θα περιμενω μια βδομαδα και βλεπουμε....
Printable View
θα περιμενω μια βδομαδα και βλεπουμε....
καλημερα κι απο μενα!
λουκου, η συμβουλη μου ειναι να μην παραζοριζεις τον εαυτο σου γιατι μπορει μεν να χασεις λιγο παραπανω αλλα ο καταπιεσμενος οργανισμος θα αντιδρασει μουλαρωνοντας μετα... θα το βρεις μπροστα σου δηλαδη
καλημερα πως πανε οι dukanatoi??
καλημερα!
μια χαρα ατκινοπαιδο! εδω παλευουμε με τα γραμαρια που ανεβοκατεβαινουν!
δεν ειναι στο χερι τους...θα πεσουν θελουν δεν θελουν..ελα..λιγο εχεις ακομα...
Καλημέρα και από μένα.
Θέλω να χάσω γύρω στα 10 κιλά και ξεκίνησα dukan.
Απορίες:
Πρέπει να τρώω συγκεκριμένα πράγματα σε πρωινό, δεκατιανό κ.λ.π ή όποτε πεινάω να τρώω ότι θέλω και όσο θέλω από τον κατάλογο των επιτρεπόμενων;
Ευχαριστώ πολύ
καλημερα agepa...καλο ειναι να μοιραζεις τα γευματα σου περιπου ανα τριωρο...5 γευματα τη μερα...3 κυριως και δυο ενδιαμεσα...και αυτο για να λειτουργει ο μεταβολισμος..
με πείσατε!!!!σήμερα είμαι στην 5η μέρα 1ης φάσης και θέλω άλλα 10.Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
καλημερα κι απο μενα!
λουκου, η συμβουλη μου ειναι να μην παραζοριζεις τον εαυτο σου γιατι μπορει μεν να χασεις λιγο παραπανω αλλα ο καταπιεσμενος οργανισμος θα αντιδρασει μουλαρωνοντας μετα... θα το βρεις μπροστα σου δηλαδη
αστα να πάνε!!!!σήμερα με δείχνει +1,5Quote:
καλημερα!
μια χαρα ατκινοπαιδο! εδω παλευουμε με τα γραμαρια που ανεβοκατεβαινουν!
ΕΛΕΟΣ
εγώ πάντως όποτε πειναω!!!!αυτό που δεν ξέρω, τη μέρα με λαχανικά στη 2η φάση, μπορώ να φάω μαζί με πρωτεινη διάφορα λαχανικά που επιτρέπονται ή μόνο ένα είδος?Quote:
Originally posted by agepa
Καλημέρα και από μένα.
Θέλω να χάσω γύρω στα 10 κιλά και ξεκίνησα dukan.
Απορίες:
Πρέπει να τρώω συγκεκριμένα πράγματα σε πρωινό, δεκατιανό κ.λ.π ή όποτε πεινάω να τρώω ότι θέλω και όσο θέλω από τον κατάλογο των επιτρεπόμενων;
Ευχαριστώ πολύ
θα τρως οτι λαχανικα θες με πρωτεινη(κρεας ή ψαρι ή αυγο) αλλα θα κοιτας η πρωτεινη να ναι πιο πολυ απο τη σαλατα...μην φας δηλαδη μια μπωλαρα σαλατα με λιγο κρεατακι...η αναλογια της πρωτεινης πρεπει να ναι πιο πολυ απο τα σαλατικα σου...ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΥΓΙΣΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...θα τρελαθεις....
απο ολα τα επιρεπομενα αρκει παντα να ειναι με πρωτεινη. σημερα ειναι η πρωτη μερα με λαχανικα? αν ηταν εχθες εκει οφειλεται το +1,5 κιλο και ειναι πλασματικο μην πανικοβαλεσαι. κανεις μια κατακρατηση με την επανενταξη λαχανικων. αυριο θα εχει φυγει. με την τουαλετα πας καλα?
στην δευτερη φαση η απωλια ειναι αρκετα πιο αργη και συνηθως την βλεπεις μετα απο μερες πρωτεινης
αύριο πρώτη μέρα λαχανικών..χτες έφαγα πρωί ένα γιαούρτι 0% με τα μπισκοτακια βρώμης, το μεσημέρι σαρδέλες ψητές χωρίς λάδι και λιγες βραστές γαρίδες, το άπόγευμα τίποτα και το βράδυ κοτόπουλο ψητό σκέτο.χτες βράδυ πήγα τουαλέτα κανονικα.Quote:
απο ολα τα επιρεπομενα αρκει παντα να ειναι με πρωτεινη. σημερα ειναι η πρωτη μερα με λαχανικα? αν ηταν εχθες εκει οφειλεται το +1,5 κιλο και ειναι πλασματικο μην πανικοβαλεσαι. κανεις μια κατακρατηση με την επανενταξη λαχανικων. αυριο θα εχει φυγει. με την τουαλετα πας καλα?
στην δευτερη φαση η απωλια ειναι αρκετα πιο αργη και συνηθως την βλεπεις μετα απο μερες πρωτεινης
τοτε δεν εξηγειται το + ετσι. μηπως περιμενεις περιοδο ή ηταν αλμυρα αυτα που εφαγες? μηπως η ζυγαρια σου ειναι ξαδελφη της δικιας μου? τι αλλο να σκεφτω...
Καλημέρα λοράκι!!!!!!!!!Quote:
τοτε δεν εξηγειται το + ετσι. μηπως περιμενεις περιοδο ή ηταν αλμυρα αυτα που εφαγες? μηπως η ζυγαρια σου ειναι ξαδελφη της δικιας μου? τι αλλο να σκεφτω...
Σήμερα 1η μέρα pv. ζυγίστηκα για απολογισμό 1ης φάσης. -2,100 συνολικά σε 5 μέρες.
θα με τρελάνει αυτή η ζυγαριά..και να φανταστείς είναι καινούρια!!!!
τελεια απωλεια για τα κιλα σου...μπραβοοοοοοοοοοοο
σιγα μην είναι απώλεια..τα 2 που λέγαμε οτι έδειχνε παραπάνω απο την ατκινς θα είναι.Quote:
Originally posted by migg
τελεια απωλεια για τα κιλα σου...μπραβοοοοοοοοοοοο
ελα ρε...ειναι...αλλα 9 θες....
εσύ θα τα χάσεις πιο γρήγοραQuote:
Originally posted by migg
ελα ρε...ειναι...αλλα 9 θες....
δεν παιζει αυτο που λες....με τιποτα ομως...ιδιο ειναι 9 με 24 που θελω εγω??και 80 αγαπη μου να παω θα εισαι 70 χαχαχαχαχα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Είμαι νέο μέλος.Ξεκίνησα σήμερα dukan diet,με πολύ ενθουσιασμό!Είμαι 76 κιλά και θέλω να χάσω 10-12...Δεν έχω κάνει κάποια άλλη δίαιτα πρόσφατα,ελπίζω να τα καταφέρω!
γεια σου mar18..καλη αρχη και καλη δυναμη....
Ευχαριστώ πολύ!Διαβάζω τις συζυτήσεις σας και βλέπω ότι 'εχετε πολύ υπομονή και δύναμη...Μπραβο!
πώς θα το κάνω στην υπογραφή μου να φαίνεται η μεζούρα που έχω επιλλέξει?
πας πινακα ελεγχου,επιλεγεις edit profil και στο signature κανεις επικολληση αυτο το λινκ που θες..αποθηκευση και εισαι ετοιμη...
καλησπερα!
mar18 καλη επιτυχια σου ευχομαι!
loukou μια χαρα τα 2 κιλακια απο την στιγμη που προερχεσαι κι απο αλλη διαιτα! ξερεις σιγουρα οτι δεν ειναι υγρα...
εγω παιζω 82,7-82,9 μια βδομαδα! τα νευρα μου! ομως εκει εγω επιμενω! δεν θα της περασει της %$#@#%& της ζυγαριας μου! θα ξεκολησει που να σκασει!
λορα μου υπομονη,θα πεσει η γ..... που θα παει...
ναι σιγουρα θα πεσει. μονο που δεν ξερω αν θα πεσει σε αριθμο ή αν θα πεσει απ'το μπαλκονι!!!
χαχαχαχαχα το ξερω ειναι σπαστικο,και εγω σε 10 μερες εχασα ενα κιλο και μου την εδωσε..αλλα τι να κανουμε...
οι απειλες επιασαν τοπο!η αγαπημενη φοβηθηκε την φουντα
82 σημερα!
αντε μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ευχαριστω μιγκ! πηρα μεγαλη χαρα σημερα. εσυ πως τα πας?
καλα εχασα αλλο ενα ,ειμαι 104 και συνεχιζω..θα συνεχισω με dukan να κανω ενα διαλλειμα και βλεπουμε..μου λειπει πολυ το γιαουρτι βλεπεις...
αν θες την γνωμη μου φυλα την ντουκαν για περιπτωση που κολλησεις. αν και μετα τα λιπαρα θα ψιλοχαλαστεις απο την πληρη ελειψη λιπους σε προειδοποιω. αλλα τουλαχιστον θα ευχαριστηθεις γαλακτοκομικο και την βρωμη!
γ....μου χει λειψει το γιαουρτι...χαχαχαχα σαν τρελη κανω....ουτως ή αλλως δεν ετρωγα λιπαρα να σου πω την αληθεια μου...και στην χοιρινη το εβγαζα..πιο πολυ την ατκινς την εχω βγαλει με κοτοπουλο και τονους...
τοτε θα σου αρεσει!
μια δοκιμη θα μας πεισει...:-))
καλημέραααααααααααααα!!!!πα ρασκευή πρώτη μέρα 2ης φάσης ντούκαν και ακολουθώ το πρόγραμμα 2 μέρες πρωτείνη 1 λαχανικά-πρωτείνη..έχω συνολική απώλεια -2,600 κιλά σε 7 μέρες!!
Καλημέρα λουκουμακι μου!!!! Μπράβο βρε!!!!!! Αντε και εις κατώτερα!!!!
μπραβο λουκου! κι εγω σημερα 81,7 και μαλιστα μετα απο μερα λαχανικων. γενικα ομως απο επιπεδο δυσκολιας πως σου φαινεται η ντουκαν? φτιαχνεις συνταγουλες με την βρωμη σου?