές και ½ κ.γ. μαρμελάδα / φρυγανιά
Ή ½ τοστ με μία φ. ψωμί για τοστ και 1 φ. τυρί άπαχο και 1 φ. γαλοπούλα
Δεκατιανό
1 φρούτο ή 1 ζελέ ή 1 μπάρα δημητριακών
Μεσημεριανό
1) Κρέας με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
2) Κοτόπουλο με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
3) Ψάρι με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
4) Λαδερό με 1φ.ψωμί και 30γρ.τυρί άπαχο
5) Λαδερό με 1φ.ψωμί και 30γρ.τυρί άπαχο
6) Κρέας με σαλάτα και 1 φ. ψωμί
7) Όσπριο με σαλάτα και 30γρ. τυρί άπαχο
Απογευματινό
1 φρούτο ή 1 ζελέ ή 1 μπάρα δημητριακών
Βραδινό
1 πίτα αραβική (ή 1 φ. ψωμί για τοστ) με 1 φ. τυρί , 1 φ. γαλοπούλα και λαχανικά
Ή 1 πίτα αραβική (ή 1 φ. ψωμί για τοστ) με 2 αυγά και λαχανικά
Ή 1 σαλάτα με 1 αυγό
Ή 1 σαλάτα με 1 φ. τυρί και 1 φ. γαλοπούλα
Ή ½ μεσημεριανού
Ή 1 σουβλάκι με πίτα αλάδωτη,καλαμάκι κοτόπουλο και ντομάτα-μουστάρδα
Διευκρυνίσεις:
1) Όσπρια + Λαδερά από 1 κούπα του γαλλικού καφέ "μπουχτισμένη"
2) Σαλάτα από 1 1/2 κούπα του γαλλικού καφέ "μπουχτισμένη" και 1 κουτ. σούπασ ελαιόλαδο
3) Κρέας/Κοτόπουλο/Ψάρι 120γρ. αφού ψηθεί και χωρίς κόκκαλα
4) Ψωμί ολικής αλέσεως 1 φέτα = 30γρ.
5) Ζελέ/Μαρμελάδα/Δημητριακά χωρίς ζάχαρη
καλη ειναι κ υγιεινη!!!!!!αλλα λεω να κανω του καζαμια για πιο γρηγορα
οποιος βιαζεται σκονταφτει κουκλα μου. Πιστεψε με... το γρηγορο δεν ειναι ποτε καλο, πρεπει να αφηνεις το σωμα σου να προλαβαινει τη απωλεια αλλιως θα εισαι σαν εμενα που αριθμητικα ειμαι στο κατωτερο ακρο φυσιολογικου ΔΣΜ αλλα δειχνω στρουμπουλη οταν καθομαι γιατι οτι κομματι μου ακουμπισει "απλωνει" σαν κερι που λιωνει. μονο αν ειμαι ορθια και φερνω το σωμα μου σε συγκεκριμενη γωνια δειχνω πολυ αδυνατη. Ειδικα τα ποδια μου.Quote:
Originally posted by helena73
καλη ειναι κ υγιεινη!!!!!!αλλα λεω να κανω του καζαμια για πιο γρηγορα
Στη αρχη, ετσι ελεγα και εγω, "να κανω αυτο για πιο γρηγορα".
ΑΝ θες να κανεις το γρηγορο, τουλαχιστον κανε και γυμναστικη για να μην "λιωνεις" και εσυ.
Φιλικη συμβουλη.
μερυ, ειναι και φυσιολογικό αυτο που λές, γιατί έχασες 60 κιλά!
ειναι λογικό η περίσσεια δέρματος...
άλλο να χάσεις 20 κιλά πχ κ άλλο τόσα πολλά...
όσο γυμναστική κ να έκανες μια χαλάρωση θα την είχες..
σαφως κ ηγυμναστικη χρειαζεται,,παντα νκανει καλο η γυμναστικη!!!!!!!αλλα εγω δεν μπορω ειδικα τωρα με το δευτερο μωρο!μονο περπατημα καποιες φορες!!!!
h λολλιποπ δεν μπαινει???να μας πει τι εγινε με την διαιτα,,,
I' m back again!!!!!!!
Ξανά απο την αρχή...... Εγώ και τα κιλα μου.......
Οσο για την ιστορία.......
Τη διαιτα του καζαμια την είχα ξεκινήσει 25/11/2009 και μέχρι τις 2/2/2010 είχα χάσει 20 κιλα!!!!!!!!!!
Ειχα κάνει τρελό focus όμως και την ακολουθούσα πιστα.
Μεσολάβησε μια εγκυμοσύνη και έκτοτε ενώ έχω πάλι για μια ακόμα φορά μπροστά μου 30 κιλα να χάσω, έχω ομως μια άρνηση......
Ναι μεν με τη διαιτα αυτή χάνεις με τέλους ρυθμούς άλλα ειναι πολυ δύσκολη. Ειναι διαιτα που θέλει μεγάλο πείσμα και θέληση.
Και ερχομαι σήμερα εδώ να σας ανακοινώσω ( και στον εαυτό μου φυσικά) ότι επισήμως την ξεκινάω πάλι!!!!!!!
Θέλω επιτέλους να φτάσω το στόχο μου να Δώ αυτή τη περιβόητη συντήρηση του καζαμια.
Θα είμαι δε και θα τα λέμε.......