αν τα θυμηθω ολα...
ξεκινησα καλα, κλασσικα 2 αυγα και 1 κομματι μαλακο τυρι και μια μπαρα ατκινς, μετα με επιασε πεινα και εφαγα κι αλλο τυρι, ηπια νερο γιατι δεν ηξερα τι ηθελα, ξεκινησα να μαγειρευω για το μεσημερι, εκανα κοτοπουλο, το δοκιμασα... και το΄φαγα, και μετα επρεπε να μαγειρεψω για τον αντρα μου παλι, εκανα λουκανικα, τα προετοιμαζα για να κανω πιτσα, πανε αυτα, παει και το τυρι για τη πιτσα, και το προσουτο, μετα απο καμποση ωρα, κατι επρεπε να φτιαξω! εβγαλα χοιρινο, το ροδισα κτλ, παει και αυτο... ειχα παρει ταχινι, παει το μισο βαζο (αυτο μονο 1200 θερμιδες), μετα αποφασισα να δοκιμασω να κανω ενα γλυκο χωρις αλευρι, με αυγα-κρεμα γαλακτος-βουτηρο γαλακτος-κακαο-ζαχαρινη πααααααει και αυτο, μετα λεω, ισως να χρειαζομαι κατι λιπαρο, ειχα παρει τυρι μπρι, 250γρ, εφυγε και αυτο, ακομα δεν υπηρχε φαγητο για τον αντρα μου μαγειρεμενο, εφτιαξα κι αλλο χοιρινο, στη κατσαρολα.... παει...
απο τις 8 το πρωι παλευω να μαγειρεψω χωρις να το φαω -.-, ακομα δεν υπαρχει μαγειρεμενο φαγητο, πηρα τον αντρα μου τηλεφωνο και του ειπα ειτε να φαει εξω, ειτε να ερθει και να μεινει μαζι μου στη κουζινα γιατι κατι δε παει καλα και λες και με εχει πιασει νευρικοτητα, δεν αφηνω τιποτα στο σπιτι. Η διαφορα με τα παλια μου βουλιμικα ειναι οτι δεν τα τρωω με λυσσα, το στομαχι μου δεν το αισθανομαι να σκασει, απλα βαρυ και φουσκωμενη, δεν ειμαι συναισθηματικα φορτισμενη, δεν μαγειρευα στα υπερφαγικα, επρεπε να υπηρχε ηδη, Δεν αισθανομαι ενοχες λογω πολυ φαγητου, απλα ενοχλημενη. Κυριως γιατι ολα ηταν μηχανικες κινησεις, και ετρωγα με τη ησυχια μου, δεν απλα πεταγα το φαγητο στο στομα μου λες και με κυνηγαει καποιος, οπως εκανα παλαιοτερα.. Περιπου το ιδιο οταν τρως ενα σακουλακι πατατακια.. τρως 3-4, σου φευγει η θεληση, αλλα μιας και τ'ανοιξες, και εφοσον το'χεις που το'χεις, το πηρες που το πηρες, το τελειωνεις.
Αυτη τη στιγμη, δεν πειναω, αλλα αν ειχα κατι στο γραφειο μου αφημενο, θα το ετρωγα. Παρ'ολο ολα αυτα που εφαγα που κανονικα θα τα ετρωγα σε 3-4 μερες.