Μμμμμ, τρίγωνα ακούω και i have just got the ligouris eye!
Βάλτε κι εμένα στην παρέα παιδιά!
Και ναι, ναι, θα αναλάβω προσωπικά τα έξοδά μου, γιατί -σε ότι αφορά τα γλυκά τουλάχιστον- καλύτερα να με ντύνεις, παρά να με ταίζεις!
Printable View
Μμμμμ, τρίγωνα ακούω και i have just got the ligouris eye!
Βάλτε κι εμένα στην παρέα παιδιά!
Και ναι, ναι, θα αναλάβω προσωπικά τα έξοδά μου, γιατί -σε ότι αφορά τα γλυκά τουλάχιστον- καλύτερα να με ντύνεις, παρά να με ταίζεις!
Tελειο το τιγρακι της ασπιρινης :)
Oλοι θα φαμε, ολοι θα φαμε! Υποψην οτι τα τριγωνα, ειναι επιδορπιο. Πραγμα που σημαινει λιγο καλο φαγητο πριν. ;) Κανει κανεις διαιτα? :P
Να σας πω και εγώ την δική μου ιστορία μετά από την αφορμή του σποτ μου.
Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ΠΑΝΤΑ είχαμε πολλά κατοικίδια!
Στο πατρικό μου ΠΟΤΕ δεν υπήρξε μέρα που να μην έχουμε τουλάχιστον ένα σκύλο ή μια γάτα!
Είχα την μεγάλη τύχη να μεγαλώσω σε χωριό οπότε είχαμε ότι ζητούσαμε γιατί υπήρχε και ο χώρος και η ελευθερία.
Πολλούς σκύλους (δεν θυμαμαι αριθμό!) αλλά ο αγαπημένος μου από όλους ήταν ο ?μπιμπίκος? (κορίτσι ήταν αλλά εμείς έτσι τον φωνάζαμε). Ήταν μόνιμα μέσα στο παιχνίδι μας, είτε παίζαμε με τις κούκλες είτε ΄μαγειρεύαμε?. Την ντύναμε με μαντίλια και φουλάρια και αυτή καμάρωνε!!! Την κάναμε μπάνιο την χτενίζαμε την φροντίζαμε πολύ! (εγώ και οι 2 αδερφές μου) Πολύ καλό σκυλάκι! Της δίναμε φουντούκια και έσπαζε το έξω το τσόφλι και έτρωγε το μέσα!!!
Με τις γάτες (που πάντα είχαμε) δεν μπορώ να πω ότι έχω μεγάλη λατρεία! Τις αγαπώ αλλά όχι όπως τους σκύλους! Μ αρέσει πολύ όμως το χουρχουρητό τους και το ότι θέλεις δεν θέλεις θα έρθουν να τριφτούν και να χαϊδευτούν!
(αυτή την στιγμή η μαμά μου έχει 9! Και όλες περιποιημένες!)
Είχαμε και ένα καταπληκτικό περιστέρι το οποίο ερχόταν και καθόταν στο κεφάλι μας και μας τσιμπούσε με τα νυχάκια του για το δώσουμε να φάει!
Κατά καιρούς είχαμε κουνέλια, κότες, αρνάκι, κατσικάκι, και όλα αυτά για εμάς τις τρεις αδερφές! Όχι γενικά για όλη την οικογένεια!
Ήταν πολύ όμορφο να τα φροντίζουμε από μωράκια και να τα ταΐζουμε με μπιμπερό! (το αρνάκι και το κατσικάκι εννοώ έτσι? Όχι την κότα!! :D:D)
Κάθε άνοιξη ζητούσα από την μαμά μου να μου αγοράσει 2 κοτοπουλάκια και αυτή το έκαμνε αρκεί να είχα εγώ την φροντίδα τους! Και αυτά με γνώριζαν!
Και φτάνω στην περίφημη κότα με το κραγιόν! Τη μεγάλωσα από ημερών. Κάθε φορά που με έβλεπε ερχόταν στα πόδια μου και τριβόταν για να την πάρω αγκαλιά! Τότε έβγαζα την κούκλα μου από το καροτσάκι και έβαζα μέσα την κοτούλα μου και την έκανα βόλτες!!! (ναι εννοώ το καροτσάκι που βάζουμε κούκλες μέσα!) Την τάιζα (ήταν παχουλή!) και της έβαζα σκιές στα μάτια (κανονικές) και κραγιόν στο ράμφος (κανονικό). Της φορούσα φουστίτσες και φουλαράκια στο λαιμό! Της έβαφα ακόμη και τα νύχια της!!!! Ακόμη και όταν την ξεχνούσα για λίγη ώρα στο καρότσι, δεν έφευγε και περίμενε υπομονετικά! Μια φορά την ξέχασα όλη νύχτα και εκείνη ήταν εκεί!!! Της έκανα βόλτα και με καρότσι οικοδομής και πάλι καθόταν και δεν έφευγε!!!
Δυστυχώς όμως δεν έχω φωτογραφίες της?:(
Αγαπώ πολύ τα ζωάκια! Οι κόρες μας ζητάνε ένα σκυλάκι συνέχεια αλλά ζώντας σε πολυκατοικία δεν είναι εφικτό. Αν είχαμε αυλή θα ήταν αλλιώς?
Προς το παρών όπως είπε και ο Δημήτρης έχουμε 2 χελωνίτσες αλλά δεν κάνουν και τίποτε άλλο από το να κοιμούνται και να κολυμπάνε?(θα μου πεις χελώνες είναι? χαχαχαχ)
Σκέφτομαι βέβαια χωρίς να έχω πει τίποτε στον Δημήτρη (εδώ θα το μάθει :P) να πάρουμε ένα χαμστερακι! Θα δείξει?.. χαχαχαχαχαχαχ Προς το παρών κουβέντα στις μικρές?..σσσσσσς
Και εδώ σταματάω το Α4!
Και για αυτούς που θα τα διαβάσουν και θα τα αμφισβητήσουν έχω να πω ότι είμαι η Νεκταρια έχω σώας τα φρενας και ότι έγραψα είναι πέρα για πέρα αληθινό! (έχω και μάρτυρες! χαχαχαχαχ) Α και κατι αλλο μην μου αρχισετε με τα "τα βασανιζες...κλπ" γιατι θα τα παρω!!!! εγω ξερω ποσο τα αγαπουσα και ποσσες ωρες ξοδευα μαζι τους!
φιλακια ρουφηχτα οοο Σουλταν!
Λιλακι μου γλυκο
σ αγαπαω κοριτσαρα μου!!!!!!
μη μου την στεναχωρησετε ξανα!!!!!!!!! :)
thank you Κωστα Κωστα (που ελεγε και ο Σερβετας χαχαχαχαχα)
Τέλειο τα γατάκι σου ασπιρίνη μου!!!!!!!!!!!
Όσοι δεν μπορούμε να ανέβουμε Θεσ/νίκη να θυμάστε ότι οι υπόλοιποι που θα πάτε έχετε δουλειά...!!!!
Να φέρετε κ από 1 κουτί στον καθένα μας...!!!!1Ε,φτάνει που θα μείνουμε εδώ να μην φάμε και ΜΕΡΙΚΑ γλυκάκια????
Θα αστειεύεσαι βέβαια! μια ωρίτσα????Quote:
Originally posted by BARB3
λιλυ, μη τολμησεις να ερθεις θεσσαλονικη και δεν ενημερωσεις...κανονισε εστω μια ωριτσα για καφε
χα χα
Καλέ εγώ για εσάς θα έρθω, τι νομίζατε οτι θα μου συναντιέστε καθε τρείς και λίγο κι εμείς οι υπόλοιπες τίποτα?
Διαβαλκανική συνάντηση θα συγκαλέσω, κι όποιος αντέξει!
Θα κάνουμε πανφορουμιακό meeting!!
Κι εγώ σ'αγαπώ Νεκταρίνι μου και σ΄ευχαριστώ πολύ που είσαι τόσο γλυκιά και καλή φίλη μου !Quote:
Originally posted by Nekky
Λιλακι μου γλυκο
σ αγαπαω κοριτσαρα μου!!!!!!
μη μου την στεναχωρησετε ξανα!!!!!!!!! :)
Δίαιτα, δίαιτα μμμ κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει, που θα μου πάει θα το βρώ.....Quote:
Originally posted by kwstas01
Oλοι θα φαμε, ολοι θα φαμε! Υποψην οτι τα τριγωνα, ειναι επιδορπιο. Πραγμα που σημαινει λιγο καλο φαγητο πριν. ;) Κανει κανεις διαιτα? :P
:P
Quote:
Τότε έβγαζα την κούκλα μου από το καροτσάκι και έβαζα μέσα την κοτούλα μου και την έκανα βόλτες!!! (ναι εννοώ το καροτσάκι που βάζουμε κούκλες μέσα!) Την τάιζα (ήταν παχουλή!) και της έβαζα σκιές στα μάτια (κανονικές) και κραγιόν στο ράμφος (κανονικό). Της φορούσα φουστίτσες και φουλαράκια στο λαιμό! Της έβαφα ακόμη και τα νύχια της!!!!
Τι μου θυμησες! εμεις οικογρνειακα καθε καλοκαιρι πηγαιναμε στο χωριομ οπου εγω και η αδελφη μου βαριομασταν αφορητα απο την 2η μερα καθως δεν υπηρχαν παιδακια να παιξουμε. Για να σταματησουν λιγο την γκρινια οι δικοι μας "δανειζονταν" κανενα κουνελακι να το προσεχουμε και οταν φευγαμε το διναμε πισω(καλοταισμενο και αφρατο καταλαβαινετε- παντα αναρωτιομουν γιατι "πεθαιναν" το χειμωνα και ποτε δεν μας εδιναν το ιδιο το επομενο καλοκαιρι). Ενα απο αυτα-η αμαρυλλις- ηταν αγριοκουνελο. Την ημερα που μας το εφεραν "ξεσκισε" κυριολεκτικα τον θειο μου. Την ΕΠΟΜΕΝΗ εβδομαδα το βγαζαμε βολτα με το καροτσακι της κουκλας και το καπελακι της (για τον ηλιο). Καπου εχω φωτογραφια θα την σκαναρω να σας το δειξω.
Επισης ειχα ενα χαμστερακι που οταν το αγορασαμε ηταν εγκυος και γεννησε 9... α και ενα σκαντζοχοιρακι στην αυλη της πολυκατοικιας που ετρωγε μονο εαν το ταιζαμε με το χερι...
Μη μου αναστατώνετε τη Λιλένια μου,σας παρακαλώ πολύ!
Αχού ένας Ορφεούλης!!!!!
Έτσι λέμε με το φίλο μου όλα τα λαμπραντόρ γιατί έχει κι εκείνος ένα και το βαφτίσαμε πριν πέντε χρόνια Ορφέα!!!!
ψυχηηηηηηηη μου!!! γλυκες ειναι τα σκασμενα !!! :PQuote:
Originally posted by NADINE
Μη μου αναστατώνετε τη Λιλένια μου,σας παρακαλώ πολύ!
Νεκταρία να είσαι καλά!Quote:
Να σας πω και εγώ την δική μου ιστορία μετά από την αφορμή του σποτ μου.
Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ΠΑΝΤΑ είχαμε πολλά κατοικίδια!
Στο πατρικό μου ΠΟΤΕ δεν υπήρξε μέρα που να μην έχουμε τουλάχιστον ένα σκύλο ή μια γάτα!
Είχα την μεγάλη τύχη να μεγαλώσω σε χωριό οπότε είχαμε ότι ζητούσαμε γιατί υπήρχε και ο χώρος και η ελευθερία.
Πολλούς σκύλους (δεν θυμαμαι αριθμό!) αλλά ο αγαπημένος μου από όλους ήταν ο ?μπιμπίκος? (κορίτσι ήταν αλλά εμείς έτσι τον φωνάζαμε). Ήταν μόνιμα μέσα στο παιχνίδι μας, είτε παίζαμε με τις κούκλες είτε ΄μαγειρεύαμε?. Την ντύναμε με μαντίλια και φουλάρια και αυτή καμάρωνε!!! Την κάναμε μπάνιο την χτενίζαμε την φροντίζαμε πολύ! (εγώ και οι 2 αδερφές μου) Πολύ καλό σκυλάκι! Της δίναμε φουντούκια και έσπαζε το έξω το τσόφλι και έτρωγε το μέσα!!!
Με τις γάτες (που πάντα είχαμε) δεν μπορώ να πω ότι έχω μεγάλη λατρεία! Τις αγαπώ αλλά όχι όπως τους σκύλους! Μ αρέσει πολύ όμως το χουρχουρητό τους και το ότι θέλεις δεν θέλεις θα έρθουν να τριφτούν και να χαϊδευτούν!
(αυτή την στιγμή η μαμά μου έχει 9! Και όλες περιποιημένες!)
Είχαμε και ένα καταπληκτικό περιστέρι το οποίο ερχόταν και καθόταν στο κεφάλι μας και μας τσιμπούσε με τα νυχάκια του για το δώσουμε να φάει!
Κατά καιρούς είχαμε κουνέλια, κότες, αρνάκι, κατσικάκι, και όλα αυτά για εμάς τις τρεις αδερφές! Όχι γενικά για όλη την οικογένεια!
Ήταν πολύ όμορφο να τα φροντίζουμε από μωράκια και να τα ταΐζουμε με μπιμπερό! (το αρνάκι και το κατσικάκι εννοώ έτσι? Όχι την κότα!! :D:D)
Κάθε άνοιξη ζητούσα από την μαμά μου να μου αγοράσει 2 κοτοπουλάκια και αυτή το έκαμνε αρκεί να είχα εγώ την φροντίδα τους! Και αυτά με γνώριζαν!
Και φτάνω στην περίφημη κότα με το κραγιόν! Τη μεγάλωσα από ημερών. Κάθε φορά που με έβλεπε ερχόταν στα πόδια μου και τριβόταν για να την πάρω αγκαλιά! Τότε έβγαζα την κούκλα μου από το καροτσάκι και έβαζα μέσα την κοτούλα μου και την έκανα βόλτες!!! (ναι εννοώ το καροτσάκι που βάζουμε κούκλες μέσα!) Την τάιζα (ήταν παχουλή!) και της έβαζα σκιές στα μάτια (κανονικές) και κραγιόν στο ράμφος (κανονικό). Της φορούσα φουστίτσες και φουλαράκια στο λαιμό! Της έβαφα ακόμη και τα νύχια της!!!! Ακόμη και όταν την ξεχνούσα για λίγη ώρα στο καρότσι, δεν έφευγε και περίμενε υπομονετικά! Μια φορά την ξέχασα όλη νύχτα και εκείνη ήταν εκεί!!! Της έκανα βόλτα και με καρότσι οικοδομής και πάλι καθόταν και δεν έφευγε!!!
Δυστυχώς όμως δεν έχω φωτογραφίες της?:(
Αγαπώ πολύ τα ζωάκια! Οι κόρες μας ζητάνε ένα σκυλάκι συνέχεια αλλά ζώντας σε πολυκατοικία δεν είναι εφικτό. Αν είχαμε αυλή θα ήταν αλλιώς?
