TEST
Printable View
TEST
ολα καλα λοιπον! ειπαμε να χανεσαι αλλά οχι οπως εγω!!!!
καλημερα κοριτσαρες τι κανετε? βρε κοριτσια μηπως ξερετε που πουλανε κανενα τσιγκινο βρακι? τον εχει πιασει τον αντρουλη μου το πατρικο ενστικτο αλλα ειμαι μονο 6 μηνες χειρουργημενη και ακομα πολλα κιλα!
Πως τα πατε εσεις με την εμπειρια αυτη τη μοναδικη??? φιλια πολλα! :bigsmile::love:
Γεια σου και σενα κορίτσι!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
καλημερα κοριτσαρες τι κανετε? βρε κοριτσια μηπως ξερετε που πουλανε κανενα τσιγκινο βρακι? τον εχει πιασει τον αντρουλη μου το πατρικο ενστικτο αλλα ειμαι μονο 6 μηνες χειρουργημενη και ακομα πολλα κιλα!
Πως τα πατε εσεις με την εμπειρια αυτη τη μοναδικη??? φιλια πολλα! :bigsmile::love:
Η Βάσια όπως βλέπεις έχει εξαφανιστεί!! Λοιπόν όσο και να θέλουμε παρέα στο ωραίο μας τόπικ νομίζω είναι λίγο νωρίς για σένα να έρθεις από εδώ! Ρώτα καλύτερα και το γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει, αλλά καλό είναι να μη ρισκάρεις να μείνεις έγκυος χωρίς να έχει ανακάμψει πλήρως ο οργανισμός σου! Ας κάνει λίγη υπομονή ακόμα ο σύζυγος, στο κάτω-κάτω γονείς θα είστε για μια ζωή μετά, ενώ ελεύθεροι κι ωραίοι....??
Εγώ έχω κλείσει τον 3ο μήνα και έχω αρχίσει να φουσκώνω (κοιλιά-στομάχι)...Νομιζω ότι η κοιλιά μου είναι κανα-δύο μήνες μπροστά σε μέγεθος!! Από κιλά ευτυχώς μόνο 2 έβαλα!:starhit:
καλημερα κοριτσι!!!! εχεις κανει και εσυ σλιβ? το ξερω ειναι πολυ νωρις για μενα ειμαι μονο 6 μηνες χειρουργημενη! εσυ πως τα πας με τις τροφες και γενικα με την ψυχολογια σου?? σου ευχομαι μια τελεια εγγυμοσυνη!!!! :smilegrin:
αχ κοριτσια το ξερω χαθηκα, αλλα ειμαι λιγες ωρες στο γραφειο και προσπαθω να τα προλαβω ολα.
ευτυχως εχθες τελειωσα και με τα πλυντηρια και συμμαζεματα της επιστροφης απο την θαλασσα.
απο Δευτερα θα τα λεμε καλυτερα.........
Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Εγώ έκανα πριν 3 χρόνια επέμβαση! (αποτελώ ιστορία πλεόν!) :spin:
Όλα καλά πάνε, από τροφές τα πάντα εννοείται, ψυχολογία φυσικά πολύ καλή με την επέμβαση! ʼλλος άνθρωπος!
Με την εγκυμοσύνη ομαλά μέχρι στιγμής, από φαγητό είμαι λίγο ότι να ναι, αλλά σε γενικές γραμμές καλά! Φυσικά έχω λίγο άγχος με τα κιλά (να μη βάλω πολλά!), αλλά είμαι αισιόδοξη ότι τουλάχιστον με την σλιβ έχω μια πιθανότητα να μην ξεφύγω πολύ με το βάρος μου! Παλιά δεν υπήρχε περίπτωση! Μπαλόνι!! Τι μπαλόνι, αερόστατο!! :spin:
Εσύ πως πας από διατροφή τι περίπου τρως? Απο σίδηρο κλπ πας καλά? Εμένα είχε πάρει τον κατήφορο!
καλησπερααααααα!!! καλα εννοειτε με τιν σλιβ οτι δεν θα παρεις κιλα!!!εγω με την διατροφη πολυ καλα¨.. το πρωι τρωω μισο τοστ μισο καφε ~ δεκατιανο ενα χυμο φυσικο ροδακινο~ μεσημεριανο πχ. 1 μικρο γεμιστο και λιγο τυρακι~ απογευμα η λιγη πανακοτα η χυμο φυσικο ενα ποτηρι η 2 μπισκοτα νταιτζεστιβ~ βραδυ οτι και μεσημεριανο~
οι εξετασεις αψογες σιδηρος πολυ καλος ..μαλλακια ειχαμε λιγο πτωση αλλα οκ τωρα! ψυχολογια πολυ καλη τα βλεπω ολα με αλλο ματι !
μια κοπελια που ξερω με σλιβ τορα ειναι 7 μηνων και εχει παρει μονο 6 κιλα .. πολυ καλα μου φαινοντε!
Χριστινακι εσυ μετα απο 3 ολοκλιρα χρονια σλιβ ποσ τα βλεπεις τα πραγματα? σταθερα? φιλια!!!
Αισιόδοξο αυτό με τη φίλη σου...Πόσο καιρό είναι με σλιβ? Η αλήθεια είναι ότι μετά τα 2-2,5 χρόνια από την σλιβ, θέλει μεγαλύτερη προσοχή με το φαγητό, γιατί αν δεν προσέξεις μπορεί να αρχίσεις πάλι να βάζεις κιλά. Αυτό το είδα με μένα και με άλλες 2 κοπέλες που είχαμε κάνει την ίδια περιόδο χειρουργείο και μου το είπε και η γραμματέας του γιατρού ότι δεν είναι σπάνιο. Αν όμως προσέχεις από την αρχή τι τρως κι έχεις ένα καλό πρόγραμμα με σωστή διατροφή νομιζω δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Η δική σου η διατροφή είναι μια χαρά πιστεύω. Εγώ τσιμπολογούσα πολύ κι έτρωγα και αρκετά γλυκά! :spin:Quote:
Originally posted by mitsokolo
καλησπερααααααα!!! καλα εννοειτε με τιν σλιβ οτι δεν θα παρεις κιλα!!!εγω με την διατροφη πολυ καλα¨.. το πρωι τρωω μισο τοστ μισο καφε ~ δεκατιανο ενα χυμο φυσικο ροδακινο~ μεσημεριανο πχ. 1 μικρο γεμιστο και λιγο τυρακι~ απογευμα η λιγη πανακοτα η χυμο φυσικο ενα ποτηρι η 2 μπισκοτα νταιτζεστιβ~ βραδυ οτι και μεσημεριανο~
οι εξετασεις αψογες σιδηρος πολυ καλος ..μαλλακια ειχαμε λιγο πτωση αλλα οκ τωρα! ψυχολογια πολυ καλη τα βλεπω ολα με αλλο ματι !
μια κοπελια που ξερω με σλιβ τορα ειναι 7 μηνων και εχει παρει μονο 6 κιλα .. πολυ καλα μου φαινοντε!
Χριστινακι εσυ μετα απο 3 ολοκλιρα χρονια σλιβ ποσ τα βλεπεις τα πραγματα? σταθερα? φιλια!!!
αντε να το ξαναζωντανεψουμε το τοπικ μας γιατι αραχνιασε
χριστινακι πως τα πας?
εγω ειμαι πολυ καλα, και τα κιλακια μου δεν ανεβηκαν χαρη στην γυμναστικη στη θαλασσα.
εχθες ζυγιστικα 73,5
θα αρχισω να γραφω την διατροφη μου μπας και κοψω τα γλυκακια που με τυραννανε
αυριο θα γραψω τι εφαγα σημερα ετσι ωστε να τα εχω ολοκληρωμενα
φιλακια
τι εγινε ηρθα εγω και εφυγε το χριστινακι?
