Να σου πώ την αλήθεια στεναχωρήθηκα για τον πρώην φίλο σου fwteinh :(
Εκείνος θα έβλεπε στο πρόσωπο σου αυτό που του λειπει απο τη ζωή του όμως η ασθένεια του τον εμποδίζει να συγκροτεί τον τρόπο σκέψης του..
Printable View
Εκείνος θα έβλεπε στο πρόσωπο σου αυτό που του λειπει απο τη ζωή του όμως η ασθένεια του τον εμποδίζει να συγκροτεί τον τρόπο σκέψης του..
Εισαι σιγουρη?
πωπω της κορεας γινεται στο θεμα αυτο και πεταγομαι και γω συνεχια σαν την πορδη λολ και δεν ειμαι κ σχιζοφρενης
.σας επριξα σορυ :(
Ελα ρε μαρια κουβεντα κανουμε ολοι...μη λες τετοια
[b] ειμαι στο μσν οποιος θελει μπενει αλιως φευγω για ταινια[b]
Κοίτα Φωτεινή το θέμα πιστεύω είναι το πόσο μας αρέσει ο άλλος,πόσες αντοχές έχουμε να τον βοηθήσουμε με το πρόβλημά του αλλά και το πόσο θέλει ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του....Επειδή πάω σε ψυχίατρο ή έχω κάποια διαταραχή δεν θα σε προέτρεπα με το ζόρι να τα φτιάξεις με κάποιον με ψυχική διαταραχή γιατί αλλιώς θα σε έβγαζα ρατσίστρια..Οπότε καλό είναι να ακολουθήσεις αυτό που αισθάνεσαι....Ο Vince ξέρει περισσότερα σε θέματα ψύχωσεις.Νομίζω πάντως πως αναγνωρίζω ένα πράγμα..Το θρησκευτικό παραλήρημα....Είχα πετύχει πάντως και εγώ μια κοπέλα νεαρότατη σε ηλικία η οποία μας εξιστορούσε ότι της μιλούσε ο διάβολος και είδε την νεκρή γιαγιά της να της σκεπάζει το σεντόνι και ομολογώ πως φρίκαρα.....Συν του ότι ναι πέραν της πλάκας ακούμε για σχιζοφρενείς και γενικά επικρατεί ένας πανικός....Έφευγα από τον παλιό ψυχίατρο και μπήκα σε ένα ασανσέρ με έναν ψηλό και όμορφο άντρα του οποίου το μάτι ομολογουμένως γυάλιζε....Πρέπει να ήταν βαριά μορφή η περίπτωσή του...Ομολογώ ότι υποψιάστηκα σχιζοφρένεια και φοβήθηκα μη γίνει τίποτα σε εκείνο το ασανσέρ..Χα!!!Φοβούνται και οι \"τρελοί\" τους \"τρελούς\".Δεν έχει να λέει πάντως η ψυχική διαταραχή επαναλαμβάνω με το ποιον φοβάσαι....Αν αισθανθείς απειλητικά από κάποιον είτε υγιής είτε όχι λογικό είναι να φοβηθείς...Quote:
Originally posted by fwteini
πειτε μου..εσεις δεν θα ανησυχουσατε με αυτα ολα?
fwteinh να ξέρεις οτι η σχιζοφρένεια με την κατάλληλη θεραπεία είναι ελεγχόμενη σε πολλές περιπτώσεις. Εάν πιεστεί κάποιος με ψυχωτικά συμπτώματα να δεί τον ψυχίατρο και να ακολουθήσει ένα θεραπευτικό πρόγραμμα (φάρμακα και ψυχοθεραπεία ως πρόσθετο) τότε μπορεί να ζήσει κανονικά σε ικανοποιητικό βαθμό.
Και το επαναλαμβάνω δεν είσαι υποχρεωμένη να τον βοηθήσεις αν δεν το θέλεις εσύ η ίδια.
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα? Ο άνθρωπος αυτός εργάζεται? Έχει υποστήριξη απο την οικογένεια του?
vINCE σταμάτα να παίρνεις την απόρριψη του κάθε ομοιοπαθή ως μελλοντική ή παρελθοντική δικιά σου..Το έκανα και εγώ παλιά αλλά δεν έχει να λέει.Αν απορρίφθηκε ο τάδε με την ίδια διαταραχή δεν θα απορριφθείς και εσύ ούτε θα γίνεις αποδεκτός αν εκείνος έγινε.....Όλοι βλέπουμε στον άλλο κάτι που μας λείπει..Άλλη την ομορφιά του,άλλοι την ευγλωττία του,άλλοι την υγεία του κ.λ.π.Δεν χρειάζεται πάντως να εξιδανικεύουμε κανέναν επειδή έχει κάτι που μας λείπει...και να υποτιμάμε εμάς.....Σε μια σχέση ο καθένας προσφέρει με τον τρόπο του...Αν το έτερον ήμισυ δεν είναι ευχαριστημένο φεύγει.....Quote:
Originally posted by vince
Kassi μου με παρεξήγησες!! Την fwteinh απλά την ενημερώνω και της λέω την γνώμη μου..τίποτα περισσότερο. Δεν βλέπω το πρόσωπο μου στο πρόσωπο κανενός ομοιοπαθή. Άλλωστε δεν έχω κανένα παράπονο απο την ερωτική μου ζωή.
Υ.Γ. μην με δείρεις :p
Μια συμπάθεια βέβαια προς τους συμπάσχοντες την έχω! Ξέρω τις δυσκολίες και ξέρω τι τραβάει κάποιος για να το ξεπεράσει..
Καθ εγω μια σθμπαιεθα την εχω κθας μην πασχω απο σχηζοφρενθα.Κθαν με φαρμακα ζητε μθα αρκετη θκανοποθητθκη ζωη δεν υπαρχεθ σοβαρο ρποβλημα γθατθκαθ οσοθ δεν εχουν τπτ απολθτος μην νομθζετε ζουν ευτηχησμενοι .ο προθν αντρας μου που δεν εθχε ψυχ προβληματα οταν νευριαζε εκανε σαν να το εχεθ σκασει απο τρελαδικο.σορρυ γθα τα λαθη αλλα ο μθκρος μου καπθα ζαβολια εκανε με τα γραμματα θ καθ ι γρρρρρρρρρρρρ.
εγραφα που εγραφα μαπα τωρα ενα παραπανο χεχε
καλα ολα αυτα..αλλα εγω τωρα διερχομαι απο πολυ δυσκολη φαση..μετα τον χωρισμο με το παιδι,,και καθοτι ανεργη, διαγω την δευτερη εβδομαδα που δεν θελω να βγω απο το σπιτι..τρωω, κοιμαμαι και χτυπαω αμετρητεσ ωρεσ ατον υπολογιστη, στο ιντερνετ εννοω..εχω χασει την αισθηση του χρονου εδω μεσα..διαθεση να επικοινωνησω με κανεναν δεν εχω..ουτε με φιλεσ ουτε με κανεναν..νοιωθω πως εχω μπει σε μια δινη που με καταβροχθιζει, αν μπορω να το πω ετσι..
Διακοπές πήγες?
Μπόρα είναι θα περάσει! don\'t worry..καλή δύναμη.
πηγα διακοπες...παιδια τωρα πλησιαζω τις 10 ωρες σερι στο ιντερνετ..ουτε ποθ σηκωθηκα να φαω..δεν ξερω τι με εχει πιασει...εχω απογοητευτει απο την ζωη μου..
fwteinh μην το βάζεις κάτω. Εύχομαι να δείς την θετική πλευρά της ζωής σύντομα.
se eyxaristw vince..
Φωτεινη,δεν ξερω κατα ποσο εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να ανταπεξελθεις,αλλα δεν εγινε και τιποτα να καθεσαι επι ενα δεκαωρο στο ιντερνετ εστω και επι ενα μηνα.Δηλαδη το να καθεσαι στην παραλια επι ενα δεκαωρο για ηλιοθεραπεια ειναι σωστο?δεν ξερω αν το κανεις συνεχομενα ομως.Καποια στιγμη θα ξυπνησει ο εαυτος σου,δεν θα σε γεμιζει το ιντερνετ,ειναι η στιγμη που θα γυρισει ο εσωτερικος σου διακοπτης και θα αναρωτηθει \"μα τι γινεται,τι κανω?\".Δωσε λιγο χρονο και στον εαυτο σου και μη τον κρινεις συνεχεια για οτι κανει.Απλα εχε στο νου πως καποια στιγμη πρεπει να ξυπνησεις απο τον ληθαργο σου.Παραγγηλε το βραδυ μια πιτσα,φαε το πρωτο κομματι,αργα,και νοιωσε την γευση να σε πλυμηριζει.Και μετα το επομενο κοματι,παλι αργα και να σκεφτεσαι πως εισαι τυχερη που το γευεσαι.(αν κανεις διαιτα κανε ενα τοστ).Απολαυσε το και μη σκεφτεσαι τιποτα αλλο.Ειναι μια μικρη χαρα που μπορεις να δωσεις στον εαυτο σου.Καντον λιγο να ξεχασει τα προβληματα σου....
se eyxaristw empneysti gia ta kala sou logia..alla idi exw epanelthei..kai eimai kala..na sinexiseis panta na empneeis ton kosmo eyxarista kai na tou deixneis ton dromo gia dromoys omorfous kai xwris skies..sas eyxaristw olous gia tin simparastasi..
Quote:
Originally posted by maria...
Καθ εγω μια σθμπαιεθα την εχω κθας μην πασχω απο σχηζοφρενθα.Κθαν με φαρμακα ζητε μθα αρκετη θκανοποθητθκη ζωη δεν υπαρχεθ σοβαρο ρποβλημα γθατθκαθ οσοθ δεν εχουν τπτ απολθτος μην νομθζετε ζουν ευτηχησμενοι .ο προθν αντρας μου που δεν εθχε ψυχ προβληματα οταν νευριαζε εκανε σαν να το εχεθ σκασει απο τρελαδικο.σορρυ γθα τα λαθη αλλα ο μθκρος μου καπθα ζαβολια εκανε με τα γραμματα θ καθ ι γρρρρρρρρρρρρ.
αν δεν το κανεις επιτηδες,
θα υποθεσω οτι γραφεις με τα ποδια....
σου ειπα κρινω οτι ο γιος μ αλαξε τα πληκτρα.
μην εισαι τοσο κριοκολος
Σε βλέπω ότι ταυτίζεσαι πολύ με οποιονδήποτε έχει ψύχωση..Το κατανοώ σου είπα καθώς έκανα το ίδιο αλλά κανείς δεν μοιάζει με κανένα....Ξέρω επίσης πως προσπαθείς να ενημερώσεις και καλά κάνεις αλλά αλήθεια βοηθάει ή φθείρει εσένα στην τελική;;Και να ήθελα να σε δείρω(που δεν θέλω) διαδικτυακά δεν μπορώ Vince....Quote:
Kassi μου με παρεξήγησες!! Την fwteinh απλά την ενημερώνω και της λέω την γνώμη μου..τίποτα περισσότερο. Δεν βλέπω το πρόσωπο μου στο πρόσωπο κανενός ομοιοπαθή. Άλλωστε δεν έχω κανένα παράπονο απο την ερωτική μου ζωή.
Υ.Γ. μην με δείρεις :p
Να απαντησω εγω την γνωμη μου?
Ναι φθειρει, γιατι σκεφτεσαι την ασθενεια και οτι εισαι κατα καποιο τροπο ασθενης...αντι να σκεφτεσαι αλλα πραγματα και να το αφησεις κατα καποιο τροπο να περασει.
Επισης φθειρει οταν διαβαζεις πολλα προβληματα απο πολυ κοσμο γιατι ταυτιζεσαι κατα καποιον τροπο με αυτα...οσο και να θες να βοηθησεις, για αυτο χανομαι κατα περιοδους απο το e-psychology αλλα ελα που μου αρεσει να γραφω και να επικοινωνω και μου αρεσει και η παρεα σας:)
Kassi μου, δεν ξέρω αν με φθείρει. Μου αρέσει να γράφω στο φόρουμ, διαβάζω για ανθρώπους με παρόμοιες η ανάλογες εμπειρίες και μαθαίνω. Χαίρομαι που μπορώ και μοιράζομαι μαζί σας προβληματισμούς τους οποίους αποφεύγω να κουβεντιάζω με τους δικούς μου ανθρώπους..
Κάποια στιγμή ίσως έρθει ο κορεσμός..θα δείξει.
Παλαιότερα σε θυμάμαι έγραφες στο φόρουμ πολύ πιο συχνά..
Δεν έχεις άδικο..αλλά και εμένα μου αρέσει η παρέα σας!Quote:
Originally posted by keep_walking
Επισης φθειρει οταν διαβαζεις πολλα προβληματα απο πολυ κοσμο γιατι ταυτιζεσαι κατα καποιον τροπο με αυτα...
Αυτό κατάλαβα και εγώ γι\'αυτό του το λέω...Ανακυκλωνόμαστε συνεχώς στο ότι είμαστε ψυχικά ασθενείς όταν υπάρχουν άλλα χίλια ζητήματα να σκεφτούμε.....Είναι κάπως ψυχοφθόρο ας παραδεχτώ.....Quote:
Ναι φθειρει, γιατι σκεφτεσαι την ασθενεια και οτι εισαι κατα καποιο τροπο ασθενης...αντι να σκεφτεσαι αλλα πραγματα και να το αφησεις κατα καποιο τροπο να περασει.
Επισης φθειρει οταν διαβαζεις πολλα προβληματα απο πολυ κοσμο γιατι ταυτιζεσαι κατα καποιον τροπο με αυτα...οσο και να θες να βοηθησεις, για αυτο χανομαι κατα περιοδους απο το e-psychology αλλα ελα που μου αρεσει να γραφω και να επικοινωνω και μου αρεσει και η παρεα σας:)
Ναι πέρασα από αυτή την περίοδο με αρκετή συνείδηση μιας και θελησα να εμβαθύνω λίγο και να σταματήσω να βλέπω μόνο την επιφάνεια....Έμαθα πολλά πράγματα.Πολλά με πλήγωσαν αλλά με έκαναν πιο συνειδητοποιημένη και πιο ώριμη...Προσπάθησα να μεταφέρω τους προβληματισμούς μου από την έξω κοινωνία μιας και εγώ μέχρι πριν κάποιο καιρό δεν μπορούσα να μιλήσω ανοιχτά για το πρόβλημά μου....αλλά όπως έγραψα παραπάνω με κουράζει να σκέφτομαι συνεχώς ότι έχω πρόβλημα...Μου τρώει χρόνο από την ζωή μου....Μερικές φορές επίσης δίνω πολλή σημασία σε απορριπτικές και ρατσιστικές προτάσεις...Εξοργίζομαι με την κακία για τους ψυχικά ασθενείς αλλά έτσι είναι ο κόσμος και δεν θα σώσω εγώ τους ψυχικά ασθενείς...Ο καθένας διαφέρει....Δεν μπορώ να κουβαλάω το βάρος όλων των οριακών ούτε να πείσω αυτούς που απλά απεχθάνονται άτομα με την συγκεκριμένη διαταραχή να τα κάνουν παρέα γιατί κατά βάθος είναι καλά παιδιά...Με μερικούς τα πάμε καλά με μερικούς όχι...Ο ψυχιατρός μου είπε πως υπάρχουν άτομα που τα πάνε καλά με τους οριακούς και τους ταιριάζουν...Έτσι θα υπάρχουν άτομα που θα τα πάνε καλά με τους ψυχωσικούς..κ.λ.π και θα υπάρχουν άτομα που θα τα πάνε καλά με εμένα,εσένα,αυτόν,αυτή προσωπικά......Όπως έγραψες και εγώ ζηλεύω με την καλή έννοια αυτούς που χαίρουν άκρας ψυχικής υγείας γιατί είναι αυτό που μου λείπει αλλά μπορεί να είναι τα χειρότερα λαμόγια,οι χειρότεροι χαρακτήρες που γνώρισες ποτέ....Δεν λέει κάτι...Δεν τους εξιδανικεύω πια τόσο πολύ επειδή είναι ψυχικά υγιείς.....και δεν χαλιέμαι τόσο πια αν με απορρίπτουν γιατί δεν είμαι..Εν τέλει δείχνει και γιατί ακριβώς σε ήθελαν οπότε 1000 φορές καλύτερα που δεν είναι δίπλα μου εξ\'αρχής παρά να ζούσα μέσα σε μια ουτοπία αποδοχής....Προτιμώ μια αληθινή απόρριψη κι ας με ρίχνει κάτω από μια ψεύτικη αποδοχή...Quote:
Kassi μου, δεν ξέρω αν με φθείρει. Μου αρέσει να γράφω στο φόρουμ, διαβάζω για ανθρώπους με παρόμοιες η ανάλογες εμπειρίες και μαθαίνω. Χαίρομαι που μπορώ και μοιράζομαι μαζί σας προβληματισμούς τους οποίους αποφεύγω να κουβεντιάζω με τους δικούς μου ανθρώπους..
Κάποια στιγμή ίσως έρθει ο κορεσμός..θα δείξει.
Παλαιότερα σε θυμάμαι έγραφες στο φόρουμ πολύ πιο συχνά..
Απο ένα άλλο φόρουμ:
http://www.disabled.gr/forum/archive/index.php/t-11840.html
Ενδιαφέρον. Ώρες ώρες αναρρωτιέμαι πόσο δικαίωμα έχω και εγώ στον έρωτα...σύμφωνα με την κοινή γνώμη...εύκολη όμως η παρατήρηση (πόσο μάλον όταν βασίζεται σε στερεότυπα και όχι σε πραγματικά γεγονότα). Δυστυχώς όμως για τους νομίζοντας γνώστες, όσο δεν παθαίνων, δέν μαθαίνων...αλλά ούτε αυτό αρκεί.
Απο την άλλη διάβασα και όμορφα λόγια, βασιζόμενα σε πρόσωπα και όχι σε χαρακτηρισμούς.
Μια ασθένεια μπορεί να λέει κάτι για κάποιους...καλύτερα λένε να σου βγέι το μάτι παρά το όνομα. Ακουσον...άκουσον. Και πως γίνεται βρε παιδιά...εάν δεν υπάρχει τρέλα τότε πως ξέρουμε οτι υπάρχει λογική. Λάθος 1+1=2 (υπο μαθηματικές συνθήκες) ακόμα κι ένας τρελός το ξέρει αυτό...εφόσον βέβαια πιστεύει οτι 1+1=2...
Είναι άραγε οι σχιζοφρενείς επικίνδυνοι? Οι υπόλοιποι δηλαδή είναι όλοι τους ακίνδυνοι? Τι σημαίνει τρελός? Τι σημαίνει ψύχωση? Άντε να το πείς με λόγια...
(Σκέψεις αφασίας στον ελέυθερο μου χρόνο...ευχαριστώ όσους σπαταλήσανε και τον δικό τους χρόνο για να τα διαβάσουν)
περικαλω :P
Carrie εσύ έχεις κάποια προσωπική απάντηση/γνώμη όσον αφορά την αρχική ερώτηση του θέματος? Κάθε γνώμη δεκτή...
Για να ειμαι ειλκρινης μου ερχεται στο μυαλο μια δυσκολη κατασταση, οταν ο αλλος δεν παιρνει τα φαρμακα του αλλα και που ειναι γραφτο να ζησει με αυτο. Εχω γνωρισει 4-5 σχιζοφρενεις, και αρκετους αλλους ψυχωτικους, παρανοικους, διπολικους, κτλ κτλ. να σου πω κατι? μου τη δινουν οι ταμπελες που χρησιμοποιησα τωρα, κι ας ειναι διαγνωσεις απο ψυχιατρους. γενικα μου τη δινουν οι ταμπελες. δε μου αρεσουν οι διαγνωσεις, δε μου αρεσουν οι ανθρωποι χωρισμενοι σε 2, 5, 10, 100 ή 1000 κατηγοριες. οσοι ανθρωποι υπαρχουν αλλες τοσες ειναι και οι κατηγοριες. η γνωμη μου ειναι οτι οπως δε μπορω να κανω παρεα, γιατι δεν ταιριαζω, δεν επικοινωνω και δε γουσταρω παρα πολλα ατομα που ειναι ψυχικα υγιη (κατηγορια κι αυτη) ετσι μπορω να επικοινωνησω και να κανω παρεα με ατομα που θεωρουνται ψυχικα μη υγιη. μπορει η ψυχικη ασθενεια να δυσκολευει καποιες εκφανσεις της επικοινωνιας μερικες φορες, ειδικα αμα δεν τηρειται η φαρμακευτικη αγωγη, αλλα το ιδιο και περισσοτερο μπορει να δυσκολευουν την επικοινωνια το ψωνιο, οι ανασφαλειες, οι φοβιες, οι μνησικακιες και οι μικροτητες των \"ψυχικα υγιων\". Θελω να πω με λιγα λογια, δεν εχει σημασια η κατηγορια που εχει υιοθετησει η κοινωνια και τα στερεοτυπα. σημασια εχουν τα ατομα. και οπως μπορεις να μη γουσταρεις φιλους φυσιολογικους, να γουσταρεις διπολικους. Το προβλημα ειναι όμως, οτι η φυση πολλων απο αυτες τις διαταραχες και τα χαρακτηριστικα τους, ειναι αυτα της εσωστρεφειας, της αγοραφοβιας, της καχυποψιας, της συναισθηματικης ασταθειας, που δυσκολευουν το ιδιο το \"πασχον\" ατομο να αναπτυξει και να διατηρησει φιλιες... γενικα αυτοι που θεωρουνται νορμαλ ανθρωποι δε μπορουν να κανουν φιλους και αισθανονται απογοητευση απο τον κοινωνια και τις σχεσεις, ποσο μαλλον ανθρωποι που εχουν βιωσει το \"στιγμα\" και τον κοινωνικο αποκλεισμο κτλ κτλ.
Θελω να πω λοπον, οτι για μενα μιλωντας, δε με ενδιαφερει τι ψυχιατρικη διαγνωση εχει ο αλλος, ουτε φοβαμαι οτι επειδη ειναι ψυχασθενης θα βρεθω κομμενη κομματακια στον καδο απορριματων, αλλα δεν εχω γνωρισει ατομα με διαγνωσμενη ψυχωση σε φιλικο επιπεδο! γιατι? (εκτος και εαν δεν το εχω καταλαβει:P).
Δεν ξερω αν σε καλυψα, ρωτα με αν μου διεφυγε κατι..
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όσον αφορά τα φάρμακα...αν και δεν είμαι λάτρης των φαρμάκων σαφέστατα υποστηρίζω πως κάποιος που τα έχει ανάγκη πρέπει να τα παίρνει. Το περίεργο είναι οτι (σύμφωνα με έρευνες) σε χώρες υποανάπτυκτες που δεν υπάρχουν ψυχοφάρμακα σε μεγάλη διαθεσιμότητα οι ψυχωσικοί όχι μόνο το ξεπερνάνε αλλά έχουν και καλύτερη πορεία απο ότι οι συμπάσχοντες σε ανεπτυγμένες χώρες...Αυτό ίσως να δείχνει και την σημασία που έχουν οι κοινωνικές συνθήκες όσον αφορά τις ψυχικές παθήσεις..
αυτο που λες συμβαινει μαλλον για αυτο που λεει ο κηπ, αμα εχεις ταμπελιαστει οτι εισαι αρρωστος, και το σκεφτεσαι συνεχεια και παιρνεις φαρμακα, πως να το ξεπερερασεις...Quote:
Για τα φαρμακα το ειπα όμως γιατι εχω δει 1-2 περιπτωσεις σχιζοφρενων σε κριση που δεν επαιρναν φαρμακα και ηταν τελειως ασυνεννοητοι, αλλα δε νομιζω να σου κανει καλο να σου γραφω τετοια! ;) :) Θα συμφωνησω όμως με τον κηπ και με τις υποαναπτυκτες χωρες!
εδω βρε παιδι μου αμα με πιανουν εμενα πονοι περιοδου ειμαι ολο νευρα, δαγκωνω ανθρωπο και δε μιλαω σε κανεναν αμα δε χαπακωθω
Χμμ..πλέον δεν με ταλαιπωρεί και ιδιαίτερα, ασχέτως που γράφω συχνά στο φόρουμ. Κοίτα μια φορά που τα έκοψα μπορούσα να συνενοηθώ με άλλα άτομα σχετικά καλά απλά είχα πολλές έμμονες και παράλογες ιδέες. Υπάρχει βέβαια και η φάση των αρνητικών συμπτωμάτων. Να φανταστείς σε κάποια φάση ένιωθα πως ήμουν νεκρός. Αυτό ίσως να οφειλόταν και στα φάρμακα...δεν είμαι σίγουρος...Quote:
Originally posted by carrie
αυτο που λες συμβαινει μαλλον για αυτο που λεει ο κηπ, αμα εχεις ταμπελιαστει οτι εισαι αρρωστος, και το σκεφτεσαι συνεχεια και παιρνεις φαρμακα, πως να το ξεπερερασεις...Quote:
Για τα φαρμακα το ειπα όμως γιατι εχω δει 1-2 περιπτωσεις σχιζοφρενων σε κριση που δεν επαιρναν φαρμακα και ηταν τελειως ασυνεννοητοι, αλλα δε νομιζω να σου κανει καλο να σου γραφω τετοια! ;) :) Θα συμφωνησω όμως με τον κηπ και με τις υποαναπτυκτες χωρες!
κι εγω εχω αισθανθει οτι ειμαι 100 χρονων γρια και απορουσα γιατι συνεχιζω να ζω, ποιος ο λογος.. τι αλλο εχω να κανω στη ζωη..? και δεν εχω διαγνωστει κατι... ακομα! ισως επειδη δεν πηγα και ποτε σε γιατρο? Ο_ο
Δεν ήταν έτσι ακριβώς αυτό που ένιωθα τότε. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ξεκάθαρα αν και αυτά που έχεις σκεφτεί τα έχω σκεφτεί και εγώ και φαντάζομαι πολύς κόσμος.Quote:
Originally posted by carrie
απορουσα γιατι συνεχιζω να ζω, ποιος ο λογος.. τι αλλο εχω να κανω στη ζωη..?
Carrie νομίζω πως όλοι έχουμε λόγο να ζούμε. Απλά μερικές φορές το ξεχνάμε...