Προς το παρών όπως είπε και ο Δημήτρης έχουμε 2 χελωνίτσες αλλά δεν κάνουν και τίποτε άλλο από το να κοιμούνται και να κολυμπάνε?(θα μου πεις χελώνες είναι? χαχαχαχ)
Σκέφτομαι βέβαια χωρίς να έχω πει τίποτε στον Δημήτρη (εδώ θα το μάθει :P) να πάρουμε ένα χαμστερακι! Θα δείξει?.. χαχαχαχαχαχαχ Προς το παρών κουβέντα στις μικρές?..σσσσσσς
Και εδώ σταματάω το Α4!
Και για αυτούς που θα τα διαβάσουν και θα τα αμφισβητήσουν έχω να πω ότι είμαι η Νεκταρια έχω σώας τα φρενας και ότι έγραψα είναι πέρα για πέρα αληθινό! (έχω και μάρτυρες! χαχαχαχαχ) Α και κατι αλλο μην μου αρχισετε με τα "τα βασανιζες...κλπ" γιατι θα τα παρω!!!! εγω ξερω ποσο τα αγαπουσα και ποσσες ωρες ξοδευα μαζι τους!
φιλακια ρουφηχτα οοο Σουλταν!
Το τι γέλιο έκανα με όλα αυτά δεν περιγράφεται!
Είσαι το κάτι άλλο, μα είναι δυνατόν τέτοιο παιχνίδι με την κότα? Εσύ πια την είχες κάνεις κούκλα σου!
Και τα περιγράφεις και ολοζώντανα, σαν να τα βλέπω! Μα να της βάφεις και τα νύχια κι αυτή να κάθεται!
το κάτι άλλο σου λέω!
εγώ έχω:
την Τάρα (τη σκυλίτσα μου),τον Σωτήρη (τη γατούλα μου),τις Τσιουτσίνα 1 και 2 και τους Τσιουτσίνος 1 και 2 (οι παπαγάλοι μου) και τη Μνήμη,τη Μελέτη,την Αοιδή και την Ευτέρπη (οι οποίες είναι τα χαμστεράκια μου)..αυτά
χαιρομαι που σ εκανα να γελασεις και να ξεχαστεις λιγο! :)Quote:
Originally posted by LIDA
Νεκταρία να είσαι καλά!
Το τι γέλιο έκανα με όλα αυτά δεν περιγράφεται!
Είσαι το κάτι άλλο, μα είναι δυνατόν τέτοιο παιχνίδι με την κότα? Εσύ πια την είχες κάνεις κούκλα σου!
Και τα περιγράφεις και ολοζώντανα, σαν να τα βλέπω! Μα να της βάφεις και τα νύχια κι αυτή να κάθεται!
το κάτι άλλο σου λέω!
αυτη την κοτουλα δεν θα την ξεχασω ποτε!!! Να την εβλεπες με τα κοκκινα νυχακια της να κανει βολτες στον κηπο και να σκαλιζει να βρει σπορους!!!! φοβερο θεαμα!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μιραντα βλεπω εισαι απο Θεσσαλονικη!!!! Και εγω ελεγα απο ποιον θα παρω ενα χαμστερ απο ποιον???? χαχαχαχαχαχαχQuote:
Originally posted by miranta
εγώ έχω:
την Τάρα (τη σκυλίτσα μου),τον Σωτήρη (τη γατούλα μου),τις Τσιουτσίνα 1 και 2 και τους Τσιουτσίνος 1 και 2 (οι παπαγάλοι μου) και τη Μνήμη,τη Μελέτη,την Αοιδή και την Ευτέρπη (οι οποίες είναι τα χαμστεράκια μου)..αυτά
Ειναι απιστευτα τα χαμστερακια!!!! Υπεροχα και τρυφερουλια!!! Αλλα θελουν προσοχη να εχει το καθενα το δικο του κλουβι αλλιως......
Οι παπαγαλοι σου ειναι μεγαλοι απο αυτους που μιλανε? δεν ξερω σχεδον τιποτε για παπαγαλους απλα ρωταω γιατι μου αρεσουν τα χρωματα τους. :P
να τα χαιρεσαι!!!!
Νεκταρία δεν παίζεσαι σου λέω! Είσαι το κάτι άλλο! Αυτή η ιστορία με την κότα θα αφήσει εποχή!
κοτ κοτ κοτ
κικιρικου
Μπαρμπούνι , πουτ δε κοτ νταουν :P
που το θυμηθηκες βρε? απαιχτο στον καιρο του.
εχθες ετρωγα λιγο κοτοπουλακι και σκεφτομουν, λετε να ειχε και κραγιον πριν το σφαξουν?.....
χαχαχχαχαχα! Κοτόπουλα τραβεστί! Νεκταρίνι,κατέστρεψες κάθε κοπέλα σε δίαιτα!
Ντάουν,αλλά Σλόουλυ Λιλένια μου!Σλόουλυ!Quote:
Originally posted by Lily
Μπαρμπούνι , πουτ δε κοτ νταουν :P
--->http://www.youtube.com/watch?v=9SNHQOi_d1k
σήμερα δεν παίζεστε, τελείωσε!
χαχαχα εχω σκάσει στα γέλια κορίτσια
Μια κοτα ομως ηταν ατιθαση και δεν δεχοταν στυλιστικες παρεμβασεις....
Η συνεχεια στο βιντεο...
http://www.youtube.com/watch?v=izZSpGkEiM8
κοκορικο κοκορικο!!! :D :D
αφιερωμενο στις κοτουλες και στα κοκορακια!!! χαχαχαα
http://www.youtube.com/watch?v=Wu7SVWD4yEc
Αχ Κωστα εγω την εχω πατησει απο ενα τετοιο κοκορα!!!! Το τι κυνηγητο εχω φαει, δεν λεγετε! Τωρα ή με κυνηγουσε να με τσιμπησει γιατι η καλη του κοτουλα προτιμουσε εμενα ή δεν του αρκουσαν οι κοτες της περιοχης και κηνυγουσε οτι θυληκο περνουσε!!! χαχαχαχαχαχαQuote:
Μια κοτα ομως ηταν ατιθαση και δεν δεχοταν στυλιστικες παρεμβασεις....
Η συνεχεια στο βιντεο...
http://www.youtube.com/watch?v=izZSpGkEiM8
Παντως κατεληξε να γινει μια νοστινοτατη σουπιτσα!! χαχαχαχα
Κι εγώ παιδιά, απίστευτο, αλλά τις φοβάμαι τις κότες. Δεν φοβάμαι σκυλιά πιο μεγαλόσωμα κι από μένα (λίγο δύσκολο, αλλά σους μολοσσούς αναφέρομαι), δεν φοβάμαι θεριά, αλλά όταν βλέπω κότες, παγώνω από την τρομάρα μου!
Μήπως να πάρω μία κότα να της βάψω τα νύχια για να μου φύγει η φοβία?
Αva εχεις πουλοφοβια ε? Δυσκολη η περιπτωση σου..... :D
Nekky μια κοτοσουπα τον χειμωνα, το καλυτερο γιατρικο :)
Αβα βρηκες λυση!
Παρε ενα κοτοπουλακι και ξεκινα το κομμωτηριο, πεντικιουρ, πιρσινγκ!!! α και μην ξεχασεις το κραγιον!!! ετσι θα το συνηθισεις και δεν θα τα φοβασαι πια!!! :D :D
Να σε ρωτησω κατι? φοβασαι και αυτα που τα σερβιρουν νοστιμα ξεροψημενα με πετσουλα τραγανη σε πιατελα? ή μονο τα ζωντανα?? χαχαχαχαχαχαχ
Ας μην σας πω καλυτερα τι φοβαμαι εγω γιατι θα γελατε!!!!
Οσο για σημερα Κωστα το μενου δεν εχει κοτοσουπα αλλα γιουβαρλοσουπα! αλλαξαμε ζωακι! :P
Αααα, στα ξεροψημένα αλλάζω τακτική. Ιδίως πετσούλα... Απάνω της!!! Και η σουπίτσα δεν με χαλάει καθόλου.
Σήμερα όλως τυχαίως έχω στο μενού κοτόπουλο ριγανάτο σε γάστρα με πατατουλες! Μμμμ!!
Νεκταρία μου θύμησες τον αδελφό μου ... είχαμε μία γατούλα μικρά την οποία την είχε κάνει μπεκρού και καπνίστρια.... ω ναι σωστά άκουσες γιατι κανοντάς την μπάνιο στο νιπτήρα (...... θεέ μου τι είχε τραβήξει αυτό το γατάκι..) την πότιζε ούζο το οποίο έπινε σαν τρελή και της έβαζε τσιγάρο στο στόμα το οποίο κράταγε στο στόμα της για πολλή ώρα... τι να σου λέω .. εγώ ήμουν μικρή τότε και δεν ήξερα .. σήμερα θα τον έλουζα με το ούζο βέβαια...και θα τον έκαιγα με το τσιγάρο... ( αδελφική αγάπη ... χαχα)
Πάντως και η κοτούλα η δίκη σου δεν τράβηξε και λίγα... μα κραγιόν???
Ασχετο εγώ έχω ένα μαλτεζ- τεριέ .. τον λένε μπούμπη .. είναι άσπρος ... και είναι πολύ σημαντικός για μένα... τον λατρεύω!!!
Φιλιά!!
χαχαχαχαχαχQuote:
Originally posted by eugenia_
Νεκταρία μου θύμησες τον αδελφό μου ... είχαμε μία γατούλα μικρά την οποία την είχε κάνει μπεκρού και καπνίστρια.... ω ναι σωστά άκουσες γιατι κανοντάς την μπάνιο στο νιπτήρα (...... θεέ μου τι είχε τραβήξει αυτό το γατάκι..) την πότιζε ούζο το οποίο έπινε σαν τρελή και της έβαζε τσιγάρο στο στόμα το οποίο κράταγε στο στόμα της για πολλή ώρα... τι να σου λέω .. εγώ ήμουν μικρή τότε και δεν ήξερα .. σήμερα θα τον έλουζα με το ούζο βέβαια...και θα τον έκαιγα με το τσιγάρο... ( αδελφική αγάπη ... χαχα)
Πάντως και η κοτούλα η δίκη σου δεν τράβηξε και λίγα... μα κραγιόν???
Ασχετο εγώ έχω ένα μαλτεζ- τεριέ .. τον λένε μπούμπη .. είναι άσπρος ... και είναι πολύ σημαντικός για μένα... τον λατρεύω!!!
Φιλιά!!
βρε το καημενο τα γατακι!!!! ουζο και τσιγαρο???? καλα που εχουν 7 ζωες!!! αχαχαχαχαχαχα
Την κοτουλα μου την ειχα ....κυρια!!!! Σε ολα της περιποιημενη!!!! Απο την κορυφη μεχρι τα νυχια!!!! :D :D
next top chick(en)
είσαι όμως και συ απίθανος!!!Quote:
next top chick(en)
ο Κωστας δεν αφηνει να πεσει τιποτε ετσι!!!!
Μπραβο Κωστα! φοβερο χιουμορ!!!
Οταν θα κανονισουμε συναντηση ολοι μαζι (men kai women) Κωστα θα ρθεις!!!!!! Φαινεσαι φοβερος τυπος!!! :)
....με το ζορι! δε σε ρωταμε!!!! :D :D