Lifedrops,δεν κοιμάσαι καθόλου μέχρι που κάνεις το βουλιμικό ή ξυπνάς κάποια στιγμή και μετά το κάνεις;Γιατί υπάρχει και η περίπτωση NES(Night Eating Syndrome),σε εποχές ιδιαίτερου άγχους το έχω εμφανίσει κι εγώ,συνίσταται στο να είναι οι νυχτερινές ώρες αυτές που γίνεται η μεγαλύτερη κατανάλωση ποσοτήτων φαγητού.Εγώ δεν έχω κάνω εμετό,απλά έχω την παρόρμηση να γεμίσω το στομάχι μου με φαγητό "γαλήνης"και"ασφάλειας".Quote:
Originally posted by Lifedrops
Καλημερα και παλι. Τι καλη μερα δηλαδη? Εδω και 2 εβδομαδες εχω χασει τον εαυτο μου. Ολο το καλοκαιρι δεν ειχα κανει εναν εμετο και για αρκετους μηνες πριν πολυ αραια. Νομιζα οτι μου ειχε σχεδον ''φυγει'', τι συμβαινει τωρα? Ποσο νιωθω αυτα που διαβαζω απο μερικα κοριτσια. Κι εγω εχω κανει εμετο σε εστιατοριο, σπιτι φιλου, στο φροντιστηριο μου, στο χωραφι(!) στο χωριο μου τη νυχτα, γιατι η τουαλετα ειναι διπλα στα δωματια ολων κι εκεινη την περιοδο ειχε σπασει κι ολας σε ενα σημειο πανω και θα με ακουγαν ολοι, εφυγα μεσα στη νυχτα απο το σπιτι.
Απελπιστικες καταστασεις. Χθες μεχρι τις 4 το πρωι το παλευα, δεν αντεχα να ξανακανω εμετο, την προηγουμενη μερα ειχα κανει 3 φορες. Εχω και αυτο το γ@@@@νο προβλημα με την αυπνοια και κατα τις 4 τρελαινομαι, ουτε που θυμαμαι τι εφαγα, μακαρονια με κιμα, φρυγανιες με βουτυρο και μαρμελαδα κτλ, 4 και κατι το πρωι ημουν στη λεκανη. Δεν ανακουφιζομαι τελειως μερικες φορες γιατι νιωθω οτι δεν τα εχω βγαλει ολα. Κατα τις 6 με πηρε ο υπνος, ξυπνησα 9 (αυτος ηταν ο υπνος μου) μου ειπε η μητερα μου: εχω ψησει 6 μεγαλα μπιφτεκια, 2 για τον καθενα, και φυγανε. Λεω ας τσιμπησω ενα με μια ντοματα, χωρις να το καταλαβω τα εφαγα ολα,με ντοματες τυρι και ψωμι. Λειτουργει ετσι: αφου την εκανες την μαλακια τωρα, αποτελειωσε την. Ξερω οτι ειναι λαθος. Παλι στην τουαλετα. Αυτες τις ημερες πραγματικα δεν εχω ιδεα ποσσες θερμιδες παιρνω, τι μενει τελικα μεσα μου. Το μονο που θυμαμαι οτι εφαγα χθες και δεν εβγαλα ειναι γυρω στα 15 δαμασκηνα(μαζεμενα)!! Ζαλιζομαι και δεν μπορω τουλαχιστον να κοιμηθω λιγο ακομα...
Θα σε βοηθούσε να έχεις στο ψυγείο έτοιμα για τέτοιες περιπτώσεις κάποια ταπεράκια με σαλάτες,γλυκά με συνταγές σύμφωνες προς μία υγιεινότερη διατροφή(πχ ένα κέικ με φρουκτόζη ή μαύρη ζάχαρη και αλεύρι μισό ολικής μισό λευκό,με φρούτα αντί για μαρμελάδα,κλπ),ώστε όταν βρεθείς σε "πειρασμό"να έχεις τις εναλλακτικές σου έτοιμες.Οι τύψεις θα είναι λιγότερες και ξέρουμε τι σημαίνει τύψεις και πως βοηθάνε στη διατήρηση ενός φαύλου κύκλου,ε.