Βοmo ευχαριστω για την προταση. Ο αγγλικος του τιτλος ποιος ειναι?
Printable View
Βοmo ευχαριστω για την προταση. Ο αγγλικος του τιτλος ποιος ειναι?
γαλλική είναι, Le diner de cons, πραγματικά κωμωδία αριστούργημα!!! σόρρυ κιόλας που πετάχτηκα (καλά που δεν είναι και η changes εδώ κοντά να με στολίσει κανονικά) αλλά τέτοιες ταινίες πρέπει να τις διαδίδουμε ;)
Καλά φαντάζεσαι!
Εγώ έχω καλή διάθεση όταν έχω τα πάντα "under control". Ή τελοσπάντων όταν έτσι νομίζω. Υποθέτω πως είναι φυσιολογικό μέχρις ενός σημείου γιατί μετά απ' αυτό το σημείο αποκτάς ιδεοψυχαναγκασμούς μ' αυτή την ανάγκη να ελέγχεις τα πάντα ίσως γιατί βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι είσαι ένας κόκκος σκόνης που στροβιλίζεται ανεξέλεγκτα!
Στη δουλειά για παράδειγμα, που είχα τρελή πίεση και άγχος ήθελα πάνω στο γραφείο μου να είναι όλα στη θέση που τα ήθελα- στιλό, αυτοκολλητάκια και λοιπές πολύχρωμες χαζομάρες και όταν μου τα πείραζαν νευρίαζα- σα μωρό!
Τώρα που δεν δουλεύω έχω ηρεμήσει... :)
Γιατί περίμενες το καλοκαίρι για να επιδοθείς σε αθλοπαιδιές;
αα, σούπερ bomo είσαι πολύ επίκαιρη- αύριο ετοίμαζα βραδιά με dvd- οπότε θα το δω! :)
καλή θέαση λοιπόν!! θα χαρώ αν σας αρέσει.
θα σου πω την Παρασκευή το πρωί! ;)
Η Changes σε προηγουμενη ζωη της ηταν Γερμανιδα βασανιστρια. Δεν εξηγειται το υφακι της αλλιως. Ελα Changes, μην μας φας. Αστειευομαστε.
Συγκεντρωνει και υψηλη βαθμολογια η ταινια αυτη, στο imdb. Θα την προτιμησω. Thank youu!
Μιλωντας για κωμωδιες, εγω ειδα το kick ass, το οποιο ηταν αρκετα μετριο. Δυστηχως ο Ν.Cage ειναι σε ελευθερη πτωση επαγγελματικα. Καποτε ηταν απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους.
Περιμενω το καλοκαιρι γιατι θα ξαναβρεθουμε ολη η παρεα και τα εχουμε οργανωσει. Ανυπομονουμε! :D
θα περιμένω εναγωνίως! κι αν σου αρέσει έχω να σου προτείνω και άλλες της συνομοταξίας!!
Συμφωνώ!!κ μενα αλλα πλεον...χαλασε!χιχιQuote:
Originally posted by kwstas01
Δυστηχως ο Ν.Cage ειναι σε ελευθερη πτωση επαγγελματικα. Καποτε ηταν απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους.
ο Ν. Cage σε κωμωδία δεν θα είναι τραγικός;;;; όσο οξύμωρο και αν είναι το σχήμα.. δεν την έχω δει αυτή που λες.
ʼντε, μπράβο ρε bomo να σκάσει λίγο το χειλάκι μας! Εγώ πάντα ήμουν του πολύ ποιοτικού και της βαθιάς κουλτούρας και έβλεπα τις ταινίες μόνη μου (διότι πού να βρω παρέα για το χαρακίρι) αλλά τα τελευταία χρόνια βλέπω σχεδόν μόνο κωμωδίες- δεν αντέχω να συμπάσχω με τίποτα άλλο!
μήπως έχει δει η ομήγυρη την αγαπημένη μου; ελληνική "ο Βασιλιάς" του Νίκου Γραμματικού
Mην την δεις... Θα κερδισεις μιαμιση ωρα απο την ζωη σου!
Και ναι, ειναι πολυ τραγικος....
Πλεον τα εχει δοκιμασει ολα τα ειδη, αλλα απο οτι φαινεται ανηκει καθαρα στις ταινιες δρασης τυπου the rock
Εγω οχι batgirl.
και ποιός είπε μικρό μου ότι η κωμωδία δεν μπορεί να είναι ποιοτική και κουλτουριάρικη;;; δες το δείπνο να καταλάβεις τί εννοώ εγώ κουλτουριάρικη κωμωδία. Κυκλοφορεί τόσο σαχλή κωμωδία, σχεδόν εμετική για τα δικά μου γούστα, που αν είχα τη δυνατότητα θα απαγόρευα την προβολή τους!! Αυτά που λέτε κατ'εμέ. ʼντε πάω τώρα να βρω τον φίλο μου τον Παττακό... :P
:D :D :D
Γαματο σεναριο. Θα προτιμηθει :)
Φιλιά bomo!!
ε μα τώρα, ο κέιτζ σε κωμωδία... ψηφίζω Leaving Las Vegas ως την κορυφαία τουQuote:
Mην την δεις... Θα κερδισεις μιαμιση ωρα απο την ζωη σου!
Και ναι, ειναι πολυ τραγικος....
Πλεον τα εχει δοκιμασει ολα τα ειδη, αλλα απο οτι φαινεται ανηκει καθαρα στις ταινιες δρασης τυπου the rock
Εγω οχι batgirl.
Xαχαχα ρε Bomo. Απιστευτη!!! Καλο απογευμα να εχεις :)
Ψηφιζω το face off και το family man.
:) Πάω κι εγώ να συνεχίσω το διάβασμα- γειάααααα :) :) :)
καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας!!!! εμένα πάντως μου φτιάξατε τη διάθεση μόνο που σας διαβάζω!!!! Επιτέλους, είπα μέσα μου!!!! το γιατί, το καταλαβαίνετε και μόνοι σας!!! Σας χαίρομαι!! bravo σας :)
Ria καλησπερα. Μολις εφυγαν τα πουλεν μας! Η μια στον Παττακο, η αλλη στην φυσιολογια της ορασης. Τστστς :P
α γειά σου! και έλεγα τί μου θυμίζει τί μου θυμίζει... ξεκίνησα να τη βλέπω στο φεστιβάλ αλλά έφυγα και δεν τη πολυθυμάμαι. ούτε γιατί έφυγα θυμάμαι...Quote:
ξαναήρθα, με έδιωξε ο Παττακός, μου είπε να μάθω να φέρομαι με δημοκρατικές διαδικασίες πρώτα και μετά να ξαναπάω...
Πολυ psycho ταινια που ειδα στο φεστιβαλ ηταν ο κυνοδοντας! Πολυ περιεργη ταινια και σε καμια περιπτωση δεν την λες κακη. Το τελος βεβαια ηθελε περισσοτερη δουλεια. Επισης, ηταν και η ελληνικη προταση για τα οσκαρ.
Ε ναι Βοmo, σου εδωσε αδεια να πας? Οριστε μας τωρα!!!
δεν την είδα. Αλλά από τις πλέον περίεργες που έχω δει ήταν τον Japon. περίεργη έως τραγική. Τόσο τραγική που άρχισα να γελάω.
Παω να δω trailer στο γιουτιουμπι και επανερχομαι.
Eντιτ! Δεν το εχει :(
καλώς την! χαιρόμαστε που χαίρεσαι με την παρέα μας. Ας χαρούμε όλοι μαζί λοιπόν!Quote:
Originally posted by ria
καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας!!!! εμένα πάντως μου φτιάξατε τη διάθεση μόνο που σας διαβάζω!!!! Επιτέλους, είπα μέσα μου!!!! το γιατί, το καταλαβαίνετε και μόνοι σας!!! Σας χαίρομαι!! bravo σας :)
σιγά μην το είχε. καλά μην κλαίς,πρέπει πραγματικά να σου αρέσει η βαριά κουλτούρα, η ασήκωτη κουλτούρα για να την βρεις με τέτοια ταινία!Quote:
Παω να δω trailer στο γιουτιουμπι και επανερχομαι.
Eντιτ! Δεν το εχει :(
Nα σου πω την αληθεια, δεν μου πολυαρεσει αυτο στο στυλ, οποτε νταξει. Μικρο το κακο!
Ε τότε είμαστε ΝΤΑΞΕΙ!! πεθαίνω μ'αυτό το Σαλονικιώτικο ντάξει.... και άλλη μια κοπέλα το χρησιμοποιεί εδώ μέσα πολύ :D
Πριν το ανοίξω ήμουν 10000000% σίγουρη ότι θα είναι αυτό!!
Ε οχι. Και σκεφτομουν να εβαζα το newcastle. Γ(κ)αμωτο!!!
Όχι ρε μαμώτο, δεν φταίς εσύ που είσαι μεγάλο πνεύμα σαν εμένα!!
Αν και είχε απίστευτη πλάκα ο τρόπος που τα έλεγε με εκνεύρισε λίγο είναι η αλήθεια γιατί ξέρω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που θα τα εννοούσαν.Αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάααααλο θέμα που δεν έχω χρόνο τώρα να ανοίξω
μη βρίζεις, αιωνιότητα είναι θα περάσει, αν είσαι όμως εκνευρισμένος;;;;;
Xμ, αυτο δεν το ειχα σκεφτει....
Χαλλλαρα τοτε!!!
http://bp2.blogger.com/_TjozDoHiikI/..._and_tavli.jpg