Quote:
Originally posted by karamela
Εγω έψαξα τις ορμόνες μου σε εναν μαλακα για εμενα ενδοκρινολόγο, βγηκαν όλες ολες καθαρές, μονο ενα θεματακι ειχα με το αιμα μου το οποιο θα ψάξω αν και ηταν επειδη ειχα περιοδο αλλα τεσπα, αμεσως μου μιλησε να κανουμε δαχτυλίδι γιατι μονη μου δεν θα μπορω να χασω και να παρω και glucoplus πως σκατα λεγεται δεν θυμάμαι το οποιο εχει σχεση με ζακχαρο το παιρνει η γιαγια μου αυτο, εγω βεβαια του ειπα πως μπορω να χασω κιλα μονη μου δεν εχω καποιο προβλημα ειμαι συνεπης οταν κανω διατροφή, αυτος μου ελεγε οτι δεν προκειται να χασω και να βαλω τον Σεπτεμβτρη δαχτυλίδι, εγω τον ρωτησα το δαχτυλίδι δεν ειναι για ατομα τα οποια τρωνε ποσοτητα? μου λεει ναι, οπως εσυ, του απαντησα πως εγω ΔΕΝ τρωω ποσοτητα και οτι δεν κανω χειρουργειο, και η απαντηση του ηταν οτι καλα κανε οτι προσπαθεια νομιζεις με την διαιτολογο σου και ελα τον Σεπτεμβρη να σε δω τι θα εχεις καταφερει και θα δω αν πρεπει να κανεις δαχτυλιδι η όχι, γιατι ειπε οτι δεν ειναι για εμενα η Sleeve,
Η κορυφαία ατακα που μου πεταξε α και μην νομιζεις και δαχτυλίδι να βαλεις πως θα γινεις μοντελο, παντα παχουλη θα εισαι και πρεπει να το χωνεψεις αυτο.
Συγνωμη ρε παιδια αυτα δεν τα λες σε ενα ατομο που θελει και πρεπει να χασει κιλά, μετα εκλαιγα βεβαια γιατι δυστυχως ψυχολογικα με γαμ...., και απογοητευτηκα γιατι παντα αδυνατη ημουν αλλα για αλλους λογους πηρα κιλά.
Ρε παιδια θελω να μου πειτε δεν σας τα ειχα πει αυτα και εβραζα μεσα μου, θελω να μου πειτε την αληθεια ειμαι καπου παραλογη σε αυτα?Είναι σωστη συμπεριφορα γιατρου αυτη?
Αυτο που εγραψα παραπανω το ειχα γραψει σε ενα αλλο θεμα, αλλα επειδη ειναι κατι δικο μου θεωρησα να το γραψω εδω στο θεμα που ανοιξα για το ξεκινημα μου, δεν σας το ειχα πει και θα ηθελα να το συζητησουμε γιατι καποιες φορες όλοι οι ανθρωποι οταν ειναι φορτισμενοι ψυχολογικα παιρνουν καποια πραγματα στραβα, θα ηθελα πολυ να μου πειτε την γνωμη σας και αρνητικα σχολια δε με πειραζουν, αλλα θα ηθελα να δω αν α πηρα οντως στραβα η εχω δικιο.
Συγνωμη αν σας κουραζω καποιες στιγμες
παντως αυτα που σου ειπε να παρεις να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ειναι απαραδεκτα...τα πηρα ενα διαστημα εκτος το οτι ετρεχα στην τουαλετα ξαφνικα ( κοψ...) με εστειλαν στο νοσοκομειο επεσε το σακχαρο μου... παρατα τον δεν ειναι ο μοναδικος ηλιθιος πανω στη γη.. πατα στα ποδια σου και προχωρα ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!