Alma ξεκινα το σωταρισμα!! :roll: :roll: :roll:
Printable View
Alma ξεκινα το σωταρισμα!! :roll: :roll: :roll:
fae!_prits_:p να σαι καλα , εχω γυρισει απο οδοντιατρο αλλα παρολα αυτα γελασα με την ψυχη μου !!!!
Υ.Σ. Τριβω την ντοματα !!!!!
Α πολυ ωραια! Αφου ποναει το δοντακι δε θα φας πολυ ε; :D:D:D
Επειδη δεν εχω κερια αυτην τη στιγμη σε πειραζει να φερω το πορτατιφ; :P
:D:D:D:D:D:D:D:D και φακος ατομικος για το πιατο κανει χαχαχαχαχα.......
δεχομαι αποστολες με κουριερ
με κερια σορρυ με πορτατιφ ή χωρις πορτατιφ ?:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::D:D:D:D:D:D:D:D: D
αρ γιου τοκινγκ του μι?
με φωτιστικο δαπεδου :P
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:
εδω εχει μεινει παντως την εκανα σημερα οποιος θελει ας ερθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιι εγω και στο σκοταδι την τσακιζω παντως :lol:
μίτσο μου μιαμ μιαμ ακούγεται και μια χαρά υλικά έχει,εγώ εξάλλου μόνο με τυρί και ενίοτε ελιές τρώω την πίτσα (ως περίεργο ον που είμαι :D )Quote:
Originally posted by mitsokolo
υλικα για τη ζυμη
~ 4 κουπες αλευρι (εγω βαζω robin hood)
~ 1μιση κουπα χλιαρο νερο
~ 1 κουτακι μαγια
~ 1 κγ. ζαχαρη
~1 κγ αλατι
~ 2 κσ. λαδι
λοιπον σε ενα μπολ ριχνουμε το νερο τη ζαχαρη και τη μαγια να λιωσουν!
μετα ριχνουμε και τα υπολοιπα υλικα ΕΚΤΟΣ απ το αλευρι, που το ριχνουμε κουπα-κουπα μεχρι να γινει η ζυμη μας ελαστικη!
τελος λαδωνουμε ενα μπολ βαζουμε τη ζυμη μας μεσα και τη σκεπαζουμε με ενα πανι την αφηνουμε σε ενα ζεστο μερος μεχει να διπλασιαστει σε μεγεθος!
ε οταν γινει, την βγαζεται και την παιζετε οπως θελετε! :lol: :lol: (παντα με αλευρι να μην κολλαει)
σαλτσα πιτσας
~ 1 κουτακι ντοματα χυμο
~ 2 κσ. παστα ντοματας
~ 2 φρεσκα κρεμυδακια
~2 σκελιδες σκορδο
~ 2 κσ λαδι
~1 1/4 κρασι κοκκινο
~1 κσ βασιλικο
~1 κσ ριγανη
~1 κσ πιπερι /πιπερι
όταν λες κουτάκι μαγιά εννοείς το φακελάκι ή την φρέσκια που είναι σαν κυβάκι?
αλήθεια μετά το τρίμηνο θα μπορώ άραγε να την φάω???χτες σκεφτόμουν πως στην επέτειο του γάμου μου θα έχω ήδη πάει στην επάνεξέταση μου και θα έχω φύγει από τα αλεσμένα και έλεγα του άνδρα μου "μωρό μου που θα με πας για φαγητά?" με κοιτάει λες και είμαι εξωγήινος και μου λέει γιατί θα τρώς???? μα ναι λέω,,,λίγο κοτοπουλάκι,2 κομματάκια ντοματούλα ...αυτά :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Απόψε θα φτιάξω ψάρι σουβλάκι με πιπεριές και μελιτζάνες. Ακόμα δεν αποφασισα αν θα τα κανω στον φουρνο ή στο τηγάνι χωρίς λάδι. θα δω αναλόγως τα κέφια.
Και πατατούλες τηγανητές για τον συζηγο γιατί έχει μέρες που τις ζητάει ο καημένος!
αγγελουδακι εννοω τη μαγια τη φρεσκια στο κυβακι :DQuote:
Originally posted by aggeloydaki
μίτσο μου μιαμ μιαμ ακούγεται και μια χαρά υλικά έχει,εγώ εξάλλου μόνο με τυρί και ενίοτε ελιές τρώω την πίτσα (ως περίεργο ον που είμαι :D )Quote:
υλικα για τη ζυμη
~ 4 κουπες αλευρι (εγω βαζω robin hood)
~ 1μιση κουπα χλιαρο νερο
~ 1 κουτακι μαγια
~ 1 κγ. ζαχαρη
~1 κγ αλατι
~ 2 κσ. λαδι
λοιπον σε ενα μπολ ριχνουμε το νερο τη ζαχαρη και τη μαγια να λιωσουν!
μετα ριχνουμε και τα υπολοιπα υλικα ΕΚΤΟΣ απ το αλευρι, που το ριχνουμε κουπα-κουπα μεχρι να γινει η ζυμη μας ελαστικη!
τελος λαδωνουμε ενα μπολ βαζουμε τη ζυμη μας μεσα και τη σκεπαζουμε με ενα πανι την αφηνουμε σε ενα ζεστο μερος μεχει να διπλασιαστει σε μεγεθος!
ε οταν γινει, την βγαζεται και την παιζετε οπως θελετε! :lol: :lol: (παντα με αλευρι να μην κολλαει)
σαλτσα πιτσας
~ 1 κουτακι ντοματα χυμο
~ 2 κσ. παστα ντοματας
~ 2 φρεσκα κρεμυδακια
~2 σκελιδες σκορδο
~ 2 κσ λαδι
~1 1/4 κρασι κοκκινο
~1 κσ βασιλικο
~1 κσ ριγανη
~1 κσ πιπερι /πιπερι
όταν λες κουτάκι μαγιά εννοείς το φακελάκι ή την φρέσκια που είναι σαν κυβάκι?
αλήθεια μετά το τρίμηνο θα μπορώ άραγε να την φάω???χτες σκεφτόμουν πως στην επέτειο του γάμου μου θα έχω ήδη πάει στην επάνεξέταση μου και θα έχω φύγει από τα αλεσμένα και έλεγα του άνδρα μου "μωρό μου που θα με πας για φαγητά?" με κοιτάει λες και είμαι εξωγήινος και μου λέει γιατί θα τρώς???? μα ναι λέω,,,λίγο κοτοπουλάκι,2 κομματάκια ντοματούλα ...αυτά :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
oλο και κατι θα τσιμπας μεχρι τοτε! αντε θα εισαι και οικονομικη πλεον! οπως ολες μας! χαχαχαχ :love:
Πωλινακι πως θα κανεις το ψαρι σε σουβλακι? :shocked2: θα σου διαληθει :/Quote:
Originally posted by polinaki1983
Απόψε θα φτιάξω ψάρι σουβλάκι με πιπεριές και μελιτζάνες. Ακόμα δεν αποφασισα αν θα τα κανω στον φουρνο ή στο τηγάνι χωρίς λάδι. θα δω αναλόγως τα κέφια.
Και πατατούλες τηγανητές για τον συζηγο γιατί έχει μέρες που τις ζητάει ο καημένος!
χαχαχαχαχαχα Τίποτα δεν παθαίνει!!!!!! Το έχω κάνει πολλές φορές! Είναι ειδικά καλαμάκια πιο χοντρά από αυτά για το σουβλάκι, και περνάς πάνω το ψάρι φιλέτο και τις πιπεριές. Τα έχω είδη περασμένα γιατί όταν παίρνω το φιλέτο το χωρίζω σε μερίδες και τα βάζω κατάψυξη, και είχα φτιάξει και 4 σουβλάκια ψαριού με πιπεριές, και θα βάλω και μερικές μελιτζάνες να ψυθούν. Ασε απόψε να στο φωτογραφίσω να το δεις!Quote:
Πωλινακι πως θα κανεις το ψαρι σε σουβλακι? :shocked2: θα σου διαληθει :/Quote:
Originally posted by polinaki1983
αααααααααααααααα το φυλας στην καταψηξηηηη , πωπω ασε μην το βγαλεις φωτο τρελλενομαι για ψαρι! :lol: :lol:
ναι, αλλα το ξεπαγώνω από το προηγούμενο βράδυ για να το ψήσω!!!!!!! Ευκαιρία να φτιάξεις και εσύ λοιπόν!
ψηνομαι να κανω αυριο γιατι σημερα ειμαι μονη μου σπιτι και δεν εχω υλικα :barfy:
για κανα κινεζικο με κοβω σημερα κοτοπουλο γλυκοξινο με καλαμποκακια και νουντλς, γινετε και γρηγορα οποτε , τζετ!
polinaki ποιο ψάρι χρησιμοποιείς για να κάνεις τα σουβλάκια?
μμμμμμμμμμμ ωραίο φαγάκι μιτσο μου!!!!! Του άντρα μου δεν του αρέσουν τα κινέζικα και τώρα πια δεν φτιάχνω αφού δεν λέει μόνο για μένα!!!
παγκάσιους παίρνω αγγελουδάκι μου. Για το σουβλάκι χρησιμοποιώ το χοντρό μέρος που είναι το στήθος να το πούμε του ψαριού, και την ουρά που είναι πιο λεπτή την αφήνω για άλλο φαγάκι.
Παλιά έφτιαχνα χοιλό με σκόρδο και περνούσα μέσα το σουβλάκι και το τηγάνιζα με 2 κουταλιές λάδι το κάθε καλαμάκι. Σήμερα σκέφτομαι να το χοιλώσω και πάλι και να το κάνω στον φούρνο. Θα δω.
λοιπόν παγκάσιους δεν έχει τύχει να φάω ποτέ,το έβλεπα το τελευταίο καιρό σαν φιλέτο στα κατεψυγμένα αλλά δεν έτυχε να το πάρω,τώρα που θα αρχίσω να τρώω και ψητά θα πάρω να το δοκιμάσω
Είναι πολύ ωραίο. Εγώ κάποτε το παίρνω απο τα κατεψυγμένα, αν δεν βρω φρέσκο. Κάνω μια συνταγή στον φούρνο με λεμόνι και μυρωδικά ΤΕΛΙΟ!
Μοσχαράκι στην γάστρα με..... (ή χυλοπιτες ή κριθαράκι, θα δω αναλόγως τί έχω σπίτι)
καλημερααα :blush:
Σημερα παστα-φλωρα με δικη μου μαρμελαδα φραουλα , και μπριαμ στη γαστρα με φετα
Χα, τρελοκερκυραίες, παστιτσάδα προγραμματίζω για αύριο! Από τώρα ακονίζω τα μαχαιροπήρουνα!
ααααααα!!! τι βλεπω εδω????? παστιτσαδα αυριο???? ελπιζω να παιζει οριτζιναλ συνταγη ε??? με μπολικη κανελα! :bouncy:
και μπολικη μαυροδαφνη!
βαχ!!
ετσι! και χοντρο μακαρονι να μπαινει μεσα η ΣΑΡΤΣΑ και να κανει ΠΛΑΤΣ ΠΛΟΥΤΣ :lol:
σαΡτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πωωωωωωωω εισαι θεα! τελος
ΧΑΧΑΧΑΧΑ α ρε κλικακι! σαρτσα εννοειτε!!!!! παστιτσαδα παουερ!!!! :smilegrin:
αυριο το πρωι-> γαριδομακαροναδα με καβουροσαλατα και καβουρο δαγκανες ψητες!!!
ειναι μερα θαλασσινων..........
ω ρε μανα μου κονινα!!! :bouncing::bouncing::bouncing:
ναι!! θα περασουμε καλα αυριο.....επιστρεφει ο αντρας μου απο ταξιδι κ ηθελα να του κανω κατι ιδιαιτερο :bouncy:
αχ μωρε τι καλο! αντε μαλαμα κοριτσι του δωσαμε πες του!!!! :lol:
κατι τετοια έλεγε κ ο αντρας μου οντας μπουκωμενος το μεσημερι!!!!χαχαχαχαχαχαααχ αχαQuote:
αχ μωρε τι καλο! αντε μαλαμα κοριτσι του δωσαμε πες του!!!! :lol:
επιπλεον να πω οτι χαρηκα γτ έμαθα οτι η γαριδομακαροναδα εχει μονο 400 θ η μεριδα
αυτο ελειπε κονινακι ! :lol: :lol:
σημερα εκανα τραπεζι αλα εσπανιολ, παεγια , και churros για επιδορπιο :bouncing: yum yum
Quote:
σημερα εκανα τραπεζι αλα εσπανιολ, παεγια , και churros για επιδορπιο :bouncing: yum yum
οοοοοοοοοοοολεεεεεεεεεεεε εεεε!!!!!!!!! τελεια
:lol: :lol: :lol: ναι ναι ο ταυρομαχος ελειπε σημερα !
εισαι παιδι μου πειρασμος!Quote:
κατεχεις και την ισπανικη... κουζινα;!;
:D :love:
αμε.. πιανουν τα χερια μου στα ισπανικα :lol: