Δοκίμασε και το πράσινο τσαι σε απόσταγμα, είναι καλό...
Printable View
Δοκίμασε και το πράσινο τσαι σε απόσταγμα, είναι καλό...
Απ' αυτά που διαβάζω..τσάμπα μου φαίνεται έδωσα 38 ευρώ για το xs, και το ξεκίνησα και σήμερα.. :/
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ REDUCTIL ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΡΝΑ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΜΕ 2 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ
ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΔΗΛΑΔΗ
ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2-3 ΜΗΝΕΣ
ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ
ΜΕΤΑ ΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΗΣΗ ΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΙς ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙς ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΙΔΙΕΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΞΗ
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑΣ ΞΗΡΟΣΤΟΜΙΑΣ
ΚΛΠ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΕΜΗΝΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΔΙΚΗ
ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ
ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
ΟΥΠΣ!!!!!! ΙΣΩΣ ΑΛΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ
tzenh exw filh p ta pire prin 2 xronia exase 16 kila kai einai akoma lepth 2 xronia argotera.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ
ΕΓΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
posa kila eisoun k posa exases tzenh?
τοτε ειμουν αρχικα 78 βαση διαιτολογιου κατεβηκα στα 69 αλλα μετα κολησα και τοτε μου τα εγραψε ο γιατρος κατοπιν εχασα αλλα 13 και ειχα φτασει στο αξιαγαπητο νουμερο 56 οπου ειμουνα κατσε καλα
τα κρατησα κανενα χρονο καιιιιιι εκατσαν κατι απανωτες καταστασεις που μου δειχναν συνεχως το δρομο για το ψυγειο
μ αυτο τον τροπο εφτασα 83 παρακαλω και παχαινα κι ασ επαιρνα και τα reduktil κατοπιν αυτου εεε τα εκοψα
τζένη, δεν κατάλαβα τα κιλά τα έχασες με τη βοήθεια του reductil και μετά ενώ τα έπαιρνες ξαναπάχυνες?
και τι εννοείς ότι σου δημιούργησαν πρόβλημα με την καρδιά γιατί αυτό είναι πολύ σοβαρό?
ρε κοριτσια αθλητριες να ησασταν θα ειχατε πεθανει στη ντοπα!
την αποψη μου για τα φαρμακα την εγω διατυπωσει πολλες φορες
ειπαμε REDUCTIL -> μειωση ωρεξης μονο για το χρονικο διαστημα λειψης .καμια (αλλαγη στην διατροφικη συμπεριφορα ) + παρενεργειες
ΧΕΝΙCAL-->προκαλει δυσαπορροφηση του λιπους που λαμβανουμε μεσο της διατροφης -->προκαλει στεατορρια .Παρατεταμενη στεατορροια οδηγει σε δυσαπορροφηση λιποδιαλυτων βιταμινων και βιταμινων συμπλεγματος Β ,δυσπαπορροφηση ασβεστιου ->πιθανη οστεοοπορωση .Εκλεκτικη χρηση μετα απο ενα πολυ λιπαρο γευμα ενταξη
LIPOTOX --> περιεχει CLA (απαραιτητο λιπαρο οξυ ) το απαραιτητο με την αποψη οτι πρεπει να φας λιπαρα και απο αυτα να το συνθεσεις ,καλη δραση για την ενισχυση του ανοσοποιητικου ,αντιφλεγμωνοδες ,πιθανη αντικαρκινικη δραση ,μειωση λιποδους ιστου σε ερευνα σε ποσοστο 0,5%-1 % ,εδω μιλαω για την δραστικη ουσια του φαρμακου ακριβος τη αλλο περιεχει το λιποτοξ δεν ξερω θα το δω
αλεξ τελικα μπορει να εχεις δικιο.αλλα διαφονω μαζι σου στις συνι8ειες διατροφης μετα την 8εραπεια.δλδ γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο νακαταλαβεις οτι προσωπικα εγω εχω αλλαξει εντελως τροπο διατροφης?δεν τροω τπτ απο οσα παχενουν κ εχω συνη8ισει.
Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις χτύπα...... Αλεξ δίκιο έχεις μα που να το βρεις ........ Συμφωνώ αλλά υπάρχει και ένα αλλά ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ. Εμένα μέχρι στιγμή με βοήθησαν παρακάτω δεν ξέρω, βλέποντας και κάνοντας...... Αλλά δεν περιμένω μόνο τα χάπια το έχουμε ξαναπεί ακολουθώ και πρόγραμμα διατροφής από διαιτολόγο.
Επίσης αυτά που γράφεις για το LIPOTOX θετικά μου φαίνονται... είναι φυτικό τελικά 100% ξέρεις κανείς?
ο αλεξ εχει δικιο αλλα ας καταλαβει οτι δεν ειμαστε χαζουλες.εγω παντος δινω μαχες να παλεψω τις λιγουρες και την ταση να τροω λιπαρα πραγματα και τα καταφερνω μια χαρα.αλλα καμια φορα μπορει να φαω ενα κομματακι σοκολατα κλπ αλλα σε γενικες γραμμες τα παω καλα.αλεξ χαλαρωσε λιγακι γιατι 8α βαλω το γουρουνακι μου να σε παρει κινηγι.
ειπαμε μιας που γιναμε πατσας τον τελευταιο καιρο λιγο τρεξιμο δεν βλαπτει ,οποτε αμολα το!
και απ' ότι φαίνεται είναι τρελογούρουνο!!!!!!!!!!!!!
alex gia ton eayto sou les fadazome oti giname patsas e?egw exw arketa sfikto soma.:)
ink!!!!ink!!!
επειδή φαίνεσαι ψαγμένο άτομο σχετικά με αυτά, να σε ρωτήσω και αν ξέρεις καλώς. Το xs, γιατί απαγορεύεται σε εγκύους αφού υποτίθεται ότι είναι φυσικό;Quote:
Originally posted by alex1970
ειπαμε μιας που γιναμε πατσας τον τελευταιο καιρο λιγο τρεξιμο δεν βλαπτει ,οποτε αμολα το!
maroulaki παίρνεις ακόμα τα lipotox? πως πας?
Σας στέλνω μερικές πληροφορίες για τα lipotox μιας που το ψάχνω και εγώ τώρα, Καλά είναι δυνατόν να τα κάνει όλα αυτά, αν ναι πρέπει να είναι πιο ισχυρό από το Reductil, και είναι δυνατόν αυτό γιατί το ένα είναι υποτίθεται φυτικό και το άλλο χημικό.......
Αυτό που καθιστά το LIPOTOX τόσο μοναδικό και αποτελεσματικό είναι ότι:
1.Έχει σχεδιαστεί με την συμβολή ιατρών , διατροφολόγων και ειδικών στην παχυσαρκία
2.Περιέχει 29 δραστικά συστατικά και βιταμίνες τα οποία έχουν αποτελέσει αντικείμενο εκτεταμένωων διεθνών ιατρικών επιθεωρήσεων και κλινικών μελετών , όσον αφορά την επίδραση τους : στην απώλεια σωματικού βάρους , στην ενίσχυση της θερμογένεσης, στην οξείδωση (κάψιμο) του λίπους , στο μεταβολισμό και την λιπόλυση , στην αναστολή της απορρόφησης του λίπους , στην καταστολή της όρεξης και της επιθυμίας για <<κάτι γλυκό>>, στην αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας / κάψιμο θερμίδων μέσα στο 24ωρο και διατροφική ισορροπία.
3.Επιπροσθέτως , περιλαμβάνει ειδικά ενεργά συστατικά ('LIPOLYSIC ACCELERATE X 4'), για τα οποία οι πιο πρόσφατες κλινικές μελέτες έχουν καταλήξει ότι συνεργιστικά ενισχύουν την απώλεια βάρους σε σημαντικό βαθμό (μέχρι 4 φορές περισσότερο ) από ότι μονάχα η δίαιτα και η άσκηση.
Μια ημερησια δοση Lipotox (δηλ. 6 χαπια) περιλαμβανει τα εξης
camellia sinensis (κατεχινες) 1060mg
L-γλουταμινη 200mg
Panax Ginseng 30mg
garcinia cambogia 1200mg
L-καρνιτινη 300mg
cinnamommum zeylanicum 42mg
ινοσιτολη 50mg
gymnema silvestre 400mg
συνενζυμο Q10 5mg
συν 20 αλλες βιταμινες κ ιχνοστοιχεια
Simera mou eipane gia to xapi redouctil kai mou eipa oti exei polu kala apotelesmata..alla fovamai tis parenergeies...fovamai min pathw tipota..:( ti na kanw?
γιατι δεν μου απαντάει κανείς? :(
lipotox και εγκυμοσυνη δεν δινεται γιατι αλλες οι αναγκες μιας εγκυου σε ιχνοστοιχεια ,αλλα μιας γυναικας και φυσικα ενος εμβρυου και μιας που η κυκλοφορια του αιματος ειναι κοινη για μητερα και παιδι ,δεν θελουμε να περασουν στην κυκλοφορια του αναπτυσομενου εμβρυο ,εξαλου ουτε αντιοξειδωτικα χρειαζεται το εμβρυο ουτε λιποδιαλυση χε χε
οσο αναφορα το ρεντουκτιλ και τις παρενεργειες του εχουν γραφει στο φορουμ
οποτε οταν ειμαστε σε ενδιαφερουσα δεν παιρνουμε λιποδιαλυτες !
alex to gourounaki an se piasei 8a se kanei pita.einai kai 76 kila an katsei pano sou 8a se kanei xalkomania...........
τι φταιω παλι ? ειπα οτι αμα εισαι εγκυος απαγορευετε η χρηση λιποδιαλυτων ,εκτος αν θες να βγει κανα παιδι με προβλημα ,υπαρχουν συγκεκριμενες αναλογιες οσο αναφορα την ποσοτητα ιχνοστοιχειων και μεταλλων οπως και ορισμενα φαρμακα επιτρεπονται μονο (αυτα που δεν περνανε το φραγμο του πλακουντα ) πχ ετσι για να φοβαστε και υπερβολικη δοση βιταμινων οσο και αν φαινεται παραξενο μπορει να προκαλεσει τερατογεννεση ,φυσικα αντιστοιχα προβληματα μπορει να προκληθουν και απο ελλειψη.
αντε κλεινω παω για διαβασμα ,οσο αναφορα το πλακωμα δεν νομιζω μιας και που εχω 78-79 κιλα παιζω.Και με σας που εχω μπλεξει εχουν ανεβει οι αντοχες μου .Φυσικα δε λέω τα θελει και ασ μου
eimai ena gourounaki
strouboulo kai zoiro
kai maresei na peirazw
ton alexi ton trelo(metaforika)lol:):P
gourounitsa δεν σε βλέπω καλά.....έχεις παρενέργειες!!!!!!!!!!!!!!
Θα πάρω τα lipotox το απόγευμα και θα σταματήσω τα reductil το αποφάσισα..... αντέ να δούμε τι άλλο θα κάνω για να γίνω μία θεά.......
εχουν αποτελεσμα τα Lipitox? την ιδια δουλεια με τα reductil κανουν?
δεν ξέρω έχω διαβάσει εδώ από το μαρουλάκι ότι ήταν ευχαρισμένο, και τα παίρνει και μία φίλη μου εδώ και 4 μέρες και τις έχει μειωθεί η όρεξη και η λαιμαργία. Εμένα βέβαια μου φαίνεται περίεργο ένα φυτικό χάπι να κάνει την ίδια δουλειά με ένα χημικό. Μάλλον θα τα πάρω σήμερα οπότε θα σας πω. Τα reductil δεν με πιάνουν πια καθόλου....
ουτε των 15 δεν σε πιανουν?
ΤΣΟΥ, των 15 παίρνω εδώ και ένα μήνα..... δεν ξέρω έχω πάθει ανοσία....
ποσο καιρο παιρνεις τα χαπια?"
Από 12 Μαρτίου, πήρα δύο εβδομάδες των 10 και στο τέλος της 2ης εβδομάδας δεν με έπιαναν και πήρα των 15 όχι ότι με πολυέπιαναν αλλά κάτι έκαναν, εδώ και 2 εβδ. δεν μου κάνουν τίποτα. Κοίτα όλοι οι οργανισμοί δεν αντιδρούν το ίδιο....
Ευχαριστώ alex πάντως για την απάντηση. Γιατί τα σταμάτησα, όχι επειδή είμαι έγκυος (εννοείεται!) αλλά επειδή με παραξένεψε για το πόσο φυτικό και υγιές είναι.
γεια σας και απο μενα
μετα απο αρκετο καιρο επιστρεφω
μου δημιουργησατε καποιες αποριες
για τα Το Lipotox .
εγω ηθελα να χασω λιγα κιλα 10 - το λιγα φυσικα ειναι σχετικο γιατι παλευω αρκετο καιρο και δεν μπορω .
Μεσα σε 2 βδομαδες απο στεναχωρια περισσοτερο εχω χασει 4κιλα θελω να τα διατηρησω και να χασω και τα υπολοιπα γιατι πρεπει. φυσικα εδω και δυο μερες τρωωωωω σαν τρελλη ψωμι... και φαγητο. να παρω τα Lipotox θα κανουν δουλεια;;;;;
ααα απο οτι διαβασα είναι φυτικα και απλα κοβουν την ορεξη;;;;
liberty εχει και τικερσ για εγυους πολι ομορφα βαλε αν 8ες.τα εβλεπα χ8ες κ μαρεσαν πολυ :)
Θα τα ξεκινήσω αύριο και θα σας πω. Θα γίνε πειραματόζωο για σας!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by gourounaki
liberty εχει και τικερσ για εγυους πολι ομορφα βαλε αν 8ες.τα εβλεπα χ8ες κ μαρεσαν πολυ :)
Όταν γίνω (και αν!) μετά από χρόνια και καιρούς, και εξακολουθούν να υπάρχουν.. θα πάρω! :)