:shocked2: τι σκατοπαρεα ηταν αυτη?
Printable View
:shocked2: τι σκατοπαρεα ηταν αυτη?
απιστευτο πραγματικα...και δεν τους κανατε "πέρα" αυτους τους ανθρωπους?
δυστιχός ο κόσμος έτσι είναι αγαπη, δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο για το τι μπορει να δεκτεί και τι οχι. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούσε αυτό. απλά συμβιβαζόμουνα γιατί δεν μπορούσα να κάνω αλιώς....
Στην προηγούμενή μου δουλεία, που ήμουν εκει 6 χρόνια, το αφεντικό ενώ ήταν πολύ καλός, δεν μου έδινε κύπριους πελάτες. μου έδεινε μόνο ξένους πελάτες να ασχολούμε, και είχαμε επαφή μέσω τηλεφώνου κε email. Τυχαίο? άμμα το καλοσκευτείς καθόλου τυχαίο δεν ήταν.
Στην δουλιά που είμαι τώρα, έχω εκπεδεύσει 2 άλλα άτομα, και τώρα κατέληξαν να παίρνουν 600 ευρώ πιο πολλά από μένα, ενώ το αποτέλεσμα της δουλιάς μας είναι ακριβός το ίδιο. Επίσεις, ενώ ασχολούμαστε με ξένους πελάτες, αυτά τα 2 παιδιά πηγαίνουν και σε κύπριους πελάτες. Εγώ το ζήτησα πολλές φορές να με στήλουν σε κύπριο πελάτη, όλο θα το κανονήσουμε ακούω, αλλά τίποτα. Τυχαίο? Δεν νομίζω.....
Γιαυτό λέω πως θέλοντας και μή, ολα περιστρέφονται γύρω άπό το βάρος.
οχι αγαπη μου μπορεις και παραμπορεις.Quote:
Originally posted by polinaki1983
δυστιχός ο κόσμος έτσι είναι αγαπη, δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο για το τι μπορει να δεκτεί και τι οχι.
κανε την επεμβασουλα σου, θα μεινεις μιση και τα ξαναλεμε για ολους τους καφρους που "ξεχνανε" να κοιταξουν την καμπουρα τους...
Μορέ εγώ θα κάνω την επεμβασούλα μου, θα μείνω η μισή (άντε και λίγο παραπάνω δεν μας χαλάει!!! ο στόχος μου είναι τα 85 προς το παρόν) και μετά θα ακούω τα οοοοοοοοοο ααααααααααα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (αλα ζούμπι) πως αδυνάτισες έτσι? και η απάντηση μου θα είναι , δεν έκανα τίποτα, απλά ήρθε ο καιρός και αδυνάτισα. Κανεις δεν ξέρει ότι θα κάνω μανίκι, μόνο ο αντρας μου και η μαμα μου, και φυσικά εσεις εδώ. και ούτε πρόκιτε να το πω σε κανέναν. και τώρα θα δεις πως όσοι με απέριψαν τόσο καιρό, θα θέλουν να ρθούν πίσω, όμως τώρα πια δεν θελω εγώ.
Πλέων για μένα είναι μόνο η Πωλίνα και ο Ανδρεας ( ο γιος μου). Κανείς άλλος. Έχω περάσει πολλά, και έχω πάρει κάπιες πολύ σοβαρές αποφάσεις στην ζωή μου. όπιος απο εδώ και πέρα δεν με δέχετε όπως είμαι, βγένει αμεσως από το φόντο μου. δέν θέλω πολλά άτομα δίπλα μου που να με εκμεταλεύοντε. Θέλω λίγα που να αγαπάν γιαυτό που έχω μέσα μου!
και πολυ καλα θα κανεις
Δεν μαρεσει να σχολιάζω τον άλλο, ποτέ μου δεν κοροίδεψα κανένα, άλλοστε δεν μπορείς να ξερεις τι τον οδήγησε εκεί που είναι, ενώ πάντα ανεχόμουνα τισ κοροιδιες. Ε τώρα πια δεν έχει άλλο. είδη έχω ξεκόψει από όλους και έχω μήνει μόνη μου. Δεν έχω κλειστεί σε μένα, απλά έμινα μόνη επιδή έκανα ένα ξεκαθάρισμά και τελικά κανείς δεν ήταν για τους σωστούς λόγους δίπλα μου.
ολα με ψυχραιμια Πωλινα. για να μην καουν τα χλωρα μαζι με τα ξερα
Κάπιος που νιάζετε για σένα κλικ μου, άμμα χαθείς για 2-3 μέρες, σε πέρνει τηλέφωνο, σε ψάχνει. το μόνο άτομο που με έψαξε είναι η αδελφή ψυχή μου, η ξαδελφούλλα μου. άλλά αυτή δεν θεωρείτε μέσα στους φίλους, γιαυτο είπα έμεινα μόνη. αυτή είναι η αδελφή ψυχή μου, ξέρει τι έχω πριν καν πω ότι κάτι έχω, το ίδιο και εγώ. πολλές φορές έτυχε να την πάρω τηλ και η πρώτη μου ερώτησή ήταν τι έχεις? το ίδιο και εκείνη!!
και να σου πω και κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν είσαι παντρεμένη, ή αν έχεις μωρό, αλλά σε μένα προσωπικά από τότε που έκανα τον γιο μου, δεν χρειάζομαι κανέναν άλλο. μπορεί να είναι μόνο 22 μηνών, αλλά καθόμαστε και μηλάμε σαν μεγάλοι, και με καταλαβαίνει. ε τι άλλο θέλω? οι υπόλοιποι ας παν από κει που ήρθαν
εχεις χωρισει με τον πατερα του παιδιου πωλινακι? σορυ για τις ηλιθιες ερωτησεις αλλα ειστε χειμαρρος κ χανω σε καποια σημεια την κουβεντα...
χρειαζεσαι και πολλα αλλα. και το καθε παιδι χρειαζεται μια μανα που εχει και πολλα αλλα εκτος απο το παιδι της.
για να μην κρεμιεται απο πανω του και κανει λαθη που δε διορθωνονται και καταστρεφουν ζωες.
γιαυτο σου λεω, ολα με ψυχραιμια. κοιτα το στοχο σου τωρα και σιγα σιγα ολα θα αλλαξουν.
και τα αρνητικα συναισθηματα θα κατευναστουν σταδιακα και θα βλεπεις πιο καθαρα και πιο θετικα.
καλο ειναι να κλεινεις πορτες σε οσα και οσους σε πανε πισω αλλα ταυτοχρονα πρεπει να ανοιγεις και νεες πορτες για να πηγαινεις μπροστα
Οχι κοραλακι μου δεν έχω χωρήσει. απλά σε κάπιες φάσεις με έχει προσβάλει πολύ και αυτός. νομίζω τα λέω στην αρχή αυτού του θέματος. και πλέων πήρα την απόφαση ότι αν δεν με δεκτεί, είτε είμαι 125, 100 ή 85 τότε δεν αξίζει να είναι δίπλα μου. Δεν γίνετε όταν με γνώρισε να του άρεσα όπως είμαι (και τότε είμουν 135) και μετά να θέλει να αλλάξω. Φυσικά κακά τα ψέματα, από την μέρα που πήγαμε στον γιατρό μαζί για να κανονίσω την επέμβασή μου, άλλαξε πολύ απέναντι μου. είναι πολύ καλός, τρυφερός, δεν ξέρω, ίσως κατάλαβε πως εγώ προσπαθώ αλλά δεν είναι πάντα από το χέρι μας? ισως επιδή εκεί γνώρισε κιάλλες κοπέλλες που είτε έκαναν την επέμβαση και έχασας είτε θα την κάνουν τώρα και κατάλαβε? δεν ξερω δεν είμαι στο μυαλό του μέσα. Εγώ απλά ξέρω πως αν δεν με δεκτεί όπως και νάμε, θα πιάσει την βαλιτσουλλα του, ένα εισητήριο και θα πάει πίσω στην μαμά του.
Quote:
Μορέ εγώ θα κάνω την επεμβασούλα μου, θα μείνω η μισή (άντε και λίγο παραπάνω δεν μας χαλάει!!! ο στόχος μου είναι τα 85 προς το παρόν) και μετά θα ακούω τα οοοοοοοοοο ααααααααααα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (αλα ζούμπι) πως αδυνάτισες έτσι? και η απάντηση μου θα είναι , δεν έκανα τίποτα, απλά ήρθε ο καιρός και αδυνάτισα. Κανεις δεν ξέρει ότι θα κάνω μανίκι, μόνο ο αντρας μου και η μαμα μου, και φυσικά εσεις εδώ. και ούτε πρόκιτε να το πω σε κανέναν. και τώρα θα δεις πως όσοι με απέριψαν τόσο καιρό, θα θέλουν να ρθούν πίσω, όμως τώρα πια δεν θελω εγώ.
Πλέων για μένα είναι μόνο η Πωλίνα και ο Ανδρεας ( ο γιος μου). Κανείς άλλος. Έχω περάσει πολλά, και έχω πάρει κάπιες πολύ σοβαρές αποφάσεις στην ζωή μου. όπιος απο εδώ και πέρα δεν με δέχετε όπως είμαι, βγένει αμεσως από το φόντο μου. δέν θέλω πολλά άτομα δίπλα μου που να με εκμεταλεύοντε. Θέλω λίγα που να αγαπάν γιαυτό που έχω μέσα μου!
Αν θες μια μικρη συμβουλη απο εμενα..Μην επιτρεψεις σε κανεναν να σχολιασει τπτ για την αλλαγη σου.. Γτ οταν ανοιγουμε την πορτα σε τετοια σχολια, αυτοματα τους δινουμε δικαιωματα να εχουν αποψη για το σωμα μας.. Το σωμα ειναι δικο σου και στα 50 και στα 100 και στα 200 κτλ κτλ..Δεν εχει κανεις δικαιωμα να το κρινει
Η μαγκια ειναι να μη δεχτεις να σε κρινουν και θετικα
Ναι αλλά πως μπορείς να το κάνεις αυτο? δεν μπορεις να μπεις μεστο μυαλό του άλλου και να τον κάνεις να μην σχολιάσει. ουτε μολις τον δεις, η πρώτη κουβέντα που θα πεις να είναι "μην σχολιάσεις τίποτα για την αλλαγή μου". Αρα πως μπορείς να το αποτρέψεις αυτό? Επιδή η αλήθεια είναι πως αυτό θα μου άρεσε πολύ. Να μην σχολίαζε κανείς την αλλαγή. Μόνο η καρταρόμπα μου και η ζυγαριά να είχαν λόγο σαυτη την αλλαγή. αλλά πως γίνετε?Quote:
Originally posted by spaceride
Αν θες μια μικρη συμβουλη απο εμενα..Μην επιτρεψεις σε κανεναν να σχολιασει τπτ για την αλλαγη σου.. Γτ οταν ανοιγουμε την πορτα σε τετοια σχολια, αυτοματα τους δινουμε δικαιωματα να εχουν αποψη για το σωμα μας.. Το σωμα ειναι δικο σου και στα 50 και στα 100 και στα 200 κτλ κτλ..Δεν εχει κανεις δικαιωμα να το κρινει
δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο :thumbup: :thumbup: :thumbup:Quote:
Originally posted by click
χρειαζεσαι και πολλα αλλα. και το καθε παιδι χρειαζεται μια μανα που εχει και πολλα αλλα εκτος απο το παιδι της.
για να μην κρεμιεται απο πανω του και κανει λαθη που δε διορθωνονται και καταστρεφουν ζωες.
γιαυτο σου λεω, ολα με ψυχραιμια. κοιτα το στοχο σου τωρα και σιγα σιγα ολα θα αλλαξουν.
και τα αρνητικα συναισθηματα θα κατευναστουν σταδιακα και θα βλεπεις πιο καθαρα και πιο θετικα.
καλο ειναι να κλεινεις πορτες σε οσα και οσους σε πανε πισω αλλα ταυτοχρονα πρεπει να ανοιγεις και νεες πορτες για να πηγαινεις μπροστα
Μπορεις να το δειξεις με πολλους τροπους, κι εδω μπαινει το θεμα οριων.. Μπορεις να το παιξεις τρελη τυπουQuote:
Ναι αλλά πως μπορείς να το κάνεις αυτο? δεν μπορεις να μπεις μεστο μυαλό του άλλου και να τον κάνεις να μην σχολιάσει. ουτε μολις τον δεις, η πρώτη κουβέντα που θα πεις να είναι "μην σχολιάσεις τίποτα για την αλλαγή μου". Αρα πως μπορείς να το αποτρέψεις αυτό? Επιδή η αλήθεια είναι πως αυτό θα μου άρεσε πολύ. Να μην σχολίαζε κανείς την αλλαγή. Μόνο η καρταρόμπα μου και η ζυγαριά να είχαν λόγο σαυτη την αλλαγή. αλλά πως γίνετε?Quote:
-Αδυνατισες παρα πολυ
-Εσυ ολα καλα στη ζωη σου?
ή τυπου επιθετικα
-αδυνατισες παρα πολυ, μπραβο
-δε σου επιτρεπω να σχολιαζεις το σωμα μου
ή πολλα πολλα αλλα...Ολα εξαρτωνται απο το πως βαζουμε ορια
space έχεις u2u
δεν εχω herts..
ελα ρε συ space, ο επιθετικός τρόπος που πρότεινες παραείναι ......... γκντουπ! χα χα
δεν ξέρω, δε νομίζω να το έλεγα...
Το ξερω ειναι ακραιος.. Εγω στην αρχη της θεραπειας ετσι ημουν..Σκατανθρωπος με ολους..Αλλα ειχα και θυμο 17 χρονων μαζεμενο και εβγαινε ανεξελεγκτος..Σιγα σιγα τα ορια γινονται πιο ευελικτα
οκ αυτό μπορώ να το καταλάβω
Εμμ... συγγνωμη που επεμβαινω. Η δικη μου αποψη ειναι οτι ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να λεει την γνωμη του και να σχολιαζει. Εμενα παντοτε με σχολιαζαν στο σχολειο μου (εχω ακουσει τα παντα... απο χοντρη μεχρι μπαζο και λεσβια). Δυστυχως οι ανθρωποι στην πλειοψηφεια τους ειναι παρορμητικοι στις κρισεις τους και απερισκεπτοι. Και δεν εχουν καν την λεπτοτητα, την ευαισθησια ή την στοιχειωδη ευγενεια να μην ασχοληθουν με θεματα που μπορουν να πληγωσουν τον αλλον. Ετσι ειναι ομως τα πραγματα. Σε αυτη την ζωη συνανταμε ατομα που θα μας κρινουν μονο απο την εμφανιση μας (γιατι η εμφανιση ειναι σημαντικη πλεον), ατομα που δεν θα μας λυπηθουν, δεν θα μας φερθουν ωραια. Αλλα τους καταννοω ολους και τους συγχωρω. Ακομη και αυτους που εχουν μιλησει ασχημα για την εμφανιση μου παλιοτερα. Ποιος ξερει? Και εκεινοι ισως ειχαν τα δικα τους προβληματα, συσσωρευμενα μεσα τους και ξεσπασαν σε εμενα. Καταλαβαινω πως σκεφτονται οι αλλοι και δικαιολογω παντα τις πραξεις τους. Ποτε δεν κραταω κακια. Αυτοι εδειξαν ποσο μικροπρεπεις μπορουν να γινουν. Εγω δεν θα ασχοληθω μαζι τους δινωντας τους αξια.
Αυτο που λιγο με ενοχλει ειναι ολα τα ατομα που παλιοτερα με ελεγαν χοντρη, τωρα οταν με βλεπουν να μου λενε ποσο ομορφη ειμαι και ποσο τελειο σωμα εχω (ενας μαλιστα ο οποιος ειχε ερθει με την παρεα μου διακοπες μουυ ελεγα οτι εχω σωμα που του θυμιζει μοντελο απο διαφημισεις εσωρουχων). Φυσικα εγω κραταω τυπικη σταση απεναντι σε αυτα τα ατομα, τα αντιμετωπιζω χωρις κακια, με μια ηπια, ανεπαισθητη αδιαφορια. Φιλικη επιφανειακα και δεχομαι με αοριστα νευματα και αχνα χαμογελα τα σχολια ενθουσιασμου τους. Γιατι ειμαι ανωτερος ανθρωπος. Εχω και γω τα κομπλεξ μου αλλα δεν εχω αναγκη να τους μειωσω οπως με μειωναν αυτοι καποτε, δεν εχω αναγκη να ξεσπασω πανω τους. Τους εχω ηδη δωσει την απαντηση μου σε οσα ελεγαν παλιοτερα, με τις πραξεις μου.
Ας μην κραταμε λοιπον κακια σε οσους μας εχουν προσβαλλει, ας αδιαφορησουμε και ας ειναι το σωμα που θα αποκτησουμε μετα την διαιτα η απαντηση μας σε οσα ελεγαν. ^^ Αυτο πιστευω εγω.
Καθε φορα που βλεπω παιδια απο το σχολειο μου, διασκεδαζω αφανταστα οταν με κοιταζουν με εκπληκτο βλεμμα και μετα επιδιωκουν να μου μιλησουν και μου ζητανε το τηλεφωνο μου για να αρχισουμε να κανουμε παρεα. Ελεος. Μπορει να μην κραταω κακια σε κανεναν (ειμαι καλος και ηρεμος ανθρωπος) αλλα δεν ξεχναω... Ποτε.
Το να αλλάξω θέμα άμμα κανουν κάπιο σχόλιο ναι μπορώ να το κάνω, αλλα το άλλο ρε συ είναι πολύ απότομο. Δεν πάει με τους "λεπτους" τρόπους μου!!!!Quote:
Μπορεις να το δειξεις με πολλους τροπους, κι εδω μπαινει το θεμα οριων.. Μπορεις να το παιξεις τρελη τυπουQuote:
-Αδυνατισες παρα πολυ
ή τυπου επιθετικα
ή πολλα πολλα αλλα...Ολα εξαρτωνται απο το πως βαζουμε ορια
Quote:
Quote:
συμφωνω με το σκεπτικο σου ... αλλα κ παλι νομιζω οτι η τελευταια φραση ειναιτο ζητουμενο!
διοτι , δεν ξερω για τους υπολοιπους εδω μεσα, εγω ομολογω την αδυναμια μου...
ακομη κ αν κανω οτι δε μασαω-κ τις περισσοτερες φορες ετσι ειναι- δε θα προσποιηθω οτι δε μ εχει πληγωσει η σταση καποιων ανθρωπων που χωρις καν να εχουμε φιλικη σχεση εχουν εκφραστει με συγκεκριμενο τροπο για τα επιπλεον κιλα -που στη δικη μου περιπτωση δε θεωρω οτι ειναι κ πολλα!!
οποτε, αν χασω κιλα, εννοειται οτι θα καμαρωνω ως γυφτικο σκερπανι κ ας ειναι αυτο ο,τι πρεπει για να πυροδοτησω το δικαιωμα που νομιζουν οτι εχουν να εχουν αποψη!!
δλδ βρε παιδια, πως να το πω... κανουμε πως κ αμαν να ακουσουμε μια καλη κουβεντα- ακομη κ απο ατομα που χ@σμ@να τα χουμε- οταν ερθει η ωρα να τ ακουσουμε θα εχουμε τη δυναμη να το παιξουμε υπερανω?
εγω οχι!!
αλλα ΑΝ ηθελα, θεωρω οτι ειναι πολυ ευκολο!!
πχ:
-πολυ αδυνατισες!
-ε μωρε, ειχα διαρροια 2-3 μερες κ εκοψα λιγακι αλλα τωρα ειμαι καλυτερα, πιστευω θα στρωσω!!!
-αδυνατισες παρα πολυ!
-ναι, εχασα 5-6 κιλα γιατι την τελευταια φορα που σε ειδα τρομαξα κ δεν ηθελα να γινω σαν κ σενα!!
(αυτο ειναι μεγαλη κακια κ τη φυλαμε για πολυ συγκεκριμενα ατoμα :P)
[/quote]
Μπορεις να το δειξεις με πολλους τροπους, κι εδω μπαινει το θεμα οριων.. Μπορεις να το παιξεις τρελη τυπου
-Αδυνατισες παρα πολυ
ή τυπου επιθετικα
ή πολλα πολλα αλλα...Ολα εξαρτωνται απο το πως βαζουμε ορια [/quote]To πρωτο μου αρεσει πολυ.Θα το λεει με ενα αερα αδιαφοριας!Το δευτερο για ολους οσους αντιπαθουσες κ δεν ειχες ευκαιρια να τους το πεις !Θα τους αφησει παγωτο!!
Αυτές θα μπορούσας να είναι απαντήσεις στη δικιά σου περίπτωση smart, που δεν έχεις και τόσα πολλά παραπανίσια κιλά. Για φαντάσου εγώ, πχ που τώρα είμαι 124, να πάς στα 90, τα οποία έχει να δω από τον καιρό του δημοτικού, και για να πάω εκεί θα έχω περάσει από χειρουργείο, και στέρήσεις, και να έρθει κάπιος και να μου πει "έχεις αδυνατίσει λίγο ε? (λίγο? λίγο τα 34 κιλά?) ε άντε έχεις ακόμα δρόμο μπροστά σου να χάσεις αρκετά". Εκείνη την ώρα τί θα απαντούσες? πες μου και θα σου πω και εγώ τι θα έκαναQuote:
Originally posted by smart
Quote:
Quote:
συμφωνω με το σκεπτικο σου ... αλλα κ παλι νομιζω οτι η τελευταια φραση ειαν ιτο ζητουμενο!
διοτι , δεν ξερω για τους υπολοιπους εδω μεσα, εγω ομολογω την αδυναμια μου...
ακομη κ αν κανω οτι δε μασαω-κ τις περισσοτερες φορες ετσι ειναι- δε θα προσποιηθω οτι δε μ εχει πληγωσει η σταση καποιων ανθρωπων που χωρις καν να εχουμε φιλικη σχεση εχουν εκφραστει με συγκεκριμενο τροπο για τα επιπλεον κιλα -που στη δικη μου περιπτωση δε θεωρω οτι ειναι κ πολλα!!
οποτε, αν χασω κιλα, εννοειται οτι θα καμαρωνω ως γυφτικο σκερπανι κ ας ειναι αυτο ο,τι πρεπει για να πυροδοτησω το δικαιωμα που νομιζουν οτι εχουν να εχουν αποψη!!
δκδ βρε παιδια, πως να το πω... κανουμε πως κ αμαν να ακουσουμε μια καλη κουβεντα- ακομη κ απο ατομα που χ@σμ@να τα χουμε- οταν ερθει η ωρα να τ ακουσουμε θα εχουμε τη δυναμη να το παιξουμε υπερανω?
εγω οχι!!
αλλα ΑΝ ηθελα, θεωρω οτι ειναι πολυ ευκολο!!
πχ:
-πολυ αδυνατισες!
-ε μωρε, ειχα διαρροια 2-3 μερες κ εκοψα λιγακι αλλα τωρα ειμαι καλυτρα, πιστευω θα στρωσω!!!
-αδυνατισες παρα πολυ!
-ναι, εχασα 5-6 κιλα γιατι την τελευταια φορα που σε ειδα τρομαξα κ δεν ηθελα να γινω σαν κ σενα!!
(αυτο ειαν ιμεγαλη κακια κ τη φυλαμε για πολυ συγκεκριμενα ατoμα :P)
-τουλαχιστον εχω καπου να παω!!!
(αστον αν ψαχνεται :P)
Εγώ θα έλεγα τουλάχιστον εγώ έχω κάπιους στόχους στην ζωή μου. εσύ τί έχεις βάλει στόχο? πόσα άτομα θα προσβάλεις πρωτού δεις τα δικά σου ελαττώματα? και θα σικωνώμουν να έφευγα. σίγουρα η επόμενή του ερώτηση θα ήταν τί εννοείς? αλλά δεν πρόκειτε ποτέ να πάρει τέτια απάντηση. και μάλιστα εγώ ξέρω και συγεκριμένα 3 άτομα που θα κάνουν το ίδιο σχόλιο που έγραψα πριν.
Αυτές θα μπορούσας να είναι απαντήσεις στη δικιά σου περίπτωση smart, που δεν έχεις και τόσα πολλά παραπανίσια κιλά. Για φαντάσου εγώ, πχ που τώρα είμαι 124, να πάς στα 90, τα οποία έχει να δω από τον καιρό του δημοτικού, και για να πάω εκεί θα έχω περάσει από χειρουργείο, και στέρήσεις, και να έρθει κάπιος και να μου πει "έχεις αδυνατίσει λίγο ε? (λίγο? λίγο τα 34 κιλά?) ε άντε έχεις ακόμα δρόμο μπροστά σου να χάσεις αρκετά". Εκείνη την ώρα τί θα απαντούσες? πες μου και θα σου πω και εγώ τι θα έκανα [/quote]Του λες:Αλλος εχει το λιπος στο σωμα και αλλος στον εγκεφαλο!
χαχαχαχαχα Lessing καλοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! !!!!!!
Σεβαστη η αποψη σου Βικτωρια αλλα διαφωνω καθετα.. Ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να λεει τη γνωμη του για τα κοινωνικα δρωμενα, αλλα οχι για το σωμα μου ή την εικονα μου..Μπορει να εχεις δεχτει πολλα αρνητικα σχολια, αλλα αυτο δεν το κανει αποδεκτοQuote:
Originally posted by victoria19
Εμμ... συγγνωμη που επεμβαινω. Η δικη μου αποψη ειναι οτι ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να λεει την γνωμη του και να σχολιαζει. Εμενα παντοτε με σχολιαζαν στο σχολειο μου (εχω ακουσει τα παντα... απο χοντρη μεχρι μπαζο και λεσβια). Δυστυχως οι ανθρωποι στην πλειοψηφεια τους ειναι παρορμητικοι στις κρισεις τους και απερισκεπτοι. Και δεν εχουν καν την λεπτοτητα, την ευαισθησια ή την στοιχειωδη ευγενεια να μην ασχοληθουν με θεματα που μπορουν να πληγωσουν τον αλλον. Ετσι ειναι ομως τα πραγματα. Σε αυτη την ζωη συνανταμε ατομα που θα μας κρινουν μονο απο την εμφανιση μας (γιατι η εμφανιση ειναι σημαντικη πλεον), ατομα που δεν θα μας λυπηθουν, δεν θα μας φερθουν ωραια. Αλλα τους καταννοω ολους και τους συγχωρω. Ακομη και αυτους που εχουν μιλησει ασχημα για την εμφανιση μου παλιοτερα. Ποιος ξερει? Και εκεινοι ισως ειχαν τα δικα τους προβληματα, συσσωρευμενα μεσα τους και ξεσπασαν σε εμενα. Καταλαβαινω πως σκεφτονται οι αλλοι και δικαιολογω παντα τις πραξεις τους. Ποτε δεν κραταω κακια. Αυτοι εδειξαν ποσο μικροπρεπεις μπορουν να γινουν. Εγω δεν θα ασχοληθω μαζι τους δινωντας τους αξια.
Αυτο που λιγο με ενοχλει ειναι ολα τα ατομα που παλιοτερα με ελεγαν χοντρη, τωρα οταν με βλεπουν να μου λενε ποσο ομορφη ειμαι και ποσο τελειο σωμα εχω (ενας μαλιστα ο οποιος ειχε ερθει με την παρεα μου διακοπες μουυ ελεγα οτι εχω σωμα που του θυμιζει μοντελο απο διαφημισεις εσωρουχων). Φυσικα εγω κραταω τυπικη σταση απεναντι σε αυτα τα ατομα, τα αντιμετωπιζω χωρις κακια, με μια ηπια, ανεπαισθητη αδιαφορια. Φιλικη επιφανειακα και δεχομαι με αοριστα νευματα και αχνα χαμογελα τα σχολια ενθουσιασμου τους. Γιατι ειμαι ανωτερος ανθρωπος. Εχω και γω τα κομπλεξ μου αλλα δεν εχω αναγκη να τους μειωσω οπως με μειωναν αυτοι καποτε, δεν εχω αναγκη να ξεσπασω πανω τους. Τους εχω ηδη δωσει την απαντηση μου σε οσα ελεγαν παλιοτερα, με τις πραξεις μου.
Ας μην κραταμε λοιπον κακια σε οσους μας εχουν προσβαλλει, ας αδιαφορησουμε και ας ειναι το σωμα που θα αποκτησουμε μετα την διαιτα η απαντηση μας σε οσα ελεγαν. ^^ Αυτο πιστευω εγω.
Καθε φορα που βλεπω παιδια απο το σχολειο μου, διασκεδαζω αφανταστα οταν με κοιταζουν με εκπληκτο βλεμμα και μετα επιδιωκουν να μου μιλησουν και μου ζητανε το τηλεφωνο μου για να αρχισουμε να κανουμε παρεα. Ελεος. Μπορει να μην κραταω κακια σε κανεναν (ειμαι καλος και ηρεμος ανθρωπος) αλλα δεν ξεχναω... Ποτε.
Φυσικα και εχει το δικαιωμα να εχει την αποψη του και να μπορει να την κοινοποιει. Για το οποιοδηποτε θεμα. Απο το αν του αρεσει το φαγητο σε αυτο το εστιατορειο, μεχρι το οτι δεν του αρεσαν οι ανταυγες μιας κοπελας. Μπορουμε να εχουμε αποψη για το οποιοδηποτε θεμα και να την αναφερουμε. Ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι. Δεν παραβιαζει καποιο δικαιωμα σου. Την γνωμη του λεει απλα. Εφοσον το σωμα μας βρισκεται σε κοινη θεα, να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε και σχολια για αυτο.Quote:
Σεβαστη η αποψη σου Βικτωρια αλλα διαφωνω καθετα.. Ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να λεει τη γνωμη του για τα κοινωνικα δρωμενα, αλλα οχι για το σωμα μου ή την εικονα μου..Μπορει να εχεις δεχτει πολλα αρνητικα σχολια, αλλα αυτο δεν το κανει αποδεκτοQuote:
Victoria, από την στιγμή που η αποψη κάπιου αφορά εμένα και την εικόνα μου, δεν έχει δικαίωμα να την αναφέρει, ούτε να την σχολιάζει. Το πώς είμαι, χοντρή, άσχημη, όμορφη κτλ αυτό αφορά μόνο εμένα, και κανένας δεν έχει δικαιωμα να το σχολειάσει, πόσο μάλλον να με κάνει περίγερο της παραίας του, ηδικά άμμα δεν ξέρει και την ιστορία που κρίβετε πίσω από αυτό που βλέπει. Γιατί αν όπως λες είναι δικαίωμά του και να με κοροϊδεύει, και να με σχολιάζει, είναι σαν να μου λες πως έχει δικαίωμα να με πληγώνει και να χαλά της ψυχολογία μου, και να με κάνει να μην θέλω να βγένω από το σπίτι. Αρα με το να εκφράσει αυτός την κακία του, καταπατά το δικό μου δικαίωμα να κικλοφορώ ανέμελα έξω και να νιώθω καλά.
Όμως ακόμα κάτι, η άποψή σου μου δείχνει πως και εσύ αυτό κάνεις. Δλδ ότι κάθεσε και κοροιδεύεις και σχολιάζεις τους γύρω σου. Και ηλικρινά δεν θα ήθελα να βρεθώ ποτέ στον δρόμο σου, αν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λές.
Και για να είμαι ηληκρινής, πιστεύω επίσης πως ο λόγος που ίσος να μην σε ένιαζαν και τόσο τα σχόλια της χοντρής, είναι γιατί ποτέ δεν ήσουν πραγματικά χοντρή.
Ειλικρινα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου γτ δεν προκειται να επικοινωνησουμε σε κανενα επιπεδο.. Οσο για την ελευθερια, ειναι περιπλοκη υποθεση. Η δικη σου ελευθερια σταματαει εκει που αρχιζει η δικη μου. Αν ερχοσουν και σχολιαζες το σωμα μου, θα επρεπε να ησουν και ετοιμη να φας το οριο μου στα μουτρα (μεταφορικα παντα μιλωντας). Και μπορει ενα ατομο με χαμηλη αυτοπεποιθηση-αυτοεκτιμηση που εχει συνηθισει να ακουει τετοια σχολια να το "καταπιει", ενας εκπαιδευμενος ανθρωπος θα σε κανει να μην ξερεις απο που να φυγεις.. Ειναι σαν το bullying στα σχολεια (μια επιπλαστη ανωτεροτητα του αδυνατου παιδιου απεναντι στο υπερβαρο) και φοβαμαι οτι ισως να μην εκφραζεσαι καλα (παροτι το μορφωτικο επιπεδο) και να παρεξηγηθεις..Το θεωρεις και αυτο Βικτωρια αποδεκτο???..Quote:
Φυσικα και εχει το δικαιωμα να εχει την αποψη του και να μπορει να την κοινοποιει. Για το οποιοδηποτε θεμα. Απο το αν του αρεσει το φαγητο σε αυτο το εστιατορειο, μεχρι το οτι δεν του αρεσαν οι ανταυγες μιας κοπελας. Μπορουμε να εχουμε αποψη για το οποιοδηποτε θεμα και να την αναφερουμε. Ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι. Δεν παραβιαζει καποιο δικαιωμα σου. Την γνωμη του λεει απλα. Εφοσον το σωμα μας βρισκεται σε κοινη θεα, να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε και σχολια για αυτο.Quote:
polinaki1983: Υπαρχουν ατομα καλοψυχα και διακριτικα που ποτε δεν θα ηθελαν να προσβαλλουν καποιον ή να τον κανουν να νιωσει ασχημα επισημαινοντας του ότι ισως εχει καποια παραπανω κιλα. (Σε αυτά τα ατομα ανηκω και εγω. Ποτε δεν κρινω τους αλλους. Ποτε δεν λεω την αποψη μου ωμα, αλλα εκφραζω αυτό που θελω με έναν πιο κομψο και διακριτικο τροπο). Αλλα επειδη σε αυτόν τον κοσμο δεν ειμαστε ολοι ιδιοι υπαρχουν και ατομα που δεν δισταζουν (δεν εχουν την ευαισθησια, τη διακριτικοτητα, την ευγενεια) να πουν χωρις να ωραιοποιησουν αυτό που πιστευουν. Η κριτικη υπαρχει και είναι μεσα στην ζωη. Πολλες φορες θα ακουσουμε σχολια. Ο άλλος εχει δικαιωμα να μας λεει την αποψη του (χωρις να τον νοιαζει πως εμεις θα αισθανθουμε. μα? γιατι αλλωστε να νοιαστει για την δικη μας ψυχολογια? Υπαρχουν και ανθρωποι που σκεφτονται μονο τον εαυτο τους). Αλλα αυτοματως μας δινει και εμας το δικαιωμα να του απαντησουμε, ηρεμα ή επιθετικα, σαρκαστικα ή αδιαφορα. Δεν μπορουμε να απαγορευσουμε στους αλλους να κανουν σχολια (αυτό είναι λογοκρισια και δεν συνανταται στις δημοκρατικες κοινωνιες τις ελευθεριας). Το μονο που μπορουμε να κανουμε είναι να μαθουμε να ζουμε σε αυτόν τον κοσμο, με τα δεδομενα που υπαρχουν. Να βρουμε τροπο να αντιμετωπιζουμε τα σχολια που ισως δεχτουμε. Δεν μπορουμε να κλεισουμε το στομα του αλλου γιατι αυτό και αν είναι παραβιαση της ελευθεριας του. Μπορουμε όμως να κλεισουμε τα δικα μας αυτια (και την καρδια μας) απεναντι στην τοση σκληροτητα.
Και όχι? θα σου το επαναλαβω: εγω δεν σχολιαζω ποτε κανεναν. Γιατι απλα δεν με ενδιαφερουν οι αλλοι. Ειμαι τοσο ναρκισσος που συχνα δεν παρατηρω καν τους γυρω μου.
spaceride: το να δω καποιον στον δρομο και να τον σχολιασω, όχι δεν είναι παραβιαση της ελευθεριας του. το να παω μπροστα του και να του πω: πως εισαι ετσι. Ουτε και αυτό είναι παραβιαση της ελευθεριας του. (Ουτε καν εξιβριση. Μια διαπιστωση είναι). Αλλα σιγουρα δηλωνει ελλειψη ευγενειας, καλης ανατροφης, διακριτικοτητας κλπ. Αν το εκανα αυτό θα σου εδειχνα ότι το επιπεδο μου είναι πολύ χαμηλο. Οποτε υπαρχουν δυο επιλογες. Η να τηρησεις αξιοπρεπη σταση και να με αγνοησεις ή να πεσεις στο επιπεδο μου και να μου φερθεις αναλογα. Και οποιοδηποτε από τα δυο θα μου αξιζε (Επαναλαμβανω: μιλαω καθαρα υποθετικα. Εγω δεν φερομαι με τετοιον τροπο στους αλλους). Σχετικα με το bullying δεν είναι ποινικο αδικημα, μονο όταν εμπλεκεται σωματικη βια. Για την ψυχικη βια δεν μπορουν να παρθουν και πολλα μετρα ώστε να εξαληφθει. Καταδικαζω το bullying φυσικα. Αλλα θα πω και παλι, ότι και αυτό μεσα στην ζωη είναι και ότι απλα σε αυτό τον κοσμο που ηρθαμε, επισκεπτες ειμαστε και πρεπει να επιβιωσουμε με το να προσαρμοστουμε στα υπαρχοντα δεδομενα.
Μαλλον εχεις μπερδεψει τα ποινικα αδικηματα με την εννοια της ηθικης ταξης..Μετα το τελευταιο σου ποστ, i rest my case...και οποιος καταλαβε, καταλαβεQuote:
polinaki1983: Υπαρχουν ατομα καλοψυχα και διακριτικα που ποτε δεν θα ηθελαν να προσβαλλουν καποιον ή να τον κανουν να νιωσει ασχημα επισημαινοντας του ότι ισως εχει καποια παραπανω κιλα. (Σε αυτά τα ατομα ανηκω και εγω. Ποτε δεν κρινω τους αλλους. Ποτε δεν λεω την αποψη μου ωμα, αλλα εκφραζω αυτό που θελω με έναν πιο κομψο και διακριτικο τροπο). Αλλα επειδη σε αυτόν τον κοσμο δεν ειμαστε ολοι ιδιοι υπαρχουν και ατομα που δεν δισταζουν (δεν εχουν την ευαισθησια, τη διακριτικοτητα, την ευγενεια) να πουν χωρις να ωραιοποιησουν αυτό που πιστευουν. Η κριτικη υπαρχει και είναι μεσα στην ζωη. Πολλες φορες θα ακουσουμε σχολια. Ο άλλος εχει δικαιωμα να μας λεει την αποψη του (χωρις να τον νοιαζει πως εμεις θα αισθανθουμε. μα? γιατι αλλωστε να νοιαστει για την δικη μας ψυχολογια? Υπαρχουν και ανθρωποι που σκεφτονται μονο τον εαυτο τους). Αλλα αυτοματως μας δινει και εμας το δικαιωμα να του απαντησουμε, ηρεμα ή επιθετικα, σαρκαστικα ή αδιαφορα. Δεν μπορουμε να απαγορευσουμε στους αλλους να κανουν σχολια (αυτό είναι λογοκρισια και δεν συνανταται στις δημοκρατικες κοινωνιες τις ελευθεριας). Το μονο που μπορουμε να κανουμε είναι να μαθουμε να ζουμε σε αυτόν τον κοσμο, με τα δεδομενα που υπαρχουν. Να βρουμε τροπο να αντιμετωπιζουμε τα σχολια που ισως δεχτουμε. Δεν μπορουμε να κλεισουμε το στομα του αλλου γιατι αυτό και αν είναι παραβιαση της ελευθεριας του. Μπορουμε όμως να κλεισουμε τα δικα μας αυτια (και την καρδια μας) απεναντι στην τοση σκληροτητα.
Και όχι? θα σου το επαναλαβω: εγω δεν σχολιαζω ποτε κανεναν. Γιατι απλα δεν με ενδιαφερουν οι αλλοι. Ειμαι τοσο ναρκισσος που συχνα δεν παρατηρω καν τους γυρω μου.
spaceride: το να δω καποιον στον δρομο και να τον σχολιασω, όχι δεν είναι παραβιαση της ελευθεριας του. το να παω μπροστα του και να του πω: πως εισαι ετσι. Ουτε και αυτό είναι παραβιαση της ελευθεριας του. (Ουτε καν εξιβριση. Μια διαπιστωση είναι). Αλλα σιγουρα δηλωνει ελλειψη ευγενειας, καλης ανατροφης, διακριτικοτητας κλπ. Αν το εκανα αυτό θα σου εδειχνα ότι το επιπεδο μου είναι πολύ χαμηλο. Οποτε υπαρχουν δυο επιλογες. Η να τηρησεις αξιοπρεπη σταση και να με αγνοησεις ή να πεσεις στο επιπεδο μου και να μου φερθεις αναλογα. Και οποιοδηποτε από τα δυο θα μου αξιζε (Επαναλαμβανω: μιλαω καθαρα υποθετικα. Εγω δεν φερομαι με τετοιον τροπο στους αλλους). Σχετικα με το bullying δεν είναι ποινικο αδικημα, μονο όταν εμπλεκεται σωματικη βια. Για την ψυχικη βια δεν μπορουν να παρθουν και πολλα μετρα ώστε να εξαληφθει. Καταδικαζω το bullying φυσικα. Αλλα θα πω και παλι, ότι και αυτό μεσα στην ζωη είναι και ότι απλα σε αυτό τον κοσμο που ηρθαμε, επισκεπτες ειμαστε και πρεπει να επιβιωσουμε με το να προσαρμοστουμε στα υπαρχοντα δεδομενα.
Και γιατί ρε Victoria εγώ που είμαι 125 κιλά, ή ο οπιοσδήποτε παχύσαρκος, κουτσός, στραβός, πρέπει να ανεχθούμε το σχόλειο σου εσένα του αδύνατου, του υποτιθέμενα ωραίου τύπου όσο διακριτικά και όμορφα και αν το θέσεις? δεν υπάρχει διακριτικός τρόπος για να κάνεις στον άλλο σχόλιο για την εμφάνησή του. δλδ θα έρθείς να μου πεις "Βρε Πωλίνα μου, πρόσεξε λίγο τον εαυτό σου, κάνε κάτι για σένα" ? είναι το ίδιο με το να λες είσαι χοντρή. δεν αλλάζει κάτι. Και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κρίνεις γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τί κρίβεται πίσω από τα δικά μου κιλά, από το κουτσό ποδί του άλλου κτλ κτλ. Γιατί δηλαδή πρέπει να υποχρεωθώ να δεκτώ το κάθε σχόλιο καπιου ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο επιδεί έχει πιο λίγα κιλά από μένα, πιο πολλά μαλιά από μένα, περπατάει σαν μοντέλο κτλ? Αυτός πρέπει να δεκτεί πως δεν ζει σε ένα κόσμο που είναι όλοι μοντελλα και πως ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του χαρίσματα, και να πάψει να κρίνει από την εμφάνιση και μόνο.Quote:
Κανείς δεν έχει κανένα δικαίωμα ούτε να με κρίνει ούτε να μου πει την αποψή του για την ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ εμφάνιση. Αλλοστε δικιά μου είναι, εσύ τι ζόρι τραβάς ρε φίλε?
spaceride, απλά είμαι σίγουρη ότι 1) η κοπελιά δεν εχει νιώσει ποτέ την απόριψη, την κοροϊδία κτλ, και 2) ότι οτι και να λέει, εντάσσετε και αυτή στην κατηγορία των ανθρώπων που σχολιάζουν επηδή "είναι δικαίωμά τους" .
Κάτι παραπάνω ξέρουν οι γυναίκες των Ταλιμπάν και κυκλοφορούν με τη μπούργκα!Quote:
Η δικη μου αποψη ειναι οτι ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να λεει την γνωμη του και να σχολιαζει.
Φυσικα και εχει το δικαιωμα να εχει την αποψη του και να μπορει να την κοινοποιει. Για το οποιοδηποτε θεμα. Απο το αν του αρεσει το φαγητο σε αυτο το εστιατορειο, μεχρι το οτι δεν του αρεσαν οι ανταυγες μιας κοπελας. Μπορουμε να εχουμε αποψη για το οποιοδηποτε θεμα και να την αναφερουμε. Ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι. Δεν παραβιαζει καποιο δικαιωμα σου. Την γνωμη του λεει απλα. Εφοσον το σωμα μας βρισκεται σε κοινη θεα, να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε και σχολια για αυτο.
Καλά που δε ζούμε στον Παράδεισο,Βικτώρια,γιατί ποιά ατέλεια να πρωτοκρύψει το καημένο φυλλαράκι συκής;
Πρέπει να έχεις πολλά θέματα μαζεμένα μέσα σου για να βγάζεις τόση σκληρότητα.
Ο άνθρωπος που θα πάει στο εστιατόριο και θα πληρώσει για το γεύμα του νομιμοποιείται να εκφέρει άποψη
για το πόσο καλά ψημένη είναι η μπριζόλα του.Για τα δικά μου παϊδάκια όμως από πού και ως πού;
Μάθαμε τώρα στην ασυδοσία,πάντα στο όνομα της ελευθερίας κι όποιον πάρει ο Χάρος...
Κι αφού μας το έκαναν αυτόματα δικαιούμαστε να το κάνουμε σ'άλλους κι εμείς
και να φαγωθούμε όλα τα ζώα της ζούγκλας αυτής και εις ανώτερα μας!"Τη γνώμη του λέει απλά!"
Αυτό το απλά πόσο απλό δεν είναι!Θα μου πεις είσαι 19 χρονών και παντού γύρω σου αυτό βλέπεις να συμβαίνει.
Ανοίγεις την τηλεόραση και όλοι κρίνουν όλους,όλοι ασχολούνται με τα των άλλων κι αυτόματα έχουμε άλλοθι
να αμολάμε "ελεύθερα"κι εμείς τη γνώμη μας κι αυτόματα να βγαίνουμε καλύτεροι,χωρίς μάλιστα να χρειαστεί
να ζοριστούμε σε αυτοβελτιώσεις!Ε,λοιπόν,όχ� �!Και μάλιστα πρόκειται και για συνταγματική επιταγή!
"ʼρθρο 5 του Συντάγματος:
1.Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητα του
και να συμμετέχει στην κοινωνική,οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας,
εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων
και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα και τα χρηστά ήθη"
Ωραια. Εφοσον δεν θελεις να ακους σχολια μπορεις να ζητησεις απο τους φιλους σου, την οικογενεια σου και γενικα τον περιγυρο σου να τα κανει. Και αυτα τα ατομα επειδη σε αγαπουν και θελουν να αισθανεσαι καλα θα σταματησουν τα σχολια.Quote:
Και γιατί ρε Victoria εγώ που είμαι 125 κιλά, ή ο οπιοσδήποτε παχύσαρκος, κουτσός, στραβός, πρέπει να ανεχθούμε το σχόλειο σου εσένα του αδύνατου, του υποτιθέμενα ωραίου τύπου όσο διακριτικά και όμορφα και αν το θέσεις? δεν υπάρχει διακριτικός τρόπος για να κάνεις στον άλλο σχόλιο για την εμφάνησή του. δλδ θα έρθείς να μου πεις "Βρε Πωλίνα μου, πρόσεξε λίγο τον εαυτό σου, κάνε κάτι για σένα" ? είναι το ίδιο με το να λες είσαι χοντρή. δεν αλλάζει κάτι. Και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κρίνεις γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τί κρίβεται πίσω από τα δικά μου κιλά, από το κουτσό ποδί του άλλου κτλ κτλ. Γιατί δηλαδή πρέπει να υποχρεωθώ να δεκτώ το κάθε σχόλιο καπιου ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο επιδεί έχει πιο λίγα κιλά από μένα, πιο πολλά μαλιά από μένα, περπατάει σαν μοντέλο κτλ? Αυτός πρέπει να δεκτεί πως δεν ζει σε ένα κόσμο που είναι όλοι μοντελλα και πως ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του χαρίσματα, και να πάψει να κρίνει από την εμφάνιση και μόνο.Quote:
Κανείς δεν έχει κανένα δικαίωμα ούτε να με κρίνει ούτε να μου πει την αποψή του για την ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ εμφάνιση. Αλλοστε δικιά μου είναι, εσύ τι ζόρι τραβάς ρε φίλε?
Και για να επαναλαβω επειδη με εχεις παρεξηγησει. Εγω δεν κανω σχολια και δεν κρινω. Ποτε δεν μιλαω για την εμφανιση καποιου. Και 10 κιλα να εχει παρει εγω οταν τον δω θα επικεντρωθω στα ομορφα στοιχεια της εμφανισης του. Και αν παραστει αναγκη να επισημανω σε καποιον κατι, θα του το επισημανω (εφοσον μου εχει δωσει τετοιο δικαιωμα με ωραιο τροπο).
Αλλα αυτη την ευγενεια που δειχνω εγω και την ωραια σταση, ισως να μην την συναντησεις σε πολλους. Ο κοσμος ειναι σκληρος και αδιαφορος για το πως νιωθουμε πολλες φορες.