ποτε ψεματα στο παιδι!!!!!!!τα παιδια αντιλαμβανονται τα παντα!!! πιο καλα να του πεις χωρις πολλα πολλα οτι τωρα ξεκινατε να βγαινετε και αν ταιριαξετε ισως κανετε σχεση....καλυτερα δηλαδη να εχει απο την αρχη στο μυαλο του οτι προκειται για ερωτικο φιλο και οχι για φιλικο!!!!!γιατι οταν θα το μαθει θα θεωρει οτι τον κοροιδεψατε και καλα εσυ εισαι μανα του θα σου κακιωσει για λιγο αλλα θα του περασει...τον αλλο ομως ρισκαρεις να μην το θελει ουτε ζωγραφιστο....Quote:
Originally posted by gourounitsa3279
αχααχ καλα εχω πεσει κατω στα γελια και ελεγα γραφονται οι ορχεις με "ι" ή με "ει".
Πολινακι μου καλα τα λες με ελκιει ο αντρας αυτος αλλα λιγο οχι πολυ και ειχα πολλους πεδαρους εως τωρα που τους εκλασα :P απλα αυτο που θελω ειναι αγαπη ,συντροφια δεν ειναι απαραιτητο να με κανει να λιωνω ο αλλος μολις τον βλεπω.Τα εχω ζησει ολα αυτα και δεν με βγαλανε καπου.
Εγω θελω κατι σταθερο που αν περασει καποιος καιρος να γινει σε συγκατικηση και οικογενεια.Τον μικρο τον προστατευω 7 χρονια μονο μια φορα του γνωρησα καποιον ο οποιος αποδεικτικε βλημα αλλα μετα απο αυτο δεν εχει γνωρησει κανεναν αλλον,τους εχω στην σκια μεχρι να σιγουρευτω.Και με αυτον θα σιγουρευτω και μετα θα τον παρουσιασω στο παιδι σαν φιλο μου.
Παντως σε ενα ταιριαζουμε απολυτα.Και εγω και αυτος τρεχουμε στα νοσοκομεια συνεχεια εγω ποναω εδω και εκει αυτος εχει την καρδια του και τα ορχι του αστα.:dork::duh: