απο προσωπικες εμπειριες εννοουσα....
Printable View
απο προσωπικες εμπειριες εννοουσα....
Guys ολα καλά, σας ευχαριστώ όλους και μονο που ασχοληθήκατε, είναι καλό να ακούγονται όλες οι απόψεις και φυσικά να υπάρχει ψυχραιμία . Οι δυο τελευταίες μέρες ήταν παρα πολύ δύσκολες για μένα και τον σύντροφό μου , ειδικά με το πόσο ρατσιστικά και ωμα ήταν τα σχόλια και οι χαρακτηρισμοί αλλα και η συμπεριφορά τους απέναντί μου. Καταστρέφουν το παιδί τους και δεν το καταλαβαίνουν το μεγαλείο της Έλληνα γονιού!
Ευτυχώς προς το παρόν είμαι υπέρ του δέοντος καλά με τον σύντροφό μου και το αντιμετωπίζω ψύχραιμα αλλά όλοι σας ανεξαιρέτως με βοηθήσατε να ηρεμήσω αρχικά, γιατί πολύ απλά με καταλάβατε γιατι ίσως να έχετε περάσει τέτοια κριτική.
Θα δείξει, ο χρόνος τι πρόκειται να γίνει , αλλά δεν το βάζω κάτω.
το πιο αστείο είναι οτι ο πατέρας του είναι 160 κιλά με ύψος 1,80 ... και η μάνα του γύρω στα 100 , no comment ...
εγω σε καταλαβαινω παρα πολυ γιατι μου ειχε τυχει κ εμενα κατι με πρωην κ απο τοτε που εγινε εχω καταλαβει οτι ντρεπομαι παρα πολυ ακομα κ που περπαταω στο δρομο..
να μην ντρέπεσαι που διαφέρεις ... η αξιοπρέπεια δεν είναι ούτε για λύπηση ούτε για ντροπή
εγω παντως εχω μαθει να μην κρινω τους ανθρωπους απο την εμφανιση αλλα απο τον εσωτερικο κοσμο....οσο για την εμφανιση τους δεχομαι ολους ετσι οπως ειναι κ δεν κρινω κανεναν κ ουτε εχω φερθει ποτε ρατσιστικα σε κανεναν..
Γιατί ενύχτωσε κ' οι βάρβαροι δεν ήλθαν.Quote:
Originally posted by Ανδρέας Ζ.
Νομίζω ότι η ελευθερία του λόγου (που είναι αμφίδρομη με την ελευθερία της σκέψης) κρύβει πολλούς κινδύνους - αυτά που λέμε πρέπει να είναι πάντα πολιτικά ορθά , ευγενικά, μην τυχόν διαταράξουν τα λιμνάζοντα νερά και συμβεί καμία ανατροπή των απόψεων του συνομιλητή μας - ιδιαίτερα όταν θέλουμε να τον βοηθήσουμε ουσιαστικά πρέπει να του λέμε σε όλα ναι και να κατηγορούμε τους άλλους, τους Βαρβάρους κατά τον Καβάφη. Μόνο έτσι προχωρούμε , γινόμαστε καλύτεροι , αν τύχει κάποιος και μας πει και κάτι που να παροτρύνει την δική μας αλλαγή στην αντιμετώπιση των καταστάσεων , αν τολμήσει κανείς να μας κάνει επικοδομητική κριτική είναι τουλάχιστον κακόβουλος.
Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα,
και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.
Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις.
Κωνσταντίνος Π. Καβάφης
Αυτός που με κάποιον τρόπο, προσπαθεί να υποτιμήσει κάποιον άλλον,εκείνος έχει το πρόβλημα.ʼμα είσαι οκ με τον εαυτό σου δεν έχεις λόγο ν επηρεάζεσαι απο σχόλια.Quote:
Originally posted by amalaki
εγω παντως εχω μαθει να μην κρινω τους ανθρωπους απο την εμφανιση αλλα απο τον εσωτερικο κοσμο....οσο για την εμφανιση τους δεχομαι ολους ετσι οπως ειναι κ δεν κρινω κανεναν κ ουτε εχω φερθει ποτε ρατσιστικα σε κανεναν..
penelope πιστεύω οτι δεν τα βάλαμε με τους άνδρες γενικότερα αλλά με τους άνανδρους άνδρες ειδικότερα η τους δεσμοφοβικούς. κανείς δεν είπε οτι είμαστε καλύτερες και το συμπέρασμα που βγάλαμε απλά ήταν οτι καλύτερα να είναι κάποια μόνη της παρά με κάποιον που δεν ξέρει η δεν μπορεί η δεν θέλει να τη στηρίζει(δεδομένου οτι κ η γυναίκα τον στηρίζει με τον δικό της τρόπο)
στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω οτι άνδρας αγαπάει πολύ γυναίκα.κ το θέμα θεωρείται λήξαν.παρόλα αυτά πιστεύω οτι οι φίλοι εκτός κ αν είναι πολύ γουρούνια, σχηματίζουν γνώμη οι ίδιοι κ από αυτά που λέει ο ίδιος.ας πούμε εγώ είχα ένα πρώην που είμασταν μαζί 1,5 χρόνο και οι φίλοι του δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν με τίποτα το όνομά μου(δεν είναι συνηθισμένο η αλήθεια είναι) και αναφέρονταν σε εμένα ως η αυτή,η το κορίτσι,η η κοπελιά η λέγανε το όνομά μου λάθος. από αυτό κατάλαβα οτι δεν μιλούσε κ πολύ για μένα ,η μιλούσε αδιάφορα η λίγο. αντίθετα τώρα ο κύκλος του τωρινού,ξέρει το όνομά μου πριν καλά καλά με γνωρίσουν. κ το ξέρουν κ σωστά, κ το λένε.
δεν λέω aliki οτι μιλάει υποτιμητικά η άσχημα για σένα,βασικά πιστεύω πως όχι.απλά έχει ίσως κάποια ανασφάλεια που ίσως να την είχε κ με μια πιο αδύνατη ,και να του λέγανε όλοι κοίτα αυτή πόσο άσχημη κ τη ξερακιανή που είναι.γιαυτό πιστεύω οτι πρέπει να συζητήσετε αρκετά κ να μην το αφήσετε το θέμα να περάσει απλά αποφεύγοντας τους γύρω του.
Λέμε τέλος καλό, όλα καλά, αλλά γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρη? Θέλουμε να είμαστε ρομαντικοί, να νομίζουμε πως ναι, ήταν μία κρίση συνηθισμένη, που ευτυχώς ξεπεράστηκε, αλλά για μένα παρόμοιο συμβάν θα ήταν όχι το τέλος του δυσάρεστου περιστατικού, αλλά η αρχή για πολλές και διάφορες σκέψεις.
Μιλώντας γενικά και αόριστα, θα πω πως είμαστε με κάποιον γιατί είναι επιλογή μας και η επιλογή μας αυτή στηρίζεται κάπου. Τα θεμέλια που βάζουμε σε μία σχέση πιστεύω πως είναι σοβαρά και γερά. Κλονίζονται άραγε τόσο εύκολα χάρη σε καλοθελητές? Τρέμουμε πώς θα συμπεριφερθεί το έτερον ήμισυ σε επόμενη παρόμοια κρίση? Γιατί, δυστυχώς, ότι γίνεται μία φορά επαναλαμβάνεται. Μήπως η λύση είναι να ξεριζώσουμε τα "ζιζάνια" από τη σχέση μας? Και, αν ναι, μέχρι πότε θα γίνεται αυτό? Γίνεται σε μια σχέση να απομονωθούμε από τον κοινωνικό περίγυρο? Ή μήπως πρέπει να υποστηρίζουμε την επιλογή μας μέχρι τέλους? Κλαίμε επειδή κάποιοι δεν εγκρίνουν το σύντροφό μας και τον στέλνουμε στην κόλαση μέχρι να τα ξαναβρούμε με τον εαυτό μας?
Όλα αυτά γράφονται με ενδιαφέρον, Αλίκη, ελπίζω να καταλαβαίνεις. Πρόκειται για προσωπικές μου σκέψεις και για απόσταγμα εμπειρίας και χωρίς καμία μεροληψία. Λατρεύω τους άντρες και γι' αυτό θέλω να μαθαίνω για ουσιαστικές και όμορφες σχέσεις.
πρωτον δεν θα εκανα σχολιο αν δεν ειχα διαβασει τα προηγουμενα και δευτερον αυτο που λες για μας καντο εσυ.αν δε σου αρεσε κατι που γραψαμε κανε ρεπορτ.ολα τα αλλα για δικηγορους κλπ μου φαινονται απλα αστεια.Quote:
Originally posted by ria
Πάντως έχω την ιδέα ότι δεν διαβάσατε το διάλογο που είχα με τη constanceQuote:
Originally posted by granita
συμφωνω με την Πηνελόπη, ειδικα οταν ο τιτλος του θεματος σε προιδεάζει οτι χωρισανε λογω των κιλών της.εξαλλου οταν ζηταμε συμβουλες πρεπει να τις δεχομαστε ολες.μετα κανουμε την επιλογη μας τι κραταμε κ τι οχιQuote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
Originally posted by ria
συμπαράσταση το λές αυτό?
ωχ Θεε μου...
Pια αυτο το σχολιο δεν ειναι ευγενικο. Απο καλωσυνη τα λεγανε τα κοριτσια... απλα μερικες φορες ακους μονο μια πλευρα και παρασυρεσαι...
σαφώς είπα οτι εκτιμάται η καλή πρόθεση... αλλα δεν αρκεί αυτό..
το τι θα κάνει η κοπελιά φυσικά είναι δικό της θέμα οπως και το πως θα διαχειριστεί τις <<συμβουλές>>
και κάτι τελευταίο
σας όρισε η constance δικηγόρους?
εαν έκανα σχόλιο αγενές υπάρχει και διαχείρηση να με βάλει στη θέση μου
πατήστε report να πάρει το δρόμο του...
Ava δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει ειλικρινά, το μόνο σίγουρο είναι οτι αισθάνομαι σαν να με έχουν δείρει. Ήταν να έρθει χθες και ανέβαλε για σήμερα ενώ έκλεγα στο τηλέφωνο... δεν είμαι πολύ καλά και πονάει πολύ ψυχολογικά.
Μου είπε οτι θα περάσει σήμερα το απόγευμα να μιλήσουμε, δεν έχω καλό προαίσθημα πρέπει να έχει πέσει πολύ πλήσιμο εγκεφάλου...
Διαβάζω τόσες μέρες αυτό το θέμα και δεν ήθελα να απαντήσω ρε γμτ.
Όμως δεν άντεξα άλλο.
Αλικάκι, τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Πολλοί άντρες είναι δειλοί, όσο και αν προσπαθούν να δείχνουν υπεράνω και παληκάρια.
Δε με τιμά που το λέω, αλλά είναι η αλήθεια και έχω μάθει να τη λέω με όλα της τα αντίκτυπα.
Σαν υπέρβαρος που είναι παντρεμένος με γυναίκα 50 κιλά, μπορώ να σου πω κάποια πράγματα.
Τα κιλά δεν παίζουν ρόλο στις σχέσεις εκτός και αν:
1) Το έτερον ήμισι έχει απύθμενα και αξεπέραστα κόμπλεξ.
2) Το έτερον ήμισι πιστεύει ότι μία κατάσταση που πρέπει να αλλάξει, σημαίνει και αλλαγή στη σχέση, πράγμα που καλύτερα να μην το αναλύσω γιατί ο admin θα με πετάξει με τις κλωτσιές από δω μέσα.
3) Αν υπάρχει πραγματική αγάπη, πραγματική 100%, ούτε για ιδιοτελείς λόγους, ούτε γιατί είσαι γεματούλα μεν αλλά όμορφη, ούτε γιατί είσαι καλός άνθρωπος, ούτε γιατί είσαι καλή σύντροφος.
Η αγάπη θέλει ανιδιοτέλεια, στήριξη, εκτίμηση και σεβασμό και και και πολλά άλλα πράγματα.
Αν όλα αυτά τα βλέπεις στην σχέση σου, τότε οκ, αλλά προσωπικά τουλάχιστον από την πλευρά του αγοριού σου, δεν τα βλέπω.
Καλή μου, θες να είσαι με έναν άντρα για ποιο λόγο? Ξεκαθάρισέ το μέσα σου, αλλιώς θα συνεχίζεις να πέφτεις πάνω σε άτομα που μία θα είναι εκεί και δέκα δε θα είναι.
Πολλοί άντρες είναι γουρούνια, πολλοί δεν είναι. Ακόμα και τα γουρούνια όμως μαθαίνουν κάποια πράγματα. Αυτοί που δεν μαθαίνουν με τίποτα, είναι οι αποκτηνωμένοι.
Είσαι με τέτοιον άντρα? Σήκω φύγε. Δεν είσαι με τέτοιον άντρα? Πες του να φορέσει παντελόνια και να έρθει να σου μιλήσει.
Αυτό το κρυφτούλι, μου τη δίνει στα νεύρα και μου προσβάλλει τη νοημοσύνη.
Ακόμα και τα 15χρονα, χωρίζουν με ένα sms, όχι όμως με κρυφτούλι.
Συγνώμη για τα σκληρά λόγια, αλλά πρέπει να συνεχίσεις με τη ζωή σου και όχι να κρέμμεσαι από το κινητό σου, πότε θα πάρει τηλέφωνο το εξαφανισμένο σου αγόρι.
Έχεις μεγαλύτερα πράγματα να σκεφτείς τώρα καλή μου, από το να κλαψουρίζεις.
Πάρτον τηλέφωνο και πες του: Αγόρι, μόλις φορέσεις το παντελόνι σου, έλα να τα πούμε.
Και να χωρίσετε και τι έγινε? Καλύτερα είναι έτσι τώρα?
Έλεος!
Η απόρριψη πάντα πονάει. Ξέρεις μέσα σου τι γίνεται. Αν σε ανακουφίζει κάπως, να σου πω πως πονάει κι αυτός. Δεν είναι ότι δεν σ' αγαπάει, νομίζω όμως ότι δεν έχει τη δύναμη να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων της σχέσης σας και παράλληλα να παλέψει και με τον αρνητικό του περίγυρο. Είναι δύσκολο να καταρρίψουμε τα επιχειρήματα των ανθρώπων μας, όταν λέγονται με αγάπη για μας και έχουν βάση την αλήθεια.
Δεν ξέρω αν η αγάπη από μόνη της σου είναι αρκετή μακροπρόθεσμα. Η σχέση είναι κάτι πολυπαραγοντικό, με δεκάδες απαιτήσεις και απαιτεί καθημερινή δουλειά και από τους δύο. Θα έπρεπε ίσως να σκεφτείς τι θέλεις εσύ από εκείνον. Μην αρκείσαι σε μία αγκαλιά, μία συγνώμη και ένα καλό κρεβάτι, όσο και αν τα έχεις ανάγκη τη δεδομένη στιγμή.
Θα σου έλεγα επίσης, να επισπεύσεις το θέμα του γιατρού σου. Δες τον το συντομότερο. Πάρε αποφάσεις για σένα και την προσωπική σου βελτίωση. Όχι για χάρη του συντρόφου σου, αλλά για σένα. Για να νιώσεις εσύ καλά.
Όσο για το απόγευμα, σκέψου προσεκτικά τι θα του πεις εσύ, αν με τη σειρά σου θα εγείρεις αξιώσεις και ποιες θα είναι αυτές. Η σχέση είναι ένα παιχνίδι με δύο παίκτες, μην το ξεχνάς...
το τρίο μπελκάντο δεν χρειάζεται να εξάπτεται.ούτε και η ρία.
τα συμπεράσματα βγήκαν...αδιαφορώ για όσα λεςQuote:
πρωτον δεν θα εκανα σχολιο αν δεν ειχα διαβασει τα προηγουμενα και δευτερον αυτο που λες για μας καντο εσυ.αν δε σου αρεσε κατι που γραψαμε κανε ρεπορτ.ολα τα αλλα για δικηγορους κλπ μου φαινονται απλα αστεια.Quote:
Originally posted by ria
Πάντως έχω την ιδέα ότι δεν διαβάσατε το διάλογο που είχα με τη constanceQuote:
συμφωνω με την Πηνελόπη, ειδικα οταν ο τιτλος του θεματος σε προιδεάζει οτι χωρισανε λογω των κιλών της.εξαλλου οταν ζηταμε συμβουλες πρεπει να τις δεχομαστε ολες.μετα κανουμε την επιλογη μας τι κραταμε κ τι οχιQuote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
Originally posted by ria
συμπαράσταση το λές αυτό?
ωχ Θεε μου...
Pια αυτο το σχολιο δεν ειναι ευγενικο. Απο καλωσυνη τα λεγανε τα κοριτσια... απλα μερικες φορες ακους μονο μια πλευρα και παρασυρεσαι...
σαφώς είπα οτι εκτιμάται η καλή πρόθεση... αλλα δεν αρκεί αυτό..
το τι θα κάνει η κοπελιά φυσικά είναι δικό της θέμα οπως και το πως θα διαχειριστεί τις <<συμβουλές>>
και κάτι τελευταίο
σας όρισε η constance δικηγόρους?
εαν έκανα σχόλιο αγενές υπάρχει και διαχείρηση να με βάλει στη θέση μου
πατήστε report να πάρει το δρόμο του...
χαχαχαχα... εγραψες!!!Quote:
Originally posted by bouliana
όποια και να είναι η εξέλιξη-δεν θα σου ευχηθώ να είναι η Χ ή η Ψ γιατί τελικά ο χρόνος δείχνει τί είναι καλό-απλά θα σου πω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να επιλέξουν. Είτε από δική τους σκέψη είτε από πλύση εγκεφάλου.Σίγουρα όλοι εδώ μέσα και έχουμε αφήσει κάποιους ή μας έχουν αφήσει. Δικαίωμά του είναι να με χωρίσει κάποιος και δικαίωμά μου να χωρίσω κάποιον άλλο. Ο λόγος του χωρισμού είναι προσωπική υπόθεση, ήθελε και έφυγε, ήθελα και έφυγα. Η σχέση δεν είναι ανταλλακτική διαδικασία, δίνω για να μου δώσεις κλπ. Το θέμα είναι να καταλάβεις εσύ πόσο αξίζεις ούτως ή άλλως, με ή χωρίς τον συγκεκριμένο κύριο πλάι σου. Αν αποφασίσετε να είστε μαζί, καλώς να είστε. Αν χωρίσετε ας πάει ο καθένας στο καλό. Με την πιο γλυκειά διάθεση προσπαθώ να σου μεταδώσω την ψυχρή μου λογική, τη λογική της μπομίσιας επιβίωσης! Κοίτα να προφυλάξεις τον εαυτό σου και άσε τον καθένα να κάνει το κομμάτι του;)Quote:
Originally posted by aliki_d
Ava δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει ειλικρινά, το μόνο σίγουρο είναι οτι αισθάνομαι σαν να με έχουν δείρει. Ήταν να έρθει χθες και ανέβαλε για σήμερα ενώ έκλεγα στο τηλέφωνο... δεν είμαι πολύ καλά και πονάει πολύ ψυχολογικά.
Μου είπε οτι θα περάσει σήμερα το απόγευμα να μιλήσουμε, δεν έχω καλό προαίσθημα πρέπει να έχει πέσει πολύ πλήσιμο εγκεφάλου...
και εσύ μην το συνεχίζεις όμως δν θα βγάλετε άκρηQuote:
Originally posted by ria
χαχαχαχα... εγραψες!!!Quote:
Originally posted by bouliana
ναι βρε... το διασκεδαζω απλώς
bomo μου εχεις απολυτο δικιο.
Aλικη, τοσες μερες ολο το θεμα ειναι το ποσο ασχολειται ο συντροφος σου με το τι λενε οι αλλοι και πως συμπεριφερεται εξαιτιας αυτων που του λενε.
Στο πρωτο σου ποστ ανεφερες οτι αποφασισες να κανεις επεμβαση.
Μηπως θα επρεπε και αυτο να απασχολει πολυ το μυαλο σου? Δηλαδη κατι που αποφασισες να κανεις ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Για το καλο σου, για την υγεια σου, για τις αλλαγες που θελεις να δεις και να ζησεις.
Εχεις ξεκινησει τις διαδικασιες?
Να βρεις νοσοκομειο, γιατρο, εχεις κανει εξετασεις?
Εχεις ενημερωθει για τις συνεπειες? Την αποθεραπεια?
Καποιο διατροφικο πλανο ισως?
Για το θεμα του συντροφου σου δεν εχω να πω τιποτα, με καλυψε πληρως ο parlats, δεν αφησε τιποτα να πεσει κατω.
Κοιτα λιγο και την ΑΛικη σε παρακαλω! Και αυτη εχει αναγκη απο προσοχη και φροντιδα!
Να δουμε λιγο και τα δικα της θεματα? Τι λες? :wink1:
Και εγω μπηκα για να της κανω συμπαρασταση και να πω τη γνωμη μου.Ο ολος καυγας ξεκινησε επειδη η Πηνελοπη και η Ρια διαφωνησαν.Τονιζω ΚΑΙ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ (οποτε ο χαρακτηρισμος τριο μπελκαντο νομιζω περισσευει).Δεν καταλαβαινω ακομα τι το κακο εκανα και δεχθηκα επιθεση απο τη ria.
καλά αρχίζει απο αστείο να καταντάει γελοιο...Quote:
Originally posted by Constance
Και εγω μπηκα για να της κανω συμπαρασταση και να πω τη γνωμη μου.Ο ολος καυγας ξεκινησε επειδη η Πηνελοπη και η Ρια διαφωνησαν.Τονιζω ΚΑΙ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ (οποτε ο χαρακτηρισμος τριο μπελκαντο νομιζω περισσευει).Δεν καταλαβαινω ακομα τι το κακο εκανα και δεχθηκα επιθεση απο τη ria.
μπραβο bomo καλά κάνεις κ μας βάζεις στη θέση μας.διαταράξαμε την ησυχία του φόρουμ.ποπο!!
Εσυ για να διασκεδασεις δηλαδη κανεις αυτα εδω μεσα.Μαλιστα.Καλη συνεχεια κοριτσια.
θέατρο του παραλόγου... αντε γεια κι από εμένα...
έλα παρόλο που έχεις δίκιο στην όλη διαφωνία κατά την γνώμη που την εκφράζω πάντα χωρίς να ζητηθεί,οτι είστε γενικότερα τριο μπελκάντο είστε κ αυτό είναι προς τιμήν σας.αυτό είναι κ το νόημα του φόρουμ να βρίσκεις φίλους που να καταλαβαίνουν την προσπαθειά σου.
bouliana εχεις u2u εδω και ωρα.Δε θα το συνεχισω εδω.Ουτε θα απολογηθω γιατι ειμαι ευθικτη επειδη εχασα τον πατερα μου πριν 2 μηνες, ουτε θα απολογηθω επειδη συμπαθω καποια κοριτσια απο το φορουμ και οχι ολα τα χιλιαδες μελη που γραφουν εδω.Τελος.Αγνοηστε με απλα!
σου απάντησα ελπίζω να το πήρες. έναν αστειισμό έκανα,κ τίποτα άλλο!ούτε καν ειρωνία δεν ήταν
παιδια ειμαι μεσα στο τριο????ειμαι????χιχιχιχιχιχι
Όντως ας σταματήσουμε κι εμείς, τα πράγματα είναι ολοφάνερα, ο parlats τα είπε όλα χωρίς περιστροφές και συμφωνώ μαζί του.Quote:
Originally posted by click
Aλικη, τοσες μερες ολο το θεμα ειναι το ποσο ασχολειται ο συντροφος σου με το τι λενε οι αλλοι και πως συμπεριφερεται εξαιτιας αυτων που του λενε.
Στο πρωτο σου ποστ ανεφερες οτι αποφασισες να κανεις επεμβαση.
Μηπως θα επρεπε και αυτο να απασχολει πολυ το μυαλο σου? Δηλαδη κατι που αποφασισες να κανεις ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Για το καλο σου, για την υγεια σου, για τις αλλαγες που θελεις να δεις και να ζησεις.
Εχεις ξεκινησει τις διαδικασιες?
Να βρεις νοσοκομειο, γιατρο, εχεις κανει εξετασεις?
Εχεις ενημερωθει για τις συνεπειες? Την αποθεραπεια?
Καποιο διατροφικο πλανο ισως?
Για το θεμα του συντροφου σου δεν εχω να πω τιποτα, με καλυψε πληρως ο parlats, δεν αφησε τιποτα να πεσει κατω.
Κοιτα λιγο και την ΑΛικη σε παρακαλω! Και αυτη εχει αναγκη απο προσοχη και φροντιδα!
Να δουμε λιγο και τα δικα της θεματα? Τι λες? :wink1:
Κι εσύ Αλικάκι θα πρέπει να δείς τον εαυτό σου, γιατί κάτι μου λέει οτι βλέπεις προς λάθος κατεύθυνση.
Το θέμα των άσχημων επιρροών θα ε π ρ ε π ε να έχει ήδη λήξει για τον σύντροφο σου, όχι ακόμη να ψάχνεται.
Ξέρεις είναι πραγματικά σαν μια τόσο παιδική σκηνή που όλοι μας έχουμε δεί . Ένα αγοράκι παίζει με ένα κοριτσάκι και ενώ είναι καλά, έρχονται οι γονείς του το μαλώνουν γιατί κάνουν παρέα και το παίρνουν μαζί τους μέσα στα κλάματα χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.
Αν με ρωτούσατε πριν μια εβδομάδα θα σας έλεγα οτι όλο αυτο που περνάω τώρα δεν είναι δυνατό να συμβεί. Τον εμπιστεύτηκα πολύ.Λάθος...
κοριτσια μερικες φορες δεν ειμαστε καθολου σοβαρες!
Αλικάκι έχεις u2u
χαχαχαχα!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Αναστατώθηκα πάλι... Παλιές μνήμες, καταλαβαίνετε.
εννοείται ότι καταλαβαίνουμε!
εδώ να δεις αναστάτωση!!!
Μάλιστα... πόσα κιλά είπαμε ότι χρειάζεσαι να χάσεις; Τι είδους διατροφική διαταραχή έχεις ή είχες;Quote:
Originally posted by Ανδρέας Ζ.
Νομίζω ότι η ελευθερία του λόγου (που είναι αμφίδρομη με την ελευθερία της σκέψης) κρύβει πολλούς κινδύνους - αυτά που λέμε πρέπει να είναι πάντα πολιτικά ορθά , ευγενικά, μην τυχόν διαταράξουν τα λιμνάζοντα νερά και συμβεί καμία ανατροπή των απόψεων του συνομιλητή μας - ιδιαίτερα όταν θέλουμε να τον βοηθήσουμε ουσιαστικά πρέπει να του λέμε σε όλα ναι και να κατηγορούμε τους άλλους, τους Βαρβάρους κατά τον Καβάφη. Μόνο έτσι προχωρούμε , γινόμαστε καλύτεροι , αν τύχει κάποιος και μας πει και κάτι που να παροτρύνει την δική μας αλλαγή στην αντιμετώπιση των καταστάσεων , αν τολμήσει κανείς να μας κάνει επικοδομητική κριτική είναι τουλάχιστον κακόβουλος.
Για ποιο λόγο είσαι σε αυτό το φόρουμ; Για να μας παρέχεις τις πολύτιμες γνώσεις σου περί διατροφής και διαπροσωπικών σχέσεων (όπως στην παραπάνω απάντησή σου) μέσω ίντερνετ, σπαταλώντας το χρόνο σου χωρίς να περιμένεις κανένα αντάλαγμα; Για να βρεις υποψήφιους πελάτες; Ή για να <τσιμπήσεις> κανένα γκομενάκι; ;)
Όσον αφορά το τόπικ.. συμφωνώ απόλυτα με τη bomo! :thumbup:
d3w κατα καιρους εχουν μπει διαφοροι .. που χωρις να λενε τι προβλημα εχει σχολιαζαν τα παντα..
θυμαμαι ενας μας κατεκρινε για τις μπαρες δημητριακων που τρωγαμε..
καποιος αλλος μονο που δεν μας εβριζε που τρωγαμε.. μας ελεγε ανικανες που δεν μπορουσαμε να το βουλωσουμε και τρωγαμε τοσο... stargaze καπως ετσι τον ελεγαν..
ε αντιστοιχος ειναι και αυτος τωρα..
απλα αδιαφορια! δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε μαζι του, απο την στιγη που δεν εχει και καποιο προβλημα διατροφης...