Αν ήταν αλλιώς και πιο ελκυστικοί αυτοί οι τύποι, μάλλον εμείς θα τους αρπάζαμε! Αυτό (μεταξύ άλλων) εννοώ όταν λέω πως μπορώ -αλλά δε θέλω- να γίνω άντρας στη θέση του άντρα. Τι να τον κάνεις τον ξενέρωτο τον τύπο?
Printable View
Αν ήταν αλλιώς και πιο ελκυστικοί αυτοί οι τύποι, μάλλον εμείς θα τους αρπάζαμε! Αυτό (μεταξύ άλλων) εννοώ όταν λέω πως μπορώ -αλλά δε θέλω- να γίνω άντρας στη θέση του άντρα. Τι να τον κάνεις τον ξενέρωτο τον τύπο?
Α εγώ να πω την αμαρτία μου παιδιά μου αρέσουν οι γκόμενοι με κοιλιακούς και φέτες. Τους βαρύμαγκες με τη μπακα δεν τους μπορώ.
Εννοείται βέβαια ότι δεν θα σε πρήζει με θερμίδες και τέτοια. Θα έχει κορμάρα και θα συζητάει για Νίτσε και Ντοστογιέφσκι, χαχαχα
Δε ζητάω πολλά νομίζω....:)
Το πως καταντήσαμε ένα τόπικ με τίτλο 'βουλιάζω στη μιζέρια μου" είναι απίστευτο πάντως :)
πιάσαμε πάλι τη συζήτηση για ζιζελους και χόντρελους. δεν λεώ παιδιά καλός και ο μερακλής αλλά ναχει και ένα μέτρο γιατί η πολύ μπύρα,το τσιγάρο και οι γυρούμπες κάνουν κακό στο κάτω κεφάλι και μετά δεν σκώνεται όσο και ναναι παθιάρης σε σύγκριση με τον άλλο που μετράει θερμίδες.
αν με ρωτάτε θα ήθελα έναν παιδαρά κτιστό με ταμπεραμέντο παχουλοκομψού λατίνου μάγειρα s'il vous plaît . και φυσικά να μη βγάζει και κιχ για τα δικά μου περίσια κομψοτεχνιματα.μα τι ματαιόδοξη που είμαι oh mon Dieu, και τότε δεν θα βούλιαζα ποτέ στην μιζέρια μου.
pennouuuuuuuuuu???????????????
θα μπω κι εγω στην -εκτος τοπικ- συζητηση και θα πω αυτο: ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ, ΓΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΙΑ!
δεν υπαρχει τπτ που να μεξενερωνει περισσοτερο απο αντρα που να μετραει θερμιδες.ενταξει δε λεω να εχει προβλημα(οπως εχω εγω) τοτε να αντιμετωπισει εννοειται για την υγεια του. αλλα ο αντρας και 10 και 20 κιλα πανω απο το υψος του καλος ειναι.
ακουστε τι εγινε σημερα. ειχα μαγειρεψει πατατες ωγκραντεν και μοσχαρακι στο ουρνο και πιπεριες _λωρινης γεμιστες με τα τυρια τους και τα ολα τους. αυτα για τα αδερια μου και το αγορι μου.εγω ειχα μπριαμ.κοβω και ενα καρβελι ψωμι-λεω θα ειναι αρκετο.ειχαμε σχεδον τελειωσει και βλεπω τον καλο μου να τρωει την τελευταια του πιπερια σκετη. του λεω "να σου βγαλω λιγο ψωμακι" γιατι ειχε τελειωσει το καρβελι. μου λεει " ασε καλυτερα να γλιτωσουμε και καμια θερμιδα". πρωτη ορα στα 3 χρονια της σχεσης μας σκετηκε θερμιδες.και να πω την αληθεια ξενερωσα!ακου να τις τρωει σκετες!!τελικα του εκοψα ψωμι και μια χαρα το εαγε!
χαχα κοριτσάκι!!
Βασικά εμένα δεν μου αρέσουν τα άκρα γενικά.. βλέπω τον αδερφό μου που είναι σαν και μένα, τρώει δηλαδή ένα βόδι στην καθησιά και δεν μου αρέσει ούτε σαν θέαμα εκείνη την ώρα, ούτε που έχει μια κοιλούμπα σαν τη δικιά μου.. (μια ζωή στον ένατο είμαστε και οι δύο..άντε να τα γεννήσουμε να δει και η μάνα μας κανένα εγγόνι).
Από την άλλη δε μπορώ και τους υπερβολικούς της άλλης πλευράς, που περνάνε την ώρα τους θαυμάζωντας τα 6pack και δε θα φάνε ένα σουβλάκι παραπάνω γιατί τι θα απογίνουν χωρίς το θεικό κορμι τους..
καλα εγω ειχα γνωρισει ενα μοντελο (που ειναι κ πρωτη μουρη στη Ζάρα) και οταν ηταν να φαμε κατι πχ αυτος μετρουσε τα παντα,πχ ακομα κ σε ενα απλο σαντουιτς αν εχει αλατι κλπ κλπ.ελεος δλδ,να πεις πχ στον φιλο σου παμε να τσιμπησουμε κατι κ να γυρισει να σου πει : α δε γινεται σημερα,εχω ξεπερασει τις θερμιδες μου!!!!!!!! Ε ΠΟΤΕ!!!!
Το κλειδί είναι ένα: Παν μέτρον άριστον! Σοφό και πάντα επίκαιρο.
Δεν μου αρέσει στα πρώτα ραντεβού ούτε να τρώει και να πίνει κάποιος σαν κτήνος (δείχνει ότι δε με σέβεται αρκετά ή ότι παρανιώθει άνετα μαζί μου), ούτε να ψελλίζει με φόβο ότι δεν κάνει να φάει αυτό ή εκείνο, γιατί απλά τον κατατάσσω στην κατηγορία του μίζερου.
+1000Quote:
Originally posted by Ava
Το κλειδί είναι ένα: Παν μέτρον άριστον! Σοφό και πάντα επίκαιρο.
Δεν μου αρέσει στα πρώτα ραντεβού ούτε να τρώει και να πίνει κάποιος σαν κτήνος (δείχνει ότι δε με σέβεται αρκετά ή ότι παρανιώθει άνετα μαζί μου), ούτε να ψελλίζει με φόβο ότι δεν κάνει να φάει αυτό ή εκείνο, γιατί απλά τον κατατάσσω στην κατηγορία του μίζερου.
Αν και θα μας τσακίσει η Pennou που τσακίσαμε το θέμα της, θα προσθέσω ότι ο ερωτισμός κρύβεται στο να τρώει κάποιος με όρεξη. Δείχνει όρεξη και πάθος για τη ζωή. Τρελαίνομαι όταν βλέπω έναν άντρα να τρώει με μεγάλες μπουκιές κάτι (ιδίως όταν το έχω μαγειρέψει εγώ). Μου βγάζει κέφι, πάθος, αντρισμό. Αρκεί να μη λερώνεται. Δεν έχω χειρότερο από τον λαίμαργο που πέφτουν σάλτσες στη μπλούζα του. Το αντίθετο πάλι, με ξενερώνει. Σκέφτομαι πως με τον τρόπο που τρώει κάποιος, με τον ίδιο φέρεται και σε πιο προσωπικές στιγμές. Μη αυτό, μη εκείνο, ε όχι αγάπη μου!
Εμενα το καπνισμα και το υπερβολικο ποτο με ξενερωνουν.Αλλα για το φαγητο πραγματικα θα ξενερωνα αν μετραγε θερμιδες επισης.Με το αγορι μου τωρα που θελει κι αυτος να κανει διατροφη του τις μετραω εγω και μαρεσει που μου το ζηταει κιολας γιατι ο ιδιος δεν ξερει.:P
Εμένα να ειμαι ειλικρινης μου αρέσει το τσιγάρο στον άντρα. Μου εχει μεινει απο κατι Τζειμς Ντιν και Κούρκουλους μάλλον :)
ναι ξέρω ειναι ανθυγιεινό, αλλά εγώ το βρίσκω σέξι :)
εννοειται πως δεν υπαρχει θεμα να λεμε οτι θελουμε ισα ισα...πειτε μου ενα τοπικ που να μην εχει και ασχετες κουβεντες....εδω ειμαστε για να ηρεμουμε και να υποστυριζουμε η μια την αλλη...οποτε ειναι απαραιτητα...λοιπον....περασ� � η ορκομωσια το αγχος και επιτελους μπορω να ξεκινησω για 100η φορα την προσπαθεια μου...περιττο να πω οτι στην ορκομωσια με κοιτουσαν καποιες στην κοιλια(ε ηταν φουσκωμενη) και με υφος μπερδεμενο...σαν να αναρωτιοντουσαν ειναι δεν ειναι...ευτυχως που δεν ξεστομισε καμια καμια ερωτηση γιατι θα με επαιρνε πολυ απο κατω...73,300 λοιπον και παμε δυναμικα απο το 0...
συγχαρητηρια!!!!!!!
καλ σταδιοδρομια λοιπον!
τι εγινε με το σοι? δεν πιστευω ναπε κανεις απο αυτους τιποτε...
μια χαρα κουκλαρα θασουν ειμαι σιγουρη,
αλλα παμε για το 0 ναμαστε πιο σιγουρες!
εχω κανει κ γω κοιλια που πηρα 2-3 κιλα...
παμε λοιπον 80 εγω, 70 εσυ.
φυγαμε!
ευχαριστωωω....οχι το σοι μια χαρα αλλοιμονο...απλα οι συμφοιτητες κοιτουσαν καπως και δεν τους αδικω....αντε παμε μαζι να γινουμε κορμαρες μεχρι τον αυγουστο....
pennou μου συγχαρητήρια για το πτυχειο σου!!!Οσο για τα σογια και τους συμφοιτητες,μην αφηνεις να επισκιασουν τη χαρα σου.Εισαι μια κουκλα και θα χασεις και τα κιλα.Ολες εδω μαζι παρεουλα και θα τα καταφερουμε.:)
ευχαριστωωω....ναι ολες μαζι.... :)
KATARXHN καλη σταδιοδρομία τώρα και καλώς ήρθες στη real life!!!!
Απερίσκεπτη ξεκινάς τον αγώνα σου και μαζί σου είμαστε όλες...
Να σου πω ότι λίγο ως πολύ όλοι κοιτάμε τους δίπλα μας, ε; Οπότε ίσως να μη σε κοίταγαν τόσο περίεργα όσο νόμιζες, ε;
Να σου πω ότι και στη δική μου ορκωμοσία νόμιζα ότι με κοίταγαν περίεργα και ίσως και να συνέβαινε..ήταν όλοι με τους γονείς και τα σόγια κι εγώ μόνη μου με τον άντρα μου....ναι, τώρα που το σκέφτομαι μας κοίταζαν περίεργα αλλά δεν είχαν και άδικο,ε;
ΦΙΛΙΑ πολλά και συγχαρητήρια για το πτυχίο σου!!!!!Θυμίσου πόσο κόπο είχες κάνει γι'αυτό και ίσως καταλάβεις την αξία του!!!!!!!!!!!
ετσι!Quote:
Originally posted by tidekpe
ΦΙΛΙΑ πολλά και συγχαρητήρια για το πτυχίο σου!!!!!Θυμίσου πόσο κόπο είχες κάνει γι'αυτό και ίσως καταλάβεις την αξία του!!!!!!!!!!!
Pennou, μολις μπηκα σ αυτο το τοπικ και διαβασα ολα τα ποστς.
Σαν κι εσενα νιωθω κι εγω τον τελευταιο καιρο...Προσεχω οσο μπορω-δεν κανω ιδιαιτερο προγραμμα-, αποφευγω τις διατροφικες παγιδες , κανω αναμεσα και ατασθαλιες του τυπου, ενα σουβλακι πιτα κοτοπουλο φιλετο χωρις σως και πατατες, και καπακι ενα παγωτο, επειδη παιρνει ο αντρας μου και μολις τον βλεπω θελω κι εγω!!Το προβλημα μου ειναι πως, ενω μεχρι το απογευμα διατρεφομαι σουπερ ουαου, το βραδυ.....γκρεμιζω οσα εχτισα...
Εχω απογοητευτει...
Πασαλειφομαι με κρεμες για κυτταριτιδα και μετα...με πιανει η απογοητευση οταν τα χαλαω...
Το βραδυ δεν τρωω πολυ, απλα αυτα που τρωω δεν ειναι καλα.Οχι καθε μερα παγωτα βεβαια, αλλα ενα παγωτο , 2 φορες γλυκο κουταλιου τη βδομαδα δεν ειναι και λιγα...
Ειμαι 71.5, και για αρχη θελω να παω 68, 67.
Απογοητευτηκα.......
Pennou
εύχομαι πολλές επιτυχίες και να σου πάνε όλα όπως τα ονειρεύτηκες!
Pennou,
τις καλύτερες ευχές μου για το πτυχίο σου! Σιδεροκέφαλη και επιτυχημένη, παντού και πάντα. Είδες που έχεις το δυναμικό?
Μπράβο Πεννάκι μου, πολύ χαίρομαι! Συγχαρητηρια και για το πτυχίο, αλλά και για την απόφαση που πήρες!
(Επίσης διάβασα οτι ήδη έχασες 1 κιλάκι, σούπερ!)
συγχαρητήρια κ από μένα!
ευχαριστω κοριτσια μου...
μα καμια να μην με αναζητησει.... :(
εγς παντως υπεθεσα οτι απεχεις για να ηρεμισεις λιγο και να μπεις σε φαση διαιτας...
Οντως!Κι εγω ειχα φυγει κατι μηνες πριν το Πασχα γιατι το εβλεπα οτι δεν το πηγαινα σοβαρα για διαιτα.
Πως πας με τη διατροφη?Εφτιαξαν τα πραγματα?
οχιιιι....θα γινω μαμα....
ααααααα συγχαρητηρια
!!!!!!!!!!!!!!!!!
AΛΗΘΕΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!(έτσι δεν είναι.....;)
Ελα ρε!Συγχαρητήρια!:D:D
ευχαριστωωωω.... :)
πόσο είσαι τώραμαμά;
μονο που ηθελα να χασω κανα κιλο αλλα δεν πειραζει μετα θα τα χασουμε ολα μαζι...
ναι...ολα μαζί μετά! Απλά να τρως σώστά για το μπεμπέ τώρα!
χθες που κανα χοριακη για να το επιβεβαιωσω μου πε 3 βδομαδες απο τη συλληψη περιπου...δεν εχω παει ακομα σε γυναικολογο...απλα ειπα να το μοιραστω μαζι σας γιατι ξερω οτι θα χαρειτε..
Και βέβαια χαιρόμαστε όλες πάρα πολύ...μακάρι να πάνε όλα καλά και τα κιλά μη σε απασχολούν...να σου πω και κάτι;;;;Εσύ κι εγώ έτσι κι αλλιώς σαν τον κάβουρα πηγαίναμε..τώρα τουλάχιστον θα αξίζουν τον κόπο τά κιλάκια!