Δεν εγραψα κατι... εκανα bold το να μην χρειαζοταν να βγω στα καναλια. Ρώτησες αν είμαι σίγουρη αν αυτό θα με έκανε ευτυχισμένη. το ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ναι θα με εκανε ευτυχισμενη....
Printable View
Δεν εγραψα κατι... εκανα bold το να μην χρειαζοταν να βγω στα καναλια. Ρώτησες αν είμαι σίγουρη αν αυτό θα με έκανε ευτυχισμένη. το ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ναι θα με εκανε ευτυχισμενη....
Σωστά κατάλαβες.....Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Σου τονιζει το οτι δεν θελει να βγει ενω χρειαζεται..
Αυτο καταλαβα εγω:puzzled:
ο οκ ,σορι δεν το ειδα :borg:
Πρωι ειναι ακομη:)
Καλημερα κοριτσια μου!
Ομορφη μερα η σημερινη!Να χαιρομαστε αν εχουμε κανενα που γιορταζει!
ναι, ναι οσοι εχουν εορταζουσα να τη χαιρονται :)
smart
οι έρευνες μιλούν για κρίση στις σχέσεις των ανθρώπων και είναι κάτι που όλοι βλέπουμε γύρω μας.
Εννοείται ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ζήσει μεγάλους έρωτες. Δεν διεκδικώ ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος την πρωτοτυπια. Το να μιλάω όμως για κάτι που για μένα ήταν ξεχωριστό και κάποιος να μου λέει ότι είναι 'κοινό' ή ότι το ωραιοποιώ μετά από χρόνια, πραγματικά δεν βλέπω σε τι εξυπηρετεί οποιαδήποτε συζήτηση ή έννοια ανθρώπινης συμπαράστασης και ναι όπως παραδέχτηκες και μόνη σου είναι απλά μια σπαστική παρέμβαση σε μια ωραία κουβέντα που είχα με τα υπόλοιπα κορίτσια.
α, συγνωμη nef ,δε θα ξαναεπαιμβω :)
νομισα οτι ηθελες να αντιμετωπισεις το γεγονος οτι δυσκολευεσαι, οχι να κοροϊδευεις τον εαυτο σου.
αλλα οκ, περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα...
οχι, καλη μου θα ξαναεπεμβεις και θα παραξαναεπεμβεις.
αλλωστε ηταν πολυ σωστο αυτο που εγραψες και πολυ χρησιμο επισης.
και ειναι δημοσιο το φορουμ, δεν αρεσε στη νεφ, θα αρεσε σε καποιον αλλο.
ντοντ γουορι...
θα με εκανε ευτυχισμενη να εχω λιγο χρονο για καθαρισμα!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχα
να έφευγα ταξίδι κάπου ΜΑΚΡΙΑ.....να ξεφύγω, να ξεχάσω, να ανανεωθώ, να πάψω να βλέπω κ να ζω τα ίδια κ τα ίδια
αυτη η λεξη .. ευτυχια... μεγαλη κ δυσκολη εννοια.. με αποτρεπει απο το να συμμετασχω :rolleyes:
παντως θα μου αλλαζε διαθεση κ θα μ εκανε χαρουμενη μια εκδρομη... :)
(κ πολλα πργματα που θα μπορουσαμε να κανουμε δεν τα κανουμε κ καθομαστε κ κλαιγομαστε κ ειμαστε για μπουφλες, καλημερα μας :) )
για ΠΟΛΛΕΣ μπούφλες....καλημέρα σου!Quote:
Originally posted by smart
αυτη η λεξη .. ευτυχια... μεγαλη κ δυσκολη εννοια.. με αποτρεπει απο το να συμμετασχω :rolleyes:
παντως θα μου αλλαζε διαθεση κ θα μ εκανε χαρουμενη μια εκδρομη... :)
(κ πολλα πργματα που θα μπορουσαμε να κανουμε δεν τα κανουμε κ καθομαστε κ κλαιγομαστε κ ειμαστε για μπουφλες, καλημερα μας :) )
τπτ.ειναι μερικες στιγμες που νοιωθω οτι ποτε ξανα δεν θα γινω πραγματικα ευτυχισμενη.αλλο να μαι χαρουμενη μερικες φορες κ αλλο ευτυχισμενη τελικα.
Μα το να εισαι χαρουμενη μερικες στιγμες ειναι ευτυχια! Η ευτυχια ειναι στιγμες οχι μια μονιμη κατασταση!
ναι αλλα αλλο να χαρείς για κατι κ αλλο να νοιώσεις ευτυχία για κάτι.εγω μπορεί να χαρω κ αν ακουσω καλα νεα για καποιον δε σημαινει οτι θα γινω ευτυχισμένη.
οντως γρανιτακι...
Θα ήμουν ευτυχισμένη εαν αυτος με τον οποίο είμαι ερωτευμένη με προσέγγιζε και πηγαίναμε μαζι ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζι με 2 εισιτήρια για μια όπερα.. Χεχε ζητάω πολλά ε? :wink1:
GILDA ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΕΡΩΤΑ? ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΣ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ !!! ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!!!! ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΩΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ!!!
Fotini έχεις δίκιο έτσι είναι! Θα τον πλησιάσω κάποια στιγμή όταν βρω την κατάλληλη ευκαιρία αν και ξέρω οτι δεν είμαι ο τύπος του..
πήγα έκανα τα χαμάμ μου ,είδα κ λίγο χιόνια πέρασα τέλεια ,άλλαξα παραστάσεις,έφαγα τον άμπακο, έκανα σεξ δίπλα στο τζάκι πάνω στη φλοκάτη.κ γύρισα πίσω πάλι να σκέφτομαι το φαί.όχι πως κ εκεί δν το σκεφτόμουν.κ το σκεφτόμουν κ το γευόμουν δεόντως.κ με λίγες ενοχές γιατί έβαλα κ κανά κιλάκι. μα τι χρειάζομαι για να νιώσω ευτυχισμένη?ένα χέρι ξύλο?
bouliana μου εκανες ολα αυτα και δεν ενιωσες ευτυχισμενη;;;; για το κιλακι χαλαλι αφου περασες καλα...
μα ένιωσα ευτυχισμένη κ είμαι γενικά ευτυχισμένη,γιαυτό δν μπορώ να καταλάβω τι μου λείπει κ πάντα πεινάω κ συχνά βαριέμαι.
θα με εκανε ευτυχισμενη ο TAZ να μου εφτιαχνε ολο το σπιτι μεχρι αυριο
Εγώ κορίτσια είμαι ευτυχισμένη τώρα..
σχολάω και πάω γυμναστήριο .... θα χορέψω θα γυμναστώ και θα πάω σπίτι για την συνέχεια αλλά αυτήν την ώρα της γυμναστικής είμαι πανευτυχής...κάνω κάτι μόνο για μένα..
Θα με έκανε τώρα ευτυχισμένη ένα καλό νέο.
Μάλλον μια θετική απάντηση για δουλειά (είμαι σε φάση αναζήτησης).
Αλλά θα με έκανε ευτυχισμένη και μια βόλτα στα μαγαζιά ή ένα στολισμένο δέντρο στο σπίτι μου (θα γίνει κι αυτό μάλλον το ΣΚ).
να εβρισκα παρεα να παω να παρω μποτες :(
Θα με έκανε ευτυχισμένη η δεύτερη επίσκεψή μου στο διαιτολόγο να με βρει με κάποια αξιοπρεπή απώλεια και όχι με τα 300 γραμμάρια του προηγούμενου δεκαπενθήμερου, καθώς με φοβάμαι για υποτροπή...εκεί κάπου στο μήνα απογοητεύομαι και τα σκ%&*νω όλα...
http://www.youtube.com/watch?v=yRkovnss7sgQuote:
Originally posted by click
Να είμαι στο πατρικό μου, μακρυά από δουλειά, ευθύνες και δυσάρεστα συναπαντήματα. Να είναι διακοπές, καλή ώρα Χριστούγεννα. Το σπίτι στολισμένο, ζεστό, χαρούμενο και στον αέρα να πλανώνται γαργαλιστικές μυρωδιές. Να σέρνομαι με παντοφλοπυζάμες. Να πίνουμε κρασί και να τρώμε μεζέδες οικογενειακώς και να γελάμε. Να ακούμε μουσική και να τραγουδάμε. Μετά, βαρειά από το φαγοπότι, να σέρνομαι πίσω στο κρεβάτι μου για έναν αναζωογονητικό ύπνο. Λίγο πριν με πάρει ο ύπνος να κάνω σχέδια για τη βραδυνή εξόρμηση. Να νιώθω ζεστασιά και θαλπωρή και να εισπράττω αγάπη.
αχαχαχαχαχααχαχαχαχααχQuote:
Originally posted by spaceride
οοοοοοοοοοο,τι ναναι ομως!!!!!!!!
αχαχαχαχααχαχαχαχαχα
cowgirl bootsQuote:
αχαχαχαχαχααχαχαχαχααχQuote:
Originally posted by spaceride
οοοοοοοοοοο,τι ναναι ομως!!!!!!!!
αχαχαχαχααχαχαχαχαχα
Αυτό το πατρικό και σε μένα λειτουργεί κάπως έτσι στο μυαλό μου..παλιμπαιδισμός, ανασφάλεια;;;Ποιος ξέρει...Quote:
Originally posted by Ava
Να είμαι στο πατρικό μου, μακρυά από δουλειά, ευθύνες και δυσάρεστα συναπαντήματα. Να είναι διακοπές, καλή ώρα Χριστούγεννα. Το σπίτι στολισμένο, ζεστό, χαρούμενο και στον αέρα να πλανώνται γαργαλιστικές μυρωδιές. Να σέρνομαι με παντοφλοπυζάμες. Να πίνουμε κρασί και να τρώμε μεζέδες οικογενειακώς και να γελάμε. Να ακούμε μουσική και να τραγουδάμε. Μετά, βαρειά από το φαγοπότι, να σέρνομαι πίσω στο κρεβάτι μου για έναν αναζωογονητικό ύπνο. Λίγο πριν με πάρει ο ύπνος να κάνω σχέδια για τη βραδυνή εξόρμηση. Να νιώθω ζεστασιά και θαλπωρή και να εισπράττω αγάπη.
Το πατρικό μας είναι οι ρίζες μας, η ασφάλεια και η παιδικότητά μας. Η μητέρα μου λέει συχνά ότι θα έδινε τα πάντα να ζούσε η δική της μητέρα και να μπορούσαν να πιούν έναν καφέ μαζί. Ο ομφάλιος λώρος υπάρχει και λειτουργεί και κόβεται μόνο με το θάνατο.
Όσο για τον παλιμπαιδισμό, ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας παλίμπαις και πολύ το γουστάρω!!
μμμμ για να δουμε....Quote:
Originally posted by bouliana
μα ένιωσα ευτυχισμένη κ είμαι γενικά ευτυχισμένη,γιαυτό δν μπορώ να καταλάβω τι μου λείπει κ πάντα πεινάω κ συχνά βαριέμαι.
μηπως να ασχοληθεις με κατι καινουριο θα σου αποσπουσε την προσοχη?εχεις βαρεθει τα ιδια και τα ιδια,δεν ειναι παραλογο...με τη μετακομιση που ελεγες τι εκανες?
με εκδικήσε ε?όχι αλεξανδρίτα μου ακόμα δν σκοπεύω να την κάνω.λες αυτό πρέπει να αλλάξει?μα δν μένω κ καθόλου σπίτι πλέον .όλο στην γύρα είμαι.το σπίτι είναι το ξενοδοχείο μου,με καθαρά ρούχα κ φαγητό.τσκ τσκ τσκ
Ξέρεις, πανέμορφη ʼβα, τι έχω παρατηρήσει σε μένα;;; Νοσταλγώ πολύ κάτι Κυριακάτικα βράδυα στο παιδικό μου κρεβατάκι, με τα μαλλιά μισοβρεγμένα από το μπάνιο να ακούω στο ραδιόφωνο το θέατρο ...αλλά έχω παρατηρήσει ότι ΄αυτό γίνεται συχνά όταν ζω σε ανασφαλές περιβάλλον ή συνθήκες...μπορεί να είναι και τυχαίο..όπως και να'χει, πολύ συχνά ευχαριστώ μέσα μου αυτούς τους γονείς που φτωχικά αλλά αξιοπρεπώς μου πρόσφεραν αυτή τη φωλιά! Κι αναρωτιέμαι:θα τα καταφέρω κι εγώ άραγε τόσο καλά με τα δικά μου παιδιά;;Quote:
Originally posted by Ava
Το πατρικό μας είναι οι ρίζες μας, η ασφάλεια και η παιδικότητά μας. Η μητέρα μου λέει συχνά ότι θα έδινε τα πάντα να ζούσε η δική της μητέρα και να μπορούσαν να πιούν έναν καφέ μαζί. Ο ομφάλιος λώρος υπάρχει και λειτουργεί και κόβεται μόνο με το θάνατο.
Όσο για τον παλιμπαιδισμό, ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας παλίμπαις και πολύ το γουστάρω!!
Έχω την αίσθηση(μη σου πω βεβαιότητα)πως το έχεις ήδη καταφέρει,Ποπαϋολιβομάνα!Quote:
Originally posted by tidekpe
Κι αναρωτιέμαι:θα τα καταφέρω κι εγώ άραγε τόσο καλά με τα δικά μου παιδιά;;
χαχαχαχα! να είχα και τέτοια μεσούλα, νατάλι μου...
Αυτό που θα ρωτήσω ισως είναι λίγο άσχετο ή πολύ άσχετο :P
Πότε ερωτευτήκατε τελευταια φορά όπως στην εφηβεία σας? Με την ίδια ένταση εννοω
Προς αποκατάσταση της αλήθειας επανορθώνω,Quote:
Originally posted by tidekpe
χαχαχαχα! να είχα και τέτοια μεσούλα, νατάλι μου...
αλλά μόνο προσωρινά!Κανόνισε την πορεία σου!