Να μου κάτσει η Τζολί.
Όσο είναι ακόμα παντρεμένη μ'αυτό τον ασχημομούρη, χάλια τύπο τον Μπραντ, δε βλέπω φως στο τούνελ!!!
Δεν έχω απωθημένα άλλα, ευτυχώς. Είμαι μια χαρά ευτυχής μ'αυτά που έχω :)
Printable View
Να μου κάτσει η Τζολί.
Όσο είναι ακόμα παντρεμένη μ'αυτό τον ασχημομούρη, χάλια τύπο τον Μπραντ, δε βλέπω φως στο τούνελ!!!
respect!Quote:
Originally posted by PM79
Να μου κάτσει η Τζολί.
ενταξει βρε παιδι μου δεν ειμαστε αχαριστοι και μεις ειμαστε ευτηχεις τα απωθημενα δεν σε κανουν απαρετητα δυστηχισμενο :wink2:
EINai να σταματησω να δουλευω κ να μεινω ενα διαστημα σε εξοχη της Αγγλιας με καλη παρεα!
-να πεσω με αλεξιπτωτο
-να κανω μπαντι τζαμπιγκ
-να κανω ραφτιγνκ
(απο αυτα τωρα πια μονο για το 3ο τρεφω ελπιδες)
να μαθω να παιζω κιθαρα, μπουζουκι κ πιανο
να κανω μεταπτυχιακο
στον επαγγελματικο τομεα να αλλαζω αντικειμενο καθε 4 χρονια το πολυ, διοτι βαριεμαι, αλλα χωρις να αλλαζω δουλειες, διοτι δεν ειμαστε για τετοια :D
να ολοκληρωσω την εκμαθηση γερμανικων, στα οποια ειχα φτασει σε πολυ καλο επιπεδο κ ιταλικων στα οποια ειχα φτασει σε συμπαθητικο επιπεδο!
για να κανω ολα τα παραπανω, κ πολλα παραπανω να κερδισω τζακ-ποτ στο τζοκερ, κ να παρω αδεια αοριστου κ ανευ αποδοχων απο τη δουλεια μου (δε θα παραιτηθω μονο κ μονο για να μη δωσω αυτη τη χαρα σε καποιους!!)
να διασχισω την ελλαδα περπατωντας κ την ευρωπη οδηγωντας!
αυτα για τωρα :D
μαζι σου!! αυτο το ατιμο το τζοκερ/λοττο θα βοηθαγε για ολα τα αλλα... μηπως να αρχισω να παιζω;;; δε ξερεις ποτε.. αν κερδισω παντως, θα σε παρω για τουρ στη ευρωπη! αρχιζοντας απο ιταλια και καταλληγοντας (δεν εχω και χαρτη μπροστα μου) σκανδυναβια!Quote:
Originally posted by smart
-να πεσω με αλεξιπτωτο
-να κανω μπαντι τζαμπιγκ
-να κανω ραφτιγνκ
(απο αυτα τωρα πια μονο για το 3ο τρεφω ελπιδες)
να μαθω να παιζω κιθαρα, μπουζουκι κ πιανονα κανω μεταπτυχιακο
στον επαγγελματικο τομεα να αλλαζω αντικειμενο καθε 4 χρονια το πολυ, διοτι βαριεμαι, αλλα χωρις να αλλαζω δουλειες, διοτι δεν ειμαστε για τετοια :D
να ολοκληρωσω την εκμαθηση γερμανικων, στα οποια ειχα φτασει σε πολυ καλο επιπεδο κ ιταλικων στα οποια ειχα φτασει σε συμπαθητικο επιπεδο!
για να κανω ολα τα παραπανω, κ πολλα παραπανω να κερδισω τζακ-ποτ στο τζοκερ, κ να παρω αδεια αοριστου κ ανευ αποδοχων απο τη δουλεια μου (δε θα παραιτηθω μονο κ μονο για να μη δωσω αυτη τη χαρα σε καποιους!!)
να διασχισω την ελλαδα περπατωντας κ την ευρωπη οδηγωντας!
αυτα για τωρα :D
χμ... μηπως ν αρχισω να παιζω κ εγω?:eureka:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup: Μετράει το κολάν με παπούτσια ψηλά πλατφόρμες????Quote:
Originally posted by mitsokolo
απωθημενο να καταφερω καποτε να βαλω κολαν με γοβες :blush:
εννοειτε Πωλινα! :lol: :lol: :lol:
Πολύ ωραίο το θεματάκι αυτό Μιτσο μου.
Αποθημένο είχα πάντοτε να κάτσω σταβροπόδι, ούτε που θυμώμουνα πως ήτανε, και το πραγματοποιήσα επιτέλους!!!!!!
Τώρα, κάπια από τα οποία θέλω πολύ να πραγματοποιήσω:
1. Να μπορέσω να βρω την δύναμη (οικονομική και πνευματική) να συνεχίσω τις σπουδές μου για να πάρω το κολοχάρτι που αμέσως θα μου διπλασιάσει τον μισθό
2. Να καταφέρω να κάνω το όνειρο μιας ζωής πραγματικότητα - Δικά μου βιβλία μαγειρικής...... δικά μου εστιατόρια........ Ένα μεγάλο όνομα στην γαστρονομική τέχνη (αραγε θα τα καταφέρω ποτέ?)
3. Να μπορέσω να ξοφλήσω άμεσα το δάνειο του σπιτιού. (Μετά θα μπορώ να ζω σαν βασίλισσα με τον μισθό μου...)
4. να μπορέσω να μεγαλώσω και να σπουδάσω τον γιο μου κάτι που πραγματικά θα αγαπάει ο ίδιος, ότι και να είναι αυτό.
Τότε το έχω κάνει πολλές φορές !!!!! ( Βλεπε τελευταία αναρτημένη μου φώτο!!!!!!!!!!!) :spin::spin::spin:Quote:
Originally posted by mitsokolo
εννοειτε Πωλινα! :lol: :lol: :lol:
ναι βρε και γω εχω βαλει αλλα εννοουσα να εχω και κανα ποδι σαν της Σκλεναρικοβα να μπει χωρις φορεμα απο πανω ξερεις, αντε με κανα μπουστακι :lol: (μη με κραξετε δεν ξερω τι εχω παθει απο χθες)
Απωθημενο μεγα:Τα ταξιδια(θελω περισσοτερα)
οποια το κερδισει πρωτη!Quote:
Originally posted by smart
χμ... μηπως ν αρχισω να παιζω κ εγω?:eureka:
σε παω κοντρα =P
get ready! Set! PLAY LOTTO!
Τι ομορφο topic!! Απωθημενα τοσα πολλα.. Να φορεσω ενα κοντο λευκο φορεμα, να τρεξω στην παραλια, να φλερταρω με καποιον που μου αρεσει, να κοιταζω τον εαυτο μου.. και να τον αγαπω για ολα οσα ειναι..
απωθημενο που μου βγηκε σημερα..... να κρατω και να τολμω να αναρτησω στο φεισμπουκ ολες τις φωτο που βγαζω χωρις να κοιταω πρωτα πως φαινομαι!!!! μια φορα το ειχα παθει αυτο σε κατι διακοπες στην μυλο, που ημουν 60 κιλα και οπως κ αν εβγαινα μου αρεσα (ακομα και πασαλειμμενη με σαλτσα και μακαρονια να κρεμονται απο το στομα μου)...πες μου τωρα να τολμησω να βγω ετσι...... πριτς......
απωθημενο..
ΠΟΛΛΕΣ εκδρομες με το αγορι μου, χωρις να κοιτιεμαι απο ολες τις μπαντες πως μπορει να δειχνω...
βαρεθηκα να βρισκω δικαιολογιες για να του αρνουμαι καλοκαιρινες εκδρομες, ενω ο πραγματικος λογος ειναι οτι σκεφτομαι οτι τον ρεζιλευω και οι αλλοι θα λενε "τι θελει αυτος ο θεος με την ζουμπουρλη?"
2sweet2b4go10 , ο θεος ειναι με καποια που θελει πολυ και ειναι επιλογη του ειναι. Αν νιωθεις καλα με αυτο που εισαι το εκπεμπεις και δεν προκειται ποτε, κανεις να σε ρεζιλεψει! Στην θεση σου θα φροντιζα να πηγαιναμε πολλες διακοπες μαζι για να βλεπουν ολες οι γυναικες τον ομορφο συντροφο μου!
Αχ ρε Κονίνα, μια από τα ίδια!!! μόνο που εγώ και στα 56 κιλά, μπορεί να φωτογραφιζόμουν χλαπακιάζοντας μια τεράστια μπροζόλα, αλλά πάντα διάλεγα αυτές που δεν φαίονονται οι "μπουτάρες" μου. Κόμπλεξ θα μου πεις...Ε ναι!!! Ακόμα και στα 56Quote:
Originally posted by konina
απωθημενο που μου βγηκε σημερα..... να κρατω και να τολμω να αναρτησω στο φεισμπουκ ολες τις φωτο που βγαζω χωρις να κοιταω πρωτα πως φαινομαι!!!! μια φορα το ειχα παθει αυτο σε κατι διακοπες στην μυλο, που ημουν 60 κιλα και οπως κ αν εβγαινα μου αρεσα (ακομα και πασαλειμμενη με σαλτσα και μακαρονια να κρεμονται απο το στομα μου)...πες μου τωρα να τολμησω να βγω ετσι...... πριτς......
ίσως τότε... τωρα όμως που εχεις περασει τόσο αγωνα κ εχεις ακομα κι αλλο μεχρι τα 56 που ειναι ο στοχος σου, οταν φτασεις εκει, δεν θα νιωθεις περηφανη για το κοπο και το σωμα σου??? ασε που μεταξύ μας εγω το καταχαιρομουν τοτε.... ;) ένιωθα ότι όπως και να βγω ειμαι ωραια!Quote:
Originally posted by koukoutsi
Αχ ρε Κονίνα, μια από τα ίδια!!! μόνο που εγώ και στα 56 κιλά, μπορεί να φωτογραφιζόμουν χλαπακιάζοντας μια τεράστια μπροζόλα, αλλά πάντα διάλεγα αυτές που δεν φαίονονται οι "μπουτάρες" μου. Κόμπλεξ θα μου πεις...Ε ναι!!! Ακόμα και στα 56Quote:
Αχ ρε συ, και τότε είχα κάνει πολύ κόπο για να τα χάσω!!!Αλλά το ξερό μου το κεφάλι με έβλεπε παχιά στις φωρτογρ.!! Τι χαζή!!! Τώρα θα τις βάζω όλες!!! :)Quote:
ίσως τότε... τωρα όμως που εχεις περασει τόσο αγωνα κ εχεις ακομα κι αλλο μεχρι τα 56 που ειναι ο στοχος σου, οταν φτασεις εκει, δεν θα νιωθεις περηφανη για το κοπο και το σωμα σου??? ασε που μεταξύ μας εγω το καταχαιρομουν τοτε.... ;) ένιωθα ότι όπως και να βγω ειμαι ωραια!Quote:
να φορεσω μπικινι..
και γενικα να κυκλοφορω ανετα στην παραλια χωρις κομπλεξ!
χθες ειδα μια κοπελα στη θαλασσα με περισσοτερα κιλα απο εμενα, και ομως φορουσε το μπικινακι και ενοιωθε τοσο ανετα, απολαμβανε στην θαλλασα και τον ηλιο και δεν την ενοαιζε αν ηταν παχια η οχι .
ποσο την ζηλεψα!
Α εγώ το φοράω το μπικινάκι μου εδώ και χρόνια. Έτσι κι αλλιώς οι μπουτάρες και οι μπρατσάρες ό,τι μαγιώ και να βάλω δεν κρύβονται. Τί να κάνω κι εγώ, να χάσω ήλιο και θάλασσα;; Το παίζω κι εγώ άνετη, σαν αυτή που είδες. Βέβαια, εγώ το παίζω, δεν είμαι. Αλλά όταν έρχεται το καλοκαίρι και είμαι λιγότερα κιλά από το προηγούμενο, νιώθω λίγο καλύτερα!
ʼντε να φτάσουμε το στόχο μας να βάλουμε τα μπικίνια μας άνετα!!!
Εγώ είμαι πιο πολύ του ταγκίνι. το μπικίνι δεν με αφήνει ο άντρας μου να το βάλω ούτως ή άλλος, το ολόσωμο δεν το μπορώ με τίποτα αν και πήρα ένα φέτος, και έτσι με το ταγκίνι μια χαρά την βγάζω που και από αυτό πήρα φέτος!!!!!!
Ένα απωθημένο που έχω τα τελυταία χρόνια είναι να κάνω γυμνισμό!!!
A μπραβο και γω μια απ'τα ιδια.Εγω φοραω απο κατω μαυρο σορτσακι και απο πανω εχω παρει διαφορα στραπλες διαφορετικου χρωματος και τα φοραω εναλλαξ.Ετσι και αλλιως για τα κιλα μου δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα στη κοιλια, αλλα στη περιφερεια οποτε το σορτσακι ειναι οτι πρεπει για το σωμα μου.Quote:
Α εγώ το φοράω το μπικινάκι μου εδώ και χρόνια. Έτσι κι αλλιώς οι μπουτάρες και οι μπρατσάρες ό,τι μαγιώ και να βάλω δεν κρύβονται. Τί να κάνω κι εγώ, να χάσω ήλιο και θάλασσα;;
Α ρε Πωλινάκι!! Τι δεν σ'αφήνει;; Πάρτου τον αέρα χαχαχαχ!!! Αφού έχει πρόβλημα με το μπικίνι, φαντάσου τι θα πάθει ο άνθρωπος με το γυμνισμο!!!! :tumble::spin::tumble::spin::tumble::spin:
Μα δεν θα πάω μαζί του για γυμνισμό!!!! χαχαχαχαχαQuote:
Α ρε Πωλινάκι!! Τι δεν σ'αφήνει;; Πάρτου τον αέρα χαχαχαχ!!! Αφού έχει πρόβλημα με το μπικίνι, φαντάσου τι θα πάθει ο άνθρωπος με το γυμνισμο!!!! :tumble::spin::tumble::spin::tumble::spin:
Κοίταξε, ο ένας λόγος που παίρνω ταγκίνι, είναι γιατί όταν είμαστε μαζί το μπλουζάκι είναι κατεβασμένο κάτω και φαίνετε σαν ολόσωμο, αλλά όταν είμαι μόνη μου, το μπλουζάκι είναι ανεβασμένο πάνω και γίνετε μπικίνι με μπουστάκι!!! χαχαχαχα
σωστή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μα δεν θα πάω μαζί του για γυμνισμό!!!! χαχαχαχαχαQuote:
Κοίταξε, ο ένας λόγος που παίρνω ταγκίνι, είναι γιατί όταν είμαστε μαζί το μπλουζάκι είναι κατεβασμένο κάτω και φαίνετε σαν ολόσωμο, αλλά όταν είμαι μόνη μου, το μπλουζάκι είναι ανεβασμένο πάνω και γίνετε μπικίνι με μπουστάκι!!! χαχαχαχα
Τι είναι το ταγκίνι πάλι;
Αν άφηνα τη φαντασία μου να καλπάσει σίγουρα θα είχε τάνγκα μέσα το συνολάκι αλλά από τα συμφραζόμενα μάλλον όχι... κρίμα
Κι εγώ έτσι νόμιζα!!!! Δεν είσαι μόνος!!!:tumble::tumble::tumble:Quote:
Originally posted by filipparas
Τι είναι το ταγκίνι πάλι;
Αν άφηνα τη φαντασία μου να καλπάσει σίγουρα θα είχε τάνγκα μέσα το συνολάκι αλλά από τα συμφραζόμενα μάλλον όχι... κρίμα
Aυτο ειναι Φιλιππε.Καμμια σχεση με αυτο που φανταστηκες :)
http://cdn.thegloss.com/files/2011/06/tankini.jpg
Πολύ ενδιαφέρον, μου αρέσει. :thumbup::thumbup::smirk:
Παίζει και να μην έχω δει ποτέ σε παραλία, βέβαια οφείλω να ομολογήσω οτι περισσότερο το μάτι μου θα έπεφτε στα τάνγκα και οχι στα τανκίνι :smilegrin: Ένοχος!!!
Εγω απο κατω φοραω κατι τετοιο
http://www.laredoute.gr/product-Χαμη...&topLevel=7366
και απο πανω ενα απο τα 4 που πηρα φετος ειναι αυτο
http://www.laredoute.gr/product-Στρά...611&topLevel=2
Τανγκα ή σε κατι τετοιο?;)Quote:
Originally posted by filipparas
βέβαια οφείλω να ομολογήσω οτι περισσότερο το μάτι μου θα έπεφτε στα τάνγκα και οχι στα τανκίνι :smilegrin: Ένοχος!!!
http://pithikia.com/tag/brazilian-%C...3%CE%B9%CE%BF/
4 ε; Αχ αχ δε μαζεύεστε υπερκαταναλωτικά όντα:smilegrin:
Πολύ όμορφο πάντως το σουτιέν, το κάτω λιτό και κλασσικό. Ξέρω, γραμμένα στα παλιά σου τα παπούτσια η γνώμη μου αλλά ΟΚ, εγώ τη γράφω :smilegrin::smilegrin:
Παντα ειναι ευπροσδεκτη η γνωμη ενος αντρα :)
Εγώ πήρα αυτό φέτος
http://www.figleaves.com/uk/product....=Multicoloured
Tελειο Πωλινα!!Το παραγγειλες απο το εξωτερικο ή εχει καταστημα στη Κυπρο?
Συνήθως πάω στα Damart που τα φέρνουν, δοκιμάζω για να βρω το μεγεθος και τα παραγελνω, αλλά επειδή είχε 35% εκτωση την Παρασκευή που πήγα, μου ερχότανε πιο φτηνό και το πήρα!