Pennouuuuuuuuuuuu μου help!
Δεν βρισκω το ποστ σου να κατεβασω το βιβλιο
ρε κοριτσακι, το εχεις διαγραψει?
Αν ναι, ειναι ευκολο να ξαναποσταρεις?
Τhanks :*****
Printable View
Pennouuuuuuuuuuuu μου help!
Δεν βρισκω το ποστ σου να κατεβασω το βιβλιο
ρε κοριτσακι, το εχεις διαγραψει?
Αν ναι, ειναι ευκολο να ξαναποσταρεις?
Τhanks :*****
οριστε γλυκια μου....το βρηκα εγω :)Quote:
Σ' ευχαριστω κουκλιτσα μου!
κοριτσια μου καλημερα...δεν κρατηθηκα και ζυγιστηκα σημερα μεσα σε 2 μερες ειμαι -800...72,600 απο 73,400...οποτε μια χαρα παμε αν σκεφτειται οτι εχθες επειδη στενοχωρηθηκα με κατι πλακωσα μισο σακουλακι φυστικια αιγινης...
Καλησπερα κοριτσια,προχτεσ διαβασα το βιβλιο του μακ κεννα κ με αφησε με το στομα ανοιχτο !καταλαβα οτι τελικα...ολα στο μυαλο μασ ειναι, εψαξα κ στο ιντερνετ κ βρηκα διαφορα βιντεο κ πραγματικα με ακουμπησε...δεν ξερω αν ειμαι στη κατηγορια τον ευκολοπιστων ανθρωπων αλλα απο προχτες αλλαξε λιγο η ιδεα που ειχα μεσα μ για το φαι ,,,,δεν ξερω αν πιασει κ αν οντωσ το κανω να δουλεψει πανω μου...αλλα χαιρομαι γιατι με εκανε να θυμηθω γιατι τρωω κ ποσο ευκολα χανω τα μυαλα μου οταν εμφανιζεται μπροστα μου ενα μιξ θερμιδων....χαχα! ,,λοιπον τα κιλα μου ηταν 94 μεχρι πριν λιγο καιρο,,,τωρα ειναι 96....(δυστηχωσ) ξεκινησα κ περιμενω 2 βδομαδες να δω αν γινει κατι...αν οχι ξαναγυρναω στη πατροπαραδοτη διαιτα....¨(( καλη επιτυχια...σε ολεσ...
Πενου μου χθες εφαγα ο,τι υπηρχε, λεει στο βιβλιο οτι λογικο ειναι οταν αφηνομαστε να νιωθουμε οτι θα το στερηθουμε παλι κ να τρωμε με μανια καποιες φορες...
οποτε το παραβλεπω κ συνεχιζω.
Μπουμπουλιτσα παμε μαζι, εγω δεν μπορω διαιτες πια,ποτε δε τις μπορεσα βασικα
να σας πω κατι κοριτσια μου...2 μερες τωρα το βραδυ το παρακανω εν γνωση μου ομως αλλα λεω δεν πειραζει αυριο θα ναι καλυτερα...και σας πληροφορω εχασα δεν πηρα...αλλα δεν ξαναζυγιζομαι θα βγαλω την μπαταρια γιατι φοβαμαι οτι θα παρουν τα μυαλα μου αερα κ θα τα κανω χειροτερα...λοιπον χθες εφτασε και το βιβλιο μου στα e-shop παω να το παρω κ το ανοιξε ο ηλιθιος και χαζογελουσε και λεω ε"ιπα να το παραγγειλω με το σκεπτικο οτι δεν θα το ανοιγες αν ηταν το παιρνα κ απο το βιβλιοπωλειο"...ελεος δηλαδη
καλα γελουσε ο γελοιος?? πεννου μην μασας βλαμενα φενονται αυτα απ το ε-σοπ...ειδικα ο ενασ..χαχα κοριτσια μακαρι να πιανει το συστημα του μακ κεννα αλλιως θα ξενερωσω ποοοοολυ ασχημα... μεχρι στιγμησ το χω παρει ζεστα !!!! για να δουμε... ¨))
ξερεις ποιος? εκεινος ο κοντος ξανθος που το παιζει ξερολας...πολυ χαρηκα που ειμαστε απο το ιδιο μερος :)Quote:
Originally posted by bubulitsa
καλα γελουσε ο γελοιος?? πεννου μην μασας βλαμενα φενονται αυτα απ το ε-σοπ...ειδικα ο ενασ..χαχα κοριτσια μακαρι να πιανει το συστημα του μακ κεννα αλλιως θα ξενερωσω ποοοοολυ ασχημα... μεχρι στιγμησ το χω παρει ζεστα !!!! για να δουμε... ¨))
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΤΟ ΨΩΝΙΟ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ! Κ ΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΣΟΥ ΚΟΡΦΟΥΣ Κ ΟΙ 2 ΧΕΧΕΧΕ !!!!!:)
καλα πενου κ γω λεω να μη ξαναζυγιστω,
προς το παρον κανω κ βουλιμικα κ δε λεει,
αλλα κ μολις συνελθω ψυχολογικα κ τρωω σαν ανθρωπος παλι λεω να μη ζυγιζομαι για λιγες μερες.
ελπιζω συντομα να νιωσω καλυτερα κ να ξανανεβω στη ζυγαρια
οσα λεει το βιβλιο προσπαθω να τα κανω, οταν δεν νιωθω την ακατανικητη επιθυμια να φαω το συμπαν ολο τοτε παω καλα.
χθες με βοηθησε πολυ κ αυτοσυγκρατηθηκα κ εκανα βουλιμικο με πιο λαιτ τροφες θαλεγα, κ οχι σουβλακια που ειχα σκοπο να φαω μεχρι τελικης πτωσεως...
κ δεν εφαγα κ μεχρι τελικης πτωσεως.
τεσπα αυτα, το βιβλιο το διαβαζω στη δουλεια, μου λεειπει τωρα που δεν το εχω,
το ειχα εφαρμοσει κ παλιοτερα χωρις τις τεχνικες για την πεινα,
οταν τις κανεις πες μας.
εγινε ψωνιο ο μελαχρινος απο οταν αδυνατισε...μου τη δινουν κατι τετοια ατομα ειλικρινα...ειναι πολυ ασχημο το ψωνιλικι...Quote:
Originally posted by bubulitsa
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΤΟ ΨΩΝΙΟ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ! Κ ΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΣΟΥ ΚΟΡΦΟΥΣ Κ ΟΙ 2 ΧΕΧΕΧΕ !!!!!:)
bad μου νομιζω οτι οι τεχνικες δεν θα βοηθησουν κ πολυ αν ακολουθεις τους 4 κανονες λεει χανεις ετσι και αλλιως....ααα και σημερα ξαναζυγιστικα και ειμαι -100 απο χθες...δεν το βλεπω να κρατιεμαι,το καθημερινο ζυγισμα αποτελει συνηθεια πλεον
ανεπισημο ζυγισμα σημερα και εχασα 1,600 σε 6 μερες και τρωω καθε βραδυ γλυκο, εχω φαει πιτα σουβλακι κομπλε, παγωτα οτι μου ρχεται στο μυαλο αρκει να ακολουθω τους 4 κανονες...
pennou κανεις και κατι ασκησεις που εχει μεσα στον καθρεφτη με πιεσεις δακτυλων κλπ?Αν ναι, κανουν τπτ γιατι εμενα μου φανηκαν λιγο περιεργες.
οχι μου φανηκαν εντελως βλακεια...κ δεν νομιζω να λειτουργουν τουλαχιστον σε μενα...μονο τους 4 κανονες...Quote:
Originally posted by Constance
pennou κανεις και κατι ασκησεις που εχει μεσα στον καθρεφτη με πιεσεις δακτυλων κλπ?Αν ναι, κανουν τπτ γιατι εμενα μου φανηκαν λιγο περιεργες.
Α οκ.Μια απο τα ιδια.Οι 4 κανονες, και τα συμπερασματα που περναει το βιβλιο ειναι σωστοτατα.Και αυτο ειδικα που λεει οτι πρεπει να τρωμε απολες τις τροφες (και το σουβλακι μας και το γλυκο μας )σε μια διαιτα, ειναι το μονο για το οποιο "φωναζω" εδω μεσα.:P
εγω καθε μερα λεω δεν γινεται αποκλειεται να χω χασει θα χω παρει κ γλυκο και πιτα και ολα τα σχετικα...αλλα τελικα τρωω πολυ λιγοτερο απο οταν εκανα και καλα διαιτα...τωρα την πιτα δεν μπορω να την φαω ολοκληρη μονοκοπανια...τρωω τη μιση το μεσημερι και την αλλη μιση το βραδακι...
Kι εγω ετσι κανω pennou μου, και σοκολατακια εχω φαει, και γλυκο του κουταλιου και παγωτο, και εφαγα και σουβλακι και πιτσα.Δε γινεται να τα στερηθεις ειναι λαθος μεγαλο.Ετσι ειναι στανταρ οτι θα τα ξαναπαρεις.
ακριβως γιατι με το να τα σκεφτεσαι σαν μη απαγορευμενα λες τρωω λιγο τωρα και αμα θελω τρωω παλι αυριο η μετα...ενω αμα τα θεωρεις απαγορευμενα λες ας φαω τωρα να το ευχαριστηθω και απο αυριο ξαναγυριζω στη στερηση και καταντας να φας ολη την ποσοτητα και να μην το ευχαριστηθεις στο τελος απο τις τυψεις και την ταση για εμετο...Quote:
Originally posted by Constance
Kι εγω ετσι κανω pennou μου, και σοκολατακια εχω φαει, και γλυκο του κουταλιου και παγωτο, και εφαγα και σουβλακι και πιτσα.Δε γινεται να τα στερηθεις ειναι λαθος μεγαλο.Ετσι ειναι στανταρ οτι θα τα ξαναπαρεις.
Καλημέρα και από εμένα.κορίτσια είμαι 30 ετών και θέλω να χάσω πάνω από 10 κιλά
είμαι 71,900 σήμερα και θέλω να φτάσω καπου στα 60.έχω κάνει πολλές
δίαιτες τα παίρνω τα χάνω το γνωστό...το βιβλίο το τύπωσα και το διάβασα
την Παρασκευή..πλάκα πλάκα ακολουθώ τους 4 κανόνες...και δεν το πιστεύω..
προχθές ήμουν 72,800 και σήμερα 71,900.αυτές τις ημέρες χωρίς να πιέζομαι
έφαγα και κρουασανάκια και ότι ήθελα(μετά από πίεση δίαιτας 1 μήνα που έχασα 4 κιλά
αλλά με συνοδεία τρελών νέυρων και πίεσης από της απόκληση τροφών)και έχασα...
κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι θα κάνω την δίαιτα του τίποτα όπως λέει και η bad
απλά θα φροντίζω να τρώω με όλα τα γεύματα λίγο σαλάτα...κάι ότι θέλω μέχρι να υποψιαστώ
ότι χόρτασα..και μόνο που δεν θα έχω την στέρηση και το τίι θα φάω νιώθω ήδη 10 κιλά
πιο κάτω...:) φιλάκια και σε όλες και καλή επιτυχία
φιλακια και καλη επιτυχια!Quote:
Originally posted by herts
Καλημέρα και από εμένα.κορίτσια είμαι 30 ετών και θέλω να χάσω πάνω από 10 κιλά
είμαι 71,900 σήμερα και θέλω να φτάσω καπου στα 60.έχω κάνει πολλές
δίαιτες τα παίρνω τα χάνω το γνωστό...το βιβλίο το τύπωσα και το διάβασα
την Παρασκευή..πλάκα πλάκα ακολουθώ τους 4 κανόνες...και δεν το πιστεύω..
προχθές ήμουν 72,800 και σήμερα 71,900.αυτές τις ημέρες χωρίς να πιέζομαι
έφαγα και κρουασανάκια και ότι ήθελα(μετά από πίεση δίαιτας 1 μήνα που έχασα 4 κιλά
αλλά με συνοδεία τρελών νέυρων και πίεσης από της απόκληση τροφών)και έχασα...
κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι θα κάνω την δίαιτα του τίποτα όπως λέει και η bad
απλά θα φροντίζω να τρώω με όλα τα γεύματα λίγο σαλάτα...κάι ότι θέλω μέχρι να υποψιαστώ
ότι χόρτασα..και μόνο που δεν θα έχω την στέρηση και το τίι θα φάω νιώθω ήδη 10 κιλά
πιο κάτω...:) φιλάκια και σε όλες και καλή επιτυχία
και γω ειμαι 70 και θελεω να παω 55 εδω και δεκα χρονια....
αλλα ειμαι παντα 69-70
τι θα κανεις δηλαδη ακριβως?
εγω τρωω απ ολα διαιτα δεν κανω γιατι τη βαριεμαι σε δυο μερες το πολυ
αλλα πολυ θα ηθελα να χανω!
αμαααααααααααααααααααν! χε χε!
Καλημέρα και απο μένα!!! Pennou σε ευχαριστώ για το link..το κατέβασα και διάβασα το μισό ήδη από το Σάββατο...μου έδωσε μεγάλο θάρρος...λέω να το ακολουθήσω σύντομα γιατί θα φύγω με άδεια για μία εβδομάδα με τον καλό μου και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να μαγειρεύω άλλα για μένα και άλλα για εκείνον (αν και ο γλυκούλης μου είναι πρόθυμος να τρώει ότι τρώω εγώ)..θα εφαρμώσω λοιπόν την μέθοδο αυτή και θα δω τα αποτελέσματα σε μία εβδομάδα...αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι ο 1ος κανόνας!!! να τρώω μόνο όταν πεινάω...δυστυχώς επειδή υπήρξα χοντρούλα μία ζωή ... το φαγητό το έτρωγα πάντα με λαιμαργία...και στα χρόνια που πέρασαν και φυσικά μεγάλωσα τα κιλά πολλαπλασιάζονται...πώς λοιπόν θα καταλάβω ότι πεινάω πραγματικά και δεν είναι λιγούρα?????
καλημέρα μαρουλάκι...κοίτα αυτό που προσπαθώ να κάνω όχι με επιτυχία χαχα
είναι να σταματήσω να έχω εμμονή με το φαγητό...να μην το σκέφτομαι τουλάχιστον
συνέχεια...κατά τα άλλα το πρωί έφαγα μία μπάρα δημητριακών και γάλα
μετά όταν πεινάσω δεν ξέρω τί θα φάω..αλλά έχω στο ντουλαπάκι της δουλειάς μου
ξηρούς καρπούς το μεσημέρι θα δω...όταν κάνω δίαιτα σκέφτομαι ότι πρέπει να φάω αυτό
το άλλο και λιγουρεύομαι όσα δεν επιτρέπεται να φάω...και δεν περνάει η μέρα ένα πράγμα χαχα
θα δείξει κούκλα μου θα σου πω σε κανένα μήνα εάν πέτυχε...
Quote:
καλημέρα μαρουλάκι...κοίτα αυτό που προσπαθώ να κάνω όχι με επιτυχία χαχα
είναι να σταματήσω να έχω εμμονή με το φαγητό...να μην το σκέφτομαι τουλάχιστον
συνέχεια...κατά τα άλλα το πρωί έφαγα μία μπάρα δημητριακών και γάλα
μετά όταν πεινάσω δεν ξέρω τί θα φάω..αλλά έχω στο ντουλαπάκι της δουλειάς μου
ξηρούς καρπούς το μεσημέρι θα δω...όταν κάνω δίαιτα σκέφτομαι ότι πρέπει να φάω αυτό
το άλλο και λιγουρεύομαι όσα δεν επιτρέπεται να φάω...και δεν περνάει η μέρα ένα πράγμα χαχα
θα δείξει κούκλα μου θα σου πω σε κανένα μήνα εάν πέτυχε...
ωραια τοτε! καλη επιτυχια!
τα ξαναλεμεεεεε!
καλή επιτυχία και στις 2 μας λοιπον... ;)
αχ ναι !
σκεφτομουν
Ιουνιος Ιουλιος Αυγουστος
απο τεσσερα κιλακια ο μηνας
-12 κιλα τελος Αυγουστου!
πως σε φαινεται?
υπερβολικο?
μωρέ μια χαρά είναι αλλά βολέυομαι και με 2 κιλάκια
το μήνα πιο χαλαρά...
μαλιστααααααααααα!Quote:
μωρέ μια χαρά είναι αλλά βολέυομαι και με 2 κιλάκια
το μήνα πιο χαλαρά...
αντε ωραια!
εγω δεν ξερω με τι βολευομαι πια
ας αρχισω με το χαιρομαι οπως ειμαι
αν και δεν με εχθρευομαι και πολυ εδω που τα λεμε!
αντε καλη μας καθοδο anyway...
καλή μας κάθοδο λοιπόν... :)
επειδη και εγω ειχα αυτη την απορια και λεω μα πειναω συνεχεια...πως θα το καταλαβω???Quote:
Originally posted by katerina76
Καλημέρα και απο μένα!!! Pennou σε ευχαριστώ για το link..το κατέβασα και διάβασα το μισό ήδη από το Σάββατο...μου έδωσε μεγάλο θάρρος...λέω να το ακολουθήσω σύντομα γιατί θα φύγω με άδεια για μία εβδομάδα με τον καλό μου και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να μαγειρεύω άλλα για μένα και άλλα για εκείνον (αν και ο γλυκούλης μου είναι πρόθυμος να τρώει ότι τρώω εγώ)..θα εφαρμώσω λοιπόν την μέθοδο αυτή και θα δω τα αποτελέσματα σε μία εβδομάδα...αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι ο 1ος κανόνας!!! να τρώω μόνο όταν πεινάω...δυστυχώς επειδή υπήρξα χοντρούλα μία ζωή ... το φαγητό το έτρωγα πάντα με λαιμαργία...και στα χρόνια που πέρασαν και φυσικά μεγάλωσα τα κιλά πολλαπλασιάζονται...πώς λοιπόν θα καταλάβω ότι πεινάω πραγματικά και δεν είναι λιγούρα?????
λοιπον καθε φορα που εχω αυτη την αισθηση σκεφτομαι πειναω πραγματικα?η απλα θελω να αλλαξω το πως νιωθω κ να μπουκωθω με φαϊ?επισης μια αλλη λυση ειναι να πιεις ενα ποτηρι νερο και αν συνεχισεις να πεινας τοτε φαε...ααα και κατι αλλο που θα σου αρεσει...απο τοτε που αφησα τον εαυτο μου ελευθερο δηλαδη 6 μερες απο τις 25/5 εχω σταματησει να σκεφτομαι το φαγητο γιατι απλα λεω αμα πεινασω για κατι θα το φαω...οποτε δεν αγχωνομαι εχω χασει 1,700 τρωγοντας πιτα σουβλακι, γλυκα, πιτσα και τετοια αλλα τρωω οταν πραγματικα πειναω μεχρι να νιωσω οτι ειναι οκ ακομα και με μισο κομματι πιτσα...το αλλο το αφηνω για πιο μετα..
κ κατι σημαντικο που λεει ειναι οτι οταν δινεις στον οργανισμο σου αυτο που θελει στην ωρα του δεν μπαινει σε κατασταση λιμοκτομιας και δεν αποθηκευει σε λιπος για αργοτερα...ισως αυτο ειναι το μυστικο μαζι με το αργο μασημα...απελπιστικα αργο...
Γεια σας κι απο μενα, αυτο το βιβλιο απο που το κατεβαζετε??? Γιατι δεν βρηκα καπου το link
οριστε brazil μου....http://www.megaupload.com/?d=S3V6XRDL
σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση pennou...το θέμα είναι να μπορείς να το μασήσεις αρκετά αργα...άμα είναι σαλάτα ας πούμε γίνεται άνετα...άμα είναι όμως ένα απλό βραστό κολοκυθάκι πώς να το μασήσεις αργά...λιώνει στο στόμα...θα το ξεκινήσω το σύστημα αυτό και βλέπουμε...όπως και να έχει είναι το πιο σωστό όμως...να τρως ότι θες...το θέμα μας είναι να μάθουμε πότε το θέλουμε πραγματικά...και όχι απο συνήθεια...
μην το μασας τοσο αλλα αφηνε το πηρουνι κατω δινε στο σωμα σου περιθωριο να καταλαβει οτι χορτασε...Quote:
σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση pennou...το θέμα είναι να μπορείς να το μασήσεις αρκετά αργα...άμα είναι σαλάτα ας πούμε γίνεται άνετα...άμα είναι όμως ένα απλό βραστό κολοκυθάκι πώς να το μασήσεις αργά...λιώνει στο στόμα...θα το ξεκινήσω το σύστημα αυτό και βλέπουμε...όπως και να έχει είναι το πιο σωστό όμως...να τρως ότι θες...το θέμα μας είναι να μάθουμε πότε το θέλουμε πραγματικά...και όχι απο συνήθεια...
οκ...ευχαριτσώ και πάλιQuote:
Originally posted by pennou
μην το μασας τοσο αλλα αφηνε το πηρουνι κατω δινε στο σωμα σου περιθωριο να καταλαβει οτι χορτασε...Quote:
Πολυ ενδιαφεροντα αυτα που λεει!!!
το κατεβασα και εγω αλλα προβληματιζομαι αρκετα και ειδικα στο σημειο "τρως οτι θες"!
εγω αν ξεκινησω ετσι (βεβαια λεει "τρως ως το σημειο που νιωσεις οτι χορτασες"αλλα ειναι δυσκολο να το σταματησεις νομιζω) στο τελος θα κανω γευμα με 1000 θερμιδες χωρις να το παρω καν χαμπαρι!και μετα θα νιωθω οτι χαλασα τη διαιτα οποτε να φαω και κατι ακομη...κλπ,κλπ...
καλυτερα διαιτα και παλι διαιτα,αν δεν πεσει ραψιμο δεν γινεται δουλεια!
κοιτα και να κανεις γευμα απο 1000 θερμιδες δεν νομιζω να μπορεσεις να το καταναλωσεις ολο με την προϋποθεση να σταματησεις οταν νιωσεις οτι καταλαγιασες την πεινα σου...οχι να βαρυνεις το στομαχι σου..
εμ το σταματημα ειναι το δυσκολο ομως,εγω οταν δεν κανω διαιτα και με αφηνω ελευθερη δυσκολα φτανω απλα σε ενα σημειο κορεσμου και αν το φτασω ακομη παλι δεν μπορω να το ελεγξω,δηλ θα φαω μεχρι να σκασω!αν τρωγαμε παντα οσο πειναμε και μονο οπως δηλαδη κανουν συνηθως οι νορμαλ ανθρωποι εννοειται οτι δεν θα υπηρχε θεματακι!
το θεματακι ειναι οτι μετα εμεις ΔΕΝ σταματαμε!αλλα και παλι αν αυτο βοηθαει καποιους αλλους εδω μεσα ειναι σεβαστο και μακαρι με τον ενα ή με τον αλλο τροπο ολοι να καταφερουμε να ειμαστε και να νιωθουμε καλυτερα!
Τι ωραιος τιτλος! Οποτε τον βλεπω, νομιζω οτι μπαινωντας εδω θα βρω και την μαγικη φορμουλα για να αδυνατισω. :)
Cheers...