σημερα απο το πρωι με ενοχλει το σουτιεν, πρεπει να αρχισω να φοραω τα της εγκυμοσυνης χωρις μπαλενα γιατι δεν βγαινει το 8ωρο αλλιως.
απο φαγητο εχουμε
πρωι: 1 τοστ με κασερι, παριζα, αυγο και ντοματα+ φραπε μετριο
δεκατιανο: 2 πτιφουρ+1/2 ποτ χυμο
μεσημεριανο:1 μπουτι κοτοπουλο + πατατες στο φουρνο+ 1φετα ψωμι+1 ντοματα
απογευματινο: 1/2 παστα καραμελα
βραδυ:1 τοστ με κασερι και τυροκαυτερη+1/2 ποτηρι χυμο
φιλακια
την τυροκαφτερη τι την ανεφερες τωρα? μου ανοιξες την ορεξη. εχω ενα αυγο βραστο μαζι μου. παω να το χτυπησω.
μπαρμπουνι μου η τυροκαφτερη σου μυρισε απο ολα αυτα?
τριτη 24/8/10
πρωι:1 τοστ με κασερι, αυγο, φιλαδελφεια, ντοματα+1 φραπε μετριο, 1 ποτηρι χυμο
δεκατιανο:1 πτιφουρ, 1 εργολαβο, 1 ινδοκαρυδο(το παραχεσα)
μεσημεριανο: 2 μικρα γεμιστα με 1/2 ντοματα +2 κ.σ γιαουρτι+1/2 φετα ψωμι
απογευματινο: λιγο ροξ και λιγο μιλφειγ
βραδυ:1/2 μεριδας μουσακα, 1/2 ντοματα, 1 κ.γ τυροκαυτερη, 1/2 φετα ψωμι
πως τον εφαγες μαρη τον εργολαβο??? :PQuote:
Originally posted by basia
τριτη 24/8/10
καλα εκει κολλησες? ή φανταστηκες κανεναν εργολαβο οικοδομων? γλυκο ειναι ο εργολαβος βρε!Quote:
Originally posted by click
πως τον εφαγες μαρη τον εργολαβο??? :PQuote:
τριτη 24/8/10
βασια, βλεπω το νινι τραβαει γλυκα ε? αχ τωρα καταλαβαινω γιατι θα κανεις ενα γλυκο γλυκο μωρακι!!!!
τς τς τς χιουμορ!!! you know
ασε ηταν και μπαγιατικος, δεν τρωγοταν με τιποτα, αλλα εγω εκει,
ασε κλικακι μαλλον αυτη ονειρευεται εργολαβους οικοδομων γιαυτο δεν καταλαβαινει απο χιουμορ,
σημερα που εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε τι θα μου πει για τα κιλα!!!!!!
παντως πρεπει κατι να κανω γιατι δεν θα κανω και την καμπυλη γλυκοζης και δεν θελω να ξεφυγω, αλλα δεν κρατιεμαι!!!!!!
ναι, κανενας μπρατσαρας να κανει ομως πρωτα μπανιο! κατα προτιμηση χωρις πολλες τριχες μελαμψος και με πρασινο ματι και μετα να κανει και ολες τις δουλειες του σπιτιου!!!
αχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ α
οπωσδηποτε οχι πολλη τριχα!
και επισης να εχει 2 πρασινα ματια οχι 1 !
και ναι, να κανει και καμμια δουλεια
ναι καλε. ξερει η βασια. τα λεγαμε και περσυ τον χειμωνα. μετα απο εμενα θα τον στειλω και σε αυτην!!! ΑΝΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΙΤΗ!
τι λες?? τριτο χερι δεν τον θελω. να μου λειπει :P
μμμ! εκει κολλησαμε τωρα! καλα. για εσενα ειδικα θα βρω εναν πρωτο χερι αλλά κανονισε.
αχ εχω δουλεια! θα το κλεισω να κανω και τιποτε γιατι με βλεπω μετα να ξημεροβραδιαζομαι στο γραφειο που δεν θα προλαβαινω!
βασια τι εφαγες σημερα? για να φανταστω
ενα τριγωνο πανοραματος? μια σοκολατινα? λεγε να μου ανοιξεις την ορεξη να φαω το γιαουρτι!
δεν ντρεπεστε καθολου ε?
με κοροιδευετε ?
παντως πηρα μια παστα καραμελα και μια cookies απο τον Γατιδη στο κεντρο που ειναι τελειες
κατσε να σκεφτω τι εφαγα
πρωι: 1 τοστ με κασερι, ντοματα,αυγο, φιλαδελφεια+1 φραπε+1/2 ποτηρι χυμο
δεκατιανο: δεν εφαγα γιατι ειχαμε meeting, αυτοι μιλουσαν πως θα μαζεψουμε λεφτα και εγω σκεφτομουν τι θα φαω..........
μεσημερι:1 γεμιστη πιπερια+1 κομματι μουσακα+1/2 ντοματα+1 κ.σ γιαουρτι
απογευμα: 1 πτι φουρ,1/2 πακετο amaretti,1 παγωτινι,2 κουταλιες παστα cookies
βραδυ: 1 φετα κασερι+1/2 φετα ψωμι
κοιμηθηκα νωρις χθες και δεν εφαγα τιποτα αλλο,
ημουν κομματια απο την απογευματινη βολτα στο γιατρο, παρκαραμε και μακρια, περιμεναμε εκει και 1 ωρα, καλα που εχω τον αντρα μου να βαζει για υπνο την μικρη γιατι το παιδι μου με την μανα που εχει το βλεπω να κοιμοταν ορθιο στον καναπε.
κατα τα αλλα το αλλο μου τεκνο χαιρει ακρας υγειας και ζυγιζει 1200 γρ.
φιλακια
ε, δεν εισαι η μοναδικη τετοια μανα! εγω τα αφηνω και κοιμουνται οτι ωρα θελουν. εγω πεφτω κατα τις 10 και αυτα κατα τις 1!
αυτη την εβδομαδα ο αντρας μου δουλευει νυχτα οποτε εγω κοιμαμαι με τις κοτες. ο μικρος οταν νυσταξει ερχεται διπλα μου και η μεγαλη δεν ξερω ποτε κοιμαται και τι κανει.
εχθες ειπα να το παιξω καλη μανα και τον εβαλα να ξαπλωσει απο νωρις διπλα μου. (κατα τις 11 ) Πρεπει επι μια τουλαχιστον ωρα να επαιζε με την κουβερτα καθιστος και μετα εφυγε, πηγε στο δωματιο του να παιξει κανονικα! το πρωι τον βρηκα διπλα μου παντως!
τελικα μου βγαινει η κουραση...θυμασαι που τον χειμωνα επαιρνα τα ρεντουκτιλ και ξυπνουσα απο τα αγρια χαραματα και εκανα δουλειες? αυτη η κουραση βγαινει τωρα.....!!!!
και να αναφερω οτι επισης και εχθες μια απο τα ιδια! η μεγαλη μου κοιμηθηκε σιγουρα μετα τις 1:30 και ο μικρος δεν ξερω!!
τι παστα εχει το μενου σημερα?
ναι αλλα εσενα τα παιδια σου ειναι μεγαλα, το δικο μου θελει φροντιδα και προδερμ ακομα
εχθες δεν εφαγα παστα, δεν προλαβα δηλαδη γιατι ημουν εξω παλι!!!!!!!!!
πρωι: 1 τυροκουλουρο+1/2 ποτηρι χυμο+ φραπε
δεκατιανο: 1 σπανακοπιτακι
μεσημερι: 1 μερ φακες+1 σπ φετα
απογευμα:1 σπανακοπιτακι+1 πτιφουρ
βραδυ:1/2 ψωμι+1 φετα μελιτζανα τηγανιτη+1 γιαουρτι
αντε να τελειωνει η μερα να παμε σπιτι μας!!!!!!!!!!
δεν ξερω γιατί το λένε αυτο αλλα λέγεται οτι τα σφολιατοειδή ειναι καταστροφικά για τη δίαιτα. έκτοτε τα έχω καταργήσει απο τη διατροφή μου.Quote:
ναι αλλα εσενα τα παιδια σου ειναι μεγαλα, το δικο μου θελει φροντιδα και προδερμ ακομα
εχθες δεν εφαγα παστα, δεν προλαβα δηλαδη γιατι ημουν εξω παλι!!!!!!!!!
πρωι: 1 τυροκουλουρο+1/2 ποτηρι χυμο+ φραπε
δεκατιανο: 1 σπανακοπιτακι
μεσημερι: 1 μερ φακες+1 σπ φετα
απογευμα:1 σπανακοπιτακι+1 πτιφουρ
βραδυ:1/2 ψωμι+1 φετα μελιτζανα τηγανιτη+1 γιαουρτι
αντε να τελειωνει η μερα να παμε σπιτι μας!!!!!!!!!!
δεν ειμαι σίγουρη γι αυτο που λέω, απλά θα έλεγα να το ψαξεις περισσότερο.
device μου δεν κανω διαιτα, ουτε καν διατροφη δεν κανω,
ειμαι σε φαση τρωω οτι μου μυρισει και μουτζωνομαι μετα που δεν μπορω να κρατηθω
μετα το μπεμπε θα ξαναρχισω...........
μονη μου εχω μεινει μου φαινεται
το ΠΣΚ εφαγα διαφορα αλλα οχι φαγητο.
πρεπει να τρωω την μεριδα μου και μετα ολα τα αλλα.
σημερα δεν εχω τιποτα παστοειδες στο σπιτι, αντε να δουμε τι θα κανω.
πρεπει να την κοψω αυτη την κακη συνηθεια γιατι ειναι εθισμος
θα τα πουμε αυριο
εχθες Δευτερα εφαγα
πρωι:1 πτι φουρ, 1 τοστ με κασερι και σαλαμι,1/2 καλαμποκι
δεκατιανο: 3 μπισκοτα, 1/2 καλαμποκι, 1 αχλαδι, 1 νεκταρινι
μεσημεριανο:1/2 μεριδα σουπα με μοσχαρι
απογευματινο: 3 πτι φουρ
βραδυνο: 1/2 μεριδα ρυζι με κοτοπουλο, 6 γκοφρετακια
χριστινα που εισαι παιδι μου?
καθε μερα κατω απο τον εαυτο μου θα γραφω? αντε και κανενα μπαρμουνι να του τρεχουν τα σαλα με αυτα που τρωω?
και επειδη 2 μερες δεν εφαγα παστα δεν εγραψε τιποτα
τριτη 31/8/10
πρωι:1 τοστ με κασερι και σαλαμι, 1/2 καλαμποκι, 1 πτι φουρ
δεκατιανο:1 αχλαδι, 1 νεκταρινι
μεσημεριανο:1/2 μεριδα ρυζι με κοτοπουλο, 2 γκοφρετακια
απογευματινο: 1 κρουασανακι, 2 πτιφουρ
βραδυνο: 5 πηρουνιες τηγανια με ρυζι, 3-4 ρογες σταφυλι
Καλησπέρα!!!! Ήρθα πάλι!
Έλειπα διακοπές, πήγα μια βδομαδούλα και τώρα δυστυχώς πισω πάλι!!
Κι εγώ καλά πάω σε γενικές γραμμές. Αυχενική έκανα και είναι ΟΚ, έκανα και υπέρηχο, αλλά δε μπορούσε να δει το φύλο με σιγουριά! Έχω βάλει συνολικά 3 κιλά! Νομίζω αν δεν ήταν η σλιβ θα ήταν πολύ χειρότερα!
Κι εγώ ότι να ναι με διατροφή είμαι! Από αύριο θα γράφω τι τρώω να δούμε τι γίνεται!!
Το δικό μου bebe είναι 140 γρ!! Πολλοί με ρωτάνε αν το αισθάνομαι, αλλά δε νιώθω! Εσύ πότε το ένιωσες βασια μου?
Τι έγινε έρχομαι εγώ και φεύγει η βάσια? :puzzled:
Πότε θα συνατνηθούμε να δω!! :D
Λοιπόν χθες έφαγα
κορν φλεικς με γάλα
4 κρακεράκια
κοτόπουλο με πουρέ (1 μικρό πιάτο)
1 τοστ με τυρί
1 καλαμπόκι βραστό (κουλό αλλά μέρες το σκεφτόμουνα και τελικά το έφαγα!)
Αυτά προς το παρόν! Φιλάκια από μένα!
αντε να'μαι παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι.... καλη χρονια! ελπιζω να απαντησει καποιος γιατι εχω μισο καρο αποριες.....στα ποσα κιλα πιαστηκατε ε? τι τρωγατε? ποσο βαρος βαλατε? ετοιμαζομαι να κανω προγεννετικες εξετασεις δωστε μου κανενα φακο (φως) σε 2 μηνες κλεινω χρονο χειρουργειου.. να περιμενω να χασω και τα αλλα 20 και μετα ? :fake sniffle:
κανεις? ? ? :(
Οι δόλιες μάνες πού να έχουν χρόνο πια για internet?
Είναι στις πάνες,τα μπιμπερό και τα αγκού τώρα...
Η Βάσια μας τρέχει και δε φτάνει...Ούτε στη συνάντηση δεν μπόρεσε να έρθει τις προάλλες...
Το Χριστινάκι,δυστυχώς δεν ξέρω,ελπίζω πάντως να είναι καλά κι εκείνη και το μωράκι της!
ʼντε και στα δικά σου,κρακεράκι μου!Ν'αξιωθείς κι εσύ να γίνεις μανούλα!Τυχερό το παιδάκι σου!
Όλο στις τρέλες και τις χαρές θα είναι!Παραγγέλνω ύψος-σωματότυπο,μάτια από τον καλό μας
και όοοοοοοοοοοοοοολααααααααα αα τα υπόλοιπα υπέροχα από τη μανούλα του!
αχ Ναταλακι μου γλυκο! μακαρι γιατι εχω πολλες αποριες και θα χρειαζομουν την βοηθεια τους ελπιζω καποια στιγμη (πριν πιαστω) να τις πετηχω!
ευχομαι η παραγγελια να βγει πραγματικη! γιατι τοτε θα βγει ενα παιδακι ψηλο αδυνατο με πρασινα ματακια! θα προσθεσω στην παραγγελια και τα μεγαλα χειλη του καλου μας! χαχαχαχα :lol:
φιλακια πολλα πολλαααααααα
Κρακεράκι μου,έχω το τηλέφωνο της Βάσιας.
Αν μου επιτρέπεις να της δώσω το τηλέφωνο σου
κάποια στιγμή που έχει χρόνο να τα πείτε καλύτερα τα δυό σας...
Η Βάσια χειρουργήθηκε ένα χρόνο πριν από σένα(στον ίδιο μάλιστα γιατρό)
και στο χρόνο της πάνω έμεινε έγκυος.Κάπως όπως υπολογίζεις κι εσύ με το καλό!
ντρεπομε λιγο γιατι δεν θελω να την απασχολησω την κοπελα, εξαλου δεν με ξερει κιολλας χιχιχι
ειμαι λιγο ντροπιαρα
απλα θα ηθελα και τη δικη της γνωμη γιατι μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε οτι και τωρα μπορω να πιαστω ( σε αυτα τα κιλα δηλαδη) γιατι πλεον το σωμα μου σε σχεση με τα κιλα που ημουνα ειναι σε αψογη κατασταση και μπορει να δεχτει μια εγγυμοσυνη
μαλιστα μου τονισε οτι δεν προκειτε να παρω πανω απο 6-7 κιλα :crazy:
αβυσσος η ψυχη του ΔΟΚΤΟΡ! :lol: