αχ να στα στειλω να φυγουν και απ το σπιτι γιατι τη βλεπω τη δουλεια-καποια στιγμη θα ενδωσωωωωω!κλαψ κλαψ κλααααααψ!!!!
Printable View
αχ να στα στειλω να φυγουν και απ το σπιτι γιατι τη βλεπω τη δουλεια-καποια στιγμη θα ενδωσωωωωω!κλαψ κλαψ κλααααααψ!!!!
Καλά πλάκα κάνεις! Τα έχεις και στο σπίτι σου? Μα τι chocaholic είσαι εσύ βρε παιδί μου?
Θα τα είχα τσακίσει στη στιγμή!
Στείλτα αμέσως σπίτι μου, δεν επιτρέπεται να τα έχεις εκεί και να κολάζεσαι!
αχ υπο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα χαν προλαβει καν να μπουν στο ντουλαπι,θα τους ειχα ορμησει ΑΜΕΣΩΣ!τωρα πια ομως πρεπει να κοπουν ολα αυτα μαχαιρι...αχχχχχχ!(πριν λιγο ξαναπερασα απ την κουζινα και τα λοξοκοιταξα ΑΛΛΑ απομακρυνθηκα εγκαιρως...ουφφφφφφφφφφφφφ� �φ!)
chocaholic στα σοβαρά τώρα, πέτα τα ή κέρνα τα.
Μην κρατάς τον πειρασμό μέσα στο σπίτι!
πεταξε τα. εγω δεν θα αντεχα. και ειναι μαθηματικα αποδεδειγμενο(!!!!????) οτι δεν θα αντεξεις.....εκτος και αν εισαι τερας αυτοσυγκρατησης
τι να κανω ρε κοριτσια που δε μενω μονη στο σπιτι????αφηστε!!!ετσι ειναι ολη την ωρα:ζω μεσα στους πειρασμους,γιατι ενταξει εγω πρεπει να κανω διαιτα,οι υπολοιποι τι φταινε???οποτε το παιζω τερας αυτοσυγκρατησης και ο,τι γλιτωσω γλιτωσα!!
αχ αυτοι οι πειρασμοι!!!!!
κρυψτα καπου που να μην τα βλεπεις και τα μυριζεις!!!!
δεν εφαγα 'μαξιλαρακια' γεμιστα με σοκολατα που με κερναγε η μικρη μου και μου τα εφερνε μπροστα στο στομα μου!
δεν εφαγα την τριτη γεμιστη πιπερια (σταματησα στις 2) χεχεχε
ελα ομως που αδιαθετησα σημερα και θελω γλυκο.......και καταληγω στην κουζινα να πινω νερο και να ξαναφευγω γρηγορα γρηγορα! χαχαχα
τι ειναι καλε ταμαξιλαρακια γενιστα με σοκολατα??????ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΟΛΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑ!!!!ασε και εγω αδιαθετησα και θελω να τα φαω ΟΛΑ!!!!ουφφφφφφφφφφφφφφ!
αντε δεν πειραζει ας κανω και λιγη διαφημηση χαχαχαχαχ
. ...τα μαξιλαρακια τα γεμιστα τα αγοραζω απο το λιντλ στο ραφι με τα δημητριακα και τρωγονται σαν ολα τα δημητριακα με γαλα. Αλλα εμενα τα παιδια μου τα τρωνε σαν γλυκακι κολατσιο, τα προτιμουν σκετα!
Ειναι πολυ νοστιμα τα σκασμενα και εχουν και ενα σοκολατενιο αρωμα.........μμμμμμμμμ
ας πιω λιγο νερακι!!!!! χαχαχαχαχαχαχ
αααα!!τα ξερω αυτα τα δημητριακουλια!και εγω σκετα τα ετρωγα!!!τυχερα τα παιδακιαααααα!
αςπιω και εγωλιγο νερακι να κοπασω τη λιγουραααα!στην υγεια σου νεκκυ μου!!!!!!
στην υγεια σου chocaholic!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by chocaholic
ας πιω και εγω λιγο νερακι να κοπασω τη λιγουραααα!στην υγεια σου νεκκυ μου!!!!!!
χχαχαχαχαχαχαχααχ
Quote:
τι να κανω ρε κοριτσια που δε μενω μονη στο σπιτι????αφηστε!!!ετσι ειναι ολη την ωρα:ζω μεσα στους πειρασμους,γιατι ενταξει εγω πρεπει να κανω διαιτα,οι υπολοιποι τι φταινε???οποτε το παιζω τερας αυτοσυγκρατησης και ο,τι γλιτωσω γλιτωσα!!
πες τα ρε κοπελα μου! ο πατερας μου μας εφτιαξε κρεπες χτες! γλυκιες με σοκολατα-σιροπι-μπισκοτο! εφαγα μια χτες το βραδυ αλλα σημερα κρατηθηκα η ατιμη. την γλυτωσα με 2 κομματακια σοκολατα υγειας.α και κρατηθηκα επισης και δεν εφαγα και ενα σοκοφρετινι που με κερασανε.
αχχχχχχχχχχχχχχχ!!!πως σε καταλαβαινω.....αντικειμενι� �α για να αντισταθεις στη ζεστη σπιτικη κρεπα με ολα τα καλουδια πρεπει να σαι μοναδικα και εξωπραγματικα εγκρατης και πειθαρχημενος!εισαι τρομερη που κρατηθηκες!!!!ευγε και παλι ευγε!!!
(ωρες-ωρες σκεφτομαι τι καλα που θα ταν να μενω μονη μου και στο ψυγειο να υπαρχουν μονο γιαουρτια 2%,πρασινα λαχανικα και νερο...αντιθετως αυτη τη στιγμη στο ψυγειο υπαρχουν απο παριζακια,μπεικον,ζαμπον κλπ μεχρι κρεμ καραμελε,προφιτερολ και κωκακια...)ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΓΛΥΚΩΝ????????
Quote:
αχχχχχχχχχχχχχχχ!!!πως σε καταλαβαινω.....αντικειμενι� �α για να αντισταθεις στη ζεστη σπιτικη κρεπα με ολα τα καλουδια πρεπει να σαι μοναδικα και εξωπραγματικα εγκρατης και πειθαρχημενος!εισαι τρομερη που κρατηθηκες!!!!ευγε και παλι ευγε!!!
(ωρες-ωρες σκεφτομαι τι καλα που θα ταν να μενω μονη μου και στο ψυγειο να υπαρχουν μονο γιαουρτια 2%,πρασινα λαχανικα και νερο...αντιθετως αυτη τη στιγμη στο ψυγειο υπαρχουν απο παριζακια,μπεικον,ζαμπον κλπ μεχρι κρεμ καραμελε,προφιτερολ και κωκακια...)ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΓΛΥΚΩΝ????????
στην ιδια κατασταση ειναι και το δικο μας το ψυγειο. και μετα σου λεει οικονομικη κριση! την θυμομαστε μονο αν ζητησω καμια εκδρομουλα! τοσες σοκολατες, αν μαζευα τα λεφτα που δινουμε, μια εβδομαδα στο παρισι θα πηγαινα!!!
[quote]Originally posted by irenep
Quote:
.,.......μηπως να αρχισετε την διακινηση ναρκωτικων που δεν παχαινουν κιολας???????????
εγω αντισταθηκα στη σοκολατα που με κερναγαν το πρωι...
φιλια
αχαχαχαχαχαχαχαχα!καθολου αδικο δεν εχεις!!!θα τοπερασω ως προταση <<ο,τι λεφτα ξοδευετε εσεις σε γλυκα,θα μου τα δινετε εμενα σε ρευστο να τα κανω ο,τι θελω!!>> δεν ειναι καθολου κακοοοοοοοο!!!!πολυ καλη ιδεαααα!
δεν το συζητω. τωρα που εχει και εκπτωσεις!!! χρυσες δουλειες θα κανουμε!
παντως εγω τους το υπενθυμιζω συνεχεια το περιεχομενο του ψυγειο για να το τρωνε εκεινοι και οχι εγω.
ξερεις η καλη κορουλα που ρωταει καθε τρεις και λιγο την μανουλα και τον πατερουλη αν θελουν να τους φτιαξω μια κρεπα, ενα σαντουιτς κατι βρε παιδι μου! τρωνε αυτοι και χορταινω εγω!
αχαχαχαχαχαχα....και σ αυτο ταιριαζουμε!!εγω το κανω αυτο με τα αδερφια μου...μηπως θες ενα κομματι τσουρεκι??να σου φτιαξω μια καρμποναρα???εχει μεινει μισο kinder bueno...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ???κι ολο περναω κατω απ τη μυτη τους φαγητακαι γλυκα μπας και φαν τα σκασμενα....ουφφφφφφ!
σιγα μη χορταινα!!!Quote:
Originally posted by irenep
δεν το συζητω. τωρα που εχει και εκπτωσεις!!! χρυσες δουλειες θα κανουμε!
παντως εγω τους το υπενθυμιζω συνεχεια το περιεχομενο του ψυγειο για να το τρωνε εκεινοι και οχι εγω.
ξερεις η καλη κορουλα που ρωταει καθε τρεις και λιγο την μανουλα και τον πατερουλη αν θελουν να τους φτιαξω μια κρεπα, ενα σαντουιτς κατι βρε παιδι μου! τρωνε αυτοι και χορταινω εγω!
επιτελους μπορω να πω τι δεν εφαγα!!! συγκρατηθηκα καλουτσικα εχθες!!! δεν εφαγα γιουβαρλακια, δεν εφαγα πατατες με κοτοπουλο (ειχα φαει σκετο στηθος κοτοπουλο νωριτερα), δεν εφαγα ψωμι, δεν εφαγα σημερα το πρωι κιμοπιττα της μαμας και τοστ....
δεν εφαγα τυρόπιτα
ψωμί
και αναψ. τυπου κολα
δεν εφαγα πιτσα, δεν εφαγα μακαροναδα, δεν εφαγα κεικ φρεσκοφτιαγμενο, δεν ηπια κοκακολα που αδειαζαν τα κουτακια σα να ηταν νερο, δεν ηπια ουισκι (ναι πρωι πρωι επιναν ουισκι....) αλλα αυτο το τελευταιο δε με πειραξε...το βραδυ ομως δε ξερω αν θα κρατηθω παλι να μη φαω κ να μη πιω τιποτα....δεν εφαγα σοκολατακια και το χειροτερο δεν μου κοπηκε καθολου η ορεξη παροτι συμβαινουν ολα αυτα τα τραγικα...
καλε ποσα δεν εφαγες?????παναγια μου!!!ατσαλινη θεληση!!!!ετσι ετσι!μπραβο κουκλα μου!!στοιχημα οτι θα σαι κουκλαρα στο γαμο σου και ο αντρουλης σου δεν θα το πιστευει οτι παντρευεται τετοια θεα!!!!:)
δεν έφαγα δεύτερο πιάτο μακαρόνια.
choco η αληθεια ειναι αππορω κ εγω πως κ δεν εφαγα τιποτε απο ολα αυτα...αρχισα χθες μια διαιτα κ λεω κριμα μη τη σπασω, ή την κανω ή οχι...αν βγαλω τη βδομαδα καλα θαναι... (την εσπασα την πρωτη μερα αλλα με χορτα αλαδωτα...χαχαχαχαχ)
ΜΚΕΗ ειδες...θα μπορουσες κ χειροτερα καλη μου, ομως σταματησες εκει! κ μπραβο σου!
και εχθες κρατηθηκα αρκετα το βραδυ και δεν σαβουριασα. βασικα δεν εφαγα τα υπεροχα μακαρονια με την υπεροχη κοκκινη σαλτσα που αφησε ο αντρας μου. εφαγα μονο τη σαλτσα με λιγο ψωμι και εκανα μονο κατι αλλα τσιμπολογηματα.
Εγώ πήγα σούπερ μάρκετ και αντιστάθηκα. Αντί για λιχουδιές πήρα φρούτα και γιαουρτάκια!
δεν έφαγα τα κάσιους που ήταν στο ντουλάπι όσο
περίμενα να γίνει το ψαράκι και το μπρόκολο. χιχι
τώρα πάω να πιω και νεράκι.
δεν ήπια και κοκακόλα έχει μία ανοιχτή στο ψυγείο....
και όλο με γυροφέρνει..... ή μάλον όλο εγώ την γυροφέρνω...
δεν βούτηξα ούτε τα μπισκοτάκια του παιδιού
χαχαχχαα ατιμες κοκα κολες... παλια επινα τονους οποτε την εκοψα μαχαιρι. Πλεον πινω μονο αν οντως τη λιγουρευτω κ οχι απλα επειδη υπαρχει στο ψυγειο...συνηθως με σουβλακι ή κρεατικα θελω να πιω...
Δεν εφαγα μακαροναδα με κιμα που μοσχομυριζε, ουτε κοτοπουλακι στο τεφαλ που φαγαν οι αλλοι...κανω μια καθολου ευελικτη διαιτα...αντε να δουμε! 2 κιλα σε 2 μερες κ συνεχιζω...
Πάντως εγώ θα τσίμπαγα λίγο τη μακαρονάδα
badgirl κάνεις αυτή τη δύσκολη δίαιτα για απώλεια πολλών κιλών που έχει κάτι 100γρ. ψωμί κτλ?Quote:
Originally posted by badgirl
χαχαχχαα ατιμες κοκα κολες... παλια επινα τονους οποτε την εκοψα μαχαιρι. Πλεον πινω μονο αν οντως τη λιγουρευτω κ οχι απλα επειδη υπαρχει στο ψυγειο...συνηθως με σουβλακι ή κρεατικα θελω να πιω...
Δεν εφαγα μακαροναδα με κιμα που μοσχομυριζε, ουτε κοτοπουλακι στο τεφαλ που φαγαν οι αλλοι...κανω μια καθολου ευελικτη διαιτα...αντε να δουμε! 2 κιλα σε 2 μερες κ συνεχιζω...
Είναι δύσκολη?
Πόσο είναι 100γρ ψωμί? Ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης?
εχειι μαυρο ψωμι, δεν ξερω αν λεμε την ιδια διαιτα, εγω την επελεξα απο το τοπικ με τις διαιτες που αν δεν απατωμαι την εχω βαλει πρωτη πρωτη κ μου την ειχε δωσει μια γνωστη που εχασε 20 κιλα...
Επειδη μαρεσει το γερμανικο πολυσπορο τρωω 2 φετες απο αυτο που ειναι 140 γρ. αλλα δε νομιζω οτι παιζει τοσο ρολο η ποσοτητα σαυτη τη διαιτα αλλα οι τροφες...
Την αρχισα προχθες κ παω πολυ καλα (-2 κιλα), αρκει μολις την σταματησω να μη τα παρω, και αυτο γιατι εχω κανει αλλη μια διαιτα περιεργη (οχι απο διαιτολογο) την διαιτα με τη λαχανοσουπα, κ μολις τη σταματησα τα πηρα σχεδον ολα (δεν ειχα χασει κ τιποτα)
αυτη εδωω λες? http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=3#pid57619
πάω να την διαβάσω
δεν νομίζω να τα πάρεις
η λαχανόσουπα ήταν σκέτη πείνα γι' αυτό τα έπαιρνες μετά
αυτή μου φαίνεται πιο ανθρώπινη!
Και γω σαυτο πονταρω Λιντα...ναι κ εχει απολα αλλα οχι την ιδια ημερα...εδωσα λινκ. Γεια σου κιολα Λιντακι :)
Απλα μου φαινεται δυσκολη γιατι σε δεσμευει, λες ή την κανω ακριβως να δω τι παιζει ή δεν την κανω, οποτε λυπασαι να τη σπασεις...(υποθετικα αφου μεχρι τωρα την εσπαγα :D) αν αξιζει τον κοπο θα σας πω σε δεκα μερες...παντως μακρυα απο λαχανοσουπες, αποτελεσμα μηδεν, μονο υγρα εχασα...αντε κ ενα κιλο κανονικο αλλα με φοβερη πεινα...
δεν έφαγα τα μακαρόνια του παιδιού
Δεν έφαγα τις πατάτες που είχε στη μερίδα κοτόπουλο που παρήγγειλα...
Κι εγώ , έφαγα έξω και δεν έφαγα το συνοδευτικό που ήταν πατάτες τηγανιτές...
δεν εφαγα δευτερο κομματι σπιτικη τυροπιτα
δεν εφαγα σοκολατακι που με κερασανε
δεν εφαγα γαριδες τηγανιτες και κουτσομουρες που μ εφεραν για μεζε!!! (απογευματιατικα! εξαφανιστηκα απο την κουζινα και τα εφαγαν ευτυχως ο καλος μου με την μεγαλη μου κορη :))
καλη συνεχεια στα "δεν εφαγα" μας!!!!