Κι εγώ γιατί έχω στραφεί εναντίον ενός φόρουμ. Γιατί μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι και οι λογικοί δεν γράφουν! Φοβούνται εσάς
Printable View
Κι εγώ γιατί έχω στραφεί εναντίον ενός φόρουμ. Γιατί μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι και οι λογικοί δεν γράφουν! Φοβούνται εσάς
ξερεις κατι ζωη ..το θεμα ειναι οτι δεν ειναι η πρωτη φορα.. οποια συμβουλη και να της δωσουμε για να τα παει καλυτερα μας βριζει. δες και αλλου.. και εμεις δηλαδη τι φταιμε που παμε να κανουμε το καλο και μας βριζει κιολας? χωρις πλακα.. αν δεν γινοταν και σε μενα δεν θα το πιστευα. ακι ακριβως επειδη την εχω περαει και εγω αυτην την επιθετικη σταση προσπαθω να δειξω κατανοηη. και σε παλιοτερο ποστ ειχα πει τα ιδια με σενα και ειπε για μενα η λβρ να ενας λογικος ανθρωπος
Ναι γιατί άρχισες να επιτίθεσαι μετά. Δεν τα λες όλα όμως
αφου ειμαι μπαμπουλας και φοβουντε οι αλλοι να μιλησουν.. να στειλω φωτογραφια μου σε οσους εχουν παιδακια.. για να τα φαβιζουν και να τρωνε χαχα
Μιλάτε μόνες σας. Ουφ, κουράστηκα.
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
μα δεν σου επιτεθηκα..αυτο δεν καταλαβαινεις. μια συμβουλη προσπαθησα να σου δωσω και με πολυ γλυκες κουβεντες.
Δες καλύτερα. Εσύ μόνη σου μου είπες ότι είπες σκληρά λόγια.Quote:
Originally posted by sanelaki
μα δεν σου επιτεθηκα..αυτο δεν καταλαβαινεις. μια συμβουλη προσπαθησα να σου δωσω και με πολυ γλυκες κουβεντες.
η αληθεια παντα ειναι σκληρη μαρια. αλλα εσυ δεν θες να ακους την αληθεια. θελεις να σε παραμυθιαζουμε
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΑ!!
Π - 4 γουλιές χαμομήλι και 1/3 κουλούρι Θεσσαλονίκης μικρό
Δ - Το υπόλοιπο κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μ - Φακές (Λιγότερο από μισό πιάτο)
Δ- 1 μπανάνα + 1 γιαούρτι
Β- 1 μικρό αγγουράκι και μισή ντομάτα με λίγο αλάτι ξύδι και 1 κ.σ. λάδι
ΑΥΤΟ ΟΧΙ!!
δύο μπάρες Energy Motion μπισκότο με μαρμελάδα (240 θερμίδες)
μία φέτα ψωμί (80 θερμίδες)
λίγη σκορδαλιά (περίπου 150 θερμίδες)
ένα πιάτο κοτόσουπα (210 θερμίδες)
δύο μπάρες Energy Motion μπισκότο με μαρμελάδα (240 θερμίδες)
ένα πιάτο κοτόσουπα (210 θερμίδες)
μία δίπλα (75 θερμίδες)
και θα φάω:
μισό πιάτο κοτόσουπα (105 θερμίδες) ή μία μπάρα Energy Motion μπισκότο με μαρμελάδα (120 θερμίδες)
Για δες σύνολο θερμίδων καλύτερα.
το θεμα δεν ειναι μονο το συνολο θερμιδων αλλα και κατα ποσο ειναι υγειινα αυτα που τρως και οχι τιγκα στην ζαχαρη τα λαδια και τα λιπη...
οι θερμιδες ειναι ενταξει. αλλα δεν ειναι σωστο. και σκληρα λογια εννοω οτι μιλαω για την πραγματικοτητα οπως ειναι ..
Τώρα για υγιεινά μου φωνάζετε τόσον καιρό για να ξέρω ή ότι δεν αδυνατίζω; Για να ξέρω; Γιατί εγώ το δεύτερο παραπονιόμουνα.
για το υγιεινα σου φωναζουμε. γιαιτι αν κανεις αυτο θα χασεις κιολας!! :)
Εγώ σανελάκι έχανα και παλιά έτσι όπως και τόσοι άλλοι που μετράνε θερμίδες ή δεν τρώνε το βράδυ. Τώρα τι εννοείς σωστό εσύ εγώ δεν ξέρω. Όσο για την πραγματικότητα, δεν είσαι εσύ αρμόδια να κρίνεις την πραγματικότητα, όπως κανένας.Quote:
οι θερμιδες ειναι ενταξει. αλλα δεν ειναι σωστο. και σκληρα λογια εννοω οτι μιλαω για την πραγματικοτητα οπως ειναι ..
μα αφου αυτα που τρως ειναι φουλ στα λιπαρα πως περιμενεις να χασεις βρε αγαπη μου? φαε καμια σαλατα κανα φρουτακι φαγητα χωρις λιπη και ζαχαρη κτλ μεσα!
Έκανα και το υγιεινό από διαιτολόγο, και όχι μόνο δεν έχασα, αλλά πήρα κιόλας. 300 γρ!!Quote:
Εξήγησα πιο πάνω.Quote:
Originally posted by Esprit
μα αφου αυτα που τρως ειναι φουλ στα λιπαρα πως περιμενεις να χασεις βρε αγαπη μου? φαε καμια σαλατα κανα φρουτακι φαγητα χωρις λιπη και ζαχαρη κτλ μεσα!
Quote:
Originally posted by lbp
Έκανα και το υγιεινό από διαιτολόγο, και όχι μόνο δεν έχασα, αλλά πήρα κιόλας. 300 γρ!!Quote:
ναι αλλα αν θυμαμαι καλα... ελεγες πως δεν ακολουθουσες ακριβως τι ελεγε η διαιτολογος σου, αλλα αντι για γαλα ετρωγες κριτσινια ας πουμε..
μπορει να ηταν κατακρατηση υγρων μπορει να ηταν μυικος ιστος. το θεμα μαρακι ειναι οτι δεν καταφερνεις να κρατηθεις για εστω ενα μηνα να κανεις κατα γραμμα μια σωστη διατροφη και θα δεις τι αποτελεσματα θα εχεις και σε κιλα και σε ποντους. εδω θελουμε να βοηθησουμε αλλα πρεπει να καταλαβεις και συ οτι κανεις λαθος και να δεχθεις την βοηθεια που σου προσφερουν εδω...
Ναι μια μέρα έφαγα 3 κριτσίνια αντί για γάλα και κάτι έγινε. ʼσε που το είπα στη διαιτολόγο μου και δεν μου είπε τίποτα για υδατάνθρακες και τέτοιες μπούρδες που λέτε εσείς αλλά για θερμίδες, ότι ήταν λίγες παραπάνω αυτές που έφαγα, αλλά μου είπε για μια μέρα δεν πειράζει. Κουράστηκα όμως, δεν μπορώ άλλο. Ειλικρινά.
koita sigoura ston ka8ena tairiazei kati diaforetiko. alla to 8ema einai na xasoume t kila kai na eimaste ygieiσ. kai oxi apla na xasoume ta kila. liγοι ειναι αυτοι που ειναι πανλεπτοι και ειναι τιγκα στη χοληστερινη καιεχουν καρδια? η ειναι τιγκα στην κυταριτιδα με ενα ποδαρακιμια σταλια? το θεμα ειναι να τρωμε υγιεινα ηγια να ειμαστε καλα.. και μαζι με αυτο ρυθμιζοντας την ποσοτητα χανεις και κιλα..
Ποιά βοήθεια; Την επίθεση; Δεν χρειάζεται να τρώω υγιεινά και έτσι που τρώω το ίδιο θα έχανα. Απλά τώρα δεν έχω περίοδο και γι'αυτό.Quote:
μπορει να ηταν κατακρατηση υγρων μπορει να ηταν μυικος ιστος. το θεμα μαρακι ειναι οτι δεν καταφερνεις να κρατηθεις για εστω ενα μηνα να κανεις κατα γραμμα μια σωστη διατροφη και θα δεις τι αποτελεσματα θα εχεις και σε κιλα και σε ποντους. εδω θελουμε να βοηθησουμε αλλα πρεπει να καταλαβεις και συ οτι κανεις λαθος και να δεχθεις την βοηθεια που σου προσφερουν εδω...
ελεος με τις δικαιολογιες. και η νυφη μου δεν εχει περιοδο και ειναι 50 κιλα μαρια δεν παχαινει. σταματα πια με τις δικαιολογιες βρε κοριτσακι μου. και παρε την αποφαση να κανεις μια σωστη διατροφη για ενα διαστημα
ʼμα αδυνατίσω και έχω περιθώριο στις θερμίδες, θα τρώω λοιπόν υγιεινά, αν και ποτέ δεν είχα υψηλή χοληστερίνη. Αλλά κουράστηκα, ειλικρινά να απαντάω άλλο.Quote:
koita sigoura ston ka8ena tairiazei kati diaforetiko. alla to 8ema einai na xasoume t kila kai na eimaste ygieiσ. kai oxi apla na xasoume ta kila. liγοι ειναι αυτοι που ειναι πανλεπτοι και ειναι τιγκα στη χοληστερινη καιεχουν καρδια? η ειναι τιγκα στην κυταριτιδα με ενα ποδαρακιμια σταλια? το θεμα ειναι να τρωμε υγιεινα ηγια να ειμαστε καλα.. και μαζι με αυτο ρυθμιζοντας την ποσοτητα χανεις και κιλα..
Δεν είπα εγώ ότι παχαίνω, απλώς ότι δεν αδυνατίζω. Αυτό δεν είναι το θέμα μας;Quote:
Originally posted by zwhtsa
ελεος με τις δικαιολογιες. και η νυφη μου δεν εχει περιοδο και ειναι 50 κιλα μαρια δεν παχαινει. σταματα πια με τις δικαιολογιες βρε κοριτσακι μου. και παρε την αποφαση να κανεις μια σωστη διατροφη για ενα διαστημα
τι να σου πω εγω θα θελα πολυ να σε βοηθησω αλλα απο την στιγμη που εσυ η ιδια δε θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου εγω δεν μπορω να το κανω με το ζορι. Οσο για τις γιατρους που εχεις δεν σημαινει οτι εκαναν σωστα την δουλεια τους επειδη απλα σου ειπανε αυτα που ηθελες να ακουσεις. Και επισης αλλο να κανεις μια μερα κατι διαφορετικο απ οτι λεει η διαιτα και αλλο να το κανεις συνεχεια. Στην τελικη αν ηταν σωστη η διατροφολογος σου θα σου εφτιαχνε ενα προγραμμα στα μετρα σου ωστε να την κανεις σχετικα ανετα την διαιτα χωρις να νιωθεις οτι πνιγεσαι.
και σε παρα;καλω πολυ.. θελω να μου κανεις μια χαρη.. σε παρακαλω. κανε μια προσπαθεια να δεις διαφορετικα τις "επιθεσεις" μην αμυνθεις. μην απαντησεις καν αν δεν θες. απλα σκεψου αν εχει δικιο οοιος το λεει. και αν εχει αδικο απλα λες δεν συμφωνω.. οχι ομως να απαντας ασχημα..μπορεις να προσπαθησεις σε παρακαλω.? ξερωοτι δεν σου αρεσει να τσακωνομαστε. αν το κανεις αυτο δεν θα ξανατσακωθουμε ειμαι σιγουρη :) :) :)
Οι άλλοι μπορούν να προσπαθήσουν να μου μιλάνε καλύτερα; Μόνο όταν το κάνουν θα μιλάω κι εγώ.Quote:
και σε παρα;καλω πολυ.. θελω να μου κανεις μια χαρη.. σε παρακαλω. κανε μια προσπαθεια να δεις διαφορετικα τις "επιθεσεις" μην αμυνθεις. μην απαντησεις καν αν δεν θες. απλα σκεψου αν εχει δικιο οοιος το λεει. και αν εχει αδικο απλα λες δεν συμφωνω.. οχι ομως να απαντας ασχημα..μπορεις να προσπαθησεις σε παρακαλω.? ξερωοτι δεν σου αρεσει να τσακωνομαστε. αν το κανεις αυτο δεν θα ξανατσακωθουμε ειμαι σιγουρη :) :) :)
Εσύ θα μας ακυρώσεις και τους γιατρούς τώρα. Τα ξέρεις όλα εσύ και οι γιατροί τίποτα. Οι διαιτολόγοι όσες ξέρω έτσι είναι. Και πρέπει να μου βάζουνε σαλάτες και τέτοια που εγώ δεν τα τρώω.Quote:
τι να σου πω εγω θα θελα πολυ να σε βοηθησω αλλα απο την στιγμη που εσυ η ιδια δε θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου εγω δεν μπορω να το κανω με το ζορι. Οσο για τις γιατρους που εχεις δεν σημαινει οτι εκαναν σωστα την δουλεια τους επειδη απλα σου ειπανε αυτα που ηθελες να ακουσεις. Και επισης αλλο να κανεις μια μερα κατι διαφορετικο απ οτι λεει η διαιτα και αλλο να το κανεις συνεχεια. Στην τελικη αν ηταν σωστη η διατροφολογος σου θα σου εφτιαχνε ενα προγραμμα στα μετρα σου ωστε να την κανεις σχετικα ανετα την διαιτα χωρις να νιωθεις οτι πνιγεσαι.
αυτο ειναι εγωισμος. και προσεχε να σου πουν γιατι αυτο ειναι λα8ος εσυ το παιρνεις για επιθεση συνηθως.. οποτε αντιδρας αναλογα. αν διορθωθει αυτη η αντιδραση ολα καλ θα παν... δεν θα υπαρχει λογος για καυγα
Δεν είναι εγωισμός αυτό, κακία είναι η επίθεση που μου κάνουν-ετε.Quote:
αυτο ειναι εγωισμος. και προσεχε να σου πουν γιατι αυτο ειναι λα8ος εσυ το παιρνεις για επιθεση συνηθως.. οποτε αντιδρας αναλογα. αν διορθωθει αυτη η αντιδραση ολα καλ θα παν... δεν θα υπαρχει λογος για καυγα
ειδες που ακομα και τωρα που σου μιλαω γλυκα και προσπαθω να σε βοηθησω εσυ επιτιθεσαι? κατα τα αλλα ομως αμα οι αλλοι σου μιλανε ομορφα θα μιλας κι εσυ... σε δυο σου ποστ με διαφορα μισου λεπτου το ενα απο το αλλο ηδη αναιρεσες αυτα που ειπες...
Τέλος..Δεν απαντάω άλλο..Μιλήστε όσο θέλετε.
Πότε επιτέθηκα; Απάντησα στο ειρωνικό σχόλιο σου ότι οι γιατροί κάνουν αυτό που θέλω εγώ.Quote:
ειδες που ακομα και τωρα που σου μιλαω γλυκα και προσπαθω να σε βοηθησω εσυ επιτιθεσαι? κατα τα αλλα ομως αμα οι αλλοι σου μιλανε ομορφα θα μιλας κι εσυ... σε δυο σου ποστ με διαφορα μισου λεπτου το ενα απο το αλλο ηδη αναιρεσες αυτα που ειπες...
δεν ειναι ειρωνικο ειναι η πραγματικοτητα. Γιατι απ οτι καταλαβα επειδη και εκει βγαζεις συνεχεια αντιδραση σου κανουν τα χατηρια ενω θα επρεπε ως σωστοι γιατροι να μενουν στην θεση τους και να ειναι αυστηροι. Και ναι θα κρινω γτ εχω παει αμετρητες φορες σε διατροφολογους και ξερω τι θα πει σωστος γιατρος. Και σαλατες αγαπητη μου και φρουτα ΠΡΕΠΕΙ να τρως ειτε σου αρεσουν ειτε οχι αλλιως θα κανεις ζημια στο σωμα σου. Σκεψου το σαν ενα φαρμακο. Πολλες φορες ειναι πικρο αλλα πρεπει να το πιουμε για να γινουμε καλα...
Δεν νομίζω να μην είναι σωστοί οι γιατροί anyway.
Τελος παντων απλα να ξερεις οτι δεν την βρισκω να μαλωνουμε ισα ισα λαχταραω να σε βοηθησω γιατι πραγματικα χρειαζεσαι βοηθεια. Καποια στιγμη αν σταματησεις να επιτιθεσαι ισως καταλαβεις και μονη σου το προβλημα και τοτε ισως να ειναι καλυτερα...
Ευχαριστώ για τη βοήθεια όμως δεν τη χρειάζομαι. Περιμένω να έρθει η περίοδος μου να αρχίσω να χάνω ή να μειώσω τα φάρμακα που αυτά με πάχυναν. Ήμουν 53 κιλά και από τότε που τα άρχισα πήρα 39 κιλά. Δε λέω, είχα παχύνει και στο παρελθόν, όμως είχα πάρει μόνο 20.