κ η ιστορια σου αυτη
θα παει στη λυρικη σκηνη
οι στιχοι θα ειν μισοι μισοι
θα γραψει η λεσσιγκ μουσικη!!
Printable View
κ η ιστορια σου αυτη
θα παει στη λυρικη σκηνη
οι στιχοι θα ειν μισοι μισοι
θα γραψει η λεσσιγκ μουσικη!!
Να τον αφησεις να γουρλιζει
κι ασκοπα να σε λιβανιζει
κ αμα στη δωσει κ πολυ
την πορτα δειχτου την καλη
Και οπως απτη λογιστικη
για σεφ μας πηγες 1 πρωι
υστερα κ στη λυρικη
ο κοσμος ολος θα σε δει!
Κι επειτα ολα μια χαρα
κ να κι αντρες με την οκα!
ω λα ρια ω λαρα
χιονι πεφτει απο ψηλα!!!
Μα στης Πωλινας την καρδια
εχει ζεστη κ χαρα!
λα σουσουρελα
λα σουσουρελα!!
:smilegrin:ρε πατε καλα????? κοντευω να πεσω απτην καρεκλα!!!!!:smilegrin::smilegrin::smilegri n:
αντμιν!!!!!!!!!!! λαθος τοπικ καρφιτσωσες!!!!!!
εδω δες τι γινεται!
ειστε απιστευτες κοριτσακια μου!:yes::yes::yes:
Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!! Καλά με κάνατε και γελάω μόνη μου!!!!! και είμαι και δουλιά και θα διερωτούντε και τί έπαθα!!! χαχαχαχαχαχαχα
Πάντος την μεγάλη πόρτα σίγουρα την βρήκε η χαρτορήχτρα!!!!!
χαχαχαχαχα Σας αγαπαω πολυυυ κοριτσάρες μου!!!!!!!
κι εγω το ιδιο!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλά με κάνατε και γελάω μόνη μου!!!!! και είμαι και δουλιά και θα διερωτούντε και τί έπαθα!!! χαχαχαχαχαχαχα
δεν ξερω αν το πωλινακι θα παει λυρικη αλλά καποιες αλλες μαλλον!!
οσο για τη βαλιτσα που θα χωρεσει ολες μας με 20 κιλα τι να σχολιασω?
Πωλινάκι μου τί ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!Quote:
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!!! Ελένη μου, όντος σήμερα είμαι πολύ ανεβασμένη!!! Είχα γενικά μια υπέροχη μέρα, από όπου περνούσα σφιρούσαν, μου έκαναν κομπλιμέντα!!!!! ήταν όλα τέλεια!!!!!
Κλικ μου δεν έκανα πλάκα χτεσ που είπα ναρθειτε!!!! Κανονήστε και ελάτε, έχω μέρος να σας φιλοξενίσω για μερικές μέρες!!!!!
Αντε να πάρω και την ημερομηνία και να ηρεμίσω!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ... ΣΥΓΚΙΝΗΘΙΚΑ!!
Μένεις Κύπρο;;;; Οι δικοί μου (γονείς - αδελφούλα και ανήψια) μετοίκισαν πριν 1 χρόνο (ακόμα ήμουν έγκυος) για την Κύπρο. Τώρα μένουν Λευκωσία (στα Λατσά) και του χρόνου θα φύγουν για Λεμεσό. Είχα πάει με τον μπέμπη μέσα στον Νοέμβριο και περασα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ. Να καταλάβεις έκλαιγα όταν έφευγα .... Πρώτα ο Θεός, σκοπεύω να πάω για 3 εβδομάδες το Πάσχα ξανά....
Σε νίωθω ακόμα πιο κοντά τώρα που έμαθα ότι είσαι Κύπρο ... είναι βλέπεις όλη η οικογένειά μου εκεί ....
το καταλαβα βρε! το ξερω για τα 20 κιλα και το σκεφτηκα κι εγω οταν ειδα τη φωτο αλλά με προλαβες και το σχολιασες πρωτη!Quote:
Originally posted by eleni1201
Μπαρμπουνάκι, ήταν αυτοσαρκασμός. Στα αεροδρόμια μέχρι 20 κιλά η βαλίτσα είναι τσάμπα, μετά χρεώνεται...:bigsmile: Δεν ήταν κακεντρεχές...;)
Κυπρια γέννημα θρέμα!!!! Κόπιασε, αν είμαι Κύπρο το Πάσχα να τα πούμε!!!! Λατσιά είναι η περιοχή όχι Λατσά!!!! Και εγώ Λευκωσία μένω, Αγλαντζιά (άντε να δούμε τώρα αυτό πως θα το προφέρετε) :P:P:P:P:P:P
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια καλή μου!
αλλαξε τιτλο
"οδευοντας προς το κλουβι με τις τρελες" :P
http://fabulousfinishes.files.wordpr...razy_woman.jpg
Αγλαννττζζάα, κορού(κόρη)μου..;)Quote:
Αγλαντζιά (άντε να δούμε τώρα αυτό πως θα το προφέρετε) :P:P:P:P:P:P
Οπως το έγραψες δεν διαβάζετε σωστά σύντροφε:) ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ είπαμε:) Τώρα αν είναι απλά τυπογραφικό λάθος, σε συνχωρώ χαχαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by stelios
Αγλαννττζζάα, κορού(κόρη)μου..;)Quote:
Αγλαντζιά (άντε να δούμε τώρα αυτό πως θα το προφέρετε) :P:P:P:P:P:P
Quote:
Originally posted by click
αλλαξε τιτλο
"οδευοντας προς το κλουβι με τις τρελες" :P
http://fabulousfinishes.files.wordpr...razy_woman.jpg
χαχαχαχαχαχαχχαχα κλικ!!!!!!!!
Στέλιο, να σε ρωτήσω. Ξέρεις πόσο καιρό μετά την επέμβαση μπορείς να μείνεις εγκυος α) σε περύπτωση λαπαροσκοπικής επέμβασης και β) σε περίπτωση τομής?
Εμένα έτσι μου το λαλούσαν:smilegrin:,το Αγλαντζιά χωρίς βαρετή προφορά είναι 'καλαμαρίστικο' φιλενάδα:yes:Quote:
Οπως το έγραψες δεν διαβάζετε σωστά σύντροφε:) ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ είπαμε:) Τώρα αν είναι απλά τυπογραφικό λάθος, σε συνχωρώ χαχαχαχαχαχα
Νομίζω δεν έχει να κάνει με το είδος εισόδου στο σώμα,αλλά με την επάνοδο του οργανισμού στην πρώτερη κατάσταση και τα εσωτερικά όργανα λόγω ψιλομετακινήσεων.΄Νομίζω 1,5 χρόνο μετά μπορείς.Quote:
Στέλιο, να σε ρωτήσω. Ξέρεις πόσο καιρό μετά την επέμβαση μπορείς να μείνεις εγκυος α) σε περύπτωση λαπαροσκοπικής επέμβασης και β) σε περίπτωση τομής?
τα ρυαλια ρυαλια τσε πουντα ο πεζεβτζεκης που ταχει στη πουντα ωωωω
Τα ριάλια ριάλια τζαι πούντα, ο πεζεβένκης που τάσιη στην πούγκα!!!!!!!!Quote:
Originally posted by lessing
τα ρυαλια ρυαλια τσε πουντα ο πεζεβτζεκης που ταχει στη πουντα ωωωω
Θενκς Στέλιο μου!Quote:
Originally posted by stelios
Νομίζω δεν έχει να κάνει με το είδος εισόδου στο σώμα,αλλά με την επάνοδο του οργανισμού στην πρώτερη κατάσταση και τα εσωτερικά όργανα λόγω ψιλομετακινήσεων.΄Νομίζω 1,5 χρόνο μετά μπορείς.Quote:
Αντε για να επαναφέρω και το θέμα!!!! Αυριο πρωί πάω στον χειρούργο!!!! Αγωνιώ.... η καρδιά μου κτυπάει πολύ δυνατά.... Ελπίζω να μου δώσει την πολυπόθητη ημερομηνία..... Θα περάσω και από την διαιτολόγο για ζύγισμα (αν και σήμερα είναι η 5 μέρα διατροφής) για να δούμε αν άλλαξε τίποτα μετά από "τύριση" του διαιτολογίου!!!!
Λοιπόν λοιπόν λοιπόν!!!!!!!
σήμερα πήγα διαιτολόγο για ζύγισμα!!!!! -1300 με 5 μέρες διατροφή!!!!!! ΣΟΥΠΕΡ δεν είναι>? ¨:):):):):)
Πήγα και στον χειρούργο, είδε όλες τις εξετάσεις, μου είπε πως όλα είναι έτημα για το χειρουργείο, μου εξήγισε πως θα ξεκινήσει λαπαροσκοπικά αλλά αν βρουν επιπλοκές πάμε για τομή. μου εξήγισε πως αναλόγος αν ο δακτύλιος έκανε ζημιά στο στομάχι, ίσως να μην μπορούν να κάνουν το μανίκι στο ίδιο χειρουργειο για να μην αφήσει μεγάλο θόλο, και του είπα πως νιώθω πως όλα θα είναι οκ και πως θα μπορέσει να ολοκληρώσει με ένα χειρουργείο.
Παίρνει λοιπόν τον διευθυντή των χειρουργείων για να μού κλείσει ημερομηνία, και τί λεει ο βλάκας? πως δεν είχε μαζί του την ατζέντα των χειρουργείων, και να κρατήσει ο χειρούργος μου τα στοιχεία μου και σε 2-3 μέρες θα με παρουν τηλέφωνο. Λίγο αναστατώθηκα, αλλα με καθησίχασε ο χειρούργος μου πως σήγουρα θα με πάρουν, γιατί έτσι και αλιώς είμαι το πρώτο χειρουργείο παχυσαρκείας για φέτος, και πως κανένας άλλος ασθενής δεν έχει ολοκληρώσει τις εξετάσεις του για να του δώσουν ημερομηνία. Ετσι λοιπόν, περιμένω πάνω από το τηλέφωνο..... Πάντος μου είπε πως μάλλον μέχρι τέλος του μήνα θα έχω χειρουργιθεί.
Για να δούμε τί θα δούμε!
Ξέρω πως είναι η αγωνία μέχρι να πάρεις ημερομηνία, αλλά αν έτσι κι αλλιώς θα χειρουργηθείς μέσα στο μήνα, λίγες μέρες υπομονή ακόμη και θα έρθει η ώρα για το χειρουργείο πριν το καταλάβεις! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί και δεύτερη επέμβαση!
Μακάρι άννα μου, αν και το ξέρω πως όλα καλά θα πάν. Το νιώθω. Λίγες μέρες μείναν το ξερω, αλλά άλλο να έχω ημερομηνία, και άλλο να περιμένω στο ακουστικό μου!!!!
Ξέρεις κατι? χαιρομαι γιατοι το 11 βλέπω μια αλλη Πωλινα με διαφορετικη ψυχολογια :yes:
Θενκς καραμελα μου. Εκτος από χτες το βράδυ που πάλι τσακοθήκαμε με τον ακατανόμαστο και ήμουνα σκατά. Αλλά από ένα σημείο και μετά είπα δεν θα τον αφήσω να μου χαλάσει αυτό που κάνω ΕΓΩ για ΜΕΝΑ. Σήμερα ούτε καν ότι θα πήγαινα νοσοκομείο δεν ήξερε!!!!!
κΑΙ ΝΑ ΜΗΝ του το πεις!Αλλα κ η μειωση των κιλων θεαματικη ετσι;;;;
Βιβα Αγλαντζ(ι)α!
αντε ρε τοσο γρηγορα????!!!!!!!! πολυ καλα!:thumbup:Quote:
Ετσι λοιπόν, περιμένω πάνω από το τηλέφωνο..... Πάντος μου είπε πως μάλλον μέχρι τέλος του μήνα θα έχω χειρουργιθεί.
Δεν θα του το πω!!! Ακόμα και όταν με ενημερώσουν για το χειρουργείο, θα του το πω 2 μέρες πριν!!! οχι πιο νωρίς!!!!Quote:
Originally posted by lessing
κΑΙ ΝΑ ΜΗΝ του το πεις!Αλλα κ η μειωση των κιλων θεαματικη ετσι;;;;
Βιβα Αγλαντζ(ι)α!
Θενκς, και είχα τις ατασθαλίες μου Σαββατο βράδυ που πήγαμε βαφτίσια!
Ετσι μου είπε καλή μου. Τώρα ξέρω? Αν είχε το βιβλίο μαζί ο άλλος θα ήξερα από σήμερα ημερομηνία. Δεν πειράζει, η διατροφή συνεχίζει μέχρι την μέρα του χειρουργείου. όσο πιο κοντα στο 100 είπε ο γιατρός, τόσο πιο εύκολος ο στόχος!Quote:
Originally posted by click
αντε ρε τοσο γρηγορα????!!!!!!!! πολυ καλα!:thumbup:Quote:
Ετσι λοιπόν, περιμένω πάνω από το τηλέφωνο..... Πάντος μου είπε πως μάλλον μέχρι τέλος του μήνα θα έχω χειρουργιθεί.
polinakiiiiiiii :)
ελειψα πολυ καιρο, αν και ομολογω σας διαβασα κανα 2 φορες στα κρυφα..
σας βρισκω μια χαρα, εσεις με βρισκετε βαρυτερη ωστοσο :(
χαιρομαι με την πορεια και τα νεα σου, αντε με το καλο να μαθεις την πολυποθητη ημ/νια βρε !!
θα σας πω τα νεα μου σε νεο θεμα, φιλια προς το παρον
ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ!!!!! Καλος και το χαμένο μας κορίτσι!!!!!!! θενκς καλή μου, περιμένω να διαβάσω νέα σου
Πωλινακι το χουμε πει,εφαγες τον γάιδαρο που ηταν και τεραστιος και τωρα ειναι μονο η ουρα!
Μπραβο και για την απωλεια σου..
Ολα τελεια!!:smilegrin:
σούπερ τέλεια πωλινακι μας :)
μπραβο, μπραβο , μπραβο για ολα κ συνεχισε τη διατροφη να γινεις θεα πολυ γρηγορα μετα την επεμβαση!!!
δλδ το καλοκαιρι θα εισαι ουαου ουαου?
τελεια ;)
Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!! μα σμάρτ μου, είμαι ήδη ουάου ουάου!!!! χεχεχε απλά θα γίνω ακόμα πιο πολύ!!!!
ε ναι καλη μου ,αυτο εννοουσα :P
αν δεν υπηρχε προοπτικη να γινεις ακομη πιο ουαου ουαου γιατι θα εκανες αλλωστε την επεμβαση οεο? :dork: