απλα ειχα και το τικερακι απο κατω...
δεν θα εδινα συνεχεια γι αυτο και απλα εξαφανιστηκα...
με καλη ωρα και να σαστε ευτυχισμενοι...κακιες δεν κραταω...απλα καταστενοχωρηθηκα...
Printable View
απλα ειχα και το τικερακι απο κατω...
δεν θα εδινα συνεχεια γι αυτο και απλα εξαφανιστηκα...
με καλη ωρα και να σαστε ευτυχισμενοι...κακιες δεν κραταω...απλα καταστενοχωρηθηκα...
δεν μου βγαζει τα τικερ. Λες να μην το εβλεπα τουλαχιστο αυτο? αντε πια αλλα βεβαια δεν σκεφτηκες οτι δεν το βγαζει.
επισης και στα δικα σας. γεια σας τωρα
και delete θελω να κανω στο λογαριασμο μου....αυτο εννοω
pennou ευχομαι να μη παει πισω η διατροφη σου μετα απο αυτο.Κατα τα αλλα καταλαβαινω τη θεση σου εχω βρεθει κι εγω εκει.Να σκεφτεις πριν λιγο μια κοπελα με υψος 1.73 και κιλα 59 μου ελεγε στο τηλεφωνο που μιλαγαμε ποσο χαλια νιωθει με το σωμα της, κι οταν πηγα να πω κι εγω αρχησαν παλι τα μια χαρα εισαι.Ξερω οτι με δουλευουν ολοι, αλλα πλεον το προσπερνω.Δεν πρεπει να παραξηγεισαι τοσο ευκολα.Ειναι δυσκολο το κατανοω, αλλα πας πισω εσυ στους στοχους σου.Το ξερω εκ πειρας.
badgirl εχουμε ακριβως ιδιο σωματοτυπο.Κι εγω ειμαι νταρντανοειδης.Μαλιστα περνω τα κιλα συμμετρικα, παντου σε ολο το σωμα.Αφου οταν ημουν 93 κιλα και το ελεγα σε καποιους νομιζαν οτι υπερβαλω.Φαινομουν 10 κιλα κατω μη σας πω.
Ελπιζω παντως να τα βρειτε γιατι βγαζει ματι οτι ειναι παρεξηγηση το θεμα.Συμβαινει αυτο με το γραπτο λογο στα φορουμ.
Σημερα ειχες delete to ticker soy γιατι εμενα δε το βγαζει. Τωρα αν εχεις κ τον λογαριασμο δεν ξερω να σου πω...
επειδη στο τελος βγαινω εγω η κακια πειτε μου πως να το διαγραψω please...
σιγουρα δεν ειχα εγω προθεσεις κακιας. απλα δεν καταλαβα. ε σταυρωσε με τι να πω. εχω αλλου το μυαλο μου. Τελειωτικο γεια σας κ συνεχιστε οσο θελετε...εγω φινιτο
εγω δε ξερω πως να αλλαξω ψευδωνυμο και το ψαχνω τοσο καιρο!σωθηκες!κανεις δεν σε ειπε κακια!ολες σου ειπαμε οτι οκ εγινε, εννοειται πως ο καθενας θα μπορουσε να χε παρεξηγηθει αλλα αφου σου ειπε κ η κοπελα οτι ειναι παρεξηγηση και ζήτησε συγγνώμη ισως πρεπει να προσπαθήσεις να το ξεχασεις ολο αυτο. πανω απ ολα μην πληγωνεις τον εαυτο σου, να τον αγαπας και να κοιτας μακρια μονο προς τον στόχο σου.πολλοι θα βρεθουν να σου πουν διαφορα αλλοι καταλαθος αλλοι επιτηδες αλλοι χωρις να το εννοουν.εσυ δεν πρεπει να εισαι ευαλωτη για να μην αφηνεις τπτ να σε στεναχωρει.
pennou
στη φώτο ήσουν μια κούκλα και όταν σε είδα σκέφτηκα ότι δεν είσαι καν υπέρβαρη.
100 κιλά παιδιά δε μας πιστεύει κανείς ότι είμαστε γιατί όταν εισαι 50-60 κιλά νομίζεις ότι 100 είναι ο Πάγκαλος(σόρι Θόδωρε) ή κάτι εξίσου υπερβολικό. Όχι γιατι δεν φαινόμαστε. Φαινόμαστε ωραιότατα υπέρβαροι ή παχυσαρκοι στα 100 αν συγκριθούμε με κάποια σαν την Pennou, που δεν είναι καν υπέρβαρη.
Quote:
Originally posted by semie
πολλοι θα βρεθουν να σου πουν διαφορα αλλοι καταλαθος αλλοι επιτηδες αλλοι χωρις να το εννοουν.εσυ δεν πρεπει να εισαι ευαλωτη για να μην αφηνεις τπτ να σε στεναχωρει.
+1000
Σε αυτή τη φωτό είμαι 52 κιλάQuote:
Originally posted by badgirl11
ΜΚΕΗ μου δε το πιστευω!εκτος του οτι σε συμπαθω μοιαζουμε κιολα! νταρντανες!
σε σωματοτυπο εννοω.
αν μπορεις να φαντασεις ακριβως το σωμα σου στο πιο πλαδαρο, ετσι ειμαι γω...οπως στη φωτο σου του 2007...
Έτσι άρχισε η εγκυμοσύνη μου για αυτό και το θυμάμαι καλά
Κατά τη διάρκεια πήρα 29 κιλά και γέννησα στα 81 κιλά?.
Περίπου όσο είσαι εσύ τώρα??
Quote:
Originally posted by mkeh78
μετά απο διαιτολόγο και ινστιτούτο
λίγο πριν μάθω για το μωρό.... αρχές του 2007
http://img704.imageshack.us/img704/1433/55406480.jpg...
Τι ακριβώς είχε συμβεί?Quote:
Παροτι ειμαι ιντερνετοφοβικος τυπος λογω προιστοριας με το νετ θα σας βαλω κ γω στο μελλον, να τις δειτε κ θα τις βγαλω...
Καλημέρα παιδιά!
Τώρα διάβασα τι έγινε και στενοχωρήθηκα. Νομίζω πως γίναμε υπερευαίσθητοι εδώ μέσα. Ναι, σίγουρα κάποιοι μας έχουν πληγώσει στο παρελθόν (και ήθελαν να το κάνουν) με κακόβουλα σχόλια, με επικριτικές ματιές, με άσχημες συμπεριφορές, ξέρουν αυτοί.
Εδώ όμως είμαστε μία ομάδα με κοινό στόχο. Κανένας δεν έχει πρόθεση να προσβάλει κάποιον. Για να αναρτήσεις φωτογραφία σου θέλει θάρρος και πιστεύω πως είσαι ανοιχτός στην κριτική. Αν δε μπορείς να το διαχειριστείς, μην το κάνεις καθόλου. Κανένας μας δεν πιστεύει πως είναι μοντέλο, αν το πιστεύαμε, δεν θα συζητούσαμε καν το κοινό μας πρόβλημα. Ας έρθει λοιπόν κάποιος και ας μου πει πως είμαι χοντρή. Είμαι, και λοιπόν? Λέτε να μην το ξέρω? Αφήστε που τα 100 κιλά τα άγγιξα και έχω δει και πιο πολλά, οπότε δε φρικάρω αν κάποιος πει πως είμαι εκατό κιλά.
Με δυο λόγια λέω πως η bad δεν είχε κακή πρόθεση. Και το ξέρουμε όλοι. Ζήτησε συγνώμη. Τι άλλο να κάνει πια?
Παρόμοιο θέμα δημιουργήθηκε σε άλλο site παχυσαρκίας. Ένα παιδί έβαλε φωτογραφίες του πριν και μετά την επέμβαση και η μεταμόρφωση ήταν εκπληκτική. Χαιρόταν το παιδί -και ποιος τον αδικεί- και ανέρτησε κάποιες φωτό του με εσώρουχα. Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Από ενήλικες, όχι παιδάκια που σοκαρίστηκαν. Μέχρι ζιγκολό τον είπαν τον άνθρωπο. Γιατί παρακαλώ? Γιατί ήθελε να μοιραστεί με συμπάσχοντες το προσωπικό του θαύμα?
Αυτό ακριβώς είναι και αυτό το site. Μοιρασιά. Ας το αντιμετωπίσουμε έτσι.
ναι θελει θαρρος και ανοιχτοι στην κριτικη...
αλλα φαντασου το εξης φτανεις τα 68 κιλα με το καλο και στο ευχομαι και σου λενε οτι μοιαζεις σαν 100+.απλα θα αδιαφορησεις??δεν ηταν καν ουτε στη σφαιρα φαντασιας οτι θα μπορουσα να το ακουσω αυτο...και φαντασου πως το 75 ειναι το περισσοτερο που εχω ανεβει....
οπως και να χει η κοπελα εχει τις δικες τις ανησυχιες... παντρευεται και ας ληξει το θεμα εδω...
αρχικα ειναι λαθος μου που ενθουσιαστηκα και ανεβασα και γω φωτο χωρις να το πολυσκεφτω...ειμαι ευαισθητη και την πατησα...
ισως να μου κανει και καλο...που ξερεις.
pennou καλο ειναι να το παιρνεις τοσο σοβαρα..... ειναι μια απροσωπη επικοινωνία που μας κρατα συνντροφια.. δεν αξιζει να χαλαμε τις καρδιες μας....
σωστα? :)
Το σώμα της bad αυτή τη στιγμή στα ~ 80κ
Είναι όπως ήμουν εγώ στα 52κ
Οπότε λογικό είναι να το βλέπει από την δική της την πλευρά?..
Αυτή στα 100 ήταν σαν και σένα?.
Αυτό είναι όλο?.. εγώ δεν το πείρα όπως εσύ όμως
Ότι και καλά μοιάζω με 80 όταν ήμουν 52
Δεν υπήρχε πρόθεση να σε πληγώσει βάζω το χέρι μου στη φωτιά?.
Κακιά στιγμή ήταν
οκ....
περασμενα ξεχασμενα...ειχα κολλησει κ στα 72,9 για 4 μερες και εφαγα χθες οτι βρηκα μπροστα μου και σημερα με εδειξε 72,2.....-700 δηλαδη...εγινε και ενα καλο
καλημέρα!!!!αντε βρε μπραβο, κ εγω κατεβηκα σημερα αν κ νοιωθω ενα φουσκωμα κ ας μην εφαγα χτες τπτ "κακο"!
Σήμερα συνάντησα κάποιον που είχα να δω καιρό και φυσικά δεν το είπε σε μένα -αλλίμονο, μην πούμε καμιά καλή κουβέντα και χαρεί κανένας- το είπε σε φιλαράκι μου πως έχω αδυνατίσει πάρα πολύ.
Πάρα πολύ όχι θα πω εγώ, έχασα 13 κιλά. Χάρηκα τόσο πάρα πολύ που άρχισε να φαίνεται που, καλή μου Pennou, δε πα να έλεγε πως είμαι και 200 κιλά? Εμείς και μόνον εμείς ξέρουμε τι καλό κάνουμε στο σώμα μας και στην ψυχολογία μας με την απώλεια βάρους.
Και το αντίστροφο τώρα: Αν κάποιος μου έλεγε πως μοιάζω με 60 κιλά, δεν θα τον πίστευα, ούτε και θα χαιρόμουν.
Τα καλά αυτά νέα μου δίνουν τη δύναμη και συνεχίζω να τρώω αγγούρια (πέρα από τη μεταφορά, κυριολεκτώ, έτσι ξεκινώ το βραδυνό μου για να χορταίνω κάπως) και να πασαλείβομαι με ένα βρωμερό λάδι της apivita, ποιος εγώ, που ακούω λάδι και στραβώνω τα μούτρα μου.
κ εγω βαζω μασκα της για το στηθος!εσυ τι λαδι βαζεις? (ασχετο με το θεμα αλλα αφου μου ρθε ρωταω)!
Παλι καλα Πενου, καλη καθοδο ευχομαι.
Αβα μου επρεπε να γινει παρεξηγηση για να σε δουμε? καλωσηρθες κ μη ξαναεξαφανιστεις ε!
ΜΚΕΗ σευχαριστω, εγω δεν ειχα τη δυναμη για ξεκαθαρισμα, πνιγομαι τοσο που οσο κ να θελω δεν ειναι στο χερι μου...
αφου αλλαξες γνωμη στην Πενου εισαι αξιεπαινη.
Εισαι κ η μονη που ενω δε συμφωνει με τον τροπο σκεψης μου καταφερες να το καταλαβεις κ να το σεβαστεις, φυσικα κ δεν ειμαι κουκλαρα σαν κ σενα στη φωτο με τα 52 κιλα, ειμαι πολυ πλαδαρη, ομως ο σωματοτυπος ειναι ιδιος. Παλι καλα που δεν παρεξηγηθηκες κ εσυ, τοτε ποιος θα σας εξηγουσε τι εννουσα!
Με βαρυα καρδια πατησα να δω τι ειπωθηκε σστο τοπικ, ευτυχως τελος κκαλο ολα καλα ελπιζω.
Παντως Πενου μου δε ξαναμιλω...
ουτε ανοιγομαι κ εεγω ξανα, ειναι δυσκολη περιοδος για μενα μεχρι το χειμωνα κ το μονο που δε θελω ειναι να μπαινω εδω να στεναχωριεμαι επειδη στεναχωρησα καποιον με βλακεια που ειπα κ να πρεπει να δινω εξηγησεις...
γιαυτο το βουλωνω
ενταξει badgirl μη στεναχωριεσαι!πραγματικα μια παρεξήγηση ηταν και περασε!ολα καλα!
To βρωμερό αυτό λάδι είναι με πράσινο τσάι και κόκκινο πιπέρι. Είναι για τοπικό πάχος και κυταρίτιδα. Υποτίθεται πως λόγω πιπεριού σε καίει και γι' αυτό το πήρα, αλλά τι να πω? Τόσο χοντρόπετση είμαι? Δεν αισθάνομαι τίποτα. Περιέχει 13 αιθέρια έλαια, που υποτίθεται πως χαρίζουν ευεξία. Εμένα μου χαρίζουν ένα πολύ καλό πλύσιμο χεριών για να φύγει η λαδίλα και μία μυρωδιά, κυπαρίσσι να την πω, ευκάλυπτο να την πω, βιξ να την πω, απλωμένη παντού, στα ρούχα μου, στις πυζάμες μου, στα σεντόνια μου.
Αν και άσχετο το τόπικ, πως αντέχεις τη μάσκα στήθους παιδάκι μου? Αυτό μου έλειπε, εκτός από τη μυρωδιά, να κάθομαι και ξεστήθωτη, να περιμένω να απορροφηθεί η μάσκα. Για να μην αναφέρω μία άλλη αηδία, φύκια, που τυλιγόμουν με ζελατίνα σαν σάντουιτς, που έτρεχε ο βρωμερός πολτός παντού και έζεχνε όλο το σπίτι.
Αχ τι τραβάμε για τα ρημαδοκιλά! Και πληρώνουμε κιόλας για να βασανιστούμε!
ειμαι στην τσιτα αυτο το καιρο κ κλαιω με το παραμικρο τι να πω...
εχει αποτελεσμα τουλαχιστον?Quote:
Originally posted by Ava
To βρωμερό αυτό λάδι είναι με πράσινο τσάι και κόκκινο πιπέρι. Είναι για τοπικό πάχος και κυταρίτιδα. Υποτίθεται πως λόγω πιπεριού σε καίει και γι' αυτό το πήρα, αλλά τι να πω? Τόσο χοντρόπετση είμαι? Δεν αισθάνομαι τίποτα. Περιέχει 13 αιθέρια έλαια, που υποτίθεται πως χαρίζουν ευεξία. Εμένα μου χαρίζουν ένα πολύ καλό πλύσιμο χεριών για να φύγει η λαδίλα και μία μυρωδιά, κυπαρίσσι να την πω, ευκάλυπτο να την πω, βιξ να την πω, απλωμένη παντού, στα ρούχα μου, στις πυζάμες μου, στα σεντόνια μου.
Αν και άσχετο το τόπικ, πως αντέχεις τη μάσκα στήθους παιδάκι μου? Αυτό μου έλειπε, εκτός από τη μυρωδιά, να κάθομαι και ξεστήθωτη, να περιμένω να απορροφηθεί η μάσκα. Για να μην αναφέρω μία άλλη αηδία, φύκια, που τυλιγόμουν με ζελατίνα σαν σάντουιτς, που έτρεχε ο βρωμερός πολτός παντού και έζεχνε όλο το σπίτι.
Έχει, αλλά μάλλον κάνουν δουλειά και τα αγγούρια που προανέφερα. Αν δεν το φας το αγγούρι σου, χαίρι και προκοπή δεν θα δεις! χαχαχα!
Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να το παρατήσω. Μου τη δίνει αυτή η μυρωδιά. Κάνω μπάνιο με τα φοβερά μου αφρόλουτρα (κρέμα καραμελέ και ζαχαρωτό παίζει αυτή τη στιγμή), βάζω την κωλονίτσα μου και μετά έρχεται αυτό το σίχαμα και μου χαλάει τη διάθεση. Χθες έβλεπα τηλεόραση και μου ερχόταν αυτή η μυρωδιά από παντού. Πήγα να ξαπλώσω, μία από τα ίδια. Το μυρίζω και στον ύπνο μου, το πιστεύετε?
λογικο ειναι αφου εχεις τον γαμο σου οπου να ναι!μην ανησυχεις και μην στεναχωριεσαι κουκλα μου!ολα θα πανε τελεια!Quote:
λεει μασκα αλλα δεν ξεβγαζεται κ απορροφαται τελειως σε ενα λεπτο οποτε δεν μ ενοχλει καν!ψαχνω καιρο κατι για το στηθος αλλα δεν εχω καταληξει καπου!Quote:
Originally posted by Ava
Αυτο το προιον της Apivita το εχω ξανακουσει ως καλο προιον και προσητο.Αλλα εχει να κανει και με το δερμα του καθενος.Αλλος εχει ευαισθησια αλλος οχι.Οσο για μασκα στηθους εγω πιο πολυ αυτο σκεφτομαι να παρω ενα προιον για το στηθος μου το οποιο οσο αδυνατιζω μικραινει δυστυχως.Το μονο καλο δηλαδη οταν ημουν 93 κιλα ηταν που το στηθος μου ηταν σχετικα κανονικο ενω τωρα μικραινει και φοβαμαι οτι οταν θα χασω τα κιλα που θελω θα ειμαι πλακα.:(Quote:
Originally posted by Ava
Χαιρομαι που τα βρηκατε.Ηταν παρεξηγηση καθαρα περασμενα ξεχασμενα να ειναι.Ava μιλησες πολυ σωστα πριν σαυτα που ελεγες στα κοριτσια.:)
Έλα βρε κακό μου κοριτσάκι,
άσε τα κλάμματα και κοίτα να χαρείς το νέο σου κορμάκι. Να το χαρείς, ε? (κλείσιμο ματιού)! Κατάλαβες τι εννοώ...
Quote:
εγω να δεις κλαμα που εριξα χθες...οπως και να χει απλα ειμαι υπερευαισθητη με τετοια θεματα...συγνωμη που σε στεναχωρησα και σενα...και γενικα σας εκανα ανω κατω....
απλα δεν αντεχα την κριτικη οπως φαινεται και δεν επρεπε να ανεβασω φωτο...
ενταξει τη μιακλαιω την αλλη γελαω, τι να πω. αντε να γινει ο γαμος να τελειωνω, εχω κουραστει απο ολα αυτα. Εγω ηθελα να κοιμαμαι με το μωρο μου κ το τιμημα ειναι πολυ μεγαλο χρηματικα κ οχι μονο!
Κ ποιος ειπε οτι ειναι μονο χαρες? ολα του γαμου δυσκολα!
Γιατί, βρε καλοκακοκόριτσο, τόσο άγχος;;;;;;;;;μήπως υπερβάλλεις...λίγο; Για χαλάρωσε κι απόλαυσέ το..γιατί θα σου μείνει η γεύση του άγχους, τελικά.Quote:
Originally posted by semie
λογικο ειναι αφου εχεις τον γαμο σου οπου να ναι!μην ανησυχεις και μην στεναχωριεσαι κουκλα μου!ολα θα πανε τελεια!Quote:
οταν βρεις κατι να δουλευει για το στηθος πες μου κ μενα!!αχ εμενα μακαρι να μικρυνει λες??λες αν χασω αλλα 10 κιλα να μικρυνει??ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ!δεν μ αρεσει να ναι μεγαλο,τα μισω τα σουτιεν.Quote:
Originally posted by Constance
Αυτο το προιον της Apivita το εχω ξανακουσει ως καλο προιον και προσητο.Αλλα εχει να κανει και με το δερμα του καθενος.Αλλος εχει ευαισθησια αλλος οχι.Οσο για μασκα στηθους εγω πιο πολυ αυτο σκεφτομαι να παρω ενα προιον για το στηθος μου το οποιο οσο αδυνατιζω μικραινει δυστυχως.Το μονο καλο δηλαδη οταν ημουν 93 κιλα ηταν που το στηθος μου ηταν σχετικα κανονικο ενω τωρα μικραινει και φοβαμαι οτι οταν θα χασω τα κιλα που θελω θα ειμαι πλακα.:(Quote:
Originally posted by Ava
Χαιρομαι που τα βρηκατε.Ηταν παρεξηγηση καθαρα περασμενα ξεχασμενα να ειναι.Ava μιλησες πολυ σωστα πριν σαυτα που ελεγες στα κοριτσια.:)
Πενου απλα στεναχωρηθηκα πολυ γιατι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος να πω κατι επιτηδες, με στοχο να πληγωσω. σε καμμια περιπτωση ομως..
κ αυτο το θεωρω δεδομενο επειδη με ξερω αλλα δεν μπορω κ να μπω στη διαδικασια να το αποδεικνυω μεσω νετ...
ηταν οντως βλακεια αυτο που ειπα αλλα πιστεψε με κυριολεκτικα καταλαβα λαθος, δεν βλεπω οσα νομιζεις, μπορει να διαβασω κ κατι κ την αλλη στιγμη να το ξεχασω, θυμαμαι μονο αυτα που λεμεε με οσες κοπελες μιλαμε αρκετες μερες, μεσενα οχι συχνα...θα μου πεις δεν ειδες τη λεζαντα...ε οχι ρε γαμωτο κ το τικερ σου δε το εβγαλε...
τιντεκπε ε κ ο γαμοςνα μην ηταν ειναι πολυ στρεσογονα περιοδος για μενα...
Το στήθος είναι μεγάλο πρόβλημα στην απώλεια βάρους. Όχι τίποτε άλλο, αλλά απαγορεύεται και η πλαστική. Και πως θα το ήθελα να κάνω πρώτα το κορμί και μετά το στήθος το τέλειο! Αλλά αρκούμαστε σε αυτό - το λίγο ή πολύ- που έχουμε, τι να κάνουμε? Εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για μέγεθος, να μην πέσει άλλο, αυτό με ενδιαφέρει.
Ενταξει , απλα νομιζω οτι η badgirl ηταν λιγο υπερβολικη και με το δικιο της η Pennou να
στεναχωρηθει.Την καταλαβαινω απολυτα ,ολοι μας πιστευω την καταλαβαινουν.
Και λεω υπερβολικη , γιατι αν ηταν ετσι η badgirl στα 100[γιατι την ειδα τη φωτο]τοτε πραγματικα
πιστευω οτι δε χρειαζεται να χασεις αλλο , θα εισαι ηδη πολυ αδυνατη.Με ολη την καλη προθεση το λεω
αυτο .Aλλωστε πολλες φορες εχουμε λανθασμενη εντυπωση του σωματος μας.
Ελπιζω το θεμα να ληξει εδω .Pennou χαιρομαι που δεν διεγραψες τον λογαριασμο σου.Μηπως εισαι
καρκινακι εισαι μωρε; :)
Συμφωνω με semie κοριτσια πειτε κατι για στηθος.
Και δε θελω κλαματα γιατι απο την πεινα μου θα σας φαω εεε!:P
Κάτσε κάτω από τη μπάρα!!
(στο στήθος μου μιλάω).
Χεχε.Ava εχεις δικιο για τη χαλαρωση του στηθους δελεω, αλλα το δικο μου θα τοσο πολυ που δε θα γινεται να χαλαρωσει κιολας.Ουααααα!