Quote:
Originally posted by noufaro
stella78 den ksero an exeis kanei pote sou makroxronia sxesi.......Ta sinaisthimata den einai panta mia efthia kai iparxoun stigmes pou sigkrineis kai aporripteis ton allo.pistepse me h sxesi den einai opos ta paramithia pou kathe mera eisai trela eroteymenh kai eytyxismenh me ton allo!!! ......vevaia sto xeri einai kai ton dio na mhn afhsoun thn floga na svisei.alimono an sto proto arnhtiko sinaisthima pou exeis gia ton allo eleges oti h sxesi mou den me kaliptei, feygo.tote tha ekanes sxeseis pou tha diarkousan meso oro 1-1mish xrono, oso (kata polous) diarkei o erotas....
βρε συ noufaro, κανείς δεν σε κάλεσε να απολογηθείς γι αυτό που σου συμβαίνει, κι ούτε πρέπει ντε και καλά να συμφωνήσουμε…τα συναισθήματα μόνο ευθεία δεν είναι, στο είπα και γω νομίζω αυτό, αλίμονο αν μέναμε στατικοί. Κι ούτε στάθηκα στο πρώτο αρνητικό συναίσθημα που έχεις για τον άλλο, αλλά στο ότι αρρώστησες για μια γνωριμία των δύο μηνών και αντί να προβληματιστείς, το βρήκες σημάδι των καιρών που για μένα είναι απλά ένα πάτημα…εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου βέβαια, καθένας μας απαντά με βάση τα δικά του βιώματα και τον δικό του χαρακτήρα. Και για να σου απαντήσω μια και ρώτησες…εχω κάνει μακροχρόνια σχέση και έφυγα εγώ, όταν κατάλαβα ότι από ένα σημείο και μετά δεν ένιωθα πλήρης και δεν θα ένιωθα όσο κι αν προσπαθούσα, το βρήκα το πιο σωστό και για μένα και για τον άλλο να φύγω προτού μπω στην διαδικασία να σκέφτομαι κάποιον άλλο… ( εφόσον μιλάμε για σχέσεις που έχει συμφωνηθεί αποκλειστικότητα ), δεν λέω φυσικά ότι αυτό που κάνω εγώ είναι το σωστό, δεν υπάρχει σωστό και λάθος, αλλά εκτός από τους χωρισμούς που λες, εγώ βλέπω και πολλές σχέσεις, «σοβαρές», μακροχρόνιες, όπως θες πες το, που ο ένας κάνει σεξ με τον πρώην γιατί είναι κολλημένος, ο άλλος έχει ερωτικά ξυπνήματα για τον τρίτο και δεν υποκύπτέι από ηθικοφάνεια και μόνο, άλλος σκέφτεται παντρεύομαι αλλά θέλω κι άλλες εμπειρίες γαμ..το. όταν λοιπόν αυτό είναι στα πλαίσια μιας σχέσης που θεωρείται αποκλειστική, για μένα τουλάχιστον γεννά ερωτηματικά για το αν μένεις με κάποιον για τους σωστούς λόγους. οι σχέσεις δεν είναι σαν τα παραμύθια, αλλά το να νιώθεις «είμαι εδώ και δεν θα θελα να είμαι πουθενά αλλού» για μένα προσωπικά είναι προαπαιτούμενο. Αυτή είναι η άποψή μου και αυτό κάνω εγώ, χωρις να διεκδικώ το αλάθητο…