ας βαλω αλλα τρια
ωραια μαλλια στο φυσκο τους χρωμα
γλυκο προσωπακι (αν το ειπα και πριν δεν πειραζει)
ομορφα δαχτυλακια χεριων
Printable View
ας βαλω αλλα τρια
ωραια μαλλια στο φυσκο τους χρωμα
γλυκο προσωπακι (αν το ειπα και πριν δεν πειραζει)
ομορφα δαχτυλακια χεριων
xaxa:tumble:Quote:
Originally posted by BARB3
ελατε κυριες μου! καταχραστηκατε το τοπικ!
λοιπον εγω θα γραψω τα 3 θετικα μου επειδη η lessing μας το ζητησε τοσο ευγενικα!!
1. τα μαλλια μου οταν τα περιποιουμαι (η κομμωτρια δηλαδη!!)
2. το faux στο λαιμο που μου εκανε δωρο ο αντρας μου και ειναι τελειο
2. τις βλεφαριδες της κλικ (οχι δεν τις εκλεψα αλλά οι δικες μου ειναι χαλια ενω οι δικες της τελειες και επισης δεν βρισκω τριτο!!)
Aνταλλαγη εργασιας χειρωνακτικης η/και υπηρεσιωνχωρις ευρο.Το ειδα χτες στην ετ3 κ γινεται στο Βολο.Η σωτηρια απο την οικονομικη κριση ερχεται απο τους πολιτες κ οχι απο τους τελειωμενους πολιτικους.Πηγαινα στο www.tem.magnisia.gr :thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by eleni1201
Τι εστί???Quote:
Originally posted by lessing
κ το νεο με τα τεμ Μαγνησιας που ακουσα
Kαι γω παλια οταν ημουνα λεπτη δεν ηθελα να ειμαι κ ομορφη η περιποιημενη η βαμμενη γιατι φοβομουνα μην με αντιπαθησουνε οι γυναικες των συναδελφων μου μουσικων!!!Μετα που παχυνα μου εφυγε το προβλημα!Και ακομα το εχω!Οταν παω καπου δεν θελω να ειμαι ομορφη φοβαμαι!Γι αυτο οταν ειναι αλλες γυναικες δε θελω να ντυνομαι θηλυκα η να βαλω τακουνι προτιμω σπορ με λιγο παραξενα αξεσουαρ αλλα καθολου προκλητικα η θηλυκα καπου το κοκκινομαλικο ακακο κοριτσι!Θεε μου τι λεω και ομως ειναι αληθεια!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
χμμμμ για κάνε μια αναδρομή στο παρελθόν και δες πότε άλλαξε αυτό..... Μήπως τότε είχε γίνει κάτι? Μήπως σε απέρρηψε κάπιος που ήθελες? Μήπως σου είχαν γίνει άσεμνες και ανήθηκες προτάσεις? και τώρα προσπαθείς να σε προστατέψεις με το να σε κρίβεις?Quote:
Originally posted by POZ
δεν ξέρω...παλιότερα ήμουν ακριβώς το αντίθετο, ήξερα οτι θα βγω και θα με κοιτάξουν και το γούσταρα.Τώτα πλεόν μου αρέσει να περνάω απαρατήρητη, νιώθω πιο ασφαλής, αφού φαντασου κάποια βράδια που μένω σπίτι μόνη κου, βάφομαι, ντύνομαι ωραία και με καμαρώνω, αλλά όταν είναι να βγω, θα βγω τελείως άβαφη με αθλητικά και το κλάμερ στο κεφάλι!Quote:
Γιατί Ροζ? Είναι ωραίο να τραβάς βλέμματα. Συμένει ότι ξεχωρίζεις, ότι είσαι διαφορετική από το υπόλοιπο κοινό.Quote:
Originally posted by POZ
εγώ πάντως αν είχα γεννηθεί πανέμορφη δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το διαχειριστώ..με τρομάζει λίγο.Αφού κ τώρα τα θετικά μου σημεία σε πρόσωπο κ σώμα, αντί να τα προβάλλω τα κρύβω όσο μπορώ, γενικά νιώθω άσχημα όταν τραβάω τα βλεμματα:thumbdown:
Ναι μετραει κ θα μαθεις να το αγαπας κ τωρα που θα το καλυτερευσεις.Αλλωσε εχεις ροπη στην προοδο αν κρινω απο τα ποστ που βαζεις ολο χρησιμες πληροφοριες Ρια μου.Γραψε λοιπον.Αν κ ειμαι σιγουρη πως και τωρα εχεις πολλα θετικα αλλα οπως σε βολευει.Ναι να προσθεσω οτι κοβω το κεφαλι μου οτι αδικεις τον εαυτο σου!Και η Μερκελ να ησουνα 3 θετικα θα τα εβρισκες αλλα ειπαμε...αρχισε συ κ βλεπουμε!Quote:
Originally posted by ria
:) τι γλυκο κοριτσι που εισαι!!Quote:
ΡΙΑ σε περιμενω να βαλεις οπωσδηποτε!:kiss:
ρε συ δε βλεπω κατι αληθεια σου λεω....
να πω τι μου αρεσε καποτε? μετραει?
Να μαι και εγώ. Ωραίο τόπικ. Μη βλέπουμε μόνο τα αρνητικά μας. Μπράβο lessing.
Νομίζω από τα δυνατά μου σημεία είναι το βιτριολικό μου χιούμορ αν και πολλές φορές βέβαια μπορεί να μην είναι αποδεκτό από όλους.
Μου αρέσει επίσης το νέο μου μαλλί αν και τώρα ένα πέρασμα βαφή το θέλειο γιατί η ρίζα κοντεύει να φτάσει στο αυτί.
ʼλλο θετικό να σου πω εννοείς εξωτερικά ή και εσωτερικά? Αν εννοείς μόνο εξωτερικά όλοι μου λένε ότι έχω ωραίο πρόσωπο.
Μετά εσωτερικά νομίζω είμαι εργατική, φιλότιμη
ωχ!ταυτίζομαι άσχημα!Μόνο που δν είμαι κοκκινομάλικο αλλά καστανομάλικο(πρωην ξανθομάλικο-αλλά είπαμε όσο μπορώ απαρατήρητη πλεον!)Quote:
Kαι γω παλια οταν ημουνα λεπτη δεν ηθελα να ειμαι κ ομορφη η περιποιημενη η βαμμενη γιατι φοβομουνα μην με αντιπαθησουνε οι γυναικες των συναδελφων μου μουσικων!!!Μετα που παχυνα μου εφυγε το προβλημα!Και ακομα το εχω!Οταν παω καπου δεν θελω να ειμαι ομορφη φοβαμαι!Γι αυτο οταν ειναι αλλες γυναικες δε θελω να ντυνομαι θηλυκα η να βαλω τακουνι προτιμω σπορ με λιγο παραξενα αξεσουαρ αλλα καθολου προκλητικα η θηλυκα καπου το κοκκινομαλικο ακακο κοριτσι!Θεε μου τι λεω και ομως ειναι αληθεια!!!Quote:
χμμμμ για κάνε μια αναδρομή στο παρελθόν και δες πότε άλλαξε αυτό..... Μήπως τότε είχε γίνει κάτι? Μήπως σε απέρρηψε κάπιος που ήθελες? Μήπως σου είχαν γίνει άσεμνες και ανήθηκες προτάσεις? και τώρα προσπαθείς να σε προστατέψεις με το να σε κρίβεις?Quote:
Originally posted by POZ
δεν ξέρω...παλιότερα ήμουν ακριβώς το αντίθετο, ήξερα οτι θα βγω και θα με κοιτάξουν και το γούσταρα.Τώτα πλεόν μου αρέσει να περνάω απαρατήρητη, νιώθω πιο ασφαλής, αφού φαντασου κάποια βράδια που μένω σπίτι μόνη κου, βάφομαι, ντύνομαι ωραία και με καμαρώνω, αλλά όταν είναι να βγω, θα βγω τελείως άβαφη με αθλητικά και το κλάμερ στο κεφάλι!Quote:
Γιατί Ροζ? Είναι ωραίο να τραβάς βλέμματα. Συμένει ότι ξεχωρίζεις, ότι είσαι διαφορετική από το υπόλοιπο κοινό.Quote:
Originally posted by POZ
εγώ πάντως αν είχα γεννηθεί πανέμορφη δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το διαχειριστώ..με τρομάζει λίγο.Αφού κ τώρα τα θετικά μου σημεία σε πρόσωπο κ σώμα, αντί να τα προβάλλω τα κρύβω όσο μπορώ, γενικά νιώθω άσχημα όταν τραβάω τα βλεμματα:thumbdown:
Αυτο που λεει η ψυχολογια-μια αποψη-ειναι κακη σχεση με τη μητερα δλδ.να αισθανεσαι οτι η μητερα σου δεν ηξερε πως να σου φερθει ωστε να νοιωθεις οτι σε στηριζει,δεν σε προδιδει κ.λ.π.Ειναι το παιδικο που μενει -δεν ξερω αν σε καλυπτει εμενα αρκετα γιατι η μητερα μου ειχε τα δικα της θεματα ηταν ηταν ορφανη κ χ@@@@ μεσα τελως παντων.Αναρωτιεμαι αν ισχυει κ για σενα.Quote:
Originally posted by POZ
ωχ!ταυτίζομαι άσχημα!Μόνο που δν είμαι κοκκινομάλικο αλλά καστανομάλικο(πρωην ξανθομάλικο-αλλά είπαμε όσο μπορώ απαρατήρητη πλεον!)Quote:
Originally posted by POZ
Originally posted by POZ
ισχύει αν κατάλαβα καλά αυτό που λες.Έχω καλή και πολύ στενή σχεση με τη μητέρα μου αλλά περαν του οτι άθελά της, προέβαλλε κ προβάλλει πάνω μου τις δικές της ανασφάλειες, απο μικρή ηλικία, εγώ επαιζα πιο πολύ τον ρόλο της μανας, παρα αυτή.Απλά δν μπορεί, δεν τόχει, και τελικά το να γίνονται γυναίκες σε μικρή ηλικία μανες, και γενικά χωρίς να το έχουν πολυεπιλέξει δεν είναι πάντα θετικό..βέβαια , σε όποια ηλικία πάνω απόλα μετράει η προσωπικότητα κ ο δυναμισμός που έχει κανείς.
ελενηηη χρονια πολλα!!!οτι επιθυμεις κουκλα!
και να απαντησω και εγω:
1.τα ακρα,εχω πολυ ωραια και περιποιημενα παντα τα νυχια στα χερια και τα ποδια
2.οι ωμοι
3.οι γαμπες
4.το περπατημα
5.γενικα ολοι πιστευουν οτι εχω αυτοπεποιθηση(ισχυει εν μερη...)
ειπα 5,δεν πειραζει πιστευω..:starhit:
1. μαρέσουν πολύ τα μαλλιά μου, το χρώμα και το στυλ τους
2. τα χέρια μου και τα πόδια μου που ευτυχώς έχουν παραμείνει πολύ αδύνατα
3. το χαμογελό μου
και 4 (για να κάνω την παρασπονδία και να γράψω ένα παραπάνω) τα δύο τατουάζ που έχω. ʽ:-)
Και συνεχίζω!!!Quote:
Μην γελάσετε για το αυτό που ακολουθείQuote:
4) Η φωνή μου, την βρίσκω πολύ σέξυQuote:
Καλημέρα!!!! Καλά λεσσινγκ θεματάρα ε!
Λοιπόν
1) Τα μάτια μου που είναι εκφραστικά
2) Τα χείλη μου
3) το στήθος μου και γενικά το υπέροχο ντεκολτέ μου
Αντε να βλέπουμε κιάλλες!!!!!! Αντε κορίτσια!!!
5) ο τρόπος που περπατώ (άμμα θέλω)
6) Το στήσιμό μου γενικός
7) Το ότι όταν χαμογελάω, χαμογελάνε και τα μάτια μου, και γενικά όλο μου το πρόσωπο λάμπει
8) Μπορεί να είμαι 125 κιλά, αλλά όποτε με βλέπω στον καθρέυτη γυμνή, μαρέσει η κατανομή που έχει το σώμα μου, το σχήμα του, πώς να το πώ, και πάντα έλεγα πως όταν αδυνατίσω αυτό το σχήμα θα είναι ακόμα πιο υπέροχο.
9) Πώς τόλμισα να ξεχάσω την τίγρη μου, και φισικά εννοώ για το υπέροχο τατουάζ μου
10)ένα ακόμα θετικό που βλέπω πάνω μου, όσο και να σας φανεί αστείο, είναι οι πληγές από τις 3 επεμβάσεις που έκανα (δακτύλιος, καισαρική, στήθος) τις λατρέβω γιατί μιλάν από μόνες τους και λεν την ζωή μου
11)το μαλλί μου, τώρα που το έκοψα, αν και μου φένετε κοντό, μαρέσει πολύ γιατί λάμπει!!!
Quote:
Παιδια μολις ανοιξα το πι σι κ ειδα τη συμμετοχη σας χαρηκα πασρα πολυ.Μου εφτιαξε το κεφι σε απιστευτο βαθμο εκανα ενα μπανιο με σουπερ αφρολουτρο ,εβαλα τη μανα μου να σκεφτει 3 θετικα που βλεπει επανω της κ εχω ξανα ορεξη για γυμναστηριο!Γραφτε!Υπαρχει και η θετικη πλευρα των πραγματων!ΟΧΙ μονο διαταραχες μη χεσω! Μαζι θα τα καταφερουμε ολα!Αυτη η συμμετοχη σας σημερα κ το νεο με τα τεμ Μαγνησιας που ακουσα χτες με κανουν να δακρυζω απο χαρα ειλικρινα!!
εχω πεσει και χτυπιεμαιQuote:
Originally posted by smart
λοιπον, επειδη δε μπορω να ακουω τη λεσσιγκ να γκρινιαζει ουτε να ποσταρει καθε τρεις κ λιγο "ανοιξαμε κ σας περιμενουμε, περαστε ολοι να καταθεσετε τα τρια σας "(ωραια πραγματα εννοω), να γραψω κ εγω:
-χειλη
-ματια
-κωλος!
οκ?
Εγώ δεν μπορώ να βρω τρία...δυο γίνονται δεκτά;;;
γραψε γραψε, μην αρχισει κ λεει "'ο,τι εχετε ευχαριστηση"!!!
Ας πω μερικα ακομη,να εχει κινηση το θεμα γτ θα βγαλει καντιλες η λεσσινγκ αν γραφουμε μονο στο τι εφαγα σημερα:PQuote:
Originally posted by onelifeonechance
Γεια σου lessing, σουπερ θεματοθετρια!! :thumbup::thumbup:
Λοιπον 3 θετικα που βλεπω πανω μου:
τα χειλη μου
τα ποδια μου
και τα δαχτυλα των χεριων μου
4. τα μαλλια μου,οταν εχω ορεξη να τα φτιαξω
5. τα δοντια μου που ειναι πολυ ισια και γενικως μου κανουν πολλα κοπλιμεντα
6. το στηθος μου,αλλες φορες μ'αρεσει αλλα αλλες φορες το μισω..
Αυτα!
Αν βρω κατι αλλο,θα το συμπληρωσω!
ένα ακόμα: έχω το πιο δυνατό μαλλί απ'όσες ξέρω:lol: μεγαλώνει με τις ώρες κι όσες βαφές-καταστροφές κι αν το σκεπάσουν αυτό λάμπει σαν πορσελάνινης κούκλας:cool rsvd:
ξαναγραφω και αλλα!
το δερμα μου ειναι ομορφο πολυ ασπρο και βελουδινο (κληρονομια σουπερ απο μανουλιτσα)
το χαμογελο μου
η διαυγεια που με διακρινει η πνευματικη (οταν δεν με εχει παρει πολυ απο κατω)
καλα αυτο ειναι τελειο!!!!Quote:
Originally posted by fuxia
ένα ακόμα: έχω το πιο δυνατό μαλλί απ'όσες ξέρω:lol: μεγαλώνει με τις ώρες κι όσες βαφές-καταστροφές κι αν το σκεπάσουν αυτό λάμπει σαν πορσελάνινης κούκλας:cool rsvd:
δοξα τω Θεω!
ναι μια φορά τα έκοψα κοντό καρέ κ έπεσαν να με φάνε πάει το κατέστρεψες δε θα δεις μακρύ μαλλί για χρόνια...ένα χρόνο μετά έφτανε τον κ*λο:cool:
τι χρώμα έχεις? στο επόμενο κόψιμο να τα στείλω εξτένσιον!:D
κόκκινα εδώ.. τώρα ζηλεύω εγώ γιατί το ξανθό δε μου πάει κα θο λου! αχ και παντα το θελα
Χαχα! Διαβάζω τόση ώρα...και πραγματικά, χαμογελάω!
Θα πω και για μένα τώρα:
1. Το πρόσωπό μου
2. H εξυπνάδα μου (Αμε!!!!)
3. Το στυλ μου στο ντυσιμο, στο οποίο έχω αρχίσει να βάζω φαντασία και δημιουργικότητα!
Χιχι! Έχει πλάκα!!!!!
οντως!!!!!!Quote:
Ας πω μερικα ακομη,να εχει κινηση το θεμα γτ θα βγαλει καντιλες η λεσσινγκ αν γραφουμε μονο στο τι εφαγα σημερα:PQuote:
Γεια σου lessing, σουπερ θεματοθετρια!! :thumbup::thumbup:
Λοιπον 3 θετικα που βλεπω πανω μου:
τα χειλη μου
τα ποδια μου
και τα δαχτυλα των χεριων μου
4. τα μαλλια μου,οταν εχω ορεξη να τα φτιαξω
5. τα δοντια μου που ειναι πολυ ισια και γενικως μου κανουν πολλα κοπλιμεντα
6. το στηθος μου,αλλες φορες μ'αρεσει αλλα αλλες φορες το μισω..
Αυτα!
Αν βρω κατι αλλο,θα το συμπληρωσω!
και μενα η αληθεια ειναι οτι ενα μικρο τρενακι περναει απο το τουνελ
έλα ρε!Αυτό λένε οτι είναι τύχη!εμένα με συμφέρει κ το πιστεύω πάντως!:tumble::tumble::tumble:Quote:
Originally posted by click
και μενα η αληθεια ειναι οτι ενα μικρο τρενακι περναει απο το τουνελ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΟΛΕς! Οι αντρες τι γιναν; κομπλαραν;:eureka:
xaxa αν εμείς λέμε οτι έχουμε ωραίο στήθος, κωλ@ρ@κι, μάτια, χείλια, μαλλιά, ...Quote:
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ ΟΛΕς! Οι αντρες τι γιναν; κομπλαραν;:eureka:
τότε οι άντρες τι να πούν :smilegrin:
φοβούντε μη πούν τίποτα "παραπάνω" και μας κανουν να ντραπούμε...:starhit:
τστσ.. τι τζεντλεμαν :P
οριστε η ΣΜΑΡΤ τους κομπλαρε!!!Quote:
Originally posted by smart
λοιπον, επειδη δε μπορω να ακουω τη λεσσιγκ να γκρινιαζει ουτε να ποσταρει καθε τρεις κ λιγο "ανοιξαμε κ σας περιμενουμε, περαστε ολοι να καταθεσετε τα τρια σας "(ωραια πραγματα εννοω)
οχι μανταμ..δε σου δινω τα τρια (ωραια πραγματα) μου!!!
Οριστε!!!Τι ελεγα;Παλι η Σμαρτ την εκανε τη δουλεια!!Εθιξε μια ευαισθητη περιοχη!!Που πατε κυρια μου; Λιγο σεβας!!!
Και μετα σου λεει ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ;;;;;;
Φοβουνται!!Κρυβονται οι ανθρωποι με τις λυσσαρες!!!
παρακαλω ο καθενας να αναλαβει τις ευθυνες του!!!
οχι κουτσοι-στραβοι στον αγιο παντελεημονα....:shocked2:
Αυτη η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ηταν μοιραια:cul:
χρονια πολλα ελενα
3 θετικα: θελει και λιγο σκεψη με αυτα τα χαλια:P
λοιπον... 1) τα μαλλια μου που μακρυναν επιτελους...χιχι
2) το προσωπο μου που υποχωρει η ακμη ταχυτατα...κ ειμαι παλι οκ:bouncing:
3) το οτι μπορω και βλεπω πλεον αισιοδοξα το θεμα των κιλων γιατι τετοιο κολλημα που ειχε φαει η ζυγαρια τα τελευταια χρονια ειχα απελπιστει...θινκ ποσιτιβ χαχα!
σκεφτηκες οτι υπαρχει και η αντιθετη περιπτωση? μεγαλα δοντια που δεν χωρουσαν και βγηκαν προς τα εξω? ειναι χειροτερο, σου το υπογραφω!Quote:
Αχ όντως όντως... Πόνος και με αυτά τα δόντια που τα δικά μου είχαν ένα χώρισμα να! (κάπως μου το μίκρυνε ο ορθοδοντικός, αλλά ακόμα υπάρχει). Εγώ και ο Μαχαιρίτσας...:flaming:
ΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠ!!!Ξεφυγαμε!!Γ� �α τιμωρια 6 θετικα!!!6 αλλιως με τον κηδεμονα σου!!Quote:
σκεφτηκες οτι υπαρχει και η αντιθετη περιπτωση? μεγαλα δοντια που δεν χωρουσαν και βγηκαν προς τα εξω? ειναι χειροτερο, σου το υπογραφω!Quote:
Αχ όντως όντως... Πόνος και με αυτά τα δόντια που τα δικά μου είχαν ένα χώρισμα να! (κάπως μου το μίκρυνε ο ορθοδοντικός, αλλά ακόμα υπάρχει). Εγώ και ο Μαχαιρίτσας...:flaming:
αχ μαμα μου φοβηθηκα!!Quote:
ΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠ!!!Ξεφυγαμε!!Γ� �α τιμωρια 6 θετικα!!!6 αλλιως με τον κηδεμονα σου!!Quote:
τωρα χρειαζομαι άλλα 3 δηλαδη?
που να τα βρω δεν ξερω ομως!
απο μαθηματα ενισχυσης αυτοπεποιθησης ξερετε τιποτε? ή μονο τα τρια σας?
Ο κάθε άνθρωπος εχει τα δικα του μετρα στο τι θεωρει τελειο,δεν ειναι τα ιδια για ολους....Quote:
Πιος καθορίζει το "τέλειο" Ελενάκι? πχ εγώ με καμία δύναμη δεν θα ήθελα να είμαι σαν την Ναόμη κάμπελ. Και δεν το λέω ΄για να παριγοριέμαι, είναι η αλήθια. Αυτού του τύπου τα πρότιμα εμένα δεν μαρέσουνε. Αρα για μένα αυτό δεν είναι τέλειο.
κι ενω δεν θελω να ειμαι αχαριστη(αλλα ειμαι),και κατα 99,9999% ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον εξωτερικη μου εμφανιση,ζηλευω αρκετα οταν βλεπω πχ μοντελα.... δυσκολευομαι να αποδεχτω οτι υπαρχουν πολυ πιο ομορφες απο μενα και αυτο μου ριχνει τρελα την αυτοπεποιθηση... Ειναι αυτο που ειπε και η Ελενη... Ναι μεν μου αρεσει η εικονα μου αλλα μετα βλεπω στο δρομο την Καρτσωνα και λεω που πας ρε Καμαμητρο?δε βλεπεις τι κυκλοφορει και μας το παιζεις και γκομενα?και η ψυχολογια στα ταρταρα.και υπαρχουν και ακομα χειροτερα... αν βγω και δω καποια πολυ πιο ομορφη απο μενα πεφτω πολυ ψυχολογικα.Δε μου αρεσουν αυτα που λεω,αλλα δυστυχως ειναι αληθεια.Και με ενοχλει πολυ αυτο.Και ξερω οτι αν δεν σταματησω να δινω τοσο μεγαλη σημασια στην εξωτερικη εμφανιση θα ειμαι μια ζωη μεσα στη μιζερια.
ουφ,πρωτη φορα τα παραδεχομαι ετσι και ξαλαφρωσα.
Ωραίο αυτό!!!
Από χαρακτηριστικά εμένα μου αρέσουν
τα μάτια μου
τα μαλλιά μου
τα χείλη μου
γενικά όλο ο προσωπό μου αλλά όχι πάντα
εγώ το καταλαβαίνω αυτό γιατί το έχω περάσει έντονα , κυρίως σε μικρότερη ηλικία ή όταν ήμουν πολύ ερωτευμένη που ένιωθα μονίμως ανεπαρκής.Βέβαια συντελούσαν σε αυτό και οι κόπανοι που επέλεγα για συντρόφους..αλλά άλλο θέμα αυτό!Έχεις ψάξει όλη αυτή την τελειομανία τι στην έχει δημιουργήσει?Και ..σχετικά με την Κάρτσωνα..εμένα σαν φάτσα δεν μου λέει κάτι αλήθεια!Σαν σύνολο, οκ, αλλά βλέπεις τέτοιες κοπέλες συχνά.Δεν σε έχω δει, αλλά για να είσαι γενικά ικανοποιημένη απο την εμφάνισή σου, σίγουρα θα είσαι το ίδιο όμορφη και ίσως και περισσότερο!Quote:
Originally posted by alexandrita
Ο κάθε άνθρωπος εχει τα δικα του μετρα στο τι θεωρει τελειο,δεν ειναι τα ιδια για ολους....Quote:
Πιος καθορίζει το "τέλειο" Ελενάκι? πχ εγώ με καμία δύναμη δεν θα ήθελα να είμαι σαν την Ναόμη κάμπελ. Και δεν το λέω ΄για να παριγοριέμαι, είναι η αλήθια. Αυτού του τύπου τα πρότιμα εμένα δεν μαρέσουνε. Αρα για μένα αυτό δεν είναι τέλειο.
κι ενω δεν θελω να ειμαι αχαριστη(αλλα ειμαι),και κατα 99,9999% ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον εξωτερικη μου εμφανιση,ζηλευω αρκετα οταν βλεπω πχ μοντελα.... δυσκολευομαι να αποδεχτω οτι υπαρχουν πολυ πιο ομορφες απο μενα και αυτο μου ριχνει τρελα την αυτοπεποιθηση... Ειναι αυτο που ειπε και η Ελενη... Ναι μεν μου αρεσει η εικονα μου αλλα μετα βλεπω στο δρομο την Καρτσωνα και λεω που πας ρε Καμαμητρο?δε βλεπεις τι κυκλοφορει και μας το παιζεις και γκομενα?και η ψυχολογια στα ταρταρα.και υπαρχουν και ακομα χειροτερα... αν βγω και δω καποια πολυ πιο ομορφη απο μενα πεφτω πολυ ψυχολογικα.Δε μου αρεσουν αυτα που λεω,αλλα δυστυχως ειναι αληθεια.Και με ενοχλει πολυ αυτο.Και ξερω οτι αν δεν σταματησω να δινω τοσο μεγαλη σημασια στην εξωτερικη εμφανιση θα ειμαι μια ζωη μεσα στη μιζερια.
ουφ,πρωτη φορα τα παραδεχομαι ετσι και ξαλαφρωσα.