μπραβο μπραβο μπραβοοοοο
αντε με το καλο,φιλακια στα ζουζουνακια σου!!!:tumble:
Printable View
μπραβο μπραβο μπραβοοοοο
αντε με το καλο,φιλακια στα ζουζουνακια σου!!!:tumble:
ακομα εξω εισαι??????
δεν πιστευω να εχει αναβληθει/ακυρωθει παλι κατι?????
Καλησπέρες.
Την επόμενη βδομάδα μπαίνω χειρουργείο. :D:D
Μαζί θα μπούμε βρε??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε καλό μου επιτέλους!!!!
--->http://www.youtube.com/watch?v=1nB20DDockUQuote:
Originally posted by PM79
Επιτέλους!Με το καλό κι όλα βολικά!Αν θέλεις και γνωρίζεις πες μας ακριβή μέρα να σ' έχουμε στη σκέψη μας.
Δεν ξέρω αν έχεις ανταλλάξει κινητό με κάποιον να μας ενημερώσει...Αλλιώς,πες μας ένα γειά μόλις συνέλθεις...
Οι προσευχές κι η θετική μας ενέργεια δίπλα σου!Φαντάζομαι πόση ανακούφιση και χαρά θα νιώθεις!
Kαι να που η γαϊδουρινή υπομονή ανταμείβεται!Όλα να πάνε κατ'ευχήν!Φιλάκιαααααααα
αντε καλη επιτυχια! :)
Νομίζω ότι ήρθε για σένα η στιγμή του οράματος! Μπορείς από τώρα να φαντασιώνεσαι τη δημιουργία καινούριων θεμάτων που θα ανοίξεις στο μέλλον. Να προτείνω ένα: "Πως από τα 220, έπεσα στα 98, ανέβηκα στα 136 και ξαναβρέθηκα στα 98"! ʼντε, με το καλό!
άντε με το καλό!!!! να ξεμπερδέψεις επιτέλους!!!Quote:
Καλησπέρες.
Σας ευχαριστώ τα μάλα. :)
Ναι, η επιμονή και το πείσμα, ενίοτε βοηθάνε.
Αύριο ή μεθαύριο θα ξέρω την τελική ημερομηνία, πάντως είναι σίγουρα την επόμενη βδομάδα.
Ναι συμπατριώτισσα, μαζί θα χειρουργηθούμε με μόλις λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση :lol:
yannaki, επιτέλους δε λες τίποτα. :mad:
Nadine, η φωτό που έβαλες είναι ίσως η πιο πετυχημένη στην περίσταση. ;)
Ava, ξεκινάω από τα 144 δυστυχώς, γιατί πήρα κάποια από τότε. Δεν πειράζει όμως, θα φύγουν και αυτά. :smirk:
clickούλα, το έχω ξαναπεί. Καλή επιτυχία στο χειρουργό, εγώ θα κοιμάμαι εκείνη την ώρα. :barfy:
aggeloydaki θενξ και ξαναθένξ. Ε καιρός ήταν νομίζω. :)
Θα κάτσω περίπου 7-8 μέρες στο νοσοκομείο όπως είπε ο ντόκτορ, για να είναι απολύτως σίγουροι ότι όλα πήγαν καλά.
Θα φροντίσω να σας ενημερώνω. :)
Αντε με το καλό!!!!!!!
Με χιλιόμετρα διαφορά, και με χειρούργο διαφορετικό, αλλά τις ίδιες μέρες!!!! θα έχουν 2 άτομα να σκέφτονται τα κορίτσια:):):) :P:P:P
PM79 ολοψυχα να πανε ολα καλα , επιτελους μπηκες στην αρχη του τελους !!!!!!! Οσο για τις 7-8 μερες που θα μεινεις δεστο χαλαρα, σαν να κανεις διακοπες σε ξενοδοχειο ........ και θα περασουν πιο ευκολα θα δεις ............:smirk::):):):):):wink2::wink2:
Καλή επιτυχία αρχηγέ μου, μακάρι να πάνε όλα κατ'ευχήν!!!
PM79 ήθελα να σου πω οτι πριν 6-7 χρονια περιπου ειχα μια αναλογη εμπειρεια με σενα αλλα δεν ειχα τα κοτσια τα δικα σου και πολυ χαρηκα για τον τροπο που αντιμετωπισες το γιατρο ....Συγκεγκριμενα ειχα παει στον ενδοκρινολογο του ταμειου και του ζητησα να μου γραψει εξετασεις για θυροειδη.
Η αντιμετωπιση του : Συνχισε να καθεται στο γραφειο του ,εγω ορθια σε αποσταση, και με ενα υφος επικριτικο (χωρις να με εξετασει με ψηλαφιση , οπως εκανε μετα ο επομενος ενδοκρινολογος ) μου απανταει ειρωνικα : Δεν εχεις τιποτα , σταματα να τρως...........
Εφυγα κλαιγωντας απο το ιατρειο ,στο δρομο χτυπησα γιατι απο τα κλαμματα δεν εβλεπα μπροστα και για μερες ημουν χαλια........
Ο αντρας ηθελε να κανει μηνυση και αναφορα, κακως δεν το αφησα.........
Εκ των υστερων απο γενικες που εκανα , εχω ελαφρυ υποθειριοδισμο............ Αναρωιεμαι τι σοι ιατρικη τελειωνουν αν δεν μαθαινουν πρωτα να αντιμετωπιζουν ενα ασθενη.............
polinaki1983 'Ετσι έτσι :smilegrin:
Alma libre Ας κάνω και 15 μέρες εκεί μέσα, φτάνει να παν όλα καλά και να μην έχουμε προβλήματα. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. :)
filipparas Ευχαριστώ Φιλιππάρα, θα το διαβιβάσω στο χειρουργό, γιατί αυτός την χρειάζεται πριν από μένα και για μένα. :smilegrin:
Alma libre Η απάντηση βασικά είναι πολύ απλή με μία λέξη κιόλας. Αποκτήνωση!!!
Αυτό έχουν οι επί 20-30 χρόνια γιατροί, οι οποίοι ξέχασαν και τον όρκο τους και τα πάντα.
Το μόνο που ξέρουν, είναι να γεμίζει η τσέπη τους με χρήμα και οι ασθενείς να παν να κουρεύονται.
Ο άντρας σου πολύ καλά ήθελε να κάνει και θα έπρεπε να το κάνει.
Αυτά τα γαϊδούρια, δεν πρέπει να τα αφήνετε να ξεφεύγουν.
Οπότε την επόμενη φορά, ξέρεις πώς να αντιδράσεις. :wink1:
PM79 τωρα δεν θα αφησω κανενα , ουτε υπαινιγμο να κανει .........Εμαθα!!!!
Και παλι ολα να πανε τελεια και αν χρειαζεσαι κατι , στειλε μνμ ......... Ειμαστε εδω και για να βοηθαμε !! :-)))
Καλημέρα φιλαράκο μου!!! Τί κάνεις? ετοιμάστηκες ή ακόμα? Εγώ αυριο ετοιμάζομαι και Τετάρτη πάω μέσα. Καλή επιτυχία στα χέρια των γιατρών μας καλέ μου, θα περιμένω νέα σου!!!!!
Φιλούθκια από την όμορφη Κύπρο
Καλη επιτυχια ολοψυχα και στους δυο σας!
Έτοιμος είμαι Πωλινάκι. Κοίτα να μη ψοφήσεις στο άγχος εκεί μέσα :spin::spin:
fae!_prits_:p Να'σαι καλά παληκάρι. Κοίτα ε! Η απειλή ισχύει και θα σε βρω έστω και αν χρειαστεί να βάλω τη Νικολούλη να σε ψάξει. :lol:
Την εχω καβαντζα την απειλη φιλε μου :D
καλη επιτυχια και στους 2!
ετοιμαζουμε τις φιλαρμονικες:bigsmile:
πμ καλη επιτυχια :)
επιτελους, φτανει η μεγαλη στιγμη .. απιστευτο δε σου φαινεται???
να μας πεις νεα σου, ε? συντομα εννοω :)
Επιτελους ηρθε και η μεγαλη μερα για εσενα ποσο χαιρομαι δεν μπορεις να φανταστεις,αντε με το καλο,ολα θα πανε καλα και οι προσευχες μας θα ειναι κοντα σου και γρηγορα να αγκαλιασεις τα ζουζουνακια σου,ελπιζω να μπορεσεις να μας ενημερωσεις.
Κ Α Λ Η Ε Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α Α Α Α Α Α Α Α ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ:starhit::starhit::starhit:
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:blush::blush:
Παιδια ξερει κανεις αν χειρουργηθηκε ο PM79 ? Εμπαινε τις ιδιες μερες με το Πωλινάκι.........
Ελπιζω να χειρουργηθηκε και να εχουν παει ολα καλα .....;)
???
??????
τι γινεται? ξερει κανεις?
ναι βρε παιδια...
κανα νεο εχουμε γιατον pm?
Ελπίζω η επέμβαση να έγινε,να πήγε μια χαρά και σύντομα να τον έχουμε και πάλι κοντά μας!
Είσαι στη σκέψη μας,το ξέρεις!Μόλις μπορέσεις,θα χαρούμε να μάθουμε νέα σου!Φιλάκια!
Καλησπέρα σας.
Δυστυχώς δεν έγινε. Αναβολή στην αναβολή. :thumbdown:
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και την σκέψη σας. Να'στε πάντα καλά :)
Θα επανέλθω με λεπτομέρειες.
PM79 καλησπέρα , γιατι αναβληθηκε ? Οριστηκε καινουργια ημερομηνια ?
Quote:
γιατι παλι ρε συ? :(Quote:
Καλησπέρα σας.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και την σκέψη σας. Να'στε πάντα καλά :)
Θα επανέλθω με λεπτομέρειες.
(κρυψου ε?
σ εχει επικηρυξει ο επιτιμος.. του κλεβεις λεει τη δοξα... :S )
σου ειχα πει αμα συνεχισεις με τις ακυρωσεις και τις αναβολες θα κατεβω κατω και θα σε χειρουργησω εγω.
λυπαμαι
αλλα δε μου αφηνεις αλλη επιλογη...
παρακαλω να ετοιμασεις τα μαχαιρια, το συρραπτικο, κανα βαλιουμ να υπαρχει,...
http://www.quizlaw.com/blog/images/surgeon.jpg
παντως κλικ, για να μην κουραζεσαι το λεω, υπαρχει κ αλυσοπριονο... τοση ωρα γρατσα-γρουτσα, θα πονεσει κανα χερι...
Γραφειοκρατια διαισθανομαι...
σωστα.Quote:
Originally posted by smart
παντως κλικ, για να μην κουραζεσαι το λεω, υπαρχει κ αλυσοπριονο... τοση ωρα γρατσα-γρουτσα, θα πονεσει κανα χερι...
ετοιμασε μου το αλυσοπριονο pm !
(κ αμα κατσει ο PM να τον χειρουργησουν, γραψτε μου χαχαχαχαχαχα)
Προσφερομαι για βοηθος στο χειρουργειο
Μίλησα σήμερα με το γιατρό πάλι.
Νοσηλευόταν για 10 μέρες στην εντατική μονάδα ένα παιδί με γαστρική παράκαμψη λόγω ψηλού πυρετού.
Χτες πήρε εξιτήριο το παιδί και από ''λάθος'' μπήκε άλλος στην εντατική.
Οπότε το χειρουργείο αναβάλλεται επ'αορίστου.
Με λίγα λόγια, αναμονή χρονικά άγνωστη.
Μια χαρά...