Μαράκι μου διάβασα την ιστορία σου και με συγκλόνισε . Με συγκλόνισε η απίστευτη δύναμη ψυχής που δείχνεις να έχεις .
Κορίτσι μου συνέχισε να παλεύεις . Η ζωή σου χρωστάει και θα στα δώσει .
Printable View
Μαράκι μου διάβασα την ιστορία σου και με συγκλόνισε . Με συγκλόνισε η απίστευτη δύναμη ψυχής που δείχνεις να έχεις .
Κορίτσι μου συνέχισε να παλεύεις . Η ζωή σου χρωστάει και θα στα δώσει .
dora-th, φιλιππε σας ευχαριστω πολύ που μπήκατε στον κόπο να γράψετε. Εχεις δικιο Φιλιππε το οφειλουμε στον ευατο μας να παλέψουμε και εγω πλέον αυτο προσπαθώ να κάνω.
Πραγματικα το προσπαθω. Ειμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά, ξερω οτι τρωω σωστά τα υπολοιπα ελπιζω πως θα ερθουν. Θα θελα βεβαια καποιοι δαιμονες οπως ο εφιλατης της ζυγαριας και ο φοβςο της παχυσαρκιας να μην υπήρχε αλλα μην τα θελω και ολα δικά μου. Ας εκτιμησω αυτα που εχω και οχι αυτα που δεν εχω.
Δυσκολος αγωνας παιδια η ευτυχια και θελει καθημερινή μάχη. Καλη μας συνέχεια.
Αυτο που παντως που ηθελα να συμπληρωσω και ενας απο τους λογους που θελησα σημερα να ξαναγραψω ειναι για να δείξω στα κοριτσια που αντιμεωτπισαν το ιδιο προβλημα με μενα ότι ολα μπορουν να γινουν. Ολα αρκει να το πάρουμε εμεις πραγματικά απόφαση. Να μαι στέκομαι εδω και σας γράφω. Το μικρόβιο, το ζιζάνιο πάντα θα υπάρχει όμως οφειλουμε στους ευατους να παλέψουμε με αυτο το τέρας. Μικρά βήματα τη φορά.
Μπράβο Μαρία μου είσαι παλικάρι :). Συνέχισε καρδιά μου είσαι στον σωστό δρόμο, άσε τους δαίμονες να σε τσιγκλάνε εσύ κάνεις μία διατροφή που εκτός από δύναμη σου προσφέρει και ηρεμία και δόσεις χαράς. Με τον καιρό σου υπόσχομαι ότι θα νιώθεις όλο και καλύτερα και θα είσαι και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και όλο ο δαίμονας θα μικραίνει και η φωνή του θα ακούγεται λιγότερο. Μέσα από την κόλαση που έζησες επέλεξες τελικά τη ζωή, επέλεξες να ζήσεις και εμείς θα είμαστε εδώ να σου κρατάμε το χέρι και να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Δεν είσαι μόνη σου στην προσπάθεια σου, κανείς μας δεν είναι, έχουμε ο ένας τον άλλον και αυτό είναι πάντα μία αισιόδοξη αρχή με καλές προοπτικές ;)
Δεν εχω λόγια Eli. Πόσο πολύ με συγκινησες με το μήνυμα σου. Σε ευχαριστω. Δεν ξέρεις πόσ κουράγιο μου δινεις.
Εχεις δικιο δεν ειμαι μόνη. Σας ευχαριστω πολύ για όλα. Μαζι θα παλέψουμε. Αντε καλή μας συνέχεια.
Μαράκι μου διάβασα την ιστορία σου κ με συγκίνησες πάρα πολύ με τη δύναμη σου κ ταυτόχρονα μου έδωσες κ εμένα ελπίδες πως κ εγώ ίσως μια μέρα καταφέρω να χάσω τα κιλά!!!!!
Εύχομαι το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισες τον Αύγουστο να το έχεις ξεπεράσει!
Σε ευχαριστω break μου. Ναι το θεμα υγειας ειναι παρελθον τουλάχιστον ετσι θελω να πιστευω δυστυχως η ανορεξια εχει αφησει ανοιχτες πληγες και πρεπει να μαι συνεχως σε εγρηγορση.
Ομως ναι break πέρα απο την περιπετεια μου σου λεω πως ναι μπορεις να χάσεις τα κιλά σου. Μη βλεπεις που εγω εχασα το δρόμο μου ομως αν το πιστεψεις φυσικά και μπορεις. Δε χρειαζονται ουτε επεμβασεις ουτε τιποτα. Πεισμα, επιμονη και συστηματική προσπαθεια. Και εγω 100 κιλά ξεκινησα.
Δε θελω να ξαναγινω χοντρη. Τρελαινομαι στην ιδεα ομως καμια φορα σκεφτομαι ποσο ευτυχισμενος ανθρωπος ημουν τοτε και ειχα πολυ πιο νορμαλ σχεση με το φαγητο οσο οξυμωρο και αν ακουγεται αυτο για τα τοτε κιλά